GO GREENSMOOTHIE

IMG_2346

Vihreitä terveisiä keittiöstä  Vuorossa olisi nyt paljon toivottu smoothieresepti ja tällä kertaa mennään mun mukavauusalueen ulkopuolelle! Mä en nimittäin vielä syksyllä innostunut tästä uudesta smoothietrendistä, joka liittyi monien suosimiin terveellisiin vihersmoothieihin. Ajatus pinaatista, porkkanasta, inkivääristä yms. yhdessä sekoitettuna hieman kuvotti mua. Mä satuin kuitenkin eräänä päivänä kaupassa saamaan päähänpiston, että nyt kokeilen. Lastasin ostoskoriin vähän mitä sattui ja lopputuloksesta tuli… Noh yllättävän hyvä! Mitään muita sekoituksia en ole vielä uskaltanut testata, mutta ehkä vielä joku päivä. Tässä tulee kuitenkin tämä mun yksi ja ainut vihersmoothie:

IDKUVAh

IMG_2287ö

Tarvitset:
Salaatinlehtiä
Kurkkua
Pinaattia
Porkkanaa
Avokadoa
Kiiviä
Omenaa
Banaania
Inkivääriä

IMG_2305sl

Ensimmäisenä kuori/pilko hedelmät ja vihannekset tarpeeksi pieneksi. Mä laitoin kaikkea vähän oman maun mukaan! Avokadoa ja pinaattia hieman enemmän, kun taas inkivääriä vain pikkusen.

IMG_2315ls

Lisää kaikki ainekset sekoittimeen ja blendaa ne tasaiseksi. Joukkoon kannattaa kaataa vielä lisäksi jääkylmää vettä, koska muuten siitä saattaa tulla liian paksua.

IMG_2284k

Kaada smoothie lasiin tai pulloon. Mä itse tykkään juoda tämän smoothien pillillä tällaisesta lasisesta pullosta. Kuulostaa hieman hassulta, mutta mun mielestä se maistuu tästä paljon paremmalta :D

IMG_2344

Sitten se on valmista nautittavaksi Vaikka syön päivittäin hedelmiä ja vihanneksi niin silti mulla on vaikeuksia saada syötyä niitä kuitenkaan suositellun annoksen verran. Siihen tämä smoothie on ollut oivallinen ratkaisu, nimittäin tässä saa päivän vitamiinit yhdellä lasillisella!

Mä ajattelin uskaltaa kokeilla myös muita sekoituksia, joten jos teillä on antaa omia vihersmoothie reseptejänne niin vinkkailkaa niitä ihmeessä kommenttiboksiin. Ja kertokaa meinaatteko joskus kokeilla tätä?62 Comments
 • Avatar
  sanni
  Posted at 21:59h, 11 huhtikuun Vastaa

  Näyttää hyvältä! Selailin just vanhoja postauksia ja mietin koska tulee taas reseptejä eli tuli tosi sopivaan aikaan! Mä en oo (vielä) innostunut vihersmoothieista, mutta oon huomannu lisäileväni avokadoa smoothieisiin aika usein joten taidan kokeilla tätä seuraavaksi!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:01h, 11 huhtikuun Vastaa

  Ootko laittanu pinaatit jääpaloiks vai? :D aika hyvä idea! Ite en oo vielä uskaltanu tutustua vihersmoothieihin mut ehkä joskus sitten…

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:01h, 11 huhtikuun Vastaa

  Kiva postaus;)
  T. Meri

 • Avatar
  Viivi Vilja
  Posted at 22:04h, 11 huhtikuun Vastaa

  Täytyypä heti huomenna kokeilla! Millä ohjelmalla oot muuten tehnyt sun bannerin? Se on ihana♥♥

 • Avatar
  Sara
  Posted at 22:15h, 11 huhtikuun Vastaa

  Mäkin innostuin näistä helmikuussa, mut sit join itteni jo "ulos" noista. :D Alko jo ällöttää ajatuskin! Pitäis varmaan koittaa jotain uutta komboa niin ehkä saisin taas uutta puhtia ;D

 • Avatar
  Henna
  Posted at 22:27h, 11 huhtikuun Vastaa

  Näyttääpä herkulliselta! :-) terkuin http://www.hennanblogii.blogspot.com

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:56h, 11 huhtikuun Vastaa

  Tämä maistuu myös yllättävän hyvältä, vaikka väri sai mut aluksi hieman ennakkoluuloiseksi :p Ooh vähän tällä postauksella oli sitten hyvä ajoitus! Avokado toimii tosi hyvin smoothieissa ja jos kerran tykkäät siitä normaalistikin niin suosittelen lämpimästi testaamaan tämän :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:00h, 11 huhtikuun Vastaa

  Ei en ole :D Vaan oon ostanut kaupasta sellaisen Apetit-merkkisen pinaattipussin, joka löytyy pakastealtaasta. Mä olin kans aluksi vähän ennakkoluuloinen näitä kohtaan, mutta kuitenkin sen verran utelias, että päätin vihdoin testata :D Ehkä säkin joku päivä uskallat vielä testata :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:02h, 11 huhtikuun Vastaa

  Olipas kiva kuulla sun pitävän tästä! Kiiitos Meri :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:04h, 11 huhtikuun Vastaa

  Joooh!! Kerro sitten heti, että mitä pidit :p Oon tehnyt sen Picasa-nimisellä muokkausohjelmalla :) Aww kiitos paljon Viivi ♥

 • Avatar
  Elina
  Posted at 23:07h, 11 huhtikuun Vastaa

  Jooo, pitää kokeilla! Joudun kyllä jättää omenan, kiivin ja porkkanan pois koska oon allerginen, mut voishan sitä kokeilla miltä maistuu ilman niitä :) toi lasipullo on tosi kivan näköinen "tarjoiluastia" (uskon et smoothie maistuu siitä paremmalta :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:11h, 11 huhtikuun Vastaa

  Mitäää eikä:D Tiedätkö, että mä vähän pelkään, että mulle käy ihan samalla tavalla! Tätä on nimittäin viime aikoina tullut tehtyä sen verran usein :'D Kokeile ihmeessä erilaisia sekoituksia, jos vaikka innostus näitä kohtaan palaisi takaisin ;-)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:12h, 11 huhtikuun Vastaa

  Vaikka mulla ei ollut aluksi yhtään mitään hajua, että miltä lopputulos näyttäisi tai maistuisi niin kyllä tästä tuli herkullisen raikasta! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:20h, 11 huhtikuun Vastaa

  Mä laitan usein viher-smoothieen lehtikaalia, tuoretta kotimaista pinaattia, omenan, kurkkua, banaania, avokadoa sekä hieman spiruliinaa :) Jos teen perus smoothien laitan siihen tuoretta ananasta, banaania, päärynää, kiiviä, chia-siemeniä, kookosöljyä sekä mangoa :) Molempia, kun tekee isomman erän niin niin on kiva, kun on työaamuina valmiina aamupala jääkaapissa! :) Joskus saatan ottaa sheikkeriin töihin evääksi myös itsetehdyn smoothien! Maistuu ihanalta lounaalla töissä! <3

  – Pauliina

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:30h, 11 huhtikuun Vastaa

  Raakaa pinaattia ei suositella syötäväksi hirveän usein. Kannatta lukaista tämä:

  http://www.pohjolansanomat.fi/Ruoka/1194793823838/artikkeli/saako+pinaattia+syoda+ryoppaamatta.html

  :)

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 23:38h, 11 huhtikuun Vastaa

  Pitäisipä joskus kokeilla!:)
  Ja huippu postaus jälleen♥

 • Avatar
  taya
  Posted at 23:59h, 11 huhtikuun Vastaa

  namnamnammmm! Tehosekoitin kotiutui juuri meidänkin kämppään ja oonkin etsiskellyt kaikkia kivoja smoothiereseptejä :3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:01h, 12 huhtikuun Vastaa

  Hei vähän ilo nähdä sun innostuvan testaamaan tätä :) Voi ei! Mutta ei hätää, nuo pystyy helposti jättää pois tai korvaamaan esimerkiksi limellä. Vähän kiva, että sä ajattelet kans noin! Se nimittäin maistuu huomattavasti paremmalta :p

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 00:10h, 12 huhtikuun Vastaa

  Mäkin voisin yrittää tehdä jonkinlaista smootieta :) (Jos vaikka en siinä sentään saisi keittiössä katastrofia aikaiseksi :D ) Jos päätän joku päivä tehdä tuota niin taidan vähän muokkailla aineksia koska en oikein tykkää ainakaan avokadosta ja ei tuo pinaatti ja inkivääri kuulosta välttämättä kovin huokuttelevalta ;D Sori oon hieman ennakkoluuloinen tuollaisia erikoisempia yhdistelmiä kohtaan :D Mutta tuo voi kyllä olla tosi terveellistä :) Nää sun resepti postaukset on ihania ♡ Anna tulla vaan lisää ;)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:33h, 12 huhtikuun Vastaa

  Voisitko joskus tehä silleen, että sulle laitetaan kysymyksiä ja sitten sä ja Tatu vastaatte niihin videolla?:))

 • Avatar
  Anni
  Posted at 07:34h, 12 huhtikuun Vastaa

  Ihania kuvia! Millä oikeen muokkaat kuvat uudella koneella? :-) voisi ehkä itsekin ryhdistäytyä smoothien teossa, ehkä joskus uskaltaisin kokeilla vihersmoothia :-D

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 09:05h, 12 huhtikuun Vastaa

  Vaikuttaa kyllä kovin herkulliselta, kiitos vinkistä :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:54h, 12 huhtikuun Vastaa

  Jee kiva että teit tällasen paljon hehkutetun vihersmoothien reseptin, sillä mä oon ollu kiinnostunu noista jo jonkin aikaa. Pitää kyllä kokeilla miltä se sitten mahtaa maistua! :D Mistä muuten oot ostanu ton kivan lasipullon, josta joit tota smoothieta? Ps. Sun blogi on ihan paras! ♡

 • Avatar
  Jeannay Juliet
  Posted at 11:04h, 12 huhtikuun Vastaa

  Mun on pitänyt kokeilla vihersmoothieta jo kauaa aikaa sitten, mutta nyt innostuin tän postauksen myötä lisää, joten tänään on tiedossa kauppareissu! :D♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:07h, 12 huhtikuun Vastaa

  Tässä olisi vinkki yhteen 'puhdistavaan' smoothieen tää on hyvänmakunen mun mielestä ainakin :D Niin ja tähän ois tarkatkin ohjeet mutta suosion oman maun mukaan laittamista: banaania tai ananasta, mantelimaitoa, avokadoa, tammenlehti salaattia, vehnänorasta, Chiasiemeniä, ripaus kardemummaa ja kanelia ja kaikki blenderissä sekasin. Tähän voi myös pistää palkkari jauhetta jos sattuu olemaan. :)

 • Avatar
  Venla Karhu
  Posted at 11:13h, 12 huhtikuun Vastaa

  Uskaltaakohan tätä maistaa kun ei ole tollasta lasia ;D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:32h, 12 huhtikuun Vastaa

  Osaisitko auttaa mua mun ongelmassa? Eli aina kun lataan blogiin bannerin, niin ne kuvat tummenee alkuperäisestä. Missä vika?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:56h, 12 huhtikuun Vastaa

  Mäkin kokeilin hiljattain ja yllätyin kovasti! Mä laitoin salaatinlehtiä,pinaattia,viinirypäleitä,avokadoa,banaania ja sit kanssa mantelimaitoa pikkasen!:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:08h, 12 huhtikuun Vastaa

  Kiva postaus, itse en ole vielä vihreitä smoothieita uskaltautunut testaamaan (: ehkä nyt voisin, kun on niin kivan kuuloinen resepti :D
  Tää ei nyt liity tähän, mutta ootko tilannu lenkkareita niken verkkokaupasta? Jos oot nii tuleeko sieltä tullimaksuja? Kiitos jos vastaat! :)
  -atsis

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:20h, 12 huhtikuun Vastaa

  Tää ei liity varsinaisesti tähän postaukseen, mutta voisitko tehdä postauksen juoksemisesta?:) kiitos hyvästä blogista, keep up the good work :)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:44h, 12 huhtikuun Vastaa

  Ei liity postaukseen mutta mistä sää lähtisit ettimään ylppärimekkoa? Alkaa itellä paniikki iskeä kun ei mistään tunnu löytyvän "sitä oikeaa"! :-/ netistä oon kattellu mm. Zalandolta, bubbleroomilta, hersecretiltä ja nelltyltä. Onko sulla vinkata joku hyvä nettikauppa tai ihan joku kaupungiltakin löytyvä pulju käy! Asun Oulussa mutta oon menossa vajaa 2vk päästä käymään Helsingissä eli sieltäkin vois kyllä kattella jos tiiät sieltä jonku ihanan aarrepaikan! :-) pitäis se mekko alkaa löytyä pian.. Jos vaan viittit niin voisit linkata joitain mistä ite pidät! (Jos vaikuttaa asiaan niin mulla on vaalee pitkä tukka) kiitos tuhannesti jos jonkun vinkin osaisit heittää! :-)<3

 • Avatar
  Ilona Katariina
  Posted at 16:34h, 12 huhtikuun Vastaa

  Tuota on kyllä aivan pakko kokeilla! Ootko mistä ostanut ton lasipullon? Ihana! Oon ettinyt niin paljon jotain ton tyylisiä. en itse tekstissä nähny kerrottavan vai meniko vain ohi? :o

  http://ilonakatariina.blogspot.fi/

 • Avatar
  Joanna
  Posted at 18:35h, 12 huhtikuun Vastaa

  Näyttääpä hyvältä! :)

  http://joannabelieve.blogspot.fi/

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 19:27h, 12 huhtikuun Vastaa

  En oo ite vielä innostunu niinkään näistä vihersmoothieista, mut ehkä mulle vielä käy samoin kun sulle, että kokeilen ja koukutun :-D saa nähdä! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:22h, 12 huhtikuun Vastaa

  Oma vihersmootie lemppari : jäävuorisalaattia,porkkanaa,kurkkua,mandariinia ja maustamatonta jogurttia
  Tällä kokeilin ite ja tykästyin

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:18h, 12 huhtikuun Vastaa

  Mitä vinkkejä!! Vauu kiitos :o Näistä oli hurjasti apua ja varmasti kokeilen ensi kerralla. Mun on monesti pitänyt muuten testata tuota kookosöljyä smoothiessa, mutta en ole vieläkään muistanut… Jos huomenna aamulla :) Ananas on muuten ihanan raikas vaihtoehto! Ja mä oon kans pari kertaa ottanut töihin näitä mukaan – Helppoa ja nopeaa evästä :p Kiva tehdä edellisenä päivänä tai esimerkiksi aamulla valmiiksi. Kiitti sulle vielä kerran <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:20h, 12 huhtikuun Vastaa

  Mä luin tuosta hetki sitten :) Teen tätä noin 2-3 kertaa viikossa ja aina ei ole pinaattia sekä muita raaka-aineita saatavilla… Joten en usko, että mun käyttämät määrät on haitaksi :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:21h, 12 huhtikuun Vastaa

  Kyllä ihmeessä kannattaa testailla :) Näppärä tapa saada kaikki päivän vitamiinit! Aww kiitoksia sinne sulle Ansku – Oot niin aktiivinen, että ei voi kuin hymyillä näille sun kirjoittamille positiivisille kommenteille ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:39h, 12 huhtikuun Vastaa

  Älä muuta sano :) Terveellistä, täyttävää ja herkullista! Hei sitten tämä postaus tuli juuri oikeaan aikaan ja Recipes-tagista löytyy lisää smoothiereseptejä, jos kiinnostaa :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:42h, 12 huhtikuun Vastaa

  Joooh! Mä oon kans aika amatööri keittiössä, mutta näiden kanssa ei ole onneksi koskaan ollut ongelmia (kop kop) :) Ne on tosiaan hieman erikoisen kuuloisia, mutta mikään niistä ei maistu erikseen tässä vaan yhdessä niistä tulee raikas kokonaisuus. Jos pelkäät pahaa makua niin kannattaa laittaa kiiviä ja banaania eniten niin maku on makea :p Terveellistä ainakin, jos ei muuta! Ihana kuulla sun pitävän näistä postauksista… ♥ Voisin jakaa näitä jatkossakin, kun nämä näyttäisi olevan niin toivottuja =)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:44h, 12 huhtikuun Vastaa

  Mä en osaa olla yhtään luonnollisesti videolla :s Täytyisi harjoitella sitä, jos vaikka jossain välissä uskaltaisin tehdä niitä tänne (: Mutta muuten idea kuulostaa mielenkiintoiselta ja voisin kirjoittaa sen ylös. Kiitti tästä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:46h, 12 huhtikuun Vastaa

  Kiitos Anni :) Mä muokkaan ne tässä alunperin olevalla iPhotolla! Jooo suosittelen, tällainen on piristävän raikas esimerkiksi aamupalaksi :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:57h, 12 huhtikuun Vastaa

  Tämä oli mullekin positiivinen yllätys! Toivottavasti sä Reetta tuut tykkäämään :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:19h, 12 huhtikuun Vastaa

  Tämä postaus tuli sitten juuri oikeaan aikaan :) Mua alkoi kans kiinnostamaan ne, kun niitä oltiin hehkutettu monessa eri paikassa! Kannattaa maistaa ja varsinkin tämä on ollut mun mieleen, kun maku pysyy makean raikkaana. Lasipullo on ostettu vähän aikaa sitten Clasohlsonilta! Suuret kiitokset, varsinkin viimeinen lause piristi paljon mieltä :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:21h, 12 huhtikuun Vastaa

  Hei mahtava juttu, että mä sain sut innostumaan kans testailemaan tätä :) Tuut varmasti yllättymään! Ja kerro vaikka mulle sitten, että mitä pidit lopputuloksesta :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:23h, 12 huhtikuun Vastaa

  Puhdistava-smoothie kuulostaa omaan korvaan ainakin kokeilemisen arvoiselta jutulta :) Sisältää hieman erikoisempia juttuja, mutta on varmasti sitäkin terveellisempi! Täytyy napata nämä sun kertomat raaka-aineet ensi kerralla kaupasta mukaan ja testata :) Saattaa olla, että mä tuun ihastumaan tähän… Nimittäin rakastan kanelin ja kardemumman makua <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:24h, 12 huhtikuun Vastaa

  Heh kyllä uskaltaa ;-) Toimii hyvin myös normaalissa korkeassa lasissa! Mutta myös pillillä nautittuna se maistuu herkulliselta :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:30h, 12 huhtikuun Vastaa

  Joo mulla oli sama ongelma joskus (: Kannattaa ladata banneri jotain muuta kautta blogiin kuin Bloggerin! Esimerkiksi Flickrin kautta ladatessa laatu säilyy hyvänä eikä tule mitään tummentumia :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:32h, 12 huhtikuun Vastaa

  Oii vitsit miten kiva nähdä näin monen innostuneen vihersmoothieista:) Ne on herkullisia ja vie hyvin nälän pois. Unohtamatta terveellisyyttä! Kiitos tästä vinkistä – En ookkaan tajunnut käyttää viinirypäleitä, joten ne lähtee seuraavaksi ainakin testaukseen :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:36h, 12 huhtikuun Vastaa

  Kiitän :> Etkö… Voi ei! Mulla oli vähän sama ja varsinkin tuo smoothieiden väri sai hieman pelkäämään näitä :D Mutta oon sitä mieltä, että kannattaa ainakin testata ja jos ei tykkää niin on ainakin joskus maistanut :p En ole tilannut koskaan, joten en osaa valitettavasti sanoa tarkkaan :s Mutta jos he toimittaa Euroopan ulkopuolelta niin sitten tulee yleensä tullimaksut :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:39h, 12 huhtikuun Vastaa

  Ei haittaa, vaikka ei liity aiheeseen :) Ja ei yhtään hullumpi idea! Eräs toinen lukija toivoi vähän aikaa sitten samaa. Se voisi olla mielenkiintoinen ja varsinkin ajankohtainen postausidea näin keväällä – Kiitti sulle tästä kommentista! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:00h, 13 huhtikuun Vastaa

  Heii ootko käynyt katsomassa millanen tarjonta on Vero Modassa, Vilassa, Cubuksessa ja Gina Tricotilla? :) Jos oot menossa Helsinkiin niin siellä on kaksi hyvää kauppaa, josta kannattaa ainakin katsoa eli Zara ja Mango. Niistä löytyy varmasti yksinkertaisen kauniita mekkoja, jotka miellyttää ainakin mun omaa silmää :) Nellyn tarjontaa kannattaa myös tutkailla päivittäin, kun siellä vaihtuu usein ne uutuudet. Mä pidän peukut pystyssä, että löydät mieleisesi! Vaaleiden hiuksien kanssa sopii ainakin tosi hyvin beige ja sellainen korallin punainen :) Tsemppiä metsästykseen <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:04h, 13 huhtikuun Vastaa

  Jooo testaa ihmeessä :p Tuut varmasti tykkäämään! En kirjoittanut siitä mitään tekstiin, mutta oon ostanut sen joskus parisen kuukautta sitten Clasohlsonilta. Mutta näitä on mun mielestä edelleen myynnissä :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:06h, 13 huhtikuun Vastaa

  Tämä on kyllä monipuolinen, mutta herkullinen smoothie esimerkiksi aamupalaksi!:)

 • Avatar
  Iina
  Posted at 07:00h, 13 huhtikuun Vastaa

  Apua, on se munkin uskaltauduttava maistamaan näitä terveyspommeja, kun kaikki niitä suosittelee! Vaikka ainesosat yhdessä nautittuna kuulostaa hurjalta niin silti nää näyttää aina niin herkullisilta, mutta nyt oikeasti tuo viimeinen kuva oikein huutaa mulle että "olen herkullinen, juo minut! " :''DD sun pitäis Saija tehdä työkses ihan ruokamainoksia… :D♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:46h, 14 huhtikuun Vastaa

  Tiedätkö, mä oon varma että sulle käy kans näin :'D Ensin näitä hieman oudoksuu, mutta ajanmyötä tulee sellainen tunne, että "pakko kokeilla". Jos vaan joskus uskallat niin testaa tätä yhdistelmää ja lisää eniten banaania sekä kiiviä niin maun pitäisi olla makeampi :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:49h, 14 huhtikuun Vastaa

  Mandariini! Miksen ole testannut sitä aikaisemmin :D Toimii varmasti älyttömän hyvin, kun mä tykkään siitä muutenkin. Kiitti sulle tästä vinkistä – Taidan testata tätä jo seuraavaksi :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:53h, 14 huhtikuun Vastaa

  Kannattaa!! Mä oon aivan varma, että sä tuut kans ihastumaan näihin :D Aineosat on kyllä kieltämättä hieman oudot ja yhdistelmä muutenkin kuulostaa "ei niin herkulliselta", mutta lopputulos oli yllättävän hyvä :) Haha ihana! Se voisi olla kyllä kivaa työtä ja ainakin näiden kommenttien perusteella myös toimivaa työtä :D ♥

 • Avatar
  imlacking
  Posted at 15:16h, 14 huhtikuun Vastaa

  Kuulostaa tosi hyvältä, pitäis itsekin tehdä enemmän pirtelöitä ja smoothieta. Mulla on mehulinko jolla oon tehnyt mehuja välillä. Suosikki on omena-päärynämehu, mutta haluaisin kokeilla esimerkiksi porkkana-appelsiinimehua. Porkkanamehua oon tehnyt joitakin kertoja, mutta porkkana kaipaa joitain muutakin sekaan.

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 20:16h, 14 huhtikuun Vastaa

  Mä en oo oikein innostunut vihersmoohiesta, jotenkin tuntuu että miten tuollainen voi olla hyvää, mutta valitsemalla oikeat raaka-aineet tulos on varmasti yhtä hyvää kuin tavallinenkin. Näyttää erikoisen hyvältä. :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:16h, 15 huhtikuun Vastaa

  Joo kannattaa :) Ne on niin käteviä nautittuna esimerkiksi aamupalaksi, välipalaksi jne. Mehulinko olisi kyllä unelma! Rakastan mehua, mutta sitä tulee niin harvoin ostettua :s Jos omistaisi sen niin tulisi varmasti tehtyä enemmän terveellisempiä mehuja :) Porkkanamehu ei kuulosta kovin hyvältä, mutta on varmasti ainakin terveellistä! Täytyy joskus testata (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:25h, 15 huhtikuun Vastaa

  Mulla oli ihan samanlaiset ennakkoluulot :D Mutta heti, kun testasin niin ne häipyi! Tästä saa makeampaa, kun lisää enemmän kiiviä ja banaania :) Kannattaa testata jos vähänkin tykkäät juoda muuten smoothieta !(:

Post A Comment