Ihmetyksiä jakavat asukuvaukset

IMG_3148 (2)ssseIMG_3379s

IMG_3379s

Kamera. Se ihmeellinen vekotin, jonka näkyminen julkisilla paikoilla herättää jokaisen ihmisen mielenkiinnon. Muistan kuinka blogin alkuaikoina oli outoa ja ehkä jopa vaikeaa kaivaa kamera esiin ravintolassa ja räpsiä kuva ruoka-annoksesta. Muut syömässä olevat ihmiset tuijotti ja jotkut jopa ihmetteli ääneen, että mitä mä oikein teen? Nykyään muiden katseisiin ei kiinnitä enää edes huomiota, kun siihen on tottunut… Paitsi asukuvia ottaessa asia on ihan toinen.

IMG_3152 (2)xll

IMG_3390fl

Tänään viimeksi räpsittiin kuvia julkisella paikalla ja tarkalleen sanoen erään koulun nurkalla. Vastapäätä oli menossa pienten poikien pesäpalloharjoitukset, vasemmalla puolella vieressä isä opetti kahta poikaa pelaamaan jalkapalloa, ohi pyöräili vanhempi pariskunta ja kameran edestä meni lenkkeilijä koiran kanssa. Näitä kaikkia yhdisti se, että jokainen melkein pysähtyi kameran nähdessään. Sitäkin enemmän ihmetyksiä jakoi se, että pyörin ja hyörin kameran edessä kaikenlaisissa asennoissa.

IMG_3249sss5

IMG_3398jjl

Knitting Gina Tricot | Jeans Gina Tricot | Bag Michael Kors (addlink) | Shoes Adidas/Def-Shop (gift) | Watch Marc Jacobs | Bracelet Marc Jacobs | Sunnies Rayban (addlink)
Lukijat näkee vain blogiin päässeet asukuvat, mutta niiden takana saattaa monesti olla mitä erikoisempia kuvaustilanteita. Kerran eräs mies jäi sivusta seuraamaan koko kuvauksen, hetki sitten lukija kommentoi ja kertoi nähneensä mut hänen takapihallaan kuvailemassa, jotkut saattaa näyttää peukkua ohi kävellessä ja pieni osa ihmisistä katsoo hieman vihaiseen tyyliin.
Kameran näkymiseen julkisilla paikoilla ei varmaan koskaan tulla tottumaan, mutta olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä ja mahdollisia kokemuksia asiasta; Ootteko bonganneet ihmisiä kuvailemasta ja millaisia fiiliksiä se herättää teissä?


81 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:58h, 30 elokuun Vastaa

  Ei liity aiheesen! Tiedätkö saako seinäjoen moda aukiasta hunterin saappaita? :) Tai saako sjoki-vaasa akselilta niitä mistää? Haluaisin koittaa ja ostaa mielummin kaupast ku netistä. Kiitos jo vastauksesta etukäteen:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:05h, 30 elokuun Vastaa

  Ei haittaa, vaikka ei liity aiheeseen:) Seinäjoella ei valitettavasti ole Hunterin saappaita, mutta Vaasan Moda Aukialla on niiden oma osasto eli kannattaa suunnistaa sinne! Siellä pitäisi ainakin mustista olla kaikki mallit esillä niin pääset testaamaan :')

 • Avatar
  Heidi Helander
  Posted at 23:21h, 30 elokuun Vastaa

  Mistä tuo ihana neule on? :) <3

 • Avatar
  Minni v.
  Posted at 23:24h, 30 elokuun Vastaa

  Mä oon tainnut kerran nähdä jotkut kuvaukset jossain kadulla. Mun mielestä se on ihan kiva että uskalletaan tulla sinne julkiselle paikalle vaikka onkin vain tavan tallaaja : )

  Itseä harmittaa kun ei ketään asukuvaajaa ole, kun välillä olisi kiva niitä omiakin asuja saada tallennettua.

  Ja ihanat noi kengät ja muutenkin koko asu!

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 23:29h, 30 elokuun Vastaa

  En oo ainakaan nähnyt kun kukaan ois ottanut asukuvia julkisilla paikoilla, mutta ei se minusta mitään erikoista oo ja en ihmettelis jos näkisin varsinkaa ku tiiän et monetki laittaa niitä esim.blogiin koska luen
  ite niin paljon blogeja
  Ja aivan ihanat nuo kengät ja muutenki onnistunut asukokonaisuus!:)♥

 • Avatar
  Serafiina Raidisto
  Posted at 23:34h, 30 elokuun Vastaa

  Sun postauksia on kiva lukea ja niistä saa paljon inspiraatioita asuihin! Sekä aina tulee hyvälle tuulelle :)

 • Avatar
  Viivi
  Posted at 23:37h, 30 elokuun Vastaa

  Oi vitsit noita kenkiä! Oon kanssa monet kerrat ihastellut noita kyseisiä ja pitäis ehkä vihdoin pistää tilaukseen! :-)

  http://playingwithmylifeviivi.blogspot.fi

 • Avatar
  Camilla Josefiina
  Posted at 00:04h, 31 elokuun Vastaa

  Ihan valehtelematta oon todella monet kerrat ajatellut, että millaisia kokemuksia sulla on julkisella paikalla asukuvien ottamisesta, mutta ylläriylläri oon aina unohtanut kysyy. Kiva et teit tälläisen siis itse! Haha, mua huvittaa aivan et kaikki muu on täs nykyaikaisessa maailmassa niin tavallista mut sit jotain kuvaamista hämmästellään niin paljon :-D Jännä et sun lukijoittenkaan tuskin tulee ajateltua ikinä ( ainakaan ensimmäisenä ) sitä et millanen kuvaustilanne sulla on, kun näkee ensimmäisenä loistavat otokset. Siitä jää sellanen wouwau-fiilis, eikä tuu mietittyä kyllä mitään syvällisempää taatusti sen enempää. Mut esimerkiksi silloin, kun katselee niitä pilalle menneitä asukuvia niin silloin ehkä ensimmäisenä tulee se itse kuvaustilanne mieleen ja herää paljon kysymyksiä jo ihan mielenkiinnosta, et miks tuo kuva ei olekaan ihan onnistunut. Olis just tosi jees nähdä sun kuvaustilanne. Vähintään kysyisin sulta et "Hei anteeks, häiritsenks mä jos jään tähän vähän sivumpaan seuraileen?" Ja jos saisin luvan niin poimisin sun ja sinun kuvaajan parhaimmat niksit ja vinkit talteen, ja yrittäisin saada joku päivä vielä yhtä hyvän lopputuloksen x)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:21h, 31 elokuun Vastaa

  lähinnä hävettää ja nolottaa tollasten tyrkkyjen puolesta ku pitää kiemurrella kameran edessä julkisilla paikoilla

 • Avatar
  Sirpale
  Posted at 05:56h, 31 elokuun Vastaa

  Tuo on niin hauskaa ko ihmiset tuijottaa :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 05:58h, 31 elokuun Vastaa

  Se on ostettu ihan vähän aikaa sitten Ginasta :) Eli niitä pitäisi löytyä vielä <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:06h, 31 elokuun Vastaa

  Ootko :) Hei vähän kiva! Mä en ole bongannut vielä yksiäkään Suomessa, mutta täällä Seinäjoella ei kovin moni ihminen bloggaa niin sen vuoksi ehkä ne on jäänyt välistä :s Ikävä kuulla, että sulla ei ole asukuvaajaa :/ Ei sulla olisi ketään kaveria tai sukulaista, josta saisit taivuteltua itsellesi kuvaajan?

  Kiitos paljon ja nuo kengät on munkin yhdet tämän hetkiset lempparit :p!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:09h, 31 elokuun Vastaa

  Ihanaa, että löytyy ihmisiä joita kuvaukset ei ihmetyttäis :) Se on niin hassua, että kaikki ihmettelee sitä ja se kerää tosi paljon katseita. Vaikka moni ihminen lukee blogia niin silti kuvaukset tuntuu vielä tuntemattomilta muille :o Suuret kiitokset sulle Ansku! Ja tosi kiva nähdä sun pitävän niin kengistä kuin koko asusta =) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:11h, 31 elokuun Vastaa

  Mikä piristävä palaute täällä odotti heti aamulla (: Hyvä juttu, jos saan annettua inspiraatiota asuihin – sitä mä nimittäin toivonkin antavan. Kiitoksia :')

 • Avatar
  Tiina FitFatMama
  Posted at 06:27h, 31 elokuun Vastaa

  Oi noi kengät on ihanat! :) ite harvemmin otan julkisella paikalla asukuvia,paitsi sillon kun otan niin haluun mahdollisimman nopeesti hoitaa tilanteen :D. Yleensä otan omassa pihapiirissä asukuvat :) r
  Pitäis opetella olemaan rennompi

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 06:49h, 31 elokuun Vastaa

  Siis aivan ihanat kengät ♡♡♡ Myös tuo neule ja farkut on tosi hienot ;) Kello, rannekoru ja vaalea kynsilakka sopivat myös asuun upeasti :) Mk: n laukku on ihan jees mutta olisi voinut olla myös muutama kuva jossa ei ole laukkua :)
  Ite en oo bongannu tollasia kuvaustilanteita missään :D Mutta mun mielestä se ei oo epänormaalii julkisalla paikoilla :)
  Olipa kiva lukea heti herättyään tälläinen ihana postaus ♡

 • Avatar
  Iiris ja Saima
  Posted at 07:11h, 31 elokuun Vastaa

  Itse en kenenkään ole kaduilla kuvia nähnyt räpsivän. Mutta ei siinä mun mielestä mitään outoa oo. Ja todella tylsää jos jotkut kattovat vihaisesti/: ja itse pidän asukuvista jotka on räpsitty kaduilla♥♥ Toodella ihana asu jälleen kerran. Tuo neule ja noi kengät! ♥♥ Mäki haluun;-)

 • Avatar
  Dansku
  Posted at 07:13h, 31 elokuun Vastaa

  Noi kengät ja toi neule❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Aivan ihana asu!!!

 • Avatar
  Laura
  Posted at 08:03h, 31 elokuun Vastaa

  Ihan sika upeet kengät!!!!!!! <3

 • Avatar
  Hanna Voutilainen
  Posted at 09:07h, 31 elokuun Vastaa

  Itse bloggaajana hymähtelen ohi kulkiessa sille, kun joku ottaa selfietä tai näkee asukuvien ottohetken. Siinä ei minulle ole mitään ihmeellistä, mutta sitä itsekin tehneenä ymmärrän hyvin miltä se tuntuu kun ihmiset jäävät katsomaan ottohetkeä. Ja poikakaverin mielestä se on vieläkin outoa kun otan kuvan ruosta (olen sen jättänyt sentään puhelimen varaan), eilenkin pyysin häntä olevinaan aloittamaan syömisen (ihan vaan että aterimet saadaan hyvään asentoon ja liikettä mukaan), oli kuulema hiukan noloa. :D Sen siitä saa kun seurustelee bloggarin kanssa.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:16h, 31 elokuun Vastaa

  Noi kengät OMG!!!!! <33 haluan!!!!!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:26h, 31 elokuun Vastaa

  Eikö olekin ihanat :-) Kyllä kannattaa! Nuo on nimittäin tällä hetkellä lopussa joka paikasta eli jos vaan löydät niin tilaa ihmeessä. On ne niin kivan erilaiset :)!

 • Avatar
  Laura Tapio
  Posted at 09:41h, 31 elokuun Vastaa

  Taas aivan ihana postaus! Sä osaat kirjoittaa aina mielenkiintoisia postauksia, tällaista lifestyle blogia on etsitty vuosia mikä oikeasti kiinnostaa mua. Oon aika huono kommentoimaan kellekkään mutta sulle jaksaa vaikka joka postaukseen siitäkin syystä että vastaat niihin :) ja onneks mulla ei oo tota ongelma kun asun maalla mut on pari kertaa joku kyl ihmetelly mitäs mää tuolla kameran eessä teen. Näyttää olevan vähän pimennossa joillekkin toi kameran edessä pyöriminen :D

 • Avatar
  Sonja
  Posted at 09:47h, 31 elokuun Vastaa

  Mulla on ainakin jotenkin tosi iso kynnys ottaa kuvia ihmisten keskellä keskustassa. Mä asustelen kans täällä Seinäjoella ja jotenkin ei tulis mieleenkään ottaa kuvia tuol ihmisten hälinässä. :D Mut pointsit sulle siitä, että sä uskalla mennä ottaa kuvia ihmisten katseista huolimatta. :) Ite tyydyn ottamaan kuvat aina joillakin pienillä metsäpoluilla tai sitten kotikotona maalla, jossa ei asu ihmisiä lähettyvilläkään. :D Mä en saa kuvista onnistuneita tai luonnollisia, jos ihmetteleviä katseita on paljon, mut sulta näyttää kyl todellakin luonnistuvan – ihana asu jälleen ja kauniit kuvat. :) ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:24h, 31 elokuun Vastaa

  Musta tuntuu että tollainen on yleisempää vähän pienimmissä kaupungeissa, kun taas Helsingissä kukaan ei edes katso tai huomioi vaikka asu kuvia ottaisi espalla kiireisimpään aikaan päivästä :)

 • Avatar
  Cami - Fun, Fitness and Fashion
  Posted at 11:02h, 31 elokuun Vastaa

  Kerran otettiin kaverin kanssa asukuvia keskellä Aleksanterinkatua Helsingissä ja kyllä se oli nyt niin ihmeellisen näköistä touhoa, kun moni jäi ihmettelemään viereen monttu auki :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:34h, 31 elokuun Vastaa

  Olisi hauska, jos kokoaisit kaikki kenkäsi yhteen ja kuvaisit ne! :)

 • Avatar
  Melissa
  Posted at 12:43h, 31 elokuun Vastaa

  Zalandolta löytyy (74e) , juuri pistin tilaukseen :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:33h, 31 elokuun Vastaa

  ois kiva nähdä postaus missä esittelisit kaikki sun tatuoinnit ja kertoisit niistä :)

 • Avatar
  emmavilhelmiina
  Posted at 15:29h, 31 elokuun Vastaa

  Kun siskoni tai kaverini ottavat asukuvia blogiini, se herättää aika paljon kummastusta aina :D monta kertaa ihmiset jäävät viereen katselemaan ja muutaman kerran joku on kysynyt saako tulla kuvaan mukaan :D ! helponta olis ottaa kuvia jonku nähtävyyden lähellä niin ei saisi aina niin suurta kummastusta aikaan.. :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:59h, 31 elokuun Vastaa

  en ihmettele jos seinäjoen kokoisella pikku paikkakunnalla vähän katsotaan kun joku on räpsimässä merkkilaukut olalla kuvia vaikka maalla ollaankin :-D mutta yleisesti siis itse en ainakaan kiinnitä kuvaukseen huomiota sillä se on ihan normaalia, enkä jaksa edes välittää muiden katseista :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:35h, 31 elokuun Vastaa

  ihan älyttömän kivat kengät!! ♥♥

 • Avatar
  Sara Vanhala
  Posted at 19:13h, 31 elokuun Vastaa

  Viimeksi kun oltiin kaverin kanssa läheisessä metsässä kuvaamassa uusia profiilikuvia facebookkiin, luultiin olevamme keskellä ei mitään ja että pari lähellä olevaa mökkiä olisi tyhjillään. Eihän me tietenkään huomattu että lähellä oli satama ja siellä tiellä olikin sitten enemmän elämää kuin vaan me. Yksi ja sama mies pyöräili kolme kertaa meidän ohi ja joka kerta nauroi ja eihän siinä sitten itsekkään voinu muuta tehdä kuin nauraa ja sen takia koko homma venyikin pidemmäksi mitä oltiin suunniteltu :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:23h, 31 elokuun Vastaa

  Asun itse vähän pienemmässä paikassa niin täällä ei kyllä ole koskaan näkynyt ketään kuvailemassa missään. Sen takia tuntuisi itsekin oudolta lähteä kylänraitille kuvailemaan asukuvia. :D Sen sijaa Helsingissä usein käydessä ei ole mikään ihme edes että joku ottaa jäätävällä järkkärillä kuvia keskellä Aleksia tai napsii ravintolapöydässä muutamat kuvat. Siellä otan itsekin monesti perus fiiliskuvia, sillä ihmiset ei kiinnitä siihen huomiota. :D Outoa, että noin 30 kilometrin välimatkalla voi olla näin erilaista! Kiva, että kuitenkin jaksat kaikesta huomiosta huolimatta kuvailla näitä asuja, niitä on aina niin kiva katsella. :) Tässä asussa tykkään erityisesti valkoisten housujen ja noiden Addujen yhdistelmästä. Kivaa viikkoa sulle! :)

 • Avatar
  Jeannay Juliet
  Posted at 20:09h, 31 elokuun Vastaa

  Noi kengät on pelkkää rakkautta! Ihanat♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:39h, 31 elokuun Vastaa

  hei sul oli instassa kuva aivan ihanista adidaksen kengistä! nii aattelin kysästä että ootko mistä ne ostanu ja paljo mahtoi maksaa? :-) en muista ootko jo esitelly niitä täällä:D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:59h, 31 elokuun Vastaa

  Mikä tää punapää oli jonka kans tatu hengas karmas lauantaina? Näytti lähtevän yhtämatkaa narikaltakin.. Ettekö enää seurustele?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:59h, 31 elokuun Vastaa

  Tosi ihanat kengät!♥ Itse olen nähnyt joidenkin asukuvia ottaen ja minulle tulee siitä positiivinentunne että joku pystyy ottamaan nitä julkislla paikoilla, vaikka se voisikin aiheuttaa paheksuntaa, en kyllä ymmärrä miksi aiheuttaisi…..

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:42h, 31 elokuun Vastaa

  Tosi mukavan näköinen asukokonaisuus! :) Ihanan raikkaan näköiset kengät. Viimeisestä kuvasta tuli mieleeni, että miksi blogeissa on todella usein kuvia kenkien sitomisesta? Mun mielestä ne otokset ovat tosi teennäisen näköisiä! :( Kenkälähikuvissa ei siis ole mitään väärää, mutta kenkiin ei tarvitsisi koskea niissä, vaan mieluiten olla ihan normaalisti, harvoin kun nauhoja oikeasti korjaillaan kesken menon. Muuten tykkään "poseerauksistasi", koska olet niin aidon ja rennon oloinen niissä, etkä sähellä turhia. Kaikesta huolimatta blogisi on ihanan positiivinen, jatka samaan malliin, piristät kovasti meidän lukijoiden syksyä! ❤️

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:46h, 31 elokuun Vastaa

  Ootko! Hei vitsit sitten tämä postaus tuli juuri oikeaan aikaan :) Et voisi paremmin sanoa, niinpä :D Siis tässä maailmassa ei ole nykyään enää mikään outoa, mutta kameralla kuvaaminen ihmetyttää silti edelleen? Se on niin hassua :-D Osa ihmisistä katsoo mielenkiintoisilla katseilla, osa huvittuneena ja pieni osa ehkä vähän nyrpeällä ilmeellä. Mäki tykkään jakaa niitä pilalle menneitä asukuvia tänne, kun niiden avulla moni saa sellaisen aidomman kuvan tilanteista, joissa kuvia räpsitään. Kieltämättä mukaan on mahtunut vaikka minkälaisia tilanteita :D Näihin kuvaustilanteisiin on hauska palata pilalle menneiden kuvien kautta. Haha olisi kyllä hauskaa, jos joskus joku tulisi mukaan seurailemaan :D Saisit ehdottomasti tulla! Siitä voisi tulla mielenkiintoisempaa, kun on kunnolla yleisöä :D <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:47h, 31 elokuun Vastaa

  Tollasten tyrkkyjen? Mä en mielestäni ole "tyrkky", jos kuvaan blogiini asukuvia. Mutta kiitos paljon, kun tulit kertomaan oman mielipiteesi :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:50h, 31 elokuun Vastaa

  Niinpä :D Aluksi sitä tulee itselle sellainen hassu olo, mutta nopeasti sitä osaa jatkaa kuvailua normaalisti :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:53h, 31 elokuun Vastaa

  Mä oon samaa mieltä :) Kivan pirteät! Haha joo oma piha tai joku muu rauhallinen paikka on toimiva ratkaisu. Silloin ei tarvitse pelätä muiden ihmisten katseita :) Pikkuhiljaa, kun menee lähemmäs julkisia paikkoja niin sitten sitä alkaa tottua siihen ja haluaa uudelleen :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:56h, 31 elokuun Vastaa

  Voi miten ihana kommentti :) Kiitos Taru <3 Sä osaat sitten kirjoitella aktiivisesti tällaisia piristyksiä tänne. Joo täytyy ensi kerralla muistaa ottaa kuvia, joissa ei näy aina laukkua :) Hyvä juttu, että susta se ei ole epänormaalia. Tuntuu, että se on niin monelle vielä "vieras" asia nähdä joku kuvaamassa asua :s Mutta ehkä ihmiset pikkuhiljaa alkaa tottumaan :) Kiva, jos sain piristettyä sun aamua…<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:00h, 01 syyskuun Vastaa

  Munkaan mielestä ei ole mitään outoa :) Harmi, että jotkut ottavat kuvaukset ns. niin tosissaan, että katsovat vihaisesti. Noh ehkä ihmiset tottuu siihen vielä joku päivä :) Kiitos tuhannesti sulle! Mä pidän itsekin juuri noista yksityiskohdista tässä asussa – kengät on suurta rakkautta =) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:40h, 01 syyskuun Vastaa

  Vautsi kiitos hurjan paljon sulle :) Super kiva nähdä, että asu oli sun mieleen <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:43h, 01 syyskuun Vastaa

  Äää niinpä!! Ja kivan ulkonäkönsä lisäksi ne on myös älyttömän mukavat jalassa :)<3

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 16:36h, 01 syyskuun Vastaa

  IHANAT kengät :'D ❤️ mun mielestä se on ihan normaalia, että ihmiset kuvailee ja siitä tulee semmonen kiva fiilis kun joku muukin ottaa kuvan ruoka-annoksestaan niin tietää ettei oo ainut :-D

 • Avatar
  Katja
  Posted at 18:04h, 01 syyskuun Vastaa

  Ihania kuvia taas kerran! <3 :) Otatko sun kuvat itse- vai kaukolaukaisimella vai ottaako joku muu ne? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:21h, 01 syyskuun Vastaa

  Ei vitsi, kävin tota koulua aikanaan! :D
  ihana asu ja varsinkin noi kengät <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:08h, 01 syyskuun Vastaa

  Seinäjoki ei oo vielä niin "iso" että ihmiset tajuais olla tuijottamatta :D tampere/tku/pk-seutu ei juuri tuijoteta :) jatka samaan malliin:)

 • Avatar
  PauliinaMaria // PerheeniPieni
  Posted at 23:51h, 01 syyskuun Vastaa

  Kyllä! Salaisesti itseään häveten pitäisi ryömiä koloon kuvaamaan, kehtaavatkin JULKISILLA PAIKOILLA!!!

  Heh heh :D

 • Avatar
  Ani NakedTruth
  Posted at 21:56h, 02 syyskuun Vastaa

  Tiedän niin mistä puhut :D Onneksi täällä Helsingissä ihmiset ovat tottuneet kameroihin ja bloggaajiin, mutta silti.. usein minua tuijotetaan ja ihmetellään kun kaivan kamerani esiin. Luulisi, että nykyään bloggaaminen ja muutenkin kuvien räpsiminen on niin tavallista ja yleistä, ettei ketään enää kiinnosta ottaako joku vieressä kuvia ruoka-annoksista vai ei.. :D on se varmaan vaan niin mielenkiintoista seurata vierestä toisen touhua :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:25h, 03 syyskuun Vastaa

  Eikä :D Mutta tiedän tunteen! Eihän siinä mitään ihmeellistä ole, mutta se kuvaustilanne on niin outo, että siihen kiinnittää huomiota. Haha huippu :'D Se on parasta, kun kuvaa ruokaa ja laittaa sen seuralaisen odottamaan, että saa syödä… Monella ei meinaa hermot kestää. Mutta hyvä, että saitte onnistuneen kuvan ja niinhän se menee, että bloggaajan kanssa seurustelminen on välillä vähän haastavaa. Malttia täytyy olla :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:27h, 03 syyskuun Vastaa

  Täydelliset!! Tykkään tuosta kuosista ja mallista paljon <3 Ainakin Zalandolla ilmeisesti on vielä kokoja jäljellä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:28h, 03 syyskuun Vastaa

  Oon samaa mieltä tuosta:) Ne tuo sellaisen rennon tunnelman! Kyllä säkin varmasti vielä, kaikkea täytyy kokeilla joskus ;-) Hih ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:38h, 03 syyskuun Vastaa

  Kiitos Laura!! Oot ihan huippu, kun jaksat kommentoida niin usein :) Mä tykkään älyttömästi siitä, että ihmiset kommentoi ja vielä enemmän, kun näin aktiivisesti. Kommentteihin vastaaminen on aina ollut mulle tosi tärkeää enkä osaisi kuvitella näihin vastaamatta jättämistä :s Voi siellä on varmasti ihanan helppo kuvata, kun ei ole ulkopuolisia tekijöitä :D Niin totta, ehkä ihmiset vielä tottuu :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:41h, 03 syyskuun Vastaa

  Se on kyllä hieman pelottavaa, mutta ei saa antaa ihmisten katseiden haitata :) Täytyy ajatella, että tänne on tultu kuvaamaan ja homma hoidetaan nyt loppuun :D Joskus saattaa seuraavia silmäpareja olla jopa kymmenen, mutta ei auta. Voi tuollaisissa rauhallisissa paikoissa on niin kiva ja jotenkin luonnollisempi kuvata, kun ei ole muita häiritsemässä – saa keskittyä vaan kuvaushetkeen :) Kiitos tuhannesti Sonja kommentista, tämä piristi paljon! ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:41h, 03 syyskuun Vastaa

  Mä oon käynyt itse asiassa Helsingissäkin kuvaamassa ja siellä myös ihmisten katsoo :o En tiedä sitten riippuuko se vähän, että missä ja on millaisia ihmisiä kävelee ohi :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:44h, 03 syyskuun Vastaa

  Voin kuvitella :D Se on jännä, kun ihmiset jää ihmettelemään. Mä katsoisin vaan ja jatkaisin matkaa normaalisti. Mutta kamera on sen verran vieras juttu ilmeisesti, että sitä aina katsotaan :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:49h, 03 syyskuun Vastaa

  Hauska idea :D Siinä olisi nimittäin kuvattavaa! Katsotaan, jos saan ne joskus mahtumaan samaan kuvaan :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:51h, 03 syyskuun Vastaa

  Oon joskus toteuttanut sellaisen ja se löytyy Tattoos-tagista. Mutta voisin kyllä tehdä uuden viimeistään, kun saan otettua uuden leiman :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:54h, 03 syyskuun Vastaa

  Hassua, että ihmiset ihmettelee noinkin paljon :D Onko! Haha vähän huippu. Mulle ei ole tuollaista tullut ainakaan vielä vastaan :D Tuo on muuten aivan totta. Näyttäisi kuin kuvaisi pelkkää nähtävyyttä tai itseään sen kanssa. Ei huono idea ;-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:00h, 03 syyskuun Vastaa

  Nojoo ehkä :D Mutta kyllä esimerkiksi Tampereella ja Helsingissä kiinnitetään myös huomiota kuvauksee. Nimimerkillä kokemusta on! Riippuu varmaan paljon ihmisestä :) Joo totta – se on munkin mielestä nykyään aivan normaalia. En tiedä miksi niin moni ihmettelee sitä :o

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:01h, 03 syyskuun Vastaa

  Nuo on aivan täydelliset :) Jotenkin ihanan raikas kuosi…♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:11h, 03 syyskuun Vastaa

  Eii :D Tuo on varmasti ollut hauska tilanne, kun on huomannut miehen pyöräilevän aina uudelleen ja uudelleen :D Joskus sitä luulee olevansa rauhassa jossain kuvaamassa, mutta todellisuudessa lähellä onkin vaikka kuinka paljon ihmisiä. Tällaiset kuvaustilanteet jää aina parhaiten mieleen :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:29h, 03 syyskuun Vastaa

  Tuskinpa kyse on mistään kaupungin pienuudesta tai isoudesta. Ihan yhtä uteliaita ihmisiä on joka paikassa :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:07h, 04 syyskuun Vastaa

  Voi ei :D Mutta ymmärrän sua hyvin! Mullekin oli aluksi vaikeaa ja hieman outoa mennä kuvaamaan ihmisten keskelle, kun Seinäjoki on siihen nähden aika pieni paikkakunta. Helsingissä ihmiset kuvaa enemmän ja sitä ei niin paljon ihmetellä, mutta johtuu varmaan siitä että siellä käy niin paljon turisteja :) Nimittäin he aina kuvaavat eikä kukaan kiinnitä huomiota, joten kameran räpsymiseen ollaan totuttu. Oi kuinka kivasti sanottu, suuret kiitokset tästä Anonyymi :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:07h, 04 syyskuun Vastaa

  ♥ Kieltämättä niin raikkaat ja tuo kuosi, ah!!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:08h, 04 syyskuun Vastaa

  Ne valkoiset, joissa on vihreää? En ole esitellyt ja ne on aivan uudet :p Adidaksen Stan Smithit ja tilasin ne hetki sitten Nellyltä :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:09h, 04 syyskuun Vastaa

  Hmm en kyllä tiedä kuka on ollut eikä asia mulle itse asiassa kuulu. Ei nimittäin seurustella enää vaan ollaan vain hyviä kavereita :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:10h, 04 syyskuun Vastaa

  Oon täysin samaa mieltä sun kanssa näistä kengistä:) Ihana asenne!! Juuri tuollainen täytyisi olla kaikilla niin ei ihmettelyjä olisi läheskään niin paljon. Jotkut kai ajattelee sen näyttävän tyhmältä tai olevan noloa :s

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:48h, 04 syyskuun Vastaa

  Voi kiitos =) Hyvä, että pidit asusta! Nojoo kieltämättä ne on sitä vähän, mutta tuollaisissa kuvissa näkyy hyvin kengät, kynnet sekä mahdolliset korut. Mä oon samaa mieltä tuosta teennäisyydestä ja sen vuoksi otan tuollaisia kuvia tosi harvoin :) Huippua, että poseeraukset on muuten sun mieleen! Tämä oli oikein piristävä palaute. Kiitos suuresti <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:59h, 04 syyskuun Vastaa

  Ää eikö♥ Niin raikkaat :p Tykkään muutenkin tosi paljon Adidaksen kengistä. Hei aivan totta! Mä oon joskus ajatellut samaa, muistin nyt vasta. Se on niin helpottavaa nähdä muidenkin kuvaavan :'D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:03h, 04 syyskuun Vastaa

  Oih kiitos kovasti Katja <3 Mun kaverit ottaa kaikki asukuvat. Oon joskus meinannut alkaa ottamaan kaukolaukaisimella, mutta onneksi lähellä on aina ollut kuvaaja :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:02h, 05 syyskuun Vastaa

  Se on kokoa XS :) Mutta malliltaan aika rento eli jos haluat tiukemman niin pieni koko ja jos taas tällaisen kivan rennon niin sit kannattaa ottaa sama koko kuin mikä on normaalisti :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:03h, 05 syyskuun Vastaa

  Oikeasti :D Vähän kiva! Tuolla on hyvät kuvausmahdollisuudet hienojen seinien ansiosta :p Kiitos paljon ja täytyy sanoa, että oon 100%:sesti samaa mieltä kengistä <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:05h, 05 syyskuun Vastaa

  Kyllä mua on ainakin Tampereellakin tuijotettu ja jopa Helsingissä :) Se varmaankin johtuu ihmisten uteliaisuudesta ja siitä, että kiinnittääkö kuvaustilanne paljon huomiota esimerkiksi liikkumalla ja asentoja vaihtelemalla (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:07h, 05 syyskuun Vastaa

  Tuo on kyllä hyvä, jos löytyy ihmisiä jotka on tottuneita :) Täällä päin se on ainakin outo juttu, joka herättää paljon huomiota. Niinpä :D Blogeja on kuitenkin ollut jo vuosien ajan niin jännää, että siihen ei olla vieläkään totuttu. Ehkä vielä joku päivä! Tai sitten ihmiset on vaan niin uteliaita luonteeltaan, että ihmettelyiltä ei tulla koskaan välttymään :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:09h, 05 syyskuun Vastaa

  Täytyypä vinkata tästä myös muutamalle kaverille, jotka etsii kyseisiä kenkiä! Kiitos vinkistä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:10h, 05 syyskuun Vastaa

  Niinpä :D Ei siinä mun mielestä ole mitään noloa, jos kuvailee. Kyllähän ihmiset kuvailee myös nähtävyyksiä julkisille paikoilla ja poseeraa niiden edessä :o

Post A Comment