Vapaapäivä mun matkassa

8:45 Availen silmiä ja pienesti vielä unien maailmassa pyöriessäni mietin hetken aikaa, että mikä päivä nyt on… Muistiin palaa ajatus mun vapaapäivästä, joten huomaan hieman hymyileväni itsekseni. Hörppään yöpöydällä olevan vesilasin tyhjäksi ja nappaan puhelimen laturista irti. Yön aikana tulleet kommentit ja päivitykset someen täytyy vilkaista.
9:00 Siirryn keittiöön keittämään aamukahvia ja avaan koneen. Muistan, että mulla on edelleen Labellon huulirasvaskaban voittajat arpomatta, joten hoidan sen samantien. Otan voittajiin yhteyttä sekä alan kirjoittamaan blogiin pientä postausta.
9:50 Keskeytän postauksen kirjoittamisen ja siirryn keittämään aamupuuroa. Jääkaappiin katsoessani huomaan sen näyttävän melkein pelkkää tyhjää valoa – tänään täytyy muistaa käydä kaupassa! Onneksi sieltä löytyy rasialliset tuoreita mansikoita ja mustikoita, jotka pääsee puuron kaveriksi.

s


10:10 Siirryn puuron kanssa sohvalle, telkkarista Netflix auki ja viltin alle. Vieressä oleva tabletti alkaa huutamaan jostain tekemättömästä päivityksestä, mutta skippaan sen hienosti myöhemmälle. Haha! Loput puurot äkkiä naamaan ja suihkuun.
10:40 Hiusten kuivaessa itsestään alan meikkaamaan. En tiedä mihin olen taas hukannut meikkivoiteen korkin, nimittäin nyt sitä on ympäri meikkilaukkua. Ääärgh!
11:00 Suihkutan hiuksiin jätettävät hoitoaineet ja samalla ovipuhelin soi. Vastaan varovasti ”haloo?”. Mutta siellä onkin postin lähetti paketin kanssa. Oon alkanut stalkkaajan vierailuista lähtien olemaan varoivainen ovipuhelimen kanssa.
11:15 Lähetti jätti pienen paketin, jota en malta olla avaamatta. Pienen valkoisen paperisilpun sisältä paljastuu kolme suloista jouluista tuotetta Lushilta Santa’s-niminen huulten kuorintavoide kuulostaa sen verran houkuttelevalta tällaisen jouluhullun korvissa, että sitä täytyy testata.

Lush Finland.jpg 1

11:55 Vaatteet päällä, enää täytyy pakata laukku mukaan. Oon lähdössä hakemaan Iristä kaupungille, mutta hänellä on puhelimesta akku loppunut ja laturi poikaystävällään. Samalla huomaan häneltä tulleen Facebookkiin viestin. Ilmoitan lähteväni hakemaan hänet.

12:20 Iriksellä! Nappaan hänet kyyttiin ja otetaan suunnaksi kaupunki.
12:40 Ensimmäisenä postiin noutamaan eräs toinen paketti. Saadessani sen käteen ihmettelen hieman, että mitä siellä on – nimittäin odotin erästä toista pakettia… En ehdi sitä avata kuitenkaan nyt vaan on aika mennä seuraavaan paikkaan eli pankkiin!
13:00 Asiat vihdoin hoidettu, auto Citypihan parkkiin ja kohti Epstoria. Päätetään mennä Coffee Houseen kahville ja haukkaamaan pientä syötävää Mutta vanha koulukaveri sattuu olla kahvilan edessä töissä sähköfirman ständillä, joten pysähdytään siihen keskustelemaan kuulumisista ja ehkä jopa hieman sähköstä.
13:30 Keskustelu venähtää niin pitkäksi, että on pakko käydä hakemassa lisää parkkia. Ei muuta kuin takaisin Citypihalle.
13:40 Vihdoin Coffee Housessa. Bongattiin Iriksen kanssa tiskiltä tutut täytetyt ruisleivät, mutta tällä kertaa täytteenä on katkarapua, joten ei epäillystäkään otetaanko ne. Testaan myös luomumarjasmoothieta.

coffee house seinäjoki


14:15 Mahat täynnä siirrytään Torikeskukseen. Mun suunnitelmissa on kirjoittaa illalla postaus Bik Bokin avajaisista, joten räpsin ulkopuolelta hieman materiaalia talteen. Syy miksi tänne tultiin oli Glitter. Iris käy etsimässä sieltä tietynlaista laturia, mutta mun huomio kiinnittyy kivoihin avaimenperiin. Autonavaimet on jo pidemmän aikaa kaivannut avaimenperää ja kotiavaimien oma on rikki, joten kiikutan niitä kaksin kappalein kassalle. Pörröinen ja nahkainen. Pakko esitellä nämä teille myöhemmin!

14:30 Laturia ei löytynyt Glitteristä, joten käydään vielä nopsaa Clas Ohlsonilla sekä K-marketissa, jossa tehdään pieniä ruokaostoksia ja noudetaan Iriksen paketti. Saadaan ideaksi testata pakastealtaan uusia suklaa cookieita, joten ei muuta kuin Irikselle paistamaan niitä.

chocolate cookies

16:20 Kekseistä tuli jättimäisiä!! Ei niitä pystynyt syödä kuin yhdet, joten ällömakea olo saapuu… Hetken aikaa jutellaan, selaillaan yhdessä blogeja ja snäppiä, jonka jälkeen ei muuta kuin takaisin keskustaan. Tällä kertaa Aukialle katsomaan, että olisiko siellä jäljellä kauan sitten haaveilemaani tämän talven uutuusmallia Henri Lloydin piposta. Olihan siellä yksi jäljellä 

17:20 Prismaan tekemään hieman isompia ruokaostoksia. Nakkaan Iriksen vielä kotiinsa ja suuntaan itse omaani. Maha alkaa jo kurnia, joten on aika syödä jotain muutakin tälle päivälle.
18:30 Ruuaksi teen nopean salaatin ja yksi viime aikojen suosikkikombo on ollut: salaatinlehtiä, kurkkua, miniluumutomaatteja, avokadoa, mozzarellaa, kanaa ja jos sattuu olla mansikoita niin vielä ne kruunaamaan kokonaisuuden. Raikas ja ehkä vähän kesältä muistuttava salaatti.
Nike Air Max outfit.11


19:00 Samalla, kun syön niin Whatsappailen toiselle kaverille, jonka kanssa ollaan menossa katsomaan uusin Bondin 007 Spectre. Varmistan paikkavaraukseni sähköpostista, kirjoittelen näitä kellonaikoja ylös ja samalla mietin, että olisikohan mulla muuta käyttöä edellisenä päivänä räpsityille asukuville.

20:20 Leffaan! Meillä molemmilla on odotukset korkealla tämän pätkän suhteen, joten toivotaan niiden täyttyvän. Leffaeväänä toimii lauantailta valitettavasti jääneet Makuunin irtokarkit sekä Pepsi Max.

movie snacks

23:30 Hui, kun se olikin pitkä leffa. Tykättiin ja täytyy kyllä antaa pätkälle kokonaiset täydet pisteet! Harvoin jaksan malttamattomana ihmisenä katsoa noin pitkää leffaa eli tämä oli suuri poikkeus.

23:40 Kotoa ja kone auki. Aika näpytellä päivän toinen postaus valmiiksi. Vaikka silmät alkaa mennä uhkaavasti kiinni niin nyt täytyy keskittyä. Keitän kupillisen teetä siinä toivossa, että jaksaisin vielä hetken.
00:20 Painan ”Julkaise” ja sammutan koneen samantien. Levitän käsiin yöksi Hollisterin syötävän herkullisen tuoksuista rasvaa ja sitten nukkumaan! Onneksi seuraavana päivänä on iltavuoro niin saa nukkua pidempään

hollister body lotion

Zzzzz…
Kertokaas ihmeessä, että mitä tykkäsitte tällaisesta päivä kanssani-postauksesta?


61 Responses to “Vapaapäivä mun matkassa”

 1. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos:) Tiedätkö, että mustakin oli niin kiva toteuttaa tällainen postaus pitkästä aikaa! Täytyy varmaankin alkaa toteuttamaan näitä erilaisista päivistä useammin (: Joo voisin kirjoitella jo lähiaikoina <3

 2. Avatar Sofia sanoo:

  Olipas kiva ja erilainen postaus :) tälläset "päivä mun kanssa" postaukset on lemppareita

 3. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä oli erittäin mukava kuulla =) Kiitos Sofia! Nämä on kyllä niin mielenkiintoisia postauksia, että täytyy alkaa toteuttamaan useammin erilaisista päivistä :)

 4. Avatar Ansku k sanoo:

  Huippu tällänen postaus!:)♥

 5. Avatar Laura sanoo:

  Tosi kivasti toteutettu ja lukisin jatkossakin mielelläni tälläisiä my day – postauksia sun blogista! :-)

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh kiitoksia kovasti :) Painan nyt muistin, että tällaiset postaukset on tykättyjä…<3

 7. Avatar Anniina sanoo:

  Nää on kivoja! Nää on jotenkin niin arkisia, että tykkään. Valottaa vähän sitä, että millasta sun elämäs on blogin ulkopuolella :)
  Mä ostin Lush.lta ton huulikuorinnan sekä ton Bûche de noël (vai miten kirjotetaankaan) Ja molemmat ovat niin ihanan jouluisen tuoksuisia että mä tykkään!♥ Tota huulikuorintaa oon käyttänyt enemmän, enkä voi olla tykkäämättä siitä! Ois kiva kuulla myös sun mielipidettä näistä :)

  Kivaa viikonjatkoa sulle, ja mä jaan taas oottelemaan sun seuraavaa postausta :D
  http://anskisss.blogspot.fi/

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Suuri kiitos Laura :) Mukavaa, että pidit postauksesta ja toteutustavasta! Mä laitan toiveen korvan taakse. Näitä on niin hauska myös toteuttaa :>

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  todella kivasti osaat kertoa päivästäs, huomasin lukevani tätä ihan innolla ja petyin vähän kun ilta tuli! :D vielä kysymys, jota mietin joka blogissa jokaisen lukemani arvontapostauksen kohdalla; miten suoritat arvonnan? Kun sullakin on ihan kiitettävästi osallistujia niin kirjotatko silti kaikkien nimet lapulle vai onko sulla joku sovellus mihin listaat kaikki vai mitä teet? Ja vielä, koska tykkään kirjotella pitkiä kommentteja (ja etenkin lukea niihin tulleita kivoja vastauksia! Siinä syy miksi kommentoin eniten juuri sun postauksiin <3 tuot hymyn kasvoille kun oikeasti vastaat kunnolla kaikille vaikka se varmasti vie aikaa) niin esitän vielä ehdotuksen!! Voisitte tehdä Iriksen kanssa yhdessä jonkun haasteen, josta postaisitte molemmat omiin blogeihinne (muistelisin että Irikselläkin on blogi?). Sellainen olisi ainakin hauska, että keräisitte vaatekaapistanne (tai kaupasta tietyllä budjetilla) toisillenne asun, meikit ja kampauksen ja sitten kuvaisitte ne yhdessä (toiselle sopivan kuvauspaikankin vois suunnitella) ja arvostelisitte että osasiko toinen valita mieleiset asiat :) saman voisi toteuttaa myös ruokaversiona, tekisitte vaikka uusia salaatteja tai smoothieta joista arvelisitte toisen pitävän. Kivaa tiistai-iltaa (tai keskiviikkoa jos silloin tän luet) sulle Saija, piristät oikeasti päivää, kun jaksat panostaa postauksiin ja lukijoille vastailuun! <3 sun tekemisestä huomaa, että tykkäät tästä oikeasti etkä pidä blogia vaan sen takia että sulla on paljon lukijoita tai että saisit rahaa ja ilmaisia tavaroita. Sellasiakin valitettavasti näkee, mutta ei todellakaan tässä osoitteessa! Long story short, jatka samaan malliin ja saa toivottavasti hyvä mieli tästä (ja muistakin) kommentista <3 -M

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Huippu postaus tällaisia lisää!<3
  T.Elisabet

 11. Avatar Peppi sanoo:

  Hei vitsit miten kiva postaus! Noi Lushin tuotteet♥♥ Kai niistä tulee erillinen postaus?

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus ❤
  Minä vuonna perustit tämän blogin?
  Olen uusi lukija ja pidän blogistasi kovasti :)!

 13. Avatar Tiina sanoo:

  Täh mulla on mennyt ihan ohi tuo stalkkaajajuttu, mikä juttu? Mutta oli kiva postaus, tykkäsin älyttömästi! :) Saija olet ihana ❤

 14. Avatar Emilia sanoo:

  Aivan ihana postaus :)<3 nää on yhtiä mun lemppareita, joten pliiis tee jatkossa useammin :)<3 tosi mukavalta kuulosti sun vapaapäivä! <3 ja heii mä oon ihan vasta rakastunut katkarapuihin, nammm<33 tuli mieleen tuosta leivästä siis :D

 15. Avatar Jeannay sanoo:

  Kuulostaa kivalta päivältä♥ Ihania kuvia :)

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Lovely u <3 :)

 17. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Tää oli tosi kiva ja selkeästi kirjoitettu postaus :) Voit toteuttaa myös uudelleen ;)

 18. Avatar Aada sanoo:

  Voi että kun oli kiva postaus! Ehdottomasti tällaisia lisää :-)! Oli mielenkiintosta lukea minkälainen sun päivä oli kun itselläni päivät on aika tylsähköjä :-D

 19. Avatar iikku sanoo:

  Oi mun tekis niin mieli tota hyvää leipää, toki vähemmällä majoneesilla :D Mut noita keksejä ei tee mieli hyi. Harmi et niitä ois muttei tota leipää! :DDD

 20. Avatar Ida sanoo:

  Olipas mukava postaus! Kiva kun sulla oli noin monesta eri kellonajasta kerrottavaa :)

 21. Tää oli kiva postaus, täytyy joskus toteuttaa taas itsekin :) Multakin on sulle paketti vihdoin matkalla, toivottavasti tulee ehjänä perille!

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Hirmuisesti kiitoksia sulle Anniina:) Totta! Näiden postausten kautta pääsette hyvin mukaan mun elämään, tekemisiin yms. Oi niin on ♥ Rakastuin kans heti, kun avasin paketit. Tuota huulikuorintaa tulee munkin varmasti käytettyä viikottain. Mä voisin jotain fiiliksiä kirjoitella noista tuotteista paremmin. Kiitos vielä kerran ja ihanaa, kun odotat jo seuraavaa postausta! Mukavaa viikon jatkoa :)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti Peppi =) Lushin tuotteet on aivan i-h-a-n-i-a ♥ Mä voisin kirjoitella niistä vähän fiiliksiä tänne! Niin moni on kysellyt niistä :)

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi kiitos sulle Elisabet mukavasta kommentista <3!

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Oi oi kiitos ♥ Perustin blogin vuoden 2012 syksyllä. Kyllä ilahduttaa kuulla näin hyvää palautetta! Tervetuloa joukkoon lukemaan :')

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Mä etsin sulle postauksen, josta selviää koko juttu :) Kiitti sulle! Tällaisen kommentin jälkeen ei voi tulla kuin hyvä mieli <3 Täällä on suora linkki siihen postaukseen stalkkaajasta:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/08/kun-pelko-valtaa-mielen.html

 27. Avatar Saijis sanoo:

  <3 Emilia, kiitos! Että sä osaat valita juuri oikeat sanat näihin kommentteihin :) Arvostan suunnattomasti sun aktiivisuutta. Katkaravut on parhaita <3 Syön niitä aina joka paikassa, kun vaan mahdollista. Laivalla ja Ikeassa on pakko saada katkarapuleipää :-D

 28. Avatar hapsu sanoo:

  Toi asukuva on upee, sulle sopii noi tummat hiukset ihan sairaan hyvin ja toi pinkki huulipuna on ihana! :-)

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana :D Mun täytyy ilmeisesti alkaa tekemään näitä enemmän, kun ootte antanut näin paljon hyvää palautetta! Mä suoritan arvonnat Random.org-nimisellä sivustolla. Lisään sinne, että paljonko on minimi määrä osallistujia eli aina 1 ja maksimi on sitten osallistujien määrä. Sitten se heittää sieltä jonkun numeron, esimerkkinä numero 83. Sitten lasken kommenteista, että kuka on kommentoinut kommentin numeroltaan 83. Tämä vie vähän aikaa, mutta joskus voi lähteä laskemaan takaisin päin, jos arpakone heittää numeron melkein lopusta. Tämä oli vähän sekavasti selitetty, mutta toivottavasti ymmärsit :D Pitkät kommentit on ihania! Mä tykkään älyttömästi vastailla näihin, joten mielelläni vastaan myös vähän pidempiin <3 Ja ehdottomasti vastaan jokaiseen kommenttiin, se on jo muodostonut mun periaatteeksi :)

  Meillä on itse asiassa käynyt tuollainen mielessä ja yksi videoidea on heitetty ilmaan. Mutta ehdottomasi lähtee toteutukseen ainakin joku yhteispostaus. Täytyy heti ehdottaa Irikselle tuollaista haastetta. Kiitos näistä vinkeistä – sä olit selvästi nähnyt vaivaa tähän kommenttiin :) Mä luin sun kommentin melkein heti, kun olit sen kirjoittanut eli kivaa tiistain jatkoa myös sinne suuntaan! Sun kommentista tuli tosi hyvä mieli ja se lämmittää jotenkin jännästi sydäntä, kun huomaa lukijoiden näkevän miten aidosti mä tästä hommasta tykkään. On tämä vaan se mun juttu, josta en vaihtaisi pois :) Mä teen tätä suuresta intohimosta enkä rahasta tai ilmaisista tavaroista… Mäki oon joskus törmännyt sellaisiin blogeihin :s Kiitos kiitos! Oon jo aivan sanaton ja mun vastauksesta tuli nyt tosi pitkä :D Toivottavasti jaksat lukea <3

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos ihanainen :) Päivä oli kokonaisuudessaan onnistunut, vaikka rentoutua ei ehtinytkään ♥

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Aww ihana :)<3

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Se oli mukavasti sanottu (: Kiitti! Mä laitan toiveen muistiin, katsotaan jos toteuttaisin näitä tästä lähtien hieman useammin ;-)

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Tuhannet kiitokset sulle Aada :) Täytyy ehdottomasti alkaa toteuttamaan tällaisia postauksia useammin! En usko, höpö höpö :D Toki ei munkaan päivät sisällä aina näin paljoa tekemistä, mutta nyt sattui olla kaikenlaista ohjelmaa :-)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kyllä kelpaisi!! Tuo leipä oli niin hyvää ja vielä parempaa vähemmällä majoneesilla ;-D Haha eikä, sun täytyy syöttää ne jollekin muulle. Ne oli kyllä vähän liian makeita :s

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiiitos! Joo mä pyrin kirjoittamaan päivän aikana jokaisen kellonajan ylös niin, että pystyisin mahdollisimman tarkasti kertomaan tekemiset :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Vau kiitos paljon :) Nämä taitaa olla yksiä tykätyimmistä postauksista ja olisi kiva lukea myös sulta tällainen! Oiii mä jo odotan pakettia, toivotaan sen tulevan perille ehjänä :p

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Mikä ihana kommentti:) Kiitos kovasti! Mä oon nyt alkanut käyttämään enemmän värikkäitä huulipunia ja ne tuo huomattavasti raikkautta asuihin (:

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  Eksä oo enää tatun kans? Kun kerroit yhes vaihees että ehkä palaatte yhteen takaisin.

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Niin yhdessä vai vietä aikaa yleisesti? Yhdessä ei olla :)

 40. Avatar Elina sanoo:

  Voi että mä rakastuin sun asuun! Mistä tuo huivi on? Se on ilmeisesti isompi mitä yleensä myynnissäolevat on esim. cubuksella/bikbokissa? :o On ollu hauska seurata sun blogia lähes alusta saakka ja kuinka oot kehittynyt sieltä kauppisajoilta ;) Varsinkin oon iloinen, että oot saanut pidettyä blogin sun omana blogina, eikä postaukset ole aina maksettuja.. Vaikka osaat toteuttaa maksetutkin postaukset niin, että ennemmin tulee sellainen "tarvin tuon" fiilis, kuin sellainen että taas tällänen… Tuotteista saa rehellisen kertomuksen ja samalla myös vinkkejä sen käyttöön. Oon yrittänyt nyt ottaa tavaksi purskutella kookosöljyä aamuin illoin ja näin aluksi vähintään 10min (siinä on vain niin oksettava koostumus :'D). Mukavaa keskiviikkoa! :)

 41. Avatar Johanna sanoo:

  Jee pitkästä aikaa tämmönen postaus! Nää on niin parhaita ja kiva lukea <3 itsekkin pitäs käyä kattoon toi uusi bondi :-D

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei!

  Onko sulla tietoa mistä seinäjoelta saa meikkejä? esim lancome yms. :) kosmetiikkaliikkeitä tms. muuta kuin emotion

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tulipa tää sopivasti juuri kun olin kommenttiboksissa toivonut tällaista postausta! kuulostaa että sulla on olut oikein kiva vapaapäivä :)
  – Aliisa

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Mikä iloinen yllätys täällä oli :) Kiitos Elina!! Eli huivi on House of Brandonilta, mutta se on Vilan oma. Ja on huomattavasti isompi – se menisi periaatteessa kaksi kertaa kaulan ympäri, mutta pidän lämpöisimmillä keleillä noin. Vitsit sä oot sitten seurannut tätä kauan :o Oon otettu siinä, että kehitys on näkyvissä. Kyllä tämän eteen on myös öitä tehty. Mä pyrin tekemään vain silloin tällöin maksettuja postauksia ja valitsen tarkkaan, että mistä täällä kirjoitan. En koskaan mainosta mitään sellaista, josta en itse tykkää tai jota en käytä. Hyvä juttu, että kirjoitukset tuotteista on saanut aikaan tuollaisen reaktion :) Kookosöljyn purskuttaminen vaatii totuttelua, sä oot kestänyt sitä aluksi tosi kauan. Mä sylkäisin ensimmäisillä kerroilla jo minuutin jälkeen pois, kun sen koostumus oli ällöttävä :-D Jotenkin kummasti siihen vaan tottuu. Jos tuntuu hankalalta niin kannattaa aluksi joka toinen päivä niin pääsee ns. rytmiin ja sitten voi lisätä sen jokaiselle aamulle. Kiitos sulle tästä ja mukavaa keskiviikon jatkoa myös sinne :)

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Super kiva nähdä sun tykkäävänä :) Näitä on mukava lukea muilta, mutta myös hauska toteuttaa itse <3 Voin suositella! Voittaa mennen tullen kaikki muut edelliset :-)

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Ei valitettavasti ole kuin Emotion :s Harmi, että Stockmann Beauty lopetti… Kaipaisin itsekin jotain kosmetiikkaliikettä. Toivotaan, että sellainen vielä joskus tulee :)

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi eikös :) Oli kyllä tosi onnistunut vapaapäivä! Tykkään harvoin olla paikoillani, joten tällaiset "menevät" päivät on mun mieleen :p

 48. Avatar Anonyymi sanoo:

  taisin nähdä sut ku lähdit autolla torkkarin pakkipaikalta? vai oliko sulla auto edes siellä?:D

 49. Avatar elina sanoo:

  Olipas kyllä piristävä postaus ja jotenkin pääsi tohon sun päivään ja sen tunnelmaan hyvin mukaan! Näitä lisää :3

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Hyvin mahdollista! Mulla oli nimittäin auto myös siellä parkissa :')

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Oon kyllä älyttömän iloinen tästä postauksesta tulleesta palautteesta! Hurjasti kiitoksia Elina :)

 52. Avatar Anonyymi sanoo:

  Löystyykö tai kuluuki sulla nuo vilan nahkikset? Ajattelin et millä "tiukennat" niitä kun aika usein housut venyy ja löystyy käytössä. Mullakin on ne ja pelottaa jo valmiiksi milloin löystyy. Noita kun ei varmaan pesemällä tiukemmaksi saa niinkuin farkkuja, tai ainakaan viitsi olla joka välissä pesemässä ettei pinnoitus kärsi:/

 53. Avatar Senja sanoo:

  Ilmeisesti oli ihan kiva päivä, vai?
  Tällaiset postaukset on mun mielestä tosi kivoja ja helppoja lukee :)

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva ja erillainen postaus:)
  T. Meri

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Nuo kuvissa olevat nahkahousut eivät ole Vilasta vaan H&M;:stä :) Mutta kyllä ne vähän käytössä löystyy! Mä yleensä pesen ne tasaisin väliajoin niin ne palautuu jälleen tiukaksi. Mutta materiaali myös kuluu, jos pesee usein eli ei kovin kestävät housut ainakaan aktiiviseen käyttöön :(

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Oli kyllä onnistunut vapaapäivä ja tekemistä riitti :) Hyvä tietää! Mä toteuttelen sitten jatkossakin tällaisia postauksia :>

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Oih kiitoksia paljon! Näin hyvä palaute tuo hymyn huulille :)

 58. Avatar Wella sanoo:

  Oi, tää oli tosi kiva :) Näitä ois kiva nähdä enemmänkin!

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti Wella! Mä laitan toiveen toteutukseen ja alan tekemään näitä useammin :))

 60. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus! Kirjoitat hyvin! Kaipaan postausta sisustuksesta!

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitti Ano! Mä laitan toiveesi ylös. Vanhempia sisustuspostauksia löytyy Decor-tagista :)

Kommentoi