Kerro blogisi minulle

linkitä blogisi

Bloggaatko? Tai tiedätkö blogin, joka olisi ansainnut erityismainintaa? Näin syksyllä mun lukulista tuntuu olevan kuolleen… Osa blogeista on lopettanut, tauolla eikä muutenkaan Bloggeriin päivity postauksia kuin pari hassua kappaletta päivässä. Eli nyt teidän pyynnöstä vuorossa olisi pitkästä aikaa vanha kunnon klassikkopostaus: linkitä blogisi! Blogeja saa laittaa tulemaan ihan mistä kategorioista tahansa ja pieni esittely on plussaa (saatat saada muutkin klikkaamaan blogisi auki). Voit linkittää joko omasi tai esimerkiksi kaverisi blogin. Aikaa linkittää on ensi viikon keskiviikkoon saakka, jonka jälkeen esittelen omat suosikkini.
Ajattelinkin kysyä, että haluatteko mun nostavan esimerkiksi 10 suosikkiblogia esille yhdessä postauksessa vai 5 suosikkiblogia omissa postauksissaan? Tässä hyvä rytmi voisi olla yksi blogiesittely/per viikko?


226 Comments
 • Avatar
  Hilja Viitaniemi
  Posted at 08:55h, 24 lokakuun Vastaa

  http://featherlightsilence.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön valokuvausblogi, jossa keskitytään Suomen kauniiseen luontoon! :-)

 • Avatar
  Kirsikkamix x
  Posted at 08:58h, 24 lokakuun Vastaa

  kirsikkamix.blogspot.fi

  Sulla on muuten tosi kiva blogi!

 • Avatar
  Jere
  Posted at 08:59h, 24 lokakuun Vastaa

  http://omanelamanikuningas.blogspot.com

  Täällä kirjoittelee 19-vuotias nuorukainen, joka on tällä hetkellä yksin kiertämässä kuuden viikon ajan jenkkejä. Reissun ajan blogini toimi siis – yllätys yllätys – matkablogina, mutta pääsääntöisesti se käsitellee jokapäiväisen elämäni lisäksi valokuvausta ja miesten muotia :)

  Ja vaikee kysymys, tavallaan olis kiva löytää mahd. paljo itekki uusia blogeja luettavaks, mutta toisaalta myös blogien esittely omissa postauksissaan vois olla kanssa mielenkiintonen vaihtoehto :D

 • Avatar
  miima89/ MammaMiia-blogi
  Posted at 09:05h, 24 lokakuun Vastaa

  http://raskauteni.blogspot.fi

  Perhelifestyle, treeniä (power booty menossa.) Ja jonkinverran lapsia.
  26v terveysintoilija äiti, blogissa käsitellään joskus myös ravintoa.

 • Avatar
  Ella Vuorinen
  Posted at 09:10h, 24 lokakuun Vastaa

  http://eltsinmuotinurkkaus.blogspot.fi

  Kerron blogissani muodista ja kauneudesta pääasiassa. Välillä sisustus ja leivonta saattaa pilkahtaa blogissani :)

 • Avatar
  Inka Sikanen
  Posted at 09:12h, 24 lokakuun Vastaa

  http://mydifferentyear.blogspot.fi/

  Olen 18-vuotias lukiolainen, joka vietti viime lukuvuoden (2014-2015) USA:ssa, Blogissani kirjoittelen elämästäni ja minulle sattuvista kommelluksista. :)

 • Avatar
  Nita
  Posted at 09:13h, 24 lokakuun Vastaa

  http://lihavapupu.blogspot.com

  21v Helsingistä. Palasin juuri blogitauolta ja blogi on taas nousemassa jaloilleen. Blogissa tullaan näkemään tulevaisuudessa postauksia kosmetiikasta, sisustuksesta ja asuista, mutta mukaan mahtuu myös koiraan liittyviä postauksia ja juttuja juuri alkaneesta elämäntaparemontistani. Poikkean ehkä ulkonäöllisesti muista pinnalla olevista bloggaajista, mutta sisimmältäni olen kiinnostunut ihan samoista asioista kuin kaikki muutkin naiset.

  En osaa oikein sanoa kumpi noista vaihtoehdoista olisi parempi, molemmilla on hyvät ja huonot puolet :D

 • Avatar
  Sofia Kontro
  Posted at 09:17h, 24 lokakuun Vastaa

  http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/

  Valokuvausta, asukuvia ja väliin vähän pidempiä tekstejä!:) Oon myös alkanu tekee videoita youtuben puolelle ja niitä päivittelen näin alussa myös bloggeriin, joten jos sellanen kiinnostaa käykää kurkkaa!:)

 • Avatar
  Petra
  Posted at 09:18h, 24 lokakuun Vastaa

  http://www.theskyefullofstars.blogspot.com

  15 vuotiaan tytön blogi, johon kirjoittelen postauksia laidasta laitaan!

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 09:19h, 24 lokakuun Vastaa

  http://jennislullaby.blogspot.fi/

  23-vuotias nuori nainen, äiti ja vaimo Etelä-Pohjanmaalta kirjottelee lifestyleblogia. Blogissani esittelen kirpputorilöytöjä, päivän asuja ja sisustusta. Kirjottelen blogiini tietysti myös ihan tavallisesta arjesta, mutta silloin tällöin saatan kirjoittaa jotain syvällisempiäkin postauksia. Tervetuloa kehtolauluuni! :)

  Ei ole väliä kuinka esittelet blogit. :) En ole tainnut koskaan nähdä sellaista, että olisi tehty suosikkiblogeille omia potauksia, eikä sekään kuulosta yhtään huonolta. :)

 • Avatar
  sini
  Posted at 09:21h, 24 lokakuun Vastaa

  http://andmaybethatsonlyanattraction.blogspot.se/

  20-vuotiaan tytön blogi kertoo tällä hetkellä lähinnä au pairina olemisesta, mut mukaan mahtuu myös asukuvia, suosikki- ja ostospostauksia, kaikenlaista muutakin mitä elämään kuuluu :) Yritän pitää blogin monipuolisena, ettei olis vaan pelkkiä yhdenlaisia postauksia, että jokaiselle olis jotakin ♥

 • Avatar
  Sanni Tuomi
  Posted at 09:22h, 24 lokakuun Vastaa

  http://www.ssannisofia.blogspot.fi

  18-vuotiaan treeneihin, hyvinvointiin ja terveellisiin elämäntapoihin painoittunut blogi :) Löytyy juttua elämästäni näiden intohimojen ympäröimänä, sekä tietty niitä terveellisiä ja herkullisia reseptejä!

 • Avatar
  Sini
  Posted at 09:27h, 24 lokakuun Vastaa

  http://sintunsalaisuuksia.blogspot.com

  Pian 17-vuotta täyttävän Sievissä asustelevan tytön blogi, jossa ilmapiiri on positiivinen ja postauksia kirjoillaan rennolla otteella. :-) Blogistani välittyy hyvin just se oman käden jälki, joten toista aivan samantyylistä tuskin koskaan eteen tulee. Postausten aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, jokaiselle siis toivottavasti löytyy jotain mieleistä lukemista. :)

  Tervetuloa lukemaan!

 • Avatar
  Oona
  Posted at 09:28h, 24 lokakuun Vastaa

  http://oonamatildda.blogspot.fi
  Mun "lifestyle" blogi, jonne päivittelen esim. kuvapostauksia, aihepistauksia ja lempparibiisi postauksia :)

 • Avatar
  mirella
  Posted at 09:28h, 24 lokakuun Vastaa

  http://www.mirellajau.blogspot.fi

  Lifestyle painotteista blogia kirjottelee lukion toisella luokalla opiskeleva tyttö. Blogissani esiintyy asupostauksia, kauneuspostauksia, kuulumispostauksia ja mistä ikinä haluankaan kirjoittaa!
  Intohimoini kuuluu tanssi, muoti, kauneus ja uusien asioiden kokeilemista. Tervetuloa mun matkaan kohtaamaan arjen ilot ja surut:)

 • Avatar
  Marika
  Posted at 09:32h, 24 lokakuun Vastaa

  Mikä tahansa kategoria? Mä tykkään vuorista. Koska kotona ei niitä ole, joudun usein tyytymään tuntureihin, kukkuloihin tai jopa tavallisiin mäkiin. En myöskään pidä koirista, mutta mulla on nyt kaksi ja lisää on tulossa. Toinen on vasta pentu, mutta kunhan sekin kasvaa, se auttaa mua vetämään kamani siellä tunturissa. Ihania, nuo vetokoirat. :)

  http://ainaylamaki.blogspot.fi/

 • Avatar
  emmi
  Posted at 09:35h, 24 lokakuun Vastaa

  http://www.psapl-emmi.blogspot.com

  18-vuotias nuori nainen kirjoittelee muodista, kauneudesta, matkustelusta, treenailusta ja terveellisistä elämäntavoista. Kuvaan myös videoita ja mulla on kanava YouTubessa. Seuraavaksi on tulossa postauksia Balilta! Tervetuloa lukemaan ;-)

 • Avatar
  Senja
  Posted at 09:36h, 24 lokakuun Vastaa

  Senjao.blogspot.fi

  23-vuotias nainen kirjoittelee omasta elämäntapa remontista terveellisempään suuntaan. Reseptejä ja myös omia ajatuksia kirjoittelen. :)

  Tuo blogien esittely omissa postauksissa voisi olla hyvä.

 • Avatar
  Veera
  Posted at 09:37h, 24 lokakuun Vastaa

  http://veerasbeauty.blogspot.fi/

  En tiiä ootko mun blogissa joskus vieraillut aikaisemmin, mutta aattelin kuitenkin pistää blogini tänne! Mun blogi siis käsittelee suurimmaksi osaksi kaikenlaista kauneus- ja kosmetiikkahömppää, ripauksella muotia ja niitä syvällisempiä mielipidepostauksia :) pienen pieni blogitauko mulla on ollut tässä muuton takia, mutta ainakin on tulossa asuntoon ja sisustukseen liittyviä postauksia kunhan pääsen muuttamaan! Ja mun mielestä toi 5 blogia/postaus olisi sopiva määrä :)

 • Avatar
  EESI
  Posted at 09:37h, 24 lokakuun Vastaa

  http://clairvoyantblog.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön lifestyleblogi höystettynä satunnaisilla asukuvilla. Rentomeininki on blogissani tärkeintä! :)

 • Avatar
  kadris'life
  Posted at 09:41h, 24 lokakuun Vastaa

  http://kadrilautala.blogspot.fi/ Blogissani kirjoittelee 21-vuotias nuori nainen keski- suomessa asuva. Blogi sisältö on laaja mutta pääsääntöisesti lifestyle, vähän meikeistä, muodista jotain sekä kaikkea siltä väliltä. Yritän kirjoittaa mielenkiintoisia postauksia, mutta toki voit esitellä blogiani vaikka sun postauksissa. Kiva olisi saada muidenkin mielipiteitä blogistani ja tarviiko jotain vähän fiksaa :)

 • Avatar
  Kira Korajoki
  Posted at 09:42h, 24 lokakuun Vastaa

  http://cutandcurly.blogspot.fi/?m=1

  Oon 21 vuotias isokyröläinen parturi-kampaajaopiskelija ja kirjoittelen lähinnä kampauksista ja yleensäkin hiusjutuista :3

 • Avatar
  Maiju Pyhälahti
  Posted at 09:42h, 24 lokakuun Vastaa

  http://bymaijuu.blogspot.fi/?m=1

  Olen 15-vuotias likka Seinäjoelta ja kirjoittelen lifestyleblogiini arjestani positiiviseen sävyyn. Myös asukuvia ilmestyy silloin tällöin, hieman kaikkea sekalaista :-)

 • Avatar
  Eveliina / Six Feet Tall
  Posted at 09:49h, 24 lokakuun Vastaa

  http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

  20-vuotias Sydneyssä asusteleva kauneus-/lifestylebloggari/vloggari. Kirjoittelen tällä hetkellä lämpimistä keleistä, biitseistä, kauniista maisemista ja ylipäätänsä elämästäni Sydneyssä. Joten jos koet sairastuvasi helposti matkakuumeeseen, kierrä mun blogi kaukaa ;) Ei vaan, käy edes kurkkaamassa, toivottavasti haluat jäädä pidemmäksi aikaan :)

  Ihanaa syksyä Saija <3

 • Avatar
  Tia
  Posted at 09:51h, 24 lokakuun Vastaa

  http://pienenpienitalo.blogspot.fi

  Lapsiperheen elämää pienessä hirsitalossa maaseudulla eläin lauman kera.

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 09:53h, 24 lokakuun Vastaa

  http://www.sisustusunelmia.fi

  Skandinaavista sisustamista, elämäntapojen muutosta siihen liittyviä asioita ja ajatuksia sekä ulkoiseen kauneuteen liittyviä aiheita . Elämänmakuinen blogi :)

 • Avatar
  Jennu
  Posted at 09:53h, 24 lokakuun Vastaa

  http://jjennun.blogspot.fi

  Kauneudenhoitoalan opiskelija jakaa blogissaan kirjoituksia elämänsä kommelluksista sekä elämäntyylistään joka keskittyy treenin, ravinnon sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ympärille.Tietenkään kaikkea ihanan tyttömäistä kauneus ja muoti hömpötystä unohtamatta♥

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 10:04h, 24 lokakuun Vastaa

  Kirjoittelen matkailusta ja kielimatkoista. Jaan omia kokemuksia ja vinkkejä. Pääasiassa juttua USA:sta ja Ausseista.

  http://kielimatkausaan.blogspot.fi

 • Avatar
  Jatta
  Posted at 10:04h, 24 lokakuun Vastaa

  jattajenna.blogspot.fi

  19v tyttö, juuri pari kk sitten tänne Seinäjoelle Jyväskylästä opiskelemaan muuttanut. Bloggailua jo useampi vuosi takana. Pääosin lifestyle- postauksia mutta oon yrittänyt panostaa myös muotiaiheisiin postauksiin :) Toivottavasti nappaa!

 • Avatar
  Miina
  Posted at 10:10h, 24 lokakuun Vastaa

  Miinakaroliina.blogspot.com
  Lifestyle&sisustusblogi; :)

 • Avatar
  emmavilhelmiina
  Posted at 10:11h, 24 lokakuun Vastaa

  emmavilhelmiina.blogspot.fi

  18-vuotiaan tamperelaisopiskelijan blogi höystettynä intohimoillani muodilla ja kaunedella:)

 • Avatar
  annieveliina
  Posted at 10:12h, 24 lokakuun Vastaa

  Musta ois kiva silleen, että ekana ois vaikka lempparit lifestyleblogit, sitten lempparit ruokablogit, lempparit treeniblogit, lempparit sisustusblogit tms jotenkin silleen teemoittain, että tulis erilaisiakin blogeja esille :)

 • Avatar
  Sofia / Kaksinaamainen
  Posted at 10:14h, 24 lokakuun Vastaa

  21-vuotiaan ikuisen pikkutytön blogista löydät ajankohtaisia kauneusvinkkejä, muotia, tee-se-itse-kokeiluja, tutoriaaleja, mielipiteitä, ikuista elämäntaparemonttia, huumoria ja aitoa elämää!

  http://www.kaksinaamainen.com

 • Avatar
  Emppu
  Posted at 10:20h, 24 lokakuun Vastaa

  http://emmiinae.blogspot.fi

  20 veen lifestyleblogi missä juttua arjen kommelluksista leipomisiin ja syksyhehkutuksesta asuihin sekä sisustukseen. Blogistani löytyy aika laidasta laitaan juttua. :)

 • Avatar
  Inkeri Kuosa
  Posted at 10:20h, 24 lokakuun Vastaa

  inkeri02.blogspot.com

  Tätä kirjoittelee 13 vuotias tyttö. Blogia en ole kirjoittanut vasta kuin pari kuukautta,mutta rakastan tätä todella paljon! Blogini painottuu ratsastukseen ja hevosiin,mutta teen myös paljon muunlaisia postauksia. Postauksia ei tule kovin usein,mutta yritän panostaa jokaiseen. Toivottavasti tykkäät!

 • Avatar
  Sassa
  Posted at 10:27h, 24 lokakuun Vastaa

  Pian 15 vuotias tyttö jakaa kuvia ja tekstiä elämästään, johon kuuluu mm. salibandy, tanssi, valokuvaus & matkustelu :)

  little-things-blogi.blogspot.fi

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:29h, 24 lokakuun Vastaa

  Tiedän blogin joka ansaitsee erityismaininnan, nimittäin SAIJIS! ♡ Tää on vaan paras blogi mitä minä luen… :)

  Mutta hyviä blogeja ovat myös Ida Jemina (sporttiblogi), Nanna Karalahden blogi (lifestyle), Nessan elämää (lifestyle) ja Nude (kauneusblogi) ;)

  Toivottavasti sait ideoita, ovat kaikki lukemisen arvoisia blogeja ja päivityksiäkin tulee hyvään tahtiin! ♡

 • Avatar
  Judith A
  Posted at 10:30h, 24 lokakuun Vastaa

  http://mittliv00.blogspot.fi/
  Tyttö Etelä-Suomesta, kirjoitan lifestyle blogia eli blogista löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä. Rakastan sisustamista ja shoppailua joten niitä näkyy blogissakin.

  ps Ihana blogi sulla! ♥

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 10:34h, 24 lokakuun Vastaa

  http://newlife-jnn.blogspot.fi/

  Pääasiassa muoti/tyyliblogi, jossa pääpaino on asukuvilla, mutta vinkkailen myös mm. kosmetiikka löydöistä ja hyvistä resepteistä :)

 • Avatar
  Jasmin Alexandra
  Posted at 10:36h, 24 lokakuun Vastaa

  Tää ois mustakin tosi hyvä idea! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:38h, 24 lokakuun Vastaa

  Mun mielestä taas tää ei toimis :D En oo esim hirveesti kiinnostunu esim pelkkään ruokaan painottuvista blogeista. Toki joskus klikkailen niitäkin auki, mutta niistä tehty postaus jäis lukematta.
  Tee mieluummin niin kuin itse ehdotit. Ja ehkä toi 10 olis vielä järkevämpi niin mielenkiinto pysyy yllä. Meitä "nirsoja" on varmaan enemmänkin ;D
  Loppuun vielä että oot mukavan pirtsakka kirjoittaja!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:40h, 24 lokakuun Vastaa

  vilmaaiaa.blogspot.com

  15 tytön lifestyle blogi joka pyrkii pysymään iloisena ja positiivisena! :-)

 • Avatar
  Nina
  Posted at 10:52h, 24 lokakuun Vastaa

  http://dreamoffi.blogspot.com
  25 vuotiaan oululaisen lifestyleblogi jossa postauksia laidasta laitaan mm asukuvia, ostoksia, kosmetiikkajuttuja, ruokaohjeita ja matkustelua.

 • Avatar
  neea
  Posted at 10:59h, 24 lokakuun Vastaa

  http://neeajuulia.blogspot.fi/

  Olen pian 18 vuotias lukiolainen ja kirjoittelen blogiin elämästäni. Blogissa on postauksia liittyen mm. ostoksiin, matkusteluun, suosikkeihin sekä ihan perus arkipäivien tapahtumiin! :)

 • Avatar
  Nea
  Posted at 11:00h, 24 lokakuun Vastaa

  http://daydreaming-nea.blogspot.com

  Kun kerta kaikki kategoriat sallittuja, niin tässä 17-vuotiaan lukiolaistytön heppablogi! Blogi kertoo pääasiassa minun ja vuokrahevoseni tavoitteellisesta treenailusta, mutta muitakin kauraturpia, sekä satunnaisia lifestylepostauksia mahtuu mukaan!

 • Avatar
  Iida
  Posted at 11:18h, 24 lokakuun Vastaa

  mylifeiida.blogspot.com

  Muotia, kauneutta, urheilua, terveellistä elämäntapaa, sekä monia leipomuksia löytyy tän blogin puolelta. :-)

 • Avatar
  ElmaBloggaa
  Posted at 11:18h, 24 lokakuun Vastaa
 • Avatar
  silja
  Posted at 11:19h, 24 lokakuun Vastaa

  justchillin-s.blogspot.fi

  14-vuotiaan helsinkiläisen blogi josta löytyy välillä meikkitutoriaalia ja välillä kuulumisia ja asupostauksia.

 • Avatar
  Heidi Helander
  Posted at 11:21h, 24 lokakuun Vastaa

  http://heidireijamarian.blogspot.fi/

  25 vuotias nainen Mikkelistä, joka on hurahtanut bloggailuun ja shoppailuun :) Pyrin postaamaan joka toinen päivä. Aihealue on laaja: uusia ostoksia, suuri määrä asukuvia inspiraation lähteeksi, tuotearvosteluja sekä videoita :)

 • Avatar
  Paulina
  Posted at 11:22h, 24 lokakuun Vastaa

  http://fitlinaa.blogspot.fi

  Helsinkiläinen 19v mimmi höpöttää intohimostaan fitnekseen. ;)

 • Avatar
  Ilona Katariina
  Posted at 11:24h, 24 lokakuun Vastaa

  http://ilonakatariina.blogspot.fi/
  15 vuotiaan tytön lifestyle blogi, pidän huolen siitä että kuvani ovat ehdottomasti hyvälaatuisia ja valoisia. Ulkoasun pidän vaaleana, kauniina ja yksinkertaisena. :) Tervetuloa lukemaan jos kiinnostaa!

 • Avatar
  Jenica V
  Posted at 11:26h, 24 lokakuun Vastaa

  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  19v nuoren naisen blogi, jossa paljon asiaa niin kauneudesta, kuin elämän tavallisista asioista muutenkin :-)

 • Avatar
  Annika
  Posted at 11:32h, 24 lokakuun Vastaa

  http://annikalivesindreams.blogspot.fi/

  Kategorioisin oman blogini lifestyle-blogiksi, sillä kirjoitan vaihdellen muodista, ruoasta, matkailusta sekä ostoksista. Sisustaminen ja uuden inspiraation hakeminen juurikin blogien ja somen välityksellä kuuluu mun lempipuuhiin! hope you'll enjoy ♥

 • Avatar
  Noora
  Posted at 11:35h, 24 lokakuun Vastaa

  http://noorahoo.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Kerron blogissani avoimesti sairaudesta, jonka takia olen menettänyt hiukseni. Blogista löytyy myös valokuvia, kosmetiikkaa, kuukauden suosikkeja sekä videoita!

 • Avatar
  Jonna
  Posted at 11:43h, 24 lokakuun Vastaa

  http://jonnaingelise.blogspot.fi/

  45 päivää vaille 18-vuotiaan tytön stooreja valokuvauspainotteisesti!

 • Avatar
  EMMI-NOORA PIRI
  Posted at 11:58h, 24 lokakuun Vastaa

  emmi-noora.blogspot.com/Smile Everyday

  Blogia kirjoittelee kaksi siskosta. Kirjoitamme elämämme tapahtumista, sisustuksesta, asupostauksista, matkoista + paljon muusta ja kuvia tulee aika paljon myöskin. Tykkäämme tosi paljon jakaa näitä tekstejä teille!

 • Avatar
  Ida
  Posted at 12:03h, 24 lokakuun Vastaa

  Oot mun blogissa joskus vieraillutkin ja sun blogia tulee kyllä luettua säännöllisesti! On kiva lukea muiden Seinäjoella asuvien blogeja!

  Mun blogi koostuu lifestylestä, asukuvista, tyttöjen jutuista, kosmetiikasta, sisustuksesta ja kaikesta hömpästä! Blogi tuo mulle omaa aikaa ja sen parissa rentoutuu ihanasti! :))

  http://idabloggaa.blogspot.fi/?m=1

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 12:08h, 24 lokakuun Vastaa

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  17 & 18 // Jyväskylä // Valokuvapainoitteinen lifestyle

 • Avatar
  Tiina FitFatMama
  Posted at 12:15h, 24 lokakuun Vastaa

  http://blogit.kaksplus.fi/fitfatmama/

  26vee mama taistelee ikuisia jenkkakahvoja vastaan,rakastaa kalliita käsilaukkuja ja on addictoitunut somesta&suklaasta.; Aitoutta isolla A:lla,asiaa arjen hömpötyksistä materiaonnen välillä. Tavoitteena kokonaisvaltainen hyvinvointi ruuhkavuosien keskellä.

  Tervetuloa :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:26h, 24 lokakuun Vastaa

  en siis itse kirjoita blogia mutta suosittelen tätä blogia:

  maijjuanniina.blogspot.fi

 • Avatar
  Matildaemmi
  Posted at 12:28h, 24 lokakuun Vastaa

  http://leshionista.blogspot.co.uk

  Alotin just kirjottaa blogia pitkän tauon jälkeen. Lähinnä lifestyle tyylisesti mun arjesta ja jokapäiväisen elämän haasteista ja iloista! Oon siis melkein 20 vuotias tyttö ja asun tällä hetkellä mun poikaystävän kanssa Englannissa.

 • Avatar
  Noora
  Posted at 12:39h, 24 lokakuun Vastaa

  noraauroraa.blogspot.fi

  17v savolainen tyttö kirjoittelee lifestyle-tyylisesti blogia, jossa nähdään paljon erikoispostauksia liittyen kauneuteen, vaatteisiin ja blogiyhteistyöhön. Mukana myös erilaisia vlogeja!

 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 12:50h, 24 lokakuun Vastaa

  http://mythinghenzu.blogspot.fi/

  23-vuotias nuori nainen höpöttelee ja kuvailee milloin mitäkin. :)

 • Avatar
  Cami - Fun, Fitness and Fashion
  Posted at 12:54h, 24 lokakuun Vastaa

  http://funfitfash.blogspot.fi/

  27-vuotiaan nörttitytön tarinoita treenaamisesta, sisustuksesta sekä päivittäisistä asioista. Pyrin postaamaan mahdollisimman usein, mutta kuitenkin ilman paineita muutaman kerran viikossa.

  Musta olisi ehkä kivempi jos esittelisit lempparisi useammassa postauksessa, niin niihin olisi "helpompi" keskittyä :)

 • Avatar
  Maria Kukka
  Posted at 12:57h, 24 lokakuun Vastaa

  http://www.leijonaaidinsydan.blogspot.fi

  Taistelua paremmasta mielenterveydestä, suuria tunteita perhe elämästä ja päiväkirja tyylistä kirjoittelua. 26v nainen, neljän lapsen äiti.

 • Avatar
  Emilia / Lehtiä mäessä
  Posted at 13:08h, 24 lokakuun Vastaa

  Lainaan ensimmäistä postaustani:
  "Lehtiä mäessä on minun, Emilian, 20-vuotiaan biologian opiskelijan blogi elämästä ja opiskelusta Joensuun kampuksen sekä Espoon kotiseudun välillä. Kirjoitan kuulumisia, kirjoitan ajatuksia eri asioista – julkaisen kuvia, joita olen kuvannut ja pohdin myös opiskelijaelämään kuuluvia asioita."

  Kirjoitan myös paljon valokuvauksesta ja kuvanmuokkaamisesta, ja tulossa on postauksia liittyen kuvauskalustoon ja ehkäpä jotain vinkkejäkin. Sekaan mahtuu myös lifestyleä ostospostauksineen ja vähän fiilistelyä milloin mistäkin.

  Blogi on uudehko, perustettu vasta kesäkuussa, mutta saanut jo hyvän alun. Olen aktiivinen bloggaaja ja rakastan sitä mitä teen!

  http://denppu.blogspot.fi/

 • Avatar
  Susanna
  Posted at 13:23h, 24 lokakuun Vastaa

  http://mylifeassuski.blogspot.fi

  Kuukauden päästä 18 vuotta täyttävän lukiolaisen lifestyle blogi :-) Blogissani jaan intohimoni sisustamiseen, muotiin, kauneuteen sekä valokuvaamiseen. Mukana on myös höpöttelyjä omista fiiliksistäni ja päivistäni! :-)

 • Avatar
  Anni Järvinen
  Posted at 13:34h, 24 lokakuun Vastaa

  Minttu Viennetta

  Päivän asuja, DIY-projekteja, valokuvausta ja ajatuksia.

 • Avatar
  Olivia
  Posted at 13:34h, 24 lokakuun Vastaa

  http://oliviamyllyla.blogspot.fi/

  Nuori naisenalku kirjoittaa kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista ja elämästä, jota rakastaa elää. Kirjoittelen myöskin missivuodesta Miss Kokkolana, joka suuntaa Miss Pohjois-Suomi Beauty kilpailuihin viikon päästä ja sitä kautta matkaani Missinä!

 • Avatar
  Milla
  Posted at 13:41h, 24 lokakuun Vastaa

  http://iloveyou-miffy.blogspot.fi

  Nuoren 16 vuotiaan vasta lukion aloittaneen tytön lifestyle-blogi. Jota on ollut pystyssä jo vuodesta 2012. Blogin tyylilajina on lifestyle unohtamatta kauneutta ja muotia. :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:43h, 24 lokakuun Vastaa

  Hei tää ois hyvä! Kannatan

 • Avatar
  Noora
  Posted at 13:48h, 24 lokakuun Vastaa

  http://beawbe.blogspot.com

  16-vuotias tyttö bloggailee liikunnasta ja hyvinvoinnista liikuntaneuvojan opiskeluiden ohella.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:49h, 24 lokakuun Vastaa

  elsanneli.blogspot.fi

  Ei oo mun blogi, eikä kirjoittaja muutenkaan oo tuttu mut halusin tän mainita täällä(enkä kyllä tiiä onko tän tyyppiset blogit sun mieleen mut..) Tyttö kirjoittaa uskomattoman hyvin ja päälle vielä upeita kuvia. Je hei tää ei oo mikään "massablogi" u konw :-D

 • Avatar
  Iina
  Posted at 13:54h, 24 lokakuun Vastaa

  http://iinavilhelmiina.blogspot.fi/

  18-vuotiaan lukiolaisen blogi täynnä kirppisrakkautta, materialismionnellisuutta, asukuvia, kokeilemisen arvoisia reseptejä, hyvinvointia/treeniä ja omia ajatuksia :)

  Ja itse oon esittelyiden suhteen yhden postauksen kannalla, sillä siten useammalla blogilla on mahdollisuus päästä ihmisten tietoisuuteen ja lisää lukemista kaipaavat löytävät useemman blogin yhdellä klikkauksella :)

 • Avatar
  Tia
  Posted at 13:59h, 24 lokakuun Vastaa

  http://tia-smilinglife.blogspot.fi

  Lifestyle/muoti -blogi :)

 • Avatar
  Peppi
  Posted at 14:06h, 24 lokakuun Vastaa

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  19-vuotiaan turkulaisen tytön lifestyleblogi. Harrastuksena kuntosali sekä kynnet :-) Oon bloggaillut jo monta vuotta ja lukijoita löytyy +700.

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 14:13h, 24 lokakuun Vastaa

  http://roosaiina.blogspot.fi

  22 vuotiaan lifestyleblogi, jossa postauksia mm. kuulumisista, asukuvista ja kosmetiikasta.. :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:26h, 24 lokakuun Vastaa

  Voi ihana kiitos tästä :) Olipas piristävästi sanottu <3

 • Avatar
  Pinja
  Posted at 14:27h, 24 lokakuun Vastaa

  http://pinskislife.blogspot.fi

  22/ HKI/ Lifestyle & sisustus

 • Avatar
  Pauliina A.
  Posted at 14:53h, 24 lokakuun Vastaa

  http://allthelittleroyals.blogspot.fi

  23-vuotiaan kosmetiikkaan ja meikkaamiseen hurahtaneen naisen kauneusblogi. Pääasiassa inspiraatiota meikkeihin omilla 'päivän meikki' -kuvilla, mutta mukana myös tuotearvosteluita, tutorialeja ja videoita

 • Avatar
  Harriet
  Posted at 14:57h, 24 lokakuun Vastaa

  http://harrietjulia.blogspot.fi
  Olen 19 vuotias nuori naisen alku, ja opiskelen tällä hetkellä tradenomiksi. Asun yhdessä ihanan mieheni kanssa. Blogissani kerron arjestani, kuvin ja sanoin. Toivon että jokaiselle löytyisi jotain, joten pidän postaukset monipuolisina. :)

 • Avatar
  Kukkaistyttö
  Posted at 15:03h, 24 lokakuun Vastaa

  kukkaistyttojuttuja.blogspot.fi

  Olen 14-vuotias ja aloittanut vasta pari viikkoa sitten bloggaamisen. Sitten kun saan blogini asiat järjesteltyä, alan kirjoitella kuulumisia, DIY-juttuja, omia lemppareita esim. meikeistä yms. ja kaikenlaista mitä mieleen tulee :)

  ps. Olen lukenut blogiasi vasta kuukauden, mutta olet vakuuttanut mut jo täysin. Sun tekstejä on ihana lukea ja niihin voi samaistua, vaikka teinityttö vielä olenkin :D

 • Avatar
  Saija Kukkohovi
  Posted at 15:07h, 24 lokakuun Vastaa

  Peppermintshamstery.blogspot.fi
  Hamsterikasvatuksesta, hamstereista ja kaikesta niihin liittyvästä. Ei ehkä ihan sitä genreä mitä tässä haetaan, mutta käykää kurkkaamassa ;)

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 15:08h, 24 lokakuun Vastaa

  http://tiiajennyy.blogspot.fi

  18-vuotiaan lifestyleblogi. Blogi on vasta vähän aikaa sitten aloitettu :)

 • Avatar
  Patricia Ström
  Posted at 15:10h, 24 lokakuun Vastaa

  patriciaelisabet.blogspot.fi

  25v nainen Helsingistä kirjoittaa muotipainotteista blogia, arjessa kulkee mukana myös 9v poika jonka vuoksi blogissa myös arjen höpöttelyä sekä lifestyle postauksia : )

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 15:11h, 24 lokakuun Vastaa

  http://juksupoksy.blogspot.fi/

  Kohta 18-vuotiaan lifestyle tyylinen blogi! Postauksia mm. ostoksista,kuulumisista ja erilaisia vinkkejä!

 • Avatar
  Minkku
  Posted at 15:13h, 24 lokakuun Vastaa

  http://smalldreamsinkku.blogspot.fi/

  Nuoren tytön lifestyleblogi, jossa postauksia aiheesta kuin aiheesta. Haavena tulla joku päivä tunnetuksi bloggaajaksi, vaikka siihen on matkaa, en aijo luovuttaa!

 • Avatar
  Karoliina S
  Posted at 15:13h, 24 lokakuun Vastaa

  http://www.vievies.blogspot.fi
  valokuvauspainotteinen 16-vuotiaan tytön blogi :)

 • Avatar
  Nea Koukonen
  Posted at 15:46h, 24 lokakuun Vastaa
 • Avatar
  Eevi
  Posted at 15:47h, 24 lokakuun Vastaa

  http://eevisi.blogspot.fi/

  Kurikasta kotoisin oleva Tampereelle omilleen muuttanut 17-vuotias lukiolainen kirjoittelee lifestyleblogia!:-)

 • Avatar
  Nea Koukonen
  Posted at 15:53h, 24 lokakuun Vastaa

  13-vuotias tyttö kertoo omasta elämästään ja kirjoittelee mm. muotijutuista, leipomisistaan ja omista harrastuksistaan luistelusta ja ratsastuksesta.

 • Avatar
  Sonja
  Posted at 16:11h, 24 lokakuun Vastaa

  http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  Parinkympin kynnyksellä olevan nuoren naisen alun lifestyle-blogi, joka sisältää tyttöhömppää, piirtämistä, Potter -fanitusta, ostoksia, meikkihöpinöitä, vaatekriisejä, syvällisiä pohdintoja, arjen kommelluksia ja huonoa huumoria. :)

 • Avatar
  Ida
  Posted at 16:18h, 24 lokakuun Vastaa

  mundodeida.blogspot.fi

  20 vuotiaan Tamperelaistytön lifestyle, muoti ja kauneus blogi jossa jaan paloja elämästäni tekstien ja kuvien kera.

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 16:22h, 24 lokakuun Vastaa

  http://project4ever.blogspot.fi/

  Heippa! Tämän blogin takaa löytyy matkusteluun vakavasti hurahtanut unelmoija. Ajatuksissa on usein tulevat ja suunnitteilla olevat matkat, ja haaveena on matkustaa pikkuhiljaa maailman ympäri. Blogissa kertoilen fiiliksiä, kokemuksia ja suosituksia tekemistäni matkoista. Vanhoja reissukertomuksia pääset selaamaan helposti kiinnostavaa kohdetta klikkaamalla.

 • Avatar
  Emma
  Posted at 16:27h, 24 lokakuun Vastaa

  http://agirlwithbigdreams-emma.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lukiolaistytön blogi. Kirjoittelen paljon muodista ja asuista, mutta blogista löytyy juttua niin lifestylesta, kauneudesta, matkustelusta sekä vähän mitä milloinkin. :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:36h, 24 lokakuun Vastaa

  Haluaisin yhdessä postauksessa 10 suosikkiblogiasi ;-)

 • Avatar
  Ella B
  Posted at 16:37h, 24 lokakuun Vastaa

  http://roosel.blogspot.fi/

  Kahden 15-vuotiaan tytön "muotiblogi", jossa asukuvien lisäksi myös postauksia syvällisimmistä aiheistakin.

 • Avatar
  Anette
  Posted at 16:38h, 24 lokakuun Vastaa

  Haha sulta on tullu jo monta postausts tänä syksynä, joita oon itekki aikonu tehä mut oot kerenny ensiks :D

  Toi blogiesittely on hankala. Enemmän on ain enemmän, mut toisaalt en oo ikinä lukenu erillisiä esittelypostauksia blogeista.

  Oma blogini on lifestyle-blogi sekoituksena muotia, kauneutta, urheilua ja reseptejä. Tällä hetkellä postauksia on tullut vähän harvassa, kun pakerran opparin parissa.

  http://fashi0nette.blogspot.fi

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 16:41h, 24 lokakuun Vastaa

  http://rakkauttaaulait.blogspot.fi

  16-vuotiaan tanssija & pianisti tytön lifestyle-blogi ! Toisinaan katsellaan asukuvia, joskus pohditaan elämänongelmia ja välillä vain vaihdellaan kuulumisia.

 • Avatar
  Reettaa
  Posted at 16:47h, 24 lokakuun Vastaa

  http://shooting-star-girl.blogspot.fi

  Yläastelaisen tytön lifestyleblogi. Pyrin persoonallisuuteen ja haluaisin kehittyä kovasti bloggaamisessa. Postauksiakin löytyy laidasta laitaan.

 • Avatar
  elenaa
  Posted at 17:01h, 24 lokakuun Vastaa

  http://itslikeyou.blogspot.fi/

  Mun blogi kuvailee paloja mun elämästä täällä Seinäjoella. Postauksissa esiintyy juttuja valokuvauspainotteisesti kavereista, opiskeluelämästä, vaatteista ja ajankohtaisista asioista.

 • Avatar
  Pinja Fin
  Posted at 17:02h, 24 lokakuun Vastaa

  http://pinjafin.com/

  Lukion abi-vuotta viettävä Oululainen tyttö joka bloggaa omasta tyylistään, muodista, kauneudesta, terveellisiä reseptejä sekä lifestyle kuulumisia. Bloggaamisesta on tullut minulle intohimo, jonka vuoksi odotankin kuin hullu kevään kirjoitusten päättymistä että saa aikaa enemmän bloggailulle! :-) <3 Toivottavasti pidät :-)

 • Avatar
  veera
  Posted at 17:03h, 24 lokakuun Vastaa

  http://woahveera.blogspot.fi/

  18-vuotiaan iloisen tytön lifestyleblogi :-) Elämäni lisäksi tykkään blogata kauneudesta, muodista ym. Blogin pääpaino on kuvilla, mutta välillä kirjoittelen pidempiäkin tekstejä :-)

 • Avatar
  Janina
  Posted at 17:04h, 24 lokakuun Vastaa

  http://janinajuulian.blogspot.com/

  17-vuotiaan Janinan lifestyle & valokuvaus blogi

 • Avatar
  Jenni Luomanperä
  Posted at 17:08h, 24 lokakuun Vastaa

  http://jennijapate.blogspot.fi

  Blogissa seikkailee nuori sekarotuinen uroskoira sekä 19-vuotias nuori nainen. Blogi toimii pääasiassa treenipäiväkirjana, mutta myös muita postauksia mahtuu mukaan.

  http://justmystry.blogspot.fi

  On taas lifestyle tyyppinen blogi jonne kirjoittelen kerran viikossa erilaisista aiheista.

 • Avatar
  TITTA K
  Posted at 17:16h, 24 lokakuun Vastaa

  http://kukkanens.blogspot.fi/

  Lifestyle ja kauneusaiheinen blogi :)

 • Avatar
  Julianna Maria
  Posted at 17:19h, 24 lokakuun Vastaa

  http://juliannasbabes.blogspot.fi

  Juuri yläasteen aloittaneen tytön lifestyleblogi. Postauksia ei ole vielä paljoa mutta liuta lsta on ja niitä toteutetaan.

 • Avatar
  Janina Heikkinen
  Posted at 17:26h, 24 lokakuun Vastaa

  http://janinaheikkinen.blogspot.fi

  Janina/ 19/ lifestyle

  Blogissani pääsee näkemään mm. mun arkea, mietteitä, matkustelua, urheilua ruokaa, juhlaa, vaatteita, videoita ja muuta hömppäpömppää :)

 • Avatar
  Satu
  Posted at 17:41h, 24 lokakuun Vastaa

  http://satusday.blogspot.fi
  21 vuotiaan Lahtelaisen lifestyleblogi :-) laadukkaat kuvat ainakin, tekstin laadusta nyt osaa itse sanoa juuta tai jaata, haha :'-D

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 17:45h, 24 lokakuun Vastaa

  Sanoisin että mieluummin 10 blogia yhdessä postauksessa! (omakin lukulista ammottaa tyhjyyttään haha)

  http://kauneudenilluusio.blogspot.fi/

  16 vuotiaan tytön blogi, enimmäkseen kuvia ja runoja. Ulkoasuun on panostettu :)

 • Avatar
  Jenni R
  Posted at 17:46h, 24 lokakuun Vastaa

  Blogia kirjoittaa 22v tuleva ekonomi, joka rakastaa matkustamista ja on hulluna kenkiin. Blogini on sekalainen sekoitus niin matkustamista (olin elokuussa kolme viikko Malesiassa), kauneudenhoitoa kuin muotiakin.

  http://www.kenkafriikki.com

 • Avatar
  Inka Pietilä
  Posted at 17:56h, 24 lokakuun Vastaa

  http://inkaintiaani.blogspot.com/

  Ruudun toiselta puolelta löytyy pian 18-vuotias kolmannen vuoden media-assari opiskelija ja pari vuotta omillaan asunut nuori naisen alku, joka rakastaa valokuvausta, muotia ja kauneutta sekä muita tyttöhömppäjuttuja, kesää, nauramista, One Directionia ja musiikkia ylipäätään, lukemista, bloggausta ja arjen pieniä iloja.

  Blogistani löytyy mm. päivittäisiä kuulumisia, asukuvia, uusimpia ostoksia, meikkijuttuja, sisustusjuttuja ja välillä videoita ja syvällisimpiä pohdintoja.

  Tervetuloa seurailemaan ♥

 • Avatar
  elsku
  Posted at 17:59h, 24 lokakuun Vastaa

  http://borntobeasuperstar-ellu.blogspot.fi

  Olen 19-vuotias tyttö Espoosta ja kirjottelen blogia omasta elämästäni. Kiinnostuksen kohteita on matkustelu, shoppailu, valokuvaaminen, sisustus, liikunta ja ruoka! :) Rakastan pientä luksusta arjen keskellä ja pyrin bloggaamaan vaan positiivisista asioista! Oon myös joulufriikki, joten mun blogista tulee löytymään paljon joulufiilistelyä! <3

 • Avatar
  Vilhelmiina Lyydia
  Posted at 18:18h, 24 lokakuun Vastaa

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  Blogia elämästä valokuvien kera kirjoittelee 14-vuotias tyttö Etelä-Suomesta.

 • Avatar
  Nelli L
  Posted at 18:26h, 24 lokakuun Vastaa

  Moikka moi. Minulla on kummallinen blogi, se ei oikein sovi mihinkään vaikka pääpaino onkin tuunaus ja ylipäänsä kaikenlainen näpräys. Mutta joukkoon mahtuu iso määrä kaikkea muutakin mutta vakavasti ei kannata sitä ottaa mutta jokusen idean poikasen saattaa jokainen sieltä löytää vaikka ei ompelisi tai neuloisi mitään… Matala majani, minun linnani ja kuningaskuntani

  http://villananna.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anne H
  Posted at 18:54h, 24 lokakuun Vastaa

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  Olen Anne, 20-vuotias Helsinkiläinen. Blogistani löytyy punaisia huulia, lämmintä sisustusta, hyvinvoinnin maailmaa, klassista tyyliä ja silloin tällöin käydään reissussakin. Kirjoitan myös niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä.

 • Avatar
  Ani Frei
  Posted at 18:56h, 24 lokakuun Vastaa

  http://www.lily.fi/blogit/naked-truth

  Kolme kertaa syöpää vastaan taistelleena kirjoitan blogia arjestani ja hyvinvoinnista :) Blogistani löytyy postauksia laidasta laitaan, syvällistä pohdintaa, asukuvia, reseptejä ja paljon muuta! Olen saanut palautetta siitä, kuinka blogistani välittyy positiivisuus ja elämänilo. Haluan jatkossakin inspiroida muita :)

 • Avatar
  Aliisa Annika
  Posted at 19:06h, 24 lokakuun Vastaa

  http://aliisannika.blogspot.fi/?m=1 Kahden tytön vähän yli vuoden ikäinen blogi sisältäen mm. muotia, kauneusjuttuja, matkustelua ja paljon muuta. Kuvat otamme Nikon D3200 ja Canon eos 1200D -kameroilla sekä iPhonella. Uudet lukijat tervetulleita :) !

 • Avatar
  Laura
  Posted at 19:08h, 24 lokakuun Vastaa

  http://www.lily.fi/blogit/pikkuperfektionisti/

  Laura / 19 / Varsinais-Suomi
  Nuori nainen kirjoittelee lifestyleblogia. Elämää ohjailee enemmän ja vähemmän itsediagnosoitu positiivinen perfektionismi! Tervetuloa seuraamaan!

 • Avatar
  Pauliina
  Posted at 19:18h, 24 lokakuun Vastaa

  http://pauliina-meandmyworld.blogspot.fi/

  19-vuotias valokuvausopiskelija pääkaupunkiseudulta kirjoittelee lifestyle painotteista blogia höystettynä satunnaisilla valokuvausjutuilla. Vapaa-aikani vietän salilla omaksi iloksi treenaten, valokuvaten sekä kavereiden ja perheen seurassa elämästä nauttien. Matkustelu on lähellä sydäntäni ja Euroopan kiertely onkin siksi tulevan vuoden tavoitteni. Tästä kaikesta kertoo myös blogini – eli elämästäni yleensä :-)

  Mitä noihin blogien esittelyyn tulee niin kannatan ite joko, ett kaikki suosikit löytyis samasta postauksesta tai sitten tuota jo aiemmin ehdotettua teemoittain esittelyä eli kaikki suosikit omista teemoistaan aina yhteen postaukseen :)

 • Avatar
  Amanda
  Posted at 19:56h, 24 lokakuun Vastaa

  http://amandajosefiina.blogspot.fi

  20-vuotiaan turkulaisen tytön lifestyleblogi, jossa juttua sisustamisesta, matkustelusta, kauneudesta ja omasta tyylistä! :)

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 20:10h, 24 lokakuun Vastaa

  http://www.emmihagman.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Paljon juttuja pukeutumisesta, ruuasta, matkustamisesta ja sisustamisesta :)

 • Avatar
  Enni
  Posted at 20:11h, 24 lokakuun Vastaa

  http://ennnimaria.blogspot.fi

  Enni / 20 / Keski-Suomi

  20-vuotiaan lukiolaisen lifestyleblogi. Lähellä sydäntä on kosmetiikka, vaatteet, sisustus, arjen pienet ilot. Blogissa on laadukkaat valokuvat ja selkeä ulkoasu. Harrastan valokuvausta ja panostan kuviin. :) Tervetuloa lukemaan blogia! <3

 • Avatar
  Jasmin Alexandra
  Posted at 20:16h, 24 lokakuun Vastaa

  http://jasmin-alexandra.blogspot.fi/

  20-vuotias kauneudenalan ammattilainen kirjoittelee lifestyle painotteista blogia sakastisella huumorilla, intohimoinaan matkustelu, valokuvaus, sisustus, kauneus ja muoti, sekä terveelliset elämäntavat. Olen aktiivisesti seurannut useita blogeja monen vuoden ajan ja nyt viimeinkin olen uskaltautunut kirjoittamaan omaa ”päiväkirjaani” ja ihastunut tähän harrastukseen. Blogissani käsitellään myös yllämainittujen lisäksi opiskeluista, sillä opiskelen oikeustieteitä. En ole paholainen joka pukeutuu Pradaan, ennemminkin Tuhkimo, joka haaveilee vielä omista lasikengistään. ;>

 • Avatar
  Maija
  Posted at 20:21h, 24 lokakuun Vastaa

  http://maikkulii.blogspot.fi

  Oon Maija ja oon 16 ja oon vähän sekaisin. Hukun ajatuksiin, tykkään kirjoittaa, valokuvata ja tanssia. Rakastan Marimekon raitapaitoja ja kahvia.

 • Avatar
  Marianne
  Posted at 20:38h, 24 lokakuun Vastaa

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Lifestyle & muoti & kauneus / 19 / Jyväskylä
  Oma freesi tyyli ja hyvä fiilis! :)

 • Avatar
  Ida ja Minttu
  Posted at 20:39h, 24 lokakuun Vastaa

  http://twinstip.blogspot.fi

  Kaksi kaksosta innostunut ompelusta, sisustuksesta, muodista ja kaikesta itse tehdystä. Paljon valokuvia, diy-vinkkejä ja arkisia onnellisuuksia. Nyt myös joitain videopostauksia mukana.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:16h, 24 lokakuun Vastaa

  Mä taas kannatan tota viiden blogin esittelyä blogi per postaus

 • Avatar
  Memory of Kristiina
  Posted at 21:28h, 24 lokakuun Vastaa

  http://vuorinenkristiina.blogspot.fi
  Totesin tuossa puolisen vuotta sitten ettei kirjoittaminen välttämättä olekkaan ihan minun juttuni. Halusin silti jakaa ottamiani valokuvia jonnekkin joten loin valokuvaus blogin. En ole sulkenut pois vaihtoehtoa että blogiini joskus kirjoittelisinkin mutta pääpaino on valokuvissa. Blogi on vasta alku tekijöissään mutta käykää kaikki toki edes katsomassa. :)

 • Avatar
  Nelli Korhonen
  Posted at 21:45h, 24 lokakuun Vastaa

  http://www.kohtikauniimpaaelamaa.blogspot.com

  Olen suhteellisen uusi bloggaaja – aloitin kirjoittelun kesän lopulla.

  Olen tamperelainen laulaja-lauluntekijä, äiti ja musiikin opiskelija. Kirjoittelen elämästäni ja ajatuksistani, joten blogiani voi kutsua lifestyle-blogiksi.Tykkään kaikesta kauniista ja viisaasta elämässä; sisustuksesta, muodista, syvällisistä ja filosifisista jutuista, musiikista, kirjoista, kulttuurista…

  Tervetuloa kurkkimaan :)

 • Avatar
  Vilma
  Posted at 22:07h, 24 lokakuun Vastaa

  vilmakotro.blogspot.fi

  14-vuotias maalaistyttö kirjoittaa lifestyle blogia, johon tykkää höpötellä kaiken näköistä, sekä jakaa valokuviaan.

 • Avatar
  Essi
  Posted at 22:12h, 24 lokakuun Vastaa

  http://tuuliviirinamaailmalla.blogspot.fi/

  Juttuja harrastuksesta normaaliin arkeen ja kaikkea siltä väliltä / 19

 • Avatar
  jutta
  Posted at 22:13h, 24 lokakuun Vastaa

  Ihana tää uusi ulkoasu! Musta olis kivempi jos kaikki suosikit olis linkitetty samaan postaukseen niin siitä olis sitten esittelyiden perusteella näppärä selata itseä kiinnostavat blogit läpi :)

  http://e-exit.blogspot.com
  19-vuotias nuori naisenalku kirjoittaa lifestyleblogia. Blogista löytyy muunmuassa hyvinvointijuttuja, reseptejä sekä ihan perus höpinää.

 • Avatar
  Johanna / Kätilön käsistä
  Posted at 22:15h, 24 lokakuun Vastaa

  http://onniblogit.com/external/blog.php?url=http://katsankasista.blogspot.com/

  ÄÄiti, ammatiltaan kätilö (ylläriylläri). Ompelen lastenvaatteita ja aikuisten vaatteita. Kauniita kuoseja, pienten vilperttien kanssa tohinaa ja muuta sensellaista.

 • Avatar
  Saara Peltomäki
  Posted at 22:34h, 24 lokakuun Vastaa

  saarakin.blogspot.fi

  14/keski-suomi/lifestyle

 • Avatar
  annieveliina
  Posted at 23:24h, 24 lokakuun Vastaa

  Haha :D Viimeks taas Saija sai valitusta siitä kun kaikki blogit olivat samanlaisia monen mielestä :D Ja eihän sitä tarvi sitten avata jos joku kategoria ei kiinnostais? :) Ihan vaikka yhteen postaukseen eri tyylisiä blogeja jos löytyy jotain mielenkiintosia..?

 • Avatar
  iidumarie
  Posted at 23:25h, 24 lokakuun Vastaa

  http://piecesofmystyle.blogspot.fi/?m=0

  20-vuotias naisenalku, joka pohtii omaa tyyliään ja muotia sekä kaikkea siltä väliltä :) tulee kirjoiteltua satunnaisen säännöllisesti ja intohimoa kaikkeen kauniiseen löytyy!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:08h, 25 lokakuun Vastaa

  Heippa! Mikäli leivonta ja reseptit kiinnostavat, niin kurkkaa 19-vuotiaan tytön blogi! :) http://www.unelmaaleipomassa.com

 • Avatar
  Nanna
  Posted at 00:11h, 25 lokakuun Vastaa

  Nanna97.blogspot.fi

  18/Seinäjoki
  Lifestyleblogi jossa ripaus sisustusta ja ostoksia(lähinnä kirpparilöytöjä) luontokuvia näkyy myös paljon :)

 • Avatar
  Sara
  Posted at 00:18h, 25 lokakuun Vastaa

  Aktiivinen lifestyle blogi, jota kirjoittaa intohimoisesti elämään suhtautuva ja kaikkea kaunista rakastava hyvin järjestelmällinen mutta luova 24-vuotias nainen Espoosta. Blogissa aiheet pyörivät terveellisten elämäntapojen, herkullisen ruoan ja treenaamisen ympärillä sekä visuaalisuuden ja estetiikan kaikissa muodoissa.

  Life à la Sara

 • Avatar
  Ina
  Posted at 00:34h, 25 lokakuun Vastaa

  Hollannissa asuvan, kohta 18-vuotiaan muslimitytön muoti- & lifestyleblogi :)

  http://fashionbyina.blogspot.fi

  ++Suosikkiblogit yhdessä postauksessa kuullostaa paremmalta

 • Avatar
  Milla
  Posted at 01:15h, 25 lokakuun Vastaa

  http://notttwice.blogspot.fi/

  Juuri aloilleen saatu blogi jota kirjottelee 17 vuotias lukiolainen kaiken stressin ja kiireen keskellä kertoillen omasta elämästään.

 • Avatar
  Maiju Vuolle
  Posted at 08:54h, 25 lokakuun Vastaa

  http://maijjuanniina.blogspot.fi/?m=1

  15-vuotias Seinäjokelainen tyttö, joka kirjoittaa jo kolmatta vuotta lifestyle-blogiaan. Blogissani pääsee lukemaan paljon kosmetiikka-asiaa, elämän pienten asioiden merkityksiä ja myös asukuvia! :)

 • Avatar
  Anniina Aarto
  Posted at 08:59h, 25 lokakuun Vastaa

  anskuaa.blogspot.fi

  16-vuotiaan Hämeenlinnalaisen tytön lifestyleblogi. Kirjoittelen lähinnä ostoksistani, sisustuksesta sekä arjestani :)

 • Avatar
  Salla
  Posted at 09:41h, 25 lokakuun Vastaa

  sallastina.blogspot.fi
  urheilullisen lukiolaistytön arkea ja ajatuksia! :-)

 • Avatar
  Sara
  Posted at 09:51h, 25 lokakuun Vastaa

  http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi

  Blogi kaikesta ihanan tyttömäisestä laadukkailla kuvilla höystettynä! :) Ja jos vanhat merkit pitää paikkansa, kohta alkaakin jouluhössötys blogin puolella, heh… :D

 • Avatar
  SARA
  Posted at 10:25h, 25 lokakuun Vastaa

  http://www.sarajhs.blogspot.fi

  18-v lukiolaistytön blogi. Sydäntä lähellä on terveelliset elämäntavat, muoti sekä matkustelu joten nämä aiheet on paljon esillä blogissa arkipäiväisen hömpän lisäksi.:-)

 • Avatar
  Iida
  Posted at 10:34h, 25 lokakuun Vastaa

  http://www.iidaoikarinen.com

  Iida, 21, Jyväskylä, muoti ja lifestyle blogi.
  Blogistani löytyy pieniä palasia elämästä, enimmäkseen pukeutumisesta, matkustelusta, kauneudesta ja jokapäiväisestä elämästä sekä hyvinvoinnista :-)

 • Avatar
  Catrih
  Posted at 10:38h, 25 lokakuun Vastaa

  http://catrih.blogspot.fi/

  23-vuotiaan opiskelijaneidin positiivisella elämänasenteella varustettu lifestyle-blogi. Blogin aiheet pyörivät arjen ilojen, liikunnan, ruuan, hyvinvoinnin, sisustuksen, parisuhteen, kauneuden ja syvällisten höpinöiden äärellä. :)

 • Avatar
  Neajulia
  Posted at 10:53h, 25 lokakuun Vastaa

  http://neajuliass.blogspot.fi

  Lukiolaisen lifestyle painoitteinen blogi, jossa kirjoittelen niin matkoista kuin ostoksista kuvien kera. Sekä jos kiinnostaa niin teen myös videoita! :)

 • Avatar
  Sofi
  Posted at 11:10h, 25 lokakuun Vastaa

  sofi-stop-for-a-minute.blogspot.fi

  Nuoren neitokaisen hyvän mielen blogissa keskitytään löytämään onni arjen tavallisista asioista. Blogi käsittelee elämää ja ajatuksia 19-vuotiaan näkökulmasta sekä sydäntä lähellä olevia aiheita, kuten hyvinvointi, matkustelu, ruoka, opiskelu, tulevaisuus, muoti ja kauneus.

 • Avatar
  LindaHenna
  Posted at 11:34h, 25 lokakuun Vastaa

  http://lindahenna.blogspot.fi

  Vielä aika uusi kahden 15-vuotiaan tytön blogi. Pyritään kertomaan siellä arjestamme ja lähinnä mitä mieleen juolahtaakaan! Tulevaisuudessa koitamme myös tuoda treenaamista esille blogissa!:-)

 • Avatar
  Petra
  Posted at 11:46h, 25 lokakuun Vastaa

  http://www.imabeyourmotivation.blogspot.com

  17-vuotiaan nuoren naisen blogi, jossa jutellaan pääasiassa vaatteista ja meikkijutuista, välillä höpistään henkeviä tai jaetaan kokemuksia matkoilta. Kaikkiaan siis yritän jakaa positiivista henkeä unohtamatta todellisia fiiliksiä :P Kirjoitan sekä suomeks että englanniks ja aika-ajoin teen myös videoita youtuben kautta!

 • Avatar
  sannero
  Posted at 12:34h, 25 lokakuun Vastaa

  rantapallo.fi/lempihetkia

  Parikymppisen tytön reissublogi, reissuja lähelle ja kauas, tavoitteena nähdä koko maailma.

 • Avatar
  Emilia H
  Posted at 12:55h, 25 lokakuun Vastaa

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  19-vuotias tyttö kirjoittaa arjestaan ja ajatuksistaan lifestyle-henkiseen blogiin omalaatuisella huumorilla höystettynä. Tervetuloa seuraamaan! :-)

 • Avatar
  Lope
  Posted at 13:13h, 25 lokakuun Vastaa

  http://annalottajosefina.blogspot.fi

  Tässä blogini :) Kirjoitan enimmäkseen ruoka/herkku -aiheisia kirjoituksia kuvien kera, sillä ruoka on intohimoni ;) Olen lähiaikoina päättänyt, että nyt pelkkä ruoka-aiheisten postausten kirjoittelu saa riittää, joten jatkossa kirjoitan blogiini myös lifestyle -aiheisia postauksia :) Toivottavasti blogi on mieleesi!

 • Avatar
  Hanna
  Posted at 13:13h, 25 lokakuun Vastaa

  hannamaaret.blogspot.fi

  "15-vuotias tyttö Länsi-Suomesta kirjoittelee oman elämänsä tarinaa, joka käsittelee opiskelua, soittamista, valmentamista sekä urheilua. Shoppailluaddiktio, sekä sisustus kuuluu myöskin jokapäiväiseen elämään."

 • Avatar
  Emma
  Posted at 13:50h, 25 lokakuun Vastaa

  http://holyfacepalm.blogspot.fi/

  18-vuotiaan omassa kodissa asustelevan opiskelijan elämää lifestyle/muoti aiheisen blogin muodossa vähän pohjoisemmasta päin iloisella elämänasenteella varustettuna :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:16h, 25 lokakuun Vastaa

  Komppaan Annia. Toi viimeinen ehdotus kuulostaa hyvältä. Yhteen postaukseen eri tyylisiä blogeja jos sellasia vaan löytyy eri kategorioista.

 • Avatar
  Minna
  Posted at 14:18h, 25 lokakuun Vastaa

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  17-vuotias, kahviin koukuttunut sekä elämää rakastava opiskelija, jonka blogi keskittyy elämisen positiivisuuteen hyvien leivonnaisten sekä sisustuksen ja budjettivinkkien kera ♥

 • Avatar
  Senja
  Posted at 14:41h, 25 lokakuun Vastaa

  http://inmyownworld1.blogspot.fi/

  15-vuotiaan tytön lifestyle blogi. jota ei ole vielä tottunut pitämään. Mutta yrittää kuitenkin tehdä parhaansa, vaikkakin tällähetkellä postauksia tulee todella vähän.

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 15:15h, 25 lokakuun Vastaa

  Hei hienoa! Tästä mäkin voin löytää uutta luettavaa :)

  Oma blogi on viisivuotias Peace&Style;, jossa aiheet risteilevät hyvinvoinnista omaan tyyliin ja lifestyle-juttuihin. Olen kolmekymppinen.

  http://www.peaceandstyle.fi

  Kivaa sunnuntain jatkoa!

 • Avatar
  kaisa
  Posted at 16:33h, 25 lokakuun Vastaa

  k-saarikoski.blogspot.fi

 • Avatar
  Jonna
  Posted at 16:39h, 25 lokakuun Vastaa

  http://pollohullunpaivakirja.blogspot.com

  Aika vasta perustettu blogi, jossa 21-vuotias nainen kirjoittelee sisustus-ja käsityö ideoistaan sekä niiden toteuttamisesta, ulkoilusta, kirppistelystä, askartelusta ja tietenkin ihan normaalista arjesta. Perheeseen kuuluu avomies ja koira, esikoista odotetaan syntyväksi marraskuussa.

 • Avatar
  Kissaprinsessani Cindy
  Posted at 17:02h, 25 lokakuun Vastaa

  http://kissaprinsessani.blogspot.fi/

  Nimestä ja osoitteesta voi päätellä jo paljon. Ruudun takana kirjoittaa 21-vuotias nuori nainen, joka pitää omaa kissaansa prinsessana. Postauksia löytyy laidasta laitaan, mutta suurimmaksi osaksi sisältö on kuva ja videopainotteista. Vähän aikaa sitten toteutimme ensimmäisen myday-videon, joka oli mukava lisäpiristys bloggaamiseen. Käy ihmeessä kurkkaamassa kissamaista blogiani! :)

 • Avatar
  Ellen
  Posted at 17:29h, 25 lokakuun Vastaa

  http://rakkauttakameraan.blogspot.fi/

  15-vuotias tyttö kirjoittelee elämästään rennolla otteella, mutta välillä syvällisemminkin. Rakastan kuvaamista, joten valokuvat ovat pääosassa.

 • Avatar
  Q
  Posted at 17:32h, 25 lokakuun Vastaa

  http://mymindwithme.blogspot.fi/ lähinnä kuvailua! Ja kuten ylempänä ehotettiin niin kategorioittain lempparit esittely vois olla jees! Itteä ainaki kiinnostaa aina hyvät valokuvaus blogit, mutta ei tuu niihin niin usein törmättyä :-)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 17:57h, 25 lokakuun Vastaa

  http://severalmiles.blogspot.fi

  Oon 20-vuotias digiviestinnän opiskelija Helsingistä :) Kirjoitin aiemmin mm. au pair -ajastani Italiassa ja Luxemburgissa, arjestani ja opiskeluista. Oon uudistamassa blogia niin, että kirjoitan kolmesta itseäni innostavasta aihealueesta: hyvinvointi (kasvisruoka, liikunta, itsetunto), lifestyle (ekologisuus, tyyli, kauneus) ja inspiraatio (bloggausvinkit, itsensä kehittäminen)

  Tervetuloa seuraamaan uudistuvaa blogia :)

 • Avatar
  Milla / Life as I know it
  Posted at 18:16h, 25 lokakuun Vastaa

  http://lifeasiknowit-milla.blogspot.fi/

  22-vuotiaan helsinkiläisen opiskelijatytön lifestyle-blogi, josta löytyy omia pohdintoja, arjen tekemisiä ja haaveita, sisustusjuttuja, matkustuspostauksia ja välillä vähän ties minkälaisia avautumisia. Kuvat ovat tärkeässä roolissa tekstien täydentäjänä :)

  Hehe, sulla on vähän hommaa näiden linkattujen blogien läpikäymisessä! :D

 • Avatar
  Kellen
  Posted at 18:57h, 25 lokakuun Vastaa

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  Päälle parikymppinen punapää kirjoittelee omasta elämästään. Rento meininki kuuluu asiaan, samoin rakkaus vaatteisiin ja hyvään ruokaan. Matkassa mukana myös ystävät, aviomies ja koira.

 • Avatar
  Jeannay
  Posted at 19:16h, 25 lokakuun Vastaa

  ♥ jeannays.blogspot.fi

  Blogia kirjoittelee 19-vuotias lifestyle bloggaaja Pirkanmaalta, jonka suurena rakkautena toimii omasta elämästä kirjoittaminen, mutta myös asukuvat ja kauneuteen liittyvät asiat. Kaikki naisellinen on lähellä sydäntä, joten blogi sisältää erittäin paljon tyttöjen juttuja ja huippu vinkkejä arkeen. Blogi on myös aikanaan lähtenyt nousuun mielipidepostausten myötä. Jokaisella on unelma ja oma unelmani on kehittää blogiani jatkuvasti paremmaksi.

 • Avatar
  Titta L.
  Posted at 19:23h, 25 lokakuun Vastaa

  http://www.tittalotvonen.com

  18-vuotias hyvinvointibloggaaja ja liikunta-alan opiskelija pohjoisesta! :)

 • Avatar
  Henna
  Posted at 19:51h, 25 lokakuun Vastaa

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  Kirjoittajana 20- vuotias Tamperelais tyttö. Blogin aiheena Lifestyle ja Muoti! :-)

 • Avatar
  Henna
  Posted at 19:52h, 25 lokakuun Vastaa

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  Kirjoittajana 20- vuotias Tamperelais tyttö. Blogin aiheena Lifestyle ja Muoti! :-)

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 19:57h, 25 lokakuun Vastaa

  http://jenzkusmile.blogspot.fi/

  16-vuotias lukiolaistyttö Seinäjoelta kirjoittelee lifestyle- ja valokuvausgenreen kuuluvaa blogia. :)

 • Avatar
  Pauski
  Posted at 20:00h, 25 lokakuun Vastaa

  http://welcomee-tomyworld.blogspot.fi/

  15-vuotiaan lukiossa aloittaneen tytön lifestyle blogi. Postailen niistä asioista, mistä itse pidän, joten postauksia löytyy melkein laidasta laitaan. Välillä saatan kuvailla videoita blogiin, kuten tänään. Blogista löytyy mm. tuotearvostelu, asupostauksia, luontopostauksia ja muita arjen asioita.

 • Avatar
  Iris T.
  Posted at 20:11h, 25 lokakuun Vastaa

  http://iiris900.blogspot.fi

  18v tytön juuri aloitettu lifestyle blogi <3

 • Avatar
  anni sofia
  Posted at 20:26h, 25 lokakuun Vastaa

  http://anniinblogii.blogspot.fi/

  16-vuotias lähihoitajaopinnot aloittanut tyttö Lapualta joka kirjoittelee lifestyle blogia.

 • Avatar
  linnea
  Posted at 20:46h, 25 lokakuun Vastaa

  http://linneaku.blogspot.fi/

  Täysi-ikäisyyttä hipova tyttö Jyväskylästä kirjoittelee lifestyle blogia kiinnostuksen kohteistaan. Lähellä sydäntä on muoti, liikunta ja arjen pienet sekä suuret ilot. :-)

 • Avatar
  Noora Inkiläinen
  Posted at 21:07h, 25 lokakuun Vastaa

  http://nooramaijakatariina.blogspot.fi/

  Lifestyle blogia kirjottaa Noora 19vee Seinäjoelta. Blogissa eniten postauksia omasta arjesta sekä niiden lisäksi muodista, ruoasta sekä musiikista.

 • Avatar
  Aino A
  Posted at 21:28h, 25 lokakuun Vastaa
 • Avatar
  emma
  Posted at 21:49h, 25 lokakuun Vastaa

  http://thesehighlights.blogspot.fi/

  17-vuotiaan jyväskyläläisen tytön muotipainoitteinen lifestyle blogi!

 • Avatar
  JULIA
  Posted at 21:59h, 25 lokakuun Vastaa

  http://julberryy.blogspot.fi/

  19 / Vantaa / lifestyle :)

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 22:26h, 25 lokakuun Vastaa

  http://andshegrewup.blogspot.fi/

  Parikymppinen tradenomiopiskelijaneiti koittaa mahduttaa kahteenkymmeneenneljään tuntiin blogimaailman, parisuhteen ja opiskelijaelämän. Blogi edustaa varsin sekalaista seurakuntaa, mutta kenties joku lifestyle-blogiksikin kutsuisi. Tarjolla on kaikennäköistä sisustuksesta päivän asuihin, leipomiseen ja mahtanee seasta löytyä ripaus DIY-meininkiäkin. Reaaliaikaista ja samaistuttavaa tarinaa varsin tavallisen nuoren naisen elämästä.

  Meillä on avomiehen kanssa häiden suunnittelu käynnissä ja mikä bloggaaja mä muka olisin, jossen olisi pistänyt pystyyn hääblogia? Linkki siihen löytyy tuolta "pääblogin" puolelta :-)

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 22:43h, 25 lokakuun Vastaa

  Oi, pakkohan se on kantaa omaa kortensa kekoon ja mainostaa myös omaa blogia. Olen siis 24-vuotias nainen Oulusta. Blogini painottuu pääsääntöisesti muotiin, resepteihin, ostoksiin ja muihin lifestyle-tyyppisiin juttuihin. Tunnen kovan palon kirjoittamiseen ja haluan kovasti kehittää itseäni koko ajan paremmaksi. Toivon, että se välittyy myös lukijoille. :)

  http://jjjennajulia.blogspot.fi/

 • Avatar
  Sonja
  Posted at 23:03h, 25 lokakuun Vastaa

  http://elamanihetketblogi.blogspot.fi

  Lifestyle blogi, jonka olen vasta lähiaikoina perustanut. Blogissa ruodin elämääni iloineen ja suruineen.

 • Avatar
  helmuuno
  Posted at 23:36h, 25 lokakuun Vastaa

  http://helmuuno.blogspot.fi

  Hihi, pakkohan sitä on kokeilla!
  Toi linkitetty blogi on mun blogi, jonka loin helmikuussa, ois super mahtavaa päästä sun suosittelemaksi!♥ Oon 13 vuotias tyttö Tampereelta, ja kirjoitan positiivisia juttuja siitä mitä mun maailmassa tapahtuu. Lifestyle -painotteinen bloginin päivittyy pari kertaa viikossa kunhan kiireiltäni ehdin. Käyhän Saija tutustumassa ihmeessä ♥

 • Avatar
  Jasmine R
  Posted at 23:50h, 25 lokakuun Vastaa

  Huh aika monta blogia on sulla kyllä katottavaks! :D

  Mutta tosiaan mun blogin osoite on; http://vauvanmaailma.blogspot.fi/?m=1

  Blogi on tavallinen lifestyle blogi pienellä twistillä sillä blogia kirjoittaakin ns. Itse vauva eli tällähetkellä 3kk vanha Alessia. Blogissa pääsee siis seuraaman millaista elämä on 3kk ikäisen uuden elämän alun silmin.

  Blogissa on rento ja huumorinen meiniki, mutta se on myös hyvin rehellinen ja kertoo myös arjen vaikeimmista asioista kuten raskauden jälkeinen masennus. Pääasiassa kuitenki blogissa on positiivinen meininki! :)

 • Avatar
  Natalia
  Posted at 07:58h, 26 lokakuun Vastaa

  idanatalias.blogspot.com

  19-vuotiaan muotia, matkustelua ja liikuntaa rakastavan haaveilijan elämästä kertova blogi. Tänä syksynä blogin maisemat vaihtu opiskelun perässä ennestään täysin tuntemattomaan Lontooseen, johon on jo täysin palavasti keretty rakastua.

 • Avatar
  Johanna / Kätilön käsistä
  Posted at 08:24h, 26 lokakuun Vastaa

  Hopsista! Vaihdoin blogin url-osoitteen! Se on nyt http://katilonkasista.blogspot.fi

 • Avatar
  Essi
  Posted at 11:41h, 26 lokakuun Vastaa

  essi-bltn.blogspot.fi

  Olen 19-vuotias nuori naisen alku ja asustelen Turussa. Harrastan ratsastusta, koirani Sofin kanssa agilityä TSAUssa ja näiden lisäksi käyn useita kertoja viikossa ryhmäliikuntatunneilla jumppaamassa. Muutaman vuoden ajan olen tehnyt kotona geelikynsiä, joten kai senkin voi jonkinnäköiseksi harrastukseksi laskea!

  Perheeseeni kuuluu äidin ja isän lisäksi 21-vuotias isoveli sekä kaksi koiraa, Sofi ja Sussu. Sofi on mun oma koira, rodultaan Walesinspringerspanieli ja ikää löytyy vajaa kolme vuotta (ja energiaa löytyy kun pienestä kylästä). Sussu on 8-vuotias mäyräkoira, joka luonteeltaan on rauhallinen ja arka, mutta vain uusia ihmisiä kohtaan. Muistoissa elää myös meidän ensimmäinen koiramme, walesinspringerspanieli Siiri, jonka syöpä vei mukanaan toukokuussa 2012.

  Valmistuin keväällä 2015 merkonomiksi kauppaopistosta, ja nykyään vietän välivuotta, teen töitä ja säästelen kovasti rahaa asp-tilille omaa asuntoa varten. Parin vuoden sisällä on kuitenkin ainakin suunnitelmissa aloittaa klinikkaeläinhoitajan opinnot Helsingissä tai Turussa. Myöhemmin aion lisäksi kouluttautua kosmetologiksi, ja tehdä kosmetologin töitä ns. sivutyönä :-)

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 14:58h, 26 lokakuun Vastaa

  http://anniinan-matkassa.blogspot.fi/

  23-vuotias Helsinkiläinen kirjoittelee mistä milloinkin, mutta suurimmaksi osaksi omasta arjestaan :)

 • Avatar
  Sonvas
  Posted at 18:02h, 26 lokakuun Vastaa

  http://sonvas.blogspot.fi

  Amsterdamissa muoti johtajuutta opiskeleva 23-vuotias nuori nainen. Blogin sisältö painottuu omiin asuihin, kauneuteen, muotiin, tyyliin, matkusteluun ja lifestyleen.

 • Avatar
  Iina Alissa
  Posted at 18:35h, 26 lokakuun Vastaa
 • Avatar
  Laura
  Posted at 19:33h, 26 lokakuun Vastaa

  http://lauraaleksandra.blogspot.fi

  Hetki sitten uudelleen startattu blogi. Vaatteita, asuja, meikkejä, treenijuttuja ja kaikkea siltä väliltä! :)

 • Avatar
  Viivi Vilja
  Posted at 20:25h, 26 lokakuun Vastaa

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  Elämästä ja matkustamisesta nauttiva, sekä urheilusta innostunut tyttö kirjoittellee blogiaan lifestylen merkeissä.
  Blogissa isot kuvat !

 • Avatar
  Lina !
  Posted at 21:10h, 26 lokakuun Vastaa

  http://onlychicc.blogspot.fi

  Vasta aloittanut 15-vuotias tyty kirjoittelee lifestyle blogissaan mm. meikeistä, vaatteista ja muusta tyttömäisestä hömpästä :)

 • Avatar
  ANNIKA
  Posted at 23:15h, 26 lokakuun Vastaa

  http://www.anniksas.fi

  Oon aikasemmin blogannut enempi ja sitten bloggaus on taas jäänyt taka-alalle, mutta nyt oon blogin parissa aktiivisesti jälleen! :)
  Senpä takia on ollu vaikea herätellä ihmisten mielenkiinto ja etenkin tietämys siitä, että bloggaan taas! =) Tässäpä olisi siis blogini!

 • Avatar
  Sara
  Posted at 09:34h, 27 lokakuun Vastaa

  http://sara–says.blogspot.fi/

  19-vuotiaan, elämää rakastavan ja tällä hetkellä välivuotta viettävän naisenalun lifestyle-blogi. Kirjoitan blogiani positiivisesta näkökulmasta fiiliksen mukaan. Blogini pitää sisällään suurimmaksi osaksi juttua mun tyylistä, mutta mukaan mahtuu myös monenlaista muuta, kuten iloa, muotia, liikuntaa, ystäviä, ruokaa ja sisustusta:)

 • Avatar
  Enya
  Posted at 11:04h, 27 lokakuun Vastaa

  24-vuotias valokuvaava Enya. :)

  onethingtobehappyabout.blogspot.com

 • Avatar
  Marjut
  Posted at 11:39h, 27 lokakuun Vastaa

  http://mamitun.blogspot.com

  Vuonna 2012 blogimaailmaan täysin hurahtanut 20-vuotias nuori naisenalku. Asun tällä hetkellä Maltalla ja intohimoihini kuuluu mm. kauneus, oman tyylin luominen, positiivisuus, kameran edessä oleminen, oma muru, parhaimpien ystävien seura ja kaikki muu, mitä tämän ikäisen tytön elämään voi vaan mahtua.

  Blogini on hyvin kuvapainotteinen ja tietenkin tyttömäisiä juttuja löytyy melkeinpä joka postauksesta. Tervetuloa ♥

 • Avatar
  laura alice
  Posted at 16:01h, 27 lokakuun Vastaa

  http://www.lauraalices.blogspot.com

  mä nyt laitoin tähän oman blogin. :)
  eli oon 12 vuotias tyttö ja kirjoitan lifestyle blogia, ja oon siis aloittelija. postauksia ei oo tullut koska mulla on ollut pieniä kirjautumisongelmia. anyway toivottavasti on mieleen. PS. tytöille ♥

 • Avatar
  Iida
  Posted at 17:43h, 27 lokakuun Vastaa

  Ei ole oma blogi kyseessä, mutta minusta tämän aloittelevan sisustussuunnittelijan blogi ansaitsisi maininnan :) Kivoja DIY -juttuja, joita kuka tahansa voi toteuttaa. Blogi on vasta aluillaan, mutta suunta on vain ylöspäin ! :) http://pienipajapohojanmaalla.blogspot.fi/

 • Avatar
  Kiia Innanmaa
  Posted at 18:11h, 27 lokakuun Vastaa

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  Oon Kiia, 18-vuotias lukion abi sekä valokuvausta rakastava lifestylebloggaaja. Blogini on monipuolinen, sillä aiheet liikkuvat niin tavallisen arkeni, muodin, asujen, kauneuden, sisustuksen, DIY-juttujen, opiskelun ja bloggauksen ympärillä. Postailen tekstiä ja laadukkaita kuvia noin 3-5 kertaa viikossa.

 • Avatar
  Suvi Myllymäki
  Posted at 18:48h, 27 lokakuun Vastaa

  http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  Aiheina oma tyyli, treeni ja arjen ilot. Inspiroitumista ja hyvää fiilistä. Hetkiä, haaveita, toiveita ja tavoitteita ❤

 • Avatar
  Petra / Hyvinvoinnin sietämätön keveys
  Posted at 19:42h, 27 lokakuun Vastaa

  http://lungelady.blogspot.fi

  Hikeä, kyyneleitä ja hyvää mieltä eli hyvinvointipainotteinen treeniblogi ;) Alkuaikoina kirjottelin enemmän treenaamisesta, mutta nykyään aiheet liittyy enemmän omaan elämään ja henkiseen hyvinvointiin. Täytän ens vuonna 30v, joten kaikennäköisiä juttuja siihen liittyen tulee myös pohdittua :D

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 22:20h, 27 lokakuun Vastaa

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  19-vuotiaan tytön lifestylehöpinöitä! Välillä mennään kevyesti ostosten esittelyillä ja päivän asuilla, kun taas välillä mietitään bloggaamisen iloja ja suruja! Bloggaaminen on lempiharrastukseni ja ihana tehdä sitä mitä rakastaa! Toivottavasti se näkyy blogissani ♥

 • Avatar
  Inka Hämäläinen
  Posted at 22:22h, 27 lokakuun Vastaa

  http://langatonyhteys.blogspot.fi/

  22-vuotiaan nuoren naisen blogi. Aikalailla lifestyle tyyppinen mutta eikohän sinne ilmesty jotain muutakin joskus. Ois kiva saada kommenteja ja lukijoitakin tietysti jos jotain kiinnosta mun jutut : ) ja kiva Saija, kun teet näitä postauksia välillä ♥

 • Avatar
  Katja
  Posted at 23:52h, 27 lokakuun Vastaa

  http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

  19-vuotiaan välivuottaan viettävän tyttösen kirjoittelema lifestyleblogi! Kirjoittelen sisustusjutuista, inspiraatioista & muista mun elämän käänteistä! Tervetuloa lukemaan!♥

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 00:15h, 28 lokakuun Vastaa

  http://yksipienielefantti.blogspot.fi/

  21-vuotias nainen kirjoittelee elämästään ja unelmistaan.

 • Avatar
  inka
  Posted at 07:04h, 28 lokakuun Vastaa

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  18-vuotias Tampereen hurja. Lifestyle blogi missä asuista ruokaresepteihin juttuja.

 • Avatar
  Leidi Marmeladi
  Posted at 07:54h, 28 lokakuun Vastaa

  http://hidastanopeammin.blogspot.fi

  Yli kolmikymppinen kertoo opiskelusta työnohella. Tekemisen ja tekemättömyyden vaikeudesta. Liikunnasta ja hyvinvoinnista.

  Aika tuore blogi vielä :)

 • Avatar
  Eveliina
  Posted at 08:36h, 28 lokakuun Vastaa

  http://eve-lightup.blogspot.fi/

  21-vuotias opiskelijatyttö Tampereelta kirjoittaa elämästään ja kaikista intohimon kohteistaan.

 • Avatar
  Riikka
  Posted at 15:25h, 28 lokakuun Vastaa

  http://riikaneleganssi.blogspot.fi/

  Olen 20-vuotias nuori nainen Helsingin keskustasta ja kirjoittelen päivittäisistä tekemisistäni, postailen asuja ja fiilistelen yleisesti elämää – koska se on niin ihanaa! ♥

 • Avatar
  Pauliina Milla
  Posted at 19:42h, 28 lokakuun Vastaa

  http://pauliinamilla.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee 23v kohta valmis sairaanhoitaja :) Kirjoittelen milloin mistäkin, vaatteista, asuista, kuulumisista, matkustelusta jne. :)

 • Avatar
  Milla
  Posted at 21:23h, 28 lokakuun Vastaa

  Kirjoittelen kahta blogia. Toinen on keskittynyt kosmetiikkaan ja kauneusjuttuihin. Blogin nimi on HelmiäisenHohteessa.

  http://helmiaisenhohteessa.blogspot.fi/

  Ja toinen on lifestyle-blogi, jossa kirjoittelen kaikista muista mielenkiinnonkohteistani. Tässä blogissa voi törmätä mm. matkailuun, ruokaohjeisiin, pohdintoihin, tapahtumiin, ja mikä sattuu olemaan spontaanin mielenkiintoni kohteena juuri sillä hetkellä. Blogin nimi on SalmiakkiSade.

  http://salmiakkisade.blogspot.fi/

  Tervetuloa tutustumaan! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:47h, 28 lokakuun Vastaa

  Jee, siis ihanaa! Sun blogia oon lukenut joskus aikaisemmin, ja nyt bongasin sen uudelleen tästä! Jeejeejeeeee!

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 10:44h, 29 lokakuun Vastaa

  http://rosalias-inspirations.blogspot.com

  Pian 20-vuotiaan opiskelijatytön blogi, jossa kirjoitellaan elämästä hieman sarkastisella otteella. Blogista löytyy siis vasta vähänaikaa sitten pikkukylästä Helsinkiin muuttaneen mietteitä niin muodista, kauneudesta, oman kämpän sisustamisesta ja terveellisestä syömisestä, pilke silmäkulmassa aina tottakai!

 • Avatar
  Mette Lindén
  Posted at 17:12h, 29 lokakuun Vastaa

  http://mette-l.blogspot.fi/

  18-vuotias abivuotta viettävä tyttö kirjottelee lifestyle blogia elämästään. Blogista löytyy usein asukuvia, kuulumisia, kauneusjuttuja ja juttua liikunnasta :)

 • Avatar
  Essi
  Posted at 15:53h, 30 lokakuun Vastaa
 • Avatar
  SIINA
  Posted at 16:37h, 30 lokakuun Vastaa

  http://siinablog.blogspot.fi/

  16-vuotias, vasta bloggaamisen aloittanut tyttö mutta nyt jo niin paljon ideoita! Lifestyle -blogi, jota kirjoitan sekä suomeksi että englanniksi. Postauksia tulossa useasti!

 • Avatar
  Anna
  Posted at 14:52h, 01 marraskuun Vastaa

  http://sleeping-beauty-blogi.blogspot.co.uk

  20 vuotiaan suomalaistytön lifestyle blogi, jossa kuvat ja positiivinen asenne pääroolissa. Au pair pestini ajan postaukset Englannista käsin ;)

 • Avatar
  Ville Jordan
  Posted at 13:13h, 12 helmikuun Vastaa

  Hei!

  Tämä lifestyle blogi kertoo 23-vuotiaan mihen mielipiteitä ajankohtaisista aiheista, arvoista, elämänvalinnoista ja niihin vaikuttavista tekijöistä. Kirjoittelen blogissani myös siitä miten nämä päätökset vaikuttavat arkipäiväiseen elämääni.

  Jordanilla

  Uusimmassa postauksessani kerron uudesta TV-ohjelmasta, jossa olemme mukana.

  Suomen Ihanimmat Häät

Post A Comment