APRIL FAVES

Huh nyt mennään niin nopeaa tahtia kohti kesää, että tässä meinaa tulla aivan kiire kaikkien kesän suunnitelmien kanssa! Vähän reilu kuukauden päästä starttaa mun elämäni ensimmäinen kesäloma, joka kestää kokonaisen kuukauden. Jotain suunnitelmia on jo lyöty lukkoon ja innolla odotan seuraavienkin varmistumista, mutta niistä lisää myöhemmin. Ennen kuin päästään nauttimaan tästä kevään virallisesta ”viimeisestä” kuukaudesta niin otetaan pieni askel taakse eli tässä tulisi huhtikuun ajalta kertyneet suosikit.

IMG_4638d

Tässä kuvassa yhdistyy mun tämän päivän lounas sekä yksi ehdoton raaka-aine salaatissa, nimittäin vesimeloni. Oon pienestä pitäen tykännyt kyseisestä hedelmästä, mutta nyt vasta (?) oon hoksannut sen yhdisteltävyyden. Tämähän menee näppärästi myös salaatissa ja itse asiassa tämä lukeutuu nyt mukaan kaikkiin mun lempisalaatteihin :D

IMG_4696f

Tutkin hetki sitten innokkaana Lumenen hyllyllä kesäuutuuksia ja bongasin sieltä parikin herkullisen vaaleanpunaisen sävyistä huulia heleyttävää huulivoidetta. Hetken testailun jälkeen päädyin tähän vadelmaiseen versioon (taisin tehdä valinnan tuoksun perusteella). Tämä muistuttaa hieman Clarinsin pehmentävää huulikiiltoa, mutta tästä tulee ehkä vielä hitusen raikkaampi lopputulos!

IMG_4729d

Näin jälkikäteen, kun miettii edeltävän kuukauden pukeutumista niin mulla ei tainnut olla käytössä kuin yksi laukku työlaukun lisäksi. Tämä pienikokoinen, mutta sitäkin tilavampi Michael Korsin crossbody on ollut yksinkertaisen ulkonäkönsä ja helpon yhdisteltävyytensä vuoksi piristämässä, vaikka minkälaisia asuja.

IMG_4676s

Mä en tykkää syödä mitään väkeviä pastilleja eikä normaalit makeutetut Läkerolit iske myöskään. Ostin kuitenkin testaukseen näitä uusia Läkerolin Ripe Ruby Tastius-pastilleja, jotka on siis sokerittomia. Täytyy sanoa, että mulle nämä oli ainakin positiivinen makuelämys ja auttaa jopa inhottavan pikkunälän iskiessä.

Sample Pictures

Valkoiset Converset on väistynyt kenkäkaapin perälle ja tilalle on ilmestynyt Niken erilaisia lenkkareita. Voisin pitää näitä päivästä toiseen jo pelkän mukavuutensa puolesta, mutta näiden ulkonäkö iskee muhun myös kympillä Oli kyseessä sitten valkoiset, mustavalkoiset tai värikkäät versiot niin kelpaa!!

IMG_4722dj

Mä käytän itseruskettavaa epäsäännöllisesti pitkin talvea, mutta nyt maaliskuussa aloin ottamaan sen ihan viikottaiseksi tavaksi. Oon testaillut eri merkeiltä niin suihkutettavia kuin moussemaisia versioita ja nyt oon löytänyt uuden lempparin! Tämä Tanstorelta saatu For All My Eternityn suihkutettava tumma itseruskettava jättää tasaisen lopputuloksen, joka kestää ihotyypistä riippuen iholla jopa 7 päivää kulumatta. Ja pointsit siitä, että tätä ei ole testattu eläimillä!

IMG_4621hy

Vielä vipana, mutta tämän hetken flunssan taltuttajana toimiva smoothie. Tästä löytyy maitorahkaa, mansikoita, vadelmia, mustikoita, vesimelonia, omenaa sekä loraus maitoa. Simppeli yhdistelmä, mutta maku on juuri sopivan täyteläinen.

78 Comments
 • Avatar
  Karoliina S
  Posted at 21:43h, 05 toukokuun Vastaa

  wau ompa kivoja suosikkeja! ja aivan ihania kuvia! *__* pakko kyllä joku päivä ostaa pitkästä aikaa vesimelonia:DD

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:46h, 05 toukokuun Vastaa

  Hei vitsit vähän ilo kuulla sun tykkäävän näistä :) Joooh! Se on jotenkin tähän aikaan vuodesta erityisen hyvää tai sitten mä vaan kuvittelen omiani :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:49h, 05 toukokuun Vastaa

  Oi että kun oot löytänyt jälleen kerran kivoja suosikkeja! Ja noi kaikki kuvat on aivan ihania <3 mä tykkään kans noista läkerolin sokerittomista pastilleista :) ja toi laukku on ihan sairaan upee <3 ;)
  ~Jenni

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 21:52h, 05 toukokuun Vastaa

  Sulla on aina niin kauniita ja inspiroivia kuvia niin täällä blogissa kuin instassakin <3 Vaikutat niin ystävälliseltä ja aidolta ihmiseltä! :) ja heehee, vähänkö alkoi tehdä mieli vesimelonia :D

 • Avatar
  sanni
  Posted at 21:55h, 05 toukokuun Vastaa

  Tosta salaatista ois kiva saada ohje ;)

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 21:57h, 05 toukokuun Vastaa

  Vesimeloni on niin hyvää salaatissa, varsinkin fetajuuston ja melonin yhistelmä on ihana. :) Voisin ostaa ihan testiksi noita läkerölin pastilleja, tykkään tosi paljon imeskellä pastilleja jos niitä on saatavilla. Ne vaan usein aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia, hupps! :D

 • Avatar
  Venla Karhu
  Posted at 22:01h, 05 toukokuun Vastaa

  Ompas ihanan kesäisiä kuvia :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:02h, 05 toukokuun Vastaa

  Ihania kuvia♥

 • Avatar
  Ilonaah
  Posted at 22:03h, 05 toukokuun Vastaa

  tosi hyvä postaus & ihania suosikkeja! ♥ toi salaatti sekä smoothie näyttävät tosi herkullisiltä! ♥ mitä tuossa salaatissa on vesimelonin lisäksi? :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 22:11h, 05 toukokuun Vastaa

  Voi vitsit, ihana postaus taas kerran :) piti jo edelliseen postaukseen laittaa siitä punertavat bikbokin mekosta, jonka ostit heräteostoksena sinne indiedayssin gaalaan, että täällä suunnalla se mekko meni heti tilaukseen ja nyt vaan toivotaan että on yhtä ihana kuin mitä sulla näytti olevan *_* nii ja mitä noihin vesimelooneihin tulee niin pakko kyllä ens kerralla ostaa kaupasta mukaan kyllä ja alkaa laittaa salaatteihin, näyttää jo niin hyvältä että nams :p

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:21h, 05 toukokuun Vastaa

  hei minkä niminen toi sun banneri fontti on? Haluisin nimittäin tolla mun tatuoinnin(:

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:41h, 05 toukokuun Vastaa

  miten olisi joskus muokkaamattomien kuvien postaus ;)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:44h, 05 toukokuun Vastaa

  tosta itseruskettavasta olis postaus kiva, jossei jossain täälä siis jo oo? :)
  -henriikka

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:48h, 05 toukokuun Vastaa

  Ihania lemppareita, voin kyllä samastua niin moneen noista! :) Ja olis mulla yks kysymyskin, nimittäin yhdestä edellisestä postauksesta. Siinä näkyy tuo Vilan spagettiolkaiminen valkoinen mekko ja ihastuin siihen täysin! Yks ongelma vaan on, eli miten oot ajatellut laittaa rintsikat sen alle? :D Onkohan inhottavat kanafileet ainoo vaihtoehto vai saisikohan tavalliset rintsikat piilotettua jotenkin?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:51h, 05 toukokuun Vastaa

  Ooh te ootte kyllä niin huippuja, kun ootte heti näin innoissaan mun valitsemista suosikeista :) Tykkäätkö! Ne on kyllä yllättävän herkullisia, vaikka onkin sokerittomia :) Veit sanat suusta… En ole koskaan nähnyt kauniimpaa pikkulaukkua <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:07h, 05 toukokuun Vastaa

  Ihania suosikkeja ja kuvia! Törmäsin nyt sattumalta blogiisi ja sait kyllä siinä samalla vakkarilukijan:) Heti kyselisin että mistä tuo Korsin laukku on oikein löytynyt? Itse olen juurikin tuollaista etsinyt!! ja upeita Niken kenkiä löytyy sulta! Mistä niitä ostelet yleensä?:D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:39h, 05 toukokuun Vastaa

  En haluaisi antaa turhaa kritiikkiä, mutta mua on jo pidemmän aikaan häirinny sun jatkuva heittomerkkien käyttö :-D se jotenkin korostuu häiritsevästi blogitekstissä.

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 23:58h, 05 toukokuun Vastaa

  Ihania suosikkeja sulla taas ;) Toivottavasti olosi pian parnee :) Sä vaan haksat aina postailla vaikka ois mikä :D Hienoo ! Tää on kyllä tällasista blogeista mun ihan suosikki ♡ Oot niin paras bloggaaja … Ja isot pisteet tuosta miten hyvin otat lukijat huomioon :) Kaikissa blogeissa sitä ei näe …. Mutta pikaista paranemista kesää odotellessa ;) Tulisikin se kesä jo !

 • Avatar
  katjamarika
  Posted at 02:12h, 06 toukokuun Vastaa

  Mistä toi itseruskettava on ostettu? :) pitää heti ottaa testiin :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 07:23h, 06 toukokuun Vastaa

  Kivoja suosikkeja<3 niken kengät on ihania❤️
  T. Meri

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 07:33h, 06 toukokuun Vastaa

  Tosihyvä postaus!♡
  Ja kivoja suosikkeja:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 07:39h, 06 toukokuun Vastaa

  outoa, jos tämä tosiaan on sun ensimmäinen kesäloma ikinä. Minne ala-asteen lomat katosi?

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 10:01h, 06 toukokuun Vastaa

  Ihana postaus :-) Sun kaikki niken kengät on niin ihania, että voisin haalia jokaisen parin itselleni :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:15h, 06 toukokuun Vastaa

  Alaa opiskelevana voin kertoa, että EU-alueella ei saa nykyään myydä eläimillä testattuja kosmetiikkatuotteita :) Tietysti tuotteissa käytettyjä yksittäisiä raaka-aineita on joskus voitu (useimmissa tapauksissa varmasti onkin) testattu eläimillä, mutta valmiita tuotteita ei nykyään siis EU-alueella saa testata eläimillä.

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:31h, 06 toukokuun Vastaa

  Ihana Lotta! Sä piristit mun päivää :) Mä yritän tuoda mahdollisimman paljon esille omaa luonnetta ja sen vuoksi oli mahtavaa kuulla sun huomanneen sen :) Kiiiitos <3 Sama! Se loppui eilen, joten pakko käydä tänään ostamassa lisää :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:33h, 06 toukokuun Vastaa

  Mulla olisi eräs toinen resepti teille jaettavaksi lähiaikoina, joten taidan tehdä sen ensin ;> Mutta voin kertoa tässä mitä siihen tulee eli salaatinlehtiä, kurkkua, punaista ja oranssia paprikaa, punasipulia, fetaa sekä vesimelonia – Taivaallisen hyvää :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:37h, 06 toukokuun Vastaa

  Niin on!! Miksen ole tajunnut sitä aikaisemmin? Mulla oli kans tässä salaatissa fetaa ja vesimelonia, namm <3 Se oli kyllä hyvä yhdistelmä. Kannattaa maistaa noita, nuo oli kivan pehmeitä :) Haha totta! Ei saisi imeskellä liikaa, mutta niihin jää koukkuun :'D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:39h, 06 toukokuun Vastaa

  Jee vähän hyvä, jos näistä välittyy kesäinen fiilis! Mulla on itselläkin sellainen olo, että ei millään enää malttaisi odottaa kesään :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:40h, 06 toukokuun Vastaa

  Oi oi kiitti paljon Anonyymi :) Niin mukava nähdä täällä tällaista palautetta ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:49h, 06 toukokuun Vastaa

  Huippua, että sä tykkäsit ♥ Nuo kummatkin lukeutuu tällä hetkellä mun suosikkeihin ja varsinkin tuota smoothieta tulee tehtyä nykyään vähän liiankin usein :p Salaatista löytyy salaatinlehtiä, kurkkua, punaista ja oranssia paprikaa, punasipulia, fetaa sekä sitä vesimelonia ♥ (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:54h, 06 toukokuun Vastaa

  Suuret kiitokset :) Oli kiva kuulla sun tykkäävän tästä! Hei mahtavaa, että säkin innostuit tilaamaan sen – Se sopii sulle varmasti<3 Simppeli, mutta silti omalla tavallansa erikoinen mekko :) Vesimeloonia kannattaa testata myös salaatissa, yllätyin itsekin siitä miten hyvältä se maistui. Ja niin kuin eräs toinenkin lukija sanoi ylempänä niin ehdottomasti fetan kanssa yhdistelmä on pettämätön :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:56h, 06 toukokuun Vastaa

  Pakko sanoa, että tuo on muuten tosi hyvä fontti tatuointiin! Ja sen nimi on Signerica Thin :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:58h, 06 toukokuun Vastaa

  Noita muokkaamattomia kuvia löytyy täältä blogista muutamastakin eri postauksesta :) Esimerkiksi näistä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/03/picture-editing.html

  http://saijis.blogspot.fi/2015/03/kuvaamisen-muokkaamisen-abc.html

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:59h, 06 toukokuun Vastaa

  Ei ole vielä, kun ihan hetki sitten vasta aloin käyttämään sitä :) Mutta voisin kyllä tehdä siitä vähän lähempänä kesää postauksen ja parista muusta itseruskettavasta! Kiitos Henriikka ideasta :>

 • Avatar
  Jeannay Juliet
  Posted at 11:05h, 06 toukokuun Vastaa

  Sun kaikki kengät on niin super kivoja!♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:11h, 06 toukokuun Vastaa

  Kiitän ja tosi kiva nähdä, että sä pystyt samaistumaan näihin (: Joo! Mä kans, niin ihanan huoleton ja klassinen mekko :) Mä käytän siellä alla noita kanafileitä, mutta se reikä ei ole kovin suuri takana eli normaalien rintsikoiden kanssa pystyisi käyttämään myös sellaisia takaosaa alentavia nauhoja. Ostin sellaiset itsellekin testaukseen BikBokista ja ne toimii tosi hyvin :) Eli kahden nauhan päät kiinnitetään normaaleihin rintsikoiden hakasiin taakse ja ne nauhat vedetään kropan ympäri, jolloin takaosa laskeutuu huomattavasti eikä rintsikat vilku mistään. Kannattaa ainakin harkita niitä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:21h, 06 toukokuun Vastaa

  Oii kiitti sulle kovasti! Ja tervetuloa mukaan seurailemaan tätä :) Tuo Korsin laukku on saatu synttärilahjaksi, mutta käsittääkseni se on tilattu Stockmannin verkkokaupasta. Niken kokoelma alkaa olla jo hyvässä mallissa :p Muutamat parit vielä houkuttelisi, mutta saa nähdä… Oon tilannut niistä kaikki Zalandolta :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:23h, 06 toukokuun Vastaa

  Eii tuo on muuten totta :D Nyt alkoi itseäkin häiritä! Kiitos, kun tulit kertomaan oman mielipiteesi. Tällainen kritiikki on oikeasti hyödyllistä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:29h, 06 toukokuun Vastaa

  Piristävää kuulla Taru sulta tämä palaute :) Oot kyllä ihanan aktiivinen lukija <3 Ja tuo on totta :D Huomaa, että tämä blogi on mulle tärkeää kun mikään ei haittaa. Ei edes kipeänä oleminen, vaikka voimat meinaakin olla vähän loppu :s Kiitos!! Tämä palaute ilahdutti paljon mun sateista päivää <3 Niinpä, mä olisin ainakin heti valmiina kesään :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:34h, 06 toukokuun Vastaa

  Se on Tanstore-nimisestä verkkokaupasta:) Jooh voin lämpimästi ainakin suositella! Tosi laadukas itseruskettava eikä tahraa pussilakanoita tai vaatteita ollenkaan :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:44h, 06 toukokuun Vastaa

  Tuhannet kiitokset sulle :) Hyvä, että oli mieluisia suosikkeja! Niin on – Voisin haalia itselleni vaikka jokaisen parin ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:46h, 06 toukokuun Vastaa

  Superia, että pidit :) Kiitos hirmuisesti Ansku <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:47h, 06 toukokuun Vastaa

  Haha siis joo tarkoitin työelämässä :D Tosiaan viimeisin neljän viikon kesäloma on ollut ala-asteella :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:01h, 06 toukokuun Vastaa

  Kiiitos paljon Nelli :) Ää voi ei! En tiedä mikä siinä on, mutta nuo Niken kengät on kyllä sellaiset mitkä voisin ottaa kaikissa maailman väreissä ja malleissa itselleni :'D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:10h, 06 toukokuun Vastaa

  Mä oon kuullut, että täällä myydään niitä :o Mutta tosi hyvä juttu, että tulit kertomaan tämän! En nimittäin tiennyt asiasta ja oon kuullut tästä niin ristiriitaisia kommentteja :s Tosi hyvä näin ja toivottavasti tämän kommentin lukee täältä muutkin :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:22h, 06 toukokuun Vastaa

  Ihana kuulla sun pitävän niistä :) Mä nimittäin rakastan kenkiä ja viime aikoina niihin on tullut kiinnitettyä entistä enemmän huomiota ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:44h, 06 toukokuun Vastaa

  Se on bullshit, anonyymi ja ekö se ole samantekevää – valmis tuote tai raaka aine? Eläinkokeet tehdään Kiinassa, ei Euroopassa, mutta fakta on se, että kaikki kosmetiikkatuotteet , mitä myydään Kiinassa, ovat eläimillä testattu – ei ole minusta eettista eroa, onko kyseessä raaka aineet tai valmis tuote. Eli kakki Lorealit ja Maybellinet etc. Jos tuote on julmuudenvapaa, sitten sille on laitettu vastaava merkki. Miksi Sä Saija et kirjoita suoraan Animaliaan sen sijaan, että uskoa vaikka mitä? Ja voisitko Sinä sanoa, mikä ero on siinä, onko tuote testattu valmiina tai ei? Nukutko yöllä paremmin jos tiedät, että eläimet kärsivät vain raaka-aineiden takia? :D Esimerkiksi bloggaaja ja youtubettaja Mmiisas ymmärsi, kuinka tärkeä on luopua ainakin mainostamasta Lorealia, koska nykyisin aina enemmän ihmisiä ottaa sen askelen ja menee katsomaan Youtubeista, mitä Loreal eläimille aiheuttaa. Se anonyymin juttu kuulosta myös sille, että se on yksi Lorealin edustaja. :D So stupid, so cruel.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:44h, 06 toukokuun Vastaa

  Saijis oisko sulla ideoita jaettavaks mitä äitienpäivälahjaksi! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:49h, 06 toukokuun Vastaa

  Sä Saija olet nyt tosi onnellinen, että saat jatkata eläimillä testattun kosmetiikkan käyttämistä, koska yksi anonyymi sanoi, että se on ok. OMG! Really? Arvasin, että olet älykäs tyttö. Oletko katsonut googlen kautta – kosmetiikka ja eläinkokeet 2015?

 • Avatar
  ☆ namehisa☆
  Posted at 14:11h, 06 toukokuun Vastaa

  Mä en oo mikään MK-fani, mutta tuo laukku on kyllä hirmuisen sievä! :) MustaXkulta on ihana väriyhdistelmä.
  Plus että vesimeloni nimenomaan salaateissa on suurta herkkua! :D Sellaisenaan syötynä se ei oikein säväytä mutta salaateissa = <3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

 • Avatar
  inka
  Posted at 14:37h, 06 toukokuun Vastaa

  Oispa mullakin kunnon Nike kokoelma! Noi mustavalkoset Niket on mun lempparit. Älyttömän kiva postaus muutenkin♥

 • Avatar
  Noora
  Posted at 14:50h, 06 toukokuun Vastaa

  Mä rakastan vesimelonia yli kaiken ja mulla tulee laitettua sitä vähän kaikkialle! :D Mut oon niin rakastunut tohon michael korsin laukkuun, että varmaan pitäisi alkaa säästelemään tohon… <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:04h, 06 toukokuun Vastaa

  Itse en rusketu oikeastaan ollenkaan kesäisin (vaikka kuinka yrittäisin), mutta en ole koskaan uskaltanut käyttää itseruskettavaa. Pelkään että jäljestä tulee epätasainen ja joissain kohdissa ei ole väriä ollenkaan ja joissain liikaa tai että väriä leviää vaatteisiin tms. :D Sitten näyttää hassulta, kun esimerkiksi jaloissa on joissain koohdissa tummempaa. Eihän se väri kestä kuin viikon, mutta en ole silti uskaltautunut. Pitäisi varmaan kohdata pelkoni ja edes testata

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:19h, 06 toukokuun Vastaa

  Kivoja suosikkeja! Mäkin tykkään hulluna smoothieista, siitä puheenollen taidankin mennä heti tekemään semmosen itelleni :) mutta jostain syystä vesimeloni ei kolahda muhun yhtään, vaikka hedelmistä pidänkin! :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:02h, 06 toukokuun Vastaa

  Kyllä meillä vaan kestää loma 2kk iha ala-asteelta asti näin lukioon on kestäny :D

 • Avatar
  niina m
  Posted at 17:31h, 06 toukokuun Vastaa

  Toi laukku on niin kiva. Mäkin ostin sellasen ku olin kauan haaveillu ja sit löyty vielä alennuskoodi :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:11h, 06 toukokuun Vastaa

  jokos oot ruvennu lukee pääsykokeisiin?

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 19:43h, 06 toukokuun Vastaa

  Oi miten ihania suosikkeja, itse tykästyin varsinkin noihin Niken kenkiin! <33

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 20:42h, 06 toukokuun Vastaa

  EU tosiaan antoi eläinkokeilla testatun kosmetiikan käytön direktiivin 2004, mutta käytännössä sen toteutumista ei valvo kukaan. EU:n ulkopuolelta tulevia kosmetiikkoja (ja niiden raaka-aineita) on kuitenkin aivan äärettömän paljon markkinoilla tarkastamatta, joten oikeasti jos Saija haluat suosia ei-eläinkokeilla testattu kosmetiikkaa huomioi jatkossakin vaan ei-eläinkokeilla-testattu merkit :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:06h, 06 toukokuun Vastaa

  Tästä asiasta tulee tosi ristiriitaisia kommentteja :o En missään vaiheessa ole sanonut lopettavani joidenkin tuotteiden käyttöä vaan yleisesti sanoin, että on vaan pelkkää plussaa jos tuotetta ei ole testattu :) En asiaa seuraa tarkemmin ja näyttäisi siltä, että ainoastaan niihin tuotteisiin voi luottaa, joissa on selvästi kerrottu että niitä ei olla testattu. Mutta tämä on sen verran mielenkiintoinen aihe, että tutustun varmasti googlen kautta lisää :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:09h, 06 toukokuun Vastaa

  What ? Viimeisin 4 vk loma ala-asteella ? Xd kai sulla nyt yläasteella ja kauppiksessaki on lomat ollu :DDd

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:10h, 06 toukokuun Vastaa

  Hmm mä suosittelen hajuvettä, lahjapakkausta, yövaatteita, lahjakorttia kylpylään, kosmetologille, vaatekauppaan ja yksi hyvä idea on hetki sitten postauksissa näkynyt Schollin jalkaraspi! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:18h, 06 toukokuun Vastaa

  Hei se on kiva, että pidät tästä kuitenkin jos muut MK:n laukut ei miellytä :) Niin on! Se on mun ehdoton lemppari laukuissa, kengissä jne. Miksi mä en tajunnut aikaisemmin yhdistää vesimelonia salaattiin :o Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Se toimii salaatissa hyvin ja raikastaa sitä :p <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:25h, 06 toukokuun Vastaa

  Niken kengät on kyllä yksiä parhaimpia kenkiä, joita oon koskaan omistanut :) Nuo mustavalkoiset on siitä kivat, että niitä pystyy yhdistellä monella eri tavalla! Oi kiitti sulle Inka ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:26h, 06 toukokuun Vastaa

  Siis on totta kai aina ollut lomat :D Mutta ne on aina mennyt töissä eli ns. viimeisin lomalla vietetty kesä on ollut ala-asteella :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:32h, 06 toukokuun Vastaa

  Vesimeloni on kyllä herkkua :') Hei vähän kiva! Täytyisi kans löytää uusia käyttötapoja sille :D Jooo kannattaa, tämä on sopivan pikkuinen otettavaksi mukaan ja siitä huolimatta sisälle mahtuu vaikka mitä <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:34h, 06 toukokuun Vastaa

  Voi ei :o Jotkut on ihotyypiltään sellaisia, että ei meinaa ollenkaan ruskettua ja sille ei oikein voi tehdä itse mitään :s Mutta jos vaan joskus uskaltaudut kokeilemaan niin testaa ihmeessä tätä! Ja suosittelen käytettäväksi hanskaa levityksessä apuna :) Iho kannattaa myös kuoria ja kosteuttaa kosteusvoiteella hyvin ennen levitystä. Ensin voi vaikka testata jalkoihin tai johonkin muuualle ei näkyvälle paikalle ja jos levitys onnistuu niin sitten jatkaa muualle (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:36h, 06 toukokuun Vastaa

  Kiitoksia paljon :) Älä puhu siitä, koska nyt munkin alkaa tehdä mieli smoothieta :D Täytyy viimeistään aamulla tehdä seuraavan kerran! Voi ei, mun mielestä se on taas herkkua. Mutta se on vähän makuasia :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:38h, 06 toukokuun Vastaa

  Eikö ookkin :) Ja jokaisen pennin arvoinen! Voi se on niin kiva, kun löytää alennuskoodin johonkin kauan haluttuun ostokseen :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:45h, 06 toukokuun Vastaa

  Oon mä jo vähän alkanut katsomaan niitä, mutta en lue säännöllisesti :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:47h, 06 toukokuun Vastaa

  Iso kiitos sulle :) Ne on ihan mun lempparit! Välillä tulee ihan valinnanvaikeus, kun ei tiedä mitkä laittaisi :D <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:40h, 07 toukokuun Vastaa

  En missään nimessä tarkoittanut aloituskommentillani sitä, että hyväksyisin eläinkokeita missään muodossa!! :O Halusin vain tuoda esiin sen, että laki kieltää nykyään eläinkokeellisesti testattujen kosmetiikkaTUOTTEIDEN myymisen EU-alueella, mutta siitä huolimatta tuotteet sisältävät raaka-aineita, joita on testattu eläinkokein. Ja mikäli tuotteesta löytyy maininta "ei ole testattu eläinkokein", ei sulje pois sitä, etteikö tuotteessa käytettyjä raaka-aineita joskus olisi testattu eläimillä.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:01h, 08 toukokuun Vastaa

  Wau! Mun on nyt kyllä aivan pakko kysyä että millä ohjelmalla ja miten muokkaat sun kuvat? Ja mikä kamera ja mitä objektiiveja käytät? Sun kuvat on jotenkin tosi pirteitä ja niissä tulee esiin niin hyvin kaikki värit sun muut :).

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:16h, 11 toukokuun Vastaa

  Kuinka ihanasti sanottu! Vau kiitos :) Mulla on käytössä Canon EOS 1100D ja siinä 50mm objektiivi. Kuvat muokkaan Picasalla ja lisään sillä kuviin kirkkautta sekä varjostuksia :) Parempi postaus aiheesta löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/03/kuvaamisen-muokkaamisen-abc.html

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:23h, 12 toukokuun Vastaa

  Jos tilaat noita kenkiä netistä, miltä sivulta ne tilaat? Esim. nuo niken airforce 1? :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:03h, 12 toukokuun Vastaa

  Mä oon tilannut melkein kaikki Zalandolta sekä Air Forcet Junkyardilta :)!

 • Avatar
  Fanny Heimonen
  Posted at 22:25h, 06 elokuun Vastaa

  Moi!
  Minkä malliset nuo niken valkoiset "lenkkarit" on? Ihastuin niihin täysin!

 • Avatar
  Fanny Heimonen
  Posted at 22:27h, 06 elokuun Vastaa

  Moi!
  Ihana blogi sulla! Minkä malliset nuo niken "lenkkarit" on? Aivan ihanat nimittäin.

Post A Comment