Viking Grace cruise x 2

Huh jälleen kotona! Risteily äidin kanssa sujui hauskoissa tunnelmissa ja saatiin viettää pitkästä aikaa laatuaikaa kahdestaan. Univelkojen ja pitkän kotimatkan seurauksena tuli viime yönä ladattua akkuja lähemmäs 10 tuntia  Nyt kuitenkin uudella energialla tulevaa viikonloppua kohden, joka pitää sisällään mun viimeiset lomapäivät! On ollut ihanaa viettää ensimmäistä kunnon kesälomaa työelämässä, mutta kyllä mä odotan jo kovasti töihin ja normaaliin arkeen takaisin pääsyä.
En pitkitä tätä postauksen alkua yhtään enempää vaan mennään asiaan. Eli moni teistä on kysellyt, että tuleeko mun laivareissuista omaa postausta ja kyllä tulee! Eli mä oon käynyt kahden viikon aikana kaksi kertaa Viking Gracelle: Toisella kertaa tehtiin välissä maihinnousuja Tukholman puolelle ja toisella kertaa vain risteiltiin. Kuvia on kummaltakin kerralta kertynyt kiitettävästi, joten ajattelin yhdistää ne sekä kertoa yleisesti laivasta/risteilyistä.

IMG_9249

IMG_9227s

IMG_9222d

IMG_9722d

Viking Grace lähtee Turusta kohti Tukholmaa joka päivä illalla noin kello yhdeksän ja palaa seuraavana iltana vähän ennen kahdeksaa. Eli kyseessä on risteily, joka kestää 23h. Heti laivaan päästyämmme käytiin yleensä ensimmäisenä etsimässä oma hytti. Hyttejä löytyy neljästä eri kerroksesta eli kerrosnumeroista 6-9. Jätettiin tavarat sinne, vaihdettiin vähän vaatteita, suunnattiin tutkimaan laivaa sekä katsomaan kannelta ohimenevää Turun saaristoa.

IMG_9709l

IMG_9624s

IMG_9256c

IMG_9246w

Yleensä pitkän ajomatkan jälkeen tässä vaiheessa iltaa alkaa olla jo nälkä, joten lähdettiin etsimään sopivaa ruokapaikkaa. Syömisen jälkeen käytiin kiertelemässä tax free-myymälää, josta mukaan lähti paljon hehkutettuja Oreo-keksejä sekä pääsin vihdoin maistamaan myös Milkan Oreo-suklaata Herkuttelukiintiö tulee ainakin laivoilla vähän liiankin täyteen!

Myöhemmin illalla istuttiin laivan taka-osassa olevalla terassilla kauniiden valojen keskellä. Aurinko laski pikkuhiljaa takaa ja koko meri oli ihan tyyni… Ihana kesäyö, vaikka olikin vähän kylmä. Onneksi terassilta löytyi myös iso kasa lämpöisiä vilttejä, joihin päääsi tarpeen tullen kääriytymään. Grace on muutenkin juuri mun makuun sisustettu: Löytyy valkoisia tuoleja, pehmeitä lepotuoleja, joissa voi ottaa päivällä aurinkoa sekä koristelussa on käytetty kauniita valoja ja erilaisia isoja kasveja. Ei ihmekään, että terassilla viihtyy! Hetken istuskelun jälkeen siirryttiin sisälle Vogue-nimiselle klubille katsomaan livebändiä ja nukkumaan hipsittiin yleensä joskus puoli kahden aikaan.

IMG_9708l

IMG_9242a

IMG_9617sö

IMG_0581s

Seuraavana aamuna heti herättyä oli herkullisen laivan meriaamiaisen vuoro, joka ei petä koskaan! Tuoretta sämpylää, riisipiirakoita, lihapullia, nakkeja, pekonia, salaattia, paprikaa, kurkkua, juustoja, leikkeleitä. hedelmiä, jugurttia, mysliä, tuoremehua, kahvia jne. Valinnanvaraa riittää! Kuten muutenkin laivan ruokatarjonnassa: Löytyy perinteistä buffettia, ala cartea, ravintoloita, joissa on tarjolla niin pizzaa kuin burgeria sekä erilaisia kahviloita.
Tämän aamuisen tankkauksen jälkeen oli vuorossa nopea laittautuminen hytissä, jonka aikana myös aurinko oli saapunut näkyviin. Oltiin aamulla saavuttu Tukholmaan, joten laivan kannelta näkyi hyvin koko ihana kaupunki! Istuttiin kannella ja otettiin hetki aurinkoa. Se meni kuitenkin aika nopeasti pilveen, joten päätettiin lähteä tekemään parempi shoppailukierros ajan kanssa.

IMG_9740l

IMG_9603e

IDKUVA

IMG_9702s

Tax free on hevosenkengän muotoinen 1600 neliöinen Shopping World. Sinne sisään mennessä on ensin meikit, hajuvedet ja muut kosmetiikat. Sen jälkeen vuorossa on miesten kosmetiikka ja kaikkien vaatteet sekä kengät. Sitten siirrytään alkoholijuomiin, karkkeihin. Aivan viimeisenä on lelut ja pieniruokaosasto + kassat.
Näitä kassoja vastapäätä löytyy hetki sitten laivalle ilmestynyt Victoria’s Secretin myymälä, joka on samaa kokoluokkaa kuin Tukholman oma. Sieltä löytyy tuoksujen ja muiden kosmetiikkojen lisäksi myös suosittuja VS:n alushousuja, meikkipusseja, laukkuja, lompakoita, passien -ja puhelimen kuoria yms. Olisin voinut viettää siellä monta tuntia, nimittäin joka hyllyllä oli jotain katseltavaa Kosmetiikkavarastot on jälleen täytetty ja esittelyä näistä kaikista löydöistä tulee lähiviikkoina eli kannattaa pysyä kuulolla, jos alkoi kiinnostaa mun pinkkien VS-kassien sisältö ;-)

IMG_9626s

IMG_9714s

IMG_9633f

Raahauduttiin ostoskassien kanssa takaisin hyttiin hetkeksi istuskelemaan, jonka jälkeen käytiin kahvilla. Myöhemmin istuskeltiin terassilla nauttimassa jäistä drinkkiä, nautittiin tuoreista mansikoista, joiden päällä oli kermavaahtoa ja suklaata. Sekä katseltiin päivän aikana lukuisia esityksiä ja syötiin vähän lisää :D Eli kaiken kaikkiaan onnistuneet kaksi reissua takana tällä laivalla ja kyllä tämä kieltämättä voittaa mennen tullen kaikki muut merellä risteilijät!
Miltäs näyttää teidän mielestä? Entä onko teistä moni käynyt testaamassa kyseisen laivan?

105 Responses to “Viking Grace cruise x 2”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Saako tuolta laivan vs liikkeestä niitä pusseja? :)
  Ihana postaus ja nää kuvat on jotain niin ihania<3

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miks noiden kuvien yläpuolella on jotai niihin liittyvää tekstiä ja samat kuvat on monta kertaa peräkkäin:-o

 3. Avatar Saijis sanoo:

  Joo kyllä saa ja kaikkia eri kokoja riippuen kuinka paljon ostaa :) Oi vitsit miten mukava nähdä sun pitävän! Kiitos suuresti <3

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus jälleen Saija.. ❤️ Mä itse kävin nyt luokkaretkellä Tukholmassa ja tultiin pois just tolla laivalla, se oli niin ihana ja just myös mun tyylisesti sisustettu! Toivottavasti oli mieleiset reissut❤️

 5. Avatar Nea sanoo:

  Pakko kyllä päästä näiden kuvien jälkeen käymään gracella! Jos vaikka nyt syksyllä kun ollaan suunniteltu kaverin kanssa lähtevämme laivalle viettämään molempien 18-vuotis synttäreitä! :) aivan ihania kuvia! <3

 6. Avatar Sinituuli sanoo:

  Ihania kuvia! Kauhea risteilykuume nousi :)

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Flickrin uuden kokeilun vuoksi!! Ääh, että ärsyttää :( Applen laitteissa ja joissain koneilla pitäisi näkyä normaalisti, mutta muissa näyttää miten sattuu.. Uudistus on onneksi vain kokeilu, joten toivotaan ettei jää pysyväksi :-/

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Eikä nyt on pakko päästä viking gracelle ennen kuin mun kesäloma loppuu, en tiennytkään että se on noin hieno paikka! :o

 9. Avatar Vilhelmiina sanoo:

  Todella kattava postaus! Olet nähnyt paljon vaivaa, kiitos! ♡ Olipa kiva lukea mietteitäsi laivasta kun itse en vielä ole käynyt… :)

  -Vilhelmiina

 10. Avatar Saara sanoo:

  Voi että nyt rupesi tekemää ihan mielettömästi päästä laiva-reissulle, en ole nimittäin koskaan ollut. :) Varsinkin tuo Victoria's Secretin myymälä ois ihan päästä tsekkaamaan ♥

 11. Avatar sanni sanoo:

  Hauska postaus, nätit kuvat (tosta Flickr jutusta huolimatta!) ja Viking grace..♥ pääsiäisenä käytiin viimeksi risteilyllä ja oli kyllä upea paatti! Nyt olis vuorossa sitte viron matka uudella xprs-laivalla, jei! Mut joo, vs ostokset kiinnostaa :p

 12. Avatar Helmi sanoo:

  Sun kuvat on kyllä aina niin nätisti aseteltuja ja valoisia, ja raikkaan värisiä – ja samaa linjaa nämäkin jatkaa! <3 Sun laivareissu(t) vaikuttaa kyllä kaikin puolin niin ihanilta, että tulee itselläkin ikävä viimesyksyiseen Tukholman reissuun.. Voisin lähteä vaikka heti uudelle matkalle! :-) Noh ehkä mä vaan odottelen syksyistä espanjan matkaa..
  Poikkesin taas vähä aiheesta mutta tosi ihana postaus kaikenkaikkiaan! Odottelen jo innolla ostospostaus osa kakkosta, jos siinä näkyisi nekin mitä sulle matkalta tarttu mukaan ;-)<3

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania kuvia ja tosi kiva postaus:)
  T. Meri

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miksei sun äiti näy näissä missään kuvissa täällä blogissa ?:/

 15. Avatar Elli sanoo:

  Tosi kiva postaus! Osaat rytmittää kuvat ja tekstin tosi kivasti, ja kaikki kuvat on hienoja ja teräviä. Näitä postauksia on aina kiva lukea (: (ps. Mulla kuvat näkyy ihan normaalisti ja tää on HP:n kannettava kone)

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itse ollaan menty yleensä niillä Siljan laivoilla, missä on se bromenade, johon yleensä on meillä ollut ikkuna, niin oltiin Gracella ja tultiin takaisin Amorellalla, niin ahdisti kun ei ollut mitään ikkunaa :D. (Ei otettu seaside hyttiä). Kaikenmaailman Eastonia-tarinatkin oli pitänyt lukea, niin en nukkunut Gracella ollenkaan, ja autossa sitten 6h unet…

 17. Avatar henspe sanoo:

  Mulla applen kone ja näkyy myös hassusti tekstien kanssa, sekä useaan kertaan samat kuvat. Eipä tuo kuitenkaan ainakaan itseäni haitannut, sillä niin upeita kuvia oot ottanut! Ihanan näköinen reissu ollut. Tulee itse käytyä niiiin harvoin laivalla vaikka Turussa asustelen, täytynee petrata ja varata risteilyä pikapuolin heh! :D

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Vähän outo kysymys mutta pidätkö 1D:stä? Kuka on sun mielestä komein poika? :-D

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miksi viimeisimmässä kuvassa on miehen jalat? Olitko laivalla sittenkään kahdestaan äidin kanssa? ;-) :O

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi aivan ihana postaus! ❤ Tosin hyvin kerrottu tuosta "risteily elämästä"! Itsekin lähden viikon päästä shoppailu reissulle tukholmaan ja varmasti poikkean myös vs kaupassa :D Ihanaa lukea blogiasi :)

 21. Avatar Viltsu sanoo:

  Upealta näyttää ja mieli tekisi pikkusen maistaa tuota drinkkiä. :)

 22. Avatar Anni sanoo:

  Tosi kiva postaus taas kerran! :-) aiemman postauksen ostokset oli niin ihania! Kesällä tulee shoppailtua aina enemmän, mulla hyvä kun matkalaukkuun mahtuu palatessa :-D ootko ostanut uuden kameran, kuvat näyttää niin erilaisilta?

 23. Avatar Maija sanoo:

  Mulla just macilla näkyy tavallisesti. Mutta mulla esikatsellesa näyttää noi reunat. Sörkitkö siis tota koodia jotenki?

  -Maija, joka repii kohta hiukset päästään koska flickr.

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  ootko ostanut jo auton? kun sun työt kerran alkaa:)

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle :) Huippua, että tällaisista postauksista tykätään näin paljon ♥ Oi oi! Ootte kyllä tullut takaisin parhaalla mahdollisella laivalla ;-) Tuo on niin munkin makuun sisustettu ja kokonaisuus on tarkkaan selvästi mietitty. Oli tosi onnistuneet ja mieleiset reissut – Talvella tai viimeistään ensi kesänä uudelleen ♥ :)

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Voin lämpimästi suositella kyseistä laivaa kaikille =) Ihan paras! Tuo kuulostaa hyvältä, siihen Grace olisi kyllä tosi hvä vaihtoehto. Kiitos kovasti Nea tästä piristyksestä :)<3

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Jättimäiset kiitokset:) Voi eikä! Nyt sun täytyy äkkiä käydä varaamassa joku risteily :p

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano :o Voittaa kyllä mennen tullen kaikki muut laivat ja varsinkin laivan sisustus iskee muhun täysin. Se on kokonaisuudessaan niin viihtyisä laiva, että varmasti jokainen ihastuu siihen :')

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Niinkö! Super kiva, että oot tuota mieltä :) Kiitos hurjan paljon! Mä ajattelin kertoa tästä vähän tarkemmin, kun löytyy monia jotka ei ole vielä kyseisellä laivalla käynyt (: Joten hyvä juttu, että postaus oli näin mieluinen ♥

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon :-) Hei vähän kiva, että sä pidit myös niistä! Sepä… Vaikka yrittää pakata vähän niin silti se laukku on täynnä, kun palaa kotiin :D En ole ostanut vaan käyttänyt pitkästä aikaa myös toista objektiivia. Millä tavalla ne näyttää erilaisilta :)?

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Voi eii :/ Mun postauksella oli vaarallinen vaikutus nostattaa risteilykuumetta! Tuo VS:n myymälä on kyllä niin taivas ja ostettavaa löytyisi joka nurkalta :p ♥

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Sanni, kiitti sulle kovasti :) Grace on kyllä niin monipuolinen laiva ♥ Tosi kiva kuulla, että säkin oot päässyt käymään kyseisellä laivalla. Voi se kuulostaa myös mielenkiintoiselta! Hihi laitetaan ne siis esittelyyn ;>

 33. Avatar Emma sanoo:

  Ooo näyttää ihanalta :D ja kivaisa postaus jälleen kerran, ja kauniit kuvat :3 oli varmasti mukavaa! :—)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Aww ihana palaute, kiitos paljon :) Mä tykkään älyttömästi panostaa kuviin ja hyvä, että sitä arvostetaan! Tuo on tosi viihtyisä laiva ja varsinkin Tukholmaan matkustaessa matka taittui mukavasti, kun oli niin viihtyisää:) Oi Espanjan matka kuulostaa kyllä vielä paremmalta! Ei se mitään ;-D Tiedätkö, että mäki odottelen jo innoissani että pääsen esittelemään seuraavan osan ostoksista. Toinen osa tulee siis lähiviikkoina ;-) <3

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiiitos paljon Meri! Ihanaa, kun oot niin aktiivinen lukija :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  En valitettavasti halua esitellä mun perhettä täällä, kun on julkinen blogi ja yleensä bloggaajan läheisien esittelystä ei seuraa mitään hyvää :/ Toivottavasti ymmärrät! Mutta osa kavereista näkyy aina silloin tällöin :)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kommentti Elli :) Vau kiitoksia! Olipas ilo saada kuvista näin hyvää palautetta :) Näkyykö? Hei jes! Ei se vika olekaan sitten kaikilla – Huh kiitos tästä :')

 38. Avatar Ansku k sanoo:

  Ihana postaus ja hienoja kuvia!:)♥

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Eiii ihana :D Haha! Meillä on joskus ikkuna, mutta nytkin varattiin risteily niin myöhään, että ei niitä ollut vapaana. Ja toisaalta hytissä tulee vietettyä niin vähän aikaa, että mua se ei haittaa :) Mutta voi ei, kun sulle kävi noin :/

 40. Avatar Saijis sanoo:

  En tiedä niistä ketään nimeltä… Muutama hyvä biisi niillä ainakin on tai muutamaa on tullut kuunneltua :)

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Postauksen alussa lukeekin tämä eli kuvat on kahdelta risteilyltä :) Toisella kertaa olin Tatun kanssa ja toisella kertaa äidin kanssa. Eli jalat on Tatun :)

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh kiitos ♥ Voi vitsit miten kivaa on saada näin hyvää palautetta postauksesta! Ja sun suunnitelmat kuulostaa paremmalta kuin hyvältä :p Tukholmassa on mahtavat shoppailumahdollisuudet. Kiitos vielä kerran tästä:)

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo laiva on kyllä kokonaisuudessaan niin hieno! Ja drinkki oli juuri sopiva viilentämään auringonpaisteessa :p

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Tuhat kiitosta sulle tästä :) Piristävää nähdä sun olevan tuota mieltä ja hyvä juttu, että blogi miellyttää! Tällaisesta kommentista tulee välittömästi hymy huulelle ♥

 45. Avatar Saijis sanoo:

  En ole vielä, mutta kyllä mulla on auto jolla pääsen kulkemaan töissä :)

 46. Avatar Riikka sanoo:

  Kivoja kuvia :) Mä olin keväällä ekaa kertaa Gracella, se olikin vähän erilainen risteily kun samalla juostiin Graceloppet-juoksutapahtuma, eli juostiin tunti siellä laivan kannella! Mutta tykästyin kyllä Viking Graceen, kivan tyylikäs :)

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Sitä myös oli :) Niin viihtyisä laiva! Kiitos sulle paljon Emma tästä – Kiva saada näin hyvää palautetta :-)

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Voi, kun sä olet aktiivinen kommentoija! Kiiitos Ansku ♥:)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Noni hyvä juttu :) Joo! Mä luin, että kopioimalla vanhasta postauksesta vanhan html-koodin ja muuttamalla siihen uuden kuvan nimen/tiedot niin se näkyy normaalisti. Flickrin keskustelupalstalla on tarkemmat ohjeet, en nimittäin enää itsekään muista mitä kaikkea muutin :( Sama täällä! Joka vuosi näitä tyhmiä uudistuksia, jotka hankaloittaa postausten kirjoittamista :/

 50. Avatar Anonyymi sanoo:

  Eikösulle tule flickr kautta kuvia lataamisesta semmoitteita ärsyttäviä siihen kuvaan, että siihen tulee käyttäjä ja kuvan nimi? Miten saat ne pois

 51. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heidän nimensä ovat Niall, Harry, Louis ja Liam :-)

 52. Avatar johanna sofia sanoo:

  Ihana postaus ja todella kivoja kuvia ! Itse oon myös käynyt kyseisellä laivalla ja se oli kyllä tosi hieno :)

 53. Avatar Noora sanoo:

  suositteletko ottaa tollaselle reissulle mukaan 50mm vai 18-55mm objektiivin? Kuvasitko siel tukholmassa kummalla? taistelen noiden kahden välillä, en jaksais molempia raahata mukana kun ei sitten kuitenkaan tuu vaihdettua toiseen vaikka ehkä haluaiskin :-D

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voi ei! Juuri tänään saatiin kyseiselle risteilylle alennuskuponki, jonka voi käyttää vain tietyllä aikavälillä ja juuri niin lomat jne, ettei välttämättä päästä alennuskuponkia käyttämään ja nyt kun näki nämä kuvat niin harmittaa kyllä vietävästi. :D Se kun on vielä henkilökohtainen kuponki ja alennuksen saajalla juuri loppuu lomat niin voi olla hankalaa päästä kun ei voi ilman häntä lähteä :/ Asiasta poiketen, mitkä/mikä on muuten sinun lempidrinkki?

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  mikä hytti teillä oli? ja oliko siinä ikkunaa laisinkaan, vai onko tuo vai verho tuossa sängyn yläpuolella? :) Vaikuttaa aivan ihanalta tuo teidän reissu! Alkoi juuri tehdä ihan älyttömästi mieli varata risteily viking cracelle, aivan mahtava paatti!♥ ja oreot on niin ihania, tiesitkö että niitä saa myös suomesta? :)

 56. Avatar Anni sanoo:

  Ei vaan noihin 50mm otettuihin kuviin oli vain tottunut! Kivija kummatkin :)

 57. Avatar Nelli sanoo:

  Ihana postaus :) tuli hinku päästä laivalle, pelkästään 23h risteily tuolla ois tosi kiva :) ja nam mitä ruokakuvia! :-D

 58. Avatar Anonyymi sanoo:

  musta tuntuu että sun tahti vastailla kommentteihin on hieman niin sanotusti hidastunut. enkä nyt väitä sitä, että sun pitäisi olla kärkkymässä 24/7 uutta kommenttia, mutta tuli vain mieleeni kertoa mun näkökulma. :) ethän ota pahalla!:) ja ihana risteily teillä ollut, koska muute tulee toinen ostoksienesittely postaus? :)

 59. Avatar Jenna sanoo:

  Oiih mitä herkkuja. Nyt just maistuis. Ja vähän jännä toi vimppakuvan drinkki. Miten toi pullo on siinä pystyssä? :o Sulla on aina niin ihania ja raikkaita kuvia. ♥

 60. Avatar Maija sanoo:

  Hei kiitos tosi tosi paljon!!

 61. Avatar Ansku sanoo:

  Ei nyt riittänyt keskittyminen lukea tekstiä, mut pelkkien kuvien perusteella WOW ! Ihan mielettömän upeen näköstä, ja mitä nyt tota tekstiä vilkasin niin oisin varmaan lamaantunut tonne shoppailuparatiisiin,heh :–D Ja ruokakuvien overdoze, näyttää liian herkulliselta!
  Ois kyllä ihana lähteä laivalle pitkästä aikaa :-)

 62. Avatar Pinja sanoo:

  Nyt on kyllä pakko päästä itsekin käymään kyseisellä laivalla ;)!

 63. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moi :) tää on outo kysymys tälläseen postaukseen ja en tiedä ootko sanonu joskus mutta minkälaista pyykinpesuainetta käytät? :D ois kiva tietää muutenkin shampoo, hoitoaine, suihkugeeli, astianpesuaine… Älä pidä mua outona, mietin vaan kun aina vastaat kaikkeen niin kivasti ❤️

 64. Avatar imlacking sanoo:

  Me käytiin viime vuonna pikkujouluissa kyseisellä laivalla. Menomatkalle meille oltiin varattu seisova pöytä Aurorasta. Tulomatkalla käytiin sitten porukalla Frank'sissa joka vaikutti tosi kivalta paikalta. Itse otin pasta-aterian ja mies otti hamppariannoksen bataattiranuilla. Oli ihan pakko pölliä siltä pari ranua ja silloin ihastuinkin bataattiranskalaisiin. Niin paljon parempia kuin tavalliset.

  Mietin monta kertaa, että kävisin tuolla Victoria's Secretin myymälässä, mutta ei tullut kuitenkaan käytyä. Laivalta ostin kuitenkin mun ihan ekat Invisibobble -rinkulat :D. Välillä sitä tietää jo mitä menee hakee laivalta, mutta toisinaan ei vaan osaa päättää ja joko ostaa vähän kaikkea tai sitten ei osta mitään.

 65. Avatar imlacking sanoo:

  Tuntui muuten ettei se Tax Free vaan lopu ikinä. En ollut tutustunut aikaisemmin kyseiseen paikkaan vaikka monesti tulee käytyä laivojen sivuilla ennen kun menee sinne, varsinkin jos on joku uusi laiva. Tuntui, että aina vaan tulee uusi osasto ja mietti, milloinhan ne kassat tulee vastaan.

 66. Avatar Miia sanoo:

  Moikka Saija! :) Tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta laitanpa kuitenkin! Kyselin sulta viime kesänä vinkkejä Seinäjoen kaupoista, ruokapaikoista jne ja ne oli tosi hyviä niin aattelin nyt kysellä sitten jos sulla olis jotain Vaasa-vinkkejä! :D Kun ymmärtääkseni sielläkin aika paljon oot käynyt? :) Parin viikon päästä ois sinne reissu tiedossa! :) Yövytään tosiaan siinä ihan keskustassa Sokos Hotel Vaakunassa, se ainakin vissiin onkin ihan jonkun kauppakeskuksen vieressä? :)

 67. Avatar Minkku sanoo:

  Hei! :) Oisko mahollista, että tekisit postauksen, jossa kertoisit sun bloggausharrastuksesta ja kertoisit myös vinkkejä? Vinkeillä tarkoitan esim. miten saada lukijoita, minkälainen on hyvä blogi jne. Ois tosi kiva kuulla vinkkejä, noin hyvältä bloggaajalta ♥

  smalldreamsinkku.blogspot.fi

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  hyvän näköistä tuo juoma ;p

 69. Avatar Kristiina sanoo:

  Niin ihania kuvia taas! :)

 70. Avatar Anonyymi sanoo:

  En itse ole hirveä laivalla käynnin ystävä , joten kysyn että miksi tykkäät matkustaa laivalla ? Eikö esim etelän matka houkuttelisi enemmän ?

 71. Avatar Anonyymi sanoo:

  Upeita kuvia, nyt alko tehdä mieli laivalle :D Osaatko muuten auttaa kun mietin tässä ku en oo kuorinu mun ihoa aikoihin ja olin just ulkomailla viikon ja sain väriä pintaan, niin jos nyt kuorin niin lähteekö multa rusketusta? Koska mietin että onko osa rusketuksesta tarttunut nyt mun kuolleeseen ihosolukkoon?

 72. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Wau ! ♡ Mä haluun kans tonne ♡♡♡♡♡ Mä oon käynyt laivalla vaan kerran elämässäni :( Ehkä pitäisi käydä taas jossain vaiheessa uudestaan :) Ja en ole käyny edes Ruotsin laivalla vaan mennyt pikareissun Tallinnaan Baltic Princessillä … Mutta sielläkin oli mukavaa vaikka oli helmikuu ja hiihtoloma :D
  En ole päässyt lukemaan postauksiasi viikkoon kun olin perheeni kanssa paikassa jossa ei ole sähköä joten olin ilman puhelinta 6 päivää :D Ehkä teki ihan hyvää XD Olin vaan tänään silleen voi ei … Saija on kirjottanu varmaan 1000 postausta XD Ja tuohon edelliseen poatauskeen liittyen … Mulla oli vaikka kuinka monta samaa suosikkia noista biiseistä ;) Mutta täytyypä kuunnella noita uudempia tuttavuuksia :)

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia Riikka:) Oooh!! Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ja oon itsekin monesti haaveillut, että täytyisi kokeilla jotain tuollaista erilaista juoksutapahtumaa. Gracen kannella on varmasti hyvät mahdollisuudet juuri tuollaiseen kokemukseen :')

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Tulee tai itse asiassa tuli :( Mutta luin jostain keskustelupalstalta, että käyttämällä vanhaa koodia (ottamalla jostain vanhasta postauksesta) ja liittämällä siihen uuden kuvan tiedot niin ne tulee normaalista – Väliaikainen ratkaisu ainakin tällä hetkellä :)!

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vautsi kiitti sulle paljon :) Vähän kiva, että säkin oot käynyt tuolla! Kaikki tuntuu tykkäävän kyseisestä laivasta enkä ihmettele yhtään :')

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Mä kuvailin molemmilla :) Mutta pääsääntöisesti 18-55mm, mutta olisin halunnut enemmän toisellakin! Olosuhteet vaan rajoittaa joissakin tilanteissa sen käyttöä niin sen vuoksi tuli enemmän käytettyä juuri tätä jälkimmäistä. Ja hyviä kuvia silläkin sai eli suosittelen sullekin ehdottomasti sitä :)!

 77. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä :o Voi ei, jos sulta jää välistä nyt koko risteily! Mites joku viikonloppu, jos lähtisi pe illalla ja tulisi jo lauantai illalla pois? Mä pidän sulle peukkuja, että kyseisellä laivalla käyminen onnistuu, koska laiva on ehdottomasti näkemisen ja käymisen arvoinen :) Joo eli mä tykkään kahdesta drinkistä: Mariannesta ja Kelkasta – Yleensä vähän vuorotellen toinen on enemmän lemppari, mutta kesäisin enemmän Kelkka :)

 78. Avatar Saijis sanoo:

  En muista yhtään hyttien nimiä, mutta Tatun kanssa oli kahden hengen hytti parivuoteella ja äidin kanssa neljän hengen hytti normivuoteilla. Reissut on kyllä ollut älyttömän onnistuneita :) Oi suosittelen koko sydämestä tuota laivaa! Siellä on vaikka mitä kivaa nähtävää ♥ Joo tiesin ja oon itse asiassa ostanut yhden paketin. Mutta ymmärtääkseni Milkan Oreo-suklaata ei saa vielä ainakaan Suomesta? :o

 79. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tatunko?;)

 80. Avatar Saijis sanoo:

  Oih kiitos Nelli :) Tuo 23h risteily on kyllä hyvä ja siinä ajassa ehtii nauttia koko laivasta täysillä sekä kiertämään koko paikan. Unohtamatta tuota herkullista ruokaa, jota oli joka paikassa vähän liikaakin tarjolla ;-D

 81. Avatar Saijis sanoo:

  Joo oon nyt ollut kaksi kertaa reissussa sekä nauttinut muutenkin auringosta sekä viimeisistä lomapäivistä niin sen vuoksi ei ole tullut istuttua koneella niin paljoa :) Mutta tahtii taas nopeutuu ja kyllä ehdottomasti saa sanoa omia näkökulmia :) Oli tosi onnistunut risteily! Toinen ostostenesittely tulee ensi viikolla, en viitsi ihan heti perään tehdä toista osaa niin sen vuoksi silloin "vasta" :)

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Niinpä :p Tuolta laivalta ei herkut lopu kesken! Eikö olekin hassu :D Se on tosi iso ns. kulho, johon valuu koko ajan Breezeriä ja drinkin lopuksi koko pullo oli tyhjä :D Tosi erilainen, mutta ihan hyvää! Oi kiitos ihana Jenna, oot niin aktiivinen lukija ♥ :)

 83. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö!! Voin niin samaistua sun reaktioon :D Mulla oli nimittäin ihan samanlainen, kun kävelin laivaan sisään! Joo tuo on jokaisen shoppailijan unelma paikka, löytyy kaikenlaista kivaa :p Haha joo ruokakuvia tuli räpsittyä vähän normaalia enemmän ja nälkä iskee jo pelkästä katsomisesta :D Voi laivalla käyminen on kyllä niin kivaa, suosittelen ja varsinkin tätä kyseistä laivaa :-)!

 84. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei! Kertoisitko vähän mistä varasitte tämän ja kuinka paljon tällainen huvi maksaa? Otitteko muutakuin aamupalan jo valmiiksi kun varasitte matkaa?

 85. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo!! Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :) Ei voisi parempaa laivaa olla tällaiselle risteilylle ;>

 86. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä ihana :D Haha just suloinen kysymys ♥ Mä oon itse asiassa esitellyt mun pyykinpesuaineet täällä :) Käytän siis Surfin jauhemaisia sekä nestemäisiä pyykinpesuaineita ja Comfortin huuhteluainetta: Yleensä mansikan tuoksuista. Shampoona ja hoitoaineena on Moroccanoilin omat, suihkugeelinä Victoria's Secretin Pure Daydream ja astianpesuaineena Arielin omaa :) Tässä vielä postaus, jossa näkyy pyykinpesuaineet:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/09/photo-posting-part-one.html

 87. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ja entinen jäsen Zayn! Okei ei sua varmaan kiinnosta

 88. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit pikkujoulut kyseisellä laivalla on varmasti mielenkiintoisia :) Me käytiin kans tuolla Frank'sissa ja edellisellä kerralla tuli testattu Aurora – Molemmat tosi mielenkiintoisia paikkoja, mutta tykkäsin ehkä enemmän tuosta Frank'sista. Ja vitsit miksi mä en tajunnut tilata mitään annosta, jossa on bataattiranskiksia :o Ne on niin herkullisia <3

  Olisit ihmeessä käynyt, vaikka mielenkiinnosta :) Mutta ehkä sitten ensi kerralla! Ja mulla on vähän sama :D Yleensä on ostoslista valmiina, mutta tällä kertaa lähdin matkaan niin etten tiennyt yhtäkään pakollista ostosta :)

 89. Avatar Saijis sanoo:

  Haha se on kieltämättä järkyttävän iso :D Ja tuntuu loputtomalta! Mutta siinä on hyvät ja huonot puolensa, kun kaikki on samassa. Mutta iso se on ainakin ja valikoimaa riittää onneksi tosi monipuolisesti :)

 90. Avatar Saijis sanoo:

  Hei mahtavaa, että mun vinkit oli hyviä :) Joo Vaakuna on kauppakeskuksen yhteydessä ja siinä on myös hyvin kaikki kaupat läheisyydessä :) Torin eli kauppakeskuksen toisella puolella on Cubus sekä alakerrassa BikBok ja Gina on taas niiden vieressä tien toisella puolella eli kaikki on ns. ympyrässä eli tosi helppo löytää. Syömään suosittelen menemään Amarilloon tai Sweet Vaasaan esimerkiksi salaateille tai herkuttelemaan kahvilla ja leivonnaisilla. Toivottavasti näistä vinkeistä oli edes hieman apua :)!

 91. Avatar Saijis sanoo:

  Hei ootko käynyt jo lukemassa mun blogivinkit-postauksen :)? Sieltä löytyy kaikenlaisia vinkkejä niin aloitteleville kuin myös kokeneimmille. Toivottavasti sieltä löytyy hyviä vinkkejä ja vastauksia, mutta jos ei niin kysy ihmeessä lisää :) Aww ihana kommentti tuolla lopussa, suuret kiitokset :) ♥

  http://saijis.blogspot.fi/2014/01/10-blogging-tips.html

  http://saijis.blogspot.fi/2014/05/10-blogging-tips-part-two.html

 92. Avatar Saijis sanoo:

  Se oli tosi hyvää ja varsinkin viileää kuumalla säällä ;-)

 93. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana Kristiina, iso kiitos sulle tästä ja mukava kuulla, että oot tuota mieltä! (:

 94. Avatar Saijis sanoo:

  Siitä on tullut ns. joka vuotinen tapa, kun äiti on aina tykännyt käydä laivalla:) Hänellä on suuri lentopelko, joten mielelläni lähdin hänen kanssaan risteilylle. Vaikka kyllä matka ulkomaille myös houkuttelee :p

 95. Avatar Miia sanoo:

  Loistavaa kiitos, kuulostaa hyvältä ja varmasti on apua! :) Kysyisin vielä sellasesta että oon kuullut että Vaasassa ois joku tosi hyvä sushipaikka, Magokoro (?) niin ootko ite käynyt siellä? :) Jos edes sushista tykkäät, muistelen vaan nähneeni sulla jotain sushikuvia! ;D

 96. Avatar Olivia sanoo:

  Onkos löytynyt uutta ratkaisua ongelmalle? Mua nimittäin ärsyttää niin suunnattomasti nuo flickrin uudistukset, kun kuvia ei vaan saa ladattua niinkuin tahtois.. :-/

 97. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitti paljon Anonyymi :) Mä uskoisin, että lähtee :/ Ei aivan kokonaan, mutta haalistuu varmasti tosi pahasti… Se rusketus on tarttunut eniten siihen ihon pintaan ja jos siinä on kuollutta ihoa niin lähtee sen mukana pois. Nimimerkillä kokemusta on :-( Ei ehkä kannata ainakaan nyt vielä kuoria niin saat nauttia siitä pidempään tai sitä voi auttaa kosteuttamalla ihoa aktiivisesti :)!

 98. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö olekin upea laiva <3 Voi ei :/ Ehkä vielä joku kerta uudelleen? Ja jos vaan laivan saa valita niin voin suositella tätä :) Oon itse käynyt aika monella, mutta mikään ei voita tätä! Eikä :D Ohoh kuulostaa ihanalta ns. lomalta puhelimesta! Täytyisi varmaan itsekin pitää tuollainen loma :D Haha eikä ihana <3 Oliko aivan noin montaa postausta? Monta kuitenkin :p Mutta ihanaa, että pääsit nauttimaan tuollaisesta lomasta – Teki varmasti hyvää :) Hihi hyvä juttu, täytyy itsekin katsoa jos löytyisi vielä jotain uusia biisejä :p

 99. Avatar Saijis sanoo:

  Tatu on varannut tämä Viking Linen sivuilta ja yhteensä hintaa tuli noin 350-370€. Ei otettu muuta kuin hotelli ja aamupala valmiiksi – Sekä tietysti kaikki hytit yms. :)

 100. Avatar Saijis sanoo:

  En ole käynyt :) Mä tykkään ihan sushista, mutta mun perhe tai kaverit ei tykkää joten harvoin tulee käytyä sellaisessa paikassa :( Se voisi olla kyllä joskus testaamisen arvoinen paikka! Täytyy joskus käydä ja jos sä käyt niin tuu sitten kertomaa, että mitä pidit :p

 101. Avatar Saijis sanoo:

  Ei ole… Ääh toivottavasti tästä muutoksesta ei tule pysyvää!! Sitten täytyy varmaan löytää joku uusi latauspaikka, mutta kun Flickr on muuten niin hyvä :-/

 102. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva, että molemmat miellyttää! Kiitos sulle :')

 103. Avatar Saijis sanoo:

  Parhaimman näköinen on juuri tuo Louis tai sit Liam :)!

 104. Avatar Minkku sanoo:

  Oho, en ole. Mutta nyt lukasen :) Kiitos!

 105. Avatar Anonyymi sanoo:

  En todellakaan suosittelisi Vaasan amarilloa kenellekään. Taso siellä on ollut jo muutaman vuoden huono. Palvelu varsinkin. Amarillojen häpeäpilkku on juurikin Vaasan rillo. Sushi paikka oli erittäin hyvä..

Kommentoi