VIA SNAPCHAT

Hei ja terveisiä täältä sohvalta viltin alta… Oon viimeiset pari päivää kärsinyt pienestä flunssasta ja tänään olo paheni. Pidetään kaikki peukut pystyssä, että huomenna aamulla olisi freshimpi olo – nimittäin illaksi on kivoja suunnitelmia tiedossa Tässä samalla, kun Paratiisinhotelli pyörii taustalla niin tulin päivittelemään teille päivän postauksen. Kyselin teiltä viime kuukauden alussa, että laitetaanko Snapchat-postaukset jatkoon vai roskakoriin. Olitte melkein 99%:sesti sitä mieltä, että haluatte nähdä täällä tarkemmin mitä mun My Story pitää sisällään:

snapchat postaus

 
1. Sunnuntain kokkailuja ja reseptien eri vaiheiden jakamista snäppiin. Plus tietysti vielä yksi kuva lopputuloksesta 2. Olin lähdössä sunnuntaina käymään nopeasti uudessa lähikaupassani ja kietaisin kaulaan yhden viime syksystä asti käytetyimpien huivien joukkoon lukeutuneen kappaleen. 3. Sateinen päivä ja ropinan kuuntelua parvekkeella. Oli muuten huvittavaa nähdä, että tästä kuvasta otettiin 12 screenshottia?

snapchat blogi

 
1. Mä eteisessä odottamassa mun kuvaaja, jonka jälkeen oli vuorossa päivän asujen räpsintää! 2. Keskisellä täytetty Victoria’s Secretin hylly, jota en tälläkään kertaa voinut vastustaa… Mukaan lähti herkullinen suihkugeeli. 3. Lempipuuroa, tuoreita mansikoita ja gojimarjoja – ei hassumpi tapa startata päivä.

snapchat saijis

 
1. Syksyisen sateiset päivät jatkuu ja tällä kertaa sitä lähdettiin viettämään Coffee Houseen. Kuppi kuumaa lattea ja croissantti niin jo on päivä pelastettu. 2. Parhaimmat sisustusinpisraatiot syntyy mulla ainakin keskellä yötä. 3. Sain vihdoin ja viimein pestyä juhannuksen jäljiltä katastrofin partaalla olleet Air Forcet.

Snapchat

1. Eräs tyypillinen bloggaajan päivä näytti tältä: Pöydällä oli kuvattavaksi tarkoitetut meikit, kuvausvarusteet ja kone. Tässä vierähti tunti jos toinenkin. 2. Uusi koukuttavan värinen mekko testauksessa… Asukuvia tulossa! 3. Tältä näyttää mun olohuone joka ilta. Paljon kynttilöitä, lyhtyjä ja erilaisia sisustusvaloja.

Haluan vielä erikseen kiittää teitä lähettämistänne snäpeistä. Ne piristää suuresti mun päivää! On myös toinen aihe kiitokseen Nimittäin sain eilen tietää, että blogi on Indiedaysin Blog Awards Gaalassa LIFIE-kategoria 10 eniten äänestetyimmän joukosssa, vaude!! Kyllä motivaatio blogin suhteen nousi näin kipeänäkin aivan uudelle leville – tämä oli kunnon boostin lähde. Sunnuntaihin saakka ehtii äänestää suosikkiaan ja se kannattaa! Nimittäin äänestämällä voit voittaa liput itse gaalaan tai 50€:n lahjakortteja. Äänestys tapahtuu TÄÄLLÄ.

Nyt saunaan, kuppi teetä ja peiton alle koneen kanssa eli tiedossa on kommentteihin vastailua. Hyvää yötä xx


59 Responses to “VIA SNAPCHAT”

 1. Avatar Marjaana K sanoo:

  Paranemisia! Ja kiva postaus:) sun postaukset on aina niin hyviä ja kiinnostavia:)♥

 2. Avatar Ansku k sanoo:

  Nämä snapchat postaukset on tosi kivoja, vaikka oon nähnytkin jo nuo kuvat aiemmin sun my storystä♥:)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä kaupasta oot löytänyt ton ekan kollaasin huivin? Näyttää älyttömän pehmeältä…*sydänsilmäemoji*. Itsellä on etsinnässä huivivaraston täydentäjiä (tällä hetkellä omistan vain yhden käyttökelpoisen, hui) , lämpimiin ja pehmeisiin kaulahuiveihin kääriytyminen on parasta! Kouluunkaan lähteminen ei tunnu niin masentavalta kun eskimoituu huivin sisään :D

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miten sä pesit noi sun air forcet ku mun pitäis kans pestä ne mutta tuntuu vaan hirveeltä ajatukselta ku pelkään että pilaan ne ihanuudet? :)

 5. Avatar maaya sanoo:

  Onko tuo uusi oranssihtava mekko Cubukselta? Semmonen ribbineuloksinen polvipituinen mekko? Mietin, kun oon tainnut katsoa ihan samaa mekkoa, mutta eri värisenä :)

 6. Avatar Anniina sanoo:

  Nää on niin kivoja postauksia!♥ Haha nään kyllä näistä suurimmanosan aina tuolla sun Snäpissä, mutta kattelee näitä uudemmankin kerran! <3 :p Ja ihan parasta on just toi kynttilöiden ja sisustusvalojen sytyttely!

 7. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Sua on niin ihana seurata snäpissä ♡♡♡ Muuten nää postaukset on tosi kivoja paitsi että oon nähny jo kaikki kuvat XD Mutta eihän snäppiä toki kaikilla ole … Ja tuon paikan Blog Awardsissa olet kyllä saanut ihan ansaitusti ;)♡
  Ps. Huomasin yks päivä että olit katsonu mun My Storyn ♡♡♡

 8. Ihana postaus!♥ onko tuo äänestys vain täysi-ikäisille? Vai saako alaikäisetkin äänestää?

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus ! :)
  Mua kiinnostais et miten sait pestyy air forcet :o mulla on ne samat mut en oo uskaltanu pestä niitä :D

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Marjaana :) Piristävä kommentti sulta! Se on huippua, jos mun postaukset on näin mieluisia – tulee itselle sellainen tunne, että jotain on tehty oikein ♥

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Hei kiitti Ansku :) Tuo on totta, että vaikka nämä on nähnyt niin silti on jotenkin kiva palata kyseisiin hetkiin. Instagramissa pystyy aina selailla vanhoja kuvia, mutta snäpissä ei niin tällaiset kertauspostaukset on myös mun mieleen ♥ (:

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Sitä se myös on <3 Ja lämmin! Parantaa hyvin tätä kurkkukipua :) Oon saanut sen SheIn-nimisestä verkkokaupasta, mutta samaa huivia on myyty myös Zarassa. Täytyy myöntää, että oon samaa mieltä. Jos mun täytyisi luetella syksyn lempiasioita niin isot ja paksut kaulahuivit lukeutuisi niihin heti :-D

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Ne ei mene kovin helposti pilalle, joten ei kannata pelätä :) Mä käytin puhdistukseen kosteaa pyyhettä + vaniljan tuoksuista kodin puhdistussuihketta. Sillä saan pyyhin jokaisen kohdan! Kuulemma myös hammastahna ja kynsilakanpoistoaine puhdistaa myös hyvin (:

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Ei vaan Ginasta :) Juuri samanlainen, mutta ilmeisesti vaan ostopaikka on eri. Tuossa on olkapäillä nuo reiät ja tämä on polvipituinen. Tällaiset mekot on niin kivoja, että mielelläni kotiuttaisin myös muita värejä :>

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Jes, tosi kiva nähdä tällaista palautetta näistä postauksista ♥ Itsekin mielelläni teen näitä, kun kuvien kautta pääsee mukavasti näihin hetkiin käsiksi. Niin on!! Syksyn pimeä vaihe on siitä kivaa aikaa, että voi polttaa kynttilöitä sen minkä kerkeää. Nytkin vieressä palaa muutamat tuikut :p

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Aww mikä palaute täällä odotikaan ensimmäisenä aamulla <3 Kiitos Taru! Mielettömän kivasti sanottu. Snäppiä ei kaikilla ole ja mun mielestä on mukava palata muistelemaan menneitä hetkiä tällaisten postausten kautta, kun se ei muuten onnistu :) Oih kiitos, tähän asti pääsy on mulle suuri kunnia. Hihi niin olin, teidän lukijoiden My Storyja on kiva katsella <3

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti :) Mun mielestä alaikäiset voi äänestää, mutta lippu gaalaan on täysi-ikäisille eli palkinnoista pääset sitten osallistumaan lahjakorttien arvontaan (:

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle Ano :) Kannattaa uskaltaa! Ei ne pilalle mene :p Mä käytin kosteaa pyyhettä sekä vaniljan tuoksuista kodin puhdistussuihketta. Sillä vaan pyyhin jokaisen pienenkin yksityiskohdan niin yleisilme muuttui välittömästi (:

 19. Avatar SiljaS sanoo:

  Ihanan tunnelmallinen kuva tuo vika ♥

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hyvä vinkki kynsilakanpoistoaine kenkien putsaukseen! Puree lähes kaikkiin tahroihin :)
  Ihana blogi, saat ääneni! Oon saanut huimasti sisustusvinkkejä sinulta, kun muutto on edessä suuremaan asuntoon ! :)

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Yhdyn tähän mielipiteeseen :) Syksy on niin tunnelmallista aikaa ja pimeinä iltoina on kiva polttaa kynttilöitä <3

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Joo totta! Täytyy kans muutaman tummentumat poistaa sen avulla kengistä:) Kiitos tästä, sait mut innostumaan jakamaan entistä enemmän sisustusvinkkejä. Tsemppiä tulevaan muuttoon, omaa kotia on kiva lähteä sisustamaan :')

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ei ollut epäilystäkään mitä blogia äänestäisin. Tästä sun omastasi tulee aina vaan niin hyvä mieli ja päivä piristyy huomattavasti! Sie aina vastaat mukavasti lukijoille ja oot läsnä tässä hommassa!
  Olen sun blogisi lukijana tosi ylpeä sinusta ja sun saavutuksistasi, koska sie oot pystynyt rakentamaan jotain näin hienoa kuin tämä blogi! On kiva, että on olemassa tälläisiä blogeja, jotka saa aina vain hymylle suun! Jatka Saija samaa rataa!

  Oikein mukavaa päivää sinulle ja pikaisia parantumisia :-)

 24. Avatar Eveliina sanoo:

  Sun snäpit on sellasia päivän pieniä piristyksiä! On niin kiva seurailla mitä bloggaaja tekee muutenkin vapaa-ajallaan :)

 25. Tää oli kiva postaus :) Vaikka seuraankin sinua Snapissa, jää my storyt aika usein kattomatta.

  Mun blogissa on muuten arvonta menossa, käy säkin heittämässä arpasi mukaan :)

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  .. harmi että Victoria's Secret testaa tuotteensa nykyään eläimillä :(
  http://www.peta.org/action/action-alerts/victorias-dirty-secret/

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heey tää ei liity postaukseen mitenkään, mut tuli mieleen kun kattoin just sun ig kuvaa herkkusmoothiestä :p tee joku kerta taas ruokapäiväkirja?:)

 28. Avatar Helmi sanoo:

  Ihana postaus taas kerran Saija! Tykkään just tällasista kuvapostauksista :) Voiko sulle siis lähettää snäppejä? Toivottavasti paranet pian :)

 29. Avatar Jenni R sanoo:

  Vähä mää oon jäänyt koukkuun Snapchattiin :D Ite en vielä niin päivitä MyStorya, mutta muiden snäppejä seurailen senkin edestä.

  http://www.kenkafriikki.com

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kamalaa miten kestät kattoo jotakn paratiisihottelleja sun muita sellasia.. :O huh..

 31. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moi,

  tuli tuosta meikkikuvasta mieleeni, käytätkö mitä meikkivoidetta?

 32. Avatar Emilia sanoo:

  Pitääpä alkaakkin seuraileen sua nyt kun mäkin innostuin tuosta sovelluksesta <3 vielä en tosin osaa ihan kunnolla käyttäää, hahah :D ja hei vitsit onnea äänestyksestä<3 aivan mahtava suoritus <3 sä oot kyllä niiin paikkas ansainnut! Nyt äänestetään sut voittooon!!<3

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kirjoitin äsken kommentin, mutta se ei kai lähtenytkään :/ joten uusiksi. Voisitko joskus tehdä videopostauksen? Olis kiva nähdä sulta esim myday, kuukauden suosikit tai vaikka joku asiapostaus videon muodossa :) Videolta ihmisestä saa mielestäni aina vähän enemmän irti ja näkee persoonaa yms niin olis kiva! :) Tai sitten olisi kiva, jos alkaisit höpöttelemään kaikkea vaikka sun mystoryssa? Semmoisia on aina kiva katsoa. :)

 34. Avatar Hanna sanoo:

  Oo ihailen näitä aina sun mystorysta ja jälkeenpäin blogistakin! Ihania otoksia <3 Ja paljonpaljon onnea blog awardsien 'jatkopaikasta', sä oot sen ansainnut !

 35. Avatar Jenni Tikka sanoo:

  hyvä päivä siis… siitäkin huolimatta että alussa oli hieman nuhainen olo..
  hyviä kuvia oot tänne laittanut. tykkään lukea sun päivityksiäsi.

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  Jossain vaiheessa multa ainakin tuli ilmotuksia että oisin ottanut screenshotin, jos esim. Katoin mystorya/snäppiä ja samaan aikaan tuli viesti-ilmoitus. En tiiä onko tuo jo korjattu, tuli vaan mieleen tosta sadekuvasta :"D nää postaukset on kivoja !:)

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Siis meneekö sulla monta tuntia ottaa meikeistä kuvia ?

 38. Tosi kiva postaus! Miten sä muokkaat noi kuvat, että saanet ne tuollaisiin kolmen kuvan kollaaseihin?

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Mahtava palaute :) Sait kyllä ilahdutettua mun päivää huomattavasti! Mä oon aina panostanut tähän täysillä ja sen vuoksi onkin kiva nähdä, että mun panostusta arvostetaan. Vitsit, että hymyilyttää lukea tätä sun kommenttia – se on kiva, että sä oot oot ylpeä tästä. Tulee itselle sellainen olo, että jotain on ainakin tehty oikein :)

  Kiitoksia tästä! Ja kivaa päivän jatkoa myös sulle :')

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Mieltä lämmittävää kuulla tämä, kiitos (:Tulee heti sellainen fiilis, että haluaa päivitellä entistä enemmän snäppiä. Se on siitä kiva sovellus, että te lukijat pääsette näkemään mitä mä teen vapaa-ajalla sekä ehkä jopa tuntemaan ihmisen paremmin:)

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon =) Noniin, näiden postauksien kautta sitten pääsee näkemään vähän missattuja My Storyjä. Mukavaa, kun sanoit – täytyykin heti käydä heittämässä :p

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Enpäs ole kuullutkaan tästä, mutta menen lukemaan jutun :s

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Ei haittaa, vaikka ei liity postaukseen :) Hyvä idea! Täytyy joku maanantai aloittaa listaamaan asioita, vaikka mä syön pääsääntöisesti perusruokia. Mutta toteutukseen menee (:

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos Helmi :) Jei, kiva nähdä sun pitävän! Kyllä voi lähettää – niitä tulee aika usein lukijoilta ja onkin kiva, että pääsette sitä kautta juttelemaan tai kysymään jotain (:

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Hei mahtavaa :D Se on niin koukuttava sovellus! Niin kiva selailla muiden omia tai päivitellä omia tekemisiä muiden nähtäväksi :>

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Miksei? Mun mielestä ne on sellaisia "aivot narikkaan" ohjelmia, joita on kiva ihan mielenkiinnosta seurailla :)

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Heippa! Mä käytän tällä hetkellä Maybellinen Dream Satin Liquid-meikkivoidetta :)

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Joo <3 Ja mun ehdottomasti myös sun snäppejä! Se on aluksi vähän hankala sovellus, mutta pikkuhiljaa sitä tajuaa sen idean :D Jee ihanasti sanottu, tämä on mulle jo suuri saavutus! On ilo nähdä, että mun tekemistä tuetaan näin suurella määrällä tsemppaajia. Kiitos ihanainen :) <3

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Ei ainakaan tullut perille, joten hyvä että laitoit uusiksi :) Oon tosi huono tekemään itse videoita, mutta jotain on ollut suunnitteilla. Katsotaan, jos vielä joku päivä uskaltaisin! Mutta oon monesti miettinyt, että alan kuvaamaan itseäni My Storyyn, mutta en ainakaan vielä ole. Tätä voisin ainakin kokeilla snäpin puolella :)!

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Niinkö? Vau kiitos Hanna!! Pakko sanoa, että tulin niin hyvälle mielelle sun palautteesta :) Oon niin otettu paikasta monien isojen nimien rinnalla – tämä on mulle jo suuri voitto <3

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Ei :s Flunssa on tällä hetkellä niin sitkeää… Toivottavasti ei tule pahemmaksi! Kiitos hirmuisesti, se on mukavaa nähdä päivitysten olevan mieluisia (:

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Aijaa :o Vähän jännä! Jooo voi olla, että ihmiset ottaa noita myös vahingossa :D Toki niitä saa aina ottaa, se ei haittaa mua. Hei kiitti sulle, mä tiedän sitten jatkossakin tallennella snäppejä ja koota niistä tällaisia postauksia (:

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Ei vaan kuvauksen lisäksi mä siirsin kuvat koneelle, muokkasin ne sekä kirjoitin aiheesta postauksen :')

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän (: Mä muokkasin nämä Picasalla. Sillä saa luotua kivoja kollaaseja ja juuri niin monta kuvaa siihen kuin itse haluaa :p

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oli pakko tulla sanomaa että siun snäppis on ihania! (-: Ja täytyy sanoo myös että kuulin eräässä niistä tyttöjen ilta snäpistäsi naurun ja se naurus oli aivan ihana! <3
  T. Blogin vakkarilukija

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Aww voi kiitos :) Hihi joo siinä yhdessä videossa mä nauran Irikselle. Tämä oli piristävä kommentti <3 Tuli niin hyvä mieli ja tietää, että voin jatkossakin kuvailla snäppiin vaikka mitä kivaa :p

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  Noh mulla kun ei mitään mielenkiintoa tollasiin ohjelmiin oo :DDD tuskaista kattoa semmosia tyhjäpäitä

 58. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei! Tämä ei liity tähän aiheeseen mutta luin kuinka kerroit univaikeuksistasi. Itsellänikin oli vielä pari vuotta sitten univaikeuksia. Pelkäsin nukkumaan menoa, se oli hirveää! Pääsin siitä yli kun en mennyt turhan aikaisin nukkumaan, sillä usein uni ei tule silloin. Odotan että olen tarpeeksi väsynyt enkä stressaa liikaa seuraavasta päivästä. Ajattelen että nukun koulu/töiden jälkeen jos uni ei tule yöllä. Eli kaikkein eniten auttoi kun lopetin yöunista stressaamisen. Toivottavasti oli jotain apua ja tämä oli varmaankin jo itsestään selvää mutta halusin kertoa oman kokemukseni :)

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos, kun tulit jakamaan omat kokemuksesti :) Hienoa, että oot päässyt siitä yli! Mäkin alan olla ns. voiton puolella. Oon saanut paremmin nukuttua. Toki edelleen heräilen yöllä, mutta nukahdan melkein heti uudestaan :) Eli nukuttuja tuntimääriä kertyy ainakin enemmän. Tästä oli apua ja taidan testata sun keinoa ensi kerralla, kun meinaa tulla paniikki nukkumattomuudesta. Kiitos :)!

Kommentoi