Vaatekaapin viimeisimpiä uutuuksia

Moi tyypit! Mites teidän pääsiäinen on lähtenyt käyntiin? Veikkaan, että suurimmaksi osaksi rennoisti niin kuin kuuluukin. Mulla nämä juhlapyhät menee aina sunnuntain kaavojen mukaan, mutta ei tällainen extra vapaapäivä ole yhtään pahitteeksi Tänään kävi paljon mielipiteitä edellisessä postauksessa jakaneet juhlavieraat kahvittelemassa ja koko loppupäivä onkin mennyt vaan sohvalla sarjoja katsellen. Nyt kuitenkin päätin siirtyä koneelle hoitamaan blogijuttuja ja ensimmäisenä uusi postaus, joka on tällä kertaa ostosten esittely – Olkaas hyvä!

IMG_1083z

Kesä ja topit = Vitsit, että odotan jo näiden pukemista! Vasemmalla puolella näkyy hyvästä alennuksesta bongattu valkoinen toppi, jossa on niskassa solmittava naru. Tämä löytyi Gina Tricotista ja normaali hinta oli 19.95€, mutta nyt se oli netissä tarjouksessa 4.00€! Sen vieressä näkyy tällä hetkellä kovassa huudossa oleva malli suositusta crop-topista. Etsin tällaista jo hyvän aikaa, mutta onneksi Ginan nettisivuille ilmestyi näistä vielä lisää kokoja. Hintaa oli 9.95€.

IMG_1048k

Kenkien myötä on myös valmistauduttu tulevaan kesään eikä mun jokavuotiset lempparit  eli espadrillokset katoa tänäkään vuonna käytöstä. Nämä on yhdet niistä harvoista kengistä, joissa erilaiset värit ja kuosit toimii yllättävän hyvin! Olinkin iloinen, että House of Brandonille oli saapunut näitä Pieceksen tummansinisiä espadrilloksia*. Kyseiset kengät löytyy täältä.

IMG_1022s

Ihastuin kukkapantoihin jo viime kesänä, kun näin niitä Glitterissä ja päätin silloin ostaa sieltä sellaisen pinkin. Käytin sitä useammin kuin osasin edes kuvitella! Nyt Glitteriin oli saapunut uusia keväisiä värejä, mutta mä iskin silmäni ensimmäisenä tähän kauniiseen valkoiseen kukkapantaan ja sehän lähti kassan kautta kotiin. Hintaa oli muistaakseni 17.95€.

kk

Raitaa, raitaa ja vielä kerran raitaa. Tätä tullan näkemään mun päällä kyllästymiseen saakka keväällä ja kesällä! Tai no okei, ei tähän vaan voi kyllästyä Tummansinisen ja valkoisen yhdistelmän jälkeen hyvänä kakkosena tulee harmaan sävyinen raita. Tässä House of Brandonin Vila-osaston mekossa on klassinen muodossa pysyvä malli, joka kuitenkin laskeutuu kauniisti päälle. Mekko löytyy suoraan täältä.

IMG_1069s

Bikineissä must have-juttu on tänä kesänä mulla ainakin vetoketjut. Oli niitä sitten yksinkertaisissa tai vähän erikoisemmissa malleissa niin toimii! Alempana on perus mustat röyhelö-reunuksella ja vetoketjuilla varustetut biksut. Ja päällimmäisenä taas vähän erikoisemman kuvioiset, joissa on yläosassa ns. verkkoa ja vetoketju. Alaosat oli 9.99€/kappale sekä yläosat 14.99€/kappale. Niin ja nämä on tilattu H&M;:ltä!

IMG_1189s

Tässä näkyy vielä paremmin muutaman kerran täällä vilahtanut valkoinen neule mustilla yksityiskohdilla. Ehdin etsiä tällaista varmaan kuukauden verran, mutta joka paikasta oli koot loppu – Yllättävää! Onneksi kuitenkin Keskisellä oli näissä vielä yksi mun koko jäljellä Vero Modan osastolla. Hintaa en tarkasti muista, mutta noin 30.00€:n nurkilla se oli.

IMG_1178z

Taisin täällä bloginkin puolella harmitella kevään mustavalkoista trendiä urheiluvaatteissa, mutta kuinkas kävikään… Kyllä mä hurahdin siihen ja nämä sopii tosi hyvin yhteen mun räikeän väristen pinkkien Niken Free 5.0-lenkkareiden kanssa. Mustavalkoiset vaatteet on tilattu Gina Tricotilta ja juoksutrikoot oli 24.95€ sekä toppi 19.95€. Ettei olisi liian väritöntä niin House of Brandonilta löytyi piristykseksi Niken urheiluliivit*.

kollaasi-001

Kyllä mun vaatekaapista löytyy onneksi raidan lisäksi myös muuta, nimittäin leopardia. Tämä kyseinen mekko ihastutti suloisuudellaan jo Gina Tricotin etusivulla. Mulla on tiedossa yksi tärkeä juhla, johon tarvitsen mekkoa ja tämä on kuin tehty sinne. En malta odottaa, että pääsen ensi kuulla näyttämään kuvia tämä päällä! Tämä maksoi 34.95€.

IMG_1210k

Kuten sanoin niin en normaalisti ole koskaan käyttänyt mitään ”rennompia” housuja tai farkkuja vaan aina jalassa on ollut kapealahkeiset farkut. Nyt kuitenkin Cubukselle mennessäni törmäsin tähän naisellisempaan hieman kireämpään boyfriend-malliin ja se oli menoa! Tarpeeksi rennot, mutta kuitenkin istuvat farkut Nämä maksoi siellä 39.90€.

IMG_1146w

Mun mustia pitsisiä bralet-rintsikoita on tullut käytettyä sen verran ahkerasti, että en voinut vastustaa kiusausta uusien hankkimiselta. H&M;:llä oli nimittäin myynnissä tällaisia kahden pakkauksia, johon kuuluu mustat sekä valkoiset. Ja mikä parasta niin nämä kahdet sai alle yhden hinnalla! Hintaa paketille tuli 12.99€.

IMG_1111s

Off shoulder-paidat ilmestyi katukuvaan viime kesän puolella ja niitä näyttäisi tulevan myös tänä vuonna entistä enemmän myyntiin. Tämä musta ihastutti yksinkertaisuudellaan ja miellyttävän pehmeällä materiaalilla. Näen jo silmissäni tämän yhdistettynä korkeavyötäröisiin shortseihin! Tilasin paidan Gina Tricotilta ja muistaakseni tämä maksoi 14.95€.

t-001

Oon jo valmiina myös kesän helteisiin, koska onnistuin löytämään mun pituudelle sopivan maksimekon* House of Brandonilta. Raidat näyttää kuvassa mustilta, mutta on todellisuudessa väriltään tummansiniset. Ja tämän mekon löytää halutessaan täältä.
*Saatu House of Brandonilta
Siinä olisi kaikki parin kuukauden aikaiset hankinnat! Mitäs pidätte? Entä löytyykö näistä erityisiä suosikkeja?

99 Responses to “Vaatekaapin viimeisimpiä uutuuksia”

 1. Avatar Anniina sanoo:

  Ihanan keväisiä ostoksia,tykkäsin aikalailla kaikista! :)

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Nämä loistaa kyllä kivasti keväisyydellään! Olipas kiva kuulla sun pitävän näistä kaikista :')

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko sun elämä pelkkää tavaroiden ostamista?

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kivat vaatteet näyttäis kivalta lattial

 5. Avatar Virva M sanoo:

  Ihania vaatteita! Tuli mieleen että voisitko käydä vilkasemassa mun blogia ja kommentoida jonkinlaisen mielipiteen siitä. Jotain rakentavaa yms! :D

  virvasway.blogspot.fi

 6. Avatar Eveliina sanoo:

  Ihania ostoksia! Ihastuin tuohon lyhyempään raitamekkoon, osaatko neuvoa sen koon kanssa? :) Minkä koon otit, ja onko se kuinka tyköistuva? En halua tilata vahingossa mitään makkarankuorta, heh.

 7. Avatar Jutta sanoo:

  Voi apua kuin ihania löytöjä oot taas tehnyt! <3 Kelpuuttaisin jälleen ihan jokaisen noista myös omaan vaatekaappiin :D: Etenkin tuo Vilan raitamekko jäi kovasti kummittelemaan mieleen. Keksisin siihen vaikka mitä yhdistelmiä ja odottelenkin jo innolla, mitä puet sen kanssa! :) Kesä saisi tulla jo!

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Ei, ei todellakaan :) Täällä blogissa keskitytään laidasta laitaan niin muotiin, asuihin, kauneuteen, ruokaa yms. ja ostokset on yksi iso osa sitä. Mun elämässä on kuitenkin paljon tärkeämpiäkin asioita kuin tavaroiden ostaminen :)!

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Hmm jahas! Taidan nyt tietää kuka oot :'D

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti :) Tykkään itsekin näistä kaikista ja erityisesti urheiluvaatteista! Kuulostaa kivalta idealta, mä käyn katsomassa kun pääsen koneelle ja jätän samalla palautetta vaikka kommenttiboksiin!:)

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Hih kiitti Eveliina :) Oih se on kyllä kiva ja päällä vielä paremman näköinen! Malli ei oo kovin tyköistuva eli ei oo huolta makkarankuoresta ;-) Mulla on siitä koko xs ja se oli ainakin juuri oikeanlainen :)!

 12. Voi vitsi miten ihania ostoksia! Ärsyttää kun oon itse tosi huono tilaamaan netistä mitään, eikä täälä Seinäjoella ole mitään hyviä vaatekauppoja niinkuin varmasti tiedät…

 13. Avatar Eveliina sanoo:

  Okei, kiitos paljon avusta! :)

 14. Avatar Ilonaah sanoo:

  voi kun ihana postaus & ihania ostoksia! ♥

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Voi Jutta! On niin ilahduttavaa aina kuulla meillä olevan näin samanlainen maku :> Tuo Vilan raitamekko on myös mun yksi lemppari näistä <3 Haluaisin jo niin pukea sen päälle! Sama täällä, tuon kanssa saa tehtyä vaikka minkälaisia yhdistelmiä. Pidetään peukuts pystyssä, että kesä tulisi pian :p

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh kiiiitos Maiju! Vitsit, että on kiva nähdä mun ostosten olevan niin monen mieleen :) Älä muuta sano… Tuntuu, että täällä ei oo enää mitään! Mun puolesta saisi tulla ainakin Gina sekä BikBok :-)

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Voi sua, kiitos! On ollut kiva nähdä miten viime aikaiset postaukset on saanut näin hyvän vastaanoton ♥ :)

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Hyvä juttu, että oli apua! Ei mitään :)

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  Upea blogi sulla <3

 20. Oon täysin samaa mieltä.. Seppälään on alkanut nyt tulemaan muutamia kivoja vaatteitta mutta sielläkin loppuunmyynnit & stockman beaty lopetetaan myös.. voisipa niiden tilalle tulla jotakin uutta :)

 21. Avatar Iina sanoo:

  Ihania ostoksia! ♥

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Hei kiitos kovasti! Tällaisella kommentilla on hyvä aloittaa päivä :)<3

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Nämä oli kaikki munkin mielestä tosi hyviä löytöjä :> Kiitti sulle Iina !♥

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiiitos paljon =) Eikö ookkin kivoja! Ja niin keväisiä, että voisin pukea ne vaikka heti päälle…♥

 25. Avatar Sinituuli sanoo:

  Mikä noiden farkkujen mallin nimi on?:) nimimerkillä tahtoo

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Niinpä… Ai lopetetaanko Stockman Beauty?? Voi ei :/ En toki koskaan käy siellä vaan Emotionissa, mutta on se ikävä että kaikki loppuu eikä uusia tule tilalle! Pidetään peukut pystyssä, että pikkuhiljaa alkaisi kauppojen määrä nousta :)

 27. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Wau, kiva postaus taas :) Kuinka usein käyt shoppailemassa / shoppailet netissä ? :)
  Mä pääsen aika harvoin shoppailemaan :(

  Mä tykkäsin noista urheilu vaatteista tosi paljon ♡
  Aikalailla tykkäsin kaikista ja sun päällä ainakin varmaan näyttää tosi hyvältä ;) Itse en ehkä erityisemmin pidä noista kengistä ja noista boyfriend-mallisista farkuista, mutta tämä on vain minun mielipiteeni ;)

 28. Avatar Sirpale sanoo:

  Harmaa-valkoraidallinen Vilan mekko, pure love <3 Pakko varmaan itselläkin kotiuttaa ;)

 29. Avatar Saijis sanoo:

  En valitettavasti osaa sanoa :s Niissä ei lue minkäänlaista mallin nimeä. Mutta katso jos Cubuksen nettisivuilla olisi malli mainittuna :)!

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitti paljon Taru! Mä käyn shoppailemassa noin kerran tai kaksi kuukaudessa, mutta nettiä tulee selailtua useammin :) Sieltä tilauksia tulee tehtyä pari kertaa useammin kuin käytyä normaalilla ostoksilla. Eikä :( Mutta toisaalta sehän on hyvä niin säästyy rahat! Olipas mukava nähdä sun pitävän kans noista urheiluvaatteista ♥ Mustavalkoisuus toimii yllättävän hyvin :) Joo! Täytyy näyttää näitä kevään ja kesän mittaan tarkemmin asukkaissa niin näet millaisia ne on päällä ;) Höh, mutta onhan se vähän makuasia – Toinen tykkää ja toinen ei :)!

 31. Avatar Saijis sanoo:

  <3 Veit sanat mun suusta! Se näyttää vielä paremmalta päällä. Eli kotiuta ihmeessä sellainen kans ;-)

 32. Avatar Ansku k sanoo:

  Tykkään kaikista nuista ostoksista!:)♡

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Meillä on sun kanssa sitten samanlainen maku ;) Kiitos paljon tästä Ansku <3

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oot varmaan ainoo bloggaaja joka ei sano että ei oo aikaa vastata kommentteihin…. Ja se on huippua! koska mä ainakin haluun kommentoida sun postauksiin ku tiiän et sä luet sen ja oot kiitollinen siitä, ja osotat sen vastaamalla ees lyhyesti! sunkaltasia on harvassa enään:)!!

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Rakastan kaikkia tasapuoleisesti! Noi ihan huokuu kevät/kesä tunnelmaa! :)<3

 36. Avatar Taru sanoo:

  Noi kaikki on kivoja, mutta ihastuin noihin Piecesin kenkiin<3

 37. Avatar Emilia sanoo:

  Aivan ihania juttuja taas Saija :)<33 mun lemppariksi nousi ehkä eniten näistä kuitenkin nuo bikinit ja bralet-rintsikat :) ah! Tahtoo kans <3

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voisitko joskus tehdä postauksen noista urheiluvaatteista ja sun "kunto-ohjelmasta"? Ois kiva jos noi urheiluvaatteet näkyis kans sun päällä :)

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus. Mun lemppareita oli urheiluvaatteet ja kengät:)
  T. Meri

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  En tiiä kysytäänkö tätä sulta useinkin, mutta minkä ohjeen mukaan oot saanu noi linkit tohon bannerin alle esim blogloviniin, youtubeen yms? :) Ite yritin ettiä kauan mutta en millään löytäny..

 41. Avatar Emilia sanoo:

  Voi mitä ihanuuksia, ahh ♥ toi maksimekko näyttää kivalta, täytyy metsästää oma raitanen vielä kesäksi, musta mulla onkin ja on niinä kuumimpina kesäpäivinä vähän tukala kun kerää kaiken lämmön itteensä… tollanen raidallinen on muutenkin niin kiva ja raidat on aika in ;) voi kun toi vilan harmaa raidallinen mekkokin näyttää kivalta, voi ei tulis jo kesä ♥

 42. Avatar Nelli sanoo:

  tykästyin valtavasti näihin kaikkiin ostoksiin ♥ ensinnäkin ihan mielettömän söpöt espadrillot ja kukkapanta, mekot on upeita ja näyttää varmasti sun päällä hyvältä, bikinit on ihanaakin ihanammat ja myöskin toi ginan off shoulder paita sytytti, täytyy varmaan itekkin hommata tommonen ♥ miten sä onnistutkin aina tekemään niin hyviä löytöjä :) ♥

 43. Avatar Tiina Eliisa sanoo:

  Ihania ostoksia <3 olen itsellekin suunnitellut ostavani uudet juoksutrikoot ja nuo sinun näyttää kyllä tosi kivoille :) ja asiasta toiseen.. Olen hankkimassa räpsyripset niin olisin kysynyt että minkä pituiset sinun ripset on ja mikä kaarevuus niissä on :)? On niin super nätit! :) mukavaa pääsiäisen jatkoa <3

 44. Avatar Nena Sofia sanoo:

  Ihania ostoksia! Tuo mekko on tosi nätti :)

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  En tarkoita nyt mitenkään pahalla, mutta ihan oikeasti mihin sä tarvitset noin hiton paljon vaatteita? Tai ylipäätään miten kerkeät edes käyttää noita kaikkia, jos teet perus 8h duunipäivää (olettaen että teillä on töissä työasut)?:D on tietysti siis tosi hienoa, että sun ikäsellä on ylipäätään varaa elää noin leveesti, mutta mietitkö koskaan kuinka paljon pääsisit esim näkemään maailmaa, jos et ostaisi niin pirun monia kenkiä/takkeja/neuleita jne? tietysti ihmiset investoi eri asioihin ja voi toki olla, että itse pidät pukeutumista ja vaatteita tärkeämpänä kun esim maailman näkemistä jne joten periaatteessa ymmärrän kyllä toisaalta sunkin kantaa:)

 46. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania ostoksia olet kyllä tehnyt! ♥ Ihastuin varsinkin tuohon kukkapantaan, pitäisiköhän kesäksi hommata sellainen. :D Ja multa itseasiassa löytyy nuo samaiset Ginan juoksutrikoot, oon kyllä tykännyt niistä kovasti.

  Tykkään todella paljon näistä sun ostospostauksista! ♥

 47. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus;) mekot, urheiluvaattet ja kengät olivat mun lemppareita;)
  T. Meri

 48. Avatar Anonyymi sanoo:

  Haluisitko jossakin vaiheessa tehdä kynsienhoitopostausta? Kertoisit vähän miten ja millä hoidat kynsiäsi? :)

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  nää postaukset on ihania! en ees tiedä mikä on niin kivaa siinä, että saa nähdä mitä muut ostaa, kuulla mielipiteitä ja ehkä kuvitella niitä vaatteita kyseisen henkilön päälle mut <3 oikeesti vaan tykkään näistä ihan liikaa. :–D varsinki sun tekeminä, kun kuvat on hyvälaatusia ja teksti selkeää.
  nojoo mutta, oon haalinu omaan kaappiini mustavalko- ja sinivalkoraitoja, nyt ihastuin tohon harmaavalkoiseenkin!

 50. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihania! adoptoisin vaikka jokasen noista kaappiini :D sinänsä muuten hassua, et mulla on erilainen tyyli suhun verrattuna (joka muuten on ihana, siis sun tyyli <3) mut silti voisin ostaa melkeen kaikki sun ostospostausten tai asujen vaatteet, yhdistäisin kai ne vaan mulle tyypillisempiin asioihin tmv :D

 51. Ihania ostoksia Saija :) <3 Minkä koon otit tuosta maksimekosta? Oon etsinyt samanlaista :)

 52. Avatar Noora sanoo:

  Taas tosi kivoja ostoksia! :) Muuten, kun oot suositellut paljon niitä Ginan Alex – farkkuja, niin kävin kokeilemassa niitä kaupassa ja ne oli päällä niiiin ihanat! Sulle siis kiitokset, kun löysin uudet farkut ;) <3

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  Pakko kysyä että missä käyt töissä kun multa se on mennyt jotenkin sivu suun ja olisi mukava tietää :-D. Ja ihania keväisiä hankintoja. Raitaan ei vain voi kyllästyä :-D

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei tuli vaan tosta kukkapannasta mieleen, ootko ajatellu et millasiin asuihin yhdistäisit sen? Itellä on vaikeuksia keksiä kivoja asuja johon tollanen kukkapanta sopis, joten ois tosi kiva kuulla sulta vinkkejä, ehkä jopa erillinen inspiraatiopostaus? :)

 55. Avatar sanni sanoo:

  Ihania ostoksia! Noi juoksuvaatteet on tosi kivat :)

 56. Avatar Jenna sanoo:

  Ihania kaikki, voisin kotuttaa jokaisen itselleni. ♥

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kivoja ostoksia! Sulta saa aina nii paljo inspistä vaateostoksiin ja muihinki asioihin. Oisko sulla ehdotuksia nitä kannattais ostaa synttärilahjaks mun poikaystävän veljen tyttöystävälle? Tää on kyl suosikki blogi ♡ arvostan myös sitä ku vastaat lukijoilles ja aina oot tosi asiallinen. :)

 58. Avatar Neea Nieminen sanoo:

  ihania kaikki!!! sun blogi on yks mun lenppareista :-)

  http://neeanatalie.blogspot.fi

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo on sellainen asia, josta mä en halua ikinä luopua! Mun mielestä kommentteihin vastaaminen on ensinnäkin älyttömän kivaa, tässä saa "tutustutua" paremmin teihin ihmisiin siellä ruudun toisella puolella sekä mun mielestä se on tärkeä osa tätä koko hommaa :) Oon aina iloinen jokaisesta kommentista, jonka saan ja mun mielestä jokainen kommentoija on ansainnut oman vastauksensa. Aww kiitos…<3 Se oli aivan ihanasti sanottu ja tämä jos mikä piristi mun päivää! :)

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit sitten meillä on samanlainen maku vaatteiden suhteen ;-) Hihi sanos muuta! Vielä, kun se kevät ja kesä tulisi kunnolla niin pääsisi jo käyttämään näitä :) <3

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava nähdä sun Taru pitävän näistä kaikista :) Ne on kyllä kivat! Oon omistanut aikaisemminkin kyseisiä kenkiä ja ne on niin mukavat jalassa..<3

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kiitos ihanainen <3 On aina niin piristävä huomata, että me tykätään samoista jutuista. Ja sä onnistuit jälleen kerran löytämään myös mua miellyttävät lempparit! Nuo bralet-rintsikat on vienyt mun sydämen mennessään :p <3

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla ei oo mitään erityistä kunto-ohjelmaa, mutta idea kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta :') Oon monesti ajatellut jakaa täällä vinkkejä juoksemiseen sekä kertoa siitä muutenkin tarkemmin, joten tämä postaus lähtee toteutukseen. Voisin vaikka hieman keväämmällä niin saisi kuvattua pihalla paremmin urheiluvaatteita myös mun päällä (:

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että sä pidit tästä :> Oon sun kanssa Meri samaa mieltä! Mun lemppareiden joukkoon nousee nimittäin myös nuo urheiluvaatteet :p

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä kysytään, mutta autan mielelläni sen minkä osaan :) Eli Blogger – Sivut – Lisää uusi sivu – Ja siihen lisäät suoran linkin esimerkiksi sun Bloglovin-tiliin. Toivottavasti tajusit mitä tarkoitin! Mutta kysy vaan jos jäi epäselvyyksiä, kun tätä oli vähän hankala selittää :)

 66. Avatar Saijis sanoo:

  ♥ Voi Emilia! Vähän kiva juttu, että tuo maksimekko miellyttää myös sua. En nimittäin millään enää malttaisi odottaa kesäisen aurinkoisia kelejä. Tuo tulee olemaan kesällä varmasti aktiivisessa käytössä :) Hei mulla on sama "ongelma". Omistan kans mustan maksimekon ja sitä ei kovin paljoa tule käytettyä juuri tuon vuoksi… Raidat on kyllä niin in tällä hetkellä ja sitä on tullut hamstrattua niin mekoissa kuin paidoissa ;-) Niinpä! Pidetään peukut pystyssä, että se saapuu pian ♥!

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti! Voi kuinka kiva kuulla tämä ♥ Nuo espadrillot on kyllä suloiset ja toimivat monessa eri asussa :) Parasta on kuitenkin se, että niiden kanssa pystyy kävellä vähän pidempiäkin matkoja huoletta. Bikineiden käyttöönottoa en malttaisi enää odottaa ja noiden kaveriksi, kun saisi vielä rusketuksen – Ah! Suosittelen, tuollaiset paidat on kivoja varsinkin kesällä. Simppeleitä, mutta toimii :p Haha en tiedä, välillä tuntuu löytyvän liikaakin kaikkea kivaa :D ♥

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos paljon <3 Jooo!! Nuo on kivan väriset eli yksinkertaiset, mutta silti hieman erikoiset ja oon ainakin ollut tyytyväinen niiden laatuun :) Mulla on korkeimmasta kohtaa pituus 13mm ja reunoilta 11mm, mutta kaarevuutta en valitettavasti muista. Mä oon tekemässä ensimmäisen huollon jälkeen näistä postauksen niin voin siihen selvittää sen ja kertoa näistä tarkemmin :) Kiitos sulle ja samoin !<3

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon:) Voi oon täysin samaa mieltä! Vielä, kun se pääsisi pukemaan jo päälle :')

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Eii en ottanut mitenkään pahalla :) Tästä aiheesta on puhuttu täällä monesti! Mutta kyllä mä itse asiassa ehdin pitää kaikkia vaatteita. Meillä on töissä työpaidat, mutta esimerkiksi housut on omasta takaa :) Työpäivät kestää harvoin kahdeksan tuntia vaan yleensä noin 7. Mä en oo sellainen ihminen, joka haluaisi nähdä mahdollisimman paljon maailmaa. Tai kyllä mä tykkään matkustaa, mutta juuri nyt on sellainen elämäntilanne että matkustus ei olisi mahdollista kuin seuraavan kerran kesällä :) Silloin on ensimmäinen kesäloma, mutta sitten syksyksi ollaan suunniteltu jotain matkaa eli silloin myös luonnollisesti shoppailu jää vähemmälle. Mulla on aina ollut intohimo muotia, vaatteita ja pukeutumista kohtaan :) Se on vaan voimistunut tämän blogin myötä, mutta kyllä mä pyrin että jokaista vaatetta tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Kiitos sulle mielipiteestäsi, oli kiva kuulla tällainen kanta asiaan :)

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset sulle Anonyymi ♥ Niin ihana kuulla, että sä oot pitänyt näistä postauksista :) Tiedän jatkossakin toteutella näitä ahkerasti! Kiva nähdä, että sulla on positiivisia kokemuksia kyseisistä juoksutrikoista. Mäki testailin niitä tänään ensimmäisen kerran ja vaikutti ainakin hyviltä :) ♥

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Se oli kivasti kuvailtu ja hyvä juttu, että löysit lempparisi! Kiitos hurjasti Meri :')

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon joskus aikoinaan tällaisen kirjoittanut, mutta siitä on kulunut sen verran kauan että uusi ei olisi pahitteeksi. Kiitos paljon kivasta ideasta :)!

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Ihanasti sanottu! Tiedätkö mäki tykkään älyttömästi katsella kuvia muiden ostoksista ja on hassua, että miten paljon sellaisista postauksista saa inspiraatiota omiin tuleviin ostoksiin :) Aww kiitos… <3 Mukava kuulla, että tykkäät näistä varsinkin mun tekemänä ja mä aion varmasti jatkossakin toteutella näitä aktiiviseen tahtiin :) Sama täällä! Yllätyin ihan täysin, että miten tuo harmaavalkoinen voikaan näyttää niin hyvältä :p

 75. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä noi kukkalakanat(kuva 1) on? Ne ovat ihanat❤️

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Hahah ihana :D <3 Vähän kiva kuulla tämä! Vaikka meillä on erilainen tyyli niin musta on silti hienoa, että sä pystyt samaistumaan näihin ostoksiin ja varmaan erona on juuri se meidän tyyli yhdistellä niitä. Hyvä juttu kuitenkin, että sä saat näistä postauksista inspiraatiota :) Iso kiitos sulle <3

 77. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon ihanuus <3 Mä otin siitä koon XS. Mä voin ainakin lämpimästi suositella tuota! Siinä on ihanan pehmeä materiaali ja malli on hyvin istuva :)

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti hurjan paljon :) Kävitkö!! Jeii, ne on niin hyvät farkut :D Istuu päälle hyvin sekä materiaali on pehmeää ja kestävää. Kiva juttu, jos musta oli apua ja kiitos sulle itsellesi, kun tulit kertomaan tämän :) Ihanan piristävää kuulla olevansa avuksi <3

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon eräässä kaupassa. Teen siellä vähän erilaisia töitä, mutta en halua kertoa täällä blogin puolella tarkemmin työpaikan nimeä jne. :) Oi vähän kiva, että nämä oli mieluisia. Oon täysin samaa mieltä – Se vaan toimii niin hyvin vuodesta toiseen :p

 80. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo!! Inspiraatiopostaus kuulostaa myös mielenkiintoiselta ja voisin ainakin johonkin tulevaan asukollaasiin sen yhdistellä :) Mutta mä tykkään käyttää sitä erityisesti mekkojen kanssa ja esimerkiksi vaaleanpunainen kukkapanta näyttää tosi hyvältä valkoisen kesämekon kanssa. Hyvä esimerkki on off shoulder-mekot :) Myös perus shortisen ja jonkun kivan "tyttömäisen" paidan kanssa se toimii hyvin. Toivottavasti tästä oli vähän apua, mutta mä voisin myöhemmin vielä laittaa niitä kollaasiin :)!

 81. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh vähän kiva, että sä pidit näistä kaikista ja vielä erityisesti juoksuvaatteista :)!

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö! Oon itsekin ihan innoissani näistä kaikista ja vielä, kun ne saisi pukea päälle :) Kiva nähdä, että nämä on sellaisia jotka säkin voisit kotiuttaa itsellesi ♥

 83. Avatar Anonyymi sanoo:

  Juu ymmärrän että et varmaan halua kertoa tarkemmin töistäsi mutta tuo kauppakin riitti siihen että olen " ajan tasalla " :-D

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Super paljon kiitoksia :) Vitsit, että on piristävää kuulla näiden postausten jakavan inspiraatiota teille! Voin hyvillä mielillä kirjoitella tällaisia postauksia useammin :) Hmm hyviä ideoita on kaikki kosmetiikkajutut: Esim. meikit, hajuvedet, lahjapakkaukset, jos hän kerää jotain astiastoa niin siihen liittyvää, lompakko, puhelimen kuoret, lahjakortti hänen suosimaan vaatekauppaan jne. Toivottavasti sait vähän vinkkejä tästä :) Tuhat kiitosta sinne sulle – Et tiedä miten paljon tämä kommentti sai mut hymyilemään ♥!

 85. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti! Vitsit, että meen ihan sanattomaksi näistä kommenteista enkä tiedä miten kiittäisin, mutta on ilahduttavaa nähdä että tämä on sun mieleen :) Kiiiitos <3!

 86. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on tilattu ihan vähän aikaa sitten H&M;:n Home-puolelta :) Samaa mieltä ja ne oli jopa yllättävän pehmeät ♥!

 87. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva juttu, kun ymmärrät! Hei totta :D Tiedät vähän, että millaisissa töissä käyn yms. :)

 88. Avatar Anonyymi sanoo:

  En jaksanut selata kaikkia kommentteja, että oliko joku jo kysynyt tätä, mutta mistä ja koska olet hommannut tuon kuvakehyksen, missä kukkapantasi roikkuu? :)

 89. Avatar Anonyymi sanoo:

  kannatan kans!! :)

 90. Avatar Tiina Eliisa sanoo:

  Aw <3 :) ihanaa, odotan ripsipostausta innolla :)

 91. Avatar Saijis sanoo:

  Ei oo kysytty eikä haittaa, vaikka kysyisit uudelleen:) Se on muistaakseni ostettu Halpa-Hallista. Samanlaisia on myynnissä myös ainakin Prismassa sekä pienemmissä sisustusliikkeissä :')

 92. Avatar vilma sanoo:

  Oi aivan ihania kuvia ja ostoksia! Tuli hirveä inspiraatio etsiä omaankin vaatekaappiin kesäuudistusta, mutta ensin pitäisi heivata vanhoja ulos.. Ihanan raikas blogi sulla muutenkin, eli ei ollut vain tämä postaus priimaluokkaa. :)

 93. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oli pakko tulla kommentoimaan vaikken oikeasti edes lue tämän tyylisiä blogeja, satuin vain eksymään tänne :D Ihan mahtavaa että sä oikeasti jaksat käydä läpi kaikki kommentit ja vastata niihin! Ainakaan tuolla heppablogipuolella suosituimmat bloggaajat ei jaksa vastata kommentteihin, siitä saa ehkä vähän tylyn kuvan, ihan kuin suosittujen blogien kirjoittajat pitäisivät itseään jotenkin tosi paljon parempina ihmisinä. Ihan huippua siis, että joku näin suosittu bloggaaja jaksaa kunnolla vastata kommentteihin, susta saa tän perusteella tosi mukavan ja reilun kuvan :)

 94. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä kuinka kivasti sanottu :) Ihana kuulla sun pitävän niin kuvista kuin ostoksistakin! Voi ei, mun blogilla on vaarallinen vaikutus :D Nyt vaan kesäuudistusta tekemään. Kiitos kovasti näistä sanoista sulle Vilma. Mieltä lämmittävää saada tällaista palautetta koko blogista :)

 95. Avatar Saijis sanoo:

  Hei ihana oot!! Sä et tiedä miten iloiseksi mä tulin töissä, kun nopeasti vilkaisin tänne tulleet kommentit :) Vau <3 Mahtava nähdä sun olevan tuota mieltä. Mulle on henkilökohtaisesti erityisen tärkeää vastata kommentteihin ja haluan, että jokainen kommentoija saa kommenttiin toivomansa vastauksen :) Mä aina silloin tällöin selaan näitä hieman vanhempia postauksia ja "tarkastan", että onko tänne jäänyt joitakin kommentteja, joihin en oo vielä vastannut :) Ihana nähdä, että sä ajattelet tästä näin positiivisesti! Kiitos hirmu paljon ja kiva, kun vaivauduit kommentoimaan tämän :')

 96. Avatar Anonyymi sanoo:

  heippa saija! ihastuin täysin tuohon vilan harmaaseen "mekkoon"… <3 voisitko kertoa tyylitajuisena että minkä kanssa sitä voisi kesällä pitää? tai miten sinä aijot sitä pitää? kiitos hurjasti jos vastaat tähän :-)

 97. Avatar Saijis sanoo:

  Voih se on aivan ihana…

 98. Avatar Anonyymi sanoo:

  oon jääny koukkuun sun ihanaan blogiin, ja sen takia kommentoinkin vanhaan postaukseen :,) haluaisin kysyä, minkä kanssa käytät noita braletteja? ja ihanaa ja lämmintä kesää <3

 99. Avatar Saijis sanoo:

  Aww ihana kuulla :) Tällainen palaute piristää niin paljon! Mä käytän niitä löysien paitojen ja neuleiden alla. Ne olkaimet näkyy sillä tavalla kivasti :) Kiitos hirmuisesti ja samoin myös sulle..<3!

Kommentoi