Projektina täydellinen vaatekaappi

Paljastin teille eilen hieman aloittamastani projektista, johon kuuluu siis  klassisen ja ajattoman täydellisen vaatekaapin rakentaminen. Kyselin, että olisitteko halukkaita kuulemaan tästä projektista lisää ja idealle näytettiin heti niin paljon peukkua ylös päin, että päätin toteuttaa tämän samantien Toivottavasti pidätte!
Mutta millainen sitten on täydellinen vaatekaappi? Sellainen, jonka sisällöstä olisi helppo muodostaa asuja eri tilanteisiin. Peruspilarit olisivat kunnossa ja kokoelmaan tarvisi harvoin lisätä mitään. Jos täytyisi niin se olisi helppoa, kun tietäisit mitä sieltä puuttuu. Perus vaatteet, muutama erikoinen yksilö, laadukkaat kengät ja laukut sekä monien vaatteiden kanssa yhteen sopivat ajattomat asusteet. Miellyttävien trendien mukana saa mennä ja erilaiset muotihitit toimisivat vaatekaapin vaihtuvina osina.
Monesti täydellinen vaatekaappi unelmoidaan mielessä mahdollisimman isoksi. Ei, en tarkoita sitä vaan tässäkin kohtaa jopa vähemmän on enemmän.

yläosat


Yläosat
Tavoite: Paljon yksinkertaisia neuleita, hyvin istuvia paitoja, muutamia väripilkkuja sekä klassisia takkeja, joiden kanssa menee mahdollisimman monet alaosat + asusteet. Muutama poncho rennoimmille päiville sekä pari juhlavampaa yläosaa.
Toteutus: Ostoslistalle uusi valkoinen kestävää materiaalia oleva neule. Juhlavampi bleiseri olisi must-juttu joulunajan juhliin.

alaosat


Alaosat

Tavoite:  Mulla on alaosat kaikista parhaiten kunnossa, huh! Musta on aina muodissa, joten kahdet istuvat farkut on hyvä löytyä – yhdet normaalit ja toiset erikoisemmat, vaikka polvista revityt. Valkoinen taas raikastaa esimerkiksi kesällä. Sininen on myös yksi suosikki ja sitä multa löytyy farkuista monena eri sinisen sävynä.
Toteutus: Myyntiin kaikki ei istuvat-mallit.

Bags


Laukut

Tavoite: Pieniä ja suuria laukkuja moneen eri tilanteeseen. Mustaa ja vaaleaa nahkaa, ehkä yksi harmaa pikkulaukku sekä pari pientä clutchia. Kirjoittelinkin mun laukuista unelmien hankintalistaa ja kyseinen kirjoitus löytyy täältä.
Toteutus: Satsaa ja säästä unelmien laukkujasi varten, vältä muiden väliaikaisten hankintojen tekemistä ja myy pois kaikki, joita et enää käytä.

Shoes


Kengät

Tavoite: Kenkiä niin arkeen kuin juhlaan ja eri vuodenaikoihin. Musta nahka toimii tässäkin hyvin, kesäkengissä saa olla väriä ja juhlakengissä on hyvä suosia klassisia miellyttävän tuntuisia materiaaleja.
Toteutus: Ylipolvensaappaiden saavuttua postissa ei kenkäkaapista puutu mitään. Pysy tässä! Hah, helpommin sanottu kuin tehty.

Asusteet

Asusteet
Tavoite: Moneen eri asuun sopivia kelloja, aurinkolaseja, klassisia huivia ja vain muutamia väripilkkuja. Kestäviä materiaaleja mm. huiveissa ja hanskoissa.

Toteutus: Ostoslistalla ei ole mitään, joten pysy tässä.

Kuten saattaa huomata niin nämä kokoelmat on aika hyvin jo hanskassa, muutamia juttuja täytyy vain karsia. Aion silti varmasti projektin matkan varrella kertoa, että miten tämä etenee  ja esitellä uusia hankintoja kuin tähänkin asti. Kiinnostaisiko teitä muut tämän tyyppiset postaukset? Kuten esimerkiksi sellainen jossa kerron, että mitä jokaisen naisen vaatekaapista kuuluisi mun mielestä löytyä?


56 Responses to “Projektina täydellinen vaatekaappi”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  mä niin haluisin tehä tän projektin myös mut oon niin aikaansaamaton… oon tosi huolellinen ja tarkka esimerkiks sisustuksesta ja siitä ettei mulla oo turhaa tavaraa mut vaatekaapista löytyy senkin edestä kaikkea turhaa ja sellaisia mitä ei ikinä käytä :( kirppiksilläkin pöydät maksaa jonkun verran ja sitten jos mikään ei menekkään myyntiin niin inhottaisi maksaa turhasta… mutta jotain asian eteen on tehtävä :)

  pakko sanoa tähän vielä että sulla on tosi ihana blogi ja huomaa, että panostat postauksiisi :) luen tätä aina innolla ja tykkään sun tyylistä kirjottaa. jatka samaan malliin ja oikein ihanaa joulunodotusta sulle saija <3

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus ja huipusti toteutettu! Mäkin oon entisen "mikä sattuu kaupassa pistämään silmään" -tyylin sijaan alkanut suunnittelemaan ja harkitsemaan ostoksiani etukäteen! Toki välillä voi mennä ns. "Trendien mukana" mutta että vaatekaapin pohjana olisi hyvin istuvia, ajattomia, laadukkaita, mukavia ja simppeleitä perusvaatteita:-)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moikka! Oisko sulla antaa vinkkiä tilanteeseen, jossa kesäkilot on vielä jääneet vartaloon, minkä takia moni vaate on jäänyt pienehköksi. Tavoite olisi kuitenkin pudottaa lähikuukausina nuo kilot, mutta pysyvää tulosta tavoitellessa, siihen menee luonnollisesti aikaa. Talvi tulee ja esim. talvitakki pitäisi ostaa, mutta ongelmana on, että mitäs sitten, jos takki jääkin liian isoksi?

  Eli miten itse tekisit – pudottaisit aluksi ne kilot ja sitten ostaisit uudet vaatteet vai menet vaan tilanteen mukaan?

 4. Avatar Lotta sanoo:

  Kannattaa lukea kirja nimeltä "Hyvän mielen vaatekaappi." Itse luin sen alkuvuodesta ja meni kyllä ihan uusiksi kaikki. Alkanut tutkailla tekstiitien materiaalilappuja aika ahkerasti ja kaikki pois mitä ei käytä. Todella hyvä kirja! Suosittelen ihan kaikille :)

 5. Avatar Ansku k sanoo:

  Tosi kiva postaus ja mua ainakin kiinostas!♥

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Taisin muistaakseni ehdotella jo kesänä muistaakseni mitä jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä ja vastasit että semmoinen on tulossa lähi aikoina:/ eipä tullukkaaan

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  tuo idea mitä jokaisen naisen vaatekaapista kuuluisi löytyä on minusta ainakin ihan mahtava idea, toteuta ihmeessä ! :)

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tee ihmeessä toi sun postausidea! Tää oli kanssa super hyödyllinen!:)

 9. aivan upea postaus! ♥ tästä tykkäsin todella!! oon itsekin miettinyt, että pitäis alkaa vähän järjestelemään tota vaatekaappia ja ostamaan käytännöllisempää vaatetta, eikä sellaista 'kivannäköistä' jota tulee lopun perin käytettyä vain kerran! :D ja ehdottomasti sellainen postaus missä kerrot oman mielipiteen mitä jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä, odottelen jo innolla! ♥

 10. Todella ihana ja piristävä postaus♥♥ ehdottomasti lisää tälläisiä! Tämä ei liity mitenkään aiheeseen,mutta pidätkö sä hevosista tai oletko koskaan ratsastanut?

 11. Avatar Adeliina sanoo:

  ihana postaus! ehdottomasti näitä tän tyyppisiä lisää :)

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus! Ja aivan ehdottomasti tollanen naisen vaatekaappi postaus! Itsellänikin haaveena saada se täydellinen ja ajaton vaatekaappi, joten olisi todella suuri mielenkiinto :)

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Nyt otat itseäsi niskasta kiinni ja tartutat saman tarkkuuden sisustuksesta vaatekaappiin :) Se vaatii paljon työtä, mutta on varmasti sen arvoista! Ootko kokeillut netissä olevia kirppareita? Toria sekä erilaisia Facebook-ryhmiä – niiden kautta saa varmasti myös menemään vaatteita eikä maksa mitään :)

  Ihanasti sanottu! Se koskettaa mua, kun kuulen lukijan huomaavan mun panostuksen :) Tätä nimittäin tulee tehtyä suudella intohimolla. Kiitos kovasti ja kivat joulunodotukset myös sinne <3

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Oih kiitos paljon Ano :) Tuo on paljon parempi tyyli shoppailla! Mä tein itse kans ennen tuota ja sen vuoksi tuli tehtyä heräteostoksia. Nyt oon vähän yli vuoden aikana oppinut ymmärtämään paremmin, että miksi ostan vaatteen ja mietin sen käyttöä myös mahdollisimman pitkälle. Totta, muutamia trendijuttuja voi aina olla niin tyyli pysyy kuitenkin mielenkiintoisena. Vaatekaapin pohja on kuitenkin tärkein :)

 15. Oon miettinyt ihan samoja juttuja! Entisen mielivaltaisen shoppailun sijaan päädyn lähes aina ostamaan vain kauan harkittuja ja ennen kaikkea omaan vaatekaappiin sopivia vaatteita. Tuntuu, että mitä vähemmän shoppailen, sitä enemmän tykkään mun vaatteista:) Tällä hetkellä vaatteiden paljous lähinnä ahdistaa! Mulla on pitkään lojunut blogin luonnoksissa tämän tyyppinen postaus sekä juuri tuota "mitä jokaisen vaatekaapista tulisi löytyä"-aihetta koskeva postaus. Voisin tarttua niidenkin kanssa tuumasta toimeen niinkuin sä:)

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Haluan ehdottomasti kuulla mitä jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä, koska haluan itse myös "täydellisen" vaatekaapin, ja helpommin sanottu kuin tehty, sillä mun "tyyli" vaihtelee vähän väliä. Tällä hetkellä en suostu pukeutumaan muuta kuin mustaan, mutta kaksi vuotta takaperin en suostunut edes laittamaan mustaa pompulaa… :D

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Hei :) Mä tekisin niin, että pudottaisin ensin kilot. Ei tulisi tehtyä turhia ostoksia ja luulen, että esimerkiksi uuden pienemmän talvitakin ostaminen voi toimia hyvänä tsemppaajana. Ei kuitenkaan kannata kiirehtiä vaan luonnollisesti muuttaa ruoka terveellisempään suuntaan, lisätä liikuntaa jne.

  Paljon tsemppiä niin tavoitteeseen pääsyyn kuin talvitakin ostamiseen :)!

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon miettinytkin, että olisikohan aiheesta olemassa jotain kirjoituksia tai kirjoja. Kiitos tästä :) Vinkki tuli ainakin mulle tarpeeseen ja luulen, että muut lukijat saavat tästä myös apua. Toivottavasti kyseinen kirja löytyy jostain, esimerkiksi kirjastosta. Nimittäin tämä lähtee luettavaksi :')

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Hih kiitos paljon Ansku:) Mukavaa nähdä, että mun postaukset on sun mieleen… ♥!

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voi, nyt aloin itekin miettimään omaa ostoslistaa… :D mulla pari ehdotonta must juttua mitä pitäis hankkii on mustat nahkahousut ja kauluspaita, sekin mustana. Tää oli kyllä mielenkiintoinen aihe ja itekin yritän hankkia omaan vaatekaappiin ainoastaan sellaisia juttuja, mitkä sopii hyvin yhteen myös muiden vaatteiden kanssa. Yritin kommentoida viimeisimpään hot¬ postaukseen ja ehdottaa että tekisit siitä kuukausittaisen jutun, vähän niin kuin suosikki-postaukset, mutta kommenttini ei (kai) tullut perille takkuavan junan netin takia. Miltäs tällainen ehdotus kuulostaisi :)
  – Aliisa

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  ois kiva, jos voisit linkata niitä face kirppiksiä, mistä teet aina ihania löytöjä :)

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus! Sulla on kaksi samaa kollaasia peräkkäin, oliko se tarkoituksena vai vahinko?

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus itsekin oon alottamassa tällaista projektia, sun inspiroimana<3 ja ois kyllä tosi kiva lisää tällaisia postauksia ja ne mitkä kaikilta naisilta pitäisi löytyä!:)

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Niinkö :o Voi ei, suuret pahoittelut! Oon sitten varmasti unohtanut kirjoittaa sen ylös ja se on sen vuoksi jäänyt. Kirjoitan sen jo varmaan ensi viikonloppuna, joten pysy kuulolla :)

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Jes, mä laitan toteutukseen! Munkin mielestä sellainen olisi kiva toteuttaa ja samalla näkisin, että löytyykö niitä juttuja omasta vaatekaapista vai puuttuuko jotain yms. :-)

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Voisin laittaa toteutukseen :) Ja kiitoksia! Mä pyrin tekemään tästä sellaisen postauksen, josta myös lukijat saisivat vinkkejä irti. Hienoa, että onnistuin :')

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän ♥ Kiva nähdä sun pitävän tästä! Sepä :D Tuollaisia kivannäköisiä vaatteita tulee ostettua aivan liikaa… Ja ne tulee myös pitkällä tähtäimellä kalliiksi, kun vaatteet joutuu sitten laittaa myyntiin tai jättää vaatekaapin perällä lojujmaan. Tästä postausideasta ollaan innostuttu paljon, joten mun täytyy sellainen kirjoitella :p ♥

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Oii kiitos hurjan paljon ♥ Ei haittaa, vaikka ei liity aiheeseen! Meillä on itse asiassa ollut mun lapsuudessa hevosia. En mikään suuri hevoshullu ollut, mutta kyllä mä niistä tykkäsin. Ratsastin myös usein toisella niistä :)

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti Adeliina! Mä oon toiveet kuullut, joten tähän liittyviä postauksia tullaan varmasti näkemään lisää :p

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiiitos :) Voisin kyllä toteuttaa sen! Ja mahtavaa, että sulla on sama haaveena – sellainen vaatekaappi olisi kyllä unelma. Unelmana olisi, että vaatekaappi säilyisi sisältönsä puolesta monia vuosia ja pysyisi ajattomana :)

 31. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ehdottomasti sellanen postaus missä kerrot että mitä jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä! Auttaisi ainakin mua paljon :)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Vähän kiva :) Sä sen sanoit! Mäkin oon shoppaillut vähemmän vaatteita ja pyrkinyt panostaa ajattomiin juttuihin niin on jotenkin parempi fiilis koko vaatekaapin suhteen. Vähemmän on enemmän. Kun vaatekaapissa on ajattomia, kestäviä ja helposti yhdisteltäviä vaatteita niin ei sinne kovin usein tarvisi lisätä mitään. Toteuta ihmeessä, mä lukisin mielelläni sulta sellaisia postauksia :')

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Mä toteutan sen =) Nimittäin vaatekaapin luominen haluttuun suuntaan ei ole helppoa, mutta siitä postauksesta voisi olla monelle hyötyä. Haha ihana :D Sulla on sitten vaihteleva mieli. Mutta mustahan on aina muodissa ;-)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Sun ostoslistalla olevat jutut on oikein hyviä ja ajattomia :) Mä oon ostanut ensimmäiset nahkahousut kohta kolme vuotta sitten ja edelleen käytän.Eli suosittelen! Se on tosi hyvä lähteä ostotilanteessa miettimään vaatteissa sitä, että pystyykö niitä yhdistellä monien eri vaatteiden kanssa ja säilyykö ne kiinnostavina kauan :) Ei ole tullut kommenttia perille, joten hyvä kun kirjoitit uudelleen. Mä voisin katsoa, jos saisin siitä kuukausittaisen. Yleensä oon toteutellut silloin, kun niitä kohtia löytyy. Mutta voisin yrittää tätä! Kiitos sulle Aliisa (:

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Mä laitan tähän vaikka niiden nimiä :)

  Design Corner
  Luxmerkkien flea market
  MK-kirppis
  Louis Vuitton Forum Finland (salainen ryhmä)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Tämän postauksen html-koodit sekoilee jostain syystä… Ei ollut tarkoitus, mutta hyvä kun sanoit. Sain nyt korjattua kuvat oikein :)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Ilo kuulla, että oon inspiroinut suakin aloittamaan saman projektin <3 Mä laitan toteutukseen! Ootte nimittäin innostuneet siitä niin paljon :')

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei tää oli huippu idea sulta tehä tämmönen postaus! Tottakai tuo 'jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä' -postaus heti toteutukseen, tän tyyppiset postaukset on niin kiinnostavia. Voisitko koota siihen myös muitakin kuin vaatteita? Tarkoitan esim. asusteita ja jalkineitakin. Olis kiinnostava nähdä myös niitä.
  Ja vielä yks juttu eli millon toteutat seuraavan in/out postauksen? Ne on ihan mun omia
  lemppareita. Hyvää tulevaa viikkoa sulle! :-)

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mahtava postaus :) näitä lisää! Olisi tosi kiva lukea samantyyppisiä postauksia jatkossakin.

 40. Avatar Annn sanoo:

  Tuo vaatekaappi suunnitelma kuulostaa niin hyvältä! Oi jospa saisi itsekin joskus aikaiseksi… Tuntuu ettei aika riitä koskaan kaikkeen :/D Kivaa sunnuntai-iltaa!

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  Joo todellakin tee sellanen postaus missä kerrot että mitä jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä <3

 42. Avatar Nelli sanoo:

  hyvin toteutettu postaus :) ihailen sun tyyliä niin paljon ♥ pitäis itsekkin vaan rohkeesti karsia käyttämättömät vaatteet kaapista ja ostaa uusia tilalle ♥ ehdottomasti lisää tämän tyylisiä postauksia :)

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Ilahduttavaa kuulla, että moni tykkäisi nähdä täällä sellaisen postauksen :) Täytyy ehdottomasti toteutella! Sen kirjoittaminen auttaisi jopa mua itseä hahmottamaan, että löytyykö vaatekaapista kaikki tarpeellinen vai puuttuuko jotain :')

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiiitos :) Pidetään toive mielessä! Mua itseä miellyttää kans tämäntyyppisen postaukset, joten voisin toteutella lisää. Näyttäisi siltä, että tämä postausaihe on monelle mieluinen (:

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Munkin mielestä :) Toivottavasti saan toteutettua loppuun saakka! Voi eii… Aikaa tämä kyllä vie :/ Mutta kannattaa pikkuhiljaa vaikka joka päivä vaatekaapista jotain ottaessa miettiä, että mitä sieltä puuttuu ja katsella löytyykö jotain, mitä ei tule enää käytettyä. Hei kiitos paljon ja samoin sinne :)

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Mahtavaa nähdä teidän innostuneen aiheesta:) Kiitos tästä! Mä aion varmasti toteuttaa sen <3

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana Nelli ♥ Kiitos paljon! Suosittelen kovasti sullekin sitä. Vaikka joka päivä pikkuhiljaa katselee vaatteita niin ei tule kerralla suurta työtä :D Mä laitan toteutukseen lisää tällaisia postauksia. Oli muuten positiivinen yllätys nähdä sulta monta kommenttia odottamassa tarkitusta – oot ihailtavan aktiivinen lukija ♥

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Hurjasti kiitoksia :) Joo voisin! Ei hassumpi idea, asusteet kun on osa kokonaisuutta. Mä voisin jo seuraavalle viikonlopulle kehitellä sellaisen postauksen. Sille on näytetty täällä kommenttiboksissa sen verran paljon vihreää valoa :) Mä julkaisin aivan pari päivää sitten uuden IN ja OUT-postauksen, jota et ole varmaan huomannut. Laitan kommentin loppuun linkin! Kiitos ja kivaa viikkoa sullekin :-)

  http://saijis.blogspot.fi/2015/11/in-out-part-13.html

 49. Tää ois sellanen projekti mikä pitäis itekin toteuttaa :) Ainakin laadukkaasta laukusta voisi olla hyvä aloittaa ja oikeasti kunnollisesta bleiseristä. Muuten ns. työvaatekaappi alkaakin näyttää jo hyvältä :)

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Kannatan ideaa :) Projekti vie aikaa, mutta on varmasti sen arvoista. Laadusta on hyvä aloittaa ja aion itsekin jatkossa kiinnittää enemmän huomiota materiaaleihin. Oi hyvä, sulla on sitten hyvällä mallilla vaatekaappi :) Ps. kiitos paketista, tuli perjantaina perille ja oli oikein mieluinen <3

 51. Hyvä että tuli perille, pitikin sulta kysyä että tuliko se jo :)

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo! Tuotteet pääsee pian testiin :)

 53. Avatar elina sanoo:

  Tää on ihan huippu projekti ja ymmärrän täysin miksi toteutat tämän. Itsekin allekirjoitan laadun nimeen ja maksan mielluummin niistä kestävistä ja ajattomista materiaaleista kuin halvoista rievuista jotka hajoaa heti pesukoneesta ensimmäisen kerran tultuaan (arg >:( ) ehdottomasti joskus tulevaisuudessa lähtee tää toteutukseen kuhan selviää vähän paremmin et minkälaisia vaatteita ja minkälaista tyyliä lähtee toteuttamaan. (: tsemppiä vaatekaapin täydennykseen!

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tähän täydelliseen vaatekaappiin liittyen, ootko tutustunut Colour Analysisiin? Eli pukeutujan värikartan määrittelyyn? Tää oli joskus kultaisella ysärillä iso juttu, mutta toimii täydellisesti edelleen. Kaikki värit ei vaan sovi kaikille ja esim. mustakin vain hyvin hyvin harvalle. Tietysti kannustan itsekin kaikkia pukeutumaan just niin kuin tykkää, mutta tän värianalyysin avulla löysin monta sellaista väriä, joista en olis ikinä uskonut, että ne sopis mulle. Nyt en tee enää juurikaan hutiostoksia ja saan jopa kehuja mun ihosta, miten se sädehtii, vaikka en ole mitään tavallista kummempaa tehnytkään! :) Itse en käynyt värikurssilla tai mitään kummempaa, selaisin Pinterestiä haulla "Colour analysis" ja esimerkkien perusteella löysin sen parhaimman värimaailman.
  Indiedaysin blogeja selaillessa huomasin, että Päästä varpaisiin-bloggaaja tekee aiheesta postaussarjaa mutta hiusväriin painottaen. Olis ihan superia jos säkin tekisit tästä jotain. Sun mielipide ja kokemukset tästä kiinnostaa :)

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Niin munkin mielestä :) Vielä, kun sen saisi joskus toteutumaan loppuun saakka! Sepä, panostaminen tulee jopa ajanmyötä edullisemmaksi. Ei tarvitse olla esimerkiksi joka vuosi ostamassa uusia saappaita, jos joku vuosi niihin panostaa. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta ja voin kyllä lämpimästi suositella tätä projektia. Auttaa paljon jopa vaatekriiseissä. Hei kiitos paljon sulle Elina :')

 56. Avatar Saijis sanoo:

  En ole koskaan kuullutkaan tuollaisesta :) Mutta sait sen kuulostamaan sen verran mielenkiintoiselta, että täytyy testata. Mä oon aika rohkea kokeilemaan uusia värejä, jotka miellyttä silmää… Mutta taas epäröin ei niin itselle mieluisia värejä, joten tuo voisi avata silmiä asian suhteen. Mun täytyy käydä lukemassa kyseisen bloggaajan kirjoituksia aiheesta. Katsotaan, jos saisin itsekin tänne jotain materiaalia tästä. Kiitos paljon vinkistä :)!

Kommentoi