’15 September favorites

Syyskuulla starttasi vihdoin virallisesti syksy: puihin saapui värikkäät lehdet, kesävaatteet heitettiin silloin viimeistään kaapin perälle, Timberlandit ja Hunterit kaivettiin kenkälaatikoistaan, kynttilät sytyteltiin ja käperryttiin viltin alle. Ai että, on tämä sitten yksi mun suosikki vuodenaika. Onneksi saadaan vielä hetki nauttia tästä! Nyt palataankin muistelemaan sen ensimmäisen kuukauden juttuja:

aamun jäälatte

Ostin vähän aikaa sitten itselleni Dolce Gusto-kahvikoneen ja tähän mennessä on tullut testailtua 1/3 osa kaikista eri makuvaihtoehdoista. Nesquik-kaakao jäi heittämällä kakkoseksi, kun maistoin Cappucino Ice-nimistä jääkahvia. Nam ja vielä kerran NAM!

Syksyn värit

Eihän näitä syksyn kauniita lehtiä voi olla ikuistamatta Mutta miksi ihmeessä ne viihtyy puissa niin hetken?? Ennen kuin ehtii tajuta puiden lehtien värien muuttuneen niin ne on jo maassa. Mun mielestä tällaiset värit saisi pysyä vuodenajasta toiseen!

leveälahkeiset housut

Syyskuulla heitettiin hyvästit shortseille ja mekoille ilman sukkahousuja! Siinä kohtaa, kun farkkujen pitäminen päivästä toiseen alkaa tökkimään niin nämä vähän liiankin rennot leveälahkeiset housut pääsi jalkaan. Voisin joku päivä heitellä tänne teille asukuvia näiden kanssa – miltäs kuulostaisi?

valkoinen iso lyhty

Oon tänä syksynä edellisen vuoden tapaan innostunut lyhdyistä: mitä isompi niin sitä parempi! Tämä kaunis valkoinen lyhty metallisilla yksityiskohdilla löytyi viikko sitten. Sille vaan täytyy etsiä uusi paikka, nimittäin mulla on uusia villejä sisustussuunnitelmia olohuoneeseen mietittynä ;-)

blogi-ilta

Postaukseen täytyy sisällyttää myös Vilan shopping night, jota vietettiin kivojen bloggari mirkkujen kanssa. Ihana Vilan syysmallisto, jossa oli toinen toistaan houkuttelevampia sävyjä, pehmeitä neuleita, karvaa, nahkaa ja ruutua. 

master brown pro palette

Moni blogin lukija muistaakin, että mulla on vähän vaikeuksia pitää tavarat ehjänä kylppärissä… Ja tämä tuli taas syyskuulla todistettua, kun mun melko uusi kulmapaletti tippui lattialle. Sitä värin määrää! Miten se edes pystyy levitä niin pieniin paloihin? Anyway ostin sitten testaukseen uuden Maybellinen Master Brow-paletin, joka osoittautuikin paremmaksi kuin olin osannut kuvitella.

coffee house seinäjoki

Coffee Housen jätticroissantilla voisi startata joka aamun! Mun ja Iriksen sadepäivän pelasti croissantin lisäksi tyttöjen jutut, kuumat kahvit ja pienet palat suklaata. Arjen pienet ilot = parhaat ilot.

pitsiliivit

Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa kuvata puhtaan valkoista taustaa vasten. Miltäs näyttää? Mä sanoisin, että yksinkertaisuus on kauneinta Ja se pätee myös näihin mustiin pitsiliiveihin. Niin naiselliset ja kivan erilaiset.
Mä suuntaan huomenna aamulla töihin, joten taidan raahata lämpimän vilttini makkariin ja sulkea koneen. Tämä vapaapäivä on tullut kulutettua blogijuttuja hoidellen, kaupungilla asioilla sekä hyvän ystävän kanssa herkutteluiltaa viettäen, joten nostan peukkua pitkille yöunille. Palaillaan taas huomenna, nyt hyvää yötä x

41 Responses to “’15 September favorites”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä nuo pitsiliivit on ostettu?

  Syksy menee mielestäni kyllä todella nopeasti! Ensin on kesä, sitten huomaat että taitaa syksy kolkuttaa ovella ja yht äkkiä kaikki puut ovat kaljuja lehdistä ja maa on aamulla kuurassa ja ensilunta pelätään jo :D Jossain välissä pitäisi keritä ottamaan syksyvaatteet kaapeista ja katsomaan syksyn kauniita värjeä, mutta ennen kuin sen kerkeää tekemään niin huomaa, että aamulla (ja pahimmassa tapauksessa päivälläkin) tarvitsee talvitakkia ja ne kauniit väritkin ovat kadonneet.

 2. Ihan postaus♥♥Ois kyl tosi kiva nähdä asukuvia noitten keveälahkeisten pöksyjen kanssa! Ihanaa ja onnellista syksyä!♥

 3. Avatar Ansku k sanoo:

  Hyviå suosikkeja oot löytånyt♥
  Ja mua kiinostas nähdä ne asukuvat nuista leveälahkeisista housuista
  tuo valkoinen tausta on just kiva tossa viimesesså kuvassa

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Oon ostanut ne H&M;:ltä :) Niin menee! Mä en käsitä, että miksi juuri tämä vuodeaika kestää näin hetken… Olisi ihana nauttia kauniin värisistä puista pidempään. Ensilunta saa jo oikeasti pelätä :o Nytkin välillä tuntuu siltä, että pihalla ei pärjää syystakki päällä vaan täytyy olla paksumpi, jopa talvitakki. Olisi kiva, että talven loskakelejä olisi vähemmän ja syyspäiviä taas enemmän :)

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :> Hei joo täytyy laittaa pian! Noita on niin mukava pitää päällä, että ilomielin jakaisin tänne teillekin asun :) Hih se oli ihanasti sanottu – samoin sinnekin ♥

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos :') Laitetaan siis asukuvat tulemaan! Oi tosi kiva, että sä pidät tuosta taustasta. Munkin mielestä se toimii hyvin ja tuo vähän vaihtelevuutta ♥

 7. Mulla on sellainen viharakkaus-suhde syksyyn! Nyt kuitenkin yritän löytää paljon positiivista syksystä etten vaipuisi syysmasennukseen! :D
  Hyviä suosikkeja oot löytäny!:) ❤

  jassecrets.blogspot.com

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä :D Mä toivon, että et vaipuisi! Kannattaa ajatella, että tämä on vain yksi vuodenaika muiden joukossa. Tästä löytyy paljon hyvää :) Iso kiitos sulle Jasmin <3

 9. No voihan hitto, just kävin eilen ostamassa uuden kulmakynän. Tuota palettiahan ois voinut testata, mutta en huomannut noita siellä myynnissä tai sitten olin sokea :( En oo kerennyt vielä kehumaan sun uutta tukkaa, se on upea ♥

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä :/ Tämä olisi ollut kokeilemisen arvoinen tuote! Olisit varmasti tykännyt :) Ja paketteja löytyy kaksi, joista toinen on tummempi ja toinen vaaleampi ruskea. Ooh kiitoksia! Viikko oltu jo tällä värillä ja vitsit, että mä tykkään paljon <3

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä toi ihana lyhty on ostettu? :)

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Se on ostettu Prismasta :)!

 13. Avatar inka sanoo:

  Tollanen kahvikone ois kyllä ihana! Tällänen kahvin suurkuluttaja kun olen, heh. Lyhdyt on kans täällä lemppareina ja ostin just kolme eri kokoista lyhtyä mun parvekkeelle. Ihana postaus Saija♥

 14. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Pimeät rauhalliset syysillat viltin alla juoden lämmintä ja katsellen leffaaihan yksin on jotain parhautta ♡ Kivoja suosikkeja ;)

 15. Avatar Marjaana K sanoo:

  Kivoja suosikkeja ja ihania kuvia ♥:)

 16. Avatar Hanna sanoo:

  Voi että, kuinka kivoja lemppareita! Minkä hintainen tuo kulmaväripaletti on, kun mullakin sellainen olisi hakusessa? :-)

 17. Avatar Petra sanoo:

  Syksyllä ruska on vaan niin ihanan näköinen. Täällä pohjoisessa saa ainakin kivoja syksykuvia. Mutta tuntuu, että ne lehdet tippuu aina niin äkkiä.

 18. Avatar Emilia sanoo:

  Aivan ihania juttuja :)<3 tuo lyhty on aivan älyttömän kaunis <3 ja jooo noista leveälahkeisista housuista hetiheti asukuvia ;)<3 ihanaa lauantai-iltaa kaunokainen <3

 19. Avatar Heidi sanoo:

  mä ostin tällä viikolla ton saman kulmaväripaletin ja yllätyin myös positiivisesti :)

 20. Avatar Essi sanoo:

  Ihana postaus! :) Paljonko tolla lyhdyllä oli hintaa? Oon jo pitkään etsinyt jotain kivaa isoa lyhtyä, mut kaikki kivat on tosi kalliita! :<

  essi-bltn.blogspot.fi

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moi! Millä muokkaat sun kuvia, on tosi upeita meinaa!! :)

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Silloin mä ehdottomasti suosittelen sitä sulle :) Tämä kone tuo nimittäin kivaa vaihtelua perus kahviin, kun sillä saa tehtyä mitä erikoisempiakin versioita. Oi kuulostaa niin hyvältä! Varsinkin parvekkeella lyhdyt toimii syysiltoina niin hyvin :) Kiitos Inka…♥

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Yhdyn tähän

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Marjaana iso kiitos sulle =) Kuvista on ihana saada tällaista palautetta! Tsemppaa panostamaan niihin entistä enemmän ;-) ♥

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjan paljon :-) Paletilla hintaa oli muistaakseni 9.40€! Ei edulliseen hintaansa nähden ihan huippu tuote – suosittelen :p

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Voin vaan kuvitella, että miltä siellä näyttää :o Vitsit, kun pääsisi sinne joskus kuvailemaan! Harmi vaan, kun lehdet ei viihdy kauaa puissa :-(

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Teit kyllä hyvän ostopäätöksen :) Tämä on ihan huippu! Eikä yhtään liian arvokas laatuunsa nähden (:

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti Essi :) Tämä oli muistaakseni 34.95€? Yleensä isot lyhdyt on tosi arvokkaita, mutta tämä oli kyllä positiivinen yllätys :)

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia!! Muokkaan kuvat Picasa-nimisellä kuvanmuokkausohjelmalla :)

 30. Avatar Sara sanoo:

  Täällä yksi joka on aivan täysin rakastunut tuohon ice-cappucinoon! Juuri tänä aamun sellaisen join :) Meillä täällä Oulussa ei ehtinyt edes syksy alkaa kun tuli jo kylmyys ja pimeys :(

 31. Avatar Nelli sanoo:

  ihania suosikkeja ♥ myös mun suosikkeihin lukeutuu nuo ihanan värikkäät lehdet ♥

 32. Avatar Jenna sanoo:

  Ois tosi kiva nähä miten tuollaiset leveälahkeiset housut toimisi asussa. Oon miettinyt itsekin sellasia farkkuja, mutta vielä ne on jäänyt kauppaan. :) Oispa ihana tuollanen kahvikone, tykkään itse niin paljon juoda erikoiskahveja kahviloissa. :)

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana kuvia ja kivoja suosikkeja sinulla♥. Itsekkin pidän syksystä.

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  Wau ihana postaus :) mistä oot muuten ostanu nuo kollage housut ja laita pikaisesti asukuvia housujen kanssa, kollareitten kans ei yleensä keksi mitä sen kans yhdistää nii jospa sinulta saisi inspistä? :D

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Wau ihana postaus :) mistä oot muuten ostanu nuo kollage housut ja laita pikaisesti asukuvia housujen kanssa, kollareitten kans ei yleensä keksi mitä sen kans yhdistää nii jospa sinulta saisi inspistä? :D

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Oi se on niin herkullista :) Eikä! Se on niin pohjoisessa, että talvi varmasti saapuu niin nopeasti. Toivotaan sinne päin muuten hyviä kelejä :')

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos ihana Nelli ♥ Ne on kyllä parhautta syksyssä! Voi, kun ne vaan säilyisi muutamaa viikkoa pidempään =)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Joo mä voisin jakaa sellaisia asukuvia tänne hyvinkin pian :) Mä oon kans monesti katsonut farkkuja, mutta vielä ainakin toistaiseksi ne on jäänyt kauppaan. Saa nähdä jos niistä innostuisi vielä! Kahvikone on kyllä ollut yksi parhaista viime aikaisista hankinnoista :p

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Tuhannet kiitokset sulle :) Oi! Kiva nähdä, että löytyy muitakin syksyn fanittajia…♥

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos =) Ne on ostettu Ginasta! Multa on tulossa lähipäivinä asukuvia, joten toivotaan niistä tulevan inspistä myös sinne suuntaan :p

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Sun kommentti tuli ilmeisesti kaksi kertaa niin vastailin tuohon ylempään :)^

Kommentoi