BEAUTY FAVES ATM

Heii! Tulin höpöttelemään teille pitkästä aikaa kauneusjutuista Nimittäin mun kosmetiikkavarasto sai pientä päivitystä hetki sitten, kun Bangerheadilta saatu paketti kolahti postiluukusta. Nyt oon ehtinyt testailemaan näitä kaikkia ja ajattelin kertoa mielipiteitä teillekin, jos vaikka saisitte uusia tuotteita testaukseen.

IMG_3063 (2sss

Ensimmäisenä vuorossa vähän hiuksiin liittyviä tuotteita ja niiden hoidossa mun yhdeksi uudeksi luottomerkiksi on päässyt Balmain Laadukkaita tuotteita, jotka tekee sen mitä lupaa eikä simppeli ulkoasukaan ole kuin plussaa! Tämä kosteuttaa hiuksia tehokkaasti ja tekee niistä helposti kammattavat.

Moni blogin lukija tietää, että käytän ainoastaan Batisten kuivashampoota – ne pelastaa huonot hiuspäivät, tekee nutturasta kuohkemman sekä saa hiukset tuoksumaan hyvältä. Tätä ei tarvitse käyttää edes paljoa, kun lookki on jo freshimpi!
Tämä tuuheuttava muotovaahto on suunniteltu niin, että se ei missään vaiheessa päästä hiuksia painautumaan alas. Eli tämän vaikutukseen voi luottaa ja mulla tuuheus kestää reippaasti yli 24h. Kätevä pieni pullo on kaiken lisäksi myös helppo kuljettaa mukana esimerkiksi matkoilla.

IMG_3037s

Rusketus talven varalle – check! Tämä Mermaid Mousse Extreme tuo iholle luonnollisen intensiivisen rusketuksen asteittain. Se sisältää myös vitamiineja, jotka kosteuttaa ihoa samalla ruskettuessa. Lopputulos kestää iholla tasaisena jopa 7-10 päivää.

IMG_3065 (2)s

Oon vasta nyt alkanut käyttämään silmän alueella kosteusvoidetta ja tässä näkyy ehdoton ykkönen. Sen lisäksi, että tämä kosteuttaa runsaasti niin se ehkäisee hienojen linjojen, ryppyjen, turvotuksen ja pigmenttiläiskien ilmaantumisen.

IMG_3074 (2)z

Toinen muotovaahtojen suosikki on kosteussuojan antava Bed Headin sitruunamarenkipiirakan tuoksuinen Totally Baked  Iso riittoisa pullo, josta riittää 1-3 pumpun painallusta yhteen kertaan. Tämä lisää runsaasti volyymiä eikä rasvoita hiuksia niin kuin jotkut muotovaahdot valitettavasti tekee.
Arganöljyä sisältävä kiiltosuihke ravitsee hiuksia samalla, kun se antaa säteilevää hehkua. Mä käytän tätä yleensä viimeistelemään ponnarin. Se tekee siitä sekunnissa huolitellumman kampauksen ja hiukset näyttää terveen kiiltäviltä.

IMG_3046 (2)ssss


Loppuun vielä mulle entuudestaan tuntematon Escadan tuoksu… Hetken tuoksuttelun jälkeen olin täysin varma, että tässä on uusi juhlatuoksu. Tästä löytyy mustaherukkasorbetin, mandariinin ja melonin salaliitto – eikö kuulostakin liian hyvältä ollakseen totta?
Kommentoikaa ihmeessä, että mitäs piditte tuotteista? Entä lähteekö näistä kenties joku testaukseen?

22 Responses to “BEAUTY FAVES ATM”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Nyt on pakko kysyä että oliko nuo Batisten kuivashampoot tietyille hiusväreille luokiteltu vai kävikö kaikki kaikkiin? :-D Houkuttais niin ostaa kun on kehuttu niin paljon :-D

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ootko koskaa ajatellu tekeväs ask.fm tunnusta? :)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Nyt pitää tarttua itsestä niskasta kiinni, ja ostaa kuivashampoota :D

 4. Avatar Dansku sanoo:

  Tosi kivoja juttuja!❤️ Voisin tuota tuoksua joskus testatakkin…

 5. Balmainin tuotteet on kyllä kuulema superhyviä, hinta-laatusuhde niissä on kohdallaan. Muhun ei iskenyt tuo Escadan Joyful yhtä paljon kuin moni muu Escadan tuoksu, mutta on se silti erittäin hyvä!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 6. Avatar Laura Tapio sanoo:

  Tosi kivasti kerroit tuotteista ja jos en olisi enää alaikäinen niin lähtisi ehdottomasti tuo DRY shampoo ja hajuvesi testaukseen :) ehkäpä sitten viimeistään synttärilahjaksi !

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Ne käy kaiken värisiin hiuksiin :-) Erikseen löytyy blondeille ja tummanruskeille, mutta nuo ns. perus tuoksulliset soveltuu jokaiselle hiuksille. Joo ehdottomasti! Batiste on vienyt kuivashampoot uudelle tasolle, ne on niin hyviä :D

 8. Avatar Saijis sanoo:

  En ole. Oon nimittäin lueskellut muiden omia ja nähnyt mitä kaikkia kauheita haukkumisia ihmiset sinne kirjoittelee :-( Mulla on tämä blogi niin täällä saa helposti kysyttyä, jos on jotain :)!

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Suosittelen, kun se on ollut mulle ainakin monen aamun suuri pelastus! Tukasta tulee heti raikkaampi ja sen on avuksi myös monien kampauksien teossa :')

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Mä tykkään kans itse tällaisena kosmetiikkahulluna näistä kaikista ♥ Joo! Jos vähänkin tykkää makeasta tuoksusta niin tuossa on hyvä valinta :p

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Sanos muuta =) Hinta-laatusuhde on kyllä loistava! Eikä :/ Se on kyllä erilainen tuoksu, joten ymmärrän hyvin mikset pitänyt siitä… Mutta muhun se iski ja tulee olemaan varmasti juhlakäytössä paljon :)

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva, että pidit mun kertomistyylistä :) Voih… Toivotaan, että sitten viimeistään synttärilahjaksi saat ne (:

 13. Avatar Nina sanoo:

  Oi kaikki näyttää ja kuulostaa niin ihanalta:) Pitäis ehdottomasti testata ainaki jotain näistä.. Tuo sitruunamarenkipiiraan tuoksunen muotovaahto kuulostaa niin "herkulliselta" :'D

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Olen jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi ja tänään innostuin lukemaan myös vanhemmat postauksesi! En voi kyllä muuta todeta kuin jestas mikä kehitys ! Valokuvat ja tyylisi on nykyään niin inspiroivia ja osaat vastata jokaiseen kommenttiin niin asiallisesti. Olet kyllä todella taitava bloggaaja <3

 15. Avatar Jenni R sanoo:

  Noita Balmainin tuotteita pitäs kyllä testata! Tosi moni on kehunut niitä :)

  http://www.kenkafriikki.com

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Voi sitä ne myös on :) Kannattaa, nämä oli kaikki mulle positiivisia yllätyksiä! Sanos muuta :-D Melkein tekisi mieli syödä sitä, kun se kuulostaa ja tuoksuu niin herkulliselta :p

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Oi niinkö! Kiitos hirmu paljon :) Aivan mahtavaa saada tällaista palautetta ja se on hyvä, että kehityksen näkee. Ensimmäiset postaukset on nimittäin jotain ihan kamalaa :D Mutta merkkejä siitä, että muutosta on tapahtunut :) Tämä palaute tsemppasi mua paljon eli kiitos tästä <3!

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo! Mä yllätyin kyllä niin positiivisesti niiden laadusta ja erilaisista vaikutuksista :')

 19. Avatar Veera sanoo:

  Kiva postaus, kosmetiikkapostauksia on aina kiva lukea! :)
  Millainen tuoksu tuossa Batisten Orientalissa on?

 20. Avatar Jenna sanoo:

  Kuivashampoo on kyllä ihana keksintö ja pelastaa hyvin huonot hiuspäivät! :)

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti Veera :) Hyvä, että postaukset on mieluisia! Siinä on sellainen hempeän kukkamainen tuoksu, ei mikään voimakas (:

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Veit sanat mun suusta! Palkinto sen keksiälle, on se ihan paras tuote :p

Kommentoi