Meikkibudjetti max 20€

Toiveiden aika Eräs lukija nimittäin ehdotti hetki sitten, että esittelisin edullisempia meikkivaihtoehtoja. Mä suosin joissakin meikessä vähän laadukkaampia versioita ja joissain taas halvempia hyväksi todettuja versioita. Ajattelin nyt listata neljään eri kategoriaan meikit, jotka on edullisesta hinnasta huolimattaan asiansa hyvin ajavia. Toivottavasti te tykkäätte tällaisesta postauksesta ja saatte mahdollisimman paljon uusia tuotteita testattavaksi!

IMG_4975s


ALLE 5€:N MEIKIT

Maybelline Baby Lips – Melon Mania. Mikään ei voi mennä pieleen, kun yhdistää meikkiin vesimelonin tuoksua. Ja tässä on hyvä esimerkki siitä! Odotin tämän Baby Lipsin ilmestymistä kuin kuuta nousevaa eikä se tuottanut lainkaan pettymystä.
Nivea Lip Butter – Coconut. Mikä tuoksu (lue: maku)!! Kookokseen hullaantuneena tämä rasva lähti kaupasta mukaan pelkän nimen perusteella, mutta kyllä kosteutusta löytyy myös. Tykkään tämän jättämästä pehmeästä lopputuloksesta. Huulet tuntuu päivän käytön jälkeen jotenkin ”terveeltä”.
Elf eyeshadow. Muutaman euron ruskean sävyinen luomiväriduo kulkee pienen kokonsa vuoksi kätevästi mukana. Tämä pysyy silmillä jopa paremmin kuin osa mun vähän arvokkaammista luomiväreistä…
Maybelline Cover Stick – 02 Vanilla. Tämän normaalihinta on lähemmäs kympin, mutta tämä tuote on poistumassa eli sitä voi bongailla kauppojen poistokoreista. Eli hopi hopi äkkiä etsimään omanne! Tuote peittää hyvin iholta niin punoituksen, epäpuhtaudet kuin myös tummat silmänaluset.

IMG_5016a

ALLE 10€:N MEIKIT

Rimmel Moisture Renew Lipstick – Täydellinen kirkkaan punainen sävy Jättää huulet mattaiseksi eikä tee yhtään sotkuisen näköistä lookkia. Lisäksi huulipuna pysyy paikoillaan monia tunteja ilman lisäyksen tarvetta.
Maybelline Master Brow Pro Palette – Mun uusin meikkiostos! Edellinen kulmaväripaletti lensi todella hienossa kaaressa kylppärin lattialle ja lopputuloksen saattaakin arvata… Tästä löytyy hieman nestemäinen sekä puuterimaiset vaaleanruskeat sävyt.
Baby Skin Instant Pore Eraser – On silikonipohjainen meikinpohjustusvoide. Tämä on kehitetty häivyttämään ihohuokosten näkyvyyttä ja samalla luoden iholle samettisen lopputuloksen.
Baby Skin – Instant Fatigue Blur – Kesän heleyttä kasvoille saa näppärästi tällä Baby Skin-sarjan pohjustusvoiteella. Koostumus heijastaa valoa, joka saa aikaan blur-efektin. Melkein puolen vuoden käytön jälkeen voin sanoa, että on hintansa väärti.
Oriflame Reveal Kit – Tästä korostuspaletista löytyy ainekset korostukseen, heijastukseen sekä muotoilemaan kasvoja. Mä oon sitä mieltä, että meikkipohja on kaiken a ja o. Ja tällä tuotteella saa kätevästi luotua pohjasta näyttävän!

IMG_4989 (2)s


ALLE 15€:N MEIKIT 

Maybelline Better Skin. Tämä meikkipuuteri on uusi tuttavuus, mutta siitä on muodostunut jo muutamassa päivässä korvaamaton meikkipussin jäsen. Käytän BB-voidetta, josta tulee ohut lopputulos ja tämä toimiikin parhaiten sen päällä jättäen ihon pinnan tasaiseksi.
Maybelline Dream Fresh BB Cream. Paras luotto BB-voide, jota oon käyttänyt sen ilmestymisestä lähtien säännöllisen epäsäännöllisesti, haha. Kesällä varsinkin, kun pärjää vähemmällä meikkimäärällä niin tämä on ehdoton!
NYX Doll Eye Mascara. NYX-merkin meikit on kaikki yllättänyt mut positiivisesti edullisilla hinnoillaan kuin myös laadukkuudellaan. Tämä luo nimensä mukaisesti nukkemaiset silmät eli se erottelee ripset toisistaan avartaen samalla katsetta.
EOS Lip Balm. Tämä munan muotoinen rasva kulkee kätevästi mukana ja vaikka se onkin vähän arvokkaampi huulirasva niin sen arvoinen kaikin puolin! Plussaa liiankin herkkullisista tuoksuista.
Essie Nailpolish. Nämä on kynsilakoiksi arvokkaita, mutta herran jestas kokeilkaa!! Mikään lakka ei pysy näin kauaa hyvänä eikä levity yhtä tasaisesti. Kuivumisnopeus on muutama kymmenen sekuntia ja volaa – kynnet on valmiit.
Lumene Lip Perfecting Balm. Suloinen tyttömäinen huulirasva, joka tuoksuu vadelmalta. Tuo kivaa kiiltoa ja se sopiikin juuri sopivasti arkeen.

IMG_5024d


ALLE 20€:N MEIKIT

IsaDora Face Sculptor. 20€:lla kannattaa ostaa monikäyttöisiä paletteja. Tämän paletin sävyjä voi käyttää muun muassa kasvojen muotoiluun tai astetta huolellisempaan lookkiin. Kolme kärpästä yhdellä iskulla!
Cailap by Mariela Sarkima Like a Pro-brush. Meikkivoidesiveltimen laadukkuudesta ei kannata tinkiä. Sen laatu vaikuttaa nimittäin ratkaisevasti meikkipohjan lopputulokseen. Tämän luottosiveltimen löysin jo reilu vuosi sitten enkä vaihtaisi sitä mistään hinnasta pois.
theBalm – Balmbini.Tästä paletista vuorostansa löytyy luomivärejä, poskipunaa, korostusvärejä, huulipunaa sekä huulikiiltoja. Mun suosikki taitaa olla oikealla yläkulmassa oleva Hot Mama-poskipuna!
Beauty Blender. Hieman arvokas, mutta sen arvoinen meikkisieni. Tällä saa levitettyä niin korostusväriä kuin myös meikkivoidetta hankaliinkin paikkoihin.
Too Faced – Shadow Insurance. Jos mun täytyisi valita viisi meikkiä, joilla pärjätä loppuelämä niin tässä olisi yksi. P-a-r-a-s koskaan kokeilemani luomivärinpohjustusvoide. Luomiväri ei kuulkaas liiku yhtään mihinkään ilman meikipoistoaineita :D
Mitäs piditte postauksesta? Entä löytyykö tuttuja tai uusia tuttavuuksia testaukseen?


62 Responses to “Meikkibudjetti max 20€”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä on tuo ensimmäisen kuvan tarjotin/alusta? Todella hieno!!

 2. Avatar mansi sanoo:

  Hei! Tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta muistelisin että tilasit jokin aika sitten Nellyltä mustat nyöribaltsut, niin miten niissä koot pitää paikkaansa. Onko pientä kokoa, vai vastaako täysin omaa kokoa? Olen miettinyt samaisten baltsujen ostoa, mutta mietityttää tuo koko. Itsellä jalka on 36, mutta leveä lesti, niin mietin että onkohan niissä tuo kärki liian pieni mulle, kun näyttää kuvassa ainakin olevan kapea kärjestään. Ja pitääkö nuo nyörit sitten kengän jalassa hyvin, jos ottaakin koon isomman? Kiitos jo etukäteen, jos viitsit vastata :)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  paras postauksesi nyt kyllä hetkeen!! kiitos tuhannesti vinkeistä, tulee tarpeeseen :)

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihan loistava postaus!! :)) paljon hyviä vinkkejä!

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Luulin että tässä on ideana että etsit koko kasvojen meikkiin tuotteet, budjettina 20e :D

 6. Avatar robinzon fin sanoo:

  Mulla on kans toi cover stick (samassa sävyssä). Peittää tosi hyvin kyllä.

 7. Avatar Ansku k sanoo:

  Sun kuvat on aina niin hienoja♥ ja kiva postaus!:)

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva että teit tälläsen postauksen, tuntuu että noi kaikki vois lähtee kokeiluun :D

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö olekin nätti :) Esittelin sen itse asiassa juuri edellisessä postauksessa. Mutta se on siis H&M;:n Home-osastolta tilattu :p

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Moi! Eikä haittaa yhtään, vaikka ei liity tähän :) Mulla vastaa täysin omaa kokoa. Eli käytän normaalisti 37 ja tilasin saman myös niissä. Kärki ei ole ollenkaan liian kova tai pieni eli uskon sun jalkojen mahtuvan hyvin sisälle. Mulla ei ainakaan ollut mitään ongelmaa ja kenkien materiaali on hyvin pehmeetä niin tarpeen tullen ne myös joustaa :) Nyörit saa itse solmia niin kireelle tai löysälle kuin haluaa. Siltä osalta ei isomman koon ottaminen ole ongelma, mutta kyllä mä uskon sulle menevän ihan normaali koko, jota käytät :')

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti :o WAU! Kiitos paljon, tämä oli piristävää kuulla. Hyvä juttu, että vinkit tulivat todella tarpeeseen :)

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Oih kiitti!! Tämä oli niin mukava kuulla. Tällainen postausidea oli kyllä kiva ja kiitos kuuluu sitä sen ehdottajalle :))

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Eii :D Mä vähän luulen, että jos meikit täytyisi ostaa niin se ei olisi mahdollista… Tuo 20€ on siihen nähden niin pieni summa :s Mutta toivottavasti tästä löytyy edullisia meikkejä testaukseen :)

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Jei, vähän mukava kuulla sunkin tykkäävän! On se huippu ja peittää oikeasti vaikka mitä :-D

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä oli mieltä ilahduttava palaute :) Kuvista on niin kiva saada palautetta! Suuri kiitos ja hienoa, että sä pidit tästä ♥

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä on saanut loistavan vastaanoton :) Ja ilo oli mun puolella! Loistavaa ja kyllä kannattaa testailla näitä – et tuu pettymään :'D

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihanaa että toteutit pienen, vaatimattoman toiveeni ja tää vielä ylitti moninkertaisesti odotukseni♥ On myös huippua, että vaikka oot tosi suosittu bloggaaja, sä pidät silti jalat maassa ja jaksat kuunnella lukijoiden toiveita!

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei tää oli tosi kiva postaus! Oli tosi paljon hyviä ideoita!:)
  T.Elisabet

 19. Avatar annieveliina sanoo:

  Tää oli kyllä hyvä!!

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heippa!
  Voisitko tehdä sellaisen postauksen, johon kokoat mielestäsi hienoja asuja budjettina esim. 100€? Koska itse en ainakaan näin opiskelijana ole mikään rikas ja usein kun esittelet jotain asuja tai teet asukokonaisuus postauksia niin lähes kaikki on liian kallista:// Olis myös kiva ku tekisit se ihan pian;) Sekin vielä että mielellään suomalaisista kaupoista:D

  Olipas siinä tiukat kriteerit, mutta siis tollanen ois ihan tosi kiva niinkuin myös tämä postaus oli! Sun blogia on muutenkin niin mukava lukea, kun kaikesta välittyy niin positiivinen ja iloinen elämänasenne tänne ruudun toisellekin puolelle❤

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ei ois voinut parempaan aikaan tulla tää postaus!^^ Mulla on just luottokulmapaletti loppumassa ja huomasin, että se on poistunut valikoimista… Ootko vielä huomannut, että taittaako tuon Maydellinen paletin värit yhtään punaiseen?

 22. Avatar inka sanoo:

  Tosi hyvä postaus kyllä!<3

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus taas!! Noiden baby skin pohjustusjuttujen piti tulla suomeen jo ajat sitten ja jokaisessa kaupassa melkein on niille jo omat paikat mutta ei kertaakaan ole vielä ollut niitä tuotteita… Ja olen käynyt kyllä useasti kattomassa … Mistä oot ostanut omasi? :)
  Mitä eroa noilla kahdella baby skin jutulla sitten on? :)

 24. Avatar mansi sanoo:

  Kiitti paljon! :) Pitää nyt varmaan laittaa baltsut tilaukseen ens kesää varten :)

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Aw voi vitsit kiitos! Tämä oli mieltä lämmittävä palaute :) Mä toteuttelen enemmän kuin mielelläni näitä toivepostauksia. Mä haluan aina pitää jalat maassa ja kuunnella lukijoita. Nimittäin te ootte suurena osana tätä koko blogia <3

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Suuri kiitos :') Jes, hyvä jos tästä irtosi uusia ideoita! Sitä mä kädet ristissä vähän toivoinkin :p

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit! Kiitti paljon Anni tästä kommentista (:

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mukava kuulla tämä =) Näitä toiveita on aina yhtä kiva toteutella! Kiitos <3

 29. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus! :) on hyvä, että meikkejä on monenhintaisia niin jokaisen kukkarolle löytyy sopivaa! Oon samaa mieltä sjn kanssa, Eos-huulirasva on vaan täydellistä♡

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania meikkejä! Meikkipohjaan on mulla tosi vaikeeta löytää tuotteita koska olen tummaihoinen ja täytyy stockkalta mennä ostamaan kauheen kalliita ja ei edes hintansa arvosia tuotteita :/

 31. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hyvä postaus, olenkin kokeillut useita sun mainitsemia tuotteita! mun on kyllä pakko olla eos huulirasvoista eri mieltä; mun mielestä ne ei kosteuta ollenkaan ja jos oikeaa kosteuttavuutta etsii niin mä oon käyttänyt apteekin tehokkaampia yksilöitä siihen :) se on kyllä totta että ne tuoksuu ja maistuu ihanalta ja onhan ne vaan tosi suloisia :D
  – Aliisa

 32. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihan mahtava ja hyödyllinen postaus! :) Sain paljon tuotevinkkejä kokeiltavien listalle. Kiitos tästä <3

 33. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Tää oli kyllä toosi hyvä ja hyödyllinen postaus ! :)
  Kiitos tästä ! Voisi kyllä monikin lähteä tuolta kokeiluun ;)

 34. Avatar Nena Sofia sanoo:

  Tosi kiva postaus! :) Muutamia vinkkejäkin nappasin tästä, eli kiitos :)

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva ja hyödyllinen postaus! Mietin vaan, että mistä oot ostanu ton Oriflamen Reveal Kitin? Korostuspaletille ois tarvetta eikä ensimmäisenä viitsi ostaa kauhean kallista tuotetta, vaikka mieli tekiskin

 36. Voi miten hyödyllinen postaus! Lähti ihan pari uutta juttua testaukseen :)

  Minttu Viennetta

 37. Avatar Jenna sanoo:

  Tosi hyvä postaus ja nimenomaan se,että vaikka olisi halpa niin se ei tarkoita sitä että se olisi laadultaan huono tuote. Tykkäsin tästä postauksesta paljon. :)

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kyllä esim. youtubesta löytyy tällasia videoita missä on ostettu ja toteutettu koko kasvojen meikki alle 20 eurolla, että kyllä mahdollista on ;) vieläpä näyttää ihan hyvältä.

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Isot kiitokset Ano :) Sanoppa! Joissakin meikeissä tulee panostetua ja toisissa taas pihistettyä. Edullinen ei aina tarkoita huonoa. Niin on ja siitä löytyy vaikka mitä herkullisia makuja… <3 Nam!

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava nähdä, että nämä miellyttää (: Eikä! Tuo on kyllä inhottavaa, kun ei löydy oikeita sävyjä. Onneksi kuitenkin Stockalta löytyy vaihtoehtoja, mutta ne on kyllä niin arvokkaita :-(

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos :) Eikö siellä päin ole myynnissä? Onpas outoa :o Täällä päin niitä myydään joka kaupassa, mutta varsinkin Cittarissa, Anttilassa ja Prismassa. Toivottavasti löytyy :) Ja sinisestä purkista tulee pohjustavampi vauvamainen meikkipohja. Keltainen taas heleyttää ihoa ja tuo auringon hehkua :')

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Mahtavaa!! Oon niin innoissani tähän postaukseen tulleesta hyvästä palautteesta :) Kannattaa ostaa tuo kulmapaletti käyttöön – siinä on niin hyvä hinta-laatusuhde! En ole huomannut ollenkaan tuollaista, joten en usko niiden taitavan yhtään :)

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Jei!! Kiitos itsellesi mahtavasta kommentista :) Mieltä piristävää nähdä näin positiivisia kirjoituksia. Kiiiitos <3

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Oi oi kiitti Taru :-) Superia, että tästä postauksesta oli näinkin paljon hyötyä! Tähän tiivistyy kaikki kokeilemisen arvoiset tuotteet, joten ehdottomasti kannattaa harkita näiden testaamista (:

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia :') Hyvä juttu, että oli hyötyä. Mä toivoinkin, että mahdollisimman moni saisi napattua tästä vinkkejä itselleen. Kiitos sulle :-)

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :) Mä oon ostanut sen Oriflamen meikkikutsuilta, mutta mun mielestä niitä saa myös itse tilattua Oriflamen sivuilta. Tämä ajaa asiansa tosi hyvin eikä ole yhtään liian kallis :)!

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Oih kiitos kovasti :) Tämä oli mukava kuulla! Ja vielä mukavampi oli huomata sun löytäneen uusia juttuja testaukseen. Toivottavasti pidät :)!

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos (: Oi vähän kiva! Harmi kuulla, että sä et ole niistä samaa mieltä… Toki se varmaan riippuu myös mausta, koska mulla on kans yksi EOS-rasva, joka ei kosteuta yhtä paljon kuin muut :/ Joo näissä on niin söpö ulkoasu ja niin houkuttelevat värit, haha! Mä en olekaan testannut apteekin omia, kiitti vinkistä :)

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  theBalm – Balmbini Mistä näitä saa? :)

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Sä sen Jenna sanoit :) Aivan totta! Joskus hinta ja laatu ei kulje käsikädessä, mutta onneksi löytyy paljon vaihtoehtoja. Kiitos kovasti ja tämä oli kiva kuulla – taidan jatkossakin toteutella vähän erikoisempia postauksia :')

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Bangerhead myy ainakin! Taitaa olla ainoa verkkokauppa joka kuljettaa sitä Suomeen :-)

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Niinkö :o Täytyy katsoa sellainen video joskus! Kuulostaa nimittäin mahdottomuudelta, mutta ei se sitten varmaan ole :p

 53. Avatar Emilia sanoo:

  Jes kiitos mielettömän paljon hyvistä vinkeistä <3 !! Pari noista lähtee ainakin heti kokeiluun! <3 niin kauniisti oot laittanut kaikki esille, sulla on kyllä visuaalistasilmää <33

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun kommentti ei tänne näköjää tullut. Essie lakoista vaan sen verran että kerran erehdyin ostamaan enkä toista kertaa osta. Ei nimittäin mun kynsissä kestänyt paria päivää kauempaa se lakka! Olin ihan ihmeissäni ku kaikki on niitä kehunu mut sitten kun kokeilin ni heti parin päivän jälk lähtivät kulumaan D:

 55. Avatar Saijis sanoo:

  <3 Ei mitään! Ilo on mun puolella ja se on vaan piristävää, että musta ja mun blogista oli konkreettista apua. Aw kiitos – kuvista ja kuvien asetteluista saatu palaute motivoi älyttömästi…<3

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Ei ole tullut :o Tosi hyvä, kun tulit laittamaan uudelleen! Mitää eikä :o Ikävä kuulla, että sulla on tuollaisia kokemuksia :o Annoitko lakan kuivua kunnolla kerrosten välissä vai laitoitko yhden kerroksen? Se voi myös olla, että juuri tuossa sun lakassa on tapahtunut virhe… Mulla kestää juuri sen 2-3 päivää täysin kulumatta, kun laittaa kaksi kerrosta :)

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Moikka! Joo mikäs siinä :) Mulla on yleensä laukut ja muut asusteet vähän arvokkaampia niin siitä johtuu tämä hintaluokka :s Mutta tässä olisi hyvä idea postaukseen! Nimittäin tästäkin postauksesta on tykätty sen verran paljon :)

  Oih kiitos♥ Tämä oli mukava palaute! Mä pyrin jokaisella postauksella välittämään iloista elämänasennetta ja positiivisuutta ruudun toiselle puolelle. Hyvä, että se tulee perille :)

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Ei mitään:) Hyvä, että oli apua! Ja joo ehdottomasti nyt, kun niitä on vielä saatavilla (:

 59. Avatar Nelli sanoo:

  todella hyödyllinen postaus, tämmösiä lisää :') ♥

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Miten kivasti sanottu :) Tietää jatkossakin toteutella tällaisia vinkkipostauksia! Kiitos Nelli ♥

 61. Avatar Elli sanoo:

  Ihana postaus niin kuin aina Saija! Tosi hyödyllinen myös♥

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon ihana Elli :) Niin mukava nähdä sun pitävän tätä hyödyllisenä…♥!

Kommentoi