Onnetar suosi arpaonnella:

voittaja1

Ilonaa, onneksi olkoon  Sä voitit Schollin-arvonnasta itsellesi oman jalkaraspin! Mä otan suhun ihan näillä näppäimillä yhteyttä, joten pysy ihmeessä sähköpostin lähettyvillä. Ja suuret kiitokset kaikille teille osallistujille!
Mun eiliset toiveet elävien kirjoihin palaamisesta jäi matkan varrelle, nimittäin tänään mennä samoissa olotiloissa (ehkä jopa pahemissa). Nyt vuorossa olisi jälleen kuppi kuumaa teetä ja tämän päivän päikkärit numero 2. Pitäkäähän mulle peukkuja, että kokisin jonkun ihmeparantumisen…


18 Responses to “Onnetar suosi arpaonnella:”

 1. Avatar Mira Ella sanoo:

  Paljon onnea voittajalle! :) Ja paljon paranemisia sule, mulla taisi olla tuo sama virustauti kanssa, kuume lähti muutamassa päivässä pois mutta nyt mennään jo toista viikkoa kamalassa nuhassa, yskässä ja kurkkukivussa.. Toivotaan että sä parannut nopeammin! <3 :)

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onnea voittajalle. Ja parane pian Saija<3
  T. Meri

 3. Avatar Saijis sanoo:

  Jei hän on varmasti mielissään voitosta :) Eikä! Mulla on kans nimittäin virustauti eikä mitään antibiootteja löydy tähän :/ Niin voimaton olo ja lämpö vaihtelee jatkuvasti… Plus mulla on myös tuo yskä ja nuha :< Kiitos paljon ja toivotaan, että huomenna olisi jo parempi olo <3!

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Toivottavasti palkinto on hänelle mieluinen :) Ja iso kiitos sulle Meri! Eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa parempaan suuntaan :)<3

 5. Avatar sanni sanoo:

  Paljon onnea voittajalle! hyödyllinen palkinto ;)

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Paljon paranemisia sinulle! :-)

  Nyt kun omista tavoista poiketen alotin kommentoimaan, pakko sanoa, että sun blogi on aivan mahtava! Laadukkaat kuvat, paljon tekstiä muttei liikaa. Aivan ihana <3

  Ja jos postauksia saa ehdottaa niin olisi kiva kuulla sun to do -listaa kesälle 2015! Et ole sitä tainnut tehdä, jos oikein muistan!

  Ihanaa kevään jatkoa ja kesän odotusta!

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo on muuten totta! Tämä on pelastanut ainakin mun jalat ja nyt ne on valmiina kesään ;>

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos suuresti! Luulisi näiden toivotusten avulla parantuvan hetkessä :)

  Vauu<3 Sä et tiedäkään, että miten iloiseksi tuun kun näen jonkun kommentoivan ensimmäistä kertaa tai muuten vaan pitkästä aikaa. Kiva, että päätit tulla piristämään näillä sanoilla mun päivää! Se oli kauniisti sanottu :)

  Mä oon tehnyt syksylle ja keväälle, mutta oot aivan oikeassa että kesän oma puuttuu kokonaan! Vietän silloin myös elämäni ensimmäisen kesäloman, joten tekemistä on suunnitteilla ja paljon :p Täytyykin laittaa tuo toteutukseen heti lähiaikoina. Kiitti vielä sulle ja kivaa kesän odotusta myös sinne :')

 9. Avatar Ansku k sanoo:

  Onnea voittajalle!:)
  Ja paranemisia sulle♥
  Mullakaan ei oo mikään hyvä olo nyt, kun kurkku ja pääkipeänä…yrittåä kait flunssaa mullekki:(

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Ansku sulle tästä ♥ :) Eii! Tuntuu, että tosi moni on tällä hetkellä kipeänä :s Toivottavasti sun olo kuitenkin paranee eikä mene näin pahaksi kuin mulla :

 11. Avatar Ilonaah sanoo:

  vauuu siis eihän tätä voi uskoa todeksi! ♥ en uskonut ikinä voittavani mitään arvonnasta! :D ♥ siis ihan mahtavaa, kiitos paljon! ♥♥

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onnea voittajalle! Pikaista paranemista sinulle:)

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  joku muukin tuolla toivoi kesän to do listaa ja samaa itsekkin ajattelin ehdottaa! sun blogi on aina niin ihana inspiraation lähde joten joku kesäfiilistely postaus ois ihana :) taatusti tulis itellekkin hyvä fiilis ;)

 14. Avatar Jenna sanoo:

  Mä koin viime viikon aikana miltä tuntuu taas vuoden tauon jälkeen olla (vähän) kipeänä eikä se ollut yhtään kivaa. Paranemisia ♥

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Eii ihana ♥ Mä tulin onnelliseksi sun puolesta, kun näin miten ilahduit! Hyvä juttu, että palkinto on mieluinen :) Laitoin sulle sähköpostia ♥

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia molempien puolesta! Nyt alkaa ehkä vähän jo helpottamaan, jee :p

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kuinka mukava kuulla teidän lukijoiden toivovan samanlaisia postauksia :) Mä otan sen toteutukseen jo lähiaikoina! Kesäfiilistelyä ei nimittäin voita mikään <3 Ja mielelläni jaan niitä fiiliksiä myös eteenpäin :)

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Niin ikävä kuulla, että säkin oot ollut kipeänä :/ Se on hirveää! Tiedän tunteen ja toivon, että parantuisin pian. Kiitos ihana Jenna ♥ :)

Kommentoi