Saturday fun @ Power Park

IMG_9972k
IMG_9964
IMG_9789d
IMG_9879sIMG_9914s
IMG_9887ss
IMG_9904s
IMG_9923s
IMG_9911s
IMG_9863x
IMG_9846a

Hei Mites teidän lauantai on sujunut? Snapchattia tai Instagramia seurailevat (molemmissa nimimerkki saijis) huomasivatkin, että me vietettiin tänään kesäpäivää Power Parkissa! Se on mulle sellainen paikka, jossa haluan joka kesä päästä käymään vähintään kerran ja tämä sopikin hyvin nyt kolmannen lomaviikon päätökseksi. Saa nähdä, jos siellä pyörähtäis vielä tänä vuonna uudelleen, kun sen verran hauskaa on ollut joka kerta!
Odotin tätä huvipuistoreissua normaalia enemmän, nimittäin tänä kesänä Power Parkkiin avattiin uusi laite nimeltä Junker ja sitä täytyi ehdottomasti päästä testaamaan. Kyseinen laite lataa vauhtia 100 kilometriä tunnissa ja aikaa tähän kuluu alle kolme sekuntia. Hullua eikö? Ja sitä se myös oli! Mutta täydellinen juuri mun kaltaiselle hurjapäälle :D
Nyt jatkamaan kesäisen lauantai-illan jatkoa rauhallisissa tunnelmissa – Palaillaan huomenna blogikirppiksen merkeissä!

90 Responses to “Saturday fun @ Power Park”

 1. Avatar Ansku k sanoo:

  Kiva postaus niinku aina♥
  ja oon käynyt kerran power parkissa ja sulla oli varmasti kivaa siellä:)

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihanaa..Powerpark on tosi kiva paikka :) Ai oot ollu Tatun kanssa ihanaa kun ootte noin paljon yhes.♡ Ootan et kohta sanot tääl et ootte palannu yhteen :)

 3. Avatar Aurora Angela sanoo:

  MIllä ohjelmalla muokkaat aina nuo sivupalkkin kuvien koot, kun itselläni meinaa joka paikassa muutuua kuvat epätarkan sumeiksi:(

 4. Avatar Oonae sanoo:

  Ei nyt millään pahalla Saija, mutta omasta mielestäni on vähän outoa, että nyt kun olette eronneet niin Tatu on julkisesti blogissasi ja jaat hänestä jatkuvasti kuvia. Toisin kuin seurusteluaikoina hyvä, että mainitsit Tatun olemassa oloa tai saati jakanut kuvia. :/ Tarraan vähän epäolennaiseen juttuun, mutta kuitenkin.

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oon tän sun blogin löytäny jo joku aika sitten mutta nyt vasta sain aikaseks raapustaa kommenttia :D Harvemmin tulee yleensä tälläsiä lifestyle blogeja seurailtua mitenkään aktiivisesti mutta sun blogiin oon tykästyny kunnolla! Kirjotat tosi kivasti, kuvapuoleen on panostettu ja sun tekstien perusteella vaikutat ihanan aidolta ihmiseltä :) Ja mua on kans pistäny positiivisesti silmään kuinka hyvin otat lukijat huomioon toteuttamalla toivepostauksia ja vastailemalla kivasti kommentteihin (mikä ei nykyään hirveän monen blogin kohdalla tunnu toteutuvan valitettavasti). Jatka samaan malliin ja oikein ihanaa loppukesää! :)

 6. Avatar Mirror sanoo:

  Toi Junker vaikuttaa niin mahtavalta! Odotan sitä että pääsen itekkin tekemään sen perinteisen reissun Powerparkiin ja pystyn testaamaan tota. Mä oon kans niin hurjapää että uskon ton nousevan mun suosikkeihin hetkessä.

  Tuo neljäs kuva on muuten ihana! Näkee jotenkin tosi hyvin kuinka kaunis ja värikäs tuo puisto onkaan… <3

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Olitko tatun kaa siel ☺

 8. Onneks ei vettäkään satanut, kun säällä on niin suuri merkitys kivan huvipuistopäivän onnistumiseksi. Kiva siis että oli hauskaa! Onneks oma hubailureissu power parkissa häämöttää jo aika lähellä! Näitten kuvien jälkeen odottaa sitä päivää entistä enemmän! :-D kiva et ootte T:n kans hyväk taval lapsellisia aikuismaisia, tai paremminkin osaatte nauttia erliaisista hauskanpidoista! Moni jättää huvipuistoretket täysi-ikän saavutettua, kun se koetaan niin lapsellisena. Hmm sitä voi miettiä kumpi on järkevämpää -olla pussikaljal vs huvipuistos? Itse olisin ehdottomasti huvipuistossa ja toivon,et jos joskus saan lapsia ja he saisivat myös lapsia, että voisin heidän kanssaan lähteä sinne vanhuksenakin ☺️

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Junker tuli testattua ihan kolme kertaa peräkkäin itekkin ja kyllä oli aika vautsi laite :)

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kenen kanssa olit? Mut ihania kuvia!!

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moi Saija! Tykkään blogistasi valtavasti, ja olenkin seuraillut menoasi jo vuoden päivät. Nyt mua on kuitenkin alaknut ihmetyttämään yksi asia. Kun olitte vielä yhdessä Tatun kanssa, et postaillut hänestä kuvia etkä juuri kirjoittanutkaan hänestä. Nyt eron jälkeen Tatu on kuitenkin entiseen verrattuna enemmän edustettuna blogissasi. Tämä vain ihmetyttää mua. :)

 12. Avatar sanni sanoo:

  Power park näyttää kivalta, ehkä mä pääsen sinne vielä joskus!

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miksi ihmeessä te sitten erositte jos nyt koette tarpeen viettää aikaa yhdessä koko ajan :D

 14. Avatar Noora sanoo:

  Powerpark on kyllä huippu paikka!! :)

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos Ansku…♥ Voi Power Park pääsee kyllä varmaan mun listan ykköseksi kaikista huvipuistoista – Siellä on aina niin hauskaa! :)

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö olekin =) Siellä on sopivasti kaikenlaisia laitteita! Joo viime aikoina on tullut vietettyä enemmän aikaa ja käytyä joka paikassa :) Suurin osa kavereista on töissä päivät ja Tatulla on loma, joten hänen kanssaan on helppo tehdä kaikkea! Aww ihana sinä :)

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Ootko kokeillut ladata ne Flickrin kautta html-koodina? Mulla toimii se :) Ja sieltä pystyy valita automaattisesti kuvan koon eli ei tarvitse lähteä itse muokkailemaan. Kannattaa testata, jos et ole vielä ehtinyt :)!

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus:)
  T. Meri

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Oot oikeassa ja kieltämättä itsekin mietin, että laitanko enää Tatusta tänne kuvia. Koska Tatu on ollut nyt eron jälkeen enemmän esillä, mutta syy on se että nyt on tullut tehtyä yhteisiä reissuja :) Kuten esimerkiksi viime kesänä tehtiin Tatun kanssa paljon asioita yhdessä (sekä muiden kavereiden) ja silloin, kun lähdetään johonkin niin tulee kameran räpsyessä otettua kuvia myös niistä, joiden kanssa oon päivää viettämässä :) Nyt taas tänä kesänä on tullut tehtyä pari reissua yhdessä, joten luonnollisesti otan myös hänestä kuvia. Samalla tavalla kuin ottaisin muista kavereista, jotka on antanut luvan jakaa täällä niitä :) Mutta mun mielestä on törkeää väittää, että en seurusteluaikana puhunut hänestä täällä koskaan. Ei kuvia nyt joka viikko nähty, mutta on Tatu ollut täällä esillä niin tekstissä kuin kuvissa :o Usein kerroin meidän tekemisistä ja moni lukija myös puhuu Tatusta ja tunnistaa hänet eli on hän selvästi täällä tutuksi tullut. Mutta kiitos sulle Oona kommentista ja mielipiteestä :)!

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Hei mahtavaa, että tulit nyt kommentoimaan :) Arvostan nimittäin jokaista kommenttia ja on hienoa, että joku tulee kommentoimaan ensimmäistä kertaa! Ja kuinka kivasti tämä olikaan kirjoitettu :) Ilo nähdä, että sä oot saanut tuollaisen kuvan ja ajattelet noin <3 Mä haluan ottaa lukijat huomioon niin kommenttien vastaamisessa kuin myös postauksien toteuttamisessa. Lukijat on kuitenkin niin iso osa tätä blogia, että mielelläni huomion ne :') Tuhat kiitosta sinne sulle ja kiitos tästä palautteesta, tästä ei voi kuin motivaatio nousta! Ja kivaa loppukesää sulle <3

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Sitä se on!! Aivan huippu :D Siihen jäi aivan koukkuun ja kannattaa ihmeessä mennä istumaan eteen niin pääsee nauttimaan kyydistä vielä paremmin :) Mulla meni ainakin heti suosikkien kärkeen ja se on tehty juuri hurjapäille ;-)

  Kiitos paljon :) Totta! Power Park näyttää kokonaisuudessaan niin raikkaan värikkäältä ja mieluisalta paikalta <3

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo kyllä olin :)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Sepä :) Tai itse asiassa yksi pienen pieni sadekuuro tuli, mutta se kesti minuutin eikä haitannut ollenkaan! Oi vähän kiva :p Power Park on kyllä joka kesä käymisen arvoinen paikka ja siellä on paljon niitä laitteita niin helposti kuluu koko päivä hurvittelemassa :) Joo todellakin! Joka kesä on pakko vähintään kerran päästä käymään huvipuistossa ja sen verran lapsellisuutta löytyy, että melkein jokainen laite käydään läpi ja jotkut parikin kertaa :p Mä oon samaa mieltä, en kyllä halua luopua tästä perinteestä helpolla :D Ja haluan kans joskus mennä lastenlapsien kanssa käymään siellä – Mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa niiden kanssa kuin kiertelemällä huvipuistossa :)!

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Agree!! Ihan paras :p Tuli kans käytyä siinä kolme kertaa ja viimeisellä kerralla istuttiin edessä – Siinä tuli vielä parempi kyyti, kun näki koko ajan missä mennään ja mitä tulee seuraavaksi :)!

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Ono en maininnut siitä mitään, mutta Tatun kanssa :) Oi kiitos hirmuisesti! Tuolla huvipuistossa riittää paljon kuvailtavaa :')

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Ohoh sä oot sitten seuraillut kauan aikaa mun menoja :) Huippua! Joo tiedätkö, että mua häiritsee sama asia ja mietin kauan aikaa, että laitanko tuota kuvaa Tatusta ollenkaan. Syy on se, että nyt tällä viikolla on tullut tehtyä enemmän kaikkea yhdessä (oli reissu ja päivä huvipuistossa), joten samalla kun oon kuvaillut blogiin niin oon ottanut myös kuvia hänestä. Kuten ottaisin muista kavereista, jos olisin ollut heidän kanssaan reissussa (: Mutta nyt taas ei ole tiedossa mitään tällaista eli luonnollisesti myös kuvat hänestä vähenee. Tätä oli vähän hankala selittää, mutta toivottavasti ymmärsit vähän, että mitä tarkoitin :)!

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Se on tosi kiva paikka! Ja toivotaan, että pääset joskus hurvittelemaan sinne :')

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Joskus ero tuntuu parhaalta päätökseltä ja nyt, kun ei tarvitse miettiä sitä niin pystyy paremmalla mielellä viettää aikaa. Ei koeta tarpeen viettää sitä vaan suurin osa kavereista on töissä ja me lomalla niin se on tullut luonnollisesti :)

 29. Powerpark olisi myös mun haaveissa ja toivottavasti joskus sinne pääsenkin :) Junkeriin haluaisin ehdottomasti mennä, sillä rakastan vuoristoratoja ♥ Pakko myös kommentoida kun kaikki ihmettelee, niin tottakai exänkin kanssa saa tehdä asioita vaikka olisi juuri eronnut. Sehän on vaan hyvä asia jos pystyy edelleen olemaan toisen kanssa tekemisissä (ja ehkä palaisi vielä yhteenkin ♥) :)

 30. Avatar Saijis sanoo:

  En voisi olla enempää samaa mieltä! Kaikista huvipuistoista ehdottomasti paras :p

 31. Avatar Atsis sanoo:

  Ihana postaus ja tekee niin mieli taas mennä tonne, kävin viime kesänä viimeksi ja mennään kyllä taas tänä kesänä. Haluan niin testata ton Junkerin :D

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Sä oot Meri aina niin ihanan aktiivinen täällä kommenttiboksissa – Kiitos paljon!:)

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Toivotaan, että sun haave toteutuu vielä :) Se on käymisen arvoinen paikka kokonaisuudessaan ♥ Hei mä voin samaistua tuohon! Hurjapäisenä tuollaiset kovaa kiihdyttävät vuoristoradat lukeutuu lemppareihin :p Tuo on aivan totta, me ollaan tällä viikolla vietetty enemmän aikaa yhdessä kuin ennen. Mutta mun mielestä se on vaan kiva, että välit on pysynyt hyvänä :) Kiitos sulle tästä kommentista ♥!

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia paljon:) Ooh kuulostaa hyvältä! Ja Junkeria voin suositella koko sydämestä – Vauhdikas, menee korkealla ja pyörii eli kaikkea löytyy ja koukuttaa :'D

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Muakin on ihmetyttänyt kuvat Tatusta, kun niitä ei ole ennen paljon näkynyt. Tuntuu myös, että olet myös kertonut hänestä enemmän kun aiemmin ja hän on ollut esillä blogissasi paljon… Outoa :P No jokainen tavallaan!

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ootan niin blogikirppistä :-) Ihania kuvia….ja aivan mahtavaa et pystytte oleen tekemisis toistenne kanssa vaikka oottekin eronnu <3 Tatu on komee ;-)

 37. Avatar Jenna sanoo:

  Oijoii, mäki haluuun! Kuulostaa niin hauskalta. :)

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mulla kävi mielessä että olikohan Oonan tarkoitus julkaista kommentti anonyyminä.. Hienoa kuitenkin että julkaisi nimellä, mutta kunnioitus silti.. Musta toi on vaan niin plussaa että te vietätte Tatun kans aikaa myös eron jälkeen, se on tärkeetä <3 Olisihan se vasta outoa että monta vuotta yhdessä ja yhtäkkiä eron jälkeen se ihminen poistuisi koko elämästä.. Mut tiiän Saija että sä oot vahva ,etkä muserru tuollaisesta kommentista, tiedät kuitenkin itse miten asia on niin kaikki on hyvin :) Ihanaa kesänjatkoa ja nauti viimeisestä(?) lomapäivästä!<3

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  jollain tapaa lapsellista !:D tai ei yhtään uskois päällepäin et tykkäät jostain tylsistä huvipuistoista :D

 40. Avatar Karoliina S sanoo:

  Wou ihania kuvia & sun postaukset on aina niin ihanan laadukkaita! :)

 41. Avatar Ansku sanoo:

  Musta on taas kiva – tai no itseasiassa normaalia että laitat Tatusta tänne kuvia! Ihan samalla tavalla kuin muista kavereista. Mutta oot kyllä puhunut aina Tatusta paljon, mutta mun mielestä kuvia ei oo ihan kauheesti tullut, ehkä sekin nyt hämää ihmisiä kun lähiaikoina on tullut sitten vähän enemmän:-)
  Mutta ihana nähdä miten sopuisti ootte eronneet ja hauskaa kesän jatkoa sulle!
  Ostospostausta odotellessa ;)

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Asutteko vieläkin samassa asunnossa vai onko jompi kumpi muuttanut pois? Entä onko aikeissa vaihtaa asuntoa? :)

 43. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Mä kävin kans viime kesänä Power Parkissa :) Ihana paikka ♡♡♡ Oi vitsi kun Junker ei ollut siellä viimeksi … Pitäisi päästä kokeilemaan ;) Mä oon sellainen että menen huvipuistoissa kaikkiin mahdollisiin hurjiin laitteisiin !!! Se on ihan parasta :D Powerparkissa kaikista hurjin viimeksi oli Dragon Tower ja oli kyllä aika hullun hirveä kokemus mutta menin kyllä toisenkin kerran XD Ihanaa että sulla oli hieno päivä Power Parkissa :) ♡

 44. Avatar Saara sanoo:

  Hui ! Mua houkuttaa ihan valtavasti toi uus laite… Saa nähä uskaltaako sitä :) Ihanan kesäisiä nää kuvat.

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  En ymmärrä miksi ihmisten mielestä on outoa että vietät aikaa Tatun kanssa ja laitat hänestä kuvia jne. vaikka olette eronneet. Joskus parisuhteessa vaan käy niin, että se toinen osapuoli alkaa tuntumaan enemmän ystävältä kuin kumppanilta. Silloin erotaan ja jatketaan ystävinä. Ei kaikki suhteet pääty siksi, että tunteet katoaisivat. Ne vain muuttuvat :)

 46. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mikä on sun mielestä paras; linnanmäki, powerpark vai särkänniemi? Ja minkä takia?

 47. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miksi erota, jos viettää kuitenkin aikaa toisen kanssa? Pitkä parisuhde muuttuu väkisinkin ja se pitää hyväksyä, jos haluaa toisen kanssa olla ja jatkaa. Intohimon pystyy löytämään uudelleen. Oma mieheni on paras ystäväni myös sen ohella että hän on rakastettuni, enkä koskaan voisi häntä jättää.

 48. Avatar Anonyymi sanoo:

  oon täysin erimieltä oonan kanssa! en ymmärrä pointtia miksi on "väärin" julkaista kuvia kaverista, kenen kanssa on tehnyt jotain kivaa josta myös postauksen kirjoittaa?? Hauska päivä näyttää olleen! pakko siis tänä kesänä päästä powerparkissa käymään! Mulla asuu sukulaisia seinäjoella, kauan sieltä ajaa powerparkkiin?:)

 49. Avatar Joanna sanoo:

  Instagramiin jo kommentoinkin, Junker kuuluu tosiaan kans mun TOP3 Suomen huvipuistolaitteista :) Harmittaa, kun meillä oli keskiviikkona turkoosinvihreät rannekkeet jotka ei ollu kauheen kivan väriset, ja te saitte tommoset ihanat pinkit haha XD eipä sillä sinänsä ole väliä, oli vain pakko huomauttaa

 50. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oon kyllä ihan samaa ihmetellyt:o tosi vähän tatusta seurusteluaikana laitoit kuvia :o

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Se on juuri julkaistu :-) Aw kiitos paljon! Niinpä <3 Oon kyllä iloinen, että pystytään olla näin hyvissä väleissä kaiken jälkeen. Kerron Tatulle tällaiset terveiset :)!

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Ei muuta kuin äkkiä kohti Power Parkkia ;-) Niin paras paikka! Voin suositella koko sydämestä kaikille :)

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Mitää eikä :D Just hauskaa! Oon niin hurjapää, että rakastan kaikkia huvipuistoja ja muita vauhdikkaita juttuja :-D

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Oi oi kiitoksia :) Vautsi, että tämä palaute tsemppasi panostamaan jatkossakin täysillä tähän blogiin! Kiva, kun tulit Karoliina kommentoimaan tämän :')

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  En itse oo ikinä käynyt missään laitteissa mitkä menee pää alaspäin:D kävin kesäkuussä powerpark:issa ja oli kyllä ihan huippu paikka! Oot varmaan käynyt cobrassa? Jos oot niin voitko kertoo onko se paha ja onko se liian hurja sellaselle joka ei oo ikinä käynyt missään tollasissa:)

 56. Avatar Anonyymi sanoo:

  Teidän ero taitaa kestää tasan niin kauan kun olet hakenut opintotuet ym. ettei Tatun tulot vaikuta tukiesi määrään, niin läpinäkyvää että kaikki ton tajuu !

 57. Avatar nette rosaa sanoo:

  Ihana postaus ja ihanat kuvat <3 Sulla on tosi pirteä blogi jota jaksaa aina vain selata, jopa luettuja postauksia! :3 ++ Oot tosi kaunis <3

 58. Avatar Nelli sanoo:

  onpa ihania ja värikkäitä kuvia ♥ oon kerran päässyt käymään powerparkissa ja se oli kyllä ihan huippu kokemus ♥ ootko koskaan käynyt niissä powerparkin 5D- lyhytelokuvissa? :) entiedä onko niitä siellä enää, mutta sinä vuonna kun mä kävin niin oli ja se oli mahtava kokemus myös :-D mikä on sun lempilaite tuolla? :)

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä asia näyttäisi jakavan mielipiteitä niin suuntaan kuin toiseen :/ Musta on ihan normaalia lisätä tänne kuvia ystävistä ja läheisistä, jotka on antanut siihen luvan. Vietän paljon aikaa kaikkien kanssa ja jos vaan mahdollista niin tällaisilla reissuilla on kiva räpsiä kuvia vähän "kaikesta". Eli paikasta, ruuasta, seurasta jne. :) Ja mun mielestä postauksesta tulee paljon mielenkiintoisempi silloin, kun siinä on kuvia ihmisistä. Tämä postaus olisi vaikuttanut vähän hassulta, jos ei olisi ollut muuta kuin kuvia laitteista :o

  Kiitos paljon teille kaikille, kun tulitte kertomaan mielipiteenne. En tiedä mikä ensimmäisen kommentin tarkoitus oli, mutta ei en ole lannistumassa :) Ja kivaa kesän jatkoa teille kaikille <3

  Niin ja toiseksi viimeinen Anonyymi: Täältä ajaa sinne noin tunnin verran pelkkää suoraa tietä eli ihan sopiva matka on! Suosittelen :)

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Tatu on periaatteessa muuttanut pois :) Tuskin, tykkään nimittäin tästä asunnosta niin paljon. Katsoo sitten tulevaisuudessa, jos tuntuu siltä :')

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva <3 Power Park on ihan huippu! Ja joo Junker avattiin tänä kesänä :) Se on aivan paras! Ja mä oon aivan samanlainen kuin sä :p Mun mielestä huvipuistossa täytyy olla jännitystä ja vauhtia ;-D Se on myös ihana – Toinen lemppari heti tämän uuden Junkerin jälkeen. Niinpä, oli kyllä tosi kiva kesäpäivä <3

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Jooooh! Ehdottomasti testaamaan sitä :D Niin hurja, mutta koukuttava! Ja kiitos sulle paljon Saara – Kuvista on mukava saada tällaista palautetta :)

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Häh? :D Siis me ollaan jo erottu aikoja sitten :o Ei se enää "kestä"? Mä oon vakituisessa työpaikassa sekä saan tästä blogista tuloja, joten en tule saamaan yhtään mitään tukia! Enkä ole saanut niitä moneen vuoteen :)

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voi huh huh…kyllä jotku jaksaa napista. Tää on Sun elämä ja Sä teet niin kun ite parhaaks näet. :) Taitaa ihmisillä olla itellä paha olla kun pitää tänne tulla purkaan toisiin pahaa oloa ja nupiseen joka asiasta. Mun mielestä ainakin kun ite luen paljon blogeja laidasta laitaan niin jos en jostain blogista tykkää tai näin niin en vaan lue sitä sit enään mut ei tulis pieneen mieleenkä mennä sinne kirjotteleen mitään ilkeilyä. Mut jotku haluaa tuottaa pahaa mieltä toiselle. Oot Saija todella hyvä bloggaaja <3 t:pitkäaikainen lukija

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  mun on pakko vastata tähän anonyymin typerään kommenttiin sen verran että puolison tuet ei kyllä vaikuta senttiäkään opintotukeen :D

 66. Avatar Oonae sanoo:

  Ihan omalla nimelläni oli tarkoitus julkaista, koska en suosi anonyymikommentointia! Eikä kommentti ollut pahalla.. Ihmetyksenä vain :). Mulla on tiedetysti vahvat mielipiteet enkä häpeä sitä ja jokaisellahan on siihen oikeus?

 67. Avatar Anni sanoo:

  Ai että, mä en malta odottaa kun mekin ollaan menossa tänä vuonna power parkkiin ;-) Pääsee itekkin testaileen tuon uuden laitteen!

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun mielestä on vähän outoa ajatella, että jos erotaan ei voida enää hengailla yhdessä tai tyyliin edes katsoa päin :o

 69. Avatar Anonyymi sanoo:

  Olin tänään just kans powerparkissa, ja yleensä oon se porukan hurjapää joten kävin myös junkerissa.. oli tosi huippu, mut se kiihdytys joka tuli sillon aluks olikin _vähän_ lujempi mitä aattelin heh :-D tosi kiva postaus, sun kuvat on ihania ku ne on aina niin selkeitä ja kirkkaita ! :)

 70. Avatar Ilonaah sanoo:

  oi kun ihana postaus & ihanan kesäisiä ja raikkaita kuvia! ♥ powerpark on kyllä ihan mahtava, olen siellä kerran käynyt & pakko todeta että siellä on kyllä suomen parhaat laitteet ♥ :) toivottavasti teillä oli aivan mahtava päivä siellä! :) ♥

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä jokaisella on oikeus omiin mielipiteisiin ja täällä blogissa niitä saa ainakin kertoa :) Ja tietysti aina parempi omalla nimellä! Ihmettelen vaan suuresti sitä, että kuinka se oli kirjoitettu ja on todella kohtuuntonta väittää, että en ole täällä koskaan puhunut Tatusta… :/

  Mulle jäi vaan tosi huono kuva tuosta kommentista :( Ja mulle ainakin ensi vaikutelma siitä oli juuri päinvastainen. Koska ollaan esimerkiksi Facebookissa kavereita niin olisi asian voinut mun mielestä esittää sielläkin :o Mutta kuten sanoit niin jokaisella on oikeus esittää omat mielipiteensä. Oli ne sitten hyvät tai huonot :)

  Mun mielestä on ainakin hienoa se, että pystyy eroamaan kavereina. Tiedän, että kaikki suhteet ei pääty niin ja sen vuoksi oonkin iloinen meidän hyvistä väleistä :) Ei eroaminen tarkoita aina sitä, että toinen katoaa elämästä kokonaan eikä voida edes moikata. Kyllä ne välittämisen tunteet voi jatkua ystävyytenäkin :)

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Mulle tuli kans vähän yllätyksenä tämä :o Tai ymmärrän sen, että ihmetellään kun hänestä näkyy nyt enemmän kuvia. Mutta Tatu on edelleen mulle läheinen ja oon tosi iloinen siitä, että meidän välit on pysynyt hyvänä <3 Ei kaikkien erojen tarvitse päättyä riitaan ja draamaan vaan kuten sanoit niin ei suhde lopu pakosti tunteiden päättymisen vuoksi :o Sun kommentti oli muutenkin ihanasti kirjoitettu, osasit hyvin kuvailla. Kiitos tästä :)!

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Oon ollut viimeksi Särkänniemessä neljä vuotta sitten, mutta kyllä silti sanoisin Power Parkin vievän voiton! Laitteita on paljon (moneen eri makuun), puisto on muutenkin kaunis ja siellä viihtyy kaiken ikäiset :)

 74. Avatar Anonyymi sanoo:

  Samaa mieltä! Pitkä parisuhde ikäänkuin muuttuu hyväksi ystävyyseksi ja kumppanuudeksi.

 75. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä tarkoittaa periaatteesaa :D eikö tunnu pahalta että "häädät" toisen pois teidän yhteisestä kodista? Miten voit tehdä siitä sun oman kodin:o ite en ainakaan uskois että pyatyisin kun olis niin paljon muistoja

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Joo tuo on myös totta :) Ja totta kai se on jo neljässä vuodessa muuttunut. Intohimo siihen on aina löydetty uudelleen, mutta kaikki ei aina mene niin kuin on suunnitellut. Elämä muuttuu ja joskus ero saattaa tuntua ainoalta oikealta päätökseltä :s Tämä on vähän henkilökohtainen aihe, joten en halua tästä tarkemmin puhua. Toivottavasti ymmärrätte :)

 77. Avatar Saijis sanoo:

  SAMA! Aivan huippu :D Eikä – Tiedätkö, että mainitsin samasta aiheesta! Mä nimittäin aina katson lipun värin ja sit ärsyttää, jos se onkin joku ruma… Tuo tumma pinkki oli yllättävän kivannäköinen :p Mutta pointti oli siis se, että oon aivan samanlainen kuin sä! On se kivempi, jos lippu on hienon värinen ;-D

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit vähän kiva, että säkin pidit Power Parkista :) Joo oon käynyt! Mä en tykkää siitä niin paljon kuin esimerkiksi uudesta Junkerista. Cobra on vähän "laimeampi" kuin Junker, mutta ei kuitenkaan liian paha. Eli sillä olisi ihan hyvä aloittaa ja sitten, kun on uskaltanut siitä käydä niin siirtyä pahempiin. Suositelen kyllä testaamaan ja se on niin pienen hetken pää alaspäin, että senkin vuoksi on hyvä aloittaa sillä :p!

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti :o Vau iso kiitos! <3Tällainen palaute on enemmän kuin mieluista :) Lähtee motivaatio entistä suurempaan nousuun. Tosi kiva, että sä tykkäät selailla myös vanhoja postauksia:) <3

 80. Avatar Saijis sanoo:

  Noin mäki muistelisin :)! En kyllä tiedä miten se muutenkaan vaikuttaisi muhun, kun en opiskele :o

 81. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos ihanainen ♥ Joo oon! Kävin itse asiassa pari kesää sitten muutamankin kerran siellä ja nytkin meinattiin mennä, mutta aika loppui kesken :s Se oli kyllä älyttömän hauska :D Niin erilainen! Ja lempilaitteeksi pääsee ehdottomasti tuo uusi Junker, mutta toinen hyvä on myös puuvuoristorata :)

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Joo täällä on lähiaikoina puhuttu paljon mun elämästä ja toisaalta ymmärrän sen, että ihmisiä kiinnostaa ero jne. Mutta en haluaisi siitä koko aikaa puhua :/ Joo mä oon samaa mieltä, että jos ei ole bloggaajalle kuin huonoa sanottavaa niin ei sekään ole bloggaajan kannalta hyvä :/ Mä oon aina onneksi osannut jättää negatiiviset kommentit huomioimatta enkä anna niiden vaikuttaa mihinkään :) Tykkään bloggaamisesta paljon ja tärkeintä on tehdä juuri sitä mistä tykkää sekä niin kuin tykkää :) Kiitos sulle! Huippua, että oot ollut mukana seurailemassa tätä jo pidemmän aikaa :) <3

 83. Avatar Anonyymi sanoo:

  Pakko puuttua et kyllä puolison tuet vaikuttaa valitettavasti! :/

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Ootteko! Voi vitsit miten kiva :) Tuo on kyllä niin must-paikka joka kesä! Ja ehdottomasti testaamaan uusi laite – Jos mahdollista niin kannattaa mennä etupenkkiin, vauhti tuntuu vielä paremmin ;>

 85. Avatar Saijis sanoo:

  Oi oi :D Sama täällä! Katoin aluksi muiden lähtöjä ja ilmeitä, mutta vaikka olin varautunut vauhdikkaaseen lähtöön niin kyllä se silti yllätti :D Oi kiitos kovasti sulle, ihanan positiivinen kommentti! (:

 86. Avatar Saijis sanoo:

  Waude kiitos ♥ Voin niin samaistua tähän! Power Park on kasvanut nopeasti ja siitä on kyllä tullut joka kesän ehdoton paikka :) Meillä oli tosi onnistunut päivä ja täytyy varmasti käydä uudelleen vielä tänä kesänä tuolla :p ♥

 87. Avatar Saijis sanoo:

  Vaikuttaako :o Hui onko siitä näin kauan, että en muista! Mä muistelin vain, että asuntotukeen vaikuttaisi :o

 88. Avatar Anonyymi sanoo:

  ei vaikuta opintotukeen! ja naurettava tuo anon väite muutenkin:o miksi kukaan tukien takia pitkää parisuhdetta päättäisi..

 89. Avatar Anonyymi sanoo:

  Opintotukeen ja siihen sisältyvään asumislisään ei vaikuta, tiedän sen kyllä ihan omasta kokemuksestani :) Muihin tukiin kyllä vaikuttaa :)

 90. Avatar Olivia sanoo:

  Ääh en tajua minne mun kommentti on kadonnut kun oon kommentoinut jo ajat sitten tähän mutta oot kyllä muihin postauksiin vastannut että varmaan se on nyt hukkunut jonnekin se mun kommentti. :D Muistelisin et oon tällasista ongelmista kuullut muiltakin, ettei kommentit tule näkyviin? :o

  Mut joo, ite olin samana päivänä Power Parkissa mutten kyllä sattunu sua näkemään! :D Ja Junkkeri oli ihan saaaaiiiraaaan siisti! Haluan siihen vielä ;___; Mutta kyllä pelotti ennen sitä, kädet melkein tärisi. Ei mua ennen ole laitteet pelottaneet ja nykyään tuntuu huvipuistokuntokin olevan huonompi, ei vaan pysty enää menemään monta kertaa peräkkäin laitteisiin ja pakko hengähtää vähän aikaa aina hurjien laitteiden jälkeen. xD Ei pää ja maha vaan kestä! Ikävä niitä aikoja kun 15-vuotiaana sitä meni tyyliin kymmenen kertaa putkeen puiseen vuoristorataan!

Kommentoi