Vaatekaapin päivitystä kesään

Toivottavasti teidän viikko on lähtenyt käyntiin kivoissa merkeissä! Täällä ei niinkään, nimittäin heräsin yöllä tuskaisen trooppiseen olotilaan… Kuume nousi, laski, nousi ja sitä rataa. Aamulla en saanut edes nieltyä vettä ja lääkärin tutkimuksen jälkeen hän totesi, että mulla on virus. Tämä päivä on mennyt lepäillessä, särkylääkkeita syöden ja päikkäreitä nukkuen. Toivotaan, että olisin huomenna takaisin elävien kirjoissa Nyt kuitenkin tämän päivän aiheeseen! Nimittäin mä oon valmistellut vaatekaappia jo kesäkuntoon ja sinne on tullut kuukauden sisällä hankittua pari uutukaista ;-)

IMG_4491k

Oon kauppoja kierrellessä ja verkkokauppoja selaillessa pistänyt merkille, että tänä kesänä kovassa huudossa on jälleen hieman hippimäinen tyyli. Muhun iskee suurin osa tällaisista vaatteista ja House of Brandonilta saadusta paketista paljastui Vilan virkattu poncho. Kesä ja festarit – I’m ready! Ponchon löytää täältä.

1-001ö

Pyörähdettiin vapun aikoihin Tampereella ja siellä tuli kierrettyä nopeasti jo vakioiksi muodostuneet liikkeet läpi. Olin jo aikaisemmin samana päivänä ihastellut BikBokin Instagramissa tätä kyseistä mekkoa ja liikkeeseen kävellessäni huomasin sen olevan vielä siistimpi! Mä en omista entuudestaan kuin yhden tämän sävyisen hameen ja mun mielestä tämän mallisessa mekossa sininen toimii yllättävän hyvin. Hintaa oli 24.95€.

IMG_4555a

Keneltäkään mun blogia vähän kauempaa seuranneelta ei ole jäänyt huomaamatta mun hypetys Gina Tricotin farkkujen suhteen :’D Saisin kirjoitettua tästä aiheesta vaikka oman postauksenkin! Mutta kuten farkkujen yläreunassa lukee niin nämä on nimensä mukaisesti täydelliset farkut Sopivan pituiset tällaiselle pätkälle, joustavaa materiaalia, malli pysyy tiukkana pesusta toiseen eikä mitään kulumista ole puolen vuoden jälkeen ensimmäisten ostamisesta näkynyt! Tilasin samat valkoisena ja nämä maksoi 29.95€.

kkk1

Samassa House of Brandonin paketissa paljastui Vero Modan pehmeää materiaalia oleva mustavalkoinen raidallinen maksimekko. Kerroin äidille tästä mekosta ja hänen ensimmäinen kommentti oli ”Aiotko sä käyttää ensi kesänä mitään muita vaatteita kuin noita sun ihmeellisiä pitkiä mekkoja?”. Haha :D Nämä on vaan niin huolettomia ja erilailla yhdistelemällä saa vaikka mitä kivoja visioita aikaan! Tämän löytää täältä.

IMG_4519s

Kuinka moni muistaa, kun parisen kuukautta takaperin mä testailin Cubuksessa pyöreitä aurinkolaseja? Postaus aiheesta löytyy täältä. Noh mua alkoi kaduttaa suunnattomasti, kun en ostanutkaan niitä ja pakko oli Helsinkiin päästessä korjata tilanne. Kävikin vielä niin hyvä tuuri, että tämä oli vielä viimeinen pari! Nämä maksoi 12.95€. Sen lisäksi tilasin vähän aikaa sitten Gina Tricotilta keltaisen sävyisillä linsseillä olevat arskat hintaan 7.95€.

IMG_4411ss

Kesäisten kelien lähestyessä pientä päivitystä sai myös urheiluvaatteiden kokoelma, nimittäin ostin ehkä vähän koralliin taittavat shortsit. Pehmeää ja hengittävää materiaalia, mutta ennen kaikkea niin m-u-k-a-v-a-t päällä. Nämä tarttui Gina Tricotista ja jos en väärin muista niin hintaa oli 9.95€.

uvat1-002l

Mulla on kesällä tiedossa vaikka mitä juhlia valmistujaisista syntymäpäiviin ja kerrankin mä oon ajoissa mekkojen kanssa. Ihastelin tätä valkoista naruolkaimilla varustettua mekkoa jo täällä Seinäjoen Vilassa, mutta siellä ei ollut enää kokoja… Ilokseni huomasin, että näitä on saapunut myös House of Brandonille! Tämä tulee mätsäämään hyvin pari postausta sitten mun vinkkaamien kukkakuosisten korkkaiden kanssa Kyseisen mekon löydät täältä.

IMG_4589j

Löysin oman hiuskoruni Tampereen Glitteristä ja hetken pohtimisen jälkeen päädyin tähän näyttävämpään versioon. Oon suunnitellut käyttäväni tätä ainakin kesän juhlissa ja miksei myös arkisin. Tämä on siitä kätevä, että sitä pystyy käyttää niin edessä kuin takana! Hintaa oli 14.90€.

IMG_4544s

Neonvärejä tulee käytettyä tänäkin kesänä ja niissä mun suurimpia koukutuksen kohteita on ehdottomasti oranssi sekä kirkkaan punainen! Mä käytän tosi harvoin t-paitoja, mutta tällaiset v-aukkoiset on enemmän kuin tervetulleita mun vaatekaappiin. Tämä sopisi niin hyvin arkikäyttöön, mutta hieman houkuttaisi tehdä tästä myös motivoiva urheilupaita, hmm. Tämä paita löytyy House of Brandonilta täältä.

Pildd

Loppuun vielä parempi esittely mun äkillisen gaala-asun vaihdon aiheuttaneesta BikBokin korallin värisestä maksimekosta. Tätä enempää ei voi mekko mun makuun edes olla Laskeutuvaa kangasta, pitkästä helmasta huolimatta helppo ”kantaa” päällä eikä avonainen selkäkään ole hassumpi! Tämä maksoi muistaakseni 29.95€.
Mites teihin kolahtaa nämä löydöt? Entä löytyykö mahdollisia suosikkeja?
Sisältää mainoslinkit

86 Responses to “Vaatekaapin päivitystä kesään”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania vaatteita kesäksi!

 2. Avatar sanni sanoo:

  Toivottavasti toivut pian♥ ihana poncho! Voi kun mäkin löytäsin joskus jotain kivaa :D sillon ku maksimekot ilmesty kauppoihin, aattelin ettei niit vois yhdistää hienosti mut nyt oon ihan hullaantunu niihin ku keksin kaikki ihanat yhdistelmät joita niistä voi luoda :) ihana postaus!

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Valkoisen mekon kuvassa taas liikaa lisätty kirkkautta, eikä siitä saa mitään selvää. :/ Muuten kiva postaus ja ihania ostoksia

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi ihania vaatteita! Sä oot kyllä tosi hyvä löytämään kivoja vaatteita ;)

  Halusin vielä sanoa, että oot älyttömän hyvä bloggaaja:) Sun postaukset jaksaa Aina lukea. Niissä on mielenkiintoisia ja vaihtelevia aiheita. Sitten sun blogista oikein kajastaa positiivisuus ja into bloggausta kohtaan. Ja huomaa kyllä kuinka oot kehittyny tässä :) Kiitos ihanasta blogista, se on aina päivän piristys!

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ah noi shortsit. Pitäisi varmaan itsekin katsella tuommoisia ❤️

 6. Avatar Katja sanoo:

  Eikää onko toi naruolkaiminen mekko maximekko? *. * haluisin just tollasen maxina! Oispa niitä Vilassa kun huomenna suuntaan kaupoille…

 7. Avatar Matilda sanoo:

  Aivan ihana postaus jälleen! ❤️

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit vähän kiva, että sä pidit! Vielä, kun se kesä tulisi niin pääsis jo käyttämään näitä :p

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voisitko laittaa joku päivä kuvaa tosta valkosesta mekosta sun päällä??

 10. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Kivoja vaatteita :) Tosi harmi rttä oot saanu jonkun viruksen :( Mä oon just parantunu flunssasta … Onneksi … koska viimeksi mopokoulun ajotunnilla ei olllut kovin kivaa puoli kopeenä ja nyt huomenna toivottavasti paremmissa merkeissä ;)Toivottavaati paranet pian ♡ Kipeenä ei oo kivaa…
  Voi että mä odotan kesää ja kevyempiä vaatteita ♡♡♡

 11. Avatar Elllie sanoo:

  Toi sininen mekko näyttää ihanalta! :) ois vielä kiva nähdä miltä se näyttää sun päällä! :)

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Voi mä toivon samaa :( Kiitos tästä ♥ Mä löydän joskus vähän liikaakin ja sitten välillä on aikoja, että en löydä mitään. Mutta löydät varmasti, kun kauppoihin alkaa ilmestyä entistä enemmän kesäjuttuja :) Samaa mieltä! Maksimekot on samaan aikaan niin helppoja pitää, mutta niiden kanssa pystyy luoda vaikka mitä erikoisempiakin yhdistelmiä. Kiitti sulle kovasti :')

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko nuo farkut nimeltään ne alex farkut? :D

 14. Avatar Kiia sanoo:

  Ihan täydellisiä nuo mekot! Voi kun lompakko (ja kaappitila) sallisi… :D

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla se näkyy selvästi :o Voisko johtua näytöstä, josta katot sitä? Mutta siinä ei ole oikeastaan mitään muuta ihmeellistä kuin naruolkaimet, jotka ylettyy pitkälle selkään :) Kiitos paljon! Oon itsekin tosi tyytyväinen näihin löytöihin ja odotan, että niitä pääsisi käyttämään paremmin =)

 16. Avatar Anne H sanoo:

  Todella kivoja löytöjä jälleen! :) Mäkin olen tykästynyt tähän valtaavaan hippimuotiin ja tuo virkattu poncho olikin mun lemppari, ehkä pakko käydä kurkkaamassa sitä lähimmässä Vilassa :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset sulle :) Joskus tuntuu, että vähän liiankin hyvä! Tai lompakon kannalta huono, mutta silloin tällöin on onneksi aikoja kun ei löydy mitään :)

  Vau!! Se oli ihanasti sanottu :) Ja musta on niin ilahduttavaa kuulla, että tämä kaikki välittyy sinne ruudun toiselle puolelle! Mä pyrin jakamaan positiivisuutta ja sen vuoksi oli enemmän kuin mieluista saada tällaista palautetta (: Kiitos hurjasti !<3

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mää kans sanon, että oli liikaa kirkautta, ei oikein erotu kunnolla :/

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  Eikö sua huoleta toi sun kulutustahti, ostelet ihan todella paljon vaatteita, tuntuu että joka viikko täällä on jonkin sortin ostospostauksia.. Tuskin niitä nyt niin usein on, mutta silti. Aikamoista luonnonvarojen tuhlausta. Ja kun miettii vielä, että yleensä tilaat netistä/ostat kaupasta, etkä esimerkiksi suosi kirpputoreja.

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Sanos muuta :) Tuollaisia kelpaa juosta kesällä! Kannattaa, näistä oli hyvin valikoimaa ainakin Tampereella ♥

 21. Avatar Mella sanoo:

  Hiuskoru on ihan must! Mulla on semmonen hopeisena, mutta en oo vielä varsinaisesti päässy käyttämään. :) Pitää ihan piakkoin kesäisillä keleillä päästä testailemaan! Ja se on ihan täydellinen kiharoitten kanssa. <3
  xoxo Mella

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Ei ole vaan se on sellainen lyhyt "normi" pituudella :) Tuollaisia oli myös maksimekkona ainakin Ginassa, mutta ei varmaan valkoisena :s Kannattaa kuitenkin käydä katsomassa ja miksei myös tuotakin – Se on ainakin kivannäköinen :)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Matilda, kiiitos sulle paljon tästä kivasta piristyksestä :) ♥

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Katsotaan jos tulisi sellainen postaus, johon kuvaisin sen. Mutta viimeistään seuraavissa juhlissa tulee räpsittyä kuvia se päällä :)!

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Mieltä lämmittävää kuulla, että nämä ostokset on ollut teidän mieleen :) Niinpä… Inhottavaa, kun tarttuu tällainen pöpö. Toivotaan kuitenkin, että huomenna olisi jo parempi olo :) Eii, voin vaan kuvitella :/ Inhottavaa, kun kipeänä menee niin voittamattomaksi ja kaikki tekeminen tuntuu raskaalta. Tämäkin päivä on mennyt vaan sängyn pohjalla :/ Sama täällä! Mun puolesta kesä voisi tulla vaikka heti <3

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Se on tosi kiva ja tuo selän yksityiskohta tekee siitä heti mielenkiintoisemman! Mä voisin vähän lämpimillä keleillä kuvailla sen kanssa vaikka asukuvia (:

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Joo on! Oon kyllä niin onnellinen, kun oon onnistunut löytämään noin hyvin istuvat farkut :'D

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Äää niinpä :p Voi sama! Ei kyllä saisi ostaa enää yhtään mekkoja, mutta nyt on onneksi hommattu ne kesän juhlia varten :p

 29. Avatar Anonyymi sanoo:

  Joo mäkin tykkään ku ne on niiiin mukavat! Ihan ku ei ois farkkuja ollenkaan :D

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh kiitti Anne :) Hei mahtavaa! Se on kyllä tänä kesänä niin kovassa huudossa ja varsinkin kaikki nuo virkatut jutut iskee muhun kympillä. Käy ihmeessä, sellainen sopisi varmasti sulle :)!

 31. Avatar Anonyymi sanoo:

  noi molempia bikbokin mekkoja voi käyttää kummin päin tahansa, halkeama edessä tai takana ;-)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Sä sen sanoit!! Täysin totta :) En tiedä miten oon pärjännyt ilman näitä. Mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan :-D

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti :o Mulla ei kävisi tuollainen mielessä, kun muutenhan ne olisi liian paljastavia edestä :/

 34. Avatar Venla Karhu sanoo:

  Ihania vaatteita, iski kyllä ihan kunnon shoppailuhimo ;)

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus jälleen kerran Saija<3
  Kivoja ostoksia:)
  Mun suosikkeja oli vilan valkoinen toppi, sekä korallinvärinen maksimekko❤️
  T. Meri

 36. Avatar emmi sanoo:

  Tuo viimeinen mekko on pelkkää rakkautta ❤❤ Pakko tilata itsellenikin, vaikkei mitään juhlia ole lähiaikoina tiedossa :D Tai, onhan mulla kahden vuoden päästä valmistujaiset ;)

 37. Avatar Janette sanoo:

  Voi miten ihania löytöjä oot tehnyt, voisin kotiuttaa itsellenikin varmaan jokaisen noista! Kesäfiiliskin kohosi heti tästä postauksesta, ei vaan malttaisi odottaa lämpimiä säitä, että pääsis käyttämään kaikkia ihania kesähepeneitä *sydänsilmäemoji*.
  Ja pikaisia paranemisia, nimim. Täälläkin järkyttävä flunssa päällä :-D!

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Joka viikko? :o Niken kenkäparia lukuunottamatta tällainen ostospostaus on nähty viimeksi reilu kuukausi sitten ja yleensäkin teen tällaisen postauksen aina kerran/per kuukausi :) Mä käyn shoppailemassa noin kolmen tai neljän viikon välein ja netistä tilaan vähän useammin, mutta en usko että mun ostokset niin paljon tuhoaa luonnonvaroja. Niitä vaatteita valmistettaisiin silti :/ Mutta mun shoppailu on vähentynyt huomattavasti siitä mitä se on joskus ollut eli edistystä parempaan suuntaan on selvästi tapahtunut. Kiitos sulle tästä mielipiteestä :)

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Jep, niin on :) Voi mä en ole nähnyt missään hopean väristä, mutta voin kuvitella että se näyttää myös kivalta! Mäki odotan kans innolla, että pääsisin käyttämään tuota paremmin ja samoilla linjoilla mennään :p Ehdottomasti kiharoiden kaverina <3

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onks sul tommoset mustat ginan farkut? kyselsin et onks niissä pysynny väri ihan hyvin, vai onko haalistunnut pesussa?

 41. Avatar Sarita sanoo:

  Oi mitä ihania ostoksia! <3 Iski kauhee shoppailuhimo.. tai siis paheni entisestään :D

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Uii, ihana toi valkoinen mekko ja farkut! Pitäisi varmaan itsekin käydä sovittamassa noita farkkuja kun kaikki kehuu niitä niin mukaviksi! :D

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  minkä kokoinen toi korallin värinen mekko on ja kuinka pitkä oot? mietin vaan että tilaanko xs vai s :)

 44. Avatar Iina sanoo:

  Toivottavasti paranet pian! ♥ Ihana postaus jälleen, muhun iski taas jokainen tekemäsi löytö ja rakastuin molempaan mekkoon! Näyttävät varmasti upealta päällä ja etenkin vielä ruskettunutta ihoa vasten! :)

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Super kiva kuulla sun tykkäävän :) Ou nou! Nämä ostospostaukset on siitä vaarallisia, että ne saa aina shoppailuhimon aikaan ;>

 46. Avatar Saijis sanoo:

  On ollut ilo nähdä teidän tykkäävän näistä ostospostauksista :-) Kiva juttu, että nämä iski suhun! Ja onnistuit löytämään samat suosikit kuin mitkä mäkin olisin valinnut ;) Kiitos Meri ♥

 47. Avatar Saijis sanoo:

  AGREE ♥ Niin nätti ja tuo selkä, ah! Täydellinen rusketuksen kera :) Kannattaa! On ainakin sitten seuraavia juhlia varten jo mekko valmiina tai miksei sitä voisi säästää valmistujaisiinkin ;>

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vähän kiva! Meillä on sitten samanlainen maku vaatteiden suhteen :) Hyvä juttu, jos sain tällä postauksella nostettua sun kesäfiilistä <3 Vitsit mun puolesta kesä voisi tulla jo :) Kiitos paljon ja samoin sinne kans! Inhottavaa kärsiä tällaisesta :-/

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Joo on! Multa löytyy mustat, kolmet eri siniset sekä nyt valkoiset :) Ja väri on pysynyt tosi hyvin. Minkäänlaisia käytön jälkiä ei näy vieläkään eikä ne haalistu yhtään pesussa niin kuin esimerkiksi Dr. Denimit :s Suosittelen lämpimästi jo pelkän laadun puolestakin näitä :')

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Vau kiitti Sarita…<3 Vitsit miten kiva nähdä teidän tykkäävän näistä! Eiii :D Tiedän kokemuksesta, että tällaiset postaukset on niin vaarallisia. Aina nousee kova shoppailuhimo :'D

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Valkoinen väri toimii kummassakin vallan mainiosti :) Käy ihmeessä! Oon sataprosenttisen varma, että tuut ihastumaan – Näitä mukavempia farkkuja ei ole :p

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla on koko xs ja oon 162 :) Se on just oikean pituinen mulle, kun laitoin korkkarit jalkaan. Kertaakaan en meinannut astua sen päälle eikä muutenkaan tuottanut mitään hankaluuksia (:

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sama juttu täällä :|

 54. Avatar emmi sanoo:

  Samaa kysyisin, kun itse olen hurjat 170cm pitkä, pitäisikö valita m-koko, ettei jää lyhyeksi? Jos kerta xs oli sulle sopiva ja olen melkein 10cm pidempi :D

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos tästä ♥ Toivotaan! Tänään olo oli melkein jopa pahempi :< Mahtavaa! On aina niin kiva nähdä, että lukijan kanssa menee maku näin yhteen. Sanos muuta – Kesän rusketusta odotellessa :)

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä :s Kiitos, kun kerroitte! Täytyy ensi kerralla kiinnittää asiaan huomiota :)

 57. Avatar jannika sanoo:

  Olipas kivoja ostoksia! Itse olen todella lyhyt niin harmittaa, ettei lastenkaan puolelta oikein löydy sopivia maxi hameita :-(

 58. Avatar Noora sanoo:

  Pikaisia paranemisia! Mullakin tuntuu että kuume olisi nousemassa, mutta toivottavasti ei.. Nuo ginan farkut.. ♥ En edes tienny, että siellä on nyt noita myös valkoisina, joten täytyy käydä hakemassa itselle.. Mä en nimittäin enään melkein mitään farkkuja käytäkkään kun noita! ♥

 59. Avatar Ilonaah sanoo:

  voi kun ihana postaus ja ihania vaatteita! ♥ mun lemppareiksi nousivat tuo korallinvärinen mekko & tuo valkoinen hento mekko, ihania! ♥ ja tosi paljon paranemista sulle! :) ♥

 60. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihania ostoksia! erityisesti nuo urheiluvaatteet ja korallin värinen maksimekko oli mun mieleen <3 nuo ginan housut kuulostaa (ja näyttää) kyllä niin hyviltä, että munkin on pakko ostaa itselleni sellaiset! tarvitsisinkin uudet mustat farkut, joten osaatko sanoa onko noita mustina ja mikä tuon mallin nimi oli? :)

 61. Avatar Anni Suvisuo sanoo:

  Oi mitä ihanuuksia. Toivottavasti pääset pian kuntoon :)

 62. Avatar Kellen sanoo:

  Kun tabletilla katsoin, niin erottui tosi hyvin, mutta tietokoneella en sitten erota mitään tosta valkoisesta mekosta. Eli laitteesta riippuen tosiaan.
  Toi virkattu poncho on muuten ihan täydellinen! Tahtoo kans!

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Hei joo kyllä mä suosittelisin sulle joko s tai m-kokoa :) Jos oot muuten pientä kokoa, esim on pienet hartiat yms. niin sitten suosittelen ottamaan s-koon. Mutta muuten uskoisin tuon m-koon olevan parempi =)

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Piristävää kuulla tämä:) Kiitoksia! Voi ei,tiedän tunteen… Näin 162 senttisenä löytyy vielä hyvällä tuurilla sopivia, mutta vielä lyhyempien on varmasti vaikea löytää sopivia maksimekkoja ja maksihameita :s

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Voi Noora kiitos ♥ Eiii, toivotaan että se ei lähde nousemaan :s Niin inhottavaa, kun kuume nousee! Ja noista farkuista niin ehdottomasti parhaat :p Hyvä juttu, että sä oot myös löytänyt ne. Näitä ei nimittäin voita mikään ja kannattaa ihmeessä käydä nappaamassa myös valkoisena ;) ♥

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Oih kiitti kovasti tästä :) Ja huippuja suosikkeja ♥ Tuo korallin värinen mekko on myös mun suosikki ja innolla jo odotan, että tulisi seuraavat juhlat! Se vaan näyttää kaikissa tilaisuuksissa niin hyvältä :) Eiköhän näistä kivoista toivotuksista ole apua parantumiseen ♥

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :> Tykkäsin itsekin paljon! Ja urheiluvaatteiden ansiosta motivaatiokin on entistä enemmän nousussa :) Maksimekon uudelleen käyttöä odotellaan jo, mutta onneksi pian on tiedossa lisä juhlia <3 Ginan farkut ja nimenomaan nämä Alex-nimiset on kyllä kokeilemisen arvoiset! En olisi ikinä uskonut löytävän näin hyvin istuvia farkkuja :) Juu kyllä löytyy mustana ja mulla on ne myös. Niin ja se malli oli tosiaan tuo Alex ja löytyy myös korkeammalla vyötäröllä nimellä Molly :-)

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi mä oon täysin samaa mieltä :) Kaikki oli kyllä mieluisia juttuja! Samaa mäkin toivon, ehkä tämä tästä viimeistään huomenna (:

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Okeii :o Niin mä vähän ajattelinkin, että voisi johtua laitteesta :s Hei niinpä! Ja just eikä melkein täydellinen kesän lämpöisille päiville :p

 70. Avatar Anonyymi sanoo:

  Paranemisia!
  Mulla on tuollaiset samanlaiset shortsit, mutta vaan ei värisenä/kuosisena ja on kyllä niiiin mukavat päällä! En malta odottaa kesää etä pääsis niitä sitten käyttämään.
  Ja mäkin tykkään Ginan farkuista ihan tosi paljon! Multa löytyy yhet siniset ja mietin et noi valkoset olis aika kivat, mutta en nyt osaa ite arvella et onko ne sellaset "peittävät", tai et ei näy läpi?

  Ihania ostoksia kyllä kaikenkaikkiaan ♡

 71. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ootko huomannu et onko ginan farkuis toi farkkulappu helposti halkeileva? :)

 72. Avatar Anonyymi sanoo:

  Osaatko sanoa onks Ginalla vastaavia pidempilahkeisia farkkuja, jotka ois muuten Mollyjen tapaiset? Ärsyttää kun dr denimeissä on lahkeen pituus hyvä mutta hintalaatu-suhde ei oikein kohtaa ja Ginan Mollyt taas on muuten tosi hyvät, mutta 171cm pitkänä lahkeita saa kiskoa koko ajan ylöspäin :-( täälläpäin ei nimittäin Ginaa ole niin en haluaisi netistä sokkona tilata taas…

 73. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tähän pakko tulla eri anona sanomaan, että tuskin niitä valmistettaisiin jos ei olisi kuluttajia jotka ne ostaisi, kun kaikki ajattelee samalla tavalla niin muutosta ei synny tietenkään. Fiksu kommentti ekalta, oon kanssa vähän tsekkaillut että huh mikä määrä uusia vaatteita tänne aina ilmestyy!

 74. Avatar Jenna sanoo:

  Mulle kaikki heti nyt!!! Ihania ♥ Sä näytit niin upeelta tuossa maximekossa vaikka kokonaan en sua siinä nähnyt niin ainakin voin kuvitella. :) Sulle sopii ihan mikä asu vaan, vaikka roskasäkki niin näyttäsit kauniilta. :D♥

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Joo niissä ensimmäisissä, jotka mulla on ollut puoli vuotta käytössä niin se on haljennut hieman. Mutta ei kuitenkaan pahasti eikä muissa ole ollut samaa vikaa :)!

 76. Avatar Anonyymi sanoo:

  Minkä nimiset noi ihanat ginan farkut on?! Ja näkyykö läpi ?:) oon kauan aikaa ettiny valkosia, mut aina näkyy läpi..

 77. Avatar Saijis sanoo:

  En osaa varmasti sanoa, mutta ootko kokeillut Lisa-nimisiä farkkuja? Tilasin aluksi sellaiset valkoisena ja ne oli mulle liian isot :s Ehkä hieman leveämpi malli, mutta pituus oli ainakin huomattavasti pidempi kuin Mollyissä :s Mutta en tiedä kannattaako netistä tilata, kun en ole täysin varma :/ Ne on ainakin pidemmät ja voisi olla sulle hyvät, mutta testaa vaikka joskus liikeessä jos käyt siellä :)!

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Eii ihana Jenna :) Oi kiitos ♥ Miten sä osaatkin ilahduttaa näillä sun kommenteilla niin paljon! Höpö höpö, mutta tämä kohteliaisuus piristi paljon mun kipeänä vietettyä iltaa :) Oot huippu ♥

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on Alex-nimiset :) Eikä näy mulla ainakaan yhtään läpi! Yllätyin itsekin, kun ei mitään vilkkunut takaa. Esimerkiksi Dr. Denimien valkoisissa näkyy kaikki läpi :-/

 80. Avatar Nelli sanoo:

  Vau mitä mekkoja ja hepeneitä, aivan ihania :) sovitin itsekin vilassa tuota ponchoa, mutta en sitten ollu varma tulisko käyttöön kuitenkaan ja hintakin oli aika korkea :s voi olla että silti vielä joku päivä käyn hakemassa sen sieltä :-D ♡

 81. Avatar Anonyymi sanoo:

  House of Brandonin yhteistyökumppanit ei sais valita alle kympin tuotteita, kuten tuo t-paita…:) Etkö lukenut sääntöjä?

 82. Avatar Anonyymi sanoo:

  jokainen tyylillään, bikbokin instassa ainakin näkynyt molempia mekkoja molemmin päin. toi trikoinen on ainaki tosi kiva toi halkeema etupuolella :)

 83. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit, että on aina ihana nähdä sun pitävän näistä ja kommentoivan niin aktiiviesti :) Tuo Vilan poncho on ihana, mutta se on kyllä hieman arvokas… Jos kuitenkin tuntuu siltä, että sitä tulee käytettyä niin käy ihmeessä hakemassa se :p! Mä ainakin tykkään paljon ♥

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Olen lukenut säännöt, mutta en muista nähneeni siellä tuollaista kohtaa :o Eikä mulle ainakaan kukaan sanonut mitään, kun sen tilasin :)

 85. Avatar Saijis sanoo:

  Oli pakko käydä heti katsomassa ja hitsit, että varsinkin tuo sininen näytti hyvältä! Täytyy joskus testata, kiitos sulle paljon vinkistä :p

 86. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos :) Oii ne on kyllä ihanat! Mä kans odotan, että pääsisin jo käyttämään niitä paremmin juoksulenkillä :) Ja Ginan farkkuja ei voita mikään…<3 Mä pelkäsin samaa kuin sä, mutta näistä ei näy yhtään läpi! Kuin taas esimerkiksi Dr. Denimeistä näkyy kaikki inhottavasti läpi :s Eli kannattaa kyllä harkita näiden ostamista.

  Isot kiitokset sulle ja hyvä, että pidit kaikista ostoksista <3

Kommentoi