Vapaaehtoinen hiljaisuus

IMG_4240f

IMG_4332h

Hei te kaikki siellä ruudun toisella puolella, mä oon taas täällä! Muutamien huolestuneiden kommenttien saattelemana tulin hieman kertomaan teille ajatuksia näistä mun parista koneettomasta päivästä. Eihän tämä ”pari koneetonta päivää” edes kuulosta pahalta, mutta mun kohdalla sellaista ei olla nähty sitten reilun kahden vuoden aikana kertaakaan.

IMG_4301zz

IMG_4367z

Siitä päivästä asti, kun Saijis rekisteröitiin Bloggeriin on se elänyt mun mukana tai mä sen mukana. Bloggaamisesta tuli pienessä ajassa rakas harrastus eikä mennyt kauaa, kun postaamisen pystyi jo nimittämään yhdeksi luonnolliseksi päivärutiiniksi. Rutiini on ollut niin tasaisen säännöllinen, että postauksia on harvoin jätetty välistä ja reissuun lähtiessä on niitä kirjoiteltu valmiiksi luonnoksiin yön pimeinä tunteina. Ja silloin, kun jotain harrastusta kohtaan syntyy näin kova intohimo niin tietää löytäneensä sen oman jutun

IMG_4272s

IMG_4372s

En tiedä johtuuko se tuosta suuresta intohimosta, riippuvuudesta vai mistä, mutta mä en ole koskaan muiden bloggaajien tapaan kokenut tarvitsevani tästä hommasta ”lomaa”. Tämän kahden vuoden aikana ei sanat blogiloma tai blogitauko ole kuulunut sanavarastoon, mutta nyt mä halusin testata tätä. Melkein voisi sanoa, että tämä meni testinä itselle. Halusin nähdä, että mitä koneen kiinni pitäminen tuo mulle lisää elämään. Miltä tuntuu olla poissa koko sosiaalisesta mediasta (okei, Instaa päivitin parisen kertaa). Ja ennen kaikkea halusin nähdä, että pystyykö pieni breikki antamaan mulle jotain entistä enemmän.

IMG_4312s

IMG_4358s

Teitä alkoi varmaan kiinnostamaan vastaus? Ajattelin, että tämän kahden päivän aikana saisin enemmän asioita aikaiseksi – Väärin. Viettäisin enemmän aikaa kaikkien läheisten kanssa – Oikein. Saisin isomman vahvistuksen siitä, että tämä blogi on osa mua – Oikein. Loppupeleissä tällainen breikki puhdisti ilmaa ja auttoi huomaamaan sen, että ei tämä bloggaaminen viekään mun päivästä niin paljon aikaa kuin olin kuvitellut. Kokonaisuudessaan tämä teki tosi hyvää, mutta en todellakaan olisi pystynyt tai edes halunnut olla kauempaa pois täältä. On tämä selvästi se ”mun juttu”. Eikä inspiraatiosta ainakaan ole pulaa. Nyt entistä inspiroituneempana ja vahvempana takaisin tässä rytmissä.
”I’m back like I never left”

IMG_4274k

Trench Sheinside (gift) | Shirt Lindex | Boyfriend jeans Cubus | Shoes Nike (addlink) | Watch Marc Jacobs | Sunnies Cubus

Onko teistä joku pitänyt lomaa sosiaalisesta mediasta? Millaisia havaointoja se sai aikaan?


63 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:54h, 03 toukokuun Vastaa

  Kiva postaus ja ihana asu;)
  T, Meri

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:00h, 03 toukokuun Vastaa

  Ilahduttavaa kuulla, että tällainen "avautumis"-postaus oli sun mieleen! Kiitti Meri :')

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:13h, 03 toukokuun Vastaa

  IHANAT housut!! ❤ muistatko yhtään minkä hintaset nuo housut ovat? :-)
  Olet upea❤

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:15h, 03 toukokuun Vastaa

  Postaat ihanan aktiivisesti, ja postauksiesi lukemisesta on tullut minullae päivärutiini (hihii). Minulla ehtikin olla jo ikävä (kävin tarkistamassa koko ajan onko tullut jo postausta :))! Sinulla on ihanan iloinen blogi, ehdottomasti lempparini!
  T. Iida :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:18h, 03 toukokuun Vastaa

  itse haluaisin kokeilla mutta en tiedä pystynkö :D aina automaattisesti tulee otettua se puhelin/kone kouraan ja selattua kaikkea jos on tylsää tms.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:24h, 03 toukokuun Vastaa

  aika epäonnistunut asu..

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 21:43h, 03 toukokuun Vastaa

  Tuollaiset "lomailut" tekee varmasti ihan jokaiselle hyvää tavalla tai toisella. Muistan kun kerran unohdin mökille mentyä laturin kotiin (LUE: luulin unohtaneeni, oli tippunut auton penkin alle) ja tietenkin akun loputtua en voinut käyttää kännykkää. Oli toisaalta ihan vapauttavaa, mutta jotenkin hermostuttavaa kun ei päässyt selailemaan sosiaalista mediaa kun halusi. :D Tosi kivoja kuvia ja toi punainen on tosi kiva yksityiskohta asussa. : ) hrrr.. kengät ♥_♥

 • Avatar
  Ilonaah
  Posted at 21:54h, 03 toukokuun Vastaa

  tosi hyvä postaus! ♥ :) ihana asu & ihana sinä! ♥ musta noi farkut on ihanat ja niitten vaalean sininen väri sopii aivan täydellisesti tuon punaisen paidan kanssa yhteen! ♥ sulla on myös ihan älyttömän ihanat hiukset, rakastan niiden väriä! ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:59h, 03 toukokuun Vastaa

  Onko noi Theat sun mielestä isot, pienet vai normaalikokoiset? :) harkitsen niiden tilaamista, mutta koko hieman mietityttää..

 • Avatar
  Venla Karhu
  Posted at 22:09h, 03 toukokuun Vastaa

  Sometaukoja pidän aika useinkin :)

 • Avatar
  Jasmin
  Posted at 22:23h, 03 toukokuun Vastaa

  Pakko sanoa, että kiva lukea sultakin vähän tällaista "totisempaa" postausta :)! Aina mun mielestä plussaa, kun kanssabloggaajat näyttää vähän, mitä verhon takana oikeasti on, eikä vain ruoki sitä "bloggaajien elämä on täydellistä ja kaikki on aina niin pirun ihanaa"-kuvaa :D

  http://jasminsofi.blogspot.fi/

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 22:30h, 03 toukokuun Vastaa

  Ihan kiva toi asu, mutta nuo tuon tyyliset farkut ei oo ehkä mun mieleen … Mutta kiva jos tykkäät niistä ;)
  Mäkin jo mietin että missä ihmeessä sun postaukset on :D Mutta eipä tuo parin päivän tauko pahitteeksi ole sinullekkaan vaikka postauksiasi odotankin aina kovasti :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:42h, 03 toukokuun Vastaa

  Moi! :) Löysin sun blogin noin kuukausi sitten, jolloin luin muutamia uusimpia postauksia. Jo silloin mä kirjaimellisesti rakastuin sun blogiin! Siitä päivästä lähtien oon joka päivä käynyt lukemassa sun postauksia. Sun postauksia on ihana lukea, kuvat on mielettömän valoisia ja hyvin otettuja, postaukset on mun mielestä hyvän pitusia ja niin edelleen. Listaa voisi jatkaa loputtomiin! Oot ihan ehdottomasti mun lempibloggaaja :) Erityisesti sun asupostauksia on ihana lukea ja niitä kuvia ei voi muuta kuin ihastella! En oo tän kuukauden aikana vieläkään ymmärtänyt miten sulla on aina uusia ideoita blogia varten ja jokanen postaus on aina yhtä ihanaa luettavaa. :') Kaikkein ihaninta on, että kirjoittelet tänne lähes joka päivä, koska sun blogia on vaan niin ihana lukea (niin kun taisin jo sanoakin :'D)! x)
  – Jasmin

 • Avatar
  sanni
  Posted at 22:44h, 03 toukokuun Vastaa

  Ihanaa kun oot palannut :) täykky asu;)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:52h, 03 toukokuun Vastaa

  Kerran olin noin viikon ajan ilman MITÄÄN somea. Aluksi sen piti olla pekkä v-loppu, mutta jotenkin se jäi päälle. WhatsApp kaverit huolestui oonko kuollut, facebook räjähti ja bloggerin lukulista meni mukavasti iltalukemisena. :D Siitä ajasta kun olin ilman somea, muistan sen ensimmäisen illan. Mä pyrin levottomana, olin yksin kotona jolloin olisin normaalisti chattaillut ja kirjoittanut foorumeille. Vieroitusoireet oli ihan tajuttomat. Silti se pitäisi kyllä tehä uudelleen.

  Ehkä joskus onnistuisin näkemään maailmaa "uusi silmin", eikä pieninä vilauksina puhelimen näytöstä tarkistaen vain etten törmää kehenkään työmatkalla… Veikkaan, että someton v-loppu olisi kamala mutta ehkä samalla antoisakin. :D

 • Avatar
  Hanna Voutilainen
  Posted at 22:59h, 03 toukokuun Vastaa

  Joskus on tullut pidettyä töiden tai koulun takia lomaa – koin niihin keskittymisen tärkeämpänä – ja tajusin jättää rakkaan harrastuksen hiukan vähemmälle. Se teki itselleni hyvää, sille ideoita kertyi entistä enemmän ja puhti pakollisen tauon jälkeen oli entistä suurempi! :) Toisin sanoen mulle teki hyvää, kaikille se ei kuitenkaan sovi!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:36h, 03 toukokuun Vastaa

  Just toi et ei siin muuten mitään epänormaali olla poissa sosiaalisesta mediasta, mutta kun sä päivität aina blogia! :-D Itsekin pidän sellaisia päiviä aika useinkin. Mutta asu on tosi upee, just niin hyvä kokonaisuus että voisin varastaa vaikka omaankin vaatekaappiin ja pukea joku aamu ylleni! :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:45h, 03 toukokuun Vastaa

  Noni kiva kuulla tällästä! Ite olin hiihtolomalla varmaankin 4 päivää käymättä instassa. Teki kyllä hyvää ja siihen kun tottui niin ei ollu paha ollenkaan ja oikeesti huomas et miten paljon siihen kuluu turhaa aikaa! Palasin kuitenkin siihen normi"rytmiin" vaikka noiden neljän päivän aikana aattelin et igssä roikkuminen vähentyis :-D

 • Avatar
  Sirpale
  Posted at 06:32h, 04 toukokuun Vastaa

  Vaihtelu virkistää, näinhän se tais mennä ;)

 • Avatar
  Anni Suvisuo
  Posted at 07:38h, 04 toukokuun Vastaa

  Ihana kuulla tälläisiä ajatuksia. Tosi söpö asu myös :)
  – Anni

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 08:01h, 04 toukokuun Vastaa

  Hyvä postaus!♥
  Varmasti teki hyvää ja en oo pitänyt lomaa somesta, tekis kyl hyvää mutta entiiä haluankoXDd

 • Avatar
  Jasmina
  Posted at 08:09h, 04 toukokuun Vastaa

  Bloggaamiseen kun saa sen oikean rytmin ja osaa ajoittaa sen oikein arkeen niin silloin se tapahtuu luontevasti eikä ole haittana sille "oikealle elämälle pois koneelta". Jos sen saa toimimaan niin niin silloin tämähän on aivan älyttömän ihana ja antava harrastus.:) Mutta sitten jos se vie oikeasti aikaa arkielämästä ja haittaa jo muita asioita, niin sitten se ehkä ottaa liikaa. Itse olen pitänyt joskus muutaman päivän tauon, mutta on tullut aivan kauhea ikävä päästä jo takaisin blogin pariin. :D Joskus tuntuu että blogiin menee liian paljon aikaa ja sillon pitää hakea vähän sitä omaa bloggausrytmiä taas, että osaa ajoittaa sen oikeisiin hetkiin. :) (varsinkin kun mulla nämä pienet täällä kotona niin sitä vapaa-aikaa ei juurikaan ole) Ihanat kuvat niinkuin sulla aina. <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:31h, 04 toukokuun Vastaa

  Ne on samaan aikaan niin "poikamaiset", mutta myös mun yhdet lempparit :) Hintaa niillä oli muistaakseni 39.90€. Aww ihanasti sanottu, kiitti ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:36h, 04 toukokuun Vastaa

  Vau kiitos! Niin ihanasti kirjoitettu kommentti, että hymy nousi huulille :) Ilahduttavaa nähdä, että sulle on tullut tämän blogin lukemisesta oma päivärutiini <3 Voi mulla oli kans jo ikävä tätä touhua enkä olisi millään malttanut olla kauempaa pois. Kiitos vielä kerran sulle Iida! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:45h, 04 toukokuun Vastaa

  Kannattaa heittää itselleen haaste ja kokeilla edes päivä:) Mulla tauko koski enemmänkin tietokonetta, mutta se teki pelkkää hyvää! Se auttaa tajuamaan, että elämässä voi tehdä kaikkea muutakin kivaa, kun ei ole aina se puhelin tai tietokone mukana (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:49h, 04 toukokuun Vastaa

  Eii, tosi harmi kuulla ettet sä pitänyt :s Mä tykkäsin paljon – Samaan aikaan rento asu sunnuntaiksi, mutta silti siinä on jotain erikoista! Toki noi housut on sellaiset, että ne jakaa paljon mielipiteitä eri suuntaan :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:53h, 04 toukokuun Vastaa

  Sä se sitten osaat kirjoittaa niin positiivisia ja iloa hehkuvia kommentteja :) Mä oon sun kanssa samoilla linjoilla tuon yhdistelmän kanssa ♥ Vaalean sininen väri sopii jotenkin kivan raikkaasti yhteen tuon punaisen kanssa! Mulla itsellä on kauhea hiuskriisi menossa enkä oikein tiedä, että mitä tekisin niiden kanssa :D Mutta suuret kiitokset sulle tästä kommentista ♥!

 • Avatar
  Kata
  Posted at 09:55h, 04 toukokuun Vastaa

  Tuollaista olisi mukava kokeilla, tosin itse en postaa läheskään joka päivä vaan sen 3-5 kertaa viikossa, niinä päivinä kun en postaa niin en pahemmin koneella sitten olekaan, tai stten hommaan ihan jotain muuta kun bloggailua:D Sulla on kyllä kadehdittava postausrytmi, mutta joka päiväinen koneella istuminen ei ainakaan tällä hetkellä onnistu multa mikä on ehkä ihan hyvä:)
  Kaunis asu, tuo takki mää haluan tuollaisen ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:57h, 04 toukokuun Vastaa

  Ne on hieman normaalia kokoa pienemmät :) Jos siitä pohdit kokojen kanssa niin kannattaa valita puoli numeroa vähintään isommat! Silloin ainakin valinta menee nappiin :-)

 • Avatar
  Susanna Taanila
  Posted at 10:27h, 04 toukokuun Vastaa

  Hei tää nyt ei liity postaukseen, mutta kun oot tuolta ginatricotista tilaillu useesti niin ootko joutunu palauttaa tuotteita? Mietin vaan että onko se palauttaminen helppoa ja mihin ne kuuluu palauttaa jos ei pysty liikkeeseen viedä? :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:30h, 04 toukokuun Vastaa

  Se on ihailtavaa ja niin harvinaista nykypäivänä! Täytyy itsekin kokeilla joskus uudelleen :')

 • Avatar
  Iida Mikkonen
  Posted at 10:39h, 04 toukokuun Vastaa

  Musta on aina niin ihanaa lukea, miten ihmiset on oikeesti löytänyt oman juttunsa! Itsellä bloggaamisen kanssa on aina käynyt niin, että jossain kohtaa into lopahtaa ja sitten alotellaan taas uudestaan… ja uudestaan… Poistellaan vanhoja postauksia ja niinpoispäin. Musta tuntuu että mun into lopahtaa siihen tunteeseen, että ketään ei oikein _muka_ tuntuisi kiinnostavan, että teenkö mä sitä vai en :/

 • Avatar
  genna__
  Posted at 11:38h, 04 toukokuun Vastaa

  Tauko teki varmasti hyvää ja oot ansainnu sen <3

  Muuten randomisti tähän samaan, pidätkö sun iPhone 6:sessa mitään suojakuorta ja/tai kalvoa? Kestääkö ilman jos et pidä? :)

 • Avatar
  Sinituuli
  Posted at 12:02h, 04 toukokuun Vastaa

  Ihana asu, ja pakko kertoa näin unta susta viime yönä :D Näin unta että sulla oli beagle-koira ja se karkasi ja löysin sen :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:47h, 04 toukokuun Vastaa

  Pari päivää postaamatta..ei sitä voi miksikää some tauoksi kutsua :DD

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:11h, 04 toukokuun Vastaa

  Niin tekee :) Tämä pienikin breikki teki tosi hyvää ja sai taas muistamaan, että miten paljon mä tätä hommaa rakastankaan ♥ Eikä! Tiedän niin sun tunteen :D Toisaalta on helpottavaa olla juuri erossa tuosta kaikesta sosiaalisesta mediasta, mutta ilman puhelinta oleminen on myös hieman pelottavaa. Ja se tunne, kun sen puhelimen saa takaisin! Iso kiitos sulle Jenna tästä kommentista :) Punainen toimii munkin mielestä hyvin ja tätä kyseistä väriä tullaan näkemään mun päällä varmasti useamminkin ♥ :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:15h, 04 toukokuun Vastaa

  Jasmin, kiitos paljon! Niin mukava kuulla, että tällainen normaalista poikkeava postaus oli multa mieluinen :) En normaalisti tällaisista asioista kirjoittele, mutta nyt tuli sellainen tunne, että olisi hyvä "avata" hieman tätäkin puolta. Mun mielestä on niin väärin, että tuollainen kuva on syntynyt meistä bloggaajista. Se on kuitenkin kaukana siitä ja kaikki me ollaan vaan normaaleita ihmisiä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:33h, 04 toukokuun Vastaa

  Kiitos :) Ja harmi nähdä, että ne ei ole sun mieleen :/ Nuo kyllä jakaa paljon mielipiteitä ja se on ymmärrettävää! En itsekään pitänyt niistä aluksi, mutta ajanmyötä mielipide muuttui. Voi ihana :D Niin piristävää nähdä, että sä oot jo odotellut niitä! Mutta tauko teki ihan hyvää ja nyt uusilla voimilla jatkamaan tätä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:40h, 04 toukokuun Vastaa

  …Vau! Vedit mut ihan sanattomaksi ja piristit paljon mun huonosti alkanutta maanantaita :) Mä oon nimittäin tullut kipeäksi, mutta ihanaa että tänne oli ilmestynyt tällainen yllätys <3 Kiitos! Musta on hienoa, että sä tulit ensinnäkin kommentoimaan tämän ja mahtavaa, että mun kuvat sekä postaukset on sun mieleen. Mä haluan aina ottaa kuvat noudattaen samaa teemaa eli valoisia, tarkkoja ja selkeällä taustalla :) Voi mä en oikeastansa tiedä – Uusia ideoita tupsahtelee mielieen silloin tällöin ja kirjoitan ylös aina kaikki mahdolliset uudet toiveet sekä ideat. Mä haluan pitää postausrytmin säännöllisenä ja ihana kuulla sun pitävän siitä :) Vielä kerran jättimäinen kiitos sulle Jasmin…<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:50h, 04 toukokuun Vastaa

  Sanni mä oon sun kanssa samaa mieltä :) Ihanaa olla takaisin rytmissä! Kiitti hirmu paljon :')

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:15h, 04 toukokuun Vastaa

  Sun blogissa parasta on juuri sun hyvä postaustahti ;D eii tarvii taukoja :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:28h, 04 toukokuun Vastaa

  Ohoh! Täytyy nostaa hattua sulle :D Kuulostaa nimittäin hurjalta ja voin myöntää, että itse en pystyisi tuohon. Viikko ilman mitään kuulostaa pahalta ja näin blogia kirjoittavana se on hieman haasteellista :s Facebookkia tosin tulee selailtua enää harvemmin, joten viikko ilman sitä onnistuisi heti :D Mutta mä voin kuvitella nuo kaikki vieroitusoireet, huh! Mulla olisi varmaan vielä vaarallisemmat :D

  Niinpä, tällaiset lomat/tauot sosiaalisesta mediasta tekee vain hyvää. Siellä tulee nykypäivänä vietettyä niin paljon aikaa, että tauko tekee tuskin kenellekään huonoa :s Täytyy kans katsoa jos joskus kokeilisi kokonaista viikonloppua, mutta se tuskin onnistuisi :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:13h, 04 toukokuun Vastaa

  Kiva että palasit ja ihana asu! <3 Ja mulla on tapana katsoa kännykkää joka viides minuutti, kun on vaan pakko saada tietää mitä kaverit puuhailevat ja jutella WhatsAppissa. Pidän kuitenkin välillä "somettomia iltoja" koska ne auttaa vähän tähän addiktiin. :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:08h, 04 toukokuun Vastaa

  Heissan ihana Saija!

  Edelliseen in/out -postaukseen liittyen, mistä tilasit sun kukkakuviolliset korkkarit? Hoksasin, että ne passaisivat just eikä melkeen mun valkoisen mekon kanssa :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:41h, 04 toukokuun Vastaa

  Tuo on hyvä :) Juuri tuollaisten asioiden puolesta se kannattaa! Mulle tauko oli samaan aikaan helpottava, mutta kyllä mulle pieni ahdistus syntyi kaikesta postaamattomuudesta ja muista rästiin jäävistä jutuista :s Mutta oli kiva kokeilla ja nyt on ainakin inspiraatiota entistä enemmän! Hyvä juttu, että sulle tuollainen tauko teki pelkkää hyvää :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:42h, 04 toukokuun Vastaa

  Niinpä :D Tämä blogi tekee siitä heti epänormaalimpaa! Koska ei tätä voi hylätä vaan joka päivä tulee vaistomaisestikin päivitettyä :) Hei hyvä juttu. Itsekin varmasti pitäisin enemmän, jos en kirjoittaisi tätä. Oi oi kiitos!! Olipas se kivasti kirjoitettu loppuhuipennus :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:44h, 04 toukokuun Vastaa

  Jeii vähän kiva :) Tuo neljä päivää on jo pitkä aika! Instagramin selailuun kuluu kyllä todella suuri määrä aikaa (ja varsinkin silloin, jos siellä käy usein). Haha voi :D Mutta voin vaan kuvitella sitä selattavien määrää tuon neljän päivän jälkeen – Siihen varmaan meni hetki :-D Mut ei hullumpi idea! Täytyy katsoa jos pystyisin joskus itsekin tuohon :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:49h, 04 toukokuun Vastaa

  Se on aivan totta! Mulle teki ainakin tosi hyvää ja nyt on intoa entistä enemmän ;-))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:51h, 04 toukokuun Vastaa

  Super mukava nähdä teidän ottavan näin hyvin vastaan mun ajatukset:) Täytyy katsoa, jos sitä innostuisi "avautumaan" jatkossakin. Kiitti paljon Anni (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:54h, 04 toukokuun Vastaa

  ♥ Kiitos!! Se oli kiva kuulla :) Kannattaa joskus kokeilla, en itsekään pystyisi olla kauaa. Mutta pienikin breikki tekee yllättävän hyvää:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:07h, 04 toukokuun Vastaa

  Voi Jasmina se oli niin hyvin kuvailtu <3 Tuo on aivan totta ja mä oon huomannut kans saman, että mitä enemmän siitä tulee luonnollinen rytmi niin sitä enemmän siitä nauttii :) Siinä kohtaa, kun alkaa "mennä yli" niin sitten on hyvä pitää taukoa tai katsoa, jos ajan saisi järkättyä paremmin. Hei sama! Kun tästä tulee niin rakas harrastus niin ei sitä osaa olla postaamatta :D Niin joo totta, mutta sä oot kyllä hyvin onnistunut järjestämään ajan ja kun sen haluaa asettaa osaksi päivärytmiä niin silloin näkee, että se on se juttu josta pitää :) Kiitos paljon sulle tästä <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:13h, 04 toukokuun Vastaa

  Suosittelen :) Se oli erilaista, mutta ehkä myös kannattavaa! Mutta tuo on just hyvä, että silloin kun ei istu koneella näpyttämässä postauksia niin kannattaa tehdä jotain muuta :) Oi kiitos! Mä oon itsekin tosi tyytyväinen tähän rytmiin ja tämä on sellainen, jossa haluan jatkossakin pysyä. Joskus se on helpompaa ja joskus vähän vaikeampaa (: Tuo takki on kyllä hankkimisen arvoinen! Niin simppeli, mutta rento päällä ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:20h, 04 toukokuun Vastaa

  Ei haittaa, vaikka ei liity tähän :) Joo oon palauttanut! Ne saa palauttaa sinne, josta on noutanut paketin. Eli mä oon esimerkiksi noutanut paketin Siwasta ja palautin samaan paikkaan :) Paketti pakataan (sama pussi käy) ja sisälle tulostetaan Ginan sivuilta lappu tai kirjoitetaan käsin, jos ei omista tulostinta. Sitten se mukaan pussiin, pussi kiinni ja palautus lappu pussin päälle – Helppoa ja aika nopeaa! :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:26h, 04 toukokuun Vastaa

  Heiii :) Mä tilasin ne Nellyltä! Ja sama täällä ;-) Ne mätsää paremmin kuin hyvin mun valkoisen mekon kanssa. Piristää kummasti kokonaisuutta ja kiva, kun normaalista poiketen kuosi löytyy kengistä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:44h, 04 toukokuun Vastaa

  Tämä on kyllä ehdottomasti se mun juttu ja moni mun läheinenkin on sanonut, että musta huomaa sen "innostuksen", kun puhun tästä :) Eikä… Harmi kuulla, että sulle on käynyt noin :s Ei kannata kuitenkaan ajatella, että ketään ei kiinnosta! Varmasti kiinnostaa ja ajan myötä niitä kiinnostuneita tarttuu mukaan varmasti – Ei kannata missään nimessä luovuttaa :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:47h, 04 toukokuun Vastaa

  Mukava kuulla tämä :) Kiva, jos oot tuota mieltä <3 Kyllä mä pidän! Mulla on tällä hetkellä siinä suojakuori, mutta näytössä ei ole mitään kalvoa. Näyttö naarmuilee muita iPhoneja helpommin, joten suojakalvo olisi tarpeellinen :/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:48h, 04 toukokuun Vastaa

  Jättimäiset kiitokset :) Näitkö! Haha voi ei ihana, mä hymädin itsekseni :D Kuulostaa hauskalta unelta :D Ehkä se oli enneuni ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:49h, 04 toukokuun Vastaa

  Kyllä itse asiassa mun kohdalla voi :) Tekstissäkin lukee, että en ole koko tämän reilun kahden vuoden aikana ollut kuin maksimissaan päivän ilman konetta. Joten siihen nähden se on normaalista poikkeava tauko :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:55h, 04 toukokuun Vastaa

  Aw ihana sinä :) Kiitos tästä! Lupaan, että mitään taukoja ei ole suunnitelmissa tulevaisuudessa ;-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:05h, 04 toukokuun Vastaa

  Ihana palata, kun täällä odottaa näin iloiset lukijat <3 Ohoh :D Mutta pakko myöntää, että itsekin tulee katsottua puhelinta usein ja ihan vaan sen takia, että "jos sinne olisi sattunut ilmestyä jotain". Nuo somettomat illat on kyllä käteviä ja täytyisi itsekin alkaa pitämään sellaisia :) Tämän blogin takia ne on melkein mahdottomia, mutta ei sitä koskaan tiedä jos innostuisin :)

 • Avatar
  Anna
  Posted at 09:20h, 05 toukokuun Vastaa

  Ihana asu <3 Tauko tekee tosiaan välillä hyvää :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:25h, 05 toukokuun Vastaa

  Kiitän <3 Se on aivan totta! Yllättävän paljon virkisti ilmapiiriä tällainen pienikin breikki :')

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 17:35h, 05 toukokuun Vastaa

  voi saija oot niin kaunis ♥ huippua kuulla, että sun inspiraatio tätä juttua kohtaan on kokoajan nousussa, nimittäin tää lukeutuu ehdottomasti mun suosikkiblogeihin ♥

Post A Comment