Fall must haves

Fall must haves
Nyt olisi vuorossa tuttu syksyn must have-juttujen listaaminen! Viime syksynä tuli hoidettua niin takkikokoelmat kuin huivivarastot kondikseen eli tänä syksynä sellaisia hankintoja ei erityisemmin nähdä (jos ei mitään todella hienoja tule vastaan, hah). Sen sijaan hankintoja löytyy vähän mistä kategorioista sattuu:
1. By Malene Birgerin laukku – Kyllä vain, oon luonut näköjään kunnon koukutuksen tämän laukun ympärille Tällä viikolla on tullut googletettua niin mahdollisia ostopaikkoja kuin erilaisia asukuvia tämän kanssa. Katsokaa sitä – eikö olisikin juuri sopivan mallinen? Tänne mahtuisi tarvittaessa hyvin kamera ja jopa Macbook.
2. Kultaiset kellot värillisillä taustoilla – Tällaisilla kelloilla saisi luotua hyvää vaihtelua mun perus versioihin, jotka on päivästä toiseen ranteessa. Varsinkin tuo vaaleanpunainen olisi unelma.
3. Viininpunainen – Tänä syksynä ihastun näköjään uudelleen vanhoihin inhokkeihin eli viininpunaiseen ja oliivinvihreään. Nämä värit toimii hyvin huiveissa, housuissa ja miksei jopa takeissa.
4. Victoria’s Secretin meikkipussi – Mistä ihmeeestä mä löydän tämän?? Oon katsonut netistä, laivalta sekä Tukholman liikkeestä, mutta ei. Jos siellä ruudun takana on joku ihana joka haluaisi luopua omastaan niin ota ihmeessä muhun yhteyttä sähköpostilla :D
5. Farkkuhame – Jos H&M;:n vanha hame ei enää mahdu tai muuten vaan näytä hyvältä niin tällainen lähtee ostoslistalle. Oon koonnut mielessäni jo monia syksyisiä asuyhdistelmiä kyseisen hameen ympärille.
6. Punaiset korkkarit – Mun intohimo punaista väriä kohden ei näköjään tee loppuaan vaan nyt hankittavaksi on päässyt korkkarit. Minkä piristyksen tällaiset toisivatkaan mustan tai valkoisen asun seuraksi!
7. Urheiluvaatteita – Ja lämpöisiä sellaisia. Kunnon juoksutakki olisi enemmän kuin tarpeellinen ja mielellään sellainen joka kestää hyvin vettä. Vinkkejä näiden suhteen otetaan myös vastaan!
8. Musta karvaliivi – Multa löytyy musta karvaliivi jo, mutta se on vähän liian lyhyt mun käyttöön. Taidan laittaa sen lähiaikoina myyntiin eli pysykää kuulolla! Mutta etsinnässä olisi paksu ja mieluiten aika pitkä liivi.
9. Adidaksen Stan Smith-kengät – Nämä itse asiassa löytyi jo ja nyt vaan odottelen, että ne saapuu postissa. Mietin kauan aikaa otanko vihreillä vai tummansinisillä yksityiskohdilla, mutta Iriksen pienen avustuksen ansiosta vihreät lähti tilaukseen
10. Nahkahanskat – Viime talvena mun yhdet nahkahanskat hajosi, joten etsinnässä olisi uudet. Joku näyttävä kuviointi tai kultaiset yksityiskohdat voisi näyttää hyvältä!
11. Body Chain-korut – Näitä on tullut bongailtua paljon ruotsalaisista blogeista ja nyt niitä on ilmestynyt myös tänne suuntaan, joten ehkä tällainen löytyy vielä mun syksyn koruhankintojen joukosta.
12. Hunterin juttuja – Uudet valkoiset sisäsukat sekä hoitoaine Hunterin saappaille olisi ehdottomat syksyä ja talvea ajatellen.
13. Michael Korsin clutch – Multa puuttuu kokonaan musta clutch ja täytyy myöntää, että sitä tarvittaisiin vähän liiankin usein. Tämä kirjekuoren muotoinen MK:n clutch olisi juuri sopivan simppeli arkeen sekä juhlaan.
14. Calvin Kleinin alusvaatesetti – Oon himoinnut tällaisesta jo tosi pitkään, mutta en ilmeisesti ole ainoa… Nimittäin joka paikasta tuntuu olevan koot loppu.
15. Layla-kuulokkeet – Nämä löytyi mun kesän must have-listalta myös, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi ostaa niitä näiden arvokkaan hinnan vuoksi. Ehkä vielä joskus maltan…
Näyttääkö teidän must have-listat samalta? Entäs mitä piditte tällaisesta postauksesta pitkästä aikaa?
 

76 Responses to “Fall must haves”

 1. Avatar Anne H sanoo:

  Oiii, ihania juttuja! Omalta listaltani löytyy myös osin samoja juttuja :) Varsinkin viininpunainen ja oliivinvihreä iskevät jälleen <3 ja tuo by Malene Birgerin laukku näyttää kyllä superkivalta! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Netistähän löytyy noita Victoria's Secretin meikkipusseja? Ja tosta Calvin Kleinin setistä niin haluaisitko hipsterit, stringit vai ihan perus malliset alushousut? Hipsteri mallista ainakin näytti olevan! Ja muuten pitääkö kaiken olla MK siis sulla on ainakin varmaan 5 MK tuotatta joten eikö ne riittäisi? Osta joku halvempi versio clutchista? Vaiko onko se niin hienoa kun on kaikki Michael Korsia . On se kyllä hassua kun sulla ei mikään kauheen hyvä palkkanen työ niin silti pystyt ostelemaan ja tilailemaan viikoittain kalliita juttuja? Tai onhan se kiva nöhdä sun uusia hankintoja mutta välillä vähän ärsyttää kun kaikkea pitäö olla niin PALJON. Kaikista asioista erilainen versio. Kokeilepas viikko ostamatta mitäön vaatetta/asustetta yms!

 3. Avatar Ida sanoo:

  Noita koruja oli ainakin sjoen hooämässä joku päivä!

 4. Avatar marika sanoo:

  tosi kiva postaus! paljon samoja juttuja löytyy omalta must have listalta, etenkin noi hunterin sisäsukat on pakko saada tänä syksynä saappaita piristämään! pakko kysästä että minkä merkkiset noi juoksuhousut on? sairaan upeen väriset!

 5. Avatar Mirror sanoo:

  Farkkuhamekin täällä päin on haavelistalla, vaikka toinen idea johon oon nyt kyllä ihastunut on iso farkkutakki hameena (näin ikään; http://photo1.ask.fm/986/684/318/2390003026-1rsoqca-egh2s1reb5d84da/original/avatar.jpg) Pitää ehkä lähteä taas pitkästä aikaa kiertelemään kirpputoreja ja katsomaan jos löytäisi jotain kivaa, rahaa kun ei vaatekauppoihin asti ole… :D

 6. Avatar Nena Sofia sanoo:

  Tällainen postaus oli kivaa vaihtelua :) Tuo hame näyttää syötävän söpöltä, ja myös mustan karvaliivin voisin hankkia omaankin vaatekaappiin :)

 7. Avatar Ansku k sanoo:

  Tosikiva postaus:)♥

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö olekin :) Voi meillä on kyllä niin samanlainen maku! Mä en tiedä, kun viimeiset pari vuotta oon vihannut kyseisiä värejä niin nyt oon taas ihastunut :D Se on ihana ja tuo kuosi on laukussa jotenkin piristävä <3 :)

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Olipas se purkaus! Mutta en uskalla VS:n omilta sivuilta tilata tullin takia :( Ja Calvin Kleinin setissä käy oikeastansa mikä tahansa alaosa. Mistä löysit niitä? :o Nimittäin kaikista paikoista ne näyttää olevan koko ajan loppu :s Ei kaikkien tarvitse olla MK:ta vaan tuo clutch näyttää yleisesti kivalta ja tiedän, että siinä käytetty nahka on laadukasta – omistan samaa nahkaa olevan laukun. Eli clutch kestäisi ainakin kauan ja yksinkertaisen ulkonäkönsä vuoksi se olisi ajaton.

  Ei kaikkea tarvitse olla paljon enkä mä osta mitään turhaa, jota en käytä :) Tuollaista clutchia olisi vaan tänäkin kesänä tarvinnut monesti ja se olisi tähän mennessä jo maksanut itsensä takaisin. Mä en ole täällä mielestäni palkkatietoja jakanut, joten on vaikea kenenkään tietää tienaanko hyvin vai huonosti ja mun tulot vaihtelee tällaisissa töissä paljon :) Viikko onnistuu helposti! Toissaviikolla oli nimittäin sellainen viikko :p

 10. Avatar Riikka sanoo:

  Itse ostin tuon kyseisen VS:n meikkipussin Budapestin pikkuruisesta VS liikkeestä :)

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aaa no sitten :-( mutta siis riippuu tietysti paljon mitö kokoa oisit vailla? xd olin aiemmin katsonut vähön väärin koska siinä tuli vain pelkkä alaosa mutta saattaa olla että seteistäkin löytyy kun tietäs sun koot! ja joo liioittelin ehkä vähäsen anteeksi :) ja joo olet kyllä oikeassa (:

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Oliko! Hitsit ja mä kävin siellä yksi päivä enkä nähnyt :-( Kiitos vinkistä Ida :)

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei vaikka sä omasta mielestäs tarviit noita juttuja, niin mieti tarviitko niinku ihan oikeeesti. Miks aina pitää olla hankintalistalla jotakin? :-D vaikka on sellasia juttuja mitkä tuntuu olevan pakko saada niin voi ne jättää haaveiksi vaan. Koita hillitä ittees. Ja tossa ylempänä ehdotettiin viikkoa ilman minkään shoppailua ja jos se onnistuu, koita olla kuukaus. Tai ainakin pari viikkoa hyvänenaika:-D
  Huhhuh tulipa valitettua, mut tää on sellane asia joka oikeesti ärsyttää. Muuten kyllä tykkään sun blogista!

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Varmaan alaosasta XS ja yläosasta S tai M :) Täytyy yrittää metsästää, jos niitä löytyisi jostain! Ei se mitään, kyllä täällä saa mielipiteensä sanoa. Mutta kiitos sulle, kun tulit kohteliaasti vielä vastaamaan :)!

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia paljon :) Hyvä, että tällainen postaus on mieluinen! Joo mulla on sellaiset mustat ja ne on niin lämpöiset. Pystyy käyttämään Huntereita myös kylmillä keleillä :) Juoksuhousut Gina Tricotin ja ainakin vielä hetki sitten niitä oli ainakin netissä :>

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Ohoh :o En ookkaan ikinä nähnyt tuollaista yhdistelmää, mutta näyttää kieltämättä älyttömän hyvältä! Täytyy pistää tämä idea korvan taakse ;-) Jooo! Tuollaisia farkkutakkeja ja -hameita saattaa löytää kirpputorilta paremmin kuin kaupoista :)

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Olipas kivasti sanottu:) Ja hyvä juttu, jos tämä on vaihtelua! Hame on kyllä söpö, harmi ettei niistä ole enää kokoja jäljellä :-/ Ja syksyksi karvaliivi on kyllä must have – niin ihana pörröinen lämmittäjä :)

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Oih kiitos =) Kiva, kun jaksat Ansku kommentoida niin aktiivisesti ♥

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Eih :-( Miksi niitä ei saa lähempää? Oon yrittänyt metsästää tuollaista vaikka kuinka kauan… Ehkä vielä joku päivä löydän :)!

 20. Avatar Riikka sanoo:

  Sori että kysyn tälleen ihan asiaan liittymättä, mutta jäi kiinnostamaan, että minkälaisen auton loppujen lopuksi hankit? :) Oon kattellut muuten noita samoja treenipöksyjä, en vaan osaa päättää onko ne ihan sairaan hienot vai liian oudot :D haha

 21. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Mä oon tehnyt ihan samantyylistä listaa :)
  Mulla kylläkin on listassa paljon enemmän juttuja ja ihan laidasta laitaan :D
  Tosi kiva postaus :)

 22. Avatar Kirsi sanoo:

  Mulla on juurikin toi VS:n meikkipussukka ja se on kyllä ihana :) Ei itsellenikään sen lähempää löytynyt kuin New Yorkista.. :D eli näyttää olevan aika kiven alla nuo tällä hetkellä

 23. Eih ei tällaisia postauksia saa tehdä juuri kun oon tehtnyt kesäshoppailut ja päättänyt olla ostolakossa koko syksyn ja talven että saan säästettyä uuteen kameraan… :b kokeilin noita kuvassa näkyviä juoksuhousuja Ginassa viime kuussa muistaakseni, mutta en ottanut niitä kuitenkaan, koska niissä takamus oli kunnon ghettobuuti itselläni (nytkin jo autoamispojat huutelee autoistaan kun käyn lenkillä >:c), taidan pysyä ihan siinä mustassa toistaiseksi… xD ja aah noi kellot <3 pakko tilata eBaysta jotain parin euron tilpehöörikelloja joku päivä. Ja nahkahanskat ja VS:n pussukka ja mullekin kelpaisi kunnollinen clutch, kun sellaista ei ole lainkaan! Ehkä menen pois ennen kuin sorrun nettikauppoihin :b ♥

 24. Uuh ihana postaus! Onhan nuo kaikki todella kivoja,mutta kuitenki nuo juoksukamppeet vie voiton! tollaset pitäisi kyllä hankkia vanhojen mustien juoksuhousujen tilalle.

 25. Avatar Lotta sanoo:

  Ihana postaus ♡ samantapaisista jutuista haavelen vaikka pitäisi ostaa kaikkea oikeasti hyödyllistä. Jonkinlaisia VS:n meikkipusseja taisi saada Glitteristä, mutta paremmin en tiedä…

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Eihän sitä ihminen välttämättä tarvitse mitään. Eli nämä on kaikki sellaisia "jotka olisi kiva saada" tai jotka on haavelistalla :) Tuo must have on vaan yleisesti nimitys tällaisille ostoslistoille. Kyllä sitä pärjää helposti ilman näitä, mutta mä tykkään muodista, vaatteista, kengistä jne. Sen vuoksi mua tietysti myös kiinnostaa, että mitä puen syksyllä päälle – se on vaan mun kiinnostuksen kohde, kuten joillakin on sisustus, harrastukset yms. Kyllä mä pystyn olla ostamatta mitään. Ja mä haluan muistuttaa, että mun elämässä on paljon muutakin kuin mitä näissä postauksissa näkyy :s Nämä sattuu vaan olla blogin aihepiiriin kuuluvia ja yleensä niitä tykätyimpiä postauksia. Kiitos sulle paljon mielipiteestä ja kiva, että muuten pidät :)!

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Saa kysyä ihmeessä, vaikka ei liity aiheeseen :) Mä ostin Audi A3:sen. Se itse asiassa vilahti täällä postauksessa:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/08/lately-happened-saijis.html

  Ja sama! Mä näin nuo treenipöksyt ensimmäisen kerran Ginan sivuilla ja ihastuin. Sitten hetken aikaa selailtuani palasin takaisin ostoskoriin ja otin ne pois sieltä – ne on niin jännät :D Toisaalta aivan ihanat, mutta joku niissä myös tökkii. Haha meillä on samanlaiset ajatukset :-D

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava kuulla, että säkin oot innostunut tekemään samantyylistä listaa :) Näiden tekeminen on niin hauskaa ja listan avulla on myös helppo lähteä ostamaan siinä olevia juttuja. Kiitoksia paljon sulle :')

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on!! Voi eikä :s Miksi niitä on noin vaikea saada… Ei huvittaisi tilata VS:n sivuilta, mutta mistään lähempää ei tunnu löytyvän :

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Eiii :D Mun blogi on nähtävästi vaarallinen tällaisten lakkojen aikana! Mutta mä lähetän tsempit sinne säästämisen suhteen :) Niinkö, ohoh! Mä meinasin ostaa ne netistä, mutta en sitten kuitenkaan. Toisaalta se on kiva, että ne nostattaa takamusta, mutta taas toisaalta lenkillä käyminen on inhottavaa :s Nuo kellot…<3 En kestä. Tuollaiset piristäisi niin paljon vähän tylsempiäkin asuja. Meidän listalta löytyisi mahdollisesti paljonkin samoja juttuja. Mutta sulje äkkiä tämä postaus niin et pääse sortumaan ;-D ♥

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Isot kiitokset :) Tuollaiset juoksuvaatteet nostattaa yllättävän nopeasti motivaatiota ja pöksyt piristää synkän keskellä. Suosittelen kyllä, Ginan urheiluvaatteet on tosi laadukkaita (:

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiitos ♥ Meillä on sitten samanlaisia juttuja listalla! Mutta haaveilu on kivaa ja näistä voi ajatella, että ehkä vielä joskus ;-) Mä näinkin ne, mutta se pinkki oli vähän liian räikeä mun käyttöön… Täytyy yrittää jatkaa etsintöjä :/

 33. itsekin tilasin n. kuukausi sitten nuo adidaksen kengät, ja pääsivät saman tien yksiksi mun lemppareiksi! niin helpot, käyvät kaiken kanssa! :-)

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  Melkein noi kaikki on samat on munkin syksyn must have-juttujen joukossa:)

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  ^ ei tule tullia vielä noin pienestä ostoksesta VS;ltä :)

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  No ainakin Nellyssä löytyy hipsteri mallista yläosa M ja alaosa XS:
  http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/alusvaatteet/koko-setti/calvin-klein-underwear-170/modern-cotton-bralette-short-set-172104-1/
  Ja sit kans Bootz:ssa on erikseen myytävänä niin hipsteri mallista alosaa on XS ja yläosaa S sekä M! Ja joo en tarkoittanutkaan mitää pajaa sun blogi on mun kaikkein lemppari ei siinä mtn❤️

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ja myös zalandosta löytyy erikseen kokoja! Ja siellä on kans erimallisista alaosista kokoja! (::

 38. Avatar Laura Tapio sanoo:

  Sä oot mun lemppari lifestyle bloggaaja ehdottomasti ainakin siitä syystä ettet tunnu sellaiselle "julkkikselle" miltä osa bloggaajita vaikuttaa. Oot just sellainen luonnollinen ja sellanen normaali ( toivottavasti edes jotenkin tajusit :D) Sulla on aina tosi mielenkiintoisia aiheita postauksissa ja kuvat on just sellaisia mistä tykkään! Ja kaiken lisäksi vaikutat tosi mukavalle ja oot ihan älyttömän kaunis ♡ Mullakin on joitain samoja juttuja listattuna kuin sulla mm. urheiluvaatteet :)

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  Helsinki vantaan lentokentältä saa vs:ssää :) tosin sillon pitää olla menossa jonnekkin lennolle :/

 40. Avatar Anni sanoo:

  Kivoja juttuja, varsinkin vaaleanpunaisella kellotaululla varustettu kello ja meikkipussi! Ja valitan, en osaa yhtään sanoa miten täältä suomesta saisi moisen, oon itse nähnyt vain la:ssa..:|

 41. Avatar Riikka sanoo:

  Aijaa oho en ollut huomannutkaan :D ja sanos muuta, ehkä jos olis eri väriset….

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Apua, himoitsen tota ensimmäistä laukkua niin paljon!!! Vaikka ei ikinä varmaan tule olemaan varaa tuollaiseen niin se on silti aivan täydellinen.<3
  Ja ihanaa, että postaat taas entiseen tahtiin, tosi ihanaa kun joka päivä saa lukea uutta postausta! :)
  T.Marjo

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kivoja juttuja sun ostoslistalta löytyy! :) itse tarvisin syksyksi vaikka mitä: parit uudet farkut, kauluspaita, villapaitoja, urheiluvaatteita, syystakki, sadetakki ja kumpparit. Lisäksi himoitsen uusia koruja, mekkoja ja vaikka mitä muuta :D mun pitää selvästi vähentää blogien ja pinterestin selailua kun aina löytyy jotain mikä on pakko saada…
  Aliisa

 44. Avatar Emma Karhu sanoo:

  Vautsi! Ihana postaus!♥ Iski heti shoppailukuume :DD

  Viikonloppublog.blogspot.fi

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  ei liity postaukseen, mutta mikä malli sulla on MK:n laukusta? oon harkinnu ostavani sen jet set travel bagin? mut olis kiva kuulla vähän mielipidettä siitä sun laukusta :)

 46. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mulla on tuo meikkipussi mut en kyllä halua luopua siitä! :D washingtonista ostettu ja siellä hinnat oli ihanan halpoja ku vertaa vaikka nettikaupan hintoihin :D niin hyvän kokonen ja hieno! Toivottavasti löydät omas :) kivoja postauksia tullu sulta viimeaikoina :)

 47. Piru vie kun noi kuulokkeet on noin kalliit, tahtoo! Ehkä jostain palkasta palkitsen itseni noilla :)

 48. Avatar Iina sanoo:

  Samoja juttuja löytyy minunkin ostoslistalta!! ♥ ihana postaus ja syksy on kyllä ehdottomasti inspiroivin vuodenaika! :)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on niiin ihanat :-) Kiva kuulla, että sä oot pitänyt niistä noin paljon! Ne pääsee varmaan munkin lemppareiksi heittämällä. Sepä, vaikka vihreä väri on yksityiskohtana erikoinen niin silti ne mätsää hyvin moneen erilaiseen asuun :p

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Oii meillä sama maku ;> Nämä on kieltämättä kaikki tosi kivoja syksyn juttuja! Mun puolesta syksy voisi tulla kokonaan vaikka heti :-)

 51. Avatar Saijis sanoo:

  VAU! Mikä palaute :) Tuli heti niin hyvä fiilis, kun luin tämän sun kommentin. Ja ymmärsin hyvin mitä tarkoitat. Se on kiva, että oon saanut pidettyä kuvan sellaisena normaalina :) En tiedä miten kiittäisin, mutta oon otettu tästä palautteesta – tämä on sellaista, josta inspiraatio lähtee vaan isompaan nousuun (: Kiitos!<3

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Olisko :-( Eiii! Täytyy selvitellä, jos vaikka joku tuttu tai läheinen olisi lähdössä lennolle niin saisin sen. Kiitti vinkistä :')

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava nähdä sun pitävän kaikista ja erityisesti noista jutuista =) Ne on niin suloisia molemmat, toivottavasti saan jostain hankittua. Tuollainen meikkipussi olisi nimittäin just sopivan kokoinen ja siinä on kivat värit (:

 54. Avatar Saijis sanoo:

  SAMA!! Miten voikaan yksi laukku kiinnostaa näin paljon :D Ihana <3 Ja tuo kuosi on kuin tehty siihen. Joo voi vitsit oon saanut palattua normaaliin tahtiin ja oon niin iloinen siitä. Tätä on vaan aina yhtä kiva päivitellä ja hyvä juttu, jos tahti on sullekin mieluinen :) Kiitos <3

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Hei hyvä juttu, jos pidät :) Noniin sullakin on listalla vaikka mitä! Ohoh :D Tiedän niin tuon tunteen – se on vaarallista selata erilaisia sivustoja ja Instagramia, kun ostoslista vaan kasvaa vaarallisesti. Mutta syksyn pukeutuminen on kaikista kivoin :')

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset ♥ Tuo on muuten vaarallista tällaisissa postausissa – shoppailukuume vaan kasvaa :-D

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla on viisi MK:n laukkua ja löytyy kaksi noita Jet Set-mallia :) Ne on ihanan tilavia, käytännöllisiä ja kestäviä. Suosittelen :) Täältä löytyy parempia postauksia, joissa näkyy mun mielipiteitä niistä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/07/michael-kors-jet-set-travel-tote.html

  http://saijis.blogspot.fi/2015/08/kesalaukkujen-uusin-kaksikko.html

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Voii :D Mutta jos joskus haluat niin ota ihmeessä yhteyttä! Oi varmasti :( Täytyy vähän kysellä, että onko kukaan lähdössä lähiaikoina ulkomaille niin saisi sen edullisesti. Oi mikä piristys loppuun, kiitos tästä :)

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sanoa :-( Mäki! Vähän liian arvokkaat, mutta tuo on hyvä idea. Ahkeraa työskentelyä niin voi hyvällä omallatunnolla ostaa ne :)

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Jeii, meillä on sit samanlainen maku syksyn juttujen suhteen :) Niin on ♥ Syksy voisi mun puolesta tulla kokonaan vaikka heti huomenna! Tai no nyt itse asiassa pihalla vähän näyttää syksyisemmältä:)

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Ensimmäinen Anonyymi: Niin joo muuten!! Hyvä, kun sanoit :) Ehkä mä nyt uskallan laittaa sen joku päivä tilaukseen. Ei tarvisi enää metsästellä :D

  Toinen Anonyymi: Kiitos paljon tästä – mä laitoin molemmat osat tilaukseen Zalandolta. Se on kiva, että sä pidät tästä ja ei se mitään :) ♥

 62. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva kun oli apua!❤️

 63. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä tuo karvaliivi mahtaa olla? :)

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  Katselin juuri ebaysta noita bodychain- koruja. Omaan silmään ne on kivan erilaisia, itseäni houkuttaisi tilaamaan ;)

 65. Avatar Roosa Koivula sanoo:

  Hei noista Huntereiden sukista mulla ois kysyttävää! Eli mulla samat Hunterit kun sulla ja sain tilauksen tehdessäni valita sitten sukat siihen päälle (otin mustat ja koko oli 36-38, mulla yleensä 37 koon jalka.) Niin mulla Hunterit "lyttääntyy" sukkien kanssa käytettäessä takaalta?? Onko sulla samaa ongelmaa? En sitten tiedä onks mulla liian iso pohje niihin, onko sukat isot tms :/ Ärsyttää vaan ku en voi niitä käyttää sukkien kanssa!

 66. Avatar Anonyymi sanoo:

  miun oma vs meikkipussi on tuotu new yorkin myymälästä ni sieltä vaa hakemaa! en tästä luovu ku lahjaksi saatu

 67. Jos muistan oikein niin noi värilliset kellotaulut tais olla sulla joskus IN-listalla ja silloin ne oli mun OUT-listalla, mutta on muuten nyt jo lämmetty niille :D Mulla alkaa myös uusi treenivalmennus nyt parin viikon päästä, joten ehkä jos se menee nappiin niin vois olla Laylojen aika :) 9 viikon ajan pikkasen säästöön ja jos pääsen tavoitteeseen niin sehän ois jees!

 68. Olin itse kolme vuotta hoitovapaalla ja tuet on noin 300€/kk. Tuon kolmen vuoden aikana olen ostanut louis vuittonin huivin plus paljon muuta "kalliimpia" tuotteita melkein joka kuukausi. Musta on jotenki outoa, että mietitään mistä bloggaajat saavat shoppailu rahaa? Itselläni oli monen tonnin säästöt joita käytin hoitovapaan ajan.Jotkut tienaavat suuria summia blogin mainoksista ja yhteistöistä. Jokainen myös tekee valinnat juoko vkl baarissa vai ostaako niillä sisäänpääsy/drinkeillä ja taxi matkoilla esim laukkuja tai kenkiä. Jopa joka päiväisen ravintolan kahvikupilla tai suklaapatukoilla säästää kuukaudessa esim Adidaksen popot. :)

 69. AI niin love your style vaikka ei tässä asua ollutkaan :)

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Se on Blackfive-nimisestä verkkokaupasta, mutta ainakin Vilassa näkyi viime viikolla samantyyppisiä :))

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Niin joo sielläkin olisi niitä saatavilla :) Sepä! Eroaa kivasti normaaleista koruista ja tuo kivaa vaihtelua :p

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Mitä ihmettä :o Kuulostaapa oudolta! Mulla ei ole ollut tuollaista ongelmaa koskaan :o Onkohan ne sukat niin paksut, että se takia lyttääntyy? Vai voisikohan sun saappaissa olla joku vika :/ Ei niiden nimittäin kuuluisi mennä noin… Jos vaan mahdollista niin kokeile selvittää onko sukat normaalia paksummat tai kokeile liikkeessä muita mahdollisia Hunterin sukkia :s

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Oi miksi niin kaukaa :( Kaikkken omat on ulkomailta! Kiitos kuitenkin, yritän löytää :')

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit sä Marika osasit sanoa hyvin! Juuri tätä mäkin oon tarkoittanut, että elämässä pystyy tehdä päätöksiä rahan suhteen :) Mä oon itse kans säästänyt, käyn kokopäivätöissä sekä saan blogista tuloja. Rahaa pystyy säästämään shoppailuun muun muassa vähentämällä ulkona syömistä ja kahvittelua :) Kuten sanoit niin suklaapatukan hinnan säästämisellä saa shoppailtua kuukaudessa jo yllättävän paljon – elämä on valintoja täynnä. Kiiitos tästä! Oli ihana nähdä jonkun ymmärtävän mun ajatuksia :)

 75. Avatar Jenna sanoo:

  Aivan ihania juttuja :)

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos Jenna! Kiva juttu, että on mieluisia sunkin mielestä :')

Kommentoi