Last summer 2015 shopping

Kyllä vain, otsikosta moni jo varmaan huomasikin eli oon pitkästä aikaa koonnut kaikki mun vaatekaapin sisällön uutuudet yhteen. Muutama juttu tästä jäi uupumaan (osa pyykissä, osa kavereilla lainassa), mutta siirretään ne ensi kertaan! Tässä taitaakin näkyä viimeisiä kesän hankintoja sekä jo muutamia juttuja syksyä varten. En malta odottaa, että pääsen aloittaamaan syksyn hehkutuksen kunnolla täällä blogissa :D Nojoo ei mennä asioiden edelle vaan pysytään aiheessa:

IMG_2871ff

Tässä näkyy selvästi mun tämän hetken lempimalli topeista eli kyseessä on Dino-malliset croptopit, jotka tuli viimeisimmässä Gina Tricotin tilauksessa. Voisin kotiuttaa nämä kaikissa mahdollisissa väreissä, mutta eniten mun silmää miellytti yllätys yllätys punainen sekä perus valkoinen. Hintaa näillä oli 9.95€/kappale.

IMG_2956s

Alaosissakin luotan Gina Tricotin valikoimaan, nimittäin tilauksessa paljastui myös kaksi kappaletta Molly-mallisia korkeavyötäröisiä housuja. Normaalisti käytän Alex-mallia, joka on siis matalavyötäröinen… Mutta näistä oli sen verran kivat värit saatavilla, että päätin testata näitä! Oliivinvihreä on mun syksyn uusi suosikkiväri eikä beiget tuota koskaan pettymystä. Hintaa näillä oli 29.95€/kappale.

IMG_2896l

Tämä ihana valkoinen löysemmän mallinen Vilan paita kiinnitti heti mun huomion yhteistyökumppanini House of Brandonin sivuilla Paidassa on kivat yksityiskohdat ja se on pehmeän materiaalinsa vuoksi miellyttävä päällä. Tätä voi yhdistellä kivasti niin arkeen kuin juhlaan! Kyseinen paita löytyy täältä.

IMG_2914g

Oon totaalisesti unohtanut esitellä teille tämän croptopin, jonka ostin jo alkukesästä Vero Modasta. Etsittiin Iriksen kanssa juhannuksen Himoksen reissulle festarivaatteita ja tämä löytyi uutuuksien joukosta. Merihenkiset tummansiniset raidat ja kiva leikkaus viimeistelee kokonaisuuden. Hintaa oli muistaakseni 19.95€.

IMG_2987d

Kesän suloisia kenkiä… Birkenstockit eivät ole niin suloiset monien mielestä, mutta sitäkin mukavammat jalassa. Ne on tilattu Spartoolta hintaan 55.90€. Ralph Laurenin konjakinruskeat balleriinat löytyi ostoilmoituksen kautta Torista vähän käytettynä ja taisin postikulujen kanssa näistä maksaa noin 62.00€. Sekä kivat espadrillokset tarttui mukaan mun ja Marjaanan Vaasan shoppailureissulta hintaan 12.90€.

IMG_2949a

Nyt sitä saa alkaa keskittymään taas enemmän paksuihin paitoihin ja neuleisiin, kun päivät kylmenee. Tummansininen Jacqueline De Yongn-merkkinen paita esiintyi asukuvissa jo täällä, mutta esitellään se vielä paremmin tässä. Eli kyseinen paita on House of Brandonilta ja löytyy suoraan täältä. Puuterin sävyinen älyttömän pehmeä neule on myös Gina Tricotin tilauksen saldoa ja tässä on helmassa kivat leikkaukset – tuutte näkemään sen syksymmällä varmasti paremmin asukuvissa. Tämä maksoi 19.95€.

IMG_2977d

Tämä urheilutoppi löytyi sattumalta Gina Tricotin pienestä alennusrekistä ja osa teistä saattaa muistaa, että mulla on saman sävyiset juoksutrikoot. Mun mielestä tässä yhdistyy kivasti pelkistetyt värit ja hengittävä materiaali. Oliskohan topille jäänyt hintaa vähän alta 8.00€?

IMG_2943d

Näistä Vilan revityistä farkuista on tullut paljon kyselyitä ja ajattelin nyt kertoa niistä vähän tarkemmin. Eli materiaali on joustavaa, mutta malli on kuitenkin tiukka (täydelliset siis) eikä näin parin viikon käytön jälkeen löydy muuta kuin hyvää sanottavaa. Kyseiset farkut on saatu House of Brandonilta ja ne löytyy täältä.

vat2-004

Vaasan reissulta löytyi myös BikBokista kian topin, jotka muistuttaa paljon mun uudeksivuodeksi ostettua mekkoa. Kyseinen toppi on läpikuultavaa kangasta ja se on avoin selästä. Sen lisäksi selästä löytyy roikkuva kultainen yksityiskohta. Mä maksoin tästä 19.95€, mutta kuulin että näitä myydään nykyään alennuksessa jo 5.00€:lla… Niin mun tuuria, ääh!

IMG_2892l

Pitkät hameet on ollut tänä kesänä kovassa huudossa ja tulee varmasti olemaan myös syksyn juhlissa. Mä en kovin tykkää harmaasta väristä, mutta tämä hame sai mut pitämään siitä edes pikkuisen. Kyseessä on Vilan kynähame, joka istuu yllättävän hyvin päälle. Se on House of Brandonilta ja löytyy täältä.

Picturess

Sadetakki tulee olemaan syksyllä must-juttu ja mikäs olisikaan piristävämpi väri syksylle kuin keltainen? Tämä tulee näyttämään hyvältä tummansinisten farkkujen ja Hunterin kumppareiden kanssa Taidan laittaa tännekin tulevaisuudessa asukuvia yhdistelmästä! Kyseessä on siis RAINS-merkin takki ja koko valikoiman näkee täältä.

IMG_3013s

Mun tulee käytettyä ainoastaan enää siroja koruja ja tässä näkyy korukokoelman uusin jäsen. Kultainen pallo, jossa on marmori-tyyppinen kuviointi. Se löytyi sattumalta H&M;:n koruosastolla kierrellessä ja hintaa taisi olla 6.99€.
Nyt silmät painuu jo sen verran kovaa kiinni, että suljen koneen nyt. Aamulla aikaisin olisi tiedossa kommentteihin vastailua ja sen vuoksi olisikin kiva kuulla: Että mitäs te piditte? Entä löytyikö erityisiä suosikkeja?

58 Comments
 • Avatar
  Inka Hämäläinen
  Posted at 01:02h, 26 elokuun Vastaa

  Toi sadetakki ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 07:11h, 26 elokuun Vastaa

  Kivoja ostoksia! :)
  Mäkin käytän Ginan Alex farkkuja, mutta kivat on varmasti nuokin. Ainakin ulkonäöltä. :D
  Laita ihmeessä asukuvia tuosta sadetakista! Olisi kiva nähdä miltä se näyttää sun päällä. Mukavaa päivää! ♥

 • Avatar
  Dansku
  Posted at 07:32h, 26 elokuun Vastaa

  Tosi ihania juttuja ❤️❤️

 • Avatar
  Iiris ja Saima
  Posted at 07:43h, 26 elokuun Vastaa

  Ihania ostoksia. Toi Ginan neule miellytti mun silmää kuitenkin eniten♥ Todella piristävä postaus.♥♥

 • Avatar
  Essi
  Posted at 08:06h, 26 elokuun Vastaa

  Voi miten sievä ja ihanan yksinkertainen tuo kaulakoru on! Oon ennenkin kommentoinut noita farkkuja ja teen sen taas; en pääse yli noista kun ne on niin kivat!! Ehkä mä nyt vihdoinkin voisin tilata ne, kun oon jo hyvän tovin niitä vaan kuolannu ja ihaillu…:> Ihana postaus! :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

 • Avatar
  Piitu
  Posted at 08:44h, 26 elokuun Vastaa

  Älyttömän ihania sai taas inspiraatiota omaan ostoslistaan .. Pienenä vinkkinä voisitko kuvata vaaleat materiaalit tummempaa pohjaa vasten sais paremmin esiin vaaleat mekot yms..( kuvaan ammatikseni ja häiritsee kun ei kunnolla erota kuvattavaa kohdetta) en sano pahalla, sulla on aivan mahtavan inspiroiva blogi löysin sun blogin puolivuotta sitten ja luin kaikki tekstit ja oot kyllä mun ykkös blokkaaja :) ❤

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 08:49h, 26 elokuun Vastaa

  Kivoja ostoksia! :) Käytän itse pelkästään noita GT:n Molly farkkuja. Ihan parhaita! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:26h, 26 elokuun Vastaa

  Super kivoja löytöjä kaikki, tykkään hirmuisesti sun tyylistä!:) onko sulla pidempää kokemusta noista Molly farkuista? Vaikuttaa hyvin istuvilta ja joustavilta, mutta monet valittelee että venyy pahasti käytössä:/ houkuttais kuitenkin ostaa kun tykkään just ton mallisista (ja vielä samat väritkin etsinnässä!)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:19h, 26 elokuun Vastaa

  ♥ Niin piristävä! Odotan jo syksyn sadepäiviä, kun pääsen käyttämään sitä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:22h, 26 elokuun Vastaa

  Ilahduttavaa kuulla, että pidit näistä :) Joo näissä ei ole muuta eroa kuin korkeampi vyötärö, mutta tykkään silti Alexista ehkä enemmän! Joo ehdottomasti heti, kun ensimmäiset sadapäivät saapuu :) Kiitos paljon Anonyymi ja samoin sulle ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:23h, 26 elokuun Vastaa

  Vitsit miten aktiivinen lukija sä olet :) Kiva, kun jaksat vaivautua piristämään mua näillä kommenteilla ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:25h, 26 elokuun Vastaa

  Kiva nähdä, että tykkäsit =) Vaikka ei vielä mikään kylmä olekaan niin tuo Ginan neule on päässyt jo parikin kertaa käyttöön, se on niin pehmeä! Suuret kiitokset sinne ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:35h, 26 elokuun Vastaa

  Älä muuta sano :) Kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kiva ja erottuu hyvin kaulalta! Kannattaa ehdottomasti, mä en nimittäin käytä enää mitään muita farkkuja kuin noita :D Oon koukussa! Kiitoksia sulle Essi kommentista :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:42h, 26 elokuun Vastaa

  Voi ei :) Mun ostoksilla on vaarana se, että ne näköjään nostattaa ostoslistaa :D Kiitos sulle vinkistä, täytyy muistaa tämä ensi kerralla. Enkä ottanut pahalla, vaan asiallinen kritiikki ja vinkit on aina tervetulleita. Ihana nähdä sun olevan tuota mieltä ja kiitos kovasti! Tällainen piristys nostattaa hymyn huulille :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:44h, 26 elokuun Vastaa

  Mukava nähdä, että ostokset oli sun mieleen:) Joooh! Ne on ihan parhaita ja mä en kans paljon muita farkkuja enää edes käytä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:51h, 26 elokuun Vastaa

  Voi kiitos paljon :) Ja musta on hienoa nähdä, että tyyli menee lukijoiden kanssa yksiin. Joo mulla on samoja housuja matalalla vyötäröllä ja niistä löytyy paljonkin kokemusta eli parhaimmat housut, joita oon koskaan käyttänyt <3 Joustavat, pysyy silti tiukkana eikä väri haalistu yhtään. Ei ole pelkoa venymisestä vaan päinvastoin nämä palautuu aina yhtä tiukaksi kuin ostamisen jälkeen :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:36h, 26 elokuun Vastaa

  Määkin käytän ainoastaan noita ginan mollyja. Ne on kivat jalassa. Tiedätkö että onko noita värejä tullut myös itse kauppaan vai saako niitä vaan verkkokaupasta?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:59h, 26 elokuun Vastaa

  Moi. Eikös Sulla ole se item medium zip around michael korssin logokuosillenen ruskea lompakko? Et ois myymässä sitä? :) -m

 • Avatar
  Tiina Sultsi
  Posted at 12:59h, 26 elokuun Vastaa

  Sun ostospostaukset on mun lemppareita!! Täytyy noit farkkuja ehdottomasti ainakin käydä sovittaa :)

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 13:26h, 26 elokuun Vastaa

  Ootatko jo syksyä :D Mä en tykkää syksystä mistään muusta syystä kuin että on kiva puuhastella sisällä kaikenlaista aina iltaisin :) Esim. Katsoa leffaa ja sen sellaista ;) Mutta kivoja ostoksia :) Lenppareita noista ehkäpä nuo kaikki pitkähihaiset paidat , tuo koru ja polvista revityt :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:16h, 26 elokuun Vastaa

  Heissan! Ihana postaus, syksyä odotellessa! ;-)
  Minkä hintainen sadetakki oli? :P

 • Avatar
  Roosa Koivula
  Posted at 15:51h, 26 elokuun Vastaa

  Kuinka pitkä toi sun sadetakki on? :) Onks se toi lähemmäs 100e maksava? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:33h, 26 elokuun Vastaa

  Aivan ihania ostoksia taas! mun on ehkä pakko saada toi sadetakki, mutta ton linkin takaa en sitä löytänyt :( minkä hintainen se oli?
  Aliisa

 • Avatar
  Anna
  Posted at 16:59h, 26 elokuun Vastaa

  Oijoi ihania! Multa löytyy kans oliivinvihreät farkut kaapista, joten en malta odottaa sun asuyhdistelmiä niistä! On kans jotenki ihanaa kuulla et jollain muullaki on käyny toi alkuperäisellä hinnalla ostaminen ja sit seuraaval kerralla huomaa ne tarjoukses… :D

 • Avatar
  Ann-Marie Merkel
  Posted at 17:11h, 26 elokuun Vastaa

  moikka! laitoin haasteen sulle blogini puolella ! BohemianLife

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:32h, 26 elokuun Vastaa

  Ihania ostoksia!:) lempparit taitaa löytyä noista topeista;) pakko sanoa, että miten joku kehtasi pyytää noista ralph laureneista noin paljon! Itse ostin omani hulluilta päiviltä reilulla 50€ :/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:08h, 26 elokuun Vastaa

  Aivan ihania juttuja oot ostellu, varsinkin tuo sadetakki on mun makuun! Ja olisi mulla eräs postausideakin, nimittäin hieman *haasteen* omainen postaus, eli ostaisit kirppareilta sun tyyliä kuvaavia vaatteita ja asusteita, kengät mukaan lukien käyttäen vain 20-30euroa näihin kaikkiin yhteensä! :) saa siis käyttää useampia kirppareita, lähetystoreja tms. Miltä tällainen idea kuullostaa? Olisko kenties mahdollista toteuttaa jossakin vaiheessa? sun tekemänä tästä tulisi varmasti mielenkiintoista. Niin ja asu (ja postauksen aihe) esiteltäisiin blogissa asupostauksen muodossa ja ostesten hinnat olisi myös hyvä tietää (pakko ei ole niitä kertoa, mutta aina se on plussaa) Kiitos himuisen paljon jos tämän haasteen otat vastaan ja toteutat!:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:59h, 26 elokuun Vastaa

  Ihania ostoksia❤️
  T. Meri

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:10h, 26 elokuun Vastaa

  Farkut näyttää kivoilta! <3

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 22:08h, 26 elokuun Vastaa

  Sun ostos-postauksia tulee katsottua aina sydämen kuvat silmissä kiiluen! Niin ihania juttuja – kaikki kelpaisi omaankin vaatekaappiin! :) Toi H&M;:n koru on vaan niin suloinen! Olen muutamalla shoppailureissulla sitä katsonut ja se on kyllä pakko käydä joku päivä hakemassa koruvaraston täydennykseksi… :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:18h, 27 elokuun Vastaa

  Niin on!! Ihanaa, kun on suunniteltu tällaiset farkut <3 Näistä tykkää niin moni. Joo kyllä niitä pitäisi olla myös liikkeissä saatavilla. Kannattaa käydä katsomassa :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:20h, 27 elokuun Vastaa

  Joo tai itse asiassa myin sen juuri toissapäivänä mun kaverille :D Mä en nimittäin käyttänyt sitä ollenkaan. Harmi, kun et tajunnut kysyä aikaisemmin niin olisin voinut myydä sen sulle :s

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:22h, 27 elokuun Vastaa

  Vitsit miten kiva kuulla tämä :) Kiiitos!! Ja ehdottomasti kannattaa, oon varma että sä tuut jäämään näihin koukkuun ;-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:24h, 27 elokuun Vastaa

  Joo :D Mä rakastan syksyä <3 Juuri nuo luettelemasi jutut iskee myös muhun ja pimeet illat on parhautta! Kiitos paljon Taru :) Sä onnistuit löytämään näistä tosi monta lempparia. Polvista revityt farkut pääsee myös mun lemppareiksi :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:26h, 27 elokuun Vastaa

  Suuret kiitokset sinne :) Niinpä, mä odotan jo innoissani! Sadetakki on saatu, mutta se on noin 80€ :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:27h, 27 elokuun Vastaa

  Se on ns. normipituinen eli ei tuo pitkä. Tämän hinta oli noin 80€, mutta se on näköjään tällä hetkellä varastosta loppu :-(

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:29h, 27 elokuun Vastaa

  Kiitti sulle Anonyymi :) Joo se on näköjään tällä hetkellä valitettavasti varastosta loppunut… Mutta sen hinta on noin 80€ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:40h, 27 elokuun Vastaa

  Oi miten kiva kuulla sun tykkäävän :) Hei vähän kiva! Oliivinvihreät housut on niin koukuttavat ja mulla on itse asiassa jo parikin asuyhdistelmää mielessä ;-) Syksyä odotellessa. Joo inhottavaa – mulle tuntuu käyvän noin vähän liiankin usein! Onneksi ei sitten olla ainoita :'D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:47h, 27 elokuun Vastaa

  Oi kiva, mä meen heti katsomaan :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:49h, 27 elokuun Vastaa

  Hei tosi kiva, että nämä oli mieluisia :) Topit on ihan parhaita! Noita voi käyttää niin monen eri alaosan kanssa. Joo mua harmittaa älyttömästi, kun en ostanut niitä Hulluilta päiviltä… Nuo oli kyllä vähän ylihinnoitellut :-(

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:59h, 27 elokuun Vastaa

  Joo muistan :) Jes, hyvä juttu!! Oon iloinen, että saan teidät lukijatkin innostumaan niistä – ne on ihan parhaat ♥ Joo on täysin samaa kokoa, ainoa ero on korkeampi vyötärö. Mulla on juuri Mollyt jalassa ja yhtä hyvältä tuntuu kuin Alexit eli voin lämpimästi suositella :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:06h, 27 elokuun Vastaa

  Mua kans miellyttää kaikista eniten sadetakki :) Onpas hauska idea!! Ei yhtään hassumpi ja syksyllä varmasti mielenkiintoinen eli kirjoitan tämän ylös. Onko tällaista vielä kukaan toteuttanut? Olisi nimittäin hauska lukea muiden omia :) Mutta kiitos tästä ja miksei tätä voisi toteuttaa – se olisi ainakin erilainen postaus :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:10h, 27 elokuun Vastaa

  Thank youu! Ilo nähdä, että ostokset oli mieluisia :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:26h, 27 elokuun Vastaa

  Ne on kyllä ihanan värisiä kaikki :) Tulispa jo syksy <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:31h, 27 elokuun Vastaa

  Voi sua Jutta :) Ihana kuulla, että meillä menee maku näin yhteen<3 Kannattaa! Tuo on kivan yksinkertainen, mutta silti suloinen. Ja näyttää hyvältä varsinkin perus topin seurana. Kannattaa käydä hakemassa ennen kuin ne loppuu tai täällä oli vaan muutama kappale enää jäljellä :s

 • Avatar
  Petra
  Posted at 15:29h, 27 elokuun Vastaa

  Nuo Dino- malliset croptopit on kivoja.

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:00h, 27 elokuun Vastaa

  Samaa mieltä! Ja niin mukavia päälläkin :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:14h, 27 elokuun Vastaa

  Mulla kyllä mollyt olivat kaupassa todella tiukat hyvä kun sai päälle mutta nykyään ovat löystyneet ja menevät sujuvammin päälle mutta eivät ole niin tiukat vyötäröltä! Eli kyllö ne löystyy! Ja eikös nuo toiset mollyt ovat valkoiset eivätkö beiget? ;o

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:40h, 28 elokuun Vastaa

  toteuta ihmeessä odotan jo innolla! :D mun mielestä on kai jo toteutettu ainakin jotain samantyylistä, mutta enempi oon törmänny YouTubessa tällaisiin, sekä muutamassa blogissa! itse tykkäisin kuitenkin enempi siitä kirjoitetusta/kuva- versiosta!

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 16:41h, 28 elokuun Vastaa

  Ihan mahtavia ostoksia. Löydät aina kaikkea kivaa :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:53h, 29 elokuun Vastaa

  ♥ Kiitos paljon :) Mäki oon tosi tyytyväinen näihin kaikkiin! Ne kaikki on kokoa XS :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:54h, 29 elokuun Vastaa

  Oi kiitos Jenna =) Joo vähän liiankin paljon… Nojoo, mutta onhan nämä kaikki tosi kivoja <3 :)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 18:41h, 29 elokuun Vastaa

  ihanaa kun pääse käyttää villapaitoja ja neuleita syksyn tullessa :) ootan kyllä että pääsen näkemään tarkempia kuvia sun päällä tuosta sadetakista :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:04h, 30 elokuun Vastaa

  Hei mite nuo vihreet molly-housut, vastaaks se väri todellisuudessa sitä miltä se näyttää ginan verkkokaupassa, haluisin tilata koska nää on ehkä parhaat housut koskaa mut vähä epäilyttää koska sieltä ku kattoo se väri näyttää vähä erilaiselt mitä oon ettiny? :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:45h, 31 elokuun Vastaa

  Niin kiva nähdä, että joku muukin odottaa jo sitä :) Mä tykkään niin paljon syksyn pukeutumisesta! Oih esittelen sen heti, kun ensimmäiset kunnon sadepäivät saapuu ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:33h, 31 elokuun Vastaa

  Kyllä ne vastaa täysin sitä väriä, miltä ne näyttää luonnossa. Mun kuvissa saattaa olla kirkkauden takia vaaleammat, mutta muuten täysin samat:) Mutta jos epäilet ettei ole se mitä haet niin sit ei ehkä kannata tilata :/

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 20:38h, 15 syyskuun Vastaa

  Aivan ihania ostoksia. :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:10h, 16 syyskuun Vastaa

  Oih kiitos kovasti Jenna! Kiva kuulla, että ostokset oli myös sun mieleen :))

Post A Comment