Syksy hankinnat valtaa kodin

Holaa! Mites siellä on päivä sujunut? Täällä on heti iltavuoron jälkeen otettu pitkä kuuma suihku, keitetty kuppi teetä, sytytelty kynttilöitä palamaan ja linnottauduttu vilti alle koneen kanssa. Vuorossa olisi päivän postaus! Eli sisustusjuttujen perään on kyselty paljon ja oon siitä niin innoissani. Nimittäin oon sisustushullu ympärin vuoden, mutta näin syksyllä se vielä puhkeaa enemmän kukastaan  
Oon nyt asunut yksin tässä kämpässä kuukausia ja pikkuhiljaa alkaa olla valmista. Kiitti kaikille, jotka vinkkaili matoista – viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä niitä metsästämään. Niitä ja erästä kaappia lukuunottamatta täällä alkaa olla valmista ja voi vitsit, että tämä on mun näköinen!! Tykkään sisustamisesta niin paljon, että melkein voisin harkita alan vaihtoa… Nojoo nyt meni taas vähän yli aiheen, mutta vuorossa olisi siis esittely viime aikaisista hankinnoista.

IMG_4903d

Ikeasta mukaan lähti kaikkia pieniä tarpeellisia juttuja, kuten tekokasveja ja niille ruukkuja. Oon saanut yhden kasvin pysymään hengissä, mutta muuten tämän kämpän vihreät on muovisia :D Mun mielestä tuollainen pyöreä kasvi sopii hyvin eteisen kenkäkaapin päälle. Ruukuilla hintaa oli muutama euro.

IDKUVA

Gantin tähtityynyn ja viltin seuraksi sohvaryhmälle löytyi samaiselta Ikean reissulta perus valkoiset tyynynpäälliset. Täällä kämpässä ei ainakaan tyynyistä ole pulaa ja kaverit aina naureskeleekin, kun niitä on vähän missä milloinkin. Hintaa tyynynpäällisillä oli muistaakseni 2.90€/kappale.

IMG_4897s

IMG_4892s

Oon ollut jo pidemmän aikaa ilman olohuoneen kattolamppua. Mistään ei tuntunut löytyvän kivaa simppeliä mallia, paitsi n-y-t Pääsin yhteistyön kautta tutustumaan Elloksen valikoimaan ja eksyin mihinkäs muuallekaan kuin sisustuspuolelle. Sain käytettäväksi 50€:n lahjakortin ja tämän lampun nähtyäni ei ollut epäilystäkään, että mihin sen käytän! Kaikki metallijutut on tänä syksynä kovassa huudossa ja tässä lampussa ne yhdistyy kivasti simppeliin ulkonäköön. Hintaa lampulla oli 199.00€ ja se löytyy täältä.

IMG_4833s

Metalli toimii myös muuallakin kuin valaisimissa, nimittäin tällainen suuri (näyttää kuvassa pieneltä) valkoinen metallikori valtasi mun olohuoneen lattian. Vilttien ja tyynyjen säilytykseen tämä on oivallinen, mutta mulla on niin kauan kuin muistan ollut ongelmana tietokoneen säilytyspaikka. Se täytyy olla tämän blogin vuoksi käden ulottuvilla, mutta poissa keittiönpöydältä ja tadaa! Aika hyvä keksintö, vaikka itse sanonkin ;-) Metallikori on myös tilattu Ellokselta hintaan 39.95€ ja se löytyy täältä.
IMG_4872s

IMG_4879 (2s

Heh, lisää kukkia :D Tällaiset pikkukasvit pääsi piristämään keittiön lookkia ja lopputuloksesta tuli kivan raikas! Kukat oli 5.90€ kappale ja ne on myös Ikeasta. Mä oon hankkinut myös kokonaan uudet keittiön pienkoneet, mutta en niitä kuitenkaan esitellyt. En tiedä olisiko teitä kiinnostanut uudet kahvinkeittimet ja leivänpaahtimet?

IMG_4836s

Tämä ehkä kaikista ostoksista paras vilahti hetki sitten kuukauden suosikeissa. Siitä on kyselty niin paljon, että ajattelin esitellä sen vielä paremmin. Eli kyseinen jalkalamppu on tilattu myöskin Ellokselta! Juuri sopivan kokoinen olohuoneen nurkkaukseen ja valaisee kivasti iltaisin koko kämpän. Hintaa lattiavalaisimella oli 209.00€. Valkoinen löytyy täältä ja samanalainen mustana täältä.

IMG_4865 (2)s

IMG_4921s

Nämä puukirjaimet tarttui jo ennen kesää mukaan Stockmannin sisustuspuolelta. Casa-merkkisistä kirjaimista &-merkki pääsi olohuoneeseen tv-tason päälle. S-kirjain puolestansa makkarin lipastolle! En välitä mistään sisustusteksteistä, mutta tällaiset kirjaimet on ihan kivoja. Hintaa oli 8.90€/kappale.

IMG_4950a

Lieriötyyny!! Haha mulla oli tällainen pinkki joskus pienenä ja muistan kuinka äiti vihasi sitä… Kuljetin sitä nimittäin joka paikkaan mukana. Olinkin iloinen, kun törmäsin Elloksella valkoiseen vähän sirompaan versioon. Se sopi kivasti mun jättisängyn päälle koristeeksi Hintaa oli 21.95€.

IMG_4917s

Iris vaihtoi oman sisustuksensa värimaailmaa, joten mulle tuli tilaisuus napata tämä kaunis taulu itselleni. Se on sävyiltään kuin tehty tänne: paljon valkoista ja beigeä. Se pääsi makkarin lipaston päälle ja toimii kivana katseenvangitsijana. Maksoin tästä 10.00€.

IMG_4938s

Astioissa mä suosin ajattomia ja pelkistettyjä malleja – siinä parhaiten homman hoitaa Iittalan astiat. Sen sarjoista keräyksessä on valkoinen Teema ja kirkas Kastehelmi. Tässä kuvassa näkyy uusimmat jäsenet! Niiden lisäksi löytyy H&M;:n Home-puolelta tilattu marmorinen pieni tarjotin, joka maksoi muistaakseni 8.90€.
Jos ootte vähänkin kiinnostuneita sisustuksesta niin kannattaa tsekata Elloksen valikoima!! Huh, mitä kaikkea kivaa siellä olisi vielä ollutkaan Sen lisäksi sunnuntaihin on voimassa tarjous, jossa saat -40%:a kalleimmasta tuotteesta. Ei yhtään huono!
Mutta mitäs pidätte näistä löydöistä? Entä iskeekö teihin tällainen #allwhiteeverythin tyyppinen sisustus?
Postaus sisältää mainoslinkkejä

69 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 02:11h, 25 syyskuun Vastaa

  Tätä on odotettu <3 kaunis koti kauniilla naisella. :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 06:20h, 25 syyskuun Vastaa

  Ihanan näkönen sisustus! Kuin suoraan mun unelma asunnosta <3

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 08:00h, 25 syyskuun Vastaa

  Tosi ihana löytöjä!
  Ja sun koti on niin hieno:)♥

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 08:13h, 25 syyskuun Vastaa

  Voi vautsi miten kivoja juttuja sä oot taas hankkinut, ei voi kun ihastella ♥ tuo olohuoneen lamppu on just sellanen, mitä mä oon myös ellokselta himoinnut jo vaikka kuinka pitkään, on se vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis :') tässä vähän harkinnut sen tilaamista kunhan veronpalautukset napsahtaa tilille ;D

 • Avatar
  wind
  Posted at 09:14h, 25 syyskuun Vastaa

  Oi vähä ihania! Ja noi värit sopii tosi hyvin yhteen <3 mäkin rakastan sisustusta!

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 09:33h, 25 syyskuun Vastaa

  Äää mikä sisustusinnostus näistä kuvista tuli! <3 Ihan täydellisen näköistä, sulla on kyllä niin hyvä silmä sisustukseen, huhhuh!

 • Avatar
  Emzi
  Posted at 09:33h, 25 syyskuun Vastaa

  Ihana toi kattolamppu!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:59h, 25 syyskuun Vastaa

  Hei mahtava juttu, että tätä on jo odotettu <3 Jahas, kiitoksia tästä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:00h, 25 syyskuun Vastaa

  Mitää niinkö :o Vau!! Oon sitten tosi otettu, kiitos hurjan paljon :) Voi mitenhyvälle tuulelle tulin <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:02h, 25 syyskuun Vastaa

  Mä oon kans niin tyytyväinen kaikkiin (: Tämä kämppä alkaa vihdoin olla valmis! Ja suuri kiitos sulle Ansku! Mahtava tämä sun kommentoinnin aktiivisuus ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:03h, 25 syyskuun Vastaa

  Kiitoskiitos Emilia :) Onko! Miten meillä voikaan olla näin samanlainen maku sisustuksen suhteen ;> Voi sä sanoit sen mitä mä ajattelin – niin yksinkertainen, mutta kaunis ja sopii muuten tosi hyvin erilaisiin sisustuksiin! Kuulostaa hyvältä idealta ♥ Siihen ei ole enää kauaa, kun ne napsahtaa :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:04h, 25 syyskuun Vastaa

  Kiitos paljon (: Oon tarkkaan suunnitellut, että mitä värejä tänne tulee ja oon kyllä itsekin tyytyväinen lopputulokseen <3 Oii! Sisustaminen on niin kivaa ja siinä näkee oman käden lopputuloksen :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:06h, 25 syyskuun Vastaa

  Vaude kiitti! Superia huomata, että onnistuin tartuttamaan sisustusinspiraatiota myös sinne suuntaan ;-) Kiitos. On tämä selvästi sellainen juttu, johon riittää intohimoa <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:08h, 25 syyskuun Vastaa

  Älä muuta sano!! Miten yksinkertainen voikaan olla noin kaunista? :p

 • Avatar
  Clivia A
  Posted at 10:35h, 25 syyskuun Vastaa

  Oi Saija, miten kaunis koti sulla on<3 Ihana valoisa ja kivoja ratkaisuja olet tehnyt! :) Meillä on melkein samanlainen jalkalamppu ( ostettu Askosta), mutta eriväisenä ja nyt olen alkanut himoitsemaan valkoista versiota, se toisi hieman vaihtelua. Ja tuo metallikori, aah<3 Sisustaminen on kyllä niin kivaa puuhaa! Nyt tekisi mieli lähteä kiertelemään vähän liikkeitä, jos löytyisi kotiin jotain pientä kivaa :')

 • Avatar
  iida
  Posted at 11:30h, 25 syyskuun Vastaa

  Tykkään tykkään tykkään!! Mä niin kuolaan aina noita tuoleja kun nään semmoset jossain<3 Itellä myös paljon valkoista kotona ja taitaa olla samanlaiset pöytätabletit vai miksi noita kutsutaan :) poikaystävä aina nauraa kun haluun kaikki kalusteet valkoisina..kuulemma sairaalateema.. haha :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:35h, 25 syyskuun Vastaa

  Ihania juttuja oot hankkinut! haha bongasin ton marmorisen tarjottimen hm nettisivuilta joskus keväällä, mutta ennen kun ehdin sen tilatase myytiin loppuun. no mähän olin kehittäny siihen pakkomielteen ja sitä sitte metsästettiin helsingin kaikista hm home myyntipaikoista eikä löytynyt :D vihdoin kesällä sitä tuli taas nettikauppaan lisää ja sain sen tilattua! se on kyllä niin nätti ja oli vielä tosi edullinen.
  – Aliisa

 • Avatar
  Hanna Voutilainen
  Posted at 12:08h, 25 syyskuun Vastaa

  Upea on koti! Ja oon hiukan kade tuosta jalkalampusta, oon sellaista himoinnut jo vuosia! :)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:18h, 25 syyskuun Vastaa

  Niin ihana näköstä! <3 kiva bongata noista kuvista jo meidänkin kotoa löytyviä sisustusjuttuja :-) selkeästi samanlainen maku :-D

 • Avatar
  Annika
  Posted at 13:25h, 25 syyskuun Vastaa

  Todella kautniita hankintoja ♥ Oon itsekin haaveillut metalliverkolla päälystetyistä lampuista, niitä on pienempänä ja eri metallinvärisillä verkoilla, niissä on kyllä jotain kaunista ja kodikasta :) Sun sisustuskuvat on ihania!
  Life à la Annika

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:32h, 25 syyskuun Vastaa

  Sä ostat koko aika jotain lisää, miten sulla riittää rahat? mihin aina saat laitettua sun tavarat kun sulla on niin paljon sitä? :D Ilmastonmuutoksen kannalta pitäis kuluttaa vähemmät mut Joo ei ollu tarkoitus haukkua sua lyttyyn! :)

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 13:41h, 25 syyskuun Vastaa

  En ite innostu liian valkosesta, tulee vaan kylmä tunnelma.. (ja toisaalta tummapuu on <3) MUTTA tuo sun kori-idea on ihanan persoonallinen :–) Ja tuo taulukin on mainio!

 • Avatar
  Essi
  Posted at 13:46h, 25 syyskuun Vastaa

  Voi ei mä en kestä näitä sun kotiostoksia! Siis ihan täydellisiä, lähes kaikki ihan suoraan mun "ostaisin jos nyt voittaisin lotossa tai oisin rikkaampi" -listalta. Ahh, ihania, varsinkin tuo elloksen kattolamppu ja kori<3<3

  essi-bltn.blogspot.fi

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:56h, 25 syyskuun Vastaa

  Moi! Onpa kaunis koti ♥ mul on pari kysymystä:
  – jos saisit valita minkä tahansa jäätelömaun, minkä ottaisit?
  – voitko tehdä kuvapostauksen?
  – parhaan tuoksuinen VS body mist?
  – ihanin saippua?
  – mikä karkki?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:03h, 25 syyskuun Vastaa

  Tosi kaunis koti.♡

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:30h, 25 syyskuun Vastaa

  Ihana koti! :)
  Ootko muuten eronnut, tai muistelisin että seurustelit jossain vaiheessa? :)

 • Avatar
  Marianne
  Posted at 15:46h, 25 syyskuun Vastaa

  Mä niin haluun sun ton kattolampun! Sairaan magee! :D

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

 • Avatar
  Lilli
  Posted at 15:59h, 25 syyskuun Vastaa

  Sun koti on kyllä ihan täydellinen ja todellakin ansaitsee kaikkien kommentien kehut, ihan kuin jostain sisustuslehdestä <3 Voisin muuttaa tuonne heti, hahah :D

 • Avatar
  Eeva
  Posted at 16:00h, 25 syyskuun Vastaa

  Oii aika home goals!! ❤ Tykkään tosi paljon sun sisustustyylistä ja kodista :-) Tää jokapäiväinen postaustahti on ihailtavaa!

 • Avatar
  Dansku
  Posted at 16:03h, 25 syyskuun Vastaa

  Aivan ihana sisustus❤️❤️

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:34h, 25 syyskuun Vastaa

  Tosi kivoja kotiuutuuksia! :) Muhun kyllä iskee täysillä sun kodin värimaailma – varsinkin nyt, kun oot lisännyt siihen tota koivua vähän! Mullakin olis varmaan tuollainen koti jos saisin yksin päättää, mutta mies valittaa sairaalatunnelmasta :D On siis pakko ollut ottaa harmaatakin sisustukseen valkoisen lisäks :) Meillä olisi myös olkkarin lamppu hankinnassa, täytyypi selailla Ellosta!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:44h, 26 syyskuun Vastaa

  Niin ihanasti kuvailtu :) Kiitoskiitos <3 Mikä piristys! Oon katsonut myös Askon omia ja ne on kans kivoja. Valkoinen tuo ainakin valoa lisää ja on ajaton. Metallikori on myös yksi parhaimmista löydöistä… Vitsit, että se sopii tänne hyvin :) Niin on ja varsinkin näin syksyllä se innostaa entistä enemmän. Oi sama täällä ja teinkin itse asiassa eilen uusia sisustusostoksia…Haha :D Mutta kaikki tuollaiset pienet jutut on niin kivoja piristyksiä kotiin :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:46h, 26 syyskuun Vastaa

  Se on niin ihanan iso <3 Ja ostetty Jyskistä! Ostin myös juuri samantyyppisen vähän isomman parvekkeelle Prismasta eli sieltä löytyy myös (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:48h, 26 syyskuun Vastaa

  Ihana kuulla tämä:) Nuo tuolit on kyllä niin nätit ja sopii valkoiseen sisustukseen. Haha eikä :D Valkoinen on just puhdas ja kiva väri sisustuksessa. Lisäksi sen kaverina toimii ihan mikä vaan muu väri! Mulle on kans sanottu, että koti on sairaalan näköinen… Pyh, just sellainen missä viihtyy ja se on tärkeintä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:53h, 26 syyskuun Vastaa

  Kiitos kovasti Aliisa:) Haha ei mikä tarina! Se on selvästi ollut suosittu ja yleensä H&M;:n nettisivuilta loppuu inhottavasti kaikki tuotteet… Voin vaan kuvitella miten turhauttavaa oli, kun sitä ei löytynyt :s Se on inhottavaa, kun etsii tuotetta ja sitä ei löydy mistään :( Onneksi kuitenkin lopulta sait sen. Sanos muuta ja vielä juuri sopivan kokoinen moneen tarkoitukseen :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:54h, 26 syyskuun Vastaa

  Kiitän =) Eii! Se on kyllä kaunis ja ajaton lamppu, joka säilyy vuosia. Ei muuta kuin nyt ostamaan se, et tuu katumaan :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:57h, 26 syyskuun Vastaa

  <3 Kiitoksia! Haha vähän hyvä :D Meillä on sitten selvästi samanlainen maku sisustaa. Just valkoinen, beige, hopea, metalli, tähdet, valkoinen puu yms. iskee eniten :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:59h, 26 syyskuun Vastaa

  Oi vitsit kiitti paljon:) Tuollaiset metalliset lamput on niin kivoja! Ja ne on samaan aikaan yksinkertaisia, mutta näyttäviä. Eli säilyy monia vuosia. Sellainen pienempi olisi keittiöön myös näppärä :p Kiitos vielä kerran ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:02h, 26 syyskuun Vastaa

  En valitettavasti halua puhua täällä raha-asioista tarkemmin, toivottavasti ymmärrät :) Nojoo onhan sitä aika paljon :D Mutta oon myös karsinut ja pyrin ostamaan vain tarpeellisia juttuja. Niin pitäisi ja ymmärrän sen hyvin, sen vuoksi tykkäänkin panostaa enemmän laatuun :) En ottanut mitenkään pahalla vaan kiva, kun kerroit mielipiteesi. Kiitos (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:03h, 26 syyskuun Vastaa

  Harmi kuulla, että sä et pidä valkoisesta :-( Mutta kiva, että kori-idea toimii! On se näppärä ja oikeasti toimiva ratkaisu. Taulu on kans kiva ja se oli kuin tehty tuohon kohtaan. Kiitos sulle kommentista :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:13h, 26 syyskuun Vastaa

  Ei mikä ihana oot!! Vau kiitos :') Se et tiedäkään kuinka iloiseksi tällainen palaute mut tekee. Meillä menee sisustusmaku sitten täysin yhteen! Mä vaan rakastan sisustustamista niin paljon ja voisin tehdä tätä päivät pitkät. Nuo sun luettelemat suosikit on myös mun lemppareita – valkoinen kori on ollut todella käytännöllinen <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:16h, 26 syyskuun Vastaa

  Kiitos Anonyymi ♥

  – Mä ottaisin Oreon! Ihan paras tai sitten Ben & Jerry'sin Cookie Dough.
  – Oon tehnyt sellaisia aika monta, mutta ehkä mä voisin joskus toteuttaa uudelleen :)
  – Strawberry & Champagne on kaikista paras – ei ole sen voittanutta!
  – Kookoksen tuoksuinen tai Oriflamen ruusun tuoksuinen.
  – Ehdottomasti Twix White… Voisin elää sillä, haha :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:17h, 26 syyskuun Vastaa

  Vitsit, että tämä palaute saa mut hyvälle mielelle heti aamusta :) Kiitos! ♥

 • Avatar
  Iina
  Posted at 10:07h, 26 syyskuun Vastaa

  Sun koti näyttää kyllä ihanalta ja tunnelmalliselta!! Tykkään just enkä melkein samanlaisesta sisustuksesta kuin sinä ja tästä löytyi monta ihanaa ja tervetulleita hankintoja! :) Asiasta muuten, paljonko Gantin tyynynpäällisellä oli hintaa, muistaakseni ovat aika arvokkaita?(: Osaatko vinkata mistä saisi edullisempaan hintaan? :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:57h, 26 syyskuun Vastaa

  Kiitti Anonyymi:) Joo oon! Erottiin itse asiassa jo kesän alussa =)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:58h, 26 syyskuun Vastaa

  Joo!! Se on niin hieno :-) Tuollainen lamppu sopisi vaikka minkälaiseen sisustukseen tahansa :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:00h, 26 syyskuun Vastaa

  Miten mieltä lämmittävä kommentti

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:01h, 26 syyskuun Vastaa

  Ohoh :o Vau! Super kiva kuulla tämä :) Mä tykkään kans ja oon ihan hullu sisustamaan :D Sisustaminen on parasta! Ja mä pyrin postailemaan päivittäin, koska tällainen rytmi on myös itselle paras <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:02h, 26 syyskuun Vastaa

  Voi Dansku kiitoksia tästä :) Oot huippu ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:35h, 26 syyskuun Vastaa

  Voi vitsit miten kiva löytää muitakin, johon se kolahtaa! Mä nimitäin kans rakastan valkoista sisustusta <3 Hyvä jos musta oli apua tämän postauksen kanssa ja voin sanoa, että suosittelen lämpimästi tuota kyseistä lamppua :) Se on ihanan suuri ja sopivan näyttävä malli…<3

 • Avatar
  Sara
  Posted at 15:25h, 26 syyskuun Vastaa

  Voi että nyt odotan mejän kuukauden päähän sijoittuvaa muuttoa entistä enemmän! Oon itse kans innokas sisustaja ja varsinkin järjestys meillä vaihtuu useasti, mutta nykyisessä yksiössäni oli valmiina ruohon vihreitä seiniä kolme kappaletta eikä mikään vaan näytä hyvältä vaikka mitä oon yrittänyt :( Onneksi kuukauden päästä tästä pääsee uuten valkoiseen asuntoon, jossa sisutus tulee myös painottumaan valko-beige yhdistelmään pienten puun väristen yksityiskohtien täydentämänä :) Sulla kyllä on silmää sisustamiselle! Tykkään paljon :)

 • Avatar
  Aada
  Posted at 17:14h, 26 syyskuun Vastaa

  oh god, sulla on kyllä niin kaunis kämppä että huh huh :o! oikee unelma asunto <3 lemppari oli kyllä ehdottomasti toi olohuoneen kattolamppu, siis niin ihana! Tosi kiva postaus <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:58h, 26 syyskuun Vastaa

  Ihana koti sulla!♥ ja vielä ihan mun tyylinen, voisin jopa muuttaa sun luo :'D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:55h, 27 syyskuun Vastaa

  Näin sisustus suunnittelian näkökulmasta sulla ei ole taitoa sisustaa. Mikäli laittaa valkoista valkoisen perään, ei muotoidu mitää persoonaa. Ei ole mitään taitoa sisustaa kun käyttää vain yhtä väriä (jossain vähän beigeä näkyy). Asunto on "sisustettu" siis vain tyylillä " mitä valkoista ja kallista löytäisin" ei persoonaa. Kiitos ja anteeksi kommenttini, mutta alkoi häiritsemään kommenttien sisustaa -sanan käyttö

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:43h, 27 syyskuun Vastaa

  En itse ehkä "uskaltaisi" kannettavaa säilyttää tollasessa korin tyyppisessä…pitäis ainaki varoo aikalailla ettei vahingossa huitase nurin tuota. Muuten olisi entinen kannettava. Mutta toivottavasti näin ei sulle käy! :)

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 13:57h, 27 syyskuun Vastaa

  Sinulla on niin kaunis ja raikas koti, niin kuin olen aikasemminkin sanonut. Juuri tuollaisesta lattialampusta olen haaveillut, se on tosi nätti. Ja tuo Elloksen metallikori, aivan ihana. Sulla on kyllä tosi hyvää silmää sisustukselle. :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:39h, 28 syyskuun Vastaa

  Ooh kiitos :) Ei vitsit miten kiva nähdä sun pitävän juuri samanlaisesta sisustuksesta!! Tästä postauksesta on sulle sitten konkreettisesti paljon hyötyä :) Gantin tyynynpäälliset on jotain noin 70-85€ ja viltti jotain noin 200€ :/ Eli tosi arvokkaita, mutta erilaisista pienistä sisustusverkkokaupoista saattaa löytyä vähän edullisemmin :) Tsemppiä etsintöihin <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:41h, 28 syyskuun Vastaa

  Miten mukava kuulla! Vau kiitos Ja kattolamppu pääsee mullakin ylivoimaiseksi suosikiksi :) Hih kiitos vielä <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:44h, 28 syyskuun Vastaa

  Tuhat kiitosta =) Vähän kiva! Meillä ei sitten voisi maku mennä enempää yhteen ;) <3

 • Avatar
  Sanna
  Posted at 10:48h, 28 syyskuun Vastaa

  Hei, mistä olet nuo maustemyllyt hankkinut? :) ihana koti sinulla!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:38h, 28 syyskuun Vastaa

  Joo se on totta :) Mä oon aika varovainen kaikkien tavaroiden suhteen, joten uskon että se pysyy siinä. Täytyy kuitenkin varmuuden vuoksi pitää peukut pystyssä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:45h, 28 syyskuun Vastaa

  Kiitos paljon Jenna :) Voi saat sanoa miten monta kertaa tahansa, sun kommentit piristää aina! Tuollainen kattolamppu on kaikessa yksinkertaisuudessaan silti tosi näyttävä. Suosittelen lämpimästi sen hankkimista :) Aw kiitos, oon otettu tästä <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:46h, 28 syyskuun Vastaa

  Ne on ostettu Prismasta! Voi kiitos hirmuisesti Sanna :))

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 13:01h, 29 syyskuun Vastaa

  Nyt tulee vähän kommentit myöhässä mutta voihan rakkaus <33 aivan ihana koti sulla! Niin upeita yksityiskohtia<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:09h, 29 syyskuun Vastaa

  Eikä! Voi muuttaminen on niin kivaa :) Haha oho :D Sä oot sitten tosi innokas sisustamaan, jos myös järjestys vaihtuu nopeasti. Se on tosi harmi, että sulla on ollut tuollaisia vaikeuksia seinien värien kanssa :S Uskon, että sisustaminen on ollut vaikeaa… Onneksi kuitenkin edessä on muutto ja saat luotua sellaisen sisustuksen ja värimaailman kuin itse haluat! Kiitos tästä kommentista ja iloa muuttamiseen sekä sisustamiseen :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:11h, 29 syyskuun Vastaa

  Valkoinen on myös yksi sisustamisen väri? Ja jos sisustaa niin ei sillä ole mun mielestä merkitystä, että millä värillä sen tekee vaan se on nimitys ns. kodin laittamiselle :) Mutta jokaisella on tietysti oma makunsa ja mä tykkään tästä – se on tärkeintä. Kiitos sulle mielipiteestä, näitä saa aina ilmaista! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:15h, 29 syyskuun Vastaa

  Kiitos Anonyymi:) Oi puunsävy tuo tänne sellaista kivaa kodikasta lämpöä ja iskee myös muhun :) Valkoinen on ihana väri, mutta ymmärrän hyvin miehesi ajatukset. Niin moni pitää valkoista sairaalan värinä :s Kannattaa ihmeessä katsoa Elloksen valikoima – yllätyin ainakin itse positiivisesti siitä :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:21h, 30 syyskuun Vastaa

  Ei haittaa yhtään :) Mutta suuresti kiitoksia. Viihdyn täällä itsekin niin hyvin. Sisustaminen on vaan yksinkertaisesti niin hauskaa :p <3

 • Avatar
  Elli
  Posted at 20:17h, 06 lokakuun Vastaa

  Sulla on tosi tosi ihana koti! Toi on just sellanen mitä näkee vaan sisustuslehtien kuvissa ja jollaisesta oon aina kyllä haaveillut! Ei voi muuta sanoa kuin vau♥

Post A Comment