Monthly favs photo diary

Tuntuu kuin tämän vuoden jokainen kuukausi olisi mennyt ohi sadan kilometrin tuntivauhtia… Juuri pari päivää sitten mietin, että vastahan oli viime joulu ja kesä? Jos kuukaudet etenee näin nopeasti niin joulua ei tarvitse odotella Vaikka tällainen jouluhullu on nyt jo innoissaan ja ehkä hieman odottelee sitä… Ennen niitä hömpöytyksiä on aika palata vielä syksyiseen kuukauteen eli lokakuuhun ja siltä ajalta kertyneet suosikit näyttävät tältä:

Louis Vuitton keypouch

Unohdin viime kuulla kaksi kertaa kotiavaimet ulko-oveen roikkumaan… Ensimmäisellä kerralla etsin niitä lähemmäs puoli tuntia kääntäen kämpän ympäri ja toisella kertaa naapuri huomautti avaimieni roikkumisesta. Siinä kohtaa päätin kokeilla, että olisiko tästä mun LV:n key pouchista yhtään apua ja olihan siitä! Kun avaimet on pussukassa niin sitä pussukkaa tulee harvemmin jätettyä oveen, haha.

winter baby lips

Ihana äitini oli törmännyt kosmetiikkaosastolla uusiin Baby Lipsien Winter Delight-lahjapakkauksiin ja päätti ostaa sellaisen mulle. Hän oli meinannut antaa tämän vasta jouluna, mutta ei malttanut odottaa sinne asti. Ei ole epäselvää keneen olen omassa malttamattomuudessani tullut… Kuitenkin pakkauksessa on neljä ”talvimakua”. Pahasti rohtuneita huulia nämä ei kovin helpolla paranna, mutta kivaa pientä pehmeyttä näistä jää. Syy miksi mä suosittelen näitä on tuoksu Vai miltäs kuulostaa näiden nimet Sweet Apple, Sugar Cookie, Mint Candy sekä Hot Cocoa?

björn borg underwear

Näitä ihanan yksinkertaisia Björn Borgin alusvaatteita en ole vielä montaa kertaa ehtinyt käyttämään, mutta en malttanut kuitenkaan jättää niitä suosikeista pois. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen tuskin muistan muiden alusvaatteiden olemassaoloa, nimittäin näissä olevaa materiaalia pehmeämpää saa etsiä! Miellyttävän tuntuiset päällä ja yläosassa on takana kivat sporttimaiset yksityiskohdat. Nämä on saatu House of Brandonilta ja yläsosa löytyy täältä sekä alaosa täältä.

Girls night

Suosikkeihin ei voi olla liittämättä myös lokakuussa järjestettyä tyttöjen iltaa. Paljon erilaisia juustoja, viinirypäleitä, mansikoita, valkosuklaata, ruissipsejä, tuorejuustoa, margaritaa ja skumppaa. Näin syksyllä/talvella harvoin tekee mieli käydä ulkona juhlimassa, joten tällainen rauhallinen ilta hyvässä seurassa kelpaa vallan mainiosti.

adidas stan smith

Lokakuulla jalassa oli kovassa käytössä Adidaksen Stan Smith-kengät, joiden kanssa oon keksinyt yllättävän monia erilaisia asuyhdistelmiä. Vihreä onkin aika helppo väri saada mätsäämään muiden vaatteiden kanssa! Asukuviin nämä ei ole vielä sattunut mukaan, mutta katsotaan jos lähiaikoina räpsisin myös ne. Moni on kysellyt näistä kengistä vähän milloin missäkin eli näitä saa ostettua muun muassa Nellyltä ja ne löytyy tarvittaessa suoraan täältä.

Bluebiit kuulokkeet

Oon aina käyttänyt niitä kuulokkeita, jotka sattuu juoksemaan lähtiessä tulla ensimmäisenä vastaan. Postissa saapui hetki sitten Bluebiitin RunningBass-kuulokkeet, jotka on tarkoitettu muun muassa juoksijoille ja pyöräilijöille. Äänenlaatu säilyy erinomaisena liikkeestä huolimatta ja nämä on muotoiltu niin, että ne pysyy paikoillaan kovemmassakin vauhdissa!

Weather

Lokakuulla sai bongailla taivaan eri sävyjä sekä auringonlaskuja. Mun mielestä tällaiset maisemat on rauhoittavia. On hauska seurailla miten eri värit muuttuu tai aurinko laskee! Näistä täytyy nyt nauttia, koska talvella tällaiset maisemat on valitettavan harvinaisia.

ICANIWILL shaker

Vasemmanpuoleinen valkoinen ICANIWILL-merkkinen shaker/juomapullo on vilahtanut täällä aikaisemmin ja nyt se on saanut House of Brandonilta kaverikseen pinkin version. Nämä on niin kevyitä, että oon kuljettanut valkoista mukana lenkillä äidin juomapullovyön ollessa lainalla. Nämä on niin suloisen tyttömäisiä, että ne tuo pientä piristystä lenkkeilyyn.
Miltäs näyttää mun lokakuun suosikit? Entä löysittekö omia suosikeita näiden joukosta?
Sisältää mainoslinkkejä

38 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:40h, 12 marraskuun Vastaa

  Kun House of Brandonilla on se sääntö, ettei saa valita alusvaatteita, ellei aio esiintyä blogissa ne päällä, niin aiotko pistää noita jotain kuvia myös kun ne on sun päällä? :o

 • Avatar
  Eltsu
  Posted at 20:13h, 12 marraskuun Vastaa

  Ihanilta näyttää. Mietin, että mistäköhän nuo baby lipsit ovat ja mitäköhän hintaluokkaa?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:17h, 12 marraskuun Vastaa

  Viimeks kirjotit et ostit stan smithit zalandolta.. Oot kyllä vähän feikin olonen muutenkin..

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:29h, 12 marraskuun Vastaa

  Joo se sääntö on bloggaajaohjelmassa, mutta nyt tapahtui ns. poikkeus. En aio pelkästänsä niiden kanssa esiintyä täällä, mutta saa nähdä jos ne joskus vilahtaisi jollain tapaa mun päällä :')

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:36h, 12 marraskuun Vastaa

  Tosi kätevä varmaan tollanen avainpussukka! Itsellänikin avaimet todella usein kadoksissa, kun jäävät pöydälle vaikka jonkun paperin alle tai laukun pohjalle…tosta klipsusta ne vois kiinnittää vaikka laukun sisätaskun vetskariin :) taas yksi tuote "en tiennyt että tarvitsen tätä"-listalle :D ja aivan ihanan näkösiä nuo auringonlaskut, itsekin bongaillut mitä hienompia värejä taivaalta <3 -M

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:42h, 12 marraskuun Vastaa

  Siksi siinä lukeekin että kenkiä saa _muun muassa_ Nellyltä, ei se tarkoita että Saija ne olisi sieltä ostanut ::)

 • Avatar
  Laura Annika
  Posted at 20:45h, 12 marraskuun Vastaa

  Mulle key pouch toimii paremmin kolikkotaskuna, vielä kätsympi avainten säilyttämiseen on mun mielestäni key holder! :) Ostin sen juuri äskettäin ja oon tosi tyytyväinen ostokseeni :) suosittelen!

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 20:46h, 12 marraskuun Vastaa

  Kivoja tuotteita :) Oi vitsi mäki tartten noi kuulokkeet! Lenkillä ois ihana ja jopa koulusta kävellessä ku vähän päätä liikauttaa ni toinen napeista on heti irti korvasta. Ja huulirasva-addiktoituneena ihmisenä taas kerran Babylipsit näyttää ihanalta. Jo pelkästään noi pastellivärit saa mut haluamaan ne! Ihana postaus taas kerran ❤

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:50h, 12 marraskuun Vastaa

  Anonyymi sanoikin juuri sen mitä meinasin :) Ja millä tavalla tarkoitat, että "vähän feikin oloinen"? Ai kenkien tai sen ostopaikan perusteella vai? :o

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:57h, 12 marraskuun Vastaa

  Kieltämättä aivan huippu :) Noniin! Tämä auttaisi varmasti suakin. Ja kaiken lisäksi tuonne pussukkaan saa kätevästi heitettyä myös ponnarit, särkylääkkeet, kolikot jne. Joo tuo klipsu soveltuu siihen ja joissakin laukuissa on sellainen oma koukku tuollaisia varten :) Haha ou nou, mun blogi on vaarallinen! Auringonlaskut on ollut nyt niin kauniita. Yksi syksyn parhaimmista asioista <3

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 21:05h, 12 marraskuun Vastaa

  Ihana tuo LV:n avainpussukka ❤️ Kyllä kelpaisi mullekkin! Oon kuolannut jo jonkin aikaa noita addun stan smithejä ja nyt tuli vielä pahempi ostokuume. Yritän sanoa itselleni että en tarvitse niitä nyt kun talvi on tulossa… Saa nähdä pystynkö olla tilaamatta niitä! Ihania juttuja nuo kaikki!

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 21:18h, 12 marraskuun Vastaa

  Vauuu aivan ihania suosikkeja <3 voisin kotiuttaa nuo kaikki tuotteet itelle hetinyt!!! :D aivan mahtavan näköinen tuo taivaskuva <3 ja ystävien kans vietetyt illat on ihan parhautta ja piristää niin paljon <33

 • Avatar
  Essi
  Posted at 21:27h, 12 marraskuun Vastaa

  Ahhh ihania juttuja! Varsinkin noi Björn Borgin alusvaatteet, oon itekkin kuolannut niitä iät ja ajat…. Osaat ottaa kyllä niin ihania kuvia! :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:38h, 12 marraskuun Vastaa

  Mistä baby lipsit ja paljon makso

 • Avatar
  Aada
  Posted at 22:34h, 12 marraskuun Vastaa

  Oi mun lempparit näistä oli kyllä ehdottomasti noi adidaksen kengät ja auringonlaskut! Noi kengät on kyllä aivan unelmat <3 Itekki tykkään tosi paljon kattoo auríngonlaskuja koska värit on niin mielettöman kauniit! Harmi vaan ettei ainakaan oman puhelimeni laadulla (iphone 4s) saa värejä vangittua kunnolla :-(

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:43h, 12 marraskuun Vastaa

  Mullakin on ollut välillä kolikoita esimerkiksi parkkimaksuja varten :) Voi se on myös niin kaunis! Ja varmasti käytössä jopa toimivampi kuin tämä. Kiitos vinkistä. Himoitsen pian kaikkia LV:n tuotteita :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:48h, 12 marraskuun Vastaa

  Oi vähän kiva, että pidit :) Suosittelen x 10! Ne pysyy älyttömän hyvin paikoillaan vaikka kuinka hyppisi ja liikkuisi. Tiedän kokemuksesta, että se on inhottavaa miten kuulokkeet irtoilee korvista… Näiden kanssa ei ole ollut sitä ongelmaa. Baby Lipsit on kyllä värien puolestakin jo niin houkuttelevia :-) Hih kiitos sulle Lotta <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:49h, 12 marraskuun Vastaa

  Kiitos paljon! Äiti oli mun mielestä ostanut tuon pakkauksen Anttilasta :) Näin niitä ainakin siellä ja oliskohan hintaa ollut jotain 12-15€?

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 22:58h, 12 marraskuun Vastaa

  Vitsit noi juoksukuulokkeet on kivan näköiset ja varmasti hyvät ;) Kivoja suosikkeja :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:05h, 12 marraskuun Vastaa

  Eikös <3 Niin kaunis ja oikeasti toimiva! Eikä :D En taida yhtään helpottaa sun ostokuumetta, jos sanon niiden olevan ostamisen arvoiset. Ne on tosi hyvät jalassa ja yksityiskohdissa on kivasti panostettu takaosiin. Toisaalta talvi on tulossa, joten niin ahkeraa käyttöä näille ei ole luvassa kuin vasta seuraavan kerran ensi keväänä :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:30h, 12 marraskuun Vastaa

  Moikka! Tiedätkö mistä noita bluebiitin kuulokkeita voisi ostaa,tai millaista hintaluokkaa ne ovat?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:52h, 12 marraskuun Vastaa

  Aww <3 Ihana! Sun ja mun tyyli sekä maku menee aina yksi yhteen :) Niin kiva nähdä sun innostuvan mun ostoksista ja vinkeistä. Tuollainen taivas saisi mun puolesta olla vaikka joka ilta :) Niinpä, tyttöjen illat on parhaita ja niitä täytyykin alkaa järjestämään entistä useammin…<3

 • Avatar
  ☆ namehisa☆
  Posted at 08:05h, 13 marraskuun Vastaa

  Tommoset tyttöjen illat ois niin parhautta <3

 • Avatar
  Nina
  Posted at 09:01h, 13 marraskuun Vastaa

  Kivoja lempparijuttuja:) Voi että nuo BB alusvaatteet on söpöt! Mulle kans :D Ja nuo shakerit ♥_♥

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 10:05h, 13 marraskuun Vastaa

  Tosi kivoja juttuja sun suosikeissa :-) Nää on kyllä yksiä mun lempparipostauksia sulta <3
  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:08h, 13 marraskuun Vastaa

  Vaude, kiiitos :-) Tämä oli kivasti sanottu! Ja Björn Borgin alusvaatteita on tullut itsekin kuolailtua jo pidemmän aikaa… Ne on vaan niin ihanat ja miellyttävän tuntuiset, että voin suositella lämpimästi sullekin <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:09h, 13 marraskuun Vastaa

  Äiti oli ostanut ne muistaakseni Anttilasta ja oliskohan hintaa ollut jotain 12-15€. En tarkalleen tiedä, kun en itse ollut mukana :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:12h, 13 marraskuun Vastaa

  Ihania lemppareita valitsit näistä Aada <3 Kengät on niin kivat ja vihreä tuo mukavaa piristystä perus valkoisen rinnalle. Auringonlaskujen suhteen tiedän tuon tunteen – puhelin ei näytä värejä juuri ollenkaan sellaisena kuin ne on :s Sitä varten yleensä kuvaan ne aina järkkärillä. Mutta onneksi niistä saa kuitenkin omalla silmällä nauttia, se on tärkeintä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:13h, 13 marraskuun Vastaa

  Hih eikös olekin ;> Ei tarvitse koko aikaa pelätä kuulokkeiden tippumista, kun ne pysyy niin hyvin paikoillaan. Kiitos hirmuisesti :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:16h, 13 marraskuun Vastaa

  Bluebiitin verkkokaupasta, mutta se näyttäisi olevan päivitettävänä tällä hetkellä :s Mutta selvitin sulle tämän eli niitä saa myös Kärkkäisen verkkokaupasta ja hintaa oli 24.90€ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:22h, 13 marraskuun Vastaa

  Ne on kyllä järjestämisen arvoisia :) Täytyisi ottaa tavoitteeksi viettää iltaa vähintään muutamien kuukausien välein <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:24h, 13 marraskuun Vastaa

  Oi oi kiitos (: Itsekin tykkäsin paljon lokakuun suosikeista! Ja BB:n alusvaatteita ei voi vastustaa – ihanan simppelit ja laadukkaat. Ei muuta kuin tilaamaan, näistä tuntuu nimittäin olevan koko ajan joka paikasta koot lopussa :/ Shakerit on kyllä suloiset <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:28h, 13 marraskuun Vastaa

  Mukavaa kuulla, että sä pidit niin suosikeista kuin itse postauksesta:) Nämä lukeutuu myös mun omiin lempipostauksiin. Aina yhtä mukava kerätä kuukauden suosikit kasaan ja jakaa ne teille :) Kiitos Roosa <3 x

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 10:54h, 13 marraskuun Vastaa

  Vau mitä kuvia! ja ihania suosikkeja oot löytänyt♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:16h, 13 marraskuun Vastaa

  Ansku sä se sitten kirjoittelet ilahduttavia kommentteja tänne:) Kiitos paljon ♥!

 • Avatar
  Oili-Maria
  Posted at 15:13h, 13 marraskuun Vastaa

  Ite ostin just tänään Sittarista ja 12,90 oli hintaa :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 10:27h, 14 marraskuun Vastaa

  Voi mitä ihania ostoksia jälleen kerran, tuo avainpussukka olis kyllä täälläkin tosi kätevä keksintö ni pysyis varmasti tallessa noi avaimet vähän paremmin :D mä tilasin just toissapäivänä nuo samat kuulokkeet kun ärsyttää kun mun kaikki edelliset ei tahdo pysyä kunnolla ees kun kuuntelee bussissa musiikkia :/ noi alusvaatteet näyttää kyllä just siltä että ne on ihanat päällä :)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 20:33h, 15 marraskuun Vastaa

  niin söpö ja kätevä toi avainpussukka ❤️ ihania suosikkeja muutenkin! :)

Post A Comment