All my dream bags x 5

Myöhäistä torstaita Oon taas kuluttanut aikaa haaveillen. Haha, ei se niin pahasta ole… Mutta nyt, kun on kyse laukuista niin se ei tiedä ainakaan lompakon kannalta hyvää. Kenkäfriikkinä mennään edelleen, mutta siihen unelmien vaatehuoneeseen lukeutuu myös muutamia yksilöitä mukaan laukkujen osalta. Multa löytyy jo kuusi hyvää laukkua: Viisi MK:n ja yksi LV:n. Mutta jos unelmat täyttyisivät tai lottovoitto osuisi kohdalle (mahdotonta, kun en lottoa) niin kävisin ostamassa näistä jonkun kokoelmaan tai ehkä jopa kaikki.

by malene birger

by malene birger outfit


kuva kuva kuva kuva
By Malene Birger
Tämän aion hankkia jo lähiaikoina Nimittäin tässä on laukkumalli, joka miellyttää silmää sekä oikeasti on toimiva jokapäiväisessä käytössä. Michael Korsin Jet Setit on ahkerassa käytössä päivinä, jolloin täytyy kantaa hieman enemmän tavaraa mukana. Kamera ei kuitenkaan mahdu niihin hyvin, joten tilavampi yksilö olisi tervellut. Louis Vuittonin Neverfull olisi kanssa hyvä vaihtoehto, mutta onko se jo niin nähty?

Prada saffiano lux tote

prada saffiano lux tote-001

Prada Saffiano Lux Tote

Yes, yes, yes! Miten yksinkertainen voikin olla näin kaunista? Haavelaukkujen kärjessä toisena keikkuu tämä klassinen laukku ja tietysti mustassa värissä. Ei olisi olemassa asua tai tilaisuutta, jossa tämä ei pääsisi oikeuksiinsa.

Givenchy bag

Givenchy outfit

Givenchy antigona
Ettei koko laukkukokoelma olisi mustaa niin joukkoon sopisi myös Givenchyn joku vaalean sävyisistä versioista. Sopivan tyttömäinen ja kokoihinsa nähden tilavia! Haha sopisi paremmin kuin hyvin tällaisella ”kannan mukanani vähän mitä sattuu, ihan vaan varmuuden vuoksi”-tyypille.

0af1f5136137c2571e12d4c7fb4d47c7

Louis Vuitton Eva

Louis Vuitton Eva
Lv jakaa paljon mielipiteitä suuntaan ja toiseen. Erityisesti kuoseillaan! Mä omistan Millan ja koska oon ollut siihen tyytyväisempi kuin edes osasin kuvitella niin oon alkanut haaveilla Evasta. Milla löytyy vaaleana, joten tumma olisi toimiva valinta. Mikä kuosi teidän mielestä toimii Evassa parhaiten?

celine bag-001

Celine bag


Céline Luggage

Tässä on toinen kaunis laukku ja ylläripylläri mustana. Arvokkaan laukun täytyy mun mielestä olla simppeli, että sitä pystyy yhdistellä päivittäin eri asuihin. Tämä laukku on siitä erikoinen, että se muuntautuu hyvin niin normaaliin arkilookkiin, rennompana sporttisena ja miksei myös juhlallisempana.
Nyt oon pyöritellyt laukkuja silmissä sen verran, että luomet painautuu kiinni. Aika mennä nukkumaan. Hyvää yötä, xx… Ai niin millaisista laukuista te haaveilette? Entäs mitäs piditte mun valinnoista?


82 Responses to “All my dream bags x 5”

 1. Avatar Laura sanoo:

  No mulle kyllä kelpais nää kaikki mitä oot listannu!:D Imeinasin hankkia lähiaikoina LV:n Neverfullin ja Favoriten.
  Mä henkilökohtaisesti oikeasti tykkään ja pidän vuittonin laukkuja ja etenkin monogram kuosia tosi kauniina sekä ajattomana, niin en ajattele että se on "nähty". Vuittonit on muutenkin hyvä investointi kun niiden hinnat vaan nousee ;D

 2. Avatar Pia sanoo:

  Mullakin on toi Prada haaveissa, joko mustana tai beigenä! <3 Ja tietenkin se klassinen Chanel Flap Bag, mutta se taitaa jäädäkin vain haaveeksi.. ainakin toistaiseksi. :)

 3. Avatar Sara sanoo:

  Toi Prada on mun ehdoton laukkuhaave numero 1!! <3 Sen hintakin on kyllä sellanen et haaveeks jää mut jos sen lottovoiton saisin niin kävisin sen hakemassa heti! :D

 4. Avatar Sara sanoo:

  Eikä! Mulla on kaikki samat laukut unelmalistalla paitsi tuo Célinen! Itsekin oon pohtinut ton By Malene Birgerin hankkisimista lähiaikoina, olisi nimittäin juuri sen meneva aukko laukuissa! <3

  http://sara–says.blogspot.fi

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihania

 6. Avatar Nelli sanoo:

  Celine Luggage on myös mun haaveissa :) aivan ihana yksilö :) noi muutkin on tosi kauniita!

 7. Avatar Miina sanoo:

  Mulla löytyy Louis Vuitton Eva Damier ebene kuosilla ja olen kyllä niin rakastunut tähän laukkuun! Olen kans kauhea laukkufriikki ja nyt ainakin tuo Givenchyn laukku tuli minunkin ostoslistalle, niin nätti laukku<3

 8. Avatar Lotta sanoo:

  Toi viiminen musta ei oikein iskeny muhun, toi aaltoileva kuvio tossa sivussa on vähän outo, enkä pysty näkemään tossa ku jännän tyypin, jolla on silmät ja suu (vetoketju) :D mutta muut on ihan unelmaa ❤ mutta mulla menee vielä ainakin kymmenen vuotta että edes pystyn haaveilemaan noista.

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Jee :D Meillä on sitten samanlainen maku laukkujen suhteen! Mäki tykkään Louis Vuittoneista ja kuten sanoit niin loistava hankinta hinnan kannalta ;-) Neverfull leimataan monesti massalaukuksi, mutta klassisesti yhdisteltäessä toimisi varmasti. Saa nähdä tarttuuko se joskus mukaan. Sen malliset laukut on vaan niin käteviä :>

 10. Avatar Essi sanoo:

  Toi Malene Birgerin laukku on löytynyt munkin haavelistalta jo KAUAN, eikä auta yhtään tämä, että törmään siihen blogeissa! Toi on vaan niin KAUNIS, eikä se nyt loppujenlopuksi niin kallis edes ole, kun kuitenkin laadukasta materiaalia ja kun pitää hyvin, niin se myös kestää hyvin ja pitkään! :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh Prada on niin kaunis <3 Beige voisi olla myös kiva väri! Mun mielestä nuo kultaiset yksityiskohdat sopii siihen älyttömän hyvin. Chanelin laukut on myös kauniita, mutta en osaisi itselle kuvitella sellaista. Tykkään näköjään sen verran isoista laukuista ;-D Mutta aina saa ja kannattaakin haaveilla. Voihan ne joku päivä toteutua :)

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oot näköjää vaihtanu ton bannerin, saanko kysyä miksi? :)

 13. Avatar Saijis sanoo:

  <3 Se on vaan niin perfect! Haha mä tekisin samoin tai hakisin varmaan nämä kaikki :-D Mutta täytyy varmaan aloittaa ahkera säästäminen näiden eteen niin ehkä vielä joku päivä :p

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit meidän maku menee kyllä niin yhteen :) By Malene Birger on niin kaunis laukku! Käytännöllisyyden vuoksi vielä täydellisempi… Se täydentäisi hyvin laukkukokoelmaa <3

 15. Avatar Ansku k sanoo:

  Ihania laukkuja♥
  mulla on vaa yksi laukku jota käytän, mutta se on niin kiva ja riittäää ainaki vielå mulle:)

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Eikös <3 Céline jakaa paljon mielipiteitä! Itsekään en ottaisi kuin mustan :) Oii kuulostaa hyvältä. Neverfull on kyllä monien sanojen mukaan oikeasti hyödyllinen. Mä kannan paljon tavaraa mukana ja aika usein just kameraa + kannettavaa. Ilmeisesti Macbook mahtuu hyvin sisälle? Tykkään paljon LV:n laukuista, joten saa nähdä tuleeko Neverfull hankittua vielä tulevaisuudessa :p

 17. Avatar Saijis sanoo:

  On se vaan niin kaunis :') Ja ajaton! Nojoo näitä laukkuhaaveita on ehkä vähän liikaakin. Olisipa vain yksi haave niin ei tarvisi edes ajatella muita :D

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Ebene kuosi voisi olla kyllä toimiva:) Kiitti vinkistä! Haluan sen kuitenkin olevan eri kuosinen kuin mun Milla. Ihanaa, kun löytyy muitakin laukuista kiinnostuneita! Givenchy on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kivannäköinen <3

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Hahah eikä xD Arvaa pystynkö mä näkemään siinä enää mitään muuta kuin hymiötä? Hihi kiitos Lotta ♥ Kaikkia ei pysty vuoden sisällä hankkia, mutta se on kiva unelmoida. Vaatii ahkeraa säästämistä :)

 20. Toi Prada ois kyllä ehottomasti munkin haavelistalla, on se vaan niin kaunis ♥ Olit muuten yksi voittajista blogini arvonnassa, laitan sulle vielä sähköpostia :)

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Ääh on siinä vaan jotain <3 Sen pitäisi ainakin olla laadukas ja kestävä, joten siihen nähden hinta maksaa itsensä takaisin :) Tykkään niin paljon sen koosta, mallista ja käytännöllisyydestä, vaikka siinä onkin kuosi. Sen mä hankin varmasti seuraavana :p

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Juu olen! Teksti ei jotenkin ollut niin "mua" ja tämä nykyinen on huomattavasti houkuttelevampi sekä siitä näkee heti, että miltä blogin kirjoittaja näyttää :)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava nähdä sun pitävän ♥ Hei sehän on hyvä! Silloin sitä ei enempää tarvitsekaan – miksi sitä hyvää vaihtamaan :)

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Sepä ♥ Kultaiset vetoketjut kruunaa sen vielä näyttävyydellään! Niinkö :o Vauu, kiitos paljon – mä jään odottelemaan spostia :')

 25. Avatar Tatti sanoo:

  Oon jotenkin mielettömän ihastunut Malene Birgerin kuosiin (tuommoinen ihana graafinen) mutta hinta/laatusuhde ei oikein natsaa omasta mielestä. Käsittääkseni tuokaan ei ole nahkaa vaan jotain muovimatskua, samoin kun neverfullit. Samaanhan hintaan saa MKn joka on nahkaa ja oletettavasti kestävämpää (ja rakastan saffianomateriaalia!). Myöskin tota Pradan laukkua olen ihastellut, mutta sitten päätin ihan puhtaasti hinnan takia hankkia DKNY double zip toten, joka on malliltaan samantyyppinen. Laadussa toistaiseksi ei ole mitään moittimista.

  Mutta ihania laukkuhaaveita, omalla kohdalla ongelma tulisi siinä että kun hankkisin kalliin laukun olisin varmasti sen käytön suhteen niin varovainen ja saisin slaagin kun joku pikkutahra tulisi laukun kylkeen :D ja nyt puhun nimenomaan noista lähemmäs tonnin laukuista. Ah niin kauniita ja ajattomia, mutta vaikka itse lukeudun näihin laukkufriikkeihin niin miettisin hankintaa melkosen tovin.

  Haaveilen minäkin silti ehkä salaa yhdestä LVn ei niin yleisestä mallista, vaikka hinta hirvittääkin ;)

 26. Avatar Silja sanoo:

  Ääh saijaaaa.. Voisiks vaihtaa tuolta lopusta ton "xxx" pois kun se saa vähän vääränlaisen mielikuvan aikaan :D ilmeisesti vahingossa xxx ja zzz mennyt sekasin…?

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Häh millaisen? :o Ei ole mennyt sekaisin vaan xx tarkoittaa pusuja. Eli hyvää yötä ja pusuja :)

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Mä ajattelen juuri samalla tavalla tuosta kuosista :) Ihanan näyttävä, vaikka en muuten kuoseista välitäkään. Joo ilmeisesti laukku on tekonahkaa :/ Siihen nähden hinta on hieman yläkanttiin, kun vertaa Michael Korsin omiin. Oon kuitenkin kuullut siitä pelkkää positiivista palautetta, joten uskoisin sen myös kestävän :) Prada on kyllä kaunis myös. Tuota DKNY:n laukkua en edes tiedä – täytyy mennä tutustumaan :)

  Tuo on kyllä toisaalta hyvä niin laukkua tulee pidettyä kuin kukkaa kämmenellä. Näin monella laukulla tuskin edes tekee mitään, mutta muutaman yksilön kun toteuttaa niin on hyvä :) Tietysti harkitusti. Ei se määrä vaan laatu. Ajattomia on ainakin jokainen, joten sen suhteen ei ole ongelmaa. LV:n laukut on kyllä nättejä ja niiden hinnat nousee koko ajan eli jos kirpaisee ostaa niin siitä voi joskus saada jopa enemmän ;-)

 29. Avatar Kiia Innanmaa sanoo:

  Pradan, Givenchyn ja Célinen kotiuttaisin myös erittäin mielelläni! Ihana postaus ja tosi hauskaa että tässä oli kuvat myös laukuista käytössä, yhdistettynä johonkin asuun, eikä pelkästään siitä itse laukusta! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 30. Avatar Pinja sanoo:

  Mulla on Eva monogram-kuosissa ja oon tykännyt niin paljon! Neverfull löytyy myös ;)

 31. Avatar Anne H sanoo:

  Oiii, ihanaa laukkujuttuja! Mullakin on mustan peruslaukun etsintä käynnissä ja tällä hetkellä Ralph Laurenin laukut miellyttävät kovasti ♥ Tuo Pradan laukku on kyllä oikeasti täydellinen ja sen ottaisin kaikista mieluiten, mutta hinta hirvittää! :/ Tykkään myös valtavasti tuosta By Malene Birger -kuosista, mutta en ole varma tulisiko siitä jokapäiväinen laukku. Innolla odotan kuitenkin sun asuja sen kanssa, mikäli päätät sen hankkia :) Laukut on ihania! ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 32. Avatar iida sanoo:

  Mä en oo ollu pitkään aikaan mikään laukku ihminen, nykyään reppu seläs sinne tänne :D mut muutamii kuukausii sitte törmäsin tohon Célineen ja olin iha myyty <3 Ehkä tulevaisuudes (toivottavasti) semmosen omistaa! On se meinaa niin ihana ja..hintava :'(

 33. Avatar Tatti sanoo:

  Oikeastaan tuosta vastaavasta mallista on hiukan variaatioita erilaisilla kantokahvoilla ja nahalla mutta itselläni onkin siis poiketen sanomastani Bryant Park malli :D

  https://stockmann.com/fi/naiset/laukut-lompakot-ja-tarvikkeet/merkkilaukut-lompakot-ja-tarvikkeet/merkkilaukut/dkny-bryant-park-nahkalaukku-1096090?itemId=1096091

  Myös Ralph Laurenilla, Tory Burchilla ja MKlla on samantyylisiä laukkuja jos tuosta mallista tykkää :) kannattaa tsekata, youtube on ainakin pullollaan videoita noista kaikista :)

 34. Avatar Adeliina sanoo:

  Mä ostin juuri tuon Malene Birgerin laukun nelly.comista kaksi kuukautta sitten, ja jo nyt laukun kulmat ovat alkaneet kulua ja repsottaa.. Lisäksi materiaali ei ole nahkaa, (ainakaan omassani) jonka takia helposti terävää osuessa laukkuun tulee naarmuja helposti.. Tilasin kyseisen laukun juuri laadun takia ja olen pettynyt melko pahasti. :( toisaalta en ole suojannut laukkua millään joten sekin voi vaikuttaa asiaan. älyttömän kaunis laukku on kuitenkin kyseessä ja olen edelleen myyty sen kuosille<3

 35. Avatar Tiinumi sanoo:

  Ostin just tässä kuussa ton By Malene Birgerin laukun ja oon ihan rakastunu! Ihanan tilava ja ko. laukkua ei jokaisella vastaantulevalla ole ;) tosiaan ei kyllä nahkaa ole, saa nähdä kestääkö miten hyvin. Mut tähän asti oon kyllä tykänny hirmusesti ja on ollut ahkerassa käytössä!

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Siinä on kyllä kaunis kolmikko laukkuja :) Hei kiitos! Olipas sun kommentti piristävä, ihan hymy tuli huulille. Ajattelin, että näin laukun hahmottaa parhaiten käytössä :')

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Kuulostaa hyvältä :p Monogram kuosi itselläkin vaihtoehtona. Se näyttää Evassa sen verran hyvältä. Kiitos kommentistasi Pinja:)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Voi Céline kyllä saa pään kääntymään :) On se vaan niin kaunis laukku ja erityisesti mustana. Mukava kuulla, että säkin oot kiinnostunut siitä :) Pidetään peukut pystyssä, että unelmat toteutuu <3

 39. Avatar sigurminn sanoo:

  My list of bags I want is always growing haha! The saffiano is also on my list :)
  sigurminn
  instagram

 40. Avatar SIINA sanoo:

  Voisin kotiuttaa jokaisen laukun itselleni…. Mulla itselläni on Eva clutch tummanruskearuudullisessa kuosissa ja mun mielestä se näyttää vielä paremmalta luonnossa kuin kuvissa! Itse pidän Evasta jotenkin enemmän tummassa värissä kuin vaaleassa mutta nämähän on lähinnä makukysymyksiä :D

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kivoja laukkuja kaikki! Itse en vain ole mikään "merkkilaukkutyyppi", ei vain ole mun juttu. Omistan kyllä muutaman nahkalaukun, mutteivat ne ole mitään tunnettua merkkiä, mutta ne toimivat käytössäni mainiosti! Itse sijoitan enemmän matkutamiseen ja uusien kokemusten keräämiseen, koska se on omassa arvojärjestyksessäni korkeammalla. Mutta ihmisiä kaikki vain olemme ja maailma olisi tylsä paikka ilman erilaisia mielipiteitä!
  Blogistasi vielä, että se on ihanan positiivinen, jatka samaan malliin!

 42. Avatar Hanna sanoo:

  Voisin ottaa näistä vaikka kaikki :o Varsinkin ihastuin tuohon vaaleaan – niin naisellinen ja tyylikäs, mutta myös hyvän kokoinen!

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Superia, että sulla on siitä positiivista sanottavaa :) Mäkään en ole sitä vielä monella nähnyt eli aika erikoinen on. Toivottavasti kestää, vaikka ei olekaan aitoa nahkaa. Onko sulla kumpiko koko? Mietin juuri, että minkä koon itse ottaisin :>

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Oh no, haha :-D Saffiano it's perfect bag! I want it <3

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi, celinen luggage mustana on munkin unelmalaukku!!se on vaan niin nätti! paitsi että joku joskus sanoi että ne kuvioinnit edessä näyttää ihan naamalta. nyt en voi katsoa laukkua enää näkemättä sitä :D
  – Aliisa

 46. Avatar Tiinumi sanoo:

  Mulla on toi isoin :) se pienempi on aika pieni, vertailin niitä joskus Stockalla ja totesin et isompi näyttää kans paremmalta jotenkin :D

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mäki! Oon muuten samaa mieltä sun kanssa :) Millaan sopii jotenkin tosi hyvin vaalea sävy. Monogram-kuosi houkuttelisi eniten, mutta katsotaan nyt mihin päädyn. Kiitti sulle tästä näkemyksestä (:

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Jokaisessa on jotain miellyttävää :) Sä sen sanoit! Juuri noin mäkin ajattelen. Toivottavasti se löytää vielä joskus tiensä vaatekaappiin ;)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Hei se näyttäisi olevan tosi monen suosikki :p Haha mä huomasin kans saman, kun eräs lukija kommentoi siitä… Nyt mäki näen sitä katsoessa pelkän naaman :-D

 50. Avatar imlacking sanoo:

  Céline Luggage on ehdottomasti näistä mun lemppari. Givenchy Antigona punaisena tai mustana on tosi upean värinen.

 51. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mulla löytyy Grineeh-koossa ja on kyllä tosi tilava, vaikka onkin pienempi koko. Mulla mahtuu esimerkiksi Macbook, a4-kansio ja noin kilo kaikkea turhaa krääsää sinne yhtäaikaa yliopistolle mentäessä. Oot niin siron näköinen, että suosittelisin myös sulle sitä pienempää mallia, ettet jää jättilaukun varjoon. Oon kyllä ehdottomasti tyytyväinen tähän ostokseen, vaikka tosi ristiriitasia kokemuksia laadusta netissä liikkuukin. :/

 52. Avatar Jenna sanoo:

  Tällä hetkellä haluaisin jonkun perusmustan ja sit jonkun vaalean laukun ja noi mitä listasit tähän niin olisi malliltaan juuri sellaisia. Ihania laukkuja. :)

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Huippua, että säkin pidät siitä :) On se niin nätti <3 Oih punainen voisi toimia myös hieman räväkämpänä vaihtoehtona. Ei olisi kaikki niin mustaa!

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö:) Niin kauniita kaikki, että voisin ottaa jokaisen laukkukokoelmaani! Nahkalaukut on siitä hyviä ja luotettavia satsauksen kohteita, kun ne kestää. Ihmiset käyttää rahaa eri tavalla: joku matkustaa, joku shoppailee, joku harrastaa jne. Itsekin tykkään matkustamisesta, mutta intohimon kohteista suurimpana on muoti :) Sanos muuta, tämä oli niin hyvin sanottu. Jokainen tekee rahoillaan niin, kun parhaaksi näkee. Aww kiitoksia sulle. Mukava kuulla, että oot pitänyt tästä (:

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Voih nyt on paha :o Oon aina katsellut sitä pientä, mutta googletin ja huomasin isomman näyttävän myös kivalta… Täytyy varmaan käydä vertailemassa niitä jossain :s Kyseisen laukun aion hankkia, mutta nyt en enää tiedä kummanko koon. Otan mitan käteen ja hieman katselen, että kumpiko näyttäisi paremmalta:)

 56. Avatar Saijis sanoo:

  EII :o Ohoh! Harmi kuulla, että sulle on käynyt noin :/ Olisikohan siinä käynyt virhe laadun suhteen vai voiko laukku olla noin huonosta materiaalista… Mäki oon aina ajatellut, että se tulee kestämään käytössä ilman minkäänlaista varomista tai suojaamista :/ On se vaan niin kaunis <3 Löytyykö muilta kokemuksia tästä :o?

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Jei, vähän kiva kuulla sun tykkäävän laukkujutuista ♥ Ralph Laurenin omat on myös kauniita! Katselin niistäkin hetki sitten mustaa yksilöä :) Tuo By Malene Birgerin kuosi on kyllä näyttävä, joten aivan jokaiseen asuun se ei sovi. Värit on kuitenkin aika simppelit eli sen puolesta sitä tulisi varmasti käytettyä paljon. Hih mä laitan tänne sitten heti asukuvia sen kanssa, kun olen saanut omani :) Niin on – kengät ja laukut on parhaita ♥

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Okei kiva :) Hei kiitos paljon näistä! Täytyy kyllä tutustua tarkemmin tähän (:

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Sitten tämä postaus tuli juuri oikeaan aikaan :) Musta on aina takuuvarma vaihtoehto! Tykkään itsekin näistä kaikista niin paljon :>

 60. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun mielestä sulla on aika massamaku.. Ois kiva, jos joskus sulta näkis sellasta, mikä ei jo pursua muiden blogeissa ja lehdissä. Enempi rohkeutta !

 61. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miten voi olla :D meillä on ihan samat laukkuhaaveet hahahah

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Mun mielestä on aivan turhaa ajatella, että mikä on massaa ja mikä ei :o Mä tykkään näistä laukuista ja se on tärkeintä. Ei olisi järkeä väkisin yrittää tykätä "ei niin massalaukuista" :s

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Mitä ihmettä? Vähän hyvä sattuma, haha :'D

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aah toi Prada ja Givenchyn Antigona, mun ehdottomat unelmalaukut!! :)

  Ja noista Vuiskista, niin mun mielestä Neverfull on sen verran klassinen laukku malliltaan/ulkonäöltään ettei se voi olla "nähty", tai siis ainakaan yhtään enempää kuin MK:n Jet set :) Ja Evassa mun mielestä ehdottomasti parhaimmalta näyttää Monogram-kuosi :)

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun laukkuhaave jonka varmasti aion jossain vaiheessa toteuttaa on juuri tuo Pradan laukku mikä sullakin on haaveissa :) ja ehdottomasti mustana! Toiset haaveet ovat mm. Givenchyn antigona vaaleassa värissä sekä Célinen luggage pienessä mallissa ja mieluiten joku värikäs vaihtoehto (en tässä laukussa oikein syty tuohon mustaan mallin…)
  Eli kyllä meillä aika samantyyppiset haavet on :D
  Pienenä vinkkinä, jos haluaisit tuon Givenchyn laukun mutta et haluaisi maksaa siitä noin paljon , niin chiquelle.com -nettikauppa myy samanmallista laukkua joka on muuten identtinen mutta siinä ei vaan lue tuota Givenchyä :) täysin nahkaakin on! Tällä hetkellä sitä ei ole saatavilla mutta jos googlaat "chiquelle luxury leather bag" niin näet kuvia mikä laukku on kyseessä. :) Tuota "Célinen" laukkuakin löytyy samalta sivustolta (on muuten se laukku minkä kuva sulla on ylimmäisenä kyseisestä laukusta), ainoana vaan että kyseessä ei ole nahkalaukku…
  Halusin vaan antaa vinkin sillä siitä säästää kyllä sievoisen summan mikäli päättää hankkia tuon "halvimman version" :) itselläkin mielessä tuo Givenchy-tyylinen laukku…

 66. Avatar Anonyymi sanoo:

  "Multa löytyy jo neljä hyvää laukku: viisi mkn ja yksi lv.n " ??? Xd eikös noista tuu 6

 67. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun mielestä sulla on kivoja asusteita, laukkuja, kenkiä ja vaatteita osin mutta mun mielestä et oikeen osaa koota sun asuja niin että kaikki sopis yhteen.. Tää on vaan mun mielipide, mutta harmi että sun asukuvista ei saa sinänsä inspiraatioo.. Tyylitajua ehkä vähän puuttuu.. Mutta en tarkottanu pahottaa sun mieltä!

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  Niin. En vain usko, et jos olist nähnyt nuista laukuista joskus jollaki nobodylla ja noi ei ois massaa ja in, niin et tykkäisi.

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh ne, kun vielä joskus saataisiin <3 Tuo on hyvin ajateltu :) Se monesti leimataan massaksi, mutta klassikko sopii kyllä paremmin kuvastamaan sitä. Oon samaa mieltä sun kanssa Evan kuosista – Monogram on jotenkin kuin siihen tehty :p

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Haha hups :D Tämä meni itse asiassa niin, että siinä luki aluksi kolme MK:n laukkua ja yksi LV:n…. Kunnes tajusin omistavani myös pieniä MK:n laukkuja niin korjasin sen tekstiin enkä tajunnut korjata tuota yhtä sanaa xD Kiitos tästä korjauksesta :)

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Onpas ikävää nähdä, että sä ajattelet noin :o Se on kuitenkin makuasia – toinen tykkää ja saa inspiraatiota, kun taas toinen ei. Kiitos kuitenkin mielipiteestäsi :)

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Sama <3 Prada on kyllä ehdottomasti toteuttamisen arvoinen unelma. On meillä kyllä tosi samanlaiset haaveet, vau! Se on kiva aina nähdä, kun lukijan kanssa menee maku näin yhteen :) Mä en oikein välitä ns. feikkilaukuista, kun ne laskee aitojen versioiden arvoa ihmisten silmissä. Eikä tuo materiaali välttämättä kestä niin kuin aidoissa. Mutta kiitos vinkistä, pidetään tämä kuitenkin muistissa. Oon joskus eksynyt kyseiseen verkkokauppaan ja voisin käydä uudelleen katsomassa, että mitä siellä on. Kiitos jokatapauksessa sulle :)

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Miten se vaikuttaa mun mielipiteeseen laukusta? Näen mä sen sitten jollain "nobodylla" tai jollain muulla :o Jos laukku on kaunis niin se on kaunis – merkistä ja kantajasta riippumatta.

 74. Avatar Anonyymi sanoo:

  kyllä, mulla on 13,3" air ja kevyesti menee MM kokoiseen Neverfulliin:) lämpimästi suosittelen!

 75. Avatar sarara sanoo:

  Hei birgerit oli just tolla kuosilla muutama päivä sitten aika kivalla alella booztissa :)

 76. Avatar Anonyymi sanoo:

  Givenchyn antigona olis ihana <3

 77. Avatar Saijis sanoo:

  Mitää!? Miksei ei ole enää :((

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Niinpä! Yksinkertainen ja kaunis <3:)

 79. Avatar sarara sanoo:

  Joo eipä ollut enään, olin menossa tilaamaan! :( keltaset olis :Dd

 80. Avatar Saijis sanoo:

  Eii… Mäki olisin halunnut :D Se keltainen ei oikein miellytä mun silmää :s

 81. Avatar Anonyymi sanoo:

  Laukun materiaali on kumia,ja kahvat sekä tehostemateriaali nahkaa. Itsekin juuri tilasin tuon,ja yritän löytää käyttökokemuksia. En tiedä uskallanko pitää juuri tuon laadun takia. 245e kumista..:D mutta on se niin kaunis!

 82. Avatar Anonyymi sanoo:

  LV damier ebene, damier azur, monogram ovat canvaasia. Ja tämä materiaali on PALJON kestävämpi kuin nahka. Joka siis on vahattua kangasta. Itse omistan nf DE kuosilla, mini pochetten sekä pochette nm:n ja on kyllä kestävää! Ennemmin itse maksan canvaasista,kuin nahkasta,koska se kestää paljon pidempää:) lv on myös laatutakuu,jota taas esim by malene birgerillä ei ole.

Kommentoi