LINK YOUR BLOG TOP 10

Mun lukulistalla tuntui kesän jälkeen valtaavan tyhjyys… Lukuisat blogit olivat hiljentyneet syystä tai toisesta. Ja tälle asialle täytyi tehdä jotain! Uusi inspiraatio, kun ei ole syksyn tullen koskaan pahitteeksi. Arvelin, että siellä ruudun toisella puolella on monia bloggaajia joiden blogeista en ollut tietoinenkaan ja oikeassa olin. Linkititte mulle tähän postaukseen älyttömän ison määrän linkkejä (Blogger ei pysty näyttämään edes kaikkia kommentteja kerralla). Kiitos niistä kaikille
Oon viettänyt joka ilta tunnin tai joskus jopa neljäkin selaillen tämän kyseisen postauksen blogeja. Työ oli yllättävän rankka, mutta sen arvoinen: Lukulistalta löytyy nyt luettavaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Olisin halunnut nostaa tähän esille moniamonia blogeja, mutta ajattelin valita joukkoon mahdollisimman erilaisia. Niin, että jokaiselle löytyisi jotain. Osa olis myös päässyt valituksi jo edellisessä samantyyppisessä esittelyssä, joten annoin tällä kertaa tilaa uusille. Toivottavasti  tästä postauksesta on yhtä paljon apua myös teille ja saatte täytettä lukulistoille!

linkitä blogisi1

27-vuotias Camilla on ahkera treenaaja, jonka blogista löytyy kirjoituksia harrastuksistaan: kuntosalista, tankotanssista sekä megazonesta. Sen lisäksi hän kirjoittelee naisellisista jutuista, kuten kauneudesta, muodista ja sisustuksesta. Meidän sisustusmaku menee yksi yhteen!

linkitä blogisi 2015

Kauneutta, ajatuksia, lifestyleä, muotia, videoita jne. pitää Jenican blogi sisällään. Tykkään tämän blogin monipuolisuudesta: koskaan ei ole samanlaisia postauksia peräkkäin vaan joka kertaa saa innolla odottaa, että mitä blogiin ilmestyy tällä kertaa!

linkitä blogisi saijis

Minkä ihanan kauneusblogin onnistuinkaan bongaamaan lukulistalleni Toinen toistaan upeampia tutoriaaleja, tuotevinkkauksia sekä huikeita kuvia. Jos vähänkin kauneus kiinnostaa niin kannattaa klikkailla tänne suuntaan.

link your blog

Törmäsin Idan blogiin joskus aikaisemminkin ja nyt löysin tieni sinne uudelleen. Ida asustelee myös täällä Seinäjoella, joten on mielenkiintoista seurata tuttuja kuvauspaikkoja. Naisen tyyli on myös mun makuun x10. Katsokaa vaikka tuota mun himoitsemaa rannekelloa värillisellä taululla?!

linkitä blogisi marraskuu

Ninan blogin nähdessäni mun ensimmäinen ajatus oli: ”Wau miten iloinen ja värikäs”. Koko blogista huokuu positiivinen elämänasenne, raikkaat kuvat ja upet asukokonaisuudet. Unohtamatta esimerkiksi herkullisia brunssikuvia, joista tulee vesikielelle.

Link your blog 2015

Essin blogi on täynnä mulle blogeissa lemppareiksi muodostuneita postauksia. Löytyy asuja, puhelinkuvista tehtyjä koosteita, meikkien esittelyjä, herkullisia reseptejä, sekalaisia kuvia sekä ajatuspostauksia. Kuvissa pyörähtelee myös aina välillä söpö koira Sofi!

linkitä blogisi postaus

Musta on hienoa, että blogimaailmasta löytyy myös miespuolisia ja Jere on niistä yksi kunnioitettava esimerkki. Blogista löytyy lukuisia videoita, ruokaohjeita sekä uusimmista postauksista saa bongailla mielettömiä kuvia ulkomailta. Pieni matkakuume saattoi nousta…

kerro blogisi minulle

Täältä blogista löytää naisellisen tyylin, terveellisiä reseptejä, erilaisia vinkkejä sekä elämän pieniä ja suuria ilonaiheita. Löysin myös heti omia lempipostauksiani: Olenko ainoa ja Day with me, Tykkään muutenkin Suvin tyylistä kuvata yksinkertaisiakin juttuja.

saijis postaus

Mikä iloinen hymyn nostattava blogi. Janinan hyväntuulinen tapa kirjoittaa vie mukanaan Kirkkaita kuvia ja monipuolisia postauksia, joita voisi selata toinen toisen perään. Jos on kiinnostunut erilaisista kasvisresepteistä niin täältä blogista löytyy esimerkiksi kuvassa näkyvän kasvishampparin ohjeet.

linkitä blogisi top10


Mun silmää osui heti ensimmäisenä Niken kengät yhdistettynä kivaan asuun ja kun aloin selaamaan blogia enemmän niin mielenkiinto vain kasvoi lisää! Hyvälaatuisia kuvia, iloista mieltä, rentoa kirjoitusta ja piristävää lifestyleä.


50 Comments
 • Avatar
  Pauliina A.
  Posted at 22:21h, 02 marraskuun Vastaa

  Voi, olipa mukava huomata oma blogi tuolla! Kiitos kauniista sanoista ja kiva, että tykästyit :) <3

  – Pauliina / All The Little Royals

 • Avatar
  Jenica V
  Posted at 22:35h, 02 marraskuun Vastaa

  Voi kiitos ihana Saija<3

 • Avatar
  Clivia A
  Posted at 22:41h, 02 marraskuun Vastaa

  Jeij, tätä postausta odotinkin sulta! Oma lukilistani on kanssa pelottavan tyhjä ja tästä sun postauksesta löytyi ihan uusia blogeja luettavaksi, kiitos Saija<3 Ps. Ihanaa kun nostit Ninan blogin tähän, aivan huippu mimmi ja yksi lemppari kirjoittajia :')

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:42h, 02 marraskuun Vastaa

  Eikää nää on niin parhaita postauksia! Jos sulle linkattiin niin paljon blogeja, niin etkös voisi tehdä vielä toisen tälläisen 10 blogin postauksen?:) Mullakin on lukulista tyhjänä :(

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:42h, 02 marraskuun Vastaa

  Hyvä juttu, että oli iloinen yllätys :) Kyllä tykkäsin! Ja kiitos itsellesi blogistasi sekä kommentista <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:52h, 02 marraskuun Vastaa

  Kiva, että pidit :) Kiitos sulle Jenica <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:57h, 02 marraskuun Vastaa

  Huippua, että tätä on jo odoteltu :p Ja vielä ilahduttavampaa on se, että löysit tästä uutta luettavaa – toivotaan, että mahdollisimman moni muu löytää myös. Ninan blogi on kyllä kaikessa kokonaisuudessaan iloinen ja inspiroiva :) Kiitos kommentistasi <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:05h, 02 marraskuun Vastaa

  Jee! Ilo kuulla sun pitävän näistä :) Hyvä idea tuokin, katsotaan jos innostuisin esittelemään lisää. "Huh" onneksi en sitten ole ainoa, jonka lukulista näytti tyhjyyttään :s

 • Avatar
  Cami - Fun, Fitness and Fashion
  Posted at 23:08h, 02 marraskuun Vastaa

  Apua, iso kiitos tästä kunniasta! ♥ Kuten sanoin jo aiemmin, näistä löytyi itsellekin paljon uutta luettavaa :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:23h, 02 marraskuun Vastaa

  joo tee toinenkin tämmöinen postaus! sulla on tosi hyvä "maku" blogien suhteen ja tästä löytyi mullekin muutama joka pääsi lukulistalle! :-)

 • Avatar
  Jessica Teljänneito
  Posted at 23:26h, 02 marraskuun Vastaa

  Löysin nyt vasta blogisi, tykkään! Jään ehdottomasti lukemaan blogiasi jatkossakin :) Kiva postaus, tässä taas huomaa miten paljon laadukkaita blogeja on! :) Tykkään sun tyylistä, minusta tuntuu, että meillä on aika samanlainen tyyli :)

 • Avatar
  Janina Heikkinen
  Posted at 23:51h, 02 marraskuun Vastaa

  Vautsi! Vähänkö ihanaa nähdä oma blogi tuolla! :) Kiitos ihan superisti <3

 • Avatar
  Jere
  Posted at 23:56h, 02 marraskuun Vastaa

  Tätä postausta on oottettu, nyt täytiiki ajan kanssa selailla noi läpi, josko sieltä omallekki lukulistalle jotain helmiä löytyis!

  Ja eikä, olipa jotenki mahtavaa nähä oma blogi listan joukossa :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:10h, 03 marraskuun Vastaa

  Ei mitään :) Oot sen ansainnut <3 Hienoa, että tästä postauksesta on ollut konkreettisesti hyötyä myös teidän lukijoiden kannalta. Pidetään peukkuja pystyssä, että muutkin löytäisi uutta luettavaa :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:15h, 03 marraskuun Vastaa

  Mukava kuulla, että löysit tiesi tänne ja tervetuloa seurailemaan :) Kiitos kovasti! Se on aina ilo nähdä, että lukijan kanssa menee tyyli yhteen. Tässä postauksessa on kyllä laadukkaita blogeja ja sellaisia, joista suurimmasta osasta en edes ollut aikoinaan tietoinen :')

 • Avatar
  Essi
  Posted at 07:39h, 03 marraskuun Vastaa

  Apua. En tiiä mitä sanoa. Oonko ihan oikeesti mun kaikkien aikojen lempiblogin/-bloggaajan blogien top10 joukossa?! Apua!! Menin ihan sanattomaksi kun joku tuli kertomaan… Kiitos ihan mielettömästi!<3 Niinkuin sanoinkin jo – sun blogi on ollut jo pidempään mun ultimatefavorite<3

 • Avatar
  imlacking
  Posted at 08:37h, 03 marraskuun Vastaa

  Noista pari blogia on sellaisia mitä oon seurannut jo pitkään, mutta muut ihan uusia tuttavuuksia. Kivaa löytää uusia blogeja. Itsekin laitoin juuri joulublogiin linkitä blogisi -postauksen.

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:03h, 03 marraskuun Vastaa

  Oon samaa mieltä <3 Toki monta hyvää blogia jäi esittelemättä, mutta raja on vedettävä johonkin asti. Voi vitsit se on kyllä kivaa, lukulista saa silloin paljon täytettä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:06h, 03 marraskuun Vastaa

  Hihi ei mitään :) Se on kiva, että esittelyyn pääsy oli näin mieluinen yllätys <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:07h, 03 marraskuun Vastaa

  Mä pidän peukut pystyssä, että löydät itsellesi uutta luettavaa :) Oi se on mukava kuulla! Tulee itsellekin hyvä mieli, kun esittelyistä pidetään näin paljon (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:15h, 03 marraskuun Vastaa

  Voi Essi <3 Kyllä piristi aamua tämän kommentin lukeminen. Sun blogi on ansainnut esittelyn! Suuri hymy valtasi myös mut, kun näin teidän kommentit. Esittelyjä on selvästi arvostettu :) Voi kiitos paljon <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:18h, 03 marraskuun Vastaa

  Olipas kiva, että sulla oli tuttuja blogeja päässyt esittelyyn, mutta onnistuit kuitenkin bongaamaan uutta luettavaa :) Uusia blogeja on aina yhtä ilo löytää! Kuulostaa hyvältä ja koko sana joulublogi herätti ainakin mun mielenkiinnon ;-)

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 09:22h, 03 marraskuun Vastaa

  Voi ei :D Liian kivan oloisia blogeja kaikki ! Ei taida olla aikaa kaikkia seurata kun jo valmiiksi seuraan reilusti yli kymmentä blogia mutta ehkä noista muutamaa ainakin katselen ;)

 • Avatar
  Satu
  Posted at 11:16h, 03 marraskuun Vastaa

  Voi kiitos tästä! :-) mukavaa että tykkäsit mun blogista :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:55h, 03 marraskuun Vastaa

  hahah, muistan ajan jolloin mun lukulistalla oli reilu 100 blogia joita luin… nyt niitä taitaa olla enää jotain 30 kun suurin osa just lopettaa/on tauolla.. tai sitten vaan itse kyllästyi lukemaan sitä tiettyä blogia. Mutta tästä postauksesta löyty taas uusia kivoja blogeja, ja sun blogi on ollu aina yks mun lemppari johon ei varmasti kyllästy! :-)

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 12:02h, 03 marraskuun Vastaa

  Vähän kiva ku tästä postauksesta löyty uutta luettavaa!:)♥

 • Avatar
  Ida
  Posted at 12:26h, 03 marraskuun Vastaa

  Wow miten positiivinen yllätys tämän postauksen avaaminen olikaan, kiitos!! Löysin myös omalle lukulistalle uusia hyviä blogeja! :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 13:18h, 03 marraskuun Vastaa

  Ooi olipa ihana huomata ninan blogi tässä joukossa <3 tämmöset on tosi kivoja :)<3

 • Avatar
  Nita
  Posted at 13:38h, 03 marraskuun Vastaa

  Löytyi taas muutama hyvä blogi lukulistalle lisää! :)

 • Avatar
  Viivi
  Posted at 15:08h, 03 marraskuun Vastaa

  Oi vitsi miten ihania nuo kaikki kymmenen! Osaa noista onkin tullut seurattua ihan alusta asti ja loput olikin täysin uusia tuttavuuksia :)

  Vähän susta inspiroituneena munkin blogista löytyy nyt linkkaa blogisi-postaus kun suurin osa lemppari bloggaajista on lopettanut :/

  http://playingwithmylifeviivi.blogspot.fi/

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 17:30h, 03 marraskuun Vastaa

  Oletpas valinnut tähän monta hyvää blogia. Ja varsinkin itselleni tuli niin kiva fiilis kun olit nostanut Ninan blogin top10. Hän on yksi parhaista ystävästäni ja tälläinen juttu nostaa minunkin fiilikset kattoon. Ja onhan Ninalla niin kiva blogikin. :)

 • Avatar
  Suvi Myllymäki
  Posted at 19:29h, 03 marraskuun Vastaa

  Voi ei kiitos paljon!! Oli niin ihana löytää oma blogi täältä❤
  Ja tosi kiva kun olit valinnut just tälläsiä pienempiä blogeja etkä vaan niitä jotka on kaikille jo tuttuja:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:04h, 04 marraskuun Vastaa

  Haha eikä :D Noni sulla on sitten lukulistalle jo hyvin seurattavaa! Näitä voi sitten aina välillä lukea, mutta toivottavasti löytyy listalle hieman uutta seurattavaa ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:23h, 04 marraskuun Vastaa

  Ilo oli mun puolella :-) Kiitos itsellesi! Ja kyllä tykkäsin, toivottavasti muutkin löytävät sinne:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:42h, 04 marraskuun Vastaa

  Löytyikö! Hienoa, mä nimittäin toivoinkin auttavan saavan tästä lukulistan täydennystä :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:25h, 04 marraskuun Vastaa

  Superia, että pidit yllätyksestä :) Mielelläni valitsin sut mukaan! Oi tämä postaus on sitten ollut tosi tarpeellinen, kun näin moni on löytänyt uutta seurattavaa. Kyllä kannatti kirjoittaa tämä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:03h, 04 marraskuun Vastaa

  Oi hän on kyllä paikkansa ansainnut :) Hihi kiva, että sä Emilia pidät. Näistä on kyllä niin paljon hyötyä monesta eri näkökulmasta <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:04h, 04 marraskuun Vastaa

  Jei! Tätä mä toivoinkin. Kuten sanoin niin näistä postauksista on hyötyä niin monelle ja niin eri tavalla :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:29h, 04 marraskuun Vastaa

  Eikö olekin :) Ansaitsevat paikkansa tässä postauksessa! Kiva nähdä, että löytyy tuttuja kasvoja sekä uusia inspiraationlähteitä. Oi hyvä idea! Sellaiset postaukset kannattaa aina. Niistä on hyötyä itse bloggaajille sekä lukijoille :')

 • Avatar
  Nina
  Posted at 16:40h, 04 marraskuun Vastaa

  Hui, minun pikku blogini siellä:D Ihmettelinki että mistä näitä kävijöitä yhtäkkiä tulee! Hihih <3 Kiitos kunniasta ;)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:08h, 04 marraskuun Vastaa

  Hyvä juttu, että tykkäsit :) Joo ehdottomasti! Ninan blogista välittyy ihanan positiivinen tunnelma, joka on mun mieleen. Toivottavasti tätä kautta myös monet muut löytää Ninan blogin :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:11h, 04 marraskuun Vastaa

  Oi oi kiitos sulle itselle Suvi <3 Ilo oli täysin mun puolella! Joo halusin nostaa esille erilaisia sekä ei vielä niin tunnettuja-blogeja. Uskon, että tätä kautta moni löytää aivan uudenlaista luettavaa :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:12h, 04 marraskuun Vastaa

  Haha voi :D Hyvä juttu, että ihmiset löytää sun blogiin. Uskon, että moni jää seurailemaan myös :) Ei mitään <3

 • Avatar
  Aada
  Posted at 22:51h, 04 marraskuun Vastaa

  Kiitos tästä postauksesta! Löysin tuolta parikin joita voisin alkaa lukea! Mun on tosi hankala löytää hyviä blogeja itse joten tämä tuli tarpeeseen :-)! Vaikka tosin löysin sun blogin ihan omin avuin joten taidat olla poikkeus tapaus ;-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:10h, 04 marraskuun Vastaa

  Ei kestä :) Voi vitsit vähän kiva! Näköjään moni on saanut lukulistallensa paljon uutta seurattavaa. Se on hyvä :) Blogeja on kyllä yllättävän vaikea löytää, mutta onneksi sä oot löytänyt tiesi tänne <3

 • Avatar
  paula sofia
  Posted at 17:43h, 05 marraskuun Vastaa

  oiettä mitä blogeja !! täytyy mennä lueskelemaan tarkemmin, yksi tuttu sielä olikin nimittäin Pauliina !! oiettä tykkään Pauliinan kaikista postauksista, ne on tehny aina niin ajatuksen kanssa :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:39h, 05 marraskuun Vastaa

  Älä muuta sano:) Niin kivoja kaikki! Toivotaan, että löydät itsellesi uutta luettavaa. Aivan totta, Pauliinan blogi on kyllä upea :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:48h, 08 marraskuun Vastaa

  Pistetään vinkki korvan taakse! Tosi kiva nähdä, että musta oli tämän postauksen myötä näin suuri apu teidän lukulistojen kannalta :)

 • Avatar
  Sofia P
  Posted at 14:50h, 15 marraskuun Vastaa

  Aivan älyttömän ihania blogeja kaikki! Kaikki liitin lukulistaani! :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:04h, 15 marraskuun Vastaa

  Ooh tästä oli sitten paljon apua!! Huippua, että oli mieluisia :p

Post A Comment