Makeup talk: Beauty Pop Up

Mulla on aina välillä ollut tapana esitellä täällä blogin puolella teille mun uusia meikkejä sekä niistä syntyneitä suosikkeja. Nyt en suoraan sanottuna edes muista, että koska viimeksi olisin niistä täällä puhunut? Joten eiköhän ole korkea aika korkata esittelyyn postissa hetki sitten saapuneet uutukaiset

makeup post

beauty pop up

Sain nimittäin reilu viikko sitten valita testaukseen meikkejä Beauty Pop Up-verkkokaupasta ja ilokseni huomasin, että valikoimaan oli saapunut kahden luottomerkkini meikkejä: NYX:in sekä theBalmin. Näitä on aina ollut vähän hankala saada mistään, mutta onneksi nyt niitä voi klikkailla ostoskoriin kotoa käsin. Mitäs mustien paperien alta paljastui:

thebalm betty-lou manizer

Ensimmäisenä ihastuttavassa paketissa saapunut theBalmin Betty-Lou Manizer, joka on siis hohtava aurinkopuuteri. Tätä voi käyttää hohdon tuomiseen oikeastaan ihan mihin tahansa osaan kasvoissa tai jopa pelkästänsä luomivärinä! Plussaa tuotteet saa multa aina, jos ne on helppo levittää – nimittäin oon aamuisin niin kiireinen… Ja tämä hoiti homman kotiin. Sen lisäksi lopputuloksesta tuli vauvamaisen pehmeä.

beautyblender

Seuraavaksi poikkeus NYX:in ja theBalmin meikkien joukossa, nimittäin Beautyblenderin Blotterazzi. Tämä on siis puuteripaperi, joka korjaa meikin hetkessä. Monet puuteripaperit on kertakäyttöisiä, mutta tämä on markkinoiden ainoa pesua kestävä kiillon ja ylimääräisen talin poistaja. Niin kätevä päivinä, jolloin et vain yksinkertaisesti ehdi korjailla meikkipohjaa!

nudedude netistä

thebalm nudedude

Mun oma lemppari kaikista paketin meikeistä ehdottomasti tämä theBalmin Nude Dude-luomiväripaletti. Katsokaa nyt noita sävyjä!! T-ä-y-d-e-l-l-i-s-i-ä Mulla on ruskeat silmät ja usein meikatessa käytän ruskean eri sävyjä luomilla. Ne tuo kivaa kontrastia. Ja tästä paletista ei sävyjä puutu vaan siinä on kaikki mitä voi tarvita paletilta.

Thebalm sexy mama1

Samalla merkillä jatketaan eli tästä pienestä paletista paljastuu mattapuuteri nimeltään Sexy Mama (haha, nämä nimet on parhaat). Tämä talkittoman puuterin aineosat imevät itseensä myöskin ihon talia. mutta tekemättä lopputuloksesta kuitenkaan liian paksua tai maskimaista – jos tiedätte mitä tarkoitan?

NYX makeup

Sitten siirrytään kulmakarvoihin, joiden meikkaamisesta moni onkin kysellyt. Eli oon nyt pari päivää ns. värittänyt kulmiin lisää väriä tällä NYX-merkin Micro Brow-kynällä, jossa on toisessa päässä väri sekä toisessa päässä harja. Millään kynällä ei ole koskaan tullut näin luonnollista lopputulosta! Joskus käy myös niin, että kulmakarvat eivät pysy paikoillaan vaan ne tarvitsevat pitoa. Silloin bruneten sävyinen Tinted Brow Mascara auttaa. Tämän geelimäinen koostumus tuo hieman väriä sekä kiinnittää kulmakarvat paikoilleen.

thebalm instain1

Oon nyt vasta aikuisiällä oppinut käyttämään poskipunaa. Ennen mielessä välähteli kauhukuvat lapsuudesta, kun tuli leikittyä äidin omilla… Mutta ei enää, koska oon löytänyt itselleni sopivan sävyn ja osaan käyttää sitä paremmin kuin kolme vuotiaana. Tämä Instain Blush Lace on todella pitkäkestoinen poskipuna, nimittäin se on kasvoissa viimeisenä jäljellä pitkän päivän jälkeen.

NYX matte finis fini mat

Vielä viimeisenä kiinnittämään koko meikkauksen lopputulos ja se tapahtuu tämän Make-up Setting Sprayn avulla. Kevyt ja vesipohjainen suihke kiinnittää meikin ja suojaa sitä lämpötilanvaihteluilta, hikoilulta sekä kosteudelta. Lopputuloksesta tulee kauniin mattainen.
Ja hei nyt saatte koodilla SAIJIS15 -20%:n alennuksen Beauty Pop Up-verkkokaupan tuotteista. Koodi on voimassa 15.11 saakka. Eli jos meikkipussi kaipaa päivitystä tai haluat olla joululahjoissa ajoissa niin ei muuta kuin shoppailemaan! Haluaisin muuten kuulla, että miltä nämä tuotteet vaikuttaa teidän mielestä?


36 Responses to “Makeup talk: Beauty Pop Up”

 1. Avatar Peppi sanoo:

  Multa löytyy sama NYXin setting spray, on kyllä niiin hyvä ♥

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 2. Täytynee varmaan itekkin testata toi Blotterazzi :) ps. Laitoin sun blogin faceen, kurkkaas se kun kerkiät!

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei ihanaa et näitä tuotteita saa Suomeen helpommin! :) voisitko tehdä jotain postausta näistä tuotteista miten käytät meikissä yms?

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi ihania! Oon lukenut sun blogia tosi vähän aikaa, mutta voi jestas oot ihanan olonen ihminen!! Sun postaukset piristää aina tylsän päivän :) Lyhyesti sanottuna #goals! Hyvää talvenodotusta sulle <3

 5. Avatar Hanna sanoo:

  Voi apua Saija – haluan nyt nämä(kin) kaikki! En oo huomanut katsoakaan sun silmien väriä, mutta toi luomiväri vois toimia myöskin mulla ruskeasilmäisenä :-) Täytyypä kurkata tuonne sivulle, jos sieltä jotain lähtisi omaankin meikkipussiin.

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Tosi kiva kuulla, että säkin Peppi pidät:) Oli kyllä erittäin positiviinen yllätys ja meikin lopputulos säilyi pitkään… ♥

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Kannatan ideaa :) On se sen verran hyvä! Heii, mä käyn heti vastailemassa sulle (:

 8. Avatar Saijis sanoo:

  No wau mikä kommentti <3 Kyllä suuri hymy valtasi kasvot! Kiitos paljon :) Se on kiva, jos mä onnistun piristämään tällä teidän lukijoiden päivää. Tällaisen palautteen jälkeen tulee tunne, että jotain on tehty oikein :) Mukavaa talvenodotusta myös sinne <3

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä :D Mun postauksilla on ilmeisesti vaarallinen vaikutus! Joo ruskeisiin silmiin sopii hyvin tuon luomiväripaletin sävyt :) Suosittelen lämpimästi, siellä on vaikka mitä kivaa. Ja toimitus kestää ainoastaan yhden päivän (:

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miten tuota Setting Sprayta käytetään? :o suihkutetaanko sitä suoraan naamaan? Ihania meikkejä, haluun kaikki! :)

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Niinpä :) Ostaminen on nyt tuhat kertaa helpompaa! Mä laitan idean ylös, jos joskus innostuisin kuvaamaan meikkipostauksen. Kiitti tästä =)

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Joo suihkutetaan tasaisesti kasvoihin :) Ja voi esimerkiksi laittaa silmät kiinni luomeen niin luomivärit pysyy kauemmin. Hihi nämä on kyllä niin kivoja kaikki ja hyväksi todettuja :p

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kauan tää koodi on voimassa? :)

 14. Avatar Saijis sanoo:

  En ollut näköjään kirjoittanutkaan sitä tuonne postauksen loppuun, mutta lisään sen sinne. Eli 15 marraskuuta saakka :')

 15. Voi eii, mullakin tuli hinku klikata ostoskoriin vaikka mitä! :D

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mäkin tykkään ihan hirveesti nyxin meikeistä ja erityisesti niiden edullisesta hinnasta! olenkin feelunique-nettikaupasta suunnitellut niitä lähiaikoina tilaavani kun ovat sinne juuri saapuneet :) mitä muuta olet kokeillut nyxiltä ja mitä olet tykännyt?
  – Aliisa

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Olen miettinyt, että tilaisin kyseiseltä sivustolta meikkejä, mutta noi on niin hintavia. Samoja meikkejä saa esim bangerhediltä yms paljon edullisemmin. :-(

  ps. rakastan sun blogia! Tulee niin hyvä mieli aina kun tätä lukee! :-)

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voitko tehä videopostauksen =)

 19. Avatar Aliina Kallio sanoo:

  Ihana postaus! Hei miten oot saanut tuon '' 14 kommenttia '' tekstin keskelle? :-) En meinaa millään löytää ohjeita, kuinka sen tekstin sais keskitettyä. :/

 20. Avatar Nelli sanoo:

  toi verkkokauppa vaikuttaa tosi hyvältä ja luotettavalta :) pitäis ottaa testaukseen tollanen kiinnityssuihke!

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Niin ihania juttuja kaikki! Millä kameralla otat sun kuvat? Entä millä muokkaat sun kaikki blogikuvat? Oon just aloittanut bloggaamisen ja tarvitsisin vähän vinkkejä, kiva jos vastaat! :)

 22. Avatar Essi sanoo:

  Voi hitto, miks mä en tilannut tota luomiväripalettia! Ihania sävyjä, äääkk… Pakko ehkä pistää uusi tilaus menemään ;-)

  essi-bltn.blogspot.fi

 23. Avatar Tiia Närhi sanoo:

  Onko noi Nude Dude -paletin värit enemmän hohtavia vai mattapintaisia? :)

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  "Toinen mikä saa mun karvat nouseen pystyyn on postaukset joitten kuvat on suoraan kaapattu omalta Instagram -käyttikseltä. En ymmärrä miks kuvat IG:stä on koottu kollaaseihin ja sörkätty omaan blogipostaukseen, ku ihmiset halutessaan voi selailla ne prikuulleen samat kuvat sieltä Instagramista. Nykyään siihenkään ei tarvita ees puhelinta, vaan voit stalkkia IG:tä helposti tietokoneeltaki.
  Mulle tulee ainaki enempi tai vähempi mieleen tilanne, ku bloggaajalla ei oo ollu mitään uutta kiinnostavaa kuvamateriaalia, mutta on ollu pakko vaan kirjottaa postaus syystä tai toisesta." http://www.anniksas.fi/2015/10/vihaan-blogeja.html

  sopii jotenkin hyvin sun blogiis :D

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Sama täällä! Beauty Pop Up on niin koukuttavan vaarallinen verkkokauppa lompakon kannalta :-D

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Voin samaistua suhun :) Niissä on loistava hinta-laatusuhde! Oi täytyypäs käydä kurkkaamassa tuokin verkkokauppa. Mä oon testannut pohjustusvoidetta, ripsaria (Doll Eyes-niminen ja aivan huippu) sekä huulikiiltoja. Kaikista oon tykännyt paljon, NYX tekee kyllä laadukkaita meikkejä :>

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Mäkin oon tilannut Bangerheadilta joskus kesällä, mutta en huomannut hinnoissa eroja :o Toki siitä on jo hetki, kun oon tilannut. Mutta harmi, että hinnoissa on eroja :s Kiva, kun vinkkasit tästä niin tietää itsekin jatkossa katsoa ja vertailla hintoja. Kiitos sulle paljon mukavista sanoista – tällainen palaute saa aikaan uudenlaista intohimoa tätä hommaa kohtaan :')

 28. Avatar Saijis sanoo:

  En usko, että ainakaan yksin tuun sellaista höpöttelyvideota tekemään. Katsotaan, jos jonkun "uskaltaisin" tehdä :)

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti sulle :) Apua! Ei mitään hajua :o Nyt, kun sanoit niin en edes muista muokanneeni sitä. Ihan kuin se olisi aina ollut keskellä :D Voisikohan johtua blogin mallista ja gadgettien keskittämisestä?

 30. Avatar Saijis sanoo:

  On kaikin puolin hyvä ja luotettava verkkokauppa, jonka tuotevalikoima on mun mieleen :) Jooh! On niin hyvä keksintö ja pelastaa hyvin päivät, kun ei ehdi korjailemaan meikkiä :)

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Hih olipas kiva kuulla, että säkin pidit näistä :) Mä otan kuvani Canon EOS 1100D:llä sekä käytän siinä 50mm objektiivia. Kuvat muokkaan Picasalla. Hei kannattaa katsoa myös mun Blogging Tips-postaukset – niissä on hyviä huomioita aloitteleville blogeilla. Tsemppiä :)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Samaa mieltä Essi :) Tuossa on kaikki ruskean sävyt, joita voi vaan toivoa. Hihi kannattaa, tätä ei voi olla missaamatta ;>

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Tuosta löytyy molempia! Neljä mattapintaista ja loput on hohtavia :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Hassua, että laitat tämän mulle :o Mä teen kyseisiä postauksia kerran kuukaudessa, joka on tähän postausmäärään nähden todella pieni osa. Ja itse asiassa juuri nuo postaukset on niitä yksiä tykätyimpiä, koska puhelin kulkee eniten mukana ja sitä kautta tulee ikuistettua paljon hetkiä, joista kamera jää paitsi. Kiitos kuitenkin mielipiteestäsi :)

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Apua nää postaukset pitäis kieltää jollain lailla, kun taas pankkitilin saldo hupenee… mutta ootko kokeillut nyxin tame&frame; tinted brow pomade, se on mun aivan ehdoton suosikki tuote kautta aikojen niin kestävä ja luonnollinen lopputulos. Lisäksi myös nyxin hd studio photogenic mineraali-irtopuuteri on hinta-laatu suhteeltaan loistava! Ihanaa kuulla että näitä saa nykyisin suomalaisista nettikaupoista, kun ehdin jo säikähtää mistä saan niitä lisää, kun ulkomailta olen nyo joskus ostanu:)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Ei :D Hava tuo tuntuu olevan suuri ongelma täällä! Verkkokaupan selailu on myös mun lompakon kannalta huonoa :s En ole kokeillut! Mutta nyt, kun sanoit niin kyllä mielenkiinto heräsi :o Kiitos vinkeistä, uusia meikkejä on aina mukava löytää. Tykkään kans, kun näitä saa nyt hankittua paljonpaljon helpommin kuin aikaisemmin =)

Kommentoi