Vastauksia toisen osan verran

Täältä tulisi seuraavat vastaukset teidän lähettämiin kysymyksiin. Tässä osiossa käsitellään ihmisiin, suhteisiin muotiin sekä erilaisiin lemppareihin liittyviä asioita. Myöhemmin on tulossa vielä yksi osa, josta löytyy aihealuiteta liikunnasta, ruokavalioon, blogiin ja random-aiheisiin kysymyksiin. Mutta nyt keskitytään tähän:

IHMISET & SUHTEET
Mitä piirteitä arvostat ihmisessä? Rehellisyyttä ja toisen puolesta iloitsemista.
Entäs ihailetko ketään henkilöä? Joko julkkista tai vaan tuttua/ ystävää ja miksi? Mun omaa äitiä Ihana esikuva, jolta on tullut monta tärkeää elämänohjetta ja josta on ollut apua aina.
Kuka on sun paras kaveri? Iriksestä on tullut mun paras ystävä enkä osaisi kuvitella enää elämää ilman tätä naista!
Miten tapasit Iriksen kanssa? Ollaan ensimmäisen kerran törmätty yhteisten kavereiden kautta jo yläasteella, mutta vasta kunnolla silloin, kun Iris alkoi seurustella Tatun hyvän kaverin kanssa.
Kuka oli paras lapsuuden ystäväsi? Ala-asteella meillä oli sellainen neljän ihmisen porukka, joista jokainen oli yhtä tärkeä.
Kuinka moneen ystävään voit luottaa 100%? Kahteen.
Kerro ensimmäisestä rakastumisesta, koska tapahtui? Missä? Minkä ikäisenä? Ensimmäisen kerran kunnolla kasiluokalla eräissä kotibileissä koin ”rakkautta ensisilmäyksellä”.
Voisitko kuvitella seurustelevasti ulkomaalaisen kanssa? Mä oon sitä mieltä, että rakkaus ei katso ikää tai sitä, että mistä on kotoisin. Mutta jos kielimuuria ei tule niin ei kai se mahdotonta silloin olisi.
Aiotko nyt teidän eron jälkeen muuttaa? Ei en ole muuttamassa mihinkään.
Näkyykö blogissa muutoksia teidän eron jälkeen? Yllättävän vähän. Suoraan sanottuna mä pelkäsin älyttömästi, että se vaikuttaisi täällä moneen asiaan… Pelkääminen oli kuitenkin turhaa. Aluksi pidin täältä blogitaukoa sen vuoksi, mutta ei muuten.

PicMonkey Collage1

Kuinka pian voisit kuvitella aloittavasi uuden parisuhteen? Tähän on hankala sanoa mitään tiettyä aikaa – Sanotaan näin, että sitten kun tuntuu hyvältä ja se kolahtaa. Nyt oon tyytyväinen näin ja haluan keskittyä itseeni.

Kuinka kauan ehditte seurustella Tatun kanssa ennen kuin erositte? Kesäkuulla olisi tullut neljä vuotta täyteen.
MUOTI
Lähdetkö helposti mukaan uusiin muotijuttuihin? En mä kovin helpolla. Esimerkiksi oon nyt vasta alkanut lämmetä leveälahkaisille housuille (huom. ei farkuille).
Kenen tyyliä ihailet? Mulla ei ole ketään erityistä henkilöä. Mutta yleisesti klassisen tyylikkäästi pukeutuvia naisia, joiden tyylissä on silti jotain erikoista.
Oletko joskus ihaillut jonkun tyyliä mutta siten ettet itse ikinä voisi pukeutua niin? Joo kyllä mä oon monestikin esimerkiksi Instagramissa.
Mistä saat inspiraatiota sun pukeutumiseen? Blogeista, Instagramista, Weheartista, Pinterestistä, kaduilta, omasta päästä ja oikeastansa ihan mistä vaan.
Onko mielestäsi omassa tyylissäsi kehittämisen varaa tai ns.muutoksen tarvetta? Jos on niin mihin suuntaan/millaiseksi tai jos ei niin miksi? Ehkä pikkusen vielä enemmän ns. aikuismaisemman klassiseen suuntaan, mutta oon kaikin puolin nyt tosi tyytyväinen.
Miten kadulla vastaan tulevan naisen/tytön tulee pukeutua että se kiinnittää sinun huomiosi? (hyvällä tavalla) esim. ulkonäkö, hiukset, vaatteet tms. Tällaisena takkfriikkinä tulee niitä bongailtua aina ensimmäisenä, mutta myös esimerkiksi hiukset kiinnittää huomiota.
Onko sun kaikki laukut ja lompakot aitoja? Joo on. En osta/omista feikkejä.
Minkä ikäisenä ostit sun ekan merkkilaukun ja mikä se oli? Jos Guessin laukkuja ei lasketa niin 18-vuotiaana Michael Korsin Hamiltonin.

PicMonkey Collage2

Mikä on ultimaattinen unelma laukkusi, jonka haluaisit? Musta Célinen Luggage, ah!!
Saisit käyttää vain yhtä laukkua elämäsi loppuun asti, mikä se olisi (voi olla nyt omistamasi laukku tai ei)? Kyllä mä sanon tähän edelleen tuon Célinen.

Oletko enemmän laukku-vai kenkäihminen? Hyvä kysymys, mutta ehkä kuitenkin enemmän kenkä. Paitsi kesällä on tullut panostettua pariin laukkuun. Esittelen ne hetken päästä omassa postauksessa.
Mikä on maksimi mitä olet valmis maksamaan paidasta? Maksimi olisi 80€.
Entä neuleesta? Hmm tämä on vaikea, ehkä 120€?
Mitä vaatetta/asustetta et ikinä pukisi päällesi? En ainakaan mitään lateksista tehtyjä pöksyjä:D
Korkein hinta minkä voisit maksaa kengistä? Mielummin panostan laukkuun enemmän rahaa, mutta ehkä sellainen äärimmäinen maksimi olisi joku 800€?
Mitkä ovat mielestäsi upeimmat kengät naisella? Mustat nahkaiset simppelit korkkarit sopivalla korolla.
Jos saisit valita mitkä tahansa kolme materialistista (laukku,koru,huivi yms) asiaa/tavaraa ilman että hinnalla olisi väliä, mitä tahtoisit? Tällä hetkellä ottaisin Louis Vuittonin Keepall-laukun, Sain Laurentin clutchin sekä Louboutinin korkkarit.
Ajatteletko että merkkituote on aina laadukkaampi? Merkkituote tai tuotteen hinta ei aina takaa hyvää laatua. Valitettavasti nämä kaksi asiaa kulkee välillä eri teillä..

PicMonkey Collage3

Oletko valmis maksamaan laadusta? Vielä muutamia vuosia sitten en olisi ollut, mutta nykyään oon jos tuote on todella laadukas. Esimerkkinä täytyy sanoa Tory Burchin Reva-balleriinat. Ne on mun toiseksi kalleimmat kengät, mutta tänä kesänä niitä on tullut käytettyä melkein päivittäin. Nahka sen kuin vaan paranee jokaisen käyttökerran jälkeen

Montako kenkäparia omistat? Noin 20-30 kpl.
Kuinka monet aurinkolasit omistat? Laskin ne hetki sitten tätä kysymystä varten ja oliskohan niitä ollut 9-10?
Viimeisin ostos? Ostin eilen uuden pesukoneen itselleni 😀
Ostos, jota kadut? Mun edellisen tietokoneen ostamista. Se vaikutti aluksi niin hyvältä, mutta totuus tuli esille alle vuoden käytön jälkeen…
Luottovaate? Gina Tricotin tummansininen neule tai Cubuksen kirkkaan punainen neule. Niin mukavia päällä ja älyttömän helppo yhdistellä!
Entäs asuste? Kultainen Marc Jacobsin kello, joka on kädessä melkein päivittäin.
Käytkö kirpputoreilla? Aika harvoin, mutta kyllä mä joskus.
Voisitko ikinä ostaa marketista vaatteita? Kyllä voisin. Jos vaan miellyttää omaa silmää, niin miksei?
Jos saisit säilyttää vaatekaapistasi vain yhden vaatekappaleen, kenkäparin ja asusteen mitkä valitsisit? Säilyttäisin mustan mekon pitsisillä hihoilla, Niken Air Forcet sekä kultaisen kellon. Tätän yhdistelmään ei ihan heti kyllästyisi!
PicMonkey Collage4

Jos sun pitäs valita että kummat heittäisit roskiin kaikki vaatteesi vai asusteesi, kummasta luopuisit? (toivotaan nyt että tällästä tilannetta ei ole olemassa). Jos pakko olisi niin kyllä mä luopuisin asusteista, vaikka ne kruunaakin jokaisen asun. Se ei vaan onnistuisi ilman niitä vaatteita eli ne ehdottomasti 😀
Tämän hetken lempivaatemerkki? Tykkään älyttömästi Ginan tämän vuotisista mallistoista eli sanon sen.
Mikä on sun lempivaatekauppa? Näitä on monta, mutta Gina Tricot, BikBok ja Cubus.
Louis Vuitton vs. Michael Kors? Nyt on paha!! Tykkään molemmista, mutta ehkä nyt kallistun enemmän LV:n puolelle 😀
Mulberry vs. Saint Laurent? Jälkimmäinen!
Chloe vs. Balenciaga? Kumpikaan ei erityisemmin iske, mutta jos täytyy valita niin Balenciaga.
Converse vai Palladium? Tykkään molemmista, mutta ehkä Conversen valkoisia tennareita tulee käytettyä enemmän molemmissa eri pituuksissa.

Trenssi+korkosaappaat vs. Biker takki+niket? Trenssi + korkosaappaat! Oon maailman huonoin käyttämään bikertakkia 😀
Voitko tehdä vaatekaapin esittelyvideon? Mä oon itse asiassa suunnitellut, että voisin esitellä täällä vaatekaapin sisällön. Muutamia järjestelyjä täytyy vielä tehdä, mutta sen jälkeen onnistuu ainakin kuvien muodossa.
PicMonkey Collage6


LEMPPARIT
Makeinen? Pätkis ja Kinder Bueno White… Pliis tuokaa joku näitä!
Kakku? Valkosuklaajuustokakku.
Leivos? Itse tekemä Rocky Road on aika toimiva.
Jäätelömaku? Vanhanajan Vanilja.
Asu? Ehkä yksi kautta aikojen lempparein asu on TÄMÄ.
Eläin? Nyt on niin paha koirakuume, että sanon sen.
Jogurtti? Syön harvoin normaalia jugurttia, mutta luonnonjugurtti on hyvää.
Viikonpäivä? Tämä on helppo eli lauantai.
Blogit? Janni Deler
Instagram? @lydiaemillen

PicMonkey Collage7


Näyttelijä? Johnny Depp on vaan niin klassikko.
Kosmetiikkamerkki? Urban Decay tai NARS
Festarit? Himoksen juhannusfestarit oli aika nappivalinta.
Paikka kotona? Parvekkeen nurkkaus.
Lempiväri sisustuksessa, jos valkoista ei lasketa? Jos sitä ei lasketa niin sanon beige.
Biisi? Tällä hetkellä iskee Haloo Helsingin Pulp Fiction
Leffa? Millerit, Sex Tape, Fast and Furiousit sekä Naapurit.
Disney elokuva? Frozen.
Artisti/bändi? Martin Tungevaag

No Comments
 • Anonyymi
  Posted at 18:09h, 05 elokuun Vastaa

  Jee tätä postausta on odotettu! 🙂 Kivoja vastauksia olit keksinyt… Olet kielellisesti tosi lahjakas koska tekstejäsi voisi lukea vaikka päivän putkeen… 😉 ♡

 • Ansku k
  Posted at 19:01h, 05 elokuun Vastaa

  Hyvin oot vastannut kaikkiin kysymyksiin ja tosikiva postaus:)

 • Viivi
  Posted at 19:52h, 05 elokuun Vastaa

  Olipa kiva postaus! 🙂 ja lukisin kyllä innolla vaatekaappipostausta!

 • Anonyymi
  Posted at 20:03h, 05 elokuun Vastaa

  Pidätkö vielä yhteyttä siihen kaveriin, jonka kanssa otit ton promise-tatskan?

 • Anonyymi
  Posted at 20:04h, 05 elokuun Vastaa

  Jee sain vastauksia kysymyksiini! 🙂 Munkin ehdoton lempilaukku olisi celine luggage tote ja tuohon 3 materialistisen toiveeseen valitsisin varmasti samat tuotteet! Lv keepall varmaan monogram kuosissa, musta YSL-chutch ja louboutinit! *_*

  Miten sulla on kestänyt MacBook kuljettamista ja onko sulla sille jokin kotelo tai suojapussukka yms? 🙂 oon jo pitkään harkinnut kyseisen tietokoneen ostoa ja ny mietin että miten hyvin se kestäisi kuljetusta kodin ja koulun välillä?

 • Dansku
  Posted at 20:36h, 05 elokuun Vastaa

  Kivoja kuvia! Vastaat tosi hyvin kysymyksiin❤️❤️

 • Helmi
  Posted at 21:15h, 05 elokuun Vastaa

  Tällaiset kysymyspostaukset on aina niin ihania ja mielenkiintoisia! 🙂 Ja noi sun kuvat sopii tohon väleihin tosi hyvin. Mä oon ajatellu ostaa Michael Korsin laukun, ja ajattelinki kysyä sulta kokemuksia kun sulla sellasia on 🙂 eli vaihtoehtoina mulla on musta Hamilton (?) ja sit toi jet set travel (tai se mikä sulla on kahdessa värissä) mustana. Tykkään ehkä Hamiltonin koosta enemmän, mutta onko siinä isoa "keskitaskua" ollenkaan? Ja saako sen olkahihnan irti vai onko ihan koko ajan kiinni? 🙂 ja sitten siitä Jet set travelista, niin onko se mukavan kokoinen ettei ole liian iso? Ja muutenkin jos viitsisit vähän vertailla ja suositella? Kiitos jo etukäteen ja ihanaa viikon jatkoa! <3

 • iikku
  Posted at 21:17h, 05 elokuun Vastaa

  Voi ihana sinä♥ En mäkää voisi kuvitella eläväni ilman sua! Oot mun ykköstypy muru. Muutenki ihana postaus 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 21:31h, 05 elokuun Vastaa

  Kerrassaan taas todella mieluinen postaus 🙂 Miten olet muuten saanut tuohon contact ja sähköpostisi alle tuon viivan, kun itse en saa millään?

 • Taru Ojalehto
  Posted at 00:33h, 06 elokuun Vastaa

  Nää on niin parhaita !!! Näistä sas tietää aina susta niin paljon lisää ♡

 • Saijis
  Posted at 13:01h, 06 elokuun Vastaa

  Vitsit, että mua ilahduttaa nähdä teidän jo odottaneen tätä 🙂 Huippua! Odotan kans, että pääsen pian kirjoittelemaan kolmannen osan. Voi mikä piristys kommentin loppuun :p Suuret kiitokset sulle <3

 • Saijis
  Posted at 13:05h, 06 elokuun Vastaa

  Kiitos Ansku! Hyvä juttu, että oot tuota mieltä ja täytyy myöntää, että itsekin tykkään lukea sekä tehdä näitä vastauspostauksia :')

 • Saijis
  Posted at 13:06h, 06 elokuun Vastaa

  Iso kiitos 🙂 Oi joo! Täytyy laittaa tämä idea ylös ja toteutella, kun saan vaatekaapin "suunniteltua" loppuun asti :p

 • Saijis
  Posted at 13:09h, 06 elokuun Vastaa

  Ei valitettavasti pidetä yhteyttä, vaikka meillä on tatuoinnit muistuttamassa ikuisesta ystävyydestä… Mutta tatuointi on nyt vaan rikas muisto yhteisistä ajoista 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 13:53h, 06 elokuun Vastaa

  Hei mitä naisell joka täyttää viikonloppuna 30 lahjaksi? Ei ole mikään hyvä ystävä, tuttu misysyäväni kaceripiireistä :))

 • Jeannay Juliet
  Posted at 14:09h, 06 elokuun Vastaa

  Oi näitä oli niin kiva lukea! :)♥

 • Anonyymi
  Posted at 14:51h, 06 elokuun Vastaa

  missä sulla on tatuointi 😮 voisitko joskus laittaa kuvan? ja oletko muuten tietoinen siitä että cubus ja bikbok tulevat seinäjoelle? odotan kyllä niitä innolla mutta ainut harmi on se että sitten ne samat vaatteet ovat kaikilla sjokilaisilla

 • Emilia
  Posted at 15:18h, 06 elokuun Vastaa

  Oii olipa ihanaa luettavaa!!! <3 löytyi uusia juttuja mutta myös jotain jotka tiesinkin 🙂 noihin lemppareihin löytyi myös multa samoja juttuja esim. Valkosuklaajuustokakku on kakuista parhain munkin mielestä 😀 ja mä oon halunnu aina lähtee himokselle jussina, pakko päästä ensi kesänä! 🙂 oot Saija aivan ihana <3 ihailen sua kyllä monella tapaa 🙂 sun tyylikin on just eikä melkeen täydellinen 😉 mukavaa torstaita <3

 • Anonyymi
  Posted at 15:27h, 06 elokuun Vastaa

  Miksette pidä yhteyttä? Just ton takia tollaset tatskat on niin tyhmiä..

 • Anonyymi
  Posted at 19:10h, 06 elokuun Vastaa

  Ihana postaus:)
  T. Meri

 • Dansku.Isabel
  Posted at 21:31h, 06 elokuun Vastaa

  Kivoja vastauksia!! Ihania kuvia myös❤️❤️

 • Anonyymi
  Posted at 21:43h, 06 elokuun Vastaa

  Hei haluaisitko vastata niihin risteily kysynyksiiin jotka laitoin siihen postaukseen jossa esittelit ne uudet keittiötuolit:-)

 • Anonyymi
  Posted at 21:45h, 06 elokuun Vastaa

  Siitä tukholman risteilystä vielä sen verran että kauanko kesti mennä laivasta ku pääsitte sinne tukholman keskustaan?? Otitteko taksin alle vai kävelittekö?

 • LindaHenna
  Posted at 23:11h, 06 elokuun Vastaa

  Nää on aina tosi kivoi tälläset kysymys/vastaus -postaukset, kun näissä oppii aina paremmin tuntemaan bloggaajaa! 🙂

  lindahenna.blogspot.fi

  -Linda

 • Anonyymi
  Posted at 15:09h, 07 elokuun Vastaa

  muakin kiinnostaa tuo vaatekaappi esittely postaus 😉 joten toteuttele ihmeessä kun ehdit! 🙂

 • Nelli
  Posted at 20:29h, 07 elokuun Vastaa

  olipa kiva lukee sun vastauksia muotia koskevista kysymyksistä, ja ootan jo innolla seuraavaa osaa, kun pääsen lukemaan ruoka- ja liikuntajutuista 😉 ♥

 • Jenna
  Posted at 09:31h, 08 elokuun Vastaa

  Hui, jotenkin mun silmät alko pyörimään kun luin kuinka paljon pystyisit maksamaan esim. kengistä. Mulla ei olisi ikinä nuin paljon varaa maksaa kengisä niin paljon ja enkä haluais vaan ostaisin tyyliin kaikki kengät "markettihintana" mutta siinä näkis sitten sen laadun ettei se välttämättä kestäisi niin hyvin. Makuja on monia, enkä vähättele sitä ettetkö sais ostaa nuin kalliilla, mutta kauhistuttaa itseä ajatus edes ottaa käyttöön niin kalliita asuteita. 😀 Enkä siis tietenkään tätä tarkoittanut pahalla, varmasti tiedät itsekin pointin että ihmisiä on erilaisia ja jotkut on valmiita maksamaan jostain tavarasta enemmän. 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 16:34h, 08 elokuun Vastaa

  Miksi guessin laukkuja ei lasketa?

 • Saijis
  Posted at 09:45h, 12 elokuun Vastaa

  Me otettiin heti siitä satamasta taksi ja matka kesti siinä pienessä aamun ruuhkassa noin 15 minuuttia eli ei kovin pitkä matka ole :)!

 • Saijis
  Posted at 09:48h, 12 elokuun Vastaa

  Sanos muuta 🙂 Mä toivonkin, että tämän avulla moni oppii lisää! Näitä on tosi mielenkiintoista tehdä, mutta myös lukea muilta (:

 • Saijis
  Posted at 09:49h, 12 elokuun Vastaa

  Joo!! Heti, kun saan vaatekaapin järjestelyt täysin kuntoon niin sitten – Sellainen postaus voisi olla tosi mielenkiintoinen :))

 • Saijis
  Posted at 09:51h, 12 elokuun Vastaa

  Jeii:) Kiitos Nelli!! Vitsit, että oon niin iloinen näistä sun kommenteista ja nyt kun aikaa ei ole millään tuntunut löytyvän blogille niin nämä sun kommentit tuo mukanaan kivaa lisätsemppiä tänne palaamiseen 🙂 Seuraava osa tulee varmaan jo ensi viikolla 😉 ♥

 • Saijis
  Posted at 09:55h, 12 elokuun Vastaa

  Yleensä niitä ei lasketa merkkilaukuiksi missään :s En tiedä johtuuko se hinnasta vai siitä, että ulkomailla ne on ns. normaalia tavaraa, kuten meillä joku Seppälä 🙂

 • Saijis
  Posted at 09:58h, 12 elokuun Vastaa

  Kiva juttu, että vastaukset löytyi 🙂 Oii!! Älä edes puhu <3 Nuo kaikki on niin täydellisiä juttuja, että huh huh voisin ottaa vaikka heti itselleni 😀

  Ei ole mitään suojakoteloa :s On pitänyt monesti ostaa sellainen, mutta en ole vielä löytänyt mistään (kivannäköistä, heh). Mutta hyvin on kestänyt kuljetusta pelkästänsä sellaisenaan eli voin suositella tätä konetta ainakin lämpöisesti :)!

 • Saijis
  Posted at 10:03h, 12 elokuun Vastaa

  Kiitos paljon ihana Dansku 🙂 Ja ilo huomata sun pitävän mun vastaustyylistä ♥!

 • Saijis
  Posted at 10:13h, 12 elokuun Vastaa

  Iso kiitos sulle Meri! Oon niin iloinen, että mulla on tuollainen aktiivinen kommentoija :p

 • Saijis
  Posted at 10:17h, 12 elokuun Vastaa

  Hei huippua, että sä Helmi pidät 🙂 Kiitos paljon! Ensinnäkin pakko sanoa, että sulla on hyvät vaihtoehdot: Nimittäin kaksi mun lempilaukkua 🙂 Koko riippuu paljon, että mihin tarkoitukseen oot sitä ajatellut 🙂 Hamiltonissa ei ole keskitaskua, mutta siellä on monia sivutaskuja ja nappikiinnitys on niin tiukka, että laukku ei aukea ollenkaan kuten esim. Jet set. Siellä on keskitasku, mutta laukku on muuten tosi avonainen :s Mä käytän enemmän Hamiltonia, koska se on koon puolesta näppärä ja järkkäri mahtuu makuun just ja just niin ettei se näytä hölmöltä 🙂 Eli mä suosittelisin sulle Hamiltonia tai mites se pienemmän mallinen Jet Set? Se on tosi erinäköinen kuin normaali Jet Set, mutta voisi toimia myös hyvin 🙂 Kiitos Helmi tästä kommentista ja pahoittelut, kun vastaaminen kesti <3

 • Saijis
  Posted at 10:19h, 12 elokuun Vastaa

  Voi mikä siellä huutelee ♥ Ihana kuulla tämä! Ja hyvä, että tämä postaus oli sun mieleen – Vaikka ehkä jo suurimman osan tiesitkin musta 😉

 • Saijis
  Posted at 10:21h, 12 elokuun Vastaa

  Olipas kiva kuulla tämä 🙂 Kiitoksia kovasti Ano! Haha et ikinä arvaa 😀 Oon tehnyt sen näppäimistä painamalla monta alaviivaa yhteen eli näin _________ 😀

 • Saijis
  Posted at 10:22h, 12 elokuun Vastaa

  Oikeasti! Voi ei ihana sinä 🙂 Kiitos tuhannesti sulle Taru jälleen aktiivisesta kommentoinnista ♥

 • Saijis
  Posted at 10:23h, 12 elokuun Vastaa

  Kaikenlaiset Iittalan kynttilätuikut, maljakot yms. toimii hyvin 🙂 Sekä lahjakortit kultasepänliikkeeseen, kosmetologille, kampaajalle jne. Toivottavasti tästä oli vähän apua! (:

 • Saijis
  Posted at 10:24h, 12 elokuun Vastaa

  Voi kuinka mukava kuulla tämä 🙂 Kiitos sulle paljon ihanuus…♥

 • Saijis
  Posted at 10:27h, 12 elokuun Vastaa

  Tuhat kiitosta sulle Dansku 🙂 Ihanaa saada tällaista palautetta tästä…♥

 • Saijis
  Posted at 10:28h, 12 elokuun Vastaa

  Olen käynyt vastailemassa 🙂 Vai eikö ne näy? Vastasin sellaiseen pitkään kommenttiin, jossa oli monta kysymystä. Onko se sun :o?

 • Saijis
  Posted at 10:30h, 12 elokuun Vastaa

  Mulla on kolme tatuointia itse asiassa ja syksyllä olisi tarkoitus ottaa uusi 🙂 Lisää niistä löytyy Tattoos-tagista. Cubuksen tulon oon kuullut, mutta tuleeko myös BikBok?? Vau <3 Se olisi huippua! Vaikka juuri tuo onkin sitten huono puoli :s Mutta hyvä juttu, että saadaan tänne vähän lisää shoppailumahdollisuuksia (:

 • Anonyymi
  Posted at 18:14h, 14 elokuun Vastaa

  Aiotko julkaista kommenttiani??

 • Saijis
  Posted at 13:39h, 19 elokuun Vastaa

  Ei ole tullut mitään? Ootko varma, että se on lähtenyt 😮

Post A Comment