Off to Stockholm

stockholm

Wäää sain hetki sitten kuulla, että mulle on järjestetty yllätys – Nimittäin oon tänään illalla lähdössä Tukholmaan Seuraava yö vietetään laivassa Viking Gracelle, huominen hotellissa Tukholmassa ja torstaina takaisin. Sen jälkeen, kun selvisin pienestä alkushokista niin oon ollut aika innoissani! Oon käynyt Tukholmassa viimeksi lapsena, joten tällainen pieni kaupunkiloma sinne on enemmän kuin mieluinen. 
Raahaan tunnollisena bloggaajana koneen mukaan, jotta voin matkalla näpytellä postauksia tänne teille valmiiksi. Nyt ennen illan lähtöä täytyisi kuitenkin vielä pakata (mitäköhän tästäkin tulee), tyhjätä kameran muistikortti, tehdä ruokaa jne. Eli kiire taitaa tulla! Jos te haluatte nähdä reissun tunnelmia enemmän reaaliajassa niin kannattaa seurailla mua Instagramissa nimimerkillä @saijis sekä samalla nimellä mut löytää myös Snapchatista.
Jos teillä on antaa jotain vinkkejä koskien Tukholmaa niin laittakaa ihmeessä tulemaan. Ruokapaikkoja, ostosmahdollisuuksia, paikkoja, joissa kannattaisi käydä?
Kuvat: Weheartit

103 Responses to “Off to Stockholm”

 1. Nina sanoo:

  Oi miten ihana yllätys sulle järkätty :) Mukavaa reissua!<3

 2. Anonyymi sanoo:

  ehdottomasti virukeskuksen zara! niin paljon parempi kuin suomessa :) ja kauppakeskus sijaitsee ihan laivaterminaalin lähistöllä

 3. Noora sanoo:

  Kuninkaanlinna ainakin! :) En oo itse aiemmin käynyt mutta niin! Hyvää matkaa sulle, yllätykset on parhaita! <3

 4. Emmi sanoo:

  Pidä ihana reissu!! ♥♥

 5. Saijis sanoo:

  Älä muuta sano :) Olin kyllä niin yllättynyt, kun kuulin tämän! Kiitos paljon Nina..<3

 6. Saijis sanoo:

  Eikös Virukeskus ole Tallinnassa? Vai miten mulla on sellainen käsitys :o Mutta ehdottomasti Zaraan on päästävä ja valikoima on varmasti Suomen omaa laajempi :)!

 7. Saijis sanoo:

  Oi se kuulostaisi kyllä kivalta ja eritysesti mielenkiintoiselta paikalta :) Kiitos tästä! Ja oon samaa mieltä, yllätyksiä ei kyllä voita mikään :)<3

 8. Anonyymi sanoo:

  Wautsi :-) Kenen kans oot menossa?

 9. Saijis sanoo:

  Ne on Weheartista :) Mutta kuvastaa kyllä kauniisti Tukholmaa…<3

 10. Saijis sanoo:

  Voi ihana Emmi! Joo pidän :)<3

 11. jenni sanoo:

  voi pidä kivaa! :) saako udella kuka sulle tällaisen ihanan yllätyksen järjesti? :)

 12. Anonyymi sanoo:

  kenen kanssa oot menossa (:?

 13. Anonyymi sanoo:

  Voikun kiva yllätys! Kenen kanssa oot menossa ? :)

 14. Emilia sanoo:

  Oi miten ihana yllätys, tollasen kun sais myös itekkin joskus ♥ pidä oikein ihana reissu :)

 15. sanni sanoo:

  Galleria-kauppakeskus, gamla stad, åhlens, ja kannattaa käydä kävelemässä södermalmissa! Hauskaa reissua!

 16. Anonyymi sanoo:

  Uuu♡… kuka sulle noin ihanan reissun järkkäs?

 17. Saijis sanoo:

  Niinpä, mun nimi oli yllätyksen kuultua varmaan näkemisen arvoinen! Tämä oli Tatun järjestämä yllätys eli hänen kanssaan :-)

 18. Anonyymi sanoo:

  Oi vitsit…varmaan ihanaa..miten herttainen mies tuo Tatu on.♡ Varmasti yhä Susta tykkää kun tuollasia järjestää ♡ Ihanaa reissua teille pitäkää kivaa :)

 19. Saijis sanoo:

  Oi tarkoitus olisi :) Toivottavasti myös säät suosii! Tatu oli tämän yllätyksen järkännyt :)

 20. Saijis sanoo:

  Tatun kanssa! Hän oli joskus luvannut viedä mut kesällä Tukholmaan ja nyt hän oli salaa järjestänyt tällaisen yllätyksen :)

 21. Aino sanoo:

  Olimme keväällä luokkaretkellä Tukholmassa ja kävimme Kuninkaanlinnassa, Vanhassa kaupungissa ja Vasa museossa. Parhaat shoppailumahdollisuudet löytyvät noin puolen kilometrin säteellä Sergelin torilta. Sitä ympäröi monet kauppakeskukset ja sellaiset kaupat, joista itse pidän. Tukholmassa on helppo suunnistaa kartan kanssa, mutta kannataa varoa liikenteessä kovaa ajavia autoja. Mukavaa matkaa :-)

 22. Saijis sanoo:

  On kyllä mieluinen ja varsinkin, kun oon haaveillut Tukholmaan lähdöstä. Oon menossa Tatun kanssa (:

 23. Saijis sanoo:

  Eikö olekin :) Yllätyin kyllä totaalisesti, kun kuulin tästä! Oih kyllä varmasti ♥ =)

 24. Anonyymi sanoo:

  Oi kuullostaapa ihanalta yllätykseltä, pidä kiva loma ja muista rentoutua :-) Pakko muuten mainita et tää sun postaus vauhti on aivan huikee! Tykkään hirmu paljon kun postauksia tulee niin tiuhaan tahtiin :-)

 25. Saijis sanoo:

  Onhan se ja se voi olla :) Tämä reissu oli kyllä niin iloinen yllätys, että oon vieläkin vähän hämilläni <3 Hei kiitos sulle tästä kommentista ja joo me pidetään :)<3

 26. Ansku k sanoo:

  Ihana yllätys ja hyvää reissua sulle!:)♥

 27. Anonyymi sanoo:

  kuninkaanlinna! niin hieno. pakko vielä sanoa että mun täti on linnassa töissä!

 28. Anonyymi sanoo:

  Voi kun ihanaa! Galleria -kauppakeskuksessa kannattaa käydä ja siinä lähellä on myös paljon muita hyviä:)

 29. Oi miten ihana yllätys! Hienoa että Tatu on järjestänyt tälläisen vaikka ette oo enään yhdessä. Pitäkää hauskaa! ♥

 30. Anonyymi sanoo:

  Heh jollain tais mennä Tallinna ja Tukholma sekasin :D Mutta tosiaan, kannattaa käydä myös noi ihan perus vaatekaupat läpi, koska valikoima saattaa olla hyvinkin erilainen, kuin suomessa.

 31. Anonyymi sanoo:

  Kungsträdgården on mukava puisto siinä kauppakeskus Gallerianin lähistöllä sekä kannattaa käväistä Gallerianin viereisessä Victoria's Secret-putiikissa tekemässä löytöjä. Myös tavaratalo Åhlens on monipuolinen ja kiva "mesta" käydä tsekkaamassa. Ja tottakai se kauppakeskus Gallerian, jossa on mm. Monki, Headspot ( joka myy Bath & Body Worksin käsidesejä ja muuta kauneushömppää ) Hollister, iso H&M; ja mehu/kahvi/frozen yogurth baareja keskellä käytävää + muuta. Olin nimittäin Tukholmassa muuta vikko sitten! :-)

 32. Anonyymi sanoo:

  Voisiko olla että vielä palaisitte yhteen? :) ♥

 33. Anonyymi sanoo:

  Voi vitsi mikä ihana yllätys! Pitäkää hauskaa siellä ❤️ Olin tänään seinäjoella käymässä ja toivoin näkeväni sut, en nähny :( oli huono keli niin ajattelin että et varmaan kaupungille eksy! Jos saan vielä udella, oletteko Tatun kanssa palaamassa yhteen vai oletteko noin hyviä ystäviä? :)

 34. Anonyymi sanoo:

  Onko teillä viel jotakin muutakin kun ystävyyttä Tatun kans? ♡

 35. Taru sanoo:

  Oi miten ihana ylläri♥♥ Pidä oikein hauska ja rentouttava reissu :)

 36. Anonyymi sanoo:

  Hyvää matkaa<3 pidä hauskaa:)
  T. Meri

 37. Saijis sanoo:

  Ooh kiitos tästä :) Näistä oli paljon hyötyä! Ja toivotaan, että reissusta tulee onnistunut :p

 38. Saijis sanoo:

  Hihi <3 Tatu järkkäs! Oli joskus luvannut viedä mut Tukholmaan ja nyt yllätyksenä päätti järjestää tämän reissun :)

 39. Saijis sanoo:

  Mikä ihana paikka mennä luokkaretkellä :o Vautsi! Ja tosi hyödyllisiä vinkkejä :) Shoppailumahdollisuudet erityisesti kiinnostaa mua ja tässä tuli niitä kivasti! Täytyykin tutustua tuohon torin läheisyyteen ja uskon, että sieltä löytyy myös mua eniten miellyttävät kaupat (: Totta! Suuret kiitokset tästä kommentista ja näistä vinkeistä :-)!

 40. Anonyymi sanoo:

  Oi ihana yllätys! Yllätysten saaminen ja järjestäminen on ihan parasta♡ Hauskaa reissua :)

 41. Saijis sanoo:

  Tämä oli kyllä älyttömän mieluinen yllätys :) Ja odotan sitä innoissani! Oi joo aion rentoutua ja nauttia matkasta :) Niinkö? Tiedätkö, että mä tykkään tästä bloggaamisesta niin paljon että mielelläni postailen aktiivisesti ja kiva, että tahti on myös sulle mieluinen :)!

 42. Saijis sanoo:

  Samaa mieltä =) Ja onnistui kyllä yllättämään mut kunnolla! Kiitos hurjasti sulle :)♥

 43. Saijis sanoo:

  Ooh siellä olisi kyllä niin mielenkiintoista käydä :p Ja vau! Sun tädillä on kyllä varmasti kiva työpaikka :)

 44. Saijis sanoo:

  Niin on :> Vitsit tällainen kesäreissu oli jo hetken haaveissa ja nyt se toteutuu. Hei tuolla täytyy käydä shoppailemassa! Kiitos kovasti sulle vinkistä:)

 45. Saijis sanoo:

  Älä muuta sano :) Mun ilme oli varmasti näkemisen arvoinen, kun kuulin tästä reissusta! Niinpä ja kiitos ihana, me pidetään :) ♥

 46. Saijis sanoo:

  Pakko sanoa, että WAU! Tässä oli niin paljon hyödyllisiä vinkkejä, että pärjätään näillä vallan mainiosti :) Victoria's Secretillä on kyllä pakko käydä ja Hollister taas on Tatun pakollinen käyntipaikka. Tuolla on kyllä kivan monipuolisesti shoppailumahdollisuuksia, että odotan jo innoissani! Jättimäiset kiitokset sulle, kun näit vaivaa tämän kommentin kirjoittamiseen – Tästä oli suuri apu :-)!

 47. Anonyymi sanoo:

  Vau mikä yllätys! Nauti<3

 48. Anonyymi sanoo:

  Ooi ihan super ihana ylläri, mäki haluun ♥ tukholma on tosi ihana paikka ja vielä niin lähellä!:) olin nii harmissani kun näin et erositte..:( toivottavasti teilläon ihana loma!:") ♥

 49. Anonyymi sanoo:

  Ois mahtavaa jos palaisitte yhteen. ♡

 50. Olivia sanoo:

  Voi ihanaaaa :333 Ite oon vähä sitä mieltä et mies ei järkkää tollasia jos ei halua vielä yrittää yhessä… ;D Mutta oikein hyvää reissua teille ja seurailen instassa! ^^

 51. Anni sanoo:

  Ompa ihana yllätys, pidä hauskaa! Ite olin vuosi sitten tukholmassa ja suosittelen gallerian kauppakeskusta, siellä on aika paljon kaikkea. Ja tukholmaan avattiin uusi VS:n liike keskustaan? Tähän hätään en muuta keksi mutta ihan vaan ympäriinsä kävely on kivaa siellä :-)

 52. Anonyymi sanoo:

  Suosittelen ehdottomasti ostamaan frozen youghurtit kauppakeskus Gallerianin Frozen youghurt baarista. Sieltä saa itse koota annoksen; itse frozen youghurttien makuvaihtoehtoja on monia (esim vesimelooni, banaani yms.) ja kaikki päällepantavat karkit ja hedelmät viimeistelevät annoksen. Niin hyvää! <3

 53. Nelli sanoo:

  onpa ihania tommoset yllätykset ja tosi kiva et pääset käymään tukholmassa ♥ se on niin upee kaupunki ja siel on paljon nähtävää ♥ valitettavasti en osaa suositella mitään, en oikein muista paikkojen nimiä kun siitä on jo muutamia vuosia kun tukholmassa kävin :D toivottavast pääsis vielä uudestaan :)

 54. Emilia sanoo:

  Ooi oot ansainnut hemmottelua :)<3 aivan ihanaa reissua ihanuus <333

 55. Anonyymi sanoo:

  Tukholma on kyllä ihana paikka kävin itse siellä toukokuussa! Minun mielestä se on aika selkeä kaupunki vaikka iso onkin kaikki parhaat kaupat on onneksi aika samassa kasassa eikä tarvitse lähteä kilometrejä kävelemään yhden kaupan takia! :)

 56. Jenna sanoo:

  Voi kuinka ihana yllätys! ♥ Pitääkähä kivvaa. :)

 57. Anonyymi sanoo:

  Aika romanttinen yllätys:)

 58. Sirpale sanoo:

  Yllätysreissut ovat parhaita ♥

 59. Saijis sanoo:

  En osaa sanoa, aika näyttää! Ja varmaan myös tämä reissu :)♥

 60. Anonyymi sanoo:

  Victorias secretin liike sijaitsee NK tavarataloa vastapäätä. Kannattaa käydä tsekkaamassa. Gallerian Bikbok on todella suuri Suomen omiin verrattuna.

 61. Anonyymi sanoo:

  Moi saija! Nyt tarvisin idiksiä kun pitäs miesystävälle ostaa jtn kivaa 26v lahjaksi :) kaipailisin sulta hyviä vinkkejä kun täältä blogista saa muutenkin inspistä aina ;) ja samal mitä tarjoisit syötävää ku porukkaa mökille tulossa paljon :) aika paljon kamuja siis :)

 62. Anonyymi sanoo:

  Ihana blogi, löysin sut blogipolusta! :D Ihme etten oo aikasemmin törmänny. Näytät olevan aika suosittukkin!!! Mun kaverit lukee selkeesti vääriä blogeja kun ei oo kertonu!!!! :O

 63. Anonyymi sanoo:

  Hei sähän vaalensit viime kesänä (?) Sillä yhellä värillä mikä laitettiin päähän ja mentiin aurinkoon, jolloin hiuket vaaleni. Vai muistanko ihan väärin ? Jos en niin myydäänköhän niitä enää missään, ja mistä niitä sais ostettua ? Ja niin myydäänkö alle 16-v ? :)

 64. Anonyymi sanoo:

  Whaat ootteks ollu erossaki? :-o

 65. Vilhelmiina sanoo:

  Moi Saija! Kävin itse Tukholmassa noin kuukausi sitten, joten paikat on tuoreessa muistissa… Tässäpä muutamia vinkkejä:

  – Vanhakaupunki ja sen pienet lounasravintolat
  – Abba-museo
  – Zara
  – Ja Edbladin outlet-liike Vanhassakaupungissa jollain pienellä sivukujalla (sinne oli kyllä kylttejä joten pitäisi löytää) Tämä paikka oli todella positiivinen yllätys, siellä oli vaatteet suurin osa -70% alessa ja korujakin halvalla ;) Liike oli kylläkin pieni mutta löytöjä voi aina tehdä… :)

  Tässä minun hyväksi havaitut kohteet ♡

  -Vilhelmiina

 66. Anonyymi sanoo:

  Tälläinen yllätys reissu on aivan unelma :)
  Oletteko palaamassa vielä joskus yhteen Tatun kanssa? ❤

 67. Saijis sanoo:

  Niinpä :o Olin niin yllättynyt, kun kuulin tästä :) Kiitoksia paljon ♥ Voi eikä, mä oon ollut kotona vaan pakkailemassa… Harmi, ettei törmätty :( Mutta ensi kerralla toivottavasti, kun/jos eksyt uudestaan Seinäjoelle. Hmm en oikein tiedä itsekään, mutta hyviä ystäviä ainakin jos ei muuta :')

 68. Saijis sanoo:

  Tuo on hyvä kysymys, en nimittäin itsekään tiedä. Mutta hyvää ystävyyttä ainakin, saa nähdä miten asiat menee :)!

 69. Saijis sanoo:

  Tämä on kyllä ollut yksi parhaimmista yllätyksistä…♥ Kiitoksia paljon! Aion varmasti nauttia ja rentoutua, ah ihanaa :)

 70. Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset sulle ihanuus :) Kyllä varmasti, hih<3

 71. Saijis sanoo:

  Tämä yllätys ei olisi voinut olla enempää onnistuneempi :) Sanos muuta! Kiitoksia hurjan paljon Ano =)<3

 72. Saijis sanoo:

  Olin kyllä niin yllättynyt :) Ihana yllätys! Ja joo kyllä nautin :p<3

 73. Saijis sanoo:

  Oon täysin samaa mieltä…♥ Niin ihanaa, kun Tatu oli nähnyt vaivaa tämän yllätyksen toteuttamiseen :) Sepä! Siellä on tullut käytyä aivan liian kauan aikaa sitten, joten mukava pitkästä aikaa käydä. Voi ei :( Kiitos sulle tästä kommentista ♥

 74. Saijis sanoo:

  Ostettiin!! Heti, kun näin sun kommentin niin suunnattiin tuonne ja vitsit, että oli herkullista <3 Olin vesimeloonin makuista jätskiä ja kokosin päälle paljon hedelmiä sekä karkkiraetta. Tatu taas teki omansa cappucino-makuun :) Kiitos sulle kovasti tästä vinkistä, tämä oli heti kokeilemisen arvoinen :p<3

 75. Saijis sanoo:

  Niin on!! Ihanaa, kun Tatu jaksoi nähdä näin paljon vaivaa tämän järjestämiseen :) On ollut hauska reissu ♥ Ja Tukholma on kyllä näkemisen arvoinen kaupunki – Täällä täytyisi alkaa käymään vähän useammin. Hei joo kannattaa kyllä, niin ihana ja varsinkin näin kesällä :)♥

 76. Saijis sanoo:

  Emilia ihana :) Kiva kuulla sun olevan tuota mieltä! Ja jättimäiset kiitokset tästä, pus :)<3

 77. Saijis sanoo:

  Sun viimeisimmästä vierailusta ei sitten olekaan kovin kauaa :) Ja tuo on aivan totta! Kaikki on ihanan lähellä toisiaan ja kävellen pärjää hyvin – Ei tarvitse ottaa turhaa takseja tai kävellä monia kilometrejä. Taisin just rakastua tähän kaupunkiin :')

 78. Saijis sanoo:

  Niin oli!! Olin niin yllättynyt ja iloinen tästä ♥ Jei, me pidetään :')

 79. Saijis sanoo:

  Kieltämättä :) Ihanaa, kun Tatu on vaivautunut tällaisen järjestämään<3

 80. Saijis sanoo:

  Täysin samaa mieltä :) Ei ehdi itse suunnitella mitään vaan saa lähteä stressaamatta ja suunnittelematta ♥!

 81. Saijis sanoo:

  Kiitos sulle tästä:) Mä yritin selvittää, että missä se oli ja onneksi tajusin katsoa täältä tämän kommentin! Tämä nimittäin auttoi heti hahmottamaan paremmin sen sijainnin (:

 82. Saijis sanoo:

  Ensimmäisenä pakko sanoa, että huippua jos saat täältä inspistä :) Hyviä lahjaideoita on tuoksut, bokserit, kellot, lompakot, vyöt, lahjakortit, kengät, lippikset yms. asusteet, puhelimen kuoret jne. Syötäväksi taas voisi mökille ottaa tietysti paljon grillailtavaa, patonkeja, täytettyjä ruissipsejä, coctailtikkuja, minipizzoja, itse tehtyä pizzaa ja lista jatkuu – Toivottavasti musta oli edes vähän apua! :)

 83. Saijis sanoo:

  Jei, tervetuloa mukaan seurailemaan :) En olekaan tuohon blogipolkuun vielä paremmin perehtynyt, mutta täytyy käydä joku päivä tutkimassa! Ja ihanasti sanottu <3 Kiva, että sä eksyit tänne ja ehkä myös kaverisi löytää tämän vielä :)

 84. Anonyymi sanoo:

  Mä jotenkin niin toivon et palaatte yhteen ♡♡.

 85. Saijis sanoo:

  Joo vaalensin:) Se on nimeltään Loreal Casting Sunkiss Jelly ja sillä pystyy vaalentaa hiuksia joko auringossa tai "kuivaamalla" hiustenkuivaajalla eli lämmittämällä hiusta :) Ainakin Cittarissa oli sitä vielä muutama viikko sitten! Ja kyllä myydään alle 16-vuotiaille :') Lisää siitä löytyy täältä postauksesta:

  http://saijis.blogspot.se/2014/07/top-beauty-products-summer-edition.html

 86. Saijis sanoo:

  En osaa sanoa vielä :) Aika näyttää, että mitä mieltä oon. Kyllä mä ainakin kysymyspostauksessa avaan asiaa enemmän ja ehkä tulevaisuudessa myös, jos tapahtuu muutoksia tilanteessa :p

 87. Saijis sanoo:

  Nämä oli tosi hyviä ja hyödyllisiä vinkkejä :) Huomasin, että Zara on paljon monipuolisempi Tukholmassa kuin Suomessa! Sä oot tehnyt kyllä tosi hyviä havaintoja kohteiden suhteen ja nämä oli kivan erikoisia.

  Iso kiitos sulle Vilhelmiina, kun näit vaivaa tämän kommentin kirjoittamiseen – Kiiitos! :)<3

 88. Saijis sanoo:

  Eikö olekin :) Niin kiva yllätys, että hymyillyttää vieläkin! En tiedä, saa nähdä kuinka käy. Aika näyttää, mutta jos ollaan niin ilmoittelen sitten täällä :) ♥

 89. Saijis sanoo:

  Aw ihana :) Ei sitä koskaan tiedä, aika näyttää <3

 90. Anonyymi sanoo:

  Ootteko menossa takaisin yhteen? :D

 91. Saijis sanoo:

  Hei kiitos paljon :) Ja oon samaa mieltä! Gallerian kauppakeskus oli tosi monipuolinen ja tuli käytyä myös keskustan omassa VS-liikkeessä. Ilman näitä kommentteja oltaisiin oltu aivan hukassa :D Kiitos sulle paljon :)

 92. Anonyymi sanoo:

  Ootteko palaamassa yhteen. :D

 93. Saijis sanoo:

  Joo niin mä ajattelinkin :o Totta! Käytiin perus BikBokissa ja Zarassa – Valikoima oli kyllä laajempi kuin Suomessa ja kokoja oli varsinkin paremmin saatavilla kuin täällä yleensä (:

 94. Saijis sanoo:

  Joo :) Tauon paikka-postauksen kommenteista selviää enemmän, mutta muuten en ole täällä siitä tarkemmin puhunut :)

 95. Saijis sanoo:

  Voi ihana:) Ja samaa mäkin mietin! Taitaa olla jotain taka-ajatuksia ;-D Hei kiva juttu niin pääset vähän näkemään reaaliajassa kuvia ja tunnelmia reissusta :p

 96. Saijis sanoo:

  Voi sua :) Ihana nähdä teidän lukijoiden ajattelevan tällaisia<3

 97. Saijis sanoo:

  Hyvä kysymys, en osaa sanoa yhtään. Aika näyttää :)!

 98. Anonyymi sanoo:

  Tatun kanssa? :o aika outoa et ootte niin paljon yhessä eron jälkeen. Onhan se toki hyvä olla hyvissä väleissä mut hassua mennä eksän kanssa jonnekki reissuun ym :o

 99. Anonyymi sanoo:

  Ää tulee ihan paha mieli tatun puolesta.. tuntuu et hän tekee kaikkensa..miten ihmeessä haluut erota noin herttasesta miehestä :oo

 100. Saijis sanoo:

  En tiedä yhtään miten asiat menee, mutta katsotaan :)

 101. Saijis sanoo:

  Joo ollaan me oltu yllättävän paljon yhdessä :) Ehkä vähän outoa! Mutta meillä on aina ollut läheiset välit, joten se tuntuu aika luonnolliselta (:

 102. Saijis sanoo:

  On se kieltämättä ihana, kun järjestää tällaisia yllätyksiä :( Saa nähdä kuinka asiat lopulta menee. Reissussa meillä oli ainakin tosi hauskaa yhdessä :)!

Kommentoi