Vaatekaapin uusimpia jäseniä

Moi! Minkäslainen sunnuntai teillä on tiedossa? Mun päivään sisältyy muutamia blogijuttuja, pientä siivoamista ja vieraita. Mulla on tänään sopivasti nimipäivä eikä olla ehditty äidin ja mummin kanssa nähdä hetkeen kahvittelun merkeissä, joten on kiva saada heidät tänne Tiedossa on siis herkuttelua ja juoruamista, hah :D Tässä samalla, kun yritän vältellä imurointia loppuun asti niin tulin kirjoittelemaan pitkästä aikaa uuden ostospostauksen. Postauksessa näkyy muutamia kesäisempiä juttuja, jotka tarttui mukaan elokuun lopussa. Niiden lisäksi uusia juttuja syksylle sekä jopa talvelle, iiks!

Punaiset korkkarit

Ensimmäisenä täällä aikaisemminkin kerran vilahtaneet punaiset korkkarit, joista on tullut paljon kyselyitä. Etsin tällaisia jo viime vuoden puolella, mutta silloin kirkkaan punainen väri ei ollut niin in… Nyt, kun kesällä väriä alkoi ilmestyä enemmän kauppoihin niin tuli Nellylle myyntiin juuri mun kriteereitä täyttävä malli Tukevat jalassa, simppelit kokonaisuudessaan ja ah, tämä herkullinen väri. Hintaa oli 44.95€.

Vilan huivi

Syksy on mulla aina huivien käytön aktiivisinta aikaa (tuutte vielä huomaamaan sen) ja suosin niissä paljon tätä yksinkertaista mallia. Kivoja värejä, ruutua tai raitaa! Olinkin iloinen, kun huomasin yhteistyökumppanini House of Brandonin sivuille saapuneen tätä simppeliä mallia, mutta isommassa koossa. Eli huivit on todella muhkeita, kuten täältä asupostauksesta saattoi huomata. Vaaleanharmaa löytyy täältä ja kamelinvärinen täältä.

nyöripaita Gina Tricot

Nyöripaidat on mun uusin villitys ja tässä näkyy niistä uusi suosikki. Perus musta väri, mutta edessä oleva yksityiskohta tekee tästä heti mielenkiintoisemman! Nyörin kiristyksen saa itse valita, nauhat voi olla auki tai kiinni – vaihtoehtoja on monia. Tilasin tämän Gina Tricotin nettikaupasta ja hintaa oli muistaakseni 19.95€.

talvitakki house of brandon

Ehkä yksi tämän postauksen parhaimmista jutuista on tämä House of Brandonin parkamallinen talvitakki… Oon tunnetusti aikamoinen vilukissa ja varsinkin talvella jäädyn vähänkin ohuemmalla takilla. Tämän kanssa ei tule sitä ongelmaa! Ja kaiken lisäksi malli on ns. naisellinen eli istuu paremmin päälle kuin muut edellisinä vuosina sovittamani samantyyppiset mallit. Vyötäröltä löytyy myös kiritysnauhat, jotka tuo tarvittaessa kivaa ryhtiä takille. Tämän takin löydät suoraan täältä.

ribbineulos

Nyörien lisäksi iskee ribbineulos, jota löytyy kahdesta uudesta paidasta. Harmaa malli tarttui mukaan Vaasan reissulla BikBokista hintaan 24.95€. Oliivinvihreä napeilla varustettu paita taas on pitkähihainen, mutta malliltaan crop. Eli hieman lyhyempi! Tämä tuli samassa Gina Tricotilta tilatussa paketissa. Hintaa oli 14.95€.

calvin klein alusvaatteet

Alusvaatekokoelmaa on tullut kasvatettua viime kuukausina hurjasti! Tukholman reissulta kesällä tarttui mukaan pari kappaletta Victoria’s Secretin paljon kehuttuja alushousuja. Ne maksoi noin 9.50€-12.95€/kappale. Cubuksen alusvaateosasto on mun suurin heikkous Sieltä mukaan tarttui myös ota kolme, maksa kaksi-tarjouksella värikkäitä versioita. Sekä viimeisenä Calvin Kleinin valkoiset alusvaatteet, joista sain myös paljon yhteydenottoja. Eli hintaa yläosalla oli 32.95€ ja ne löytyy täältä. Alaosa oli 19.95€ ja ne löytyy täältä.

nyöriballeriinat

Nyöriä löytyy myös balleriinoista, jotka tilasin myös Nellyltä. Mulla ei ole kuin yhdet perus Tory Burchin balleriinat, joten nämä toi niille kivaa vaihtelua. Nyörit pysyy hyvin paikoillaan sidottuina. Näitä voisi kutsua suloisiksi kengiksi! Oliskohan nämä ollut 22.95€, jos en aivan väärin muista.

nyöripaita raidallinen


H&M;:n alennusmyynnistä löytyi sinivalkoinen seilorihenkinen nyöritoppi. Paksut olkaimet ja hieman rennompi malli. Ainut huono puoli oli vaan, että ensimmäisen käytön jälkeen narujen päät alkoivat purkaantua?? Täytyykin varmaan laittaa tästä viestiä H&M;:lle… Hintaa jäi alennuksien jälkeen vähän reilu 10.00€.

niken treenikassi

Tähän ei voi olla ihastumatta! En normaalisti tykkään kirkkaan pinkistä sävystä oikeastaan missään muualla kuin kynsissä, mutta tässä se t-o-i-m-i-i. Niken tuotteet on muutenkin aina vastannut mun odotuksia niin laadultaan kuin käytettävyydeltä. Tämä on House of Brandonilta ja löytyy täältä.

mustat farkut

Tummia housuja syksyksi Tampereen reissulta! Mä ostan normaalit farkkuni ainoastaan enää Gina Tricotista ja tällä kertaa valitsin näistä Molly-mallin, jossa on siis korkeampi vyötärö. Nämä maksoi 29.95€. Maailman mukavimmat nahkamaiset housut löytyi Vilan bloggaajaillasta. Älyttömän mukavat, joustavat ja näyttää päällä niin kivalta. Hintaa näillä oli 39.95€.

ruosteen värinen paita

Tämä hieman ryppyyntyvää materiaalia oleva pusero löytyi nopealta Vero Modan käynniltä. Yksi mua eniten tänä syksynä kiinnostavista väreistä on tällainen ruosteen punainen. Tämä näyttää älyttömän hyvältä mustan karvan + nahkan kanssa. Tämä maksoi 24.95€.

IMG_5805 (2)d

Pitkästä aikaa uudistusta myös koruvalikoimaan. Mä oon etsinyt kissojen ja koirien kanssa kivaa body chain-korua joka paikasta, mutta vastaan ei vain tullut yhtään omaa silmää miellyttävää mallia. Onneksi hoksasin katsoa Nellyn valikoiman ja sieltä löytyikin tällainen simppeli kultainen hintaan 11.95€. Tämä tulee pääsemään päälle ensi kerralla ulos lähtiessä! Tampereen BikBokista löytyi myös yllätys yllätys marmoriset korvikset hintaan 7.95€.

IMG_5772 (3)s

Ihmettelette varmaan, että mitä nämä on :D Haha ne on pyöräilyshortsit! Ja on muuten sitten kätevät. Nämä toimi pelastuksena loppukesästä ja hieman harmittaa, kun en ole tajunnut hankkia näitä aikaisemmin. Kyseiset shortsit on siis hyvät liian lyhyen tai paljastavan mekon alla. Hintaa oli 5.95€/kappale ja ostin ne Vaasasta Gina Tricotista.

Karvaliivit

Toiset vilukissan pelastajat on tänäkin syksynä karvaliivit!! En tiedä mikä näissä viehättää niin paljon, mutta tykkään pukeutua näihin vaan joka vuosi uudelleen ja uudelleen. Viime syksynä ei löytynyt kivaa mustaa eikä valkoista liiviä, mutta onneksi tilanne korjaantui tänä vuonna. Musta karvaliivi lähti H&M;:ltä tilaukseen hintaan 29.95€. Valkoinen löytyi myöskin Tampereelta Seppälästä ja se päätyi heti oston jälkeen päälle bloggaajailtaan :D En vaan voinut vastustaa Tämä maksoi 49.95€.

karvakaulus ja viininpunainen huivi

Musta karvakaulus – voiko olla pehmoisempaa lämmikettä kaulalle? Tämä näytti niin hyvältä mallin päällä House of Brandonilla, että mieleen välähti heti monta asukokonaisuutta talven pakkasille. Niin pehmeä ja näyttää juuri mun makuun kivan naiselliselta. Kaulus löytyy täältä. Viininpunainen huivi näkyikin mun syksyn must have-listalla ja se löytyi itse asiassa siitä hyvinkin pian Gina Tricotista hintaan 14.95€.

kukkakuosinen

Tämä kukkakuosinen ihanan pehmeää materiaalia oleva toppi on saatu SheIn-verkkokaupasta. Kiva kultainen ”kaulus” sekä rennompi malli tekee tästä helposti yhdisteltävän. Tämä näyttää ainakin mustan hameen kanssa hyvältä ja miksei tätä tulisi käytettyä myös syksyn aikana.

Sisältää mainoslinkkejä

Mites mun ostokset iskee teihin? Entä löytyykö joitain erityisiä lemppareita?


89 Responses to “Vaatekaapin uusimpia jäseniä”

 1. Avatar Aada sanoo:

  Mun lempparit oli kyllä noi punaset korkkarit ja tuo talvitakki! Aivan ihania :-) ja hyvää nimipäivää Saija <3!

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Huiput lempparit! Ne on nimittäin samat kuin mulla :-) Odotan varsinkin innolla, että pääsen jo käyttämään tuota talvitakkia. Oi kiitos paljon – ihanaa, kun te ilahdutatte tällaisilla onnitteluilla <3

 3. Avatar Helmi sanoo:

  Voi tuo karvatakki on liian ihana ♥ Ja tuossa viimeisessä topissa on just syksyn värit! Mutta noiden "vartalokorujen" ideaa en oo vielä tajunnut :D

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hyvää nimipäivää!!

  ps. Tuo oliivinvihreä paita on niiin kiva :D

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Hih niin on ♥ Aivan totta muuten! Ei se olekaan niin kesäinen kuin aluksi kuvittelin :p Voi ei… Mutta ymmärrän hyvin, onhan ne vähän erilaisia enkä ole itsekään vielä testannut. Täytyy kuitenkin pian kokeilla :D

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti Ano :) Ja ilo kuulla, että sä pidit siitä eniten! Se on tosi pehmeää materiaalia, vaikka ei siltä pakosti näytäkään :p

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  voitko linkata ton body chainin tähän että näkis minkälainen se on? :)

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itse en nyöripaidoista pidä mutta muuten ihania ostoksia varsinkin noi korkokengät❤ mulla oli koko viimetalven käytössä tollan samanlainen toppatakki ja tykkään paljon. Ainoo vaan et hupun tarrat irtos mut ne oli helppo korjata itse.

 9. Avatar Anni Suvisuo sanoo:

  Ompa ihanan näköisiä vaatteita. Etenkin toi valkonen talvitakki. Harmi vaan, että ite pelkään pilaavani valkoiset takit meikkivoiteella tailla jollain :(

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Milloin/Kuka otti sinuun ensimmäisenä yhteistyökumppanina yhteyttä?:)

 11. Voi vitsit miten ihania ostoksia!♥♥ Mun lemppari on ehdottomasti tuo Niken kassi♥
  Ihanaa nimipäivää Saija<3

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hyvää nimipäivää Saija!♡

 13. Avatar Anniina sanoo:

  Hyvää nimipäivää!<3

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hyvää nimpparia Saija!(: Mä ihastuin eniten noihin huiveihin, varmasti lämpimiä! Pakko kotiuttaa itekin tommonen, värivalinta on vaan haastavaa… On niin monta ihanaa väriä :)

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Linkit ei jostain syystä aukene minulla :( Onko tuotteet house of brandonilta?

 16. Avatar Nelli sanoo:

  Nyt en osaa kyllä sanoa yhtä suosikkia, kun kaikki on omalla tavallaan niin kivoja :) Myös muhun iskee tällä hetkellä nuo paksut kaulahuivit ja ribbineulosta olevat paidat! Ja ah miten ihanat ballerinat <3

 17. Avatar Hanna sanoo:

  Tosi kivoja ostoksia! Noi pidemmän mallin karvaliivit on kyllä niin ihanan näköisiä, että pitäisi raaskia itsellekin ostaa. Jostain syystä noi nyöripaidat ei iske muhun ollenkaan, mutta ehkä jonkin ajan päästä mäkin opin lämpeemään niille. Noi Vilan huivitkin houkuttelis kovasti. Oon jo kauan himoinnut niitä Cubuksen huiveja, mutten oo raaskinut sellaista ostaa, ja lähin Cubuskin on Vaasassa. No sitten kun se tulee Seinäjoelle niin voin vertailla Cubuksen ja Vilan omien välillä :D

 18. Avatar Emilia sanoo:

  Aivan ihania ostoksia :)<3 mun lemppareita on noi nyöriballeriinat, punaiset korkkarit, ruskea huivi ja valkoinen karvaliivi ;) ihania!!<33

 19. Avatar Jenni sanoo:

  Voi nuo Calvinin alusvaatteet olisi niin kiva kotiuttaa itsekkin valkoisena tai harmaana :)

  http://jenzkusmile.blogspot.fi/

 20. Avatar Sonvas sanoo:

  Ihan ekana ihanaa nimipäivää! :*
  Tosi kivoja juttuja oot löytänyt! Omia suosikkeja karvaliivit, nyöripaidat ja talvitakki :)

 21. Hyvää nimipäivää Saija! Ja noi punaiset korkkarit ja talvitakki on niin ihania molemmat ♥

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heissan ja hyvää nimpparia! Voisin valita kaikki suosikikseni, mutta valitsen vain yhden -karvaliivit nappaa! <3
  Olen etsiskellyt sellaista rusehtavaa karvaliivia, mutta ei vielä ole tullut vastaan. Jatketaan etsintöjä. :) Osaatko suositella jotain paikkaa, josta saattaisi löytyä kyseinen liivi? :)

 23. Avatar Essi sanoo:

  Mä oon kommentoinut noita punasia kenkiä jo aiemminkin mutta…miten kengät voi olla noin kauniit?! En muuttais noissa yhtään mitään, väri, malli ja koron korkeus – ah täydellisyyttä! Mun syksyn ostoslistalla on myös joku ihana karvaliivi, jonka vois heittää esimerkiksi nahkatakin päälle! Ihania ostoksia :>

  essi-bltn.blogspot.fi

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Eiks nää oo mainoslinkkejä? :o Eiks ne pitäis merkata?

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Lisään vielä, että kerro ihmeessä vastaako H&M;, jos laitat heille viestiä paidan laadusta! Olis mielenkiintoista nähdä, miten niinkin suuren suuri yritys kuin H&M; hoitaa tämmöiset reklamaatiot (kun sitä ei hoideta suoraa liikkeessä). :)

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Totta kai! Tuota aivan samaa ei näköjään ole enää varastossa, mutta tässä on melkein samanlainen :)

  http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/korut/nly-accessories-384/body-chain-386286-23/

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Harmi kuulla, että sä et niistä välitä :/ Mut onhan ne vähän erikoisia ja se on niin makuasia :) Ooh sanos muuta! Nuo kengät on täydelliset ♥ Eikä! Täytyy katsoa tarkemmin millainen kiinnitys tuossa on, mutta hyvä juttu että ne sai helposti korjattua (:

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit, että on kiva nähdä sun pitävän :) Se on aivan ihana! Mä kans pelkään samaa, mutta ajattelin käyttää tummaa huivia suojauksena sen kauluksessa. Toivottavasti pysyy puhtaana! :-)

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Designtarrat oli mun ensimmäinen yhteistyökumppani, jonka kanssa tehtiin yksittäinen postaus. Ensimmäinen kokoaikainen kumppani oli Hersecret :)

 30. Avatar Saijis sanoo:

  ♥ Kiitos paljon! Tykkään itsekin kovasti näistä kaikista :) Mahtavaa, että löysit oman lempparisi näistä kaikista. Hihi on kyllä astetta parempi nimipäivä, kun saa tällaisia onnitteluja ♥

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Aw <3 Tuhannet kiitokset tästä sinne :)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Anniina :) Tällaiset kommentit tekee tästä päivästä vielä reilusti paremman..<3

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos rutkasti :) Ne on!! Mä niin rakastan tuollaisia pelkistettyjä huiveja, jotka istuu kaulalle kivasti. Kannattaa <3 Mutta valinnanvaikeus värien suhteen on kyllä haastavaa, tekisi mieli kotiuttaa kaikki :-D

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Äää!! En tiedä mitä oli tapahtunut, kun ne oli jotenkin viallisia :s Mutta nyt pitäisi toimia normaalisti :)

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Se on mukava kuulla, että kaikki on omalla tavallansa sun mieleen (: Sama täällä! Nuo on juuri ne syksyn must have-jutut. Balleriinat oli kyllä hyvä ostos, vaikka kesä päättyi. Niitä tulee varmasti käytettyä muutenkin <3

 36. Avatar Elisa sanoo:

  Ihanaa nimipäivää sulle! :) Mä tykkäsin eniten noista huivesta, varsinkin nyt syksyn tullen isoille ja muhkeille huiveille on käyttöä! :) Balleriinat on myös tosi kivat, suosikkien listalla myöskin ja varsinkin jos kesä olisi tulossa! :) Todella kivoja ostoksia siis kaikki.

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Hanna =) Suosittelen lämpimästi! Ne on niin näppärä nakata vaan jonkun neuleen päälle. Nyöripaidat ei ainakaan vielä iske kovin moniin, mutta ehkä säkin pikkuhiljaa lämpeet niille. Uskon, että niitä tulee näkymään katukuvassa entistä enemmän :> Cubuksen huivit on tosi kivoja – tykkään paljon siitä mallista. Vilan omat on taas isompia, joten ne saa aseteltua paljon paksummin. Nyt on tosi hyvä, kun Cubus tulee niin pääset vertailemaan. Se liike on muutenkin tervetullut tänne :p

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Onneksi ostin tuon Seppälän karvaliivin, se on kyllä niin muhkea ja lämmin <3

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Äääh niin mäki!! Muhun iskee kans eniten nuo valkoiset, mutta myös harmaat ja mustat on kivannäköisiä :p

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Oih kiitos <3 Huippua, että sä löysit omia lemppareita! Odotan innolla pakkasta sekä lunta, kun pääsee käyttämään tuota talvitakkia ensimmäisen kerran :')

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Hirmu paljon kiitoksia :) Ilahduttavaa kuulla, että ne iskee näin moniin! Talvitakki on kyllä ollut paras saapunut juttu pitkään aikaan. Odotan jo pakkasta :D ♥

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Moii ja kiitos paljon Anonyymi <3 Jei, vähän kiva! Ne iskee muhunkin niin paljon ja varsinkin syksyllä tekisi mieli käyttää niitä päivittäin :) Mulla on ruskea karvaliivi myös ja oon löytänyt sen vuosia sitten H&M;:ltä. Siellä on tänäkin vuonna myynnissä jotain, mutta sen lisäksi ainakin House of Brandonilla on ohuella vyöllä varustettu, mutta pelkistettyjä oon nähnyt ainakin Vilassa. Toivottavasti löydät (:

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Agree! On miettinyt samaa <3 Olin jo vähällä joskus tilata toiset punaiset, mutta onneksi jatkoin etsintöjä ja löysin sama. Onhan nämä nyt niin täydelliset :p Kuulostaa hyvältä ja mä pidän sulle peukut pystyssä, että löydät omasi. Kiitos paljon Essi :)!

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Juu osa on ja siitä on merkintä postauksen lopussa :)!

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Joo mä kerron :) Mäki odotan, että mitä sieltä vastataan. On kyllä outoa, että narut lähtee noin purkaantumaan ja ne purkaantuisi ihan kokonaan pois, jos en yrittäisi vähän pitää niistä kiinni :s Nyt vaan jäädään odottelemaan vastausta :)

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti hirmuisesti :) Jooooh! Oon täysin samaa mieltä, nuo on syksyllä varsinkin ahkerassa käytössä. Balleriinoille ei nyt ole niin paljon käyttöä, mutta täytyy hyödyntää kaikki mahdolliset käyttötarkoitukset myös ennen ensi kesää. On ne vaan niin suloiset =)!

 47. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania ostoksia kaikki!!!

 48. Avatar Marjaana K sanoo:

  Siistejä kuvia♥ aivan ihana talvitakki♥ ja muutkin jutut siistejä:)
  ihanaa nimipäivää Saija!♥

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiitos vinkistä! Yritän katsoa H&Mit;ä. :)

 50. Avatar Roosa sanoo:

  Oo mä ihastuin ensisilmäyksellä noihin karvaliiveihin! Olisi kiva jos sulta tulisi asupostausta niiden kanssa, niin saisi itselle ideaa miten yhdistää niitä! Sulla kun tota silmää erilaisten vaatteiden yhdistelylle löytyy.. :-)

 51. Avatar Hanna sanoo:

  Mulla onkin ollut hakusessa justiin sellainen paksumpi huivi, joten toi Vilankin oma voisi olla hyvä valinta. Oon niin innoissaan kun Cubus ja BikBok tulee – niin ihania vaatteita! Ehkä törmätään joskus siellä, hahah :D

 52. Avatar Ansku k sanoo:

  Tosi ihania ostoksia♥:)

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi! Ilahduttavaa kuulla, että sä pidit näistä kaikista ostoksista – oon kans niin tyytyväinen näihin löytöihin :))

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla kuvista näin iloista palautetta (: Kiitos! Talvitakki on myös mun lemppareissa ykkönen. Kieltämättä odotan jo vähän talven pakkasia :p Kiitti sulle ♥

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Ää ne on kyllä kivoja :) Ja niiiin lämpöisiä, ah! Ja suuri kiitos tästä – oon otettu näin hyvästä palautteesta <3 Mustan liivin kanssa asuja on tulossa, mutta valkoisen kanssa löytyykin itse asiassa jo yksi täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/09/ihan-nuuskamuikkusena.html

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Aww kiitti Ansku:) Mieltä lämmittävää, kun jaksat vaivatua tänne niin usein kommentoimaan! Arvostan ♥

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Joo kyllä mä sitten suosittelen Vilan omaa :) Sama!! Ei tarvitse lähteä enää Vaasaan asti kiertämään niitä kauppoja. Haha aivan varmasti voidaan törmätä – tuun varmaan käymään niissä usein ;-D

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Ei mitään! Pidän peukkuja pystyssä :p

 59. Avatar Jenna sanoo:

  Voi mitä ostoksia<3 Nuo kaikki muhkuimmat ja lämpimältä näyttävät vaatteet/asusteet näyttää hyvältä ja on mun lemppareita näistä. Toi valkonen karvaliivi mikä mullaki on, niin on aivan ihana! <3

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Jenna <3 Oooh mun tekisi niin mieli pukea kaikki jo päälle! Mun puolesta saisi tulla vähän jo pakkasta niin pääsisi käyttämään kaikkia paksumpiakin vaatteita :) Oi sullakin on tämä – hyvä valinta, on se niin pehmeä <3

 61. Avatar Anonyymi sanoo:

  Narun päät voi mun mielestä yrittää varovasti polttaa kiinni! Mutta en ota vastuuta vahingoista, jos kokeilet… :D Jostain vain tuli tommonen kikka mieleen, kannattaa googlata.

 62. Avatar Anna sanoo:

  Ihania ostoksia! Karvaliivit ehdottomat lempparit ;) Kuvaat aina ostokset todella kaunista taustaa vasten. Tekee kivan lisäyksen!

  http://sleeping-beauty-blogi.blogspot.co.uk

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Anna, kiitos sulle paljon:) Kuvaustyylistä oli ilo saada tällainen palaute! Karvaliivit on tämän syksyn must have-juttu mulla ja voi, että tuun varmaan joka päivä pukemaan nuo päälle :p

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei ihan pakko sanoa, että mä oon H&M; tehnyt muutamia reklamaatioita, tosi helposti on sujunut ja joka kerta olen saanut rahani takaisin! :) Kerran housuihin tuli minimaalinen reikä, ostin uudet ja kangas osottautui huonoksi, sain molemmista housuista rahat takaisin kun palautin ne vaikka oli käytössä olleet. Toivotaan että edelleen sujuu yhtä hyvin!

 65. Avatar Petra sanoo:

  Upeat noi punaiset korkkarit. Ihanaa Nimpparia Saija!

 66. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei Saija!
  Kysyisin mitä kokoa sun valkonen takki on. Itse arvon S ja M väliltä. Onko reilua kokoa?
  Mukavaa alkavaa viikkoa kaunokainen :))

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö vaan olekin ihanat! Runsaasti kiitoksia sulle tästä Petra (:

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla on koko XS ja ei ole kovin reilua kokoa :) Itsekin olisin voinut ottaa S-koon niin alle mahtuisi vielä paksumpi neule. Mutta jos sä et halua alle paksumpaa paitaa niin sit S, mutta jos haluat niin sitten M. Kiitos hurjasti ja samoin sinne :')

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Anonyymi: Haha mun äiti ehdotti samaa :-D Mutta en ainakaan vielä uskaltanut! Katsotaan, että mitä H&M;:ltä vastataan. Kiitos kuitenkin hyvästä vinkistä :p

  Anonyymi: Oi kuulostaa erittäin hyvältä! Toivotaan, että vastaus on mieluinen myös mun kannalta :) Ainakin heidän sivuillaan lukee, että he tarkkailevat laatua koko ajan eli reklamaatiot otetaan varmaan tarkkaan käsittelyyn. Pidetään peukut pystyssä :-)

 70. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Nuo korkkarit ja tuo takki ♡♡♡♡♡♡♡♡
  Ääh mä oon niin pitkään katsellut juurikin tuollaista valkoista talvitakkia !!!! En oo mistään löytäny kivan näköistä mutta tuo on aivan ihana ♡ Voisin kyllä tilata tuollaisen :) Nuo korkkarit on kans kaikessa yksinkertaisuudessaan kauniit ja ihanan väriset ♡
  Ihana postaus ja kiitos kun toit tuon takin tietoisuuteeni ! Jos vaikka saisin tuollaisen tilattua :)

 71. Avatar Anonyymi sanoo:

  en tiedä lähettikö aikasemman kysymyksen kun kysyin että asiasta toiseen voisitko joskus tehdä meikkivideon kuinka meikkaat itsesi tai sitten laittaa vaihe vaiheelta kuvakollaaseina? :)

 72. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ostin tollasen samanlaisen nyöripaidan Ginasta, mutta valkosena! :) ja noi karvaliivit on kyllä ihania.. himoittais itselläkin hankkia tollanen

 73. Avatar Anonyymi sanoo:

  Karvaliivit ja tuo oranssi paita nousi kyllä suosikeiksi näistä kaikista! :)

 74. Avatar Anonyymi sanoo:

  Joko sun kirppari asu alkaa olla koossa? t. malttamaton Cx

 75. Avatar Jenni R sanoo:

  Ihania ostoksia! Toi takki erityisesti! Mulla tekis niin mieli hamstrata hirveesti takkeja, mutta niitähän tuleekin Suomessa käytettyä paljon. ;D

  http://www.kenkafriikki.com

 76. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moi. Mitä mielyä tästä takista:
  http://www.houseofbrandon.com/naiset/takit/takit/gabby-jacket-tobacco-brown-p-6759.html
  Tekis vähä mieli tilaa mut väri jännittää

 77. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki katoin valkoista, mut siitä ei ollut enää kokoja :) Sanos muuta! Ja nuo on vielä kaiken lisäksi niin ihania päällä. Voin lämpimästi suositella :')

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Hei mahtavaa! Mäki tykkään suunnattomasti tuosta oranssista paidasta, se on niin kivan erilainen :))

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Tulee varmasti kuukauden sisällä. En ole vaan ehtinyt käydä kirppareilla kiertelemässä :)

 80. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän =) Jooo sama! Takkeja voisi ostella loputtomiin. Toki Suomen syksykin on niin kylmä, että takkeja tulee jo sen puolesta käytettyä paljon. Eli ei jää ainakaan käyttämättömäksi :p

 81. Avatar Anonyymi sanoo:

  Arvaas mitä.. siellä ei ollut munkaan kokoja yleensä kun käytän S tai M. Henkarissa kuitenki roikku se "suuri" XL koko ja katoin et hetkonen mites xl näyttää noin pieneltä :–D kävin sovittaa ja oli oikein hyvä! Mitä nyt istuessa jää hartioista vähän lörpöttää mutta nooh pikkuvikoja ;)

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Hei :) Oi tuo on kivannäköinen! Voisin itsekin kuvitella ostavani tuon ja varsinkin väri miellyttää eritysesti. Tuo on yllättävän helppo väri yhdistellä. Sopii hyvin yhteen niin valkoisen, mustan, vaaleansinisen yms. kanssa :')

 83. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania ostoksia❤️
  T. Meri

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia paljon Meri :) Mäki tykkään niin paljon näistä kaikista ♥

 85. Avatar Saijis sanoo:

  Perfect <3 Ootko! Kannattaa katsoa tuota, koska mulla on ainakin pelkkää positiivista sanottavaa siitä :) Paksu, pehmeä, karvahuppu, isot taskut jne. Mä odotan jo innoissani, että tulisi jotkut juhlat tai meno niin saisi pukea nuo ihanat korkkarit jalkaan. On ne niin kivat :) Hei hyvä juttu, että musta oli konkreettista apua. Kiitos sulle itsellesi :)

 86. Avatar Saijis sanoo:

  Ei ilmeisesti tullut perille :) Mutta kiva idea! Mä laitan idean ylös – oon nimittäin syksyksi suunnitellut jotain meikkipostausta (:

 87. Avatar Saijis sanoo:

  Oo mikä tuuri! Mä tilasin netistä niin en tajunnutkaan, että ero voisi olla luonnossa pienempi :D Ja totta, pikkuvikoja siinä vaiheessa kun löytää etsimänsä ;-) Se valkoinen olisi kyllä kiva, mutta onneksi multa puuttui mustia yläosia niin tämä tuli myös tarpeeseen :p

 88. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia Ano <3 Ei valitettavasti löytynyt… Ainakin myymälöissä se oli aivan uutuutena eli oliskohan niin, että se tuli ensin myymälöihin ja sitten nettiin :)

 89. Avatar Anonyymi sanoo:

  Joo, löysin myymälästä! En oikeastaan ennen pitänyt väristä saatika kuvitellut että laittasin sen väristä päälleni mut sun innoittamana päätin testata ja tää paita mustan kans on nappi valinta! :)

Kommentoi