Q&A PART ONE

Heii, arvatkaapas mikä on tämän päivän postauksen aihe? Kyllä vain, ensimmäinen vastausosa teidän lähettämiin kysymyksiin! Nyt täytyy heti sanoa, että oon tosi iloisesti yllättynyt näistä kysymyksistä. Ensinnäkin niitä tuli tosi paljon ja ne oli ihanan erilaisia edellisiin kertoihin verrattuna. Eli iso kiitos teille kaikille Tässä osiossa nähdään siis vastaukset mua koskeviin kysymyksiin sekä puhutaan vähän kauneusjuttuja. Ja seuraavassa keskitytään enemmän muotiin, ihmissuhteisiin jne.
MINÄ JA PERUS FAKTAT
Mikä on sun koko nimesi? Saija Ritamäki. Toiset nimet pysykööt salassa ;-)
Minkä niminen haluaisit olla jos et olisi Saija? Tykkään tosi paljon nimistä Aada sekä Lilja eli varmaan toinen sitten niistä. Jos multa kysyttäisiin niin voisin nimetä tyttölapsen myös näillä.
Milloin sulla on synttärit? 30.3 ja tarkennuksena vielä, että oon siis 21v.
Ootko syntynyt Seinäjoella? En ole vaan Kurikassa ja se on pienempi paikkakunta ihan Seinäjoen lähellä.

Ootko aina asunut Seinäjoella? Oon asunut melkein koko ikäni siellä missä synnyin ja nyt sitten viimeiset 3,5 vuotta Seinäjoella.

Milloin oot muuttanut pois vanhempien luota? Muutin melkein heti 18-vuotta täytettyäni.

Ootko enää paljon tekemisissä vanhempiesi kanssa ja käytkö usein kotona? Kyllä mä käyn viikottain kotikotona! Aina vaan, kun mahdollista ja mun työpaikka on sitä lähellä niin senkin vuoksi on mahdollista vierailla siellä usein.
Haluaisitko asua Seinäjoella loppuelämäsi? Kyllä voisin kuvitella asuvani tai jossain tässä lähellä.
Ootko muuttanut monta kertaa? Nopealla laskulla tulin siihen tulokseen, että kolme kertaa.
Onko sinulla sisaruksia? Eii, mä oon ihan ainut lapsi.
Selitä millaista on olla ainut lapsi? Monesti ajatellaan, että ainoat lapset on lellittyjä sekä yksinäisiä. Mä en ole mielestäni ollut koskaan kumpaakaan. Tietysti muhun on pystytty keskittyä enemmän, kun ei ole muita sisaruksia ja nuorempana äiti oli tosi tarkka mun kotiintuloajoista. Mutta mä oon ollut tyytyväinen tähän enkä ole koskaan ollut vihainen siitä, kun mulla ei ole sisaruksia. Oon pystynyt viettämään paljon aikaa kavereiden kanssa.

PicMonkey Collage2

Minkä pituinen oot? Jos en aivan väärin muista niin viime kerralla, kun mitattiin olin 162cm.
Haluisitko olla pidempi tai lyhyempi? Ei vaan näin on itse asiassa tosi hyvä. Ei ole liian pitkä, mutta voi silti huolettomasti käyttää esimerkiksi korkokenkiä.
Mikä oot ammatiltasi? Merkonomi ja siinä erikoistunut taloushallinnon puolelle.
Mitä oot peruskoulun jälkeen tehnyt, ootko käynyt lukiota, ja/tai valmistunut johonkin ammatt(e)i(h)in? Oon opiskellut liiketalouttaa kolme vuotta niin kutsutussa kauppiksessa sekä valmistunut sieltä merkonomiksi.
Paljonko oli keskiarvosi, kun pääsit peruskoulusta? Muistaakseni 7.45. Ei mikään huonoin, mutta ehkä parantamisen varaa olisi ollut :D
Mitä kieliä haluaisit osata puhua sujuvasti? Ranskaa tai Espanjaa olisi kiva osata ns. täydellisesti.
Oliko kauppis helppo koulu? Se oli sellainen keskiverto. Ensimmäinen ja kolmas vuosi oli helpompia, mutta kakkonen taas vähän vaikeampi. Kokonaisuudessaan tykkäsin paljon
Mitä antaisit neuvoksi juuri lukiota aloittavalle tytölle? Rohkealla mielellä vaan ja kannattaa nauttia siitä ajasta, kun saa opiskella.
Ajattelitko muuttaa halvempaan asuntoon jos alat opiskelemaan? Tällä hetkellä ei ole tiedossa opiskelua, mutta jos sellainen tulee ajankohtaiseksi niin kyllä varmaan. Tai tietysti riippuu paljon millaiset työkuviot on silloin.
Ootko töissä Seinäjoen ulkopuolella? Juu oon Kurikassa eli kotipaikkakunnallani töissä.
PicMonkey Collage1


Mitä haluaisit tehdä työksesi jos voisit tehdä mitä vain ilman koulutusta? Hmm tämä on paha! Mutta varmaan suunnitella vaatteita, jotain blogiin tai mediaan liittyvää, kirjoittaa lehtä, olla kuvaaja jne. Lista on aika pitkä :D

Onko sulla tällä hetkellä autoa? Autoja on käytettävissä, mutta omaa ei ole vielä. Mutta mulla olisi jo ehkä ensi viikolla edessä oman ensimmäisen auton ostaminen, iiiks!
Käytäkö omaa autoa vai liikutko julkisilla? Silloin, kun vielä opiskelin niin liikuin paljon julkisilla. Nyt, kun käy toisella paikkakunnalla töissä niin tarvitsee omaa autoa. Täällä menee kaupungin kokoon nähden aika harvoin busseja muille paikkakunnille…
Pääsitkö inssin ekalla läpi? Joo pääsin, ihme kyllä!
Mikä oot horoskoopiltasi? Oinas oon.
Uskotko horoskooppeihin? Kyllä mä uskon. Niitä tulee harvoin luettua, mutta jos luen niin kyllä mä kaiken siitä usein myös uskon :D
Ootko oikea- vai vasenkätinen? Vasenkätinen oon. Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita vasureita?
Ootko onnellinen tällä hetkellä? Oon mä

Mikä tekee sut onnelliseksi? Vielä on kesää jäljellä, viihdyn tosi hyvin töissä, oon viettänyt ystävien kanssa paljon aikaa, loppukesäksi on kivoja suunnitelmia, bloggaaminen ja teidän lukijoiden kommentit jne.

Miten ero vaikuttaa sun elämään? Ehkä eniten asumiseen, koska en ole koskaan (paitsi armeijan aikana) asunut yksin. Sitten kaikkiin käytännön juttuihin, mutta ei se mitenkään radikaalisti muuttanut mun elämää.

PicMonkey Collage3

Mistä saat positiivisuutesi? Ihana kysymys Hmm varmaan oikeanlaisesta ajattelutavasta. Jos mua ahdistaa tai mun mieltä häiritsee joku asia niin yritän löytää siitä positiivisia puolia. Täytyy uskoa siihen, että kaikki tapahtuu tarkoituksella ja kaiken pahan jälkeen seuraa aina jotain hyvää.
Oletko useinmiten avoin vai ujo? Aika avoin. Uusien ihmisten läheisyydessä saatan aluksi olla vähän ujo, mutta hyvin nopeasti ”rentoudun” omaksi itsekseni.
Mitä odotat eniten tällä hetkellä? Varmaankin viikonloppua, koska täällä Seinäjoella järjestetään kesän viimeiset festarit eli Vauhtiajot ja mulla on vielä viikonloppu vapaa. Toivotaan, että säät hellii meitä!
Mistä tulit iloiseksi tänään? Erään ihanan asiakkaan kanssa käydystä keskustelusta. Voin kertoa sen tässä eli hän käveli mun luokse ja kysyi olinko ollut lomalla. Kerroin, että olin neljä viikkoa ja palannut töihin viikko sitten. Sen jälkeen hän laittoi käden olkapäälleni ja sanoi, että ”sut on aina niin ihana nähdä täällä, kun oot niin kohtelias”. Pieni, mutta sitäkin ihanampi piristys työpäivään
Mikä sai sut viimeeksi hymyilemään? Puhelimen näytöllä juuri pyörinyt hauska viesti Whatsappissa.
Mikä on suurin unelmasi tulevaisuuden suhteen? Varmaankin joku tähän blogiin liittyvä tuntuu tällä hetkellä suurimmalta unelmalta. Mutta tietysti myös jossain välissä myös perhe, oma talo jne.
Ootko enemmän spontaani vai jalat maassa tyyppi? Ehdottomasti spontaani. Harvoin suunnittelen elämää paria kuukautta eteenpäin. Extemporet ideat on tunnetusti niitä parhaimpia ;-)
Parasta kesässä? Kohoavat lämpötilat, aurinko, kesävaatteet, tuoreet mansikat ja kirsikat, kesän festarit ja muut tapahtumat, ihmisten onnellisuus, rusketusrajat, uiminen, mökkeily, huvipuistot yms.
Hulluin asia, jonka olet tehnyt? Kaikenlaisia hulluja päähänpistoja on tullut, mutta nyt pää lyö ihan tyhjää :D
Harrastatko muuta kuin juoksemista ja bloggaamista? En valitettavasti. Nämä kaksi harrastusta pitää mut perheen, ystävien ja töiden ohella riittävän kiireisinä.

PicMonkey Collage4

Mitä oot harrastanut joskus nuorempana? Judoa ainoastaan ns. säännöllisesti.
Mitä harrastusta et ikinä aloittaisi vain silkkaa ennakkoluuloisuuttasi? Varmaan minkään soittimen soittamista. Oon vähän sellainen ihminen, että pysyn harvoin paikoillani ja malttia multa löytyy aika vähän.
Missä suurkaupungissa haluaisit asua? Tykkään älyttömästi Tampereesta eli jos se lasketaan tähän mukaan niin sanon sen. Tai sitten kaunis Tukholma!
Oletko matkustellut paljon, jos olet niin missä? En ole kovin paljoa. Tulevaisuudessa on toivottavasti enemmän mahdollisuuksia! Mutta olen käynyt Thaimaassa sekä perus Ruotsissa ja Virossa.
Missä maassa haluaisit ehdottomasti vierailla? Amerikassa!
Viisi kaupunkia, johon haluat matkustaa? New York, Miami, Lontoo, Pariisi ja Dubai.
Mihin haluaisit matkustaa Suomessa? Tällä hetkellä voisin mielelläni lähteä vaikka Helsinkiin pitkästä aikaa.
Mitä pidät matkailusta? Kyllä mä tykkään Ja haluaisin tehdä sitä useammin, mutta elämäntilanne ei ole hetkeen antanut siihen mahdollisuutta. Tämä asia toivottavasti korjaantuu pian!
Kaunein paikka mielestäsi kotikaupungissasi ja saisiko siitä kuvaa? Kuvaa ei valitettavasti nyt ole, mutta sanotaan Törnävänsaari.
Ootko enemmän aamu- vai iltaihminen? Ehdottomasti aamuihmisiä. Rakastan pitkiä vapaita aamuja, kun saa vaan juoda kahvia rauhassa keittiönpöydän ääressä ilman kiirettä. Ah tätä mä kaipaan!

PicMonkey Collage5


Oletko herkkäuninen vai voitko nukkua ns. missä vaan ja milloin vaan? En pysty nukkumaan missä vaan. Linkassa nukkuminen tuottaa mulle suuria vaikeuksia ja muutenkin pystyn nukkumaan kunnolla ainoastaan sängyssä.
Miten vietät vapaapäiväsi? Yleensä teen postauksia, kuvaan, näen kavereita, käyn kotikotona, kahvilla, shoppailemassa, leffassa, juoksen tai oikeastansa ihan mitä vaan sattuu tulla mieleen.
Millainen olit pienenä? kiltti? ujo? äänekäs? Tähän nykyiseen Saijaan verrattuna ei ehkä uskoisi, mutta olin vähän ujo ja ehkä jopa arka.
Paras elämänohje, jonka olet saanut? Pari postausta sitten täällä kuultu: Joskus kaikkein pienin askel juuri oikeaan suuntaan saattaakin olla elämäsi suurin. Hiivi vaikka, mutta ota se askel.
Pelkäätkö korkeita paikkoja? En pelkää vaan tykkään niistä ja sen takia kaikki korkeista paikoista hyppäämiset houkuttelee suuresti.
Mitä oot oppinut menneisyydestäsi? Oon oppinut aika paljonkin niin ystävistä, töistä, koko elämästä jen. Mutta ainakin sen, että elämässä ei saa antaa muiden ihmisten vaikuttaa liikaa sun omaan elämään.
Mietitkö usein syvällisiä asioita? Joo kyllä mä mietin. Varsinkin iltaisin ja rauhallisina aamuina!
Entä tykkäätkö puhua niistä muiden kanssa? Joo tykkään, ne puhutaan Iriksen kanssa esimerkiksi monesti syvällisiä. Mutta oon sellainen ihminen, että tykkään myös kuunnella.
Onko kaikki valheet pahasta esim. klassinen: Kaverin ruma kampaus? Multa saa yleensä rehellisen mielipiteen kaikessa. Hyvänä esimerkkinä vaatteet ja kampaukset. Moni tuttu tietää sen ja luottaa mun makuun, koska se on aina rehellinen. En nyt ehkä sanoisi, että pahasta… Mutta ei toisen kampausta kannata ainakaan lähteä kehumaan, jos ajattelee aivan toisella tavalla.

Hauskin muisto? Pakko sanoa tähän tuoreimmassa muistissa oleva reissu juhannuksena Himokselle. Ikimuistoinen viikonloppu, jonka hauskoille tapahtumille nauretaan edelleen viikottain :D

PicMonkey Collage0


Kerro viisi tämän hetken unelmaa? Mulla olisi tässä kärjessä vakituinen työpaikka, mutta sain sen kuukausi sitten Jei! Mutta nyt olisi unelmina auton ostaminen, bloggaamisesta työn tekeminen yms.
Ootko koskaan sanonut jollekkin jotain mitä kadut nyt? Kyllä oon, mutta tästä on onneksi opittu.
Millaisista elokuvista pidät? En ole perus tyttö, nimittäin rakastan toimintaa! Mutta myös komediat käy.
Entäs musiikista? Kaikki menee laidasta laitaan, paitsi hevi tai rokki…
Seuraava reissu tai lomamatka? Ei ole tiedossa mitään! Voitteko kuvitella? Ihan käsittämätöntä, että nyt on elämässä sellainen vaihe. Voi olla avoin kaikille mahdollisille reissuille ja tapahtumille :o
Pystytkö helposti puhumaan mieltäsi painavista asioita jollekulle vai mietitkö niitä mielummin yksin? Pystyn ja aina yleensä puhun. Oon maailman huonoin ihminen näyttämään muille ihmisille, että mulla on paha olla… Mutta mielelläni puhun niistä tarvittaessa läheisille. Olo helpottaa varmasti, kun pääsee jakamaan asiat esimerkiksi parhaan ystävän kanssa.
Millä festareilla oot käynyt ja minkä ikäisenä? Oon ollut aika kiltti, kun en ole käynyt kuin Provinssissa ja nyt Himoksella. Mutta Provinssissa kävin ensimmäistä kertaa 17-vuotiaana.
Minne festareille aiot vielä mennä tänä kesänä? Tiedossa ei ole yksiäkään festareita enää. Olisin halunnut Weekendeille, mutta sen suunnittelu jäi vähän vaiheeseen.
Ootko ikinä ollu tai aiotko mennä Provinssirockiin, kun eikos se järjestetä Seinäjoella? Joo järjestetään ja kerran oon ollut sisällä. Muuten siellä on tullut vietettyä aikaa alueen ulkopuolella.
Onko sinulla huonoja tapoja/luonteen piirteitä? Oon siisti ihminen ja tosi järjestelmällinen, mutta jos on liian sotkuista niin ahdistun ja siirrän siivoamista? Eihän tässä ole mitään järkeä, mutta en tiedä miksen sitten vaan siivoa… Ei voi käsittää.

PicMonkey Collage6

Ootko ratsastanut? Pienempänä muutaman kerran. Meillä on ollut kotona hevosia, mutta musta ei kuitenkaan sitten tullut hevostyttöä vaikka se olisikin ollut kivaa.

Intohimosi? Bloggaaminen ja täysillä eläminen.
Mitä ajattelet eri uskonnoista? Mun mielestä oli koulussa mielenkiintoista tutustua eri uskontoihin ja onhan se rikkaus, että meillä maailmassa on sellaisia.
Osaatko iloita sadesäästä? Osaan. En jaksa kovin miettiä sitä sadetta liikaa vaan ajattelen positiviisesti, että ”huomenna paistaa aurinko”
Mitä haluaisit juuri nyt? Tekisin mitä vain nyt tuoreiden kirsikoiden puolesta, haha :D Mun on tehnyt niitä koko päivän mieli!
Mitä muuttaisit itsessäsi jos voisit? Kliseisesti sanoen lisää lihaksia esimerkiksi vatsaan. Ei vaan, mä oon tosi tyytyväinen näin.
Varhaisin lapsuusmuisto? Varmaan se, kun muutamaan vuoden ikäisenä sain oman uima-altaan. Se, kun ensimmäistä kertaa uin siellä niin on jäänyt ikuisesti muistiin.
Paras lapsuusmuisto? Varmaan reissu isolla porukalla Vaasaan Tropiclandiaan ja Wasalandiaan.
Asia jota/joita kaipaat lapsuudestasi? (esim. somettomuus, elämä vailla huolia yms.) Oon tosi onnellinen, että oon saanut viettää lapsuuden ilman somea. Ei siinä, että nykymaailmassa olisi mitään vikaa! Mutta pienenä sitä on tullut vietettyä aikaa pihalla leikkien, pelaillen, liikkuen jne. kuin että olisi istunut sisällä koneen ääressä.
Ootko hyvä laulamaan? En ole tai itse asiassa en laula kuin yksin autossa joka päivä :D Ja se ääni harvoin kuuluu yli musiikin eli en kuuntele koskaan omaa ääntäni.

PicMonkey Collage77

Pidätkö tanssimisesta? Joo!! Ehdottomasti Kesällä on tullut viikonloppuisin käytyä ulkona paljon tanssimassa kavereiden kanssa.
Onko sulla ollut lemmikkejä? On ollut kaksi kissaa, joista toinen jouduttiin lopettamaan ja toinen jäi auton alle. Nyt mulla on koirakuume, mutta en ole vielä valmis ottamaan sitä.
Onko sulla fobioita? On! Pelkään kuollakseni hämähäkkejä ja kyse ei ole mistään pienestä pelosta! Nimittäin viime syksynä lähdin viemään Tatua töihin autolla ja matkan aikana rattiin käveli _järkyttävän_ iso lukki. Mä aloin huutaa apua, pysäytin auton tien sivuun ja menin paniikkiin. En saanut happea, tärisin vaan hysteerisena ja lopulta Tatu joutuikin viedä mut töihin. Naurattaa nyt, mutta jos tilanne tapahtuisi uudelleen niin reaktio olisi varmasti sama :D
Luokitteletko itsesi pitkä- vai lyhytvihaiseksi? Riippuu paljon, että mistä on vihainen ja kenelle. Muutamissa asioissa oon pitkävihainen, mutta yleensä siis lyhytvihainen.
Ootko kärsivällinen vai kärsimätön? Kärsimätön! Joidenkin juttujen innolla odottaminen saa mut erittäin kärsimättömäksi eli oon myös malttamaton. 
Suututko helposti vai onko sun suututtaminen täysi mahdottomuus? En mä kovin helposti. Kyllä mulle saa aika pahasti sanoa, että suutun kunnolla :D
Mitkä asiat sua ärsyttää useimmiten? Kiire, liian myöhään herääminen, joidenkin kaveria esittäminen, kylmyys ja nälkä. Tämä viimeinen on mun pahin vihollinen!
Uskotko ihmeisiin? Kyllä mä jollain asteella. Tähän sopii ehkä mun ajattelutapa, että kaiken pahan jälkeen seuraa aina jotain hyvää.
Kerro 3 positiivista ja 3 negatiivista puolta itsestäsi? 
Kolme positiivista:
1. Elän hetkessä. Eli mut on helppo saada mukaan uusiin juttuihin, en ajattele liikaa ja pyrin nauttimaan jokaisesta hetkestä.
2. Osaan joustaa asioissa. Oli kyseessä työvuorot, kaverien mielipiteet suunnitelmista tai ihan mikä tahansa niin mä osaan joustaa ja ehkä joskus vähän liiankin paljon :D
3. Myöhästyn harvoin. Ahdistun myöhästymisestä ja oon mielummin liian ajoissa kuin liian myöhään.
Kolme negatiivista:
1. En jaksa odottaa eli kuten sanoin niin oon tosi malttamaton ja kärsimätön. Monesti asiat pitäisi mun mielestä tapahtua heti.
2. Siirrän usein pakollisten juttujen hoitamista. Kuten esimerkiksi viralliset asiat, sähköposteihin vastaaminen jne.
3. Osaan olla liian tarkka. Astiakaapissa kaikki astiat on samassa järjestyksessä, vaatekaappi on siisti jne. Joskus tämä tarkkuus menee vähän yli.
Teetkö vapaaehtoistyötä, jos teet niin mitä? En tee.

PicMonkey Collage44


Mitä tavaroita sun piti/pitää nyt hommata kämppään ku Tatu muutti pois ? (Vei varmaan jotain tavaroita mukanaan). Keittiökoneita, pesukone, parvekkeelle sohva, ruokailuryhmä ja sellaista. Esittelen uudistuneen kämpän heti, kun saan tämän valmiiksi!
Onko sulla semmosia ”tapoja”, joita toistat vain rutiinilla ajattelemattasi? Joo on nukkumaan mennessä peiton asetteleminen jalkojen väliin, kotoa lähtiessäni tarkistan aina varmaan kolme kertaa ettei kahvinkeitin ole päällä jne.
Mitä teet jos kaikki ärsyttää? Kuuntelen musiikkia ja SIIVOAN! Aina :D
En tiiä voiko tätä sanoa henkilökohtaiseksi kysymykseksi, mutta haluaisitko hankkia joskus lapsia? Ei ole liian henkilökohtainen ja kyllä mä haluan. Ehkä 2-3 olisi sopiva määrä :)
KAUNEUS

Paljon sulle pitäisi maksaa että ottaisit permanentin tai rastat? Aika paljon :D Hui en osaa sanoa summaa!
Minkä värinen hammasharja sinulla on? Mustavalkoinen raidallinen.
Käytätkö normaalia vai sähköhammasharjaa? Normaalia. En jotenkin tykkää sähköhammasharjoista.
Käytätkö itseruskettavaa? Joo käytän! Oon löytänyt tosi hyvän itseruskettavan, jolla lopputulos on oikeasti ruskea eikä yhtään oranssiin taittuva
Oliko sulla joskus huulikoru? Juu kyllä on ollut.

PicMonkey Collage9

Käytätkö kesälläkin meikkivoidetta? En päivittäin. Usein BB-voidetta ja joskus myös ilman mitään.

Minkä ikäisenä aloitit meikkaamaan? Jos pelkkää huulikiillon käyttämistä ei lasketa niin 11v-12v.
Teetkö ikinä itse hiusnaamioita? En tee! Jos jollain on antaa vinkkejä hyvistä naamioista niin laittakaa ihmeessä tulemaan.
Minkälaiset hiukset sinulla on luonnostaan? Tällaiset kuin nyt. Mun väri on melkein ihan sama kuin mulla on normaalisti.
Minkälaiset ois sun unelmahiukset? Nykyistä pituutta vähän pidemmät ja tummempi tyvi.
Voisitko kuvitella olevasi aivan tuhkanvaalea tukkainen? En varmaan voisi tai se tuntuisi aika kaukaiselta ajatukselta.
Mitkä on sun top 3 kampausta arkeen? Kiharat, korkea ns. sileä ponnari sekä nuttura.
Huonon hiuspäivän luottokampauksesi? Nuttura, joka näkyy esimerkiksi tässä postauksessa.
Mitkä on sun luottohiustuotteet arkeen? Kuivashampoo, kiiltosuihke ja hiuslakka. Niillä pärjää pitkälle!
Kummista tykkäät enemmän; suorista vai kiharista hiuksista? Ehdottomasti kiharoista Mulla on tosi harvoin hiukset suorana.

PicMonkey Collage8


Onko sulla aina ollut noin vahvat hiukset ja hyvä iho? Oikeastansa joo. Alkukesästä mun iho meni vähän huonompaan kuntoon stressistä, mutta nyt se alkaa olla taas normaali. Muuten ne on aina ollut samanlaisia.
Mitä piirrettä korostat mieluiten kropassasi/kasvoissasi? Kropassa varmaan olkapäitä (off shoulder-paidat on parhaita) ja kasvoissa huulia tai oikeastansa hymyä.
Mitä tuotteita käytät sun arkimeikissä? Meikinpohjustusvoide, meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri, kulmäväri ja ripsari.
Mikä on suosikki tuoksusi? Tällä hetkellä Pradan Candy Florale tai Victoria’s Sectetin Bombshell.
Onko sulla The Body Shopin tuotteita? Joo on kookoksen tuoksuista (yllätys yllätys) suihkugeeliä ja vartalorasvaa.
Mitä mieltä olet kauneusleikkauksista? Voisitko itse tehdä sellaisen? En mä niitä vastaan ole, mutta en kovin puolustelekaan. En voisi, paitsi jos tapahtuisi joku onnettomuus ja kasvot vaurioituisi niin sitten ehkä.

Laittakaa kommenttiboksiin mielipidettä eli tykkäsittekö tästä osasta? Entä odotatteko jo seuraavaa?


89 Responses to “Q&A PART ONE”

 1. Avatar Emilia sanoo:

  Tälläset vastauspostaukset on kyllä ihania :) mä oon myös täysin samanlainen, että kun oon ärsyyntynyt niin musat soimaan ja siivomaan :D siivous on kyllä rentouttavaa siinä kohtaa ;D en voi oikeesti kun ihailla tätä sun innostusta bloggaamista kohtaan ja kuinka jaksat tehdä aktiivisesti postauksia ♥ itsellä saattaa mennä viikko ilman postauksia kun ei ole aihetta eikä kuvia laitettavaksi ja se on vähän kurjaa kun lukijat kuitenkin odottaa niitä…

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tää oli tosi kiva! Miulle tuli yllätyksenä, että oot vasenkätinen! :D Oon nimittäin itekkin! Samaistuin myös noihin siivousjuttuihin… Jos oon surullinen/ahdistunu/stressaantunu, ni alan siivota! Meillä on kyllä aina aikas siistiä, mutta jos en muuta keksi, ni kaadan vaikka korulaatikon lattialle ja järjestelen korviksia värijärjestykseen tms :D

  -Laura-

 3. Avatar Jasmin sanoo:

  Tää oli kyllä kiva! :-) ja oi vitsi, vihdoinki joku muuki jota sotkusuus ahistaa, mutta silti vaan lykkää siivoamista :-D mulle käy niin aina jos päästän kodin sotkuseksi ja oon miettiny mistä se johtuu?? :-D tulee vaan kamala stressi siitä sotkusts mutta silti siinä tilanteessa ei haluais alkaa siivoamaan, vaikka siitä muuten tykkäänki.. :-D

 4. Avatar Sinituuli sanoo:

  Mä oon aina luullut, että sä oot lähemmäs 170 senttinen, kun näytät pitkältä kuvissa! Tosi kiva postaus :) T. toinen 162 senttinen :p

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Todellakin tykkäsin! :) Siis odotan seuraavaa osaa ihan hulluna! ;) Milläköhän maltan, olen myöskin kärsimätön…heh? Ja mun nimi on Aada, vähän kiva että säkin tykkäät siitä nimestä… ♡ Hyviä kysymyksiä oli myös keksitty :)

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mulla tuli vielä yksi kysymys mieleen… Minkä mallisia alushousuja käytät? Entä rintaliivejä(t-paita, kaarituettomat, push up, balconette)? Seuraavaa osaa odotellessa… ;)

 7. Avatar Ansku k sanoo:

  Tykkäsin paljon tästä postauksesta ja juu odotan seuraavaa osaa!:)♥
  Haha, tuo hämähäkkikysymyksen vastaus kuulosti niin tutulta; koska itellåki on kauhee hämähäkkikammo:D

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä itseruskettavaa käytät? (:

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus♡
  Millon tulee seuraava osa? :)

 10. Avatar SalmiakkiSade sanoo:

  Todella hyviä kuvia. On ilo lukea blogia jossa kuvat ovat iloisia ja raikkaita. Löysin blogisi vasta nyt, mutta sait juuri uuden lukian! :)

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus :) Ja heei pakko kysyy vielä, lähetitkö 1. vai 2. luokan postissa ne blogikirppiksen tavarat? Mietin vaan kun kestänyt pidempään kun postin sivujen mukaan pitäis mennä :)

 12. Avatar emmi sanoo:

  Alottanu meikkaamisen 12v!:D meikkaan ehkä kerran kuukaudessa vieläkään ja oon 20 haha. Mut se johtuu kyllä siitä et oon aika laiska luonnonlapsi ja en kyllä osaisikaan mitään sen kummempia meikkejä loihtiakaan. Ehkä voisit tehdä meikkivideon joku päivä?;-)

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  mulla ei oo kuin yks ajatus päässä tällä hetkellä: sä oisit varmasti aivan tajuttoman ihana ja hauska (unelma)ystävä!! aivan huippu postaus! :)

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hyviä kysymyksii ja vastaukset tuntuivat ainakin omasta mielestä aidoilta :) go girl <3

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tykkäsin! oli ihanaa sadepäivän luettavaa, piristystä arkeen sun asenteesta! :)

 16. Avatar Dansku sanoo:

  Tosi hyvä postaus ja sulla oli tosi huvät vastaukset!❤️❤️

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tohon kauneusleikkausjuttuun niin mun mielestä myös sellaset luomileikkaukset on ok kun luomet roikkuu niin pahasti ettei saa silmiä kunnolla pidettyä auki (josta saattaa seurata mm. päänsärkyä sen lisäksi että on varmasti muutenkin tosi ikävää) ja vastaavat jutut.

 18. Avatar Ilonaah sanoo:

  tosi ihana postaus! ♥ tätä oli tosi kiva lukea ja sain tietää susta uusia kiinnostavia faktoja! :) ymmärsinkö siis oikein että sinä ja tatu ootte eronneet vai mistä tuossa oli kyse? :o

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  Haha, oon 15 ja oon käynyt Miamissa, Kreetalla, Dubaissa, Pariisissa, Lontoossa, Losissa, Nykissä, Berliinissä, Khao Lakilla, Reykjavikissa, Teneriffalla, Roomassa, Nizzassa, Kiinassa (en muista kaupunkii) ja vielä parissa muussa paikassa. Et kiva kontrasti (: Ei mitenkään pahalla siis, jännä juttu vaan.

  Oot tosi kaunis noissa joissain kuvissa (: Ja sun hiukset on mun mielestä ihanan väriset (;

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  hei mä oon myös ainut lapsi sekä vasen kätinen! :D jotain samaa siis ;)

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä itseruskettavaa käytät?? Onko semmonen voidemainen vai suihkutettava? :)

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miks sä ja Tatu erositte

 23. Avatar Tiina Sultsi sanoo:

  Mitä itseruskettavaa käytät? :-) kiva postaus oli! Ei niin peruskysymyksiä kun yleensä ;D

 24. Avatar LindaHenna sanoo:

  Olipas kiva postaus ja tosi fiksuja ja sopivan pitkiä vastauksia! :-) Näitä on aina kiva lukea, kun oppii aina vähän paremmin tuntemaan sitä blogin kirjoittajaa. ♥

  T.Henna

  http://lindahenna.blogspot.fi/

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva oppia uusia asioita susta! :) Harmittiko sua kun jouduit antaan tatulle asioita teidän kodista? Tietenki ne on vaan tavaroita, mutta säkin tykkäsit nii paljo teijän sisustuksesta ja esim siitä pöytäryhmästä…

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tätä oli kyllä kiva lukee ja todellaki uutta kysymyspostausta ootan!! :) millon tulee tutoriaalia siitä nutturasta vai onko skipannu sen vahingossa?

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  en tiedä löytyykö tähän jossain postauksessa jo vastaust, mutta ootteko eronneet tatun kanssa? :o tsemppiä!

 28. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tarkoititko Amerikalla Yhdysvaltoja? :) Amerikka ei ole maa.

 29. Avatar Aada sanoo:

  Oh god, jos muut ei olis tällä hetkellä jo nukkumassa olisin varmasti kiljahtanut tai jotain kun luin että tykkäät nimestä Aada, haha :-D! Mun mielestä tää oli ihana postaus, oli mielenkiintosta lukee susta uusia juttuja! Ja tää oli tosi kiva ku olit vastannu niin moneen kysymykseen toisin kuin jotkut vastaavat ihan vaan pariin kysymykseen :-) ja oot niin ihanan positiivinen <3

  Ps: täällä toinen oinas ;-)

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  tosi hyvä postaus ja kiva aina saada tietää susta uusia asioita! innolla odotan seuraavaa osaa :3

 31. Avatar Anonyymi sanoo:

  ootsä eronnnu tatunkaa :O ku toi ero kysymys

 32. Avatar Anonyymi sanoo:

  siis apua te ootte sitte oikeesti eronnu tatun kaa :( voi harmi, toivottavasti vielä palaatte yhteen! Tsemppi hali sulle♥

 33. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Jes ! Nää on ihania postauksia ♡♡♡ Odotan todellakin seuraavaa !

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  Juu odotan seuraavaa :) jee kivaa että säkin oot vasenkätinen!

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Aww kiitos Emilia:) Huippua, että nämä postaukset on niin pidettyjä! Ja sanos muuta :o Oot kyllä selvästi mun sielunsisko, koska en tiedä ketään muuta joka siivoaisi silloin, kun ärsyttää :D Onneksi on muitakin! Mikä ihana palaute, kiiitos ♥ Mä todellakin tykkään tästä ja sen vuoksi onkin kiva, että te lukijat huomaatte mun intohimon tätä kohtaan (: Voi eikä… Ymmärrän mitä tarkoitat, mutta eiköhän lukijat ymmärrä että aina ei vaan aika riitä vaikka kuinka haluaisi :')

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia :> Oi niinkö? Hei mahtavaa, että löytyy muitakin vasenkätisiä. Niitä tuntuu olevan niin harvassa :p Ja sä kuulostat ihan multa! Haha ihana :D Jos mullakin on jo tarpeeksi siistiä niin sitten järjestetään astioita, vaatteita, alusvaatteita, leffoja jne. :-D

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos Jasmin :) Mitäääh!! Kerrankin joku on samanlainen :o Tiedän niin tuon tunteen, kun kukaan ei ymmärrä tätä :D Rakastaa siivota, mutta ahdistaa samaan aikaan liiallinen sotku… Tämä on niin outoa, mutta onneksi sä oot samanlainen :p!

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Tiedätkö, että pari muutakin on sanonut samaa! Tosi hassua, että näytän niin pitkältä :o Mutta huippua, että löytyy muitakin saman pituisia :p

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh kiiitos!! Ihana nähdä teidän jo innoissaan odottavan seuraavaa osaa ;-) Ja hyvä, että en ole ainoa kärsimätön, heh :D Aada on kyllä kaunis nimi ja voisin hyvin haluta sellaisen joskus lapselleni :)

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Haha olipas kysymyksiä :D Mä käytän stringeistä hipstereihin ja rintsikoissa normaaleja, joissa on kaarituet sekä välillä myös bralette mallia. Mukava nähdä sun jo odottavan seuraavaa osaa :)

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Kuinka ihana nähdä sun ajattelevan noin :) Ja seuraava osa tulee jo ensi viikolla ♥ Eii! Siis hämähäkkikammo on jotain pahinta mitä tiedän, hyii :-D

 42. Avatar Saijis sanoo:

  For All My Eternityn suihkutettavaa itseruskettavaa :) Näkyy paremmin täällä postauksessa:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/05/april-faves.html

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos ihana Ano <3 Ensi viikolla tulee:)

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon :) Ihana saada tällainen palaute lukijalta, joka on juuri löytänyt tänne! Ja tervetuloa mukaan seurailemaan (:

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti :) Lähti 1.luokassa! Eikö ole vielä tullut :o Apua, jos ei pian tuu niin ota muhun sähköpostilla yhteyttä. Ettei vaan pakettia katoa mihinkään! Mutta jos ei maanantaihin mennessä tuu niin sitten. Pidetään peukut pystyssä :)

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Voi sehän on vaan hyvä :) Luonnollisuus on tosi hyvä ja jos ei tunne tarvetta meikata niin mitä sitä turhaan! Oon niin huono tekemään videoita, kun en osaa olla niissä rennosti :'D Mutta katsotaan jos sellainen joskus toteutuisi :)!

 47. Avatar Saijis sanoo:

  IHANA!! Mikä piristävä kommentti alkavaan viikonloppuun <3 Kiitos hirmuisesti, tällaisen jälkeen ei voi kuin hymyillä :)

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Jei vähän kiva, että sä ajattelet noin :) Sitä mä toivoinkin näilla vastauksilla tuovan eli mahdollisimman aito kuva! Kiitos sulle paljon <3 :)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Kunnon tsemppaus kommentti!! Niin ilahduttavaa kuulla teidän pitävän mun asenteesta ja saavan siitä piristystä arkeen :')

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana Dansku :) Kiitos! Mukavaa, että te ootte jaksanut lukea nämä vastaukset ja vielä pitänytkin niistä..♥

 51. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itse oon vasen- ja oikeakätinen :)

 52. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tää oli tosi mukava lukea kun olit selvästi nähny vaivaa! Vaikutat ihanalta ihmiseltä, rakastan sun blogia niin paljon♥

 53. Avatar Saijis sanoo:

  ♥ Kiitos ihana :) Ja hei vähän kiva, että tämän kautta tuli tietoon myös uusia faktoja! Juu kyllä ollaan erottu joskus kesän alussa. Siitä on vähän ollut puhetta täällä, mutta vastaan seuraavassa postauksessa pariin aiheeseen liittyvään kysymykseen lisää :)

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Ohoh :o No nyt oon kyllä niin kateellinen!! Wau :) Kyllä kelpaisi mullekin, mutta elämäntilanne ei ole koskaan vielä ollut sellainen että matkustaminen olisi mahdollista usein… Mutta jatkossa asia varmasti korjaantuu :)

  Kiitti sulle paljon! Mä en tällä hetkellä tykkää mun hiuksista, mutta pian olisi tarkoitus mennä kampaajalle (:

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Ootko!! Jes, vähän mahtavaa :) Harvoin näkee muita, jotka on samaan aikaan näitä molempia eli meissä on sitten jotain samaa ;>

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Suihkutettava For All My Eternityn :) Esittelin sen paremmin täällä postauksessa:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/05/april-faves.html

 57. Avatar Saijis sanoo:

  En valitettavasti halua puhua täällä enää tätä enempää erosta, toivottavasti ymmärrät :)!

 58. Avatar Saijis sanoo:

  For All My Eternityn suihkutettavaa itseruskettavaa :) Kiitos kovasti! Ja sanopa, mä olin iloisesti yllättynyt näistä kysymyksistä :p

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Wau kiitos :') Olipas mukava palaute ja ihana kuulla sun oppivan musta tämän kautta jotain uutta! Mä vähän toivoinkin, että te lukijat saisitte tästä jotain uutta irti ja hyvä, että onnistuin siinä :) ♥

 60. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hyvä postaus, mutta mun makuun aivan turhan pitkä.. väsyy jo ennen puolta väliä lukemaan vastaksia, vaikka olisi kuinka mielenkiintoinen teksti… Mutta hyvä postaushan tämä, en minä sitä, pituudesta vain voisi napsaista pikkaisen poies?! :)

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tämä avasi uusia asioita :) Niin toisaalta tavaroita ne vaan on, mutta kyllä joistakin luopuminen tietysti harmittaa ja rahaa menee aina paljon, kun joutuu ostamaan itselle uudet yms. Mutta oon löytänyt itseä jopa enemmän miellyttävän pöytäryhmän niin ei se enää haittaa :')

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit, että on ollut ilahduttavaa kuulla tämä :) Se on tulossa heti, kun oon käynyt kampaajalla! Mä nimittäin vihaan tällä hetkellä mun hiuksia :'D

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Oon mä siitä parissa postauksessa ja kommenttiboksissa puhunut, mutta ei sitä ole täältä pakosti huomannut :s Eli ollaan erottu jo kesän alussa. Kiitos :)!

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  Koska siitä nutturasta tulee tuto? Odottelen jo innolla!:)

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus:)
  T. Meri

 66. Avatar Anonyymi sanoo:

  Vihjasit jotain aiemmin siihen suuntaan, että voisitte olla mahdollisesti palaamassa yhteen, onko homma mennyt karille? :-)

 67. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sun koko nimihän löytyy Fonectasta (ainakin Saija Ritamäki niminen joka asuu Seinäjoella)… :D

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana kuulla! :)

 69. Voi että tätä oli nii ihana lukkee!!:) Sun positiivisuus oikeesti vaan huokuu tästä postauksesta!<3 Oli niin hauska lukee ku aika monessa kohassa olit vastannu just sillee miten itekki oisin vastannu :D Mutta joo tosi huippu postaus, seuraavaa odotellessa ::)

 70. Avatar Emilia sanoo:

  Aivan mahtava postaus :)<3 oli ihana oppia susta lisää! :)<3 odotan jo innolla seuraavaa! Oot sä vaan Saija kaunis nainen niin sisältä kuin ulkoa <3 iso hali :*

 71. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä sulla on huulilla tossa toisen kollaasin oikean puoleisessa kuvassa? Ihana väri!

  Sun blogi on huippu, yks ehdottomasti parhaimmista joita seuraan! :)

 72. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus!:) Mistä on nuo vaaleat farkut joissa on reikä polves?:)

 73. Avatar Jenna sanoo:

  Tosi kivasti olit vastannu kysymyksiin ja ootan jo toista osaa. :) Sä oot niin herttainen, että eipä oo kumma että se asiakas tuli sanomaan noin ihanasti. :´)<3

 74. Avatar Anonyymi sanoo:

  Vasuri ilmottautuu! Voi sitä musteen määrää kädessä, kun kirjottaa… :D Tosi kiva kysymyspostaus, kun oli vähän erilaisempiakin kysymyksiä! :)

 75. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä hittoo.. creepy xd

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Heti, kun oon värkkäillyt hiuksia :) En nimittäin tykkää yhtään näistä! Mutta varmasti lähiaikoina :')

 77. Avatar Saijis sanoo:

  Pelkäsin vähän, että miten tämä otetaan vastaan! Mutta hyvä, että näinkin positiivisesti :))

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ei olla palaamassa yhteen. Näin on parempi ja uusi elämä on lähtenyt hyvin nyt käyntiin :)!

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Niin löytyy :) Jos joku haluaa nähdä vaivan sen etsimisen eteen niin sitten, mutta en halua ainakaan tarkoituksella sitä jaella ympäriinsä. Jos ymmärsit mitä tarkoitin :')

 80. Avatar Saijis sanoo:

  Oho huups! Juurikin sitä, näköjään ollut allekirjoittaneella hieman väsy :-D

 81. Avatar Saijis sanoo:

  Ei ihana sä :D Aada nimi on niin kiva ja oon aina tykännyt siitä! Ehkä nimeän mun mahdollisen tyttölapsen joskus sillä nimellä :) Hei kiitos tästä palautteesta, olipas se kivasti kirjoitettu ja olit selvästi nähnyt vaivaa kommenttiin :) Joo ehdottomasti haluan vastata kaikkiin ja tuun jatkossakin vastaamaan. Pian tulee itse asiassa seuraava osa! Kiitos ihana kommentista :-) Ja hyvä me oinaat<3

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiiitos :) Ja tosi hyvä juttu, että tästä postauksesta oli näin konkreettista hyötyä! Seuraava osa tulee ihan pian :p

 83. Avatar Saijis sanoo:

  Juu kyllä ollaan erottu jo kesän alussa.. :)

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ollaan:) Tämä ratkaisu on molempien mielestä paras ja fiilis on hyvä. Aww kiitos paljon tsemppauksesta :) <3

 85. Avatar Saijis sanoo:

  Jes vähän kiva nähdä, että sä tykkäsit näin paljon :) Suuret kiitokset sinne Taru! <3

 86. Avatar Saijis sanoo:

  Niinkö :) Täytyykin julkaista se jo hyvinkin pian! Joo oon, sä taidat myös? (:

 87. Avatar Saijis sanoo:

  On varmaan kiva olla molempia yhtä aikaa! Se on tosi harvinaista:)

 88. Avatar Saijis sanoo:

  Mikä ihana palaute :) Ai että tällaiset piristää paljon! Ja kyllä mä haluan nähdä vaivaa jokaiseen postaukseen – Tätä on myös lukijan mielyttävämpi lukea, kun on selkeä yms. Kiitos sulle Anonyymi :)<3

 89. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :) Voi ei, harmi kuulla sun ajattelevan noin… Näitä kysymyksiä tuli todella paljon ja sen vuoksi jouduin jakamaan nämä pariin eri osaan. Sen vuoksi näistä tuli vähän laajempia, mutta mä muistan tämän seuraavassa osassa ja teen siitä lyhyemmän – Kiitos rakentavasta palautteesta :)!

Kommentoi