Big shopping haul – Part one

No niin täältä tulisi älyttömän iso ostospostaus, jota ootte kovasti toivoneet Edellisestä osasta on vierähtänyt reilu kaksi kuukautta ja sen aikana on tullut käytyä shoppailemassa niin Tampereella, Vaasassa, Tukholmassa kuin myös netissä. Eli näitä on hieman kertynyt, joten ajattelin jakaa ostokset kahteen osaan! Ensimmäisessä osassa näkyy vanhempia löytöjä, yhteistyökumppani House o Brandonilta saadun paketin sisältö sekä osaa Tukholman saaliista. Toisessa osassa esittelen uudemmat ostokset, laivan tax free-löydöt + Tukholman kosmetiikan. Mutta nyt asiaan eli:

IMG_0524 (2)dkk

Ensimmäisenä koko Tukholman reissun parhaat löydöt, jotka tuli tehtyä Hollisterilla! Bongasin alle minuutin kiertelyn jälkeen nämä tummansiniset olohousut ja luojan kiitos oli vielä kokoja jäljellä Hintaa näillä oli 44.00€. Niiden kaveriksi sopivasti alennuksesta vaaleanpunainen huppari, joka oli siis puoleen hintaan ja loppusummaksi jäi jotain 35.00€.

IMG_0287 (2)ö

BikBokin peplumit toimii aina! Lainasin alunperin kukkakuosista Irikseltä eräänä lauantaina ja ihastuin siihen niin kovaa, että saman illan aikana Iris myi sen mulle. Maksoin tästä 5.00€. Punainen versio taas on alelöytö myös Ideaparkin uudesta liikkeestä ja hintaa sille jäi 7.50€.

Pictures-001jj

House of Brandonilta saadusta paketista paljastui mustavalkoinen pehmeää materiaalia oleva playsuit. Tämä sopii mun mielestä hyvin niin arkeen kuin juhlaan ja esimerkiksi valkoiset korkkarit kruunaisi koko asun! Kyseinen playsuit löytyy täältä.

IMG_0430 (2)ö

Tämän kesän (todennäköisesti) viimeiset biksut tuli tilattua Gina Tricotilta parisen viikkoa sitten. Kukkakuosi ei petä tälläkään kertaa vaan päinvastoin oon entistä enemmän koukussa :D Mutta katsokaa miten houkuttelet värit! Hintaa yläosalla oli 12.95€ ja alaosalla 7.95€.

IMG_0334 (2)k

Tämä Gina Tricotin neuletakki/takki vilahti jo aikaisemmin asukuvissa, mutta esitellään se nyt vielä paremmin! Omistan kyseistä takkia neljässä eri värissä ja tämä on yksi monikäyttöisimmistä vaatteista, jonka oon koskaan omistanut Menee vuodenajasta riippumatta ihan koska vaan! Jos joku ei ole vielä nähnyt niin tarkemmat asukuvat tästä löytyy täältä. Hintaa tällä oli 39.95€.

IMG_0299 (2)jhsLisää alelöytöjä, mutta tällä kertaa H&M;:stä eli mustavalkoiset urheiluliivit hintaan 5.00€. Sekä Niken kauan etsinyt kirkkaan punaiset yksilöt, jotka on saatu House of Brandonilta. Ulkoapäin ei pakosti huomaa, mutta liiveissä on alhaalla ”tukikohdat” ja oonkin todennut nämä loistaviksi juoksulenkeillä. Värivaihtoehtoina on näiden lisäksi myös valkoiset, mustat, pinkit ja keltaiset. Kuvassa olevat liivit löytyy täältä.

IMG_0266r

Sitten vähän erikoisempia ostoksia Tukholman reissulta. Nimittäin oon aina Helsingissä pyörähtäessä käynyt katsomassa olisiko Starbuckissa kuvassa näkyvää valkoista isoa mukia. Mutta koskaan ei ole ollut! Nyt kävin puolivahingossa Tukholman kahvilassa ja siellä näitä oli vaikka kuinka paljon Hintaa oli vähän yli 10.00€. Laivalta löytyi myös Suomessa harvinaisemmaksi jäänyt muumimuki. Katsoin, että tästä pyydetään jo hurjia summia netissä! Mutta laivalla tämä maksoi 29.90€.

Pictureskk

Ihastuin Tukholmassa erityisesti Zaraan, joka oli selkeämpi ja aravampi kuin Suomen liikkeet. Yläkertaan mennessä heti liukuportaiden edessä oli vastassa punainen playsuit ja se oli menoa! Niin raikas ja täytyy ehkä myöntää, että mulla on syntynyt pieni addiktio tähän väriin :D Tukholmassa tämä maksoi noin 29.90€.

IMG_0387 (2)a

Kuten aikaisemmin taisin mainita niin tämä ostos ei ollut paras tähän vuodenaikaan, mutta edullisen hinnan vuoksi en voinut vastustaa kiusausta. Lähes käyttämätön Louis Vuittonin Logomania huivi löytyi Facebookin Louis Vuitton foorumilta ja nyt on yksi syy siihen, että miksi syksyn tulo ei haittaa niin paljon ;-) Hintaa tällä oli postikulujen kanssa noin 230€.

IMG_0483j

Urheiluvaatteissa on tullut tehtyä hankintoja myös juoksutrikoiden puolella ja kummankin kohdalla tuli pienen metsästämisen jälkeen löydettyä oma koko. Miten koot tuntuu olevan kaikista vaatteista aina mun kohdalla loppu? Anyway tummansiniset on tilattu Gina Tricotista hintaan 24.95€ ja Björn Borgin marmorikuosiset on House of Brandonilta. Ne löytyy täältä!

IMG_0371 (2)

Haha okei taas punaista :D Muistan, kun Tampereen Cubuksella mietin kauan aikaa ostanko vai en. Neuleen ostaminen kesällä tuntui oudolta ajatukselta, mutta onneksi ostin. Tätä on tullut käytettyä melkein viikottain ja Himoksella tämä toimi hyvänä lämmittäjänä! Unohtamatta kuitenkaan kesäistä ulkonäköä. Tämä maksoi muistaakseni 29.95€.

IMG_0494f

Oon jälleen tänä kesänä ihastunut tuubitoppeihin ja oon huomannut, että kaupoissa on tällä hetkellä tosi kivoja malleja saatavilla. Mustavalkoinen raidallinen on Vilan ja löytyi House of Brandonilta. Vaalean harmaa röyhelöinen versio on tilattu myös Gina Tricotilta hintaan 7.95€.

Pictures-002s

Muutaman viikon päästä juhlitaan rakasta mummua ja näihin juhliin löytyi juuri oivallinen vaihtoehto Kyseessä on Vilan korallin sävyinen mekko, jossa on edessä pientä rypytystä. Tämä on myös House of Brandonilta ja se löytyy itse asiassa tällä hetkellä hyvällä alennuksella täältä.

IMG_0511k

Viking Gracen omasta Victoria’s Secret-liikkeestä tarttui mukaan aitoa saffiano-nahkaa olevat passinkuoret. Olin suunnitellut ostavani nämä pinkkinä, mutta tämä musta oli lopulta yksinkertaisempi vaihtoehto ja näin ollen tulee säilymään varmasti vuosia. Hintaa oli 39.90€. Se mitä muista pinkeistä kasseista paljastuu niin selviää seuraavassa osassa ;-)
Laittakaa ihmeessä kommenttia, että mitäs piditte tästä ostospostauksesta? Entä löytyykö erityisiä suosikeita?
Postaus sisältää mainoslinkkejä

122 Comments
 • Avatar
  Sonvas
  Posted at 01:13h, 08 heinäkuun Vastaa

  Kivoja ja hyviä löytöjä! Tykkäsin erityisesti Hollisterin hupparista, Ginan takista ja Niken urheiluliiveistä :)

 • Avatar
  Pinja-Sofia
  Posted at 01:19h, 08 heinäkuun Vastaa

  Tosi paljon olet kyllä ostellut! Siis toosi paljon:D oispa mullakin rahaa:"D

 • Avatar
  Cami - Fun, Fitness and Fashion
  Posted at 01:29h, 08 heinäkuun Vastaa

  Noi passinkuoret on itsellä kiikarissa ja kappas kun sattuu, pääsen sinne Tukholmaan ensi kuussa :) Osaatko sanoa oliko kuoria myynnissä siellä liikkeessä? Hollister on yleensä ollut mun makuun liian kallis, mutta ton hupparin olisin tolla hinnalla ostanut itsekin :) Mä oon koukussa urheiluvaatteisiin ja tänäänkin tuli ostettua niitä lisää Ginasta ja Hennesistä, joten ei tee hyvää noi sun treenivaatehankinnat :D Ilmeisesti tykätään suht samantyyppisistä treenivaatteista, joten tsekkaa sellanen sivusto kuin stronger.se , sieltä löytyy vaikka mitä kivaa (mulla tilaus jo tulossa :D).

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 01:51h, 08 heinäkuun Vastaa

  oijoi mitä ihania juttuja oot taas löytänyt! tykkäsin kyllä kaikista mutta omat suosikit oli ekan kuvan hollisterit sekä kaikki urheiluvaatteet ja punainen neule :)

 • Avatar
  Petra
  Posted at 02:05h, 08 heinäkuun Vastaa

  Erityisesti tykkäsin nuista biksuista ja siitä punaisesta playsuitista. Biksuissa ihana kuosi ja playsuit ihanan värinen. Punainen on vaan kiva väri ja sopii sullekkin.

 • Avatar
  Noora:)
  Posted at 02:57h, 08 heinäkuun Vastaa

  noi louis vuittonin huivit on niin kauniita ❤ itsekin haaveilen sellaisesta, mut tosi hintavia!

  http://nooralinneaasblogi.blogspot.fi

 • Avatar
  Laura Annika
  Posted at 07:03h, 08 heinäkuun Vastaa

  Tuo logomania huivi <3 Seuraavana omallakin hankintakistalla! :)

 • Avatar
  Iina
  Posted at 07:53h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ihania ostoksia! Kaikki iski muhun tälläkin kertaa. :'D <3 Oon ihastellut jo kauan Hollisterin tuotteita, niin inhottavaa kun Suomessa (tietääkseeni) ei ole kyseistä liikettä. :( Noi VS'n passinkuoret on kyllä huiput, omistan itse pinkit ja ajokortittomana joudun näyttämään passia. Nykyisin ihmiset alkavat jo muistamaan minut hienosta passista. ;D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 08:01h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ihana postaus, ootan jo innolla seuraavaa osaa! Lempparit oli ehkä hollisterin vaatteet tai sitte toi harmaa röyhelötoppi :) ja vielä, minkä kokosena otit ton hollisterin hupparin?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 08:28h, 08 heinäkuun Vastaa

  Wautsi mitä ostoksia…kaikki on ihania ja voisin kotiuttaa kaikki noista <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 08:35h, 08 heinäkuun Vastaa

  Voi että kun taas kaikkea olet löytänyt! :) tässä kun kirjoitit Tukholma postauksenkin niin tekisi mieli mennä siellä käymään ja katsastaa etenkin tuo zaran liike. En ole ikinä löytänyt Helsingin Zarasta mitään kovin erityistä koska siellä on aina ollu koot loppu tai oon alejen aikaan ollut paikalla ja paikka on luonnollisesti täysin tyhjennetty :D Tampereelle tarvitaan Zara nyt ja heti!

  Tuollaiset passinkuoret pitäisi itsekin hankkia ja nuo mustat näyttää oikeen tyylikkäiltä. En tiedä mistä olen saanut päähäni mutta tykkään mielettömästi saffiano nahasta!

  Itsekin myönnän omistavani tuota ginan paksua neuletakkia kolmessa värissä.. hups. Tuon vaalean sinisen voisin kyllä käydä hakemassa vaikka heti!
  Toista postausta odotellessa :)
  – Tatti

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:05h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ginatricotin neuletakista puuttui hinta! Paljon tuo ihanuus maksoi? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:20h, 08 heinäkuun Vastaa

  Tosi kivoja ostoksia, varsinkin toi Logomania! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:21h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ostospostaukset ovat tosi kivoja, ja sulla on tosi samanlainen maku koska olisin voinut ottaa kaiken itsellenikin… :) mutta sitä ihmettelen millä rahalla sinä ostat noita… Tässä oli vasta ensimmäinen osa ja yhteissummaksi tuli tästäkin jo aika paljon… Ei ole pakko kommentoida tähän henk. koht. asiaan, mutta kunhan ihmettelin :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:25h, 08 heinäkuun Vastaa

  Oi vitsit vähän kiva, että sä tykkäsit :) Ja kivoja suosikkeja! Mäki tykkään tosi paljon noista Niken urheiluliiveistä – Ne on niin tukevat :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:30h, 08 heinäkuun Vastaa

  Haha joo viime aikoina on tullut shoppailtua ihan kiitettvästi :D Mutta on sitä tullut käytyä myös eri kaupungeissa, joten valikoimaa on myös ollut normaalia enemmän :p!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:38h, 08 heinäkuun Vastaa

  Oi ne on kyllä ihanat <3 Niinkö? Voi sä pääset sinne sitten nopeasti! Huippua :p Joo oli liikkeessä, mutta silloin ei siellä ollut ollenkaan mustia vaan ainoastaan kärmeennahkakuvioisia pinkkejä ja leopardisia. Hollister on kieltämättä kallis paikka, mutta onneksi siellä oli tällä hetkellä menossa alennusmyynnit niin hupparin sai kivan edullisesti :) Eikä! Haha meillä on sitten selvästi samanlainen maku ja tuo sivusto kuulostaa hyvältä – Täytyy käydä tutustumassa, kiitos vinkistä ja kommentista :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:39h, 08 heinäkuun Vastaa

  mitä hittoo.. ei sun työ noin hyväpalkkanen voi olla. toi sun shoppailu menee ehkä vähän yli :o

 • Avatar
  sanni
  Posted at 09:40h, 08 heinäkuun Vastaa

  Vautsi, noin paljon ihania ostoksia eikä tässä ollut edes kaikki :o miks mä en ikinä löydä mitään?..

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:41h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ihana postaus ja ihania vaatteita! :)
  Paljonko yleensä tuhlaat rahaa kuukaudessa muotiin ja kauneuteen ylipäätään? :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:58h, 08 heinäkuun Vastaa

  tuleeko tatu sun kaa mummosi juhliin? edustatteko yhdessä enää? asutteko yhdessä?

 • Avatar
  Petra
  Posted at 10:36h, 08 heinäkuun Vastaa

  Oi ihania ostoksia!❤️ Ostin itse Berliinin Hollisterista ton saman hupparin, ja se on kyllä niin ihana!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:58h, 08 heinäkuun Vastaa

  mikä toi louis vuitton ryhmä on?:) Millä nimellä

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:11h, 08 heinäkuun Vastaa

  Mitä kokoa sulla noi Hollisterin vaatteet on?

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 11:27h, 08 heinäkuun Vastaa

  Voi miten ihastuttavia löytöjä ootkaan tehnyt, naisella ei voi koskaan olla uusia juttuja liikaa, varsinkaan vaatteita ;) toi ihana sininen gina tricotin takki/neule lähti myös täällä tilaukseen heti kun näin sen postauksen, jossa sulla oli toi päällä, erivärisenä tosin sillä netissä eikä myymälöissä ole enää kokoja jäljellä :) innolla ootan että se saapuu ja pääsee käyttämään, näyttää niin ihanalta ♥ ja toi punainen playsuit, voiko enää kauniimpaa olla !!

 • Avatar
  Joanna
  Posted at 11:37h, 08 heinäkuun Vastaa

  Tosi kivoja ostoksia!

  http://joannabelieve.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anne H
  Posted at 12:19h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ihana postaus, sun shoppailupostaukset on vaan yksinkertaisesti parhaita! :) Tuo LV:n huivi oli mun mielestä kaikkein kivoin ostos ja en malta odottaa syysasuja sen ympärillä :) Myös tuo punainen playsuit oli tosi kivannäköinen!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:23h, 08 heinäkuun Vastaa

  Lemppareita oli ehdottomasti hollisterin ostokset, Zaran shortsipuku ja ihanat vs passinkuoret :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:28h, 08 heinäkuun Vastaa

  Tälläset postaukset on iha parahaita!sit ku sä kirjotat tuotteista kaiken niin mikään ei jää epä selväks kuten jollakin muilla bloggaajilla. Lisää tälläsii postauksii!♡mut voisitko laittaa kuvia missä sulla ln ne vaatteet päällä?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:05h, 08 heinäkuun Vastaa

  Kivoja ostoksia sulla!:) mutta miten ihmeessä sulla on varaa näihin? mun mielestä nuo kaikki postauksessa mainitut asiat ova kalliita, ainakin omalle rahapussille tekisi hyvin tiukkaa.. mutta siitä huolimatta on tosi hyvän näköisiä nuo hankinnat! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:09h, 08 heinäkuun Vastaa

  koska vastaat ja julkaiset viime postauksen kommentteihin? oon jättänyt sinne monia kommentteja joihin et ole vielä vastannut… vai oonko vain tottunut sun nopeaan tahtiin vastailla kommentteihin ja julkaisutahtiin. mutta ei tosiaan mitään kiirettä :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:10h, 08 heinäkuun Vastaa

  Kateus iskee :D ite ku ei ikinä tonne tukholmaa jaksa lähtee et sais ton ruotsimukin!:D pitänee hakee haaparannasta kun menee lappiin :) edullisia löytöjä oot tehny :)

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 14:14h, 08 heinäkuun Vastaa

  Niin ihania ostoksia Saija! Toi muumimuki on niin kaunis, eikö noita tosiaankaan saa Suomesta? ;__;

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:13h, 08 heinäkuun Vastaa

  Tosi kiva postaus:)
  Mun lemppari oli gina tricotin vaalean sininen neule<3
  T. Meri

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:25h, 08 heinäkuun Vastaa

  Oi oi kiitti sulle :) Ja kuvista varsinkin on älyttömän kiva saada positiivista palautetta! Oot onnistunut bongaamaan näistä kivoja suosikkeja ja nuo kupit on erityisesti myös mun lemppareita =) Seuraava osa tulee parin viikon sisällä! Odotan kans jo, että pääsen toteuttamaan sen :p <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:28h, 08 heinäkuun Vastaa

  Eikö olekin :) Mäki oon tosi tyytyväinen näihin kaikkiin löytöihin! Nuo Hollisterin vaatteet on niin pehmeät ja rennot päällä <3 Ja täytyy myöntää, että toisena hyvänä suosikkina mulla tulee perässä myös urheiluvaatteet! Niistä saa hyvin motivaatiota urheiluun :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:29h, 08 heinäkuun Vastaa

  En voisi olla enempää samaa mieltä!! Niin kesäisiä juttuja kaikki <3 Kuosit sekä värit iskee muhun kympillä ja nuo on kivan kesäisen näköisiä kaikki (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:31h, 08 heinäkuun Vastaa

  Niin on…♥ Oon kans haaveillut sellaisesta viime syksystä lähtien ja nyt vihdoin! Hintavia, mutta luulen että maksaa laadulla ja käytöllä itsensä takaisin :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:25h, 08 heinäkuun Vastaa

  Täyttä rakkautta <3 Voi ihanaa! On kyllä hankkimisen arvoinen huivi – Niin ajaton ja pehmeä materiaalia :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:28h, 08 heinäkuun Vastaa

  Hei vitsit miten piristävää nähdä, että sä pidit näistä kaikista :p Oon itsekin niin tyytyväinen kaikkiin löytöihin <3 Joo valitettavasti Suomessa ei ole (ainakaan vielä) kyseistä liikettä :/ Saisi kyllä rantautua myös tänne suuntaan! Voi eikä ihana :D Voin vaan kuvitella kuinka niistä muistetaan! On ne vaan niin hienot, että ei ihmekään ja pinkki on myls söpö väri kuorissa ;-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:28h, 08 heinäkuun Vastaa

  Linkittäisitkö tuon ginan röyhelöisen tuubin? Olen etsinyt tuollaista. Onko se vähän löysempi alhaalta ettei tiukka?

 • Avatar
  Sinituuli
  Posted at 16:44h, 08 heinäkuun Vastaa

  Oi vitsi miten ihania löytöjä! Aina sun blogia lukiessa saan inspiraatiota omaan omaan pukeutumiseen ja shoppailuun! *heart eye emoji

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:10h, 08 heinäkuun Vastaa

  Jei! Mahtavaa, että seuraavaa osaa jo odotellaan :) Nuo Hollisterin vaatteet on niin ihania päällä, kun materiaali on älyttömän pehmeää ja lämmintä <3 Otin hupparista muistaakseni koon S :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:11h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ää kiitos kovasti :) Tosi kiva, että menee maku yhteen teidän lukijoiden kanssa! Mä oon itsekin innoissani näistä löydöistä ja jokainen pääsee varmasti ahkeraan käyttöön <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:24h, 08 heinäkuun Vastaa

  Hei tosi kiva kuulla sun tykkäävän löydöistä :) Joo! Ehdottomasti katsomaan Tukholman valikoima :) Kaikkia kokoja oli isot määrät eikä tarvinnut pelätä ettei omaa kokoa olisi. Se oli muutenkin siistimpi ja huolitellun näköinen liike :) Oon kans sitä mieltä, että Zara saisi tulla muuallekin kuin Helsinkiin. Edes Tampereelle niin se olisi myös mua lähempänä ;-)

  Tuo Saffiano-nahka on tosi laadukasta eikä kulu yhtään :) Mulla on muutamia laukkuja ja lompakko kyseistä nahkaa eikä ole mitään huonoa sanottavaa! Haha huh <3 Pelastit mut, koska mä jo pelkäsin olevani ainoa, jolla on useammassa värissä tuota takkia. Onneksi en olekaan :-D Hih toinen osa tulee jo parin viikon sisällä ja odotan itsekin, että pääsen toteuttamaan sen :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:28h, 08 heinäkuun Vastaa

  Oho hupsis :) Kiitos korjauksesta! Hintaa sillä oli 39.95€ (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:29h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ilo nähdä ostosten olevan sun mieleen:) Jooo varsinkin se! En kadu yhtään sen ostamista vaan päinvastoin odotan jo käyttöönottoa :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:35h, 08 heinäkuun Vastaa

  Mäki tykkään näistä :) Ja näyttäisi siltä, että nämä on yksiä tykätyimmistä postauksista! Mä oon kokopäivätöissä sekä saan tästä blogista tuloja. Eli omalla rahalla ostan. Joo nyt on tullut shoppailtua enemmän, kun oon käynyt eri puolella Suomea ostoksilla nyt lähiaikoina. Ei ole liian henkilökohtainen ja aina saa totta kai kysyä :)!

 • Avatar
  wind
  Posted at 17:36h, 08 heinäkuun Vastaa

  Voi että ihania! Varsinkin noi biksut ja mustavalkoinen playsuit ;)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:37h, 08 heinäkuun Vastaa

  Niin on <3 Onneksi löysin ne! Oon nimittäin niin kauan etsinyt noita :) Vau ne kuulostaa myös hyvältä! Paljonko niille jäi hintaa? :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:41h, 08 heinäkuun Vastaa

  Saan työn palkan lisäksi tuloja myös tästä blogista ja nyt kesälomalla on tullut myös lomarahat :) Eli ihan kaikki maksan itse. Joo nyt on tullut shoppailtua normaalia enemmän, mutta nyt ei sitten olekaan tiedossa hetkeen hankintoja:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:42h, 08 heinäkuun Vastaa

  Kiitti sulle Sanni :) Superia, että tykkäsit! Voi ei, mä taas löydän liian usein.. Voisit mennä mun puolesta shoppaileen :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:44h, 08 heinäkuun Vastaa

  Wau kiitos hurjasti Anonyymi (: Se vähän riippuu! Joskus enemmän ja joskus vähemmän, mutta vaihtelevasti 50€:n ja 250€:n välillä :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:44h, 08 heinäkuun Vastaa

  Onko sulla yleensä joku kuukausibudjetti? Ylitätkö sitä ikinä? Ja miten just suhteutat noi ostostelut siihen?:) Mielenkiinnolla kuulisin.. Ja ihania vaatteita täytyy sanoa, erityisesti tykkäsin Hollisterin kamppeista ja tuosta punaisesta playsuitista!
  T. Jenni

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:53h, 08 heinäkuun Vastaa

  Millä sä kuljet nyt töissä ku ootte eronnu? Se autohan on tatun? Ja asutte eri asunnoissa? :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:59h, 08 heinäkuun Vastaa

  En haluaisi kovin paljoa puhua täällä enää erosta, kun siitä on puhuttu niin paljon viime aikoina jokaisessa kommenttiboksissa :/ Mutta menen juhliin yksin :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:01h, 08 heinäkuun Vastaa

  Oon täysin samaa mieltä :) Tykkään itsekin kaikista ♥ Niin on! Ja niin lämmin sekä pehmeä päällä:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:04h, 08 heinäkuun Vastaa

  Louis Vuitton Forum Finland on sen virallinen nimi, mutta ryhmä on salainen :/ Se ei pakosti löydy hausta :s

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:05h, 08 heinäkuun Vastaa

  Housut on XS ja huppari oli S. Halusin, että alaosa on kireä ja yläosa rennon löysä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:09h, 08 heinäkuun Vastaa

  Niin ihana kuulla sun pitävän mun ostoksista:) Ja totta! Ei voi, koska ikinä ei tunnu olevan mitään päälle puettevaa ;-) Niinkö! Voi mun postauksista on sitten selvästi konkreettista hyötyä :) Voi toivottavasti säkin tykkäät kyseisestä neuletakista <3 On se niin ihana ja unohtamatta tuota punaista playsuittia :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:14h, 08 heinäkuun Vastaa

  Kiitti sulle kovasti tästä ja hyvä, että ostokset oli mieluisia :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:16h, 08 heinäkuun Vastaa

  Vautsi kiitos:) Superia kuulla näin hyvää palautetta näistä postauksista <3 Munkin mielestä se on yksi parhaimmista ostoksista ja odotan jo, että pääsen käyttämään sitä sekä lisää punaista playsuittia :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:19h, 08 heinäkuun Vastaa

  Sä onnistuit löytämään tosi kivoja suosikeita näistä =) VS:n passinkuorista oon jo hetken haaveillut ja onneksi vihdoin löysin :)!

 • Avatar
  Essi Jensa
  Posted at 18:20h, 08 heinäkuun Vastaa

  VOI Ei toi LV huivi on aivan ihana!! <3 Olen itsekin aina unelmoinut tuollaisesta huivista! Myöskin toi VS passikuori on aivan ihana! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:25h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ooh mikä kommentti :) Kiitos!! Piristävää saada teiltä lukijoilta näin tsemppaavaa palautetta :) Motivaatio nousee entisestään<3 Ei huono idea, laitetaan korvan taakse :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:27h, 08 heinäkuun Vastaa

  Oi vitsit! Hyvä juttu, että sä tykkäsit näistä löydöistä :) Niinpä, onneksi ostin ne..<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:31h, 08 heinäkuun Vastaa

  Hirmuisesti kiitoksia :) Mä oon kokopäivätöissä sekä tämä blogi toimii mun lisätyönä! On myös mun rahapussille vähän kallista, mutta nyt on ollut mahdollisuus shoppailla vähän enemmän kuin normaalisti :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:32h, 08 heinäkuun Vastaa

  Tosi kivoja ostoksia ja pakko mainita että itsellä on samanlaiset ginan treenitrikoot. ;D
  Ja itse olen harkinnut tukholman reissua ja viking gracella.
  Itse olen aina ihaillut hollisterin vaatteita ja ostamasi oli kyllä niin mukavan näköisiä. :D
  Ihana tää sun blogisi<3 on aina kiva lukea sun postauksia :)
  Hyvää kesää sinne!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:35h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ihana :D<3 Oot selvästi tottunut mun tahtiin! Mä oon tänään lähdössä reissuun, joten eilen ja tänään on ollut tosi kiirettä sen vuoksi. Nyt oon kuitenkin matkalla ja käytän ajan kommentteihin vastaamiseen :p Eli kaikki vastaukset löytyy sieltä :)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:36h, 08 heinäkuun Vastaa

  Itseasias lv huivit on todella huonolaatusia, henkkamaukanki huivit kestää paremmin.. Joten laatu siinä hinnassa ei näy :) onhan ne kauniita mut valitettavan surkea laatu, nukkaantuu ja tulee paljon langanvetoja super helposti.. Merkkituote ei aina takaa laatua, ei kannata tuudittautua siihen uskoon. :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:37h, 08 heinäkuun Vastaa

  Eikä :D Jooo totta! Mäki ihan sattumalta törmäsin siihen ja heti ostin, kun ei meinaa saada mistään :/ Toivottavasti sä löydät sen kans! Joo oon kyllä tyytyväinen itsekin:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:38h, 08 heinäkuun Vastaa

  Kiitos ihana Emmi "sydänsilmäinen emojihymiö". Ei saa tai pieni erä on ilmeisesti ollut jossain myynnissä, mutta vaan Ruotsista sekä joiltain laivoilta :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:40h, 08 heinäkuun Vastaa

  Meri kiitos sulle hurjasti :) Se on aivan ihana! Oon niin hurahtanut tuohonkin väriin <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:43h, 08 heinäkuun Vastaa

  Hei, nyt on pakko kysyä :D mistä toi sun uusimmassa (ja vanhoissakin) insta kuvassa näkyvä peitto? On? Paljonko maksoi? Mäkin haluun ton ♥_♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:46h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ihana postaus! Näitä on kiva lukea.

  Oon jo kauan miettinyt, että miten saat muutettua ton sydämen tuohon osoitteeseen, eikä se ole se perus bloggerin merkki? Ymmärsitkö? :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:53h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ei näyttäisi enää olevan netissä saatavilla :/ Mutta ainakin Vaasan Ginassa oli vielä, joten käy ihmeessä katsomassa liikkeestä :) On tosi löysä, ei yhtään tiukka malli :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:54h, 08 heinäkuun Vastaa

  Aww ihana <3 Voi ei! Tällä blogilla on sitten vaarallinen vaikutus shoppailuun, nimittäin moni muu on sanonut samaa :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:55h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ihana kuulla, että nuo oli eritysesti sun mieleen! Vielä, kun pääsisi käyttämään noita biksuja rannalla :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:59h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ei ole mitään tiettyä tarkkaa budjettia, mutta jos joku kuukausi tulee ostettua normaalia enemmän niin toisena kuukautena haluan ostaa vähemmän. Niin sitten ns. budjetti tasaantuu:) Nuo kyseiset suosikit iskee myös muhun eniten ja varsinkin Hollisterin oloasu on ollut aktiivisessa käytössä jo monesti :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:00h, 08 heinäkuun Vastaa

  En haluaisi enää puhua niin paljon erosta, kun viime kuukaudet on jokaisessa kommenttiboksissa puhuttu kaikkea siihen liittyen :/ Toivottavasti ymmärrät! Mutta autolla ja tarkoitus olisi ostaa pian myös oma auto :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:03h, 08 heinäkuun Vastaa

  Äää eikö!! Niin ihana <3 Yksi syy siihen, että miksi syksyn tuleminen ei haittaa niin paljoa. Toivottavasti säkin saat vielä omasi! Ja VS:n passinkuoret on ollut ostoslistalla niin kauan kuin muistan ja vihdoin sain ne :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:03h, 08 heinäkuun Vastaa

  Oi ihania ostoksia! Erityisesti tykkäsin hollisterin vaatteista, bikineistä ja punaisesta playsuitista :) vaikka kaikki ostokset olivatkin aivan liian ihania :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:07h, 08 heinäkuun Vastaa

  Kiitoksia paljon ja vähän kiva! Nuo trikoot on niin hienot :D Ihanan sävyiset. Voin suositella niin Tukholmaa kuin Viking Gracea lämpimästi kaikille :) Gracen VS:n myymälä on niin ihana <3 Mä oon kans himoinnut Hollisterin vaatteista ja nyt vihdoin pääsin niitä sovittamaan sekä ostamaan! Voi kiitos sulle ihanasta palautteesta ja hyvää kesän jatkoa myös sulle sinne :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:08h, 08 heinäkuun Vastaa

  Jooo :D Eli se on tilattu joskus Ellokselta meille tarjouksesta ns. varapeitoksi, mutta käytän sitä kuvissa apuna ;-D Hintaa oli jotain 30€ ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:09h, 08 heinäkuun Vastaa

  Voisitko mitenkään laittaa esim seyraavaan postaukseen kuvaa nuo Hollisterin vaatteet päällä?? Haluaisin nähdä tuota kokoa paremmin päällä? :-)

 • Avatar
  Mia
  Posted at 19:13h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ihania ostoksia! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:14h, 08 heinäkuun Vastaa

  Aivan mahtavaa palautetta :) Ootte te huippuja! Joo oon ottanut kuvan Googlesta ja sen saa ladattua Bloggerissa menemällä Ulkoasu ja valitsemalla sieltä ylhäältä vasemmalta kohdan Favicon, johon voi ladata haluamansa kuvan. Sen täytyy olla vain neliön muotoinen :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:16h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ilahduttavaa kuulla näin monen pitävän ostoksista =) Ja kivoja lemppareita! Tuo punainen playsuit on kyllä noussut postauksen ykköseksi :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:18h, 08 heinäkuun Vastaa

  En ehkä aivan seuraavaan saa kuvaa siitä, mutta voin hetken päästä ottaa kuvia johonkin postaukseen! Sitä on nimittäin tullut käytettyä monesti :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:20h, 08 heinäkuun Vastaa

  Paljon kiitoksia Mia! Hyvä juttu, että nämä oli mieluisia ostoksia :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:50h, 08 heinäkuun Vastaa

  Mä oon kuullut laadusta vähän ristiriitaista palautetta :/ Osa tykkää ja osalla on taas huonoja kokemuksia! Tämä vaikuttaa ainakin vielä hyvältä ja toivotaan, että laatu myös säilyy pitkään. Aina merkkituote ei takaa laatua, valitettavasti :/ Mutta pidetään peukut pystyssä, että säilyy :)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:40h, 08 heinäkuun Vastaa

  Haha voi vitsi, sun jokainen asu ja ostos on kyllä sellaisia että voisin ottaa itsellenikin! Ihania löytöjä olet siis jälleen kerran tehnyt :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:43h, 08 heinäkuun Vastaa

  Mun on nyt pakko kysyä, etkö saakkaan noita House of Brandonin tuotteita ilmaiseksi? Oon aina ajatellu, että saat ne yhteistyönä, mutta et missään ainakaan sano niiden olevan yhteistyötuotteita ja yhteistyölinkkejä :)

 • Avatar
  Nea Maria
  Posted at 23:54h, 08 heinäkuun Vastaa

  Voi vitsit toi ginan takki näyttää ihanalta! Pakko käydä itsellenikin ostamassa tuollainen. Kaikki ostoksesi ovat kyllä aivan ihania ❤️ Mukavaa kesää sulle!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:15h, 09 heinäkuun Vastaa

  Kuinka siihen ryhmää pääsee sisälle kun ei tosiaan haussa löydy?:o

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 10:17h, 09 heinäkuun Vastaa

  Aivan mielettömän ihania ostoksia kaikki <3 haluun itelle noi :'D<3 sulla on kyllä niiin hyvä maku ;)<3

 • Avatar
  ibiiba
  Posted at 10:25h, 09 heinäkuun Vastaa

  Mua viehättää kans hirveesti tollaset peplum paidat, varsinkin sellaset 3/4 hihaiset! Voi kun sais oman kroppansa sellaiseen kuosiin että pystyisi tollaisia käyttämään, tuppaa olemaan kaikissa leikkaus just sellasessa kohtaa että näyttää ihan tasapaksulta pökkelöltä ne päällä :'D
  Mä oon ennenkin sanonut, mutta nostan kyllä hattua sun kommenttien vastaamistahtiin! Varmaan missään en ole törmännyt tälläiseen että oikeasti saa vastauksia kommentteihin lähes poikkeuksetta! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:45h, 09 heinäkuun Vastaa

  Aivan ihania ostoksia, niin värikkäitä ja pirteitä :)
  http://matildaselin.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:20h, 09 heinäkuun Vastaa

  Heii on varmaan kysytty ennenkin, mutta mistä tuo kuvissa näkyvä rahi on? :)

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 00:27h, 10 heinäkuun Vastaa

  Niin kivoja ostoksia jokainen. Ja näkee että punanen on nyt niin iskussa, mutta hei se sopiikin sulle ihan täydellisesti! ♥ Mun lemppari on ehkä näistä toi sininen neuletakki! Oon itse hurahtanu siniseen väriin ihan kokonaan. :) hihh.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:03h, 10 heinäkuun Vastaa

  Ois kiva nähdä noista takeista muita värejä. Oisko mahdollista?
  T.Aada

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:46h, 10 heinäkuun Vastaa

  Miten siihen louis vuitton ryhmään pääsee osallistumaan jos ryhmää ei löydy haussa? Outoa.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:51h, 10 heinäkuun Vastaa

  Onneks meillä on turussa Zara kans joten tervettuloa sinne ostoksille:)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 00:22h, 11 heinäkuun Vastaa

  Ihania ostoksia :) tuo punanen on kyllä nätti väri :)

 • Avatar
  Olivia
  Posted at 01:10h, 11 heinäkuun Vastaa

  Oho ton Vuittonin huivin hinta! Paljonko noi maksaa normaalihintaisina? :o Mutta on kyllä kaunis! En kyllä silti itse olisi valmis maksamaan varmaan mistään vaatteesta noin paljoa, terveisin kirppistyttö. xD Mutta jokainen käyttää rahat juuri mihin haluaa, ite ostin 750e puhelimen viime jouluna ja sitä jaksoi pitkään muut ihmetellä, et miten joku viitsii ostaa noin sairaan kalliin puhelimen… :D Mutta ihmetyttää kyllä hieman kun muiden pitää arvostella toisten rahankäyttöä, eihän se muille kuulu millään lailla. :D Joku käyttää vaatteisiin, joku elektroniikkaan ja joku sisustamiseen, jotku säästää kaiken lomareissuja varten! Ja toi Ginan röyhelötuubi on kyllä ihana ♥_____♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:02h, 11 heinäkuun Vastaa

  <3 Kiitos ihana Emilia :) Ja ihan mahtavaa, että mun maku iskee suhun ja meillä on selvästi samanlaiset mielytymykset ;-) Hih <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:19h, 11 heinäkuun Vastaa

  Sama :) Ne on kyllä aivan ihania! Eikä :/ Harmi kuulla, että sä et ole löytänyt sopivan mallisia… Noissa joissakin menee kieltämättä tosi hassusti leikkaukset esimerkiksi. mahan päällä :D Eii ihana palaute, juur tällainen piristää niin paljon. Mulle on henkilökohtaisesti tosi tärkeää vastailla kommentteihin ja onkin mahtavaa, että te lukijat arvostatte sitä. Kiitos :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:28h, 11 heinäkuun Vastaa

  Kiitos paljon ja hyvä juttu, että ostokset oli sun mieleen :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:28h, 11 heinäkuun Vastaa

  On, mutta totta kai saa kysyä uudelleen! Eli se on ostettu Ikeasta (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:31h, 11 heinäkuun Vastaa

  Kiitoksia Jenna:) Joo selvästi! Oon jäänyt aivan koukkuun :D Mutta mahtavaa, että sä ajattelet noin… ♥ Sininen on myös tosi kiva väri, jota tulee varsinkin kesäisin käytettyä paljon :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:47h, 11 heinäkuun Vastaa

  Se on tosi jännä, kun muuttui salaiseksi :( Ilmeisesti jäsenen täytyy suositella Facebook-kaveriaan jäseneksi ja ryhmän ylläpitäjät päättää pääseekö hän mukaan vai ei. Se on muuttunut kieltämättä tosi hankalaksi :-/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:01h, 11 heinäkuun Vastaa

  Piristävää nähdä sun Nelli pitävän kaikista ostoksista! Ja oon täysin samaa mieltä – Varsinkin kesäksi tosi raikas väri :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:04h, 11 heinäkuun Vastaa

  Se on tosi arvokas huivi, mutta toivottavasti pitkäikäinen ja ajaton ainakin :) Ennen se on maksanut jotain 280€, mutta ilmeisesti hinnat on jälleen noussut ja on nykyään jotain 300€ :s Joo totta! Jokainen käyttää rahansa niin kuin haluaa ja usein sitä monet ihmettelee :) Niinpä, ihmisten raha-asiat on Suomessa niin jännä juttu – Aina niitä ihmetellään ja toisten ostoksia arvostellaan :s Jokaisella on oma juttu, johon käyttää rahaa. Toinen laittaa harrastukseen, toinen matkustaa, toinen shoppailee jne. Kaikki sitä kuitenkin käyttää :) Eikö! Niin suloinen toppi ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:05h, 11 heinäkuun Vastaa

  Onko!! Voi ei kuinka mukava kuulla :) Se on aina niin ilahduttavaa huomata, että maku ja tyyli menee lukijoiden kanssa yhteen. Kiitos sulle tästä Anonyymi =)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:06h, 11 heinäkuun Vastaa

  Juu kyllä saan :) Postauksen alussa lukee, että koko paketti House of Brandonilta on saatu ja joidenkin tuotteiden kohdalla lukee vielä erikseen, että saatu :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:10h, 11 heinäkuun Vastaa

  Sanos muuta:) Niin kiva takki ja varsinkin tuo väri iskee muhun täysillä! Oi kiitos sulle paljon ja mukavaa kesän jatkoa myös sinne ♥ :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:11h, 11 heinäkuun Vastaa

  Ilmeisesti ryhmässä jäsenenä olevan täytyy suositella kaveriaan ryhmään ja ylläpitäjät päättävät, että pääseekö ryhmään sisälle vai ei :-(

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:16h, 11 heinäkuun Vastaa

  En tiennytkään, kiitos tiedosta! Täytyy tulla käymään siellä joskus, kun tuun Turun seudulle :)

 • Avatar
  elina
  Posted at 16:58h, 11 heinäkuun Vastaa

  Noi bikinit ja huivi on kyl aika makeet! 8) Rakastuin vielä tohon Vilan mekkoon ♥ oon todennu Vilan vaatteet todella hyviksi kun monet niitten vaatteet istuu itelle tosi hyvin, vaikka oonkin pinehkön kokoinen! :3 talvella ostin pitkän mustan takin ja istui ihan täydellisesti! ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:28h, 17 heinäkuun Vastaa

  Minä kokonen toi sun cubuksen punainen neule on? :) mietin että vastaako s kokoaan vai otanko xs kokoisen jos mistään enää löydän :D

 • Avatar
  Muusa Marias
  Posted at 11:51h, 24 heinäkuun Vastaa

  Hei ostin juuri käytettynä samanlaiset kuoret ja voisitko sanoa kun olet liikkeestä ostanut kuoresi niin lukeeko takakannessa ulkopuolella victoria's secret ja sen alapuolella genuine leather? Kannet tuntuvat todella kovilta ja googlaamalla ei takakannesta kuvaa löydy :/

Post A Comment