Q&A 3/3

Nyt kuulkaas olisi aika heittää hyvästit vastauspostauksille, nimittäin viimeinen osa tulee tässä. Suuret kiitokset kaikille kysymyksien laittajille Ja jos tulee vielä mieleen jotain niin vastailen niihin mielelläni kommenttibokseissa. Toivottavasti ootte kuitenkin saanut mahdollisimman paljon uutta tietoa irti musta!

BLOGI
Milloin perustit tämän blogin? 27.09.2012 – Eli ensi kuulla juhlitaan blogin 3-vuotissynttäreitä. NYT JO?? Mihin tämä aika on mennyt…
Kuinka vanhana aloitit siis bloggaamisen? Olin silloin 18v.
Oliko jokin blogin alottamisessa vaikeaa? Oli, rajojen vetäminen. Se, että mistä voi kirjoittaa ja mistä ei. Eli tietysti täytyy miettiä aluksi tarkkaan, että mitä tietoja antaa lukijoille, näkyykö läheiset blogissa vai, kerrotko työpaikkaa vai et jne. Lista olisi loputon ja näiden asioiden pohtiminen oli aluksi tällaiselle bloggaamisesta tietämättömälle yllättävän vaikeaa.
Yllättikö jokin asia bloggaamisessa? Aika monikin asia. Tietysti kaikki kommentit, se mistä kävijöitä saattaa blogiin tulla, blogiportaalien kuviot, yhteistyöjutut ja kaikki tällaiset. Nimittäin silloin, kun aloitin niin portaalit ja yhteistyöt oli täyttä hepreaa koko blogimaailmalle.
Olisiko sulla antaa jotain vinkkejä aika tuoreelle blogille? Kannattaa aluksi kokeilla hieman rajoja postausten, ulkoasun yms. suhteen niin oppii löytämään itselleen sen sopivan polun, jota kulkea.
Miten blogiin saa lukijoita? Tähän on olemassa monia vinkkejä, mutta ei yhtäkään ainoaa ja oikeaa vastausta. Mutta laadukkailla kuvilla, selkeällä ulkoasulla ja yksinkertaisella nimellä voi päästä jo pitkälle.
Kuinka olet saanut blogisi menestymään? Mainostin blogia aluksi Facebookissa ja Demissä. Sen jälkeen sana alkoi pikkuhiljaa levitä. Ensimmäinen vuosi on yleensä se sellainen alkuponnahdus, mutta siinä ajassa sanan blogista saa jo hyvin leviämään pelkästänsä postailemalla aktiivisesti.
Mitä tekisit, jos yhtäkkiä kukaan ei lukisikaan sinun blogiasi (niinkuin painajaisessa)? Alkaisin varmaan kirjoittamaan tätä itselleni :D Ehkä tähän olisi syntynyt niin suuri riippuvuus, etten vaan osaisi lopettaa kuin seinään.
Mistä saat inspiraatiota blogiisi? Omasta päästä ja siitä sisäisestä intohimosta tätä kohtaan Melkein voisi sanoa, että tähän on syntynyt juuri sellainen omanlainen terve riippuvuus. Blogi on mun mielessä melkein aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä. Siitä on tullut yksi elämäntapa, johon inspiraatiota vaan pulppuaa sisältä. Tästä inspiraation määrästä oon huomannut, että tämä on selvästi se mun juttu!
Blogin suosituimman postauksen katsojamäärä (jos sen näkee)? Se on Aika hengähtää-postaus, jonka kommenteissa kerroin erosta. Pelkkä postaus on klikattu auki yli 20 tuhatta kertaa.

PicMonkey Collage2


Onko bloggaaminen tulevaisuuden haaveesi? On. Kyllä mä haluan tehdä tätä niin kauan kuin vaan pystyn ja ehkä jonain päivänä saavuttaa sen lisätyöstä kokopäiväiseen työhön.

Koetko että blogisi luo sinulle ulkonäköpaineita? Kyllä se ehkä vähän. Nimittäin päivinä, jolloin olisi tarkoitus kuvata päivän asu niin ei voikaan vetää pelkkiä verkkareita jalkaan ja lähteä liikkeeseen hiukset likaisena. Mutta tämä on tietysti myös hyvä juttu, kun se tsemppaa.
Mitä haluaisit eniten muuttaa blogissasi? Ulkoasu olisi tällä hetkellä sellainen, jonka haluaisin laittaa täysin uuteen uskoon :D
Otatko kuvia kameralla enemmän vai puhelimellasi?  Kameralla. Puhelimella kuvaan Snäppiin ja Instagramiin, mutta yleensä aina kun mahdollista niin pyrin käyttämään järkkäriä.
Millä asetuksilla otat sun kuvia? Aina P tai AV-asetuksilla. Mä oon  itse asiassa tehnyt kuvaamisesta oman postauksen ja se löytyy täältä.

Kuka ottaa yleensä sun asukuvat? Kaverit tai muut läheiset.

Onko sun mielestä sun kuvat hienoja? Oon tosi itsekriittinen ihminen mun tekemisten suhteen. Eli oli kyseessä blogin kuvat, ulkoasu tai esimerkiksi päivän asu niin pyrin aina parempaan enkä aina osaa olla tyytyväinen.
Miten muokkaat blogin bannerin? Mä oon tehnyt sen Picasalla. Laitoin 12 kuvaa kollaasiksi, joista neljä oli pelkkiä valkoisia. Siirsin ne keskelle, jolloin siihen tuli valkoinen ”tausta” tekstille :D
Käytätkö bloggaamiseen läppäriä vai pöytäkonetta? Läppäriä, tarkemmin Macbook Pro:ta.
Kun surffaat koneella, pidätkö montaa välilehteä auki yhtäaikaa? Näkisitte vaan, että kuinka monta :D Hah! Oon yrittänyt vähentää minimiin niiden määrän, mutta postauksen teonkin vuoksi tarvitsee jo noin kaksi/kolme välilehteä.

PicMonkey Collage55


Pärjäisitkö päivän ilman elektroniikkalaitteita? Helposti. Näin kävi itse asiassa viimeksi, kun olin kuumeessa. Olin niin kuollut, etten jaksanut edes selata Instagramia.

Kuinka puhelin riippuvainen olet? Todella, todella riippuvainen. Scrollaan etusivuja ja snäppäilen melkein aina kuin mahdollista. Voisin ehkä yrittä rauhoittua, mutta osaksi tämän bloginkin vuoksi tulee käytettyä paljon sosiaalista mediaa.
Käytätkö Snapchattia? Käytän ja koukussa ollaan Nimellä saijis löytää!
Mitä blogeja itse luet? Sitä on vaikea uskoa, mutta mä luen tosi vähän blogeja. Enemmän pienempiä suomalaisia blogeja sekä suosittuja ulkomaalaisia.
Mitä treeniblogeja seuraat? Täytyy myöntää, että en seuraa yhtäkään treeniblogia :o

Tyylikkäimmät julkkikset/bloggaajat? Kyllä Kenza vie voiton – Upea nainen!
Voisitko joskus tehdä ’mylife’ tyylisen postauksen jossa kerrot vähän sun elämästä kuvina jossa ois myös lapsuus ajan kuvia? Kyllä voin, jos vaan saan siihen kuvia. Täytyisi ehkä yrittää pelastaa niitä erään vanhan koneen kansioista.

RUOKA, TERVEYS JA LIIKUNTA


Ymmärrätkö näyttävästi todella nälkiintyneeltä nykyään? Hui, en mä mielestäni näytä siltä :o Oon normaalipainoinen ja näytän terveeltä.

Miten herkuttelet? Kerran tai kaksi viikossa karkeilla, kesällä jätskillä, mansikoilla, energiajuomalla yms.

PicMonkey Collage1


Mikä on tämän hetken lemppariherkku? Oreo-jätski Sitä parempaa jätskiä ei ole olemassakaan…

Tykkäätkö Oreoista? Kekseistä en niin välitä, mutta suklaan ja jätskin muodossa uppoaa.
Miten pääset eroon makeanhimosta? Juomalla paljon vettä tai kupillisen Detox-teetä. Nämä kaksi toimii joka kerta.
Mitä laitoit viimeksi suuhusi? Ruisleipää, jossa oli päällä vähän voita, juustoa, grillibroileria ja paprikaa :D

Oudoin asia mitä olet syönyt? Mustekalan lonkeroita :D

Kerro joku hyvä välipalavinkki? Perus helppo ja raikas smoothie: Maitorahkaa, tuoreita mansikoita ja loraus sitruunamehua. YAM!
Oletko kokeillut vesimelonikakkua? Jos olet, mielipide? En. Mä näin tästä kuvan Instagramissa hetki sitten ja tuli heti sellainen olo, että tuota täytyy joskus testata. Onko teillä kokemuksia – Onko kuinka helppo tehdä?
Missä ruokakaupassa käyt? Yleensä Cittarissa, mutta joskus myös Minimanissa.
Kuinka usein käyt ruokakaupassa? 2-4 neljä kertaa. Yritän ostaa mahdollisimman paljon ruokaa kerralla niin, että siellä ei tulisi käytyä joka päivä.
Oletko millekkään allerginen? Olin pienenä tomaatille, mutta nykyään en onneksi enää.

PicMonkey Collageddd


Jos saisit 3€ ruokaan päivän ajaksi, mitä ostaisit? Apua öö varmaan nuudelia, banaanin ja rahkan?

Lempikahvilasi, jos ketjukahviloita ei lasketa? Ensimmäisenä tuli mieleen Kurikassa oleva pieni kahvila, jonka virallinen nimi on Cafe Konditoria Mokka.
Onko liikunnasta tullut sinulle pakkomielle? Ei ole. Pystyn olla vaikka viikonkin liikkumatta, jos haluan niin.
Lemppari treenimuoto? Juoksu Ehdottomasti paras laji, jota oon kokeillut ja näin kesällä oivallinen!
Kuinka onnistut pysymään noin hyvässä kunnossa? Liikkumalla ja syömällä perus terveellisesti. Herkuttelen pari kertaa viikossa enkä silloinkaan vedä mitään övereitä mässäyksiä.
Tykkäätkö juosta enemmän maastossa vai kadulla? Hassua kyllä, mutta kadulla. Mä tykkään siitä kaupungin hälinästä. Mun mielestä on kivempi katsella rakennuksia sekä vastaan tulevia ihmisiä kuin pelkkiä puita metsässä.
Kävisitkö mielummin lenkillä ranta maisemissa vai vuoristoisessa metsikössä? Lenkillä rannalla. Olisi rauhoittavaa katsella kunnon rantamaisemia.
Kuinka pitkiä juoksulenkkejä teet yleensä? Sellainen haarukka on noin 5-10 kilometriä. Riippuu paljon fiiliksestä, säästä, paljonko on aikaa jne.
Tuovatko uudet treenivaatteet lisää motivaatiota? Kyllä ne tuo. En olisi itsekään tätä uskonut, mutta esimerkiksi uusia juoksukenkiä lähtee mieluusti testailemaan vaikka heti.
Treenimusa? Mahdollisimman menevää! Mun Spotifyn soittolista on täynnä pelkkää menevää musiikkia, joten se pyörii repeatilla.

PicMonkey Collagesss


Oisko sulla jotain vinkkiä kuinka saisin itseni lenkkipoluille juoksentelemaan tai salille, joskus ei meinaa onnistua millään? Mulla toimii juuri tämä menevä musiikki! Eli kannattaa sillä tsempata itteänsä sekä kuvitella sitä hyvää oloa, joka tulee jokaisen lenkin tai treenin jälkeen.

Mitä mieltä olet fitnessbuumista, joka on juuri meneillään? En ole puolesta enkä vastaan, mutta joskus se näyttää menevän vähän yli. Tämä on tosi paljon esillä sosiaalisessa mediassa, kun taas mä innostun todella harvoin kuvailemaan itseäni esimerkiksi juoksemassa.

RANDOM
Onko sulla semmosia asioita että teet niitä aina ja et voi olla tekemättä niin koska tuntuu että kaikki menee pilalle sen jälkeen? Ei ole onneksi ainakaan mitään pahaa! Tai ehkä se, että haluan aina juoda aamukahvin rauhassa – Jos en tee sitä niin päivä ei tuu onnistumaan.
Pohjoisin paikka missä oot käyny? Varmaan vaan joku Kajaani.
Ketä julkisuuden henkilöä ihailet? Martina Aitolehden saavutuksia oon ihaillut aina ja oon edelleen sitä mieltä, että siinä on nainen joka on tehnyt töitä unelmien eteen.
Jos saisit tilaisuuden mennä illalliselle valitsemasi julkisuuden henkilön kanssa, kenen kanssa menisit ja minkä tyyppiseen ravintolaan? Menisin ehdottomasti Cam Gigandetin kanssa! Ja varmaan johonkin tunnelmalliseen ja rauhalliseen ravintolaan syömään jotain tex mex-tyyppistä ruokaa :D
Kenen julkkiksen kanssa haluaisit tutustua? Cheek voisi olla sellainen rento tyyppi, johon haluaisin tutustua.
Jos saisit valita autoosi rekisterin mikä se olisi? (kuitenkin tällä perus rekkari tyylillä suomessa, eli 3kirjainta 3numeroa). Ihanna erilainen kysymys! Varmaankin SR3-003 eli siinä olisi nimikirjaimet ja syntymäpäivä.
Jos pääsisit helikopterilennolle ilmaiseksi kenen tahansa elävän ihmisen kanssa, kenen kanssa menisit ja miksi? Tällainen on itse asiassa suunnitteilla, katotaan saadaanko se toteutettua! Ja ottaisin mukaan varmaankin Iriksen ♥ 
Jos mukaasi nimettäisiin ruokalaji, mitä se sisältäisi ja miltä se maistuisi? Se olisi makea, ehkä joku jälkiruoka. Vaikka joku raikas kakku, jossa olisi marjoja päällä.

PicMonkey Collage33


Sana mistä pidät eniten? Masuasukki on älyttömän söpö sana :D Mutta tiedän, että tämä jakaa mielipiteitä moneen eri suuntaan.

Sana mitä vihaat? Ehkä sellaisia ärsyttäviä sanoja on tärskyt tai joku rokulipäivä.
Minkä lemmikkieläimen haluaisit ottaa joskus tulevaisuudessa? Koiran ja tarkemmin sanottuna ranskanbulldoggin. Ehkä vielä jonain päivänä…
Millainen on unelma autosi? Kiiltävän valkoinen Audi TT RS, ah!
Oletko joutunut ikinä sairaalaan? En ole onneksi (kop kop).
Lainaatko kirjastosta kirjoja, jos lainaat niin millaisia? Opiskeluaikoina joo, mutta nykyään ei tuu enää lainattua.
Paras tuliainen, jonka olet saanut? Pienenä joku barbi, jota ei saanut mistään täältä ja äiti toi sen mulle laivalta: Voi sitä onnen määrää :D
Millainen on unelma kesäpäivä? Aamulla aamupalaa parvekkeella auringonpaisteessa, sitten shoppailemaan, kahville, rannalle ja illalla kaverien kanssa yhteistä aikaa. Tämä riittäisi mulle!
Haluisitko olla päivän ajan mies? Jos, mitä tekisit? JOO! Mä ensin aamulla varmaan ihmettelisin kroppaa, tekisin kaikkia miehisiä juttuja ja varmaan lähtisin alasti seikkaileen kaupungille :D
Jos yhden päivän olisit eläin, mikä olisit, ja mitä tekisit? Olisin delfiini. Uisin meressä aaltojen roiskeessa.

PicMonkey Collagesssdd


Jos olisit sääolosuhde, mikä olisit ja miksi? Helle ja sen takia, että tykkään itse siitä eniten. Joku +30 astetta :D

Jos olisit karkki, mikä olisit ja miksi? Peacelätkä. Ne on samaan aikaan kirpeitä ja makeita.
Ja onko jotain mitä et ikinä tekisi edes miljardista eurosta? Näitä olisi varmaan monta, mutta ensimmäisenä tulee mieleen kaikki prostituutiot yms.

Olisitko mielummin ruskea yksisarvinen vai pinkki norsu? Pinkki norsu. Haha mistä te keksitte näin hauskoja kysymyksiä?

Kissa vai koira? Olin ennen enemmän kissaihminen, mutta nykyään koira.

Jos hankkisit koiran, minkä nimen antaisit sille? Oon miettinyt tätä ja monesti :D Ehkä Disneyhahmon nimen tai jonkun muun yhtä söpön

Mitä sarjoja katsot tv:stä? En mitään säännöllisesti. Katson sarjoja ainoastaan Netflixistä tai Viaplaysta.
Kaupunki vai rantaloma? Nyt kelpaisi ehkä enemmän rantaloma, mutta normaalisti innostun enemmän kaupunkilomista.

Millainen olisi unelmiesi loma? Shoppailua, kivoja ravintoloita ja kahviloita, nähtävyyksiä, uimista, aurinkoa ja ihan vaan elämästä nauttimista läheisen/läheisten kanssa

Jos saisit valita yhden seuraavista minkä ottaisit: lentokyky, ajatustenluku vai näkymättömäksi muuttuminen halutessasi? Ajatustenluku, koska välillä on vaikea ymmärtää mitä ihmiset ajattelee.

PicMonkey Collagessss4


Jos sinun olisi pakko luopua yhdesta aististasi (näkö, kuulo, maku, haju, tunto), niin mistä luopuisit? Jos ihan pakko olisi niin varmaankin kuulosta tai mausta.

Kuinka usein sairastelet? Mä tuun tosi harvoin kipeäksi. Oon ehkä kerran tai kaksi vuodessa kunnolla flunssassa, mutta silloin oon aivan kuollut. Paitsi nyt oon ollut pari päivää kipeänä.
Oletko koskaan ollut sairaalassa yötä (siis ihan itsesi takia ei sukulainen yms)? En ole ollut koskaan sairaalassa yöstä ja tämä on onneksi hyvä juttu! 
Jos saisit 3-toivomusta, niin mitä toivoisit? Lottovoitto, oma kokki ja iso omakotitalo.
Jos saisit nyt 10 000€ mitä ostaisit ensimmäisenä, jos se pitäisi päättää 15sekunnissa? Kävelisin varmaan Louis Vuittonille ja sieltä kaikkea haavelistalla olevia juttuja.
Jos saisit 24h elinaikaa,mihin käyttisit sen? Keräisin kaikki läheiset yhteen ja toteuttaisin niiden kanssa päivän aikana mahdollisimman monta unelmaa.
Jos voisit kuunnella koko lopun elämäsi ajan vain yhtä artistia/bändiä, minkä valitsit? Nyt voisin sanoa tähän vaikka Cheekin. Hänen uusi biisi 

Mitä muistat parhaiten rippileiriltäsi? Yhteiskuvauksen, joka pidettiin ennen sieltä lähtöä. Kaikilla oli itku silmässä.

Mitä ajattelet ”turhista” julkkiksista, joilla on silikonit, botoxia jne? Jokaisen omia valintoja ja jos julkisuuteen on päässyt muulla kuin kyseenalaisilla keinoilla niin mulla ei ole mitään huonoa sanottavaa.
Kuka seuraavista ”turhista” julkkiksista sua miellyttää eniten: Maisa Torppa, Johanna Pulkkinen, Niko Saarinen, Marianne Kallio vai Suvi Pitänen? Niko Saarinen! Huippu tyyppi, vaikka myös Suvi Pitkänen veti viime viikonloppuna Aukustissa hyvän keikan.
PicMonkey Collage222 

Kuka edellisen kysymyksen julkkiksista on sun mielestä ärsyttävin? Ehkä Maisa Torppa.
Fanitatko jotakin tiettyä bändiä/artistia, tai ootko joskus nuorempana fanittanut? Tällä hetkellä oon kova Martin Tungevaagin fani!
Mitäs mieltä te ootte ollut näistä vastausosista?

68 Comments
 • Avatar
  Anni Järvinen
  Posted at 06:44h, 20 elokuu Vastaa

  Oli kiva lukea susta monia uusia juttuja! Erityisesti blogiin liittyvät jutut oli mun mieleen :)

  http://www.minttuviennetta.blogspot.fi

 • Avatar
  Emma Karttunen
  Posted at 07:17h, 20 elokuu Vastaa

  Meiltä löytyy kaksi ranskanbulldoggia ja ne on kyllä niin persoonallisia että suosittelen hankkimaan! Ei oo mitään söpömpää kuin ranskispennut…❤

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 08:35h, 20 elokuu Vastaa

  Ihanaa, Cheek mainittu! :D Ootko aatellu meneväs hänen Alpha Omega -kiertueelle? :) Mä oon!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:02h, 20 elokuu Vastaa

  Niinkö! Voi kuinka kiva kuulla tämä :) Nyt tietää, että tällaisista postauksista on teille lukijoille suuri hyöty. Blogiin liittyviin kysymyksiin oli kyllä tosi kiva myös vastailla :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:04h, 20 elokuu Vastaa

  Voi ei! Mä niin haluan sellaisen :o Oon viimeiset kolme/neljä vuotta haaveillut ja ehkä parin vuoden sisällä on aika sellainen hankkia. Voin vaan kuvitella, että kuinka suloisia ne on ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:05h, 20 elokuu Vastaa

  Cheek on huippu :D Ja joo tarkoitus olisi! Varmaankin lähteä Helsinkiin tai sitten tähän lähemmäs eli Vaasaan :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:11h, 20 elokuu Vastaa

  Oon tykännyt tosi paljon näistä postauksista! Suurin syy varmaan on se, et oot nähnyt oikeesti vaivaa vastaamiseen etkä tyyliin vastannu juu/ei :Dä) Myös kysymykset on ollu monipuolisia ja yllättäviä. Ja niin, masuasukki on ihana sana! :D

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 10:30h, 20 elokuu Vastaa

  Nää vastauspostaukset on kyllä ollu mielenkiintoisia! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:12h, 20 elokuu Vastaa

  Ihana postaus! ❤ Oli kiva oppia susta taas niin paljon uutta ja on huippua et oot jaksanu vastata niin moneen kysymykseen! :)
  Mä olin monissa asioissa samaa mieltä ja vaikken itse juo kahvia niin aamupalan syöminen rauhassa on mulle tosi tärkeetä. :D
  Jos on jonnekkii aamulla meno ni mun täytyy herätä aikasin ihan vaan että voin ottaa rauhassa jotai ihanaa ja nauttia siintä. :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:13h, 20 elokuu Vastaa

  katsoitko martinan hengenpelastussarjaa viime vuonna? uus kausi alkaa mun tietääkseni 3.9 ruudussa ja esim. suvi pitkänen on siinä :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:18h, 20 elokuu Vastaa

  Jeii! Oon iloinen siitä, että onnistuin tekemään näistä mielenkiintoiset postaukset ja kiitos kuuluu myös kysymysten lähettäjille :) Nämä on yllättänyt mutkin ihan täysin ja se on hyvä, että kysymykset on monipuolisia. Niin on! En kestä miten söpö sana :'D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:21h, 20 elokuu Vastaa

  Helpottavaa kuulla, että sain tehtyä näistä mielenkiintoisia – Pyrin pitämään postaukset kiinnostavina loppuun saakkka! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:22h, 20 elokuu Vastaa

  ♥ Kiitos! Ja ihanasti kirjoitettu kommentti :) Mä halusin vastata jokaiseen ja toivottavasti saatte musta mahdollisimman paljon uutta tietoa irti! Ehdottomasti hitaat aamut – Ne jos mitkä käynnistää päivän ja jos se aamuinen pieni hetki jää välistä niin päivä ei ole läheskään yhtä hyvä :D Se on totta – Arjen pienet ilot :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:24h, 20 elokuu Vastaa

  Joo katoin jokaisen jakson :D Jooo!! Sitä täytyy kattoa ja luulen, että tästä kaudesta tulee edellistä mielenkiintoisempi, kun Hunksit on myös mukana :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:46h, 20 elokuu Vastaa

  Mitä katsottavaa siinä ohjelmassa on kun turhat julkkispissikset leikkii jossaim vedessä :'DD kamalaa

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 12:10h, 20 elokuu Vastaa

  Jee ! Nää on ihan huippuja postauksia ! ♡ Susta on ihana aina tietää lisää mielenkiintoisia asioita ♡ Otan kantaa tuohon yhteen kysymykseen että et kyllä todellakaan näytä nälkiintyneeltä !!! Oot upean näköinen nuori nainen ♡♡♡ Ja vielä toi että etkö ole oikeasti käynyt Kajaania pohjoisempana :D Mä asuin 10- vuotiaaksi asti Kajaanissa :) Kannattaa käydä lapissa ! Kävin kesällä justiinsa ja oli upea paikka ! Mä en vaan oo päässy koskaan Tallinnaa kauemmas :( Mutta ihana postaus !

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 12:32h, 20 elokuu Vastaa

  Ihania kysymyksiä sait ja oot vastannut kaikkiin niin mukavasti :)<3 oli ihana oppia susta lisää <3 tää bloggaaminen on vaan Saija niin sun juttu! Tiiän että tuut pääsemään vielä super pitkälle :* hali<33

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:53h, 20 elokuu Vastaa

  Mahtavaa nähdä sun pitävän näistä <3 Ja kiitos, kun otit siihen kantaa! En mielestä ole yhtään nälkiintyneen näköinen vaan normaalin ja terveen. En ole :D Haha monesti on ollut tarkoitus lähteä lappiin, mutta ei vieläkään olla päästy. Ehkä ensi talvena! Voih toivotaan, että säkin pääset matkustamaan kauemmas:) Kiitos vielä sulle Taru kommentista…<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:54h, 20 elokuu Vastaa

  Iso kiitos sulle ihanuus :) Ja mikä tsemppaus!! Oot niin iloinen näissä kommentteissa, että itsellekin nousee hymy huulille :) Se oli kivasti sanottu, oot ihana <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:55h, 20 elokuu Vastaa

  Se on yllättävän hauskaa katsottavaa! Kyllä mä ainakin jännitän, että kuka tippuu seuraavana jne. :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:59h, 20 elokuu Vastaa

  Cam Gigandet ♥ AHH!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:01h, 20 elokuu Vastaa

  Niinpä!! Mun ehdoton unelmien mies :D ♥

 • Avatar
  Roosa Koivula
  Posted at 14:01h, 20 elokuu Vastaa

  Mäkin haluisin ranskiksen, mut koska ne on tosi kalliita ja usein sekä sairaita että lyhytikäisiä, niin en usko et koskaan tuun ottamaan! :( maailman söpöin rotu, mut moraali tulee vastaan kun niillä on lukuisia sairauksia, kuten hengitysvaikeudet mm. :/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:49h, 20 elokuu Vastaa

  Hei ei liity tähän mutta muistan kun esittelit jokunen viikko sitten Sotkasta ostamaa ruokapöytää. Muistatko onko se malliltaan Ice vai Kide pöytä? :) Mä oon just muuttamassa, mutta Sotkan Kide joka on vain 120cm mahtuisi paremmin uuteen asuntoon, mutta sit tuskailen mahtuuko siihen minkälaiset ruokapöytö tuolit :(

 • Avatar
  Cami - Fun, Fitness and Fashion
  Posted at 15:30h, 20 elokuu Vastaa

  Cam Gigandetista ehdotonta plussaa!! ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:46h, 20 elokuu Vastaa

  Kysyin sulta siellä kun sai lähettää kysymyksiä että jos saisit elää jossain fiktiomaailmassa niin minkä valitsisit ja miksi? Muihin mun kysymyksiin sain vastauksen paitsi siihen :-)
  Kysymyspostausten lukeminen on muuten ihan mun lempparihommaa. En tiiä johtuuko se siitä et oon jo muutenkin niin utelias luonne että ongin mun tutuista aina kaikkea tietoa! Kavereita on alkanu jopa ärsyttäää toi piirre! :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:27h, 20 elokuu Vastaa

  Moikka! Ihana olet! Samoin kuin blogisi! :)
  Anteeksi tyhmä kysymykseni, mutta onko sulla antaa vinkkejä kuinka kertoa ihastuksesta ihastukselle? :) olen aika epätoivoinen..

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:29h, 20 elokuu Vastaa

  et ihan oikee vastannu tuohon rekkarikyssäriin :D mitä pienistä

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:24h, 20 elokuu Vastaa

  Ihana postaus taas, tosin pituutta oli ehkä hieman liikaa ja lukeminen menee pakkopullaksi, vaikka kiinnostavaa olikin sun vastauksia lukea! Ja pakko ihmetellä että etkö oikeasti ole koskaan ollut sairaalassa? edes ensiavussa tai tiputuksessa? hyvä tietenkin niin päin jos et ole ollut. :) Ylistän sun blogia, mulle on tullut pakko mielteeksi stalkata tätä jokaikinen päivä, vaikka uusia postauksia ei vielä olisikaan! Tuo cheekki vaa oli aikamoinen pettymys, itse en vi sietää sitä sitten yhtään. Ylimielisen oloinen ja jopa laulutuntieni opettaja sanoi että cheek ei osaa laulaa. :D Jokainen tietty tykkää mistä tahtoo! Siitä huolimatta: loistava blogi!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:27h, 20 elokuu Vastaa

  Mikä on pahinta kipua mitä oot koskaan kokenut? Tai mikä on ollut pahin onnettumuus/ tapaturma tms. mikä sulle on käynyt? esim. polven sijoiltaan meno, nilkan nyrjähtäminen… jne jne… :) Ja plussana olisi kiva kuulla sun lemppari englanninkielinen biisi!:)

 • Avatar
  hanipupu
  Posted at 19:47h, 20 elokuu Vastaa

  Näin sut ja iriksen eilen epstorilla mutten viittiny tulla moikkaan mut teillä oli ihanat asut;)

 • Avatar
  Iiris ja Saima
  Posted at 20:59h, 20 elokuu Vastaa

  Aah!♥♥ mä tykkään sun blogista niin paljon! Tämä oli tosi mielenkiintoinen ja tosi hyvin toteutettu postaus♥ tykkään niin paaaljon! Ja ihania kuvia jälleenkerran!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:48h, 20 elokuu Vastaa

  Ihana postaus jälleen kerran♥
  Jotenki vaikuttaa että sulla menee tosi hyvin elämässä, joten oo onnellinen siitä

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:59h, 20 elokuu Vastaa

  Niinpä :( Se olisi kyllä älyttömän söpö rotu ja juuri sen luonteinen, josta tykkään… Mutta oon kans kuullu kaikki kauhutarinoita niiden erilaisista sairauksista ja varsinkin noista hengitysvaikeuksista. Käy ihan sääliksi niitä kaikkia :-(

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:06h, 20 elokuu Vastaa

  Se taitaa olla malliltaan tuo Kide :) Ainakin näyttää samalta ja se on myös 120cm! Ja mahtuu tosi helposti vaikka mitkä tuolit :) Mäki pelkäsin, että mahtuuko mutta se on itse asiassa paljon paremman näköinen niin kuin 140cm. Sen kokoinen pöytä näytti tuolien kanssa vähän tönköltä eli suosittelen sullekin tuota lämpimästi :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:12h, 20 elokuu Vastaa

  Onko multa jäänyt tuollainen välistä :o Mutta en kyllä osaa sanoa! Joku hauska :D Niinkö, voi sehän on kiva että on hieman utelias ;-) Ja sen vuoksi näitä onkin kiva kirjoitella, kun tietää että teitä kiinnostaa. Haha voi ei, musta se on just hauskaa jos on normaalissa määrin hieman utelias :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:14h, 20 elokuu Vastaa

  Hei! Ja voi vitsit kiitos paljon palautteestasi :) Kannattaa mennä rohkeasti asiaan. Jos et uskalla kertoa kasvotusten niin juttele vaikka Facebookissa. Tai ehdota näkemistä, kahvilla käymistä jne. Tsemppiä! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:15h, 20 elokuu Vastaa

  OHO :D Miten tuo yksi kirjain on numerona… Hups, no ei se niin tarkkaa ole – Tuolla tyylillä kuitenkin :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:19h, 20 elokuu Vastaa

  Joo tähän viimeiseen osaan tuli kieltämättä kunnon läjäys näitä kysymyksiä, mutta en viitsinyt jakaa näitä enää osiin :D En ole ollut ikinä sairaalassa yötä! Kitarisat on leikattu, mutta silloinkin pääsin samana päivänä kotiin :) Mitää eikä<3 Olipas ihana kuulla tämä, kiitos. Hyvä juttu, että tämä iskee suhun niin paljon! Tosi harmi kuulla, että sä et välitä Cheekistä… Musta se on taas ihan huippu ja oon ollut "fani" monia vuosia, mutta se on tietysti makuasia. Varsinkin, kun on kyse musiikista. Mutta kiitos sulle tuhannesti tästä!:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:23h, 20 elokuu Vastaa

  Varmaan pikkuvarpaan murtuminen!! Silloin teki mieli purra tyynyä ja kipu kesti älyttömän kauan :/ Onneksi mitään sen pahempaa ei ole tapahtunut. Tämän hetkinen englanninkielinen biisi on ehkä Parade :')

 • Avatar
  Inka Hämäläinen
  Posted at 23:24h, 20 elokuu Vastaa

  Illallinen Cam Gigandetin kanssa olis kyllä unelma! ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:25h, 20 elokuu Vastaa

  Näitkö! Voi olisit ihmeessä tullut moikkaamaan meitä :) Mutta ehkä ensi kerralla. Kiitos sulle kovasti molempien puolesta ;-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:25h, 20 elokuu Vastaa

  Ajattelin itse kanssa noin ennenkun hommasin mopsivauvan pitkän mietinnän jälkeen! Nyt neiti ollut talossa pian 4 vuotta eikä mitään ongelmia ole ollut hengityksen kanssa :) lääkärissäkin jouduttu käymään kerran vain silmätulehduksen takia. Myös tuttavapiirissä ollut mopseja monta ja heilläkään ei onneksi ole ollut ongelmia hengityksen kanssa. Joten ei ne kaikki niin "sairaita" ole :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:27h, 20 elokuu Vastaa

  Eii ihana ♥ Niin inspiroivaa saada näin hyvää palautetta! Näiden sanojen vuoksi mun tekeekin mieli olla koko ajan postailemassa lisää tänne – Eli suuret kiitokset sulle tästä:)♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:28h, 20 elokuu Vastaa

  Niin hot!! Huh sen näköisen miehen, kun joskus saisi :D ♥

 • Avatar
  Karoliina S
  Posted at 00:27h, 21 elokuu Vastaa

  Vitsit kuin kivoja kysymyksiä ja vastauksia! Toi viimenen osa oli kyl tosi jotenki kiva ja positiivisella tavalla erilainen:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:01h, 21 elokuu Vastaa

  Kiitos ihana Ano ♥ Hyvä juttu, jos sulle on välittynyt sellainen kuva. Mä oon nimittäin tosi onnellinen tällä hetkellä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:02h, 21 elokuu Vastaa

  Niin olis!! Sen näköisen miehen kanssa lähtisi mielellään illalliselle :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:03h, 21 elokuu Vastaa

  Samaa mieltä :) Tässä oli niin erilaisia kysymyksiä, että ne toi kivaa vaihtelua ja sai eroamaan positiivisesti muista osista :p

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 10:05h, 21 elokuu Vastaa

  Toi kysymys missä kysyttiin että onko bloggaaminen tulevaisuuden haaveesi ja vastasit että toivot siitä poikivan joskus kokoaikatyön. Mä pidän ainaki sormia ristissä, kannustan ja haluan uskoa siihen että sulla riittää motivaatio ja intohimo kirjottaa blogia vielä monen monta vuotta. Rakastan sun blogia niin paljon. Mä oon löytäny tän avulla omaan elämääni uusia asioita ja ostanu itelleni uusia juttuja sun blogin innoittamana. Oon joskus aikasemminkin kommentoinut ja kertonut että sun blogi on mulle semmonen henkireikä ja irtiotto arjesta. Susta saa blogin kautta kuvan että oot äärettömän ihana ja rehellinen ja tosi ystävä! Ne on onnekkaita joiden ystävä sä oot! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:38h, 21 elokuu Vastaa

  Se oreo jäätelö on kyllä ihanaa, mutta mä rakastan ben&jerrys; banaania! ♥
  Ootko sä maistanu sitä? :)
  Jos oot niin mitä pidät?
  Jos et niin suosittelen! :D

 • Avatar
  Roosa Koivula
  Posted at 17:28h, 21 elokuu Vastaa

  Jep ja se että elinajanodote on keskimäärin sen 5v, että kauheen pitkäikäistä lemmikkiä siitä ei saa :(

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:04h, 21 elokuu Vastaa

  En ymmärrä miksi ihmiset haluaa näitä Ranskanbuldoggeja ja Mopseja yms. Ne kärsii suunnillee koko elämäsnsä hengitysvaikeuksista ja muista ongelmista. Sinuna miettisin jotain muuta rotua.

 • Avatar
  Laura.blogspot
  Posted at 07:48h, 22 elokuu Vastaa

  Tuo Maisa Torppa on mun sukulainen, mutta pakko sanoa, että on se kyllä aika ärsyttävä :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:11h, 22 elokuu Vastaa

  Eii! Mulle tuli niin hyvä mieli, kun luin tämän sun kirjoittaman kommentin :) Meen ihan sanattomaksi <3 Mä tajusin melkein heti bloggaamisen aloitettua, että tässä on se mun juttu mitä tykkään tehdä. Siitä asti oon koukussa ja toivon, että vielä jonain päivänä mä saan tästä kokopäiväisen työn. Musta on hienoa, että pystyn tuoda lukijoille elämään inspiraatiota ja vinkkejä :) Huippua, että tämä blogi on sulle tällainen paikka. Kiiitos!! En voisi olla iloisempi näin ystävällisistä ja tunnollisista lukijoista<3

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 23:19h, 22 elokuu Vastaa

  Sulle on lähetetty tosi kivoja kysymyksiä ja oot vastaillu niihin kivasti että jaksaa lukea. Itseasiassa aika mielenkiintoista lukea ja oppia lisää sinusta. :)

 • Avatar
  nenna
  Posted at 09:48h, 23 elokuu Vastaa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 • Avatar
  nenna
  Posted at 09:49h, 23 elokuu Vastaa

  Ja sulla on ihan mahtava blogi ja oot ihan super kaunis ja ihana ❤️

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:37h, 23 elokuu Vastaa

  ja siinä sarjassa tavoitellaan kuitenkin aika arvokasta titteliä! Ja se sarja on tehty muutenkin niin hienoissa maisemissa ja hyvällä idealla että ei voi muuta kuin hattua nostaa Martinalle

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:31h, 24 elokuu Vastaa

  Älä muuta sano <3 Ben&Jerry;'s jätskit on myös tosi herkullisia! Tuota banaania en olekaan testannut :o Melkein kaikkia muita makuja oonkin :-D Kiitos vinkistä, voisin tykätä siitä. Eli täytyy napata ensi kerralla kaupasta mukaan :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:41h, 24 elokuu Vastaa

  Mielestäni niissä mun huomion ensimmäisenä kiinnitti ihana ja juuri mulle sopiva luonne :) Tiedän, että niillä voi olla mahdollisia hengitysvaikeuksia ja muita sairauksia. Jos joskus kyseisen rotuisen koiran hankin niin selvitän hyvin pennun taustan sekä tutkitutan sen hyvin ettei vanhetessa tule mitään odottamattomia vaikeuksia tai sairauksia :/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:42h, 24 elokuu Vastaa

  Onko! Voi ei :D Ei hän ennen ollut, mutta nykyään käytöksessä on tapahtunut muutoksia huonoon suuntaan :s

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 19:54h, 24 elokuu Vastaa

  voi mun mielestä sun blogin ulkoasu ja kuvat on niin täydellisiä, ettei ne kaipais mitään muutosta :) pakko vielä sanoo et oot niin ihana ihminen tän blogin perusteella ja voisin lukee sun juttuja vaikka monta tuntia putkeen kyllästymättä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:52h, 25 elokuu Vastaa

  Mä olin kans positiivisesti yllättynyt näistä kysymyksistä :) Niitä tuli paljon ja ne oli mielenkiintoisia! Hyvä juttu, että sä opit näiden kautta lisää asioita:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:56h, 25 elokuu Vastaa

  Ihana <3 Oot sä kyllä niin kiva, kun jaksat kommentoida usein. Ja musta on hienoa nähdä, että kuinka kauan oot kulkenut tämän blogin mukana :) Hyvä juttu, jos mun kirjoituksiin ei pääse kyllästymään. Tietää tehneensä jotain oikein (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:59h, 25 elokuu Vastaa

  Anonyymi: Mahtavaa, että sulla on noin hyviä kokemuksia mopsista! Hyvä juttu :) Ja mä oon saanut eräältä koirien kanssa työskentelevältä vinkin, että jos sellaisen hankin niin jos hänen vanhemmilla ei ole vaikeuksia hengityksen kanssa niin ei pitäisi pennullekaan tulla. Eli on hyvin periytyvää :s Niinpä! Kiitos tästä kommentista, helpottavaa kuulla :)

  Roosa: Voi ei :o Onko se niin lyhyt? Tuosta en olekaan kuullut, mutta onhan se harmi jos se on niin lyhytaikainen lemmkki :s

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:31h, 25 elokuu Vastaa

  Naurettavaa väittää ,että haluat rodun vaan luonteen perusteella. Toi rodun luonnekuvaus sopii suunnileen jokaiseen koirarotuun.

 • Avatar
  susanna kanto
  Posted at 15:11h, 26 elokuu Vastaa

  Itselläni on nyt vähän vajaa 2 vuotias ranskis tyttö ja ei tähän mennessä mitään ongelmia. Ei se ole niin sanottua että kaikki olisi sairaita, vaikka olisi minkä rotuinen koira ei sitä voi koskaan tietää.. Sen takia en jättäisi hankkimatta että pelkää sen olevan sairas. :) suosittelen kyllä rotua, ovat vieneet kyllä täysin mukanaan <3

Post A Comment