What happens in my Snapchat?

Heissan Enää vähän päälle yksi hassu kuukausi jäljellä 2015 vuotta ja mä oonkin sen inspiroimana siirtänyt katseen kohti tulevaa. Jos ette ole vielä huomanneet niin tykkään olla ajoissa asialla! Oon pyöritellyt mielessäni tavoitteita ensi vuodelle ja yksi pienempi juttu on aktiivisuus sosiaalisessa mediassa. Haluaisin avata enemmän elämääni teille lukijoille ja seuraajille. Instagramiin kuvia tulee ladattua kerran päivässä, mutta haluan lisätä aktiivisuutta Snapchattiin sekä aloittaa uuden sometulokkaan Periscopen käytön. Eli tarkoitus on lisätä arkisen elämän näyttämistä niin kuvien kuin videoiden muodossa.
Näistä Snapchat-postauksista on tykätty älyttömästi, joten päätin pitkästä aikaa näyttää mun viime aikaisia menoja ja tapahtumia sen kautta. Huom! Tässä näkyy vain murto-osa snäpeistä enkä tule kaikkia tänne päivittelemään eli nyt jos koskaan kannattaa alkaa seurailla reaaliajassa.
Mua pystyy seurailla kaikkialla somessa, kuten esimerkiksi Instagramissa, Facebookissa, Snapchatissa ja Periscopessa nimimerkillä @saijis

Snapchat

1. Erään sunnuntain suunnitelmat = proteiinipannukakkuja, teetä, sohva, viltit ja Sinkkuelämää Ei paljon muuta vaadittu! 2. Matkalla kuvaamaan päivän asua, mutta kuvaajaa odotellessa ehdin räpsiä selfietä. 3. Parisen sunnuntaita sitten käytiin pesemässä mun auto ja mä jopa ensimmäistä kertaa kokeilin itse suihkutella aineita yms. Mun asu vaan ei ollut mikään soveltuvin versio tähän hommaan…

Saijis snapchat

1. Töitä ja uusien söpöjen joulun lahjapakkausten esillepanoa. Kuulin eilen, että Baby Lipseistä on myös saatavilla joulukalenteri. 2. Maanantaina kävin hakemassa postista Ginan paketin, josta paljastui mm. tämä nyöritunika. Tämä oli vaan niin iso ja telttamainen, että se lähti palautukseen. Muut jutut voisin esitellä seuraavassa ostospostauksessa. 3. Rentoutumassa auringonlaskun alla ja räpsimässä samalla näitä asukuvia.

snapchat blogi

1. Oon opetellut vähentämään sokeria ja ensi viikolla olisi tarkoitus aloittaa tiukempi kuri sen kanssa. Eräänä herkuttelupäivänä suuntasin Makuuniin hakemaan kaikkia lempiherkkuja. 2. Muutaman pesuvideon ja kuvan lisäämisen jälkeen snäppiin pääsi myös lopputulos. Harmi, kun alkutilanteesta ei tullut otettua kuvaa. Mun auton väriä ei edes tunnistanut sen kaiken lian alta. 3. Silloin tällöin päivittelen snäppiin myös tulevista ja juuri julkaistuista postauksista.

snapchat postaus

1. Paras tapa viettää vapaapäiviä on kahvittelu hyvässä seurassa. Tuollainen katkarapuleipä maistuisi nyt vallan mainiosti. 2. En tiedä johtuuko se erilaisesta huulimeikistä vai kuvausvalosta, mutta en meinannut tunnistaa itseäni tästä räpsystä. Mun silmät on melkein mustat? 3. Haha tämä kuva aiheutti suuren hämmennyksen! Mun mielestä on kiva päivitellä välillä tällaisia ei niin naisellisia ja ei niin normaaleja snäppejä. En kuitenkaan itse vaihtanut talvirenkaita niin kuin moni ymmärsi… Vaan olin mukana kantamassa näitä.

snapchat sovellus

1. Nämä kaunokaiset on ollut aivan liian kauan kenkäkaapissa piilossa. Nyt ne on taas aktiivisessa käytössä! Mun snäppien perusteella voisi kuvitella, että pidän joka päivä nahkahousuja. 2. Perjantai iltaa vieteltiin hetki sitten bloggaamisen parissa. Energiaa haettiin valkosuklaan makuisesta proteiinipatukasta. 3. Meikkien kuvaamista. Tässä kuvassa yhdistyy tämän hetken luottomerkit!

30 Responses to “What happens in my Snapchat?”

 1. Avatar Mella sanoo:

  Kivoja juttuja! Mulla on niin vanha puhelin, että se ylikuormittuu, jos lataisin yhtään enempää sovelluksia kuin mitä mulla jo on. Onneksi tilattiin nyt äitin kanssa aikainen joululahja ja siellä se odottaisi porukoilla uutukainen älypuhelin. :) Jos vaikka sitten kokeilisi snäppiä ja tuota periscopeakin!
  xoxo Mella

 2. Avatar Nina sanoo:

  Sun snäppejä on niin kiva kattoa:) Ihania kuvia sielläkin! Tee vaa enemmän semmosia puhevideoitaki <3 Tykkäsin niistä :')

 3. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Mella :) Ymmärrän hyvin, sovellukset vie yllättävän paljon tilaa puhelimessa… Mutta sulle on sitten tiedossa mieluinen joululahja ;-) Uuden puhelimen myötä on kivempi päivitellä ja selailla eri sovelluksia. Näistä postauksista on sitten paljon "hyötyä", jos ei ole sovelluksia ladannut tai ei ole ehtinyt päivityksiä katsoa :)

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Hei kiitos paljon Nina :') Ihana kuulla tällaista ja tämän kommentin innoittamana tuun varmasti kuvaamaan enemmän videoita. Niistä saa kyllä enemmän irti :) <3

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mikä ton periscopen idea siis on?:) en oo oikeen päässy jyvälle siitä.. :D

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sulla on kyllä ihanan kuuloinen ääni niissä videoissa, katon ja kuuntelen mielelläni:')

 7. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Laita snäppiin lisää videoita !!! ♡♡♡ Niitä on ihana kattoo ja ne joissa kuuluu sun ääni niin on tosi kivoja :) Ja todella kiva jos avaat elämääsi meille enemmän ;)

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Siellä pystyy kuvata livelähetystä esimerkiksi itsestäsi ja muut pystyy jutella sulle sellaisen "kommenttiboksin" kautta myöskin livenä. Livekuvaa pystyy lähettää ympäri maailmaa, pystyt seurailla siellä porukkaa, muut voi seurailla sua jne. :D

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Hymy nousi huulille tämän luettuani :) Kiitos paljon! Mä kuvaan mielelläni lisää videoita, kun näytätte selvästi pitävän niistä :')

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo<3 Haluaisin alkaa kuvaamaan entistä enemmän :) Aw kiitos! Kyllä tällaisten palautteiden jälkeen tekeekin mieli alkaa kuvaamaan ja avamaan elämää entistä enemmän (:

 11. Avatar Ansku k sanoo:

  Mäki haluan lisää videoita sulta snäppiin
  ja ihana postaus!:)

 12. Onks noi protskupatukat oikeesti hyviä? :) Oon kuullu niistä niin ristiriitasta palautetta, et osalle suurinta herkkuu ja osalle tosi karmeeta :D Mä en oo koskaan edes tastannut, pitäs varmaa uskaltautua!

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kuinka kiva kuulla! Suuret kiitokset sulle Ansku kommentista :)

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Se on vähän makuasia :) Osa tykkää ja osa ei. Koostumus on vähän normaalia suklaapatukkaa jäykempi ja maku hieman eri. Mutta kannattaa maistaa ja valita esimerkiksi oman lempisuklaan makuinen patukka. Mun omia suosikkeja on juuri tuo valkosuklaan ja Tuplan makuiset. Mä uskon, että tulisit tykkäämään :p

 15. Avatar Roosa sanoo:

  Jee odottelen ostospostausta noista ginan muista vaatteista :)

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ootko päivittäny snapchattia parina viime päivänä?:o sun mystoryt ei näy ainakaan mulle

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä se uus ihana sängynpääty on peräisin? :)

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä se uus ihana sängynpääty on peräisin? :)

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  ''ja mä jopa ensimmäistä kertaa kokeilin itse suihkutella aineita yms.''
  ''En kuitenkaan itse vaihtanut talvirenkaita niin kuin moni ymmärsi…''

  No ei kai se nyt kenellekään tullut yllätyksenä kun kyse on kuitenkin perus tusinapissiksestä :D

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Blogiasi on aina niin kiva lukea, kuvat ovat kauniita ja teksti on sujuvaa!
  Itselläni on mennyt vähän huonommin viime aikoina, ja olenkin käyttänyt tätä piristyksenä :D
  Kiitos niin ihanasta blogista

  MiuMiu

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Katsoin juuri snäppisi ja odotan enemmän kuin innolla kuvia missä sinulla on nuo uudet ylipolvensaappaat jalassa! Näyttivät niin mahtavilta, että taisin rakastua niihin jo nyt:D

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ei liity postaukseen, mutta mitkä on mielestäsi parhaat & aika halvat shampoot ja hoitoaineet?♥

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit tulee aina niin hyvä mieli, kun näkee postauksia jo odotettavan! Ostospostaukset on yksiä mun suosikkeja :')

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Joo kyllä oon :o Tai yksi päivä oli välissä, että en päivittänyt mitään. Eilen päivitin taas tosi paljon :) Näkyyköhän ne sulle?

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Pääty on ostettu Maskusta ja se on Hiipakka-merkkinen :)!

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Sun kommentti tuli näköjään kaksi kertaa, mutta vastasin yläpuolelle :)

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Tusinapissis? :D Johan oli vertauskuva! Sivusta seuranneena osaisin kyllä nyt pestä auton ja vaihtaa renkaat :p

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä tuli hyvä mieli :) Kiitos hirmuisesti! Oon otettu siitä, että oot saanut täältä piristystä. Sitä mä toivon näillä kirjoituksilla saavani aikaan (:

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Äää ne on niin ihanat <3 Ja juuri puin ensimmäistä kertaa jalkaan, kun lähdettiin Helsinkiin! Tähän mennessä jo hyvän tuntuiset jalassa. Tuun jakamaan asukuvia myös niiden kanssa :p

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Markettishampoista tykkään Garnier Respons-sarjan avokado oil & shea butter tuotteista :) Niistä jää ihanan sileät hiukset <3

Kommentoi