Random kuvakuulumisia

Juoksulenkkejä kuraisissa maisemissa | Sen seurauksena lenkkareiden ahkeraa pesemistä | Kahvittelua pitkästä aikaa Cappucinon merkeissä | Pääsiäisen ja koko pidennetyn viikonlopun odottelua | Iltavuoroja töissä | Tulevaisuuden suunnitelmia jatko-opintojen puolesta…
Näitä kaikkia on kuulunut mun viime päiviin Sekä paljon muuta ja niistä mä ajattelin kertoa random räpsyjen merkeissä, kun näitä on viime aikoina kameraan tallentunut tiuhaan tahtiin:

IMG_0971s

Motivaatiota juoksemiseen on haettu niin neonvärisistä urheiluvaatteista kuin kuivista kaduista (vaikka tällä hetkellä ne ei vielä täysin kuivat ole). Nuo uudet Niken urheiluliivit on vaikuttanut todella hyviltä ja tukevilta – Mulla olisi muitakin uusia hankintoja esiteltäväksi, joten miltä kuulostaisi pitkästä aikaa ostosten esittely?

IMG_0670

Tässä näkyy vielä paremmin synttäripäivänä nautittu myöhäinen ”illallinen” lähimmässä Amarillossa. Tarkoitus oli vielä tämän jälkeen suunnistaa leffaan, mutta siellä ei pyörinyt sillä hetkellä mitään katsomisen arvoista. Pääsiäisen aikaan on kuitenkin pakko päästä katsomaan uusin Fast and Furious!

IMG_3913

Iriksen kanssa tuli suurimmaksi osaksi niin suunniteltua kuin järjestettyä synttärijuhlia. Onneksi lähellä on ihmisiä, jotka on innokkaita auttamaan Synttärijuhlimista on tiedossa lisää huomenna, kun tänne saapuu sukulaisia kahville.

IMG_0910j

Uusia kesämeikkejä, joista olisi tarkoitus myös kirjoitella teille! Nyt eletään taas sellaista aikaa, että postausideoita on pää täynnä :D Oon pyrkinyt kirjoittamaan kaikki mieleen tupsahtelevat ideat ylös ja niitä tullaan nyt näkemään tässä lähiaikoina.

IMG_0493s

Lauantain tarjoilut koostui pääasiassa tyttömäisistä jutuista: Paljon pinkkiä, serpentiiniä, Angry Birds-ilmapalloja (ainoita pinkkejä, joita myydään hah) sekä naposteltavana oli muun muassa vaahtokarkkeja, täytettyjä ruissipsejä, normaaleja sipsejä annoksia sekä cocktailtikkuja. Kaikki näytti olleen onnistuneita, nimittäin aamulla pöytä oli melkein tyhjä.

IMG_9693sa

Voiko mansikoista saada yliannostuksen? En tiedä, mutta niitä on tullut popsittua viime aikoina laittoman paljon. Se on jännä miten tähän aikaan vuodessa huomaa jo pelkän valmistusmaan perusteella mansikoissa isoja eroja… Mitä pienempiä ja punaisempia niin sitä makeampia

IMG_0842d

Tämän aamun aloitus näytti tältä… Kuuma suihku, kylpytakki päälle, keittiössä aamupalan valmistus ja sohvalle katsomaan kesken jäänyttä Gossip Girlin jaksoa. Odotan jo pääsiäisen vapaapäiviä, kun silloin tästä kombosta pääsee nauttimaan monesti.

Pat

Tässä näkyy paremmin lauantai illan asua! Eli Gina Tricotin valkoinen playsuit, jossa on selkä avoinna muutamaa pitsistä yksityiskohtaa lukuunottamatta. Kultaiset korut, musta laukku + mustat korkkarit. Päällä oli vielä tummansininen seilorihenkinen bleiseri.

IMG_0952ss

Suurin osa kaikesta vapaa-ajasta on mennyt uuden koneen parissa. Päivisin tulee vietettyä muutenkin paljon aikaa koneella, mutta nyt vielä enemmän. Haluan nimittäin tutkia kaikki mahdolliset uudet jutut ja oppia käyttämään tätä luontevasti.

IMG_0510s

Vielä yksi kuva illan tarjoiluista! Tai tässä näkyy ehkä enemmän mun viime aikoina puolivahingossa hamstraamani pillit sekä tarjoiluastiat. Mutta onhan nuo pinkit paperit kulhot aika suloisia vai mitä?

120 Responses to “Random kuvakuulumisia”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus ja ihanat kuvat;)
  Ostosten esittely postaus olisi kiva;)
  Ihana juhla-asu taas kerran Saija❤️
  T. Meri

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Oih olipa kiva päivittää Blogger, kun vastassa oli näin iloinen kommentti :) Ostospostaus voisi olla pitkästä aikaa kyllä kiva! Tuhannet kiitokset sulle :) ♥

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hehe oikeesti?:D Täytät 21v. ja sun luona käy vieläki sukulaisia juhlimassa :D outooo

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo sukulaiset oli kyllä ehkä vähän väärin ilmaistu, kun tänne tulee vain lähimmäiset eli vanhemmat ja isovanhemmat. Kyseessä on vain kahvittelut alle kymmenen hengen porukalla :)!

 5. Kyllä munki luona käy sukulaisia (lähimmät vain toki) vaikka oon vielä vanhempi :D Oon kans ehottomasti sitä mieltä, että vanhempien pitäs ottaa lapset mukaan ulkomaille lasten iästä huolimatta näin offtopicina eli koskaan ei olla vanhoja vierailuille tai muillekaan jutuille :) Jään oottelemaan ostosten esittelyä!

  Meillä muuten sato maanantaina vielä 10cm lunta, joten heihei lenkkikelit ja asun sentää etelä-suomessa :D

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Joojoo ehdottomasti ostospostaus! Parasta mitä tiiän, varsinkin sun postaamana ♡ Ihana postaus ja kuvat taas kerran :)

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hihi paras aamutakko sulla :) kyllä se on ihan normaalia että esim just vanhemmat siskot ja kummit käy synttärikahvilla..:o

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei aiotko jatkaa opiskeluja? oot siis opiskellut merkonomiksi? mä opiskelen nyt merkonomiksi, joten olisi kiva kuulla mitä aiot opiskella vielä lisäksi :)

 9. Avatar Reetta sanoo:

  Oi miten ihania kuvia ja tuo sun playsuit on niin kiva! On näyttänyt varmaan tosi kivalta bleiserin kanssa :)

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ostosten esittelyä ja noista uusista kesämeikeistä postausta ehdottomasti!:)

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana blogi ja valoisia kuvia! ♡ Miten oot muuten saanu ton otsikon pois tuon bannerin päältä kun mä en sitä millään keinolla osaa ottaa pois? :o

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  kauan sulla kestää yleensä vastata kommentteihin? :)

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ei tossa mun mielestä ole mitään outoa, kiva kun näkee sukulaisia :)

 14. Eikä sillä olisi väliä vaikka tulisikin koko suku :D Musta on hienoa kun ystävieni synttäreitä vietetään suuresti vaikka ikää olisikin jo enemmän mittarissa. Meillä lopetettiin synttäreiden juhliminen kun mittariin tuli 16.v ja on se välillä vähän haikeeta kun ei olekaan niitä kakku kahveja. Nyt onneksi täytän 3 ja 0 ja saan juhlia niidenkin edestä. Paljon Onnea vielä <3

 15. Hei mistä oot ostanu noi poppis laatikot ?

 16. Avatar Jutta sanoo:

  Onpas ihana istahtaa pitkästä aikaa ajan kanssa tietokoneen ääreen ja lukea kaikki sun viimeisimmät postaukset läpi! :) Sun viime aikojen ouuhailut näyttää kyllä ihanilta! Tsemppiä uuden tietokoneen kanssa, itselläni meinasi usko välillä loppua oman koneen kanssa, kun Macin sain hommattua :D. Myöhäiset synttärionnittelut vielä multa! <3

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  meinaatko hakea lukee liiketaloutta AMK:hon?

 18. Avatar aurora anni sanoo:

  Mistä oot ostanu nuo pillit ja nuo pikku kartonki kulhot

 19. Avatar sanni sanoo:

  Ostosten esittely postaus ois kiva!

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei mistä sä noi pinkit paperiset kulhot ostit??:) Tosi kiva idea nimittäin laittaa tollasiin tarjottavaa!

 21. Avatar Sarita sanoo:

  Ihania kuvia! :) Toi Niken treenitoppi on kiva, mistä oot ostanu? :) Eli siis joo, kiinnostais ostospostaus :D

  http://xoxosarita.blogspot.fi/

 22. Avatar Ilonaah sanoo:

  tosi kiva postaus! ♥ :-)

 23. Avatar VERARAWR sanoo:

  Tosi nättejä kuvia, jälleen kerran! Silmään pisti kuitenkin toi, kun kehuit noita Niken urheiluliivejä. Oletan että kyseessä on noi vihreet kuvassa näkyvät ja on pakko ottaa kantaa! Ite urheilukaupan myyjänä on tullu tutustuttua jos jonkinmoisiin liiveihin ja ikävä myöntää, mutta noi ei oo liivejä nähnytkään… Noi on pikemminkin sellaisia minitoppeja, joita laitetaan urheiluliiveihin päälle. :-/ noissa ei nimittäin oo yhtään minkäänlaista tukea. Hyvissä liiveissä on säädettävät kiinnikekohdat kahdessa kohtaa, että ne tukee ylhäältä, alhaalta sekä sivulta! En siis suosittele noita käytettäväksi pelkältään, ellei kyse oo jostain joogasta tai vastaavasta lajista. :-)

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Taas aivan ihania kuvia. Ja ostosten esittelyä olenkin ootellut! <3

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ei toi oo mitenkään outoa mun mielestä :D vaikka mä täyttäisin 50vuotta niin luultavasti äiti, kummitäti, isovanhemmat ja pari serkkua haluaisi tulla kahvittelemaan ja muistaa pienellä lahjalla mua :D – ja minusta on ihana leipoa ja järkätä pieniä kahvihetkiä :)

 26. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Sun ostosten esittelypostaukset on aina tervetulleita :D Antaa tulla vaan :) Ne on tosi kivoja :)
  Ihanaa kun on pääsiäisvapaat ! Vähän otetta irti koulusta vähäksi aikaa tekee ihan hyvää ;)
  Ja oon samaa mieltä, että pienet punaiset mansikat ovat makeampia ;D Mä en oo saanu vielä yhtään mansikoita :( Mutta Hyvää Pääsiäistä :)

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun mummolla on synttärit ja sukulaiset kaikki juhlimassa siellä sit sanonko mummolle, että se ei kelpaa ku se on jo tarpeeksi vanha juhlimaan ilman sukulaisia? Hahaaa ooksä vammainen anonyymi tai mikä sua vaivaa? Aika outo etiketti.

 28. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus! Noi sun kuvat on niin ihanaa katseltavaa ja teksti on aina niin pirteää ja sujuvaa luettavaa että harvoin sellaista näkee! ♥ Pakko vielä kysyä sulta että millaisia postauksia sä tykkäät ite lukea? Mulla meinaan lyö pää aivan tyhjää mutta tekisi mieli postata jotain! :D

 29. Avatar Anonyymi sanoo:

  Millon oot ostanu ton playsuitin?:)

 30. Avatar Noora sanoo:

  Oih mitä kuvia! <3 Ja joo ostosten esittely ois kiva :-)!

 31. Avatar Anonyymi sanoo:

  En tajua mitä outoa tuossa on? Samalla tavalla ne sukulaisetkin on ystäviä? Kyllä me vietetään lähisukulaisten kanssa muutenkin paljon aikaa, niin en ymmärrä mikseivät he vois myös tulla juhlimaan mun synttäreitä? Just askin xdd

 32. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tee ehdottomasti postausten esittely! :) tässä vielä pari muuta ehdotusta:
  luottovaatteiden esittely
  viikon asut
  miten yhdistelet vaatteita

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  Olipas musta hassusti sanottu! Itse ajattelin kutsua vanhempani kahville vielä niin pitkään kun voin! Kuullostaa kamalalta mutta kaikista se aika joskus jättää-ehkä sillon osaa arvostaa niitä yhteisiä kahvitteluhetkiä :)

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  mun poikaystävä täytti pari viikkoa sitten 25v ja sen luona kävi sukulaisia kahvittelemassa ja mun mielestä se oli just hauska tilaisuus viettää aikaa ja nähdä niitäkin! :) väliäkö sillä kuinka vanha on kun tollasta tekee kuitenkin liian harvoin ja sukulaisiakaan ei kauheesti tuu nähtyä!

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Lauantain tarjoilut koostui pääasiassa tyttömäisistä jutuista: Paljon pinkkiä, serpentiiniä, Angry Birds-ilmapalloja – hauskoja "tarjoiluja" ;)

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus! Ostosten esittely-postaus ois myös tosi kiva. Löysin youtubesta yhen sun tekemän videon jossa sä puhut, olin kuvitellu sulle ihan erilaisen äänen:D Hyvää pääsiäislomaa!

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Millon teet taas blogikirppiksen? Myydäänkö ginassa vie noita playsuitteja? :)

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heips ja hyvää pääsiäistä!
  Kiva katsella tällaisia random-kuvia. Mistä tuo kaverisi musta toppi on ostettu? Näyttää niin viehättävältä. :) Oliko sun luona
  juhlimassa enemmänkin porukkaa vai vain te kaksi? :P
  Taas jään odottelemaan seuraavaa postausta innolla.
  T. Tintti

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  Musta on aivan ihanaa, kun vastaat aina näihin kommentteihin. Se tuo sellasen fiiliksen, että sua oikeesti kiinnostaa, mitä me lukijat ollaan mieltä. Löysin tän sun blogin vasta muutama kuukausi sitten, mutta tästä blogista muodostui lähes heti ehdoton lemppariblogi. Se on aina päivän kohokohta, kun mä huomaan, että sulta on tullut postausta. Ihanaa kevättä ja pääsiäistä sulle :-)

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun mielestä on ihan normaalia että kummit, vanhemmat ja jos isovanhemmat vielä elää niin ne tulee muistamaan sua, täytit sä sitten 10, 15, tai vaikka 30 vuotta. Mä en näe siinä yhtään mitään outoa. Ainaki mä haluan että mun läheiset muistaa mua mun syntymäpäivänä, en nyt sitten tiiä onko se liian lapsellista, mutta toisille läheiset merkkaa enemmän ku toisille.

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  häh mitä outoa siinä on? musta synttärit antaa syyn kaikille järjestää aikaa ja kokoontua näkemään sukua,sitten isommalla tai pienemmällä kokoonpanolla!! family first!

 42. Avatar Riikka sanoo:

  Nyt kun sulla on toi Macbook Pro niin suosittelen lämpimästi hankkimaan siihen sellasen silikonisen näppissuojan! :) kerran kaverin koneeseen meni näppäimen alke joku roska jollon koko näppäin toimi huonosti, ja hän sitten ebaysta tollasen tilas ja pakkohan sitä oli itsekin :D se on sekä hyvä suoja että (erityisesti tietyisti pinkkinä) tosi kivan näkönen, ja maksaa ebayssa pari euroa :D tossa se on viihtynyt nyt vuoden ajan ja tilasin just samanmoisen erivärisenä… Jotenkin tuli vaan mieleen että toi ois ihan sun tyylinen! :) http://www.ebay.com/itm/Colors-Silicone-Keyboard-Cover-Skin-for-Macbook-Spanish-Swedish-Russian-UK-US-FR-/111583357637?pt=LH_DefaultDomain_0&var;=&hash;=item19fae2eac5 <—- siinä yks esimerkki !

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ootko itse halunnut tuon peilin (joka on sohvan yläpuolella) noin korkealle? Mun mielestä sopisi paaaaljon matalemmalle se. Ja useasti nähnyt inspiraatio kuvissakin niin. En siis tätä pahalla sano, mutta ihmetyttää tuo kun sulla on muuten niin paljon silmää sisustukseen.

 44. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana blogi ❤️❤️ mitä teet työkses ja tykkäätkö käydä kirppareilla

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitäköhän outoa siinä muka on että sukulaiset käy synttäreitte kunniaks kahvittelemassa … :D

 46. Avatar Nelli sanoo:

  ihania kuvia saija ♥ ostospostaus kuulostaa tosi hyvältä ;-) ♥ kivaa pääsiäistä!

 47. Avatar Anonyymi sanoo:

  Taas kerran mielettömän ihana postaus ja kuvat! Oispa kiva ku seuraava ostosesittely ois videolla? Tai millo vaa niitäki ois kiva katsoo lisää:)

 48. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä sä tollaset pinkit paperikulhot?? Tosi söpöt!

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  Haluisin tietää, että miten saat kodistas aina noin valoisan? Vai johtuuko se siitä, että teillä on niin paljon valkosia juttuja tai vaan hyvästä kamerasta? Itselläni ei oo kauheen hyvä kamera (joku Canonin järkkäri joo) ja kyllä muokkaan niitä kuvia koneella, mutta ei niistä kuitenkaan yhtä hyviä tuu kun sulla. Ja sit haluaisin tietää, että mitä teet sillon, kun leivot vaikka illalla pimeällä piirakan ja haluat ottaa siitä hyvän kuvan, niin miten saat siitä pimeällä hyvän kuvan?

 50. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko teidän ikean malm-lipastosta kuinka monta laatikkoa? Ja saisinko viimestään huomen aamuna kuvia tänne blogiin siitä koska olen menossa Ikeaan ja ehkä ostan sen ja haluaisin nähdä miltä se näyttöä ihan talossa? :-) se ois tosi iso apu jos viitsisit esim tänään tehdä jonkun postauksen ja laittasit siihen esimerkiksi loppuun tai jotain nii kuvia? (: kiitti jos viitsit!

 51. Avatar Saijis sanoo:

  OHOH! Kylläpäs tämä herätti keskustelua täällä :D Mutta kiva näin, nimittäin mä oon samaa mieltä että asiassa ei oo mitään outoa. En mä nyt ihan kaikkia pikkuserkkuja sun muita kutsu vaan ihan lähimmäiset. Asutaan vielä suurimman osan kanssa eri kaupungeissa, joten on ihan kiva välillä kahvitella :) Ja mikä olisikaan parempi syy laittaa kunnon tarjoilut esille kuin synttärit! Kiitos paljon teille kaikille omien näkemysten kertomisesta. Näitä on kiva lukea :)!

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Vau kiitti Reetta :) Mukava saada sulta tällaista palautetta niin kuvista kuin synttäriasusta! Se oli kyllä yllättävän kivan näköisen kyseisen bleiserin kanssa ja tuun varmasti pukemaan sen jatkossakin päälle :p

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Jee vähän mukava nähdä sun olevan kiinnostunut niistä kummastakin! Ostoksista tulee esittelyä jo tänään ja kesämeikeistä vähän myöhemmin :')

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos hirmu paljon ♥ Ihana kuulla sun pitävän tästä :) Sen saa, kun banneria ladatessa laittaa "valikossa" rastin kohtaan: Otsikon ja kuvauksen tilalla. Eli banneri latautuu niiden tilalle, jolloin ne ei näy ollenkaan :>

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Postauksesta riippuen! Mutta jos kommentteja on esimerkiksi tullut 50 kappaletta niin siihen menee noin 2-3,5h :)

 56. Avatar Emilia sanoo:

  Voi miten ihania kuvia jälleen kerran <3 jokaista kuvaa vois kehua ihan erikseen ! Tälläsiä postauksia lisää ehdottomasti, sun synttärit näyttää oikein onnistuneelta enkä myös minäkään tajua tuota että mitä outoa tossa nyt on että sukulaisia tulee synttärikahveille ? :o toi asu näyttää upeelta, vautsi !! Tommonen kunnon rento aamu näyttäs oikein ihanalta näin pyhinä, mutta täällä iski kunnon mahatauti niin ei paljon uppoo ruoka :/ sun postaus kyllä piristi tosi paljon sairastupaa, kiitos siitä jälleen kerran <3

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ihana oot <3 Mä oon jo miettinytkin, että mitä sulle kuuluu. Oli ilahduttavaa nähdä sun kommentoineen tänne :) Joo sitä tarvitaan! Se on nimittäin aivan erilainen kuin Windows 7 tai 8 ja vähän meinaa kyllä usko loppua. Mutta eiköhän se tästä ahkeralla harjoittelemisella :p Kiitos kovasti…<3!

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ajattelin laittaa hakupaperit tradenomiksi! (:

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten ihanasti sanottu :) Kiitos tästä piristyksestä! Ostospostaus on tulossa jo tänään vähän myöhemmin, joten pysy ihmeessä kuulolla ;) ♥

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo on kyllä suloinen ja niin pehmeä :) Kiva, kun säkin otit kantaa asiaan! Mä oon sun kanssa täysin samaa mieltä – Se on ihan normaalia ja mun mielestä on tosi kiva, että on niin hyvissä väleissä läheisten kanssa, että voi silloin tällöin kahvitella. Oli synttärit tai ei :)!

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä ehkä aion! Ainakin teen haun :) Ja oon opiskellut merkonomiksi, sen jälkeen ollut pari vuotta töissä ja nyt aion hakea tradenomiksi ammattikorkeaan. Katsotaan jos mä kirjoittaisin tästä aiheesta myöhemmin vielä oman postauksen! (:

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Mustavalkoiset pillit on Clas Ohlsonilta ja muut on Prismasta. Kartonkiset kulhot on ostettu Minimanista :)

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Huippua, että sä Sanni olisit kiinnostunut sellaisesta postauksesta! Se on nimittäin tulossa jo tänään :p

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on ostettu Minimanista :) Sanos muuta! Sipsit sai kätevästi tarjoiltua ja noita oli helppo kuljetella mukana ilman minkäänlaisia erillisiä lautasia (:

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh kiitos Sarita :) Se on myös mun mieleen ja tuollainen raikas väri piristää kummasti näin keväällä! Se on House of Brandonilta. Hei mahtava juttu, että olisit kiinnostunut näkemään enemmän ostoksia !:)

 66. Avatar Saijis sanoo:

  ♥ Olipas kiva kuulla tämä sulta! Kiitti paljon :-)

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti :) Joo on kyseessä juuri nuo neonväriset! Mä itse asiassa mietin hetken aikaa postausta kirjoittaessa, että mikä sana kuvastaisi sitä parhaiten ja lopulta päädyin sanaan liivi :) Näissä ei oo mitään erillistä tukea, mutta mun muihin "liiveihin" verrattuna nämä on yllättävän tukevat. Oi tuollaisista en oo koskaan kuullutkaan! Tai ei oo ainakaan tullut vastaan eli täytyy tutustua noihin tarkemmin :) Tosi kiva, että tulit kertomaan tämän! Tästä oli apua ensi kertaa ajatellen, kun oon ostamassa urheiluvaatteita :')

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Kuinka ihana nähdä tällaista palautetta kuvista :) Kiiiitos! Hei ostoksista on tulossa esittelyä jo tänään, joten pysy ihmeessä kuulolla ;-) <3

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Jeee!! Mä aion sitten varmasti tehdä niitä aina jatkossakin, kun näytätte pitävän niistä niin paljon :) Kiitos hirmuisesti! Voi niinpä – Ihanaa päästä nauttimaan vaan olemisesta, vaikka mulla onkin lauantaina töitä niin kyllä pieni parin päivän breikki tekee hyvää :) Kiva, että sä oot huomannut saman ;-D Ne on vaan niin herkullisia ja toivottavasti säkin pääset pian nauttimaan niistä! Kiitos paljon ja samoin myös sinne kivat pääsiäiset:)

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Äää kiitos kiitos! Et tiedä miten paljon sä ilahdutit mua näillä sanoilla :) Se on hassua, että miten paljon tällainen palaute inspiroi sekä nostattaa halua tulla postailemaan vielä enemmän ♥ Mä tykkään lukea paljon tällaisia sekalaisista kuvista koostuvia postauksia, kosmetiikkajuttuja, asupostauksia, reseptejä, erikoispostauksia ja niistä mun suosikki on My Day-postaus kellonajoilla varustettuna. Voi eikä :/ Toivottavasti sait tästä vähän apua tuleviin postauksiin! :)

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Valitettavasti jo viime kesänä :-(

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana oot Noora! Iso kiitos <3 Ja ostoksista olisi tulossa teidän toivomaa esittelyä jo tänä iltana :-)

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo!! Mä oon itse asiassa toteuttamassa sitä jo tänään :p Vau kivoja ideoita kaikki! Mä kirjoittelen nämä ylös ja voisin tässä kevään mittaan niitä toteutella :')

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Oho huuups xD Piti olla koristelut! Kiitos sulle tästä korjauksesta, mä voisin muuttaa sen oikeaksi myös tuonne tekstiin :p

 75. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kerrohan siitä uudesta koneesta mitä oot tykännyt ?:) tai siis tee postaus :)

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti Anonyymi :) Vitsit, että on ollut ihana nähdä teidän innostuneen ostosten esittelyistä! Eikä :D Hitsit mä oon siinä aika nuori ja ääni on muuttunut vähän "vanhemmaksi". Tosi moni on katsonut sen viime aikoina, apua :D Oi kiitti paljon ja samoin sulle :)

 77. Avatar Saijis sanoo:

  En varmaan vielä hetkeen, ehkä kesällä! :) Nyt on nimittäin vaatekaapissa kaikki sellaisia, joita käytän. Ei varmaan enää, koska oon ostanut tämän jo viime kesään :-/

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Hei sitä samaa sinne! Ihanaa, kun on pääsiäinen ja pieni loma :) On ollut ihana huomata näiden random-kuvista koostuvien postausten olevan niin mieluisia. En osaa yhtään sanoa tarkasti, mutta epäilisin että H&M;:ltä tai Gina Tricotilta :) Joo oli! Taisi olla yhteensä noin 10-12 henkeä ja tästä jatkettiin iltaa yöelämään. Voi miten kiva kuulla sun jo odottavan seuraavaa postausta – Se on tulossa ihan näillä näppäimillä ;>

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti? Mieltä lämmittävää nähdä teidän arvostavan tätä mun vastaamista näin paljon :) Mulle on aina ollut lukijat tosi tärkeitä ja tämä kommentteihin vastaaminen on koko homman yksi parhaimmista puolista! Haluan aina vastata jokaiselle ja mun mielestä on kiva, kun saa keskustella teidän kanssa tällä tavalla :) Ooo voi sua <3 Oon niin otettu tästä, kiitos! Ihana pääsiäistä myös sulle :-)

 80. Avatar Saijis sanoo:

  IHANA!! Ei miten suloinen :D Tuo on varmasti tosi kätevä, mutta myös tuo pinkki väri vei mut jo mennessään hah! Eikä ole kyllä yhtään hullumman hintainen ;-) Ne näppäimet on sen verran pienet Applen koneessa, että voin vaan kuvitella miten hankala sieltä joukosta on noukkia esimerkiksi jotain pieniä murusia. Nyt, kun oon jotenkin oppinut tilaamaan Ebaysta niin voisin tuollaisen hankkia! Kiitoksia sulle tästä vinkistä :)

 81. Avatar Saijis sanoo:

  Tuossa ei näy kokonaisuudessaan seinän kokoa, mutta se on tosi korkea! Eli kattoon on paljon matkaa ja peili taitaa olla katon sekä sohvan ns. puolivälissä:) Se voi kuvissa näyttää vähän hassulta, mutta mä oon ainakin tyytyväinen korkeuteen. Kiitos kuitenkin mielipiteestä :)!

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos huimasti ♥ Oon yhdessä kaupassa töissä ja teen siellä vähän erilaisia töitä :) Kyllä mä joskus käyn, mutta valitettavan harvoin :/

 83. Avatar Saijis sanoo:

  ♥ Voi Nelli! Oon niin otettu sun sanoista ja näistä kommenteista, joita kirjoittelet ihanan aktiivisesti :) Kiitos kovasti ja sulle myös hyvät pääsiäiset ♥

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Wauu kiitos Ano!! Se oli mukavasti kirjoitettu kommentti :) Vitsit ehdin jo kirjoittaa postauksen "normaalisti". Mutta täytyy katsoa jos joskus uskaltaisin taas alkaa tekemään videoita. Täytyisi ekana harjoitella kameran edessä olemista :-)

 85. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin <3 Ja vielä niin kätevät! Ostin ne Minimanista :)

 86. Avatar Saijis sanoo:

  Se johtuu varmaankin monesta eri asiasta :) Esimerkiksi meidän valkoinen sisustus vaikuttaa paljon asiaan, mutta myös vaaleat seinät, vaalea valoa tuottavat lamput sekä kamera ja sen asetukset :) Näitä lauantain synttärikuvia on "valottanut" pelkästänsä pari kattolamppua, mutta suurin tekijä on ollut taustalla näkyvä jalkalamppu. Eli kuvat on otettu ns. vastavaloon :) Mä harvoin kuvaan pimeällä vaan pyrin kuvaamaan kaikki kuvat aina päivänvalon aikaan. Mutta silloin mä säätelen eri asetuksia sekä vaihtelen lamppuja. Kannattaa ainakin kokeilla vaihtaa kaikki kattolamput yms. ledilamppuihin. Se auttaa paljon, koska silloin kuvista ei tuu keltaisia :) Toivottavasti tästä oli vähän apua! Ja kysy ihmeessä jos jäi mietityttämään joku :')

 87. Avatar Saijis sanoo:

  Siinä on kolme laatikkoa :) Mä en valitettavasti nyt pysty millään ottamaan siitä kuvaa, mutta edellisistä kotipostauksista löytyy kuvia. Ne löytyy blogin reunasta Home-sekä Decot-tageista :) Toivottavasti sieltä löytyisi apua! Mä suosittelen ainakin lämpimästi juuri tuota kolmesta laatikosta koostuvaa lipastoa – Juuri sopivan kokoinen ja simppeli esimerkiksi makuuhuoneeseen :)

 88. Avatar essi sanoo:

  Mun täytyy nyt vastata tähän! :-D en siis ton kuvan perusteella kyllä pysty sanomaan että puhutaanko me nyt samankaltaisesta tuotteesta, mutta mun kokemuksen perusteella en enää osta mitään muita kun Niken urheiluliivejä! Ne on ainoat jotka on mun budjetin sisällä (en siis tosiaankaan halua maksaa liiveistä mitään 60€ kun tarviin kilpaurheilun aiheuttamien treenimäärien takia niitä useammat) jotka tukee tarpeeksi! On kokeiltu Pumat ja Adidakset ja Reebokit ja vaikka mitkä :-D Riippuu toki varmasti tosi paljon oman yläkropan mallista, mutta ainakin mä tykkään kovasti :-)

  Mutta tosiaan siis en kuvasta näe että onko kyseessä samanlainen napakka malli kun mun käyttämät vai sellainen perustoppi, mutta ajattelin kuitenkin mainita :-)

 89. Avatar Mary sanoo:

  aivan ihania kuvia!!♥ varsinkin tuo missä on läppäri ja ruusukimppu! niin inspiroivia :)♥

 90. Avatar Saijis sanoo:

  Eii miten ihana oot Emilia!! Huippua, jos sä löydät jokaisesta kuvasta sanottavaa erikseen <3 Niinpä, ei siinä oo mun mielestä mitään outoa :) Ei tänne koko suku tullut vaan ihan lähimmäiset, kuten vanhemmat, isovanhemmat yms. Ooh kiitos! Asu soveltui hyvin tuohon iltaan ja sen kruunasi vielä tummansininen bleiseri. Eikä… Sitä on nyt niin liikkeellä :/ Toivottavasti se menee nopeasti ohi! Kiitos itsellesi ja paljon paranemisia <3

 91. Avatar Saijis sanoo:

  Juu ajattelin, että voisin tehdä siitä oman postauksen kun niin moni olisi kiinnostunut kuulemaan siitä tarkemmin! :)

 92. Avatar Saijis sanoo:

  Wau!! Kiitos tästä Mary :) Ihana kuulla, että nämä kuvat tuo inspiraatiota – Tällainen palaute on niin mieluista ♥

 93. Avatar Saijis sanoo:

  Siis joo mullakin tämä malli on jotenkin napakka! Sä sen sanoit :D Ja mulla on ollut aiemmin ainoastaan H&M;:n omia ja näihin verrattuna ne tuntuu paljon "löysemmiltä" päällä kuin Niket. Ei nämä varmaan mitkään maailman tukevimmat ole, mutta mä olin ainakin muutaman testilenkin jälkeen tyytyväinen :') Mulla ne jotenkin tekee yläosasta kireämmän, jonka vuoksi tukeminen tuntuu olevan ihan eri luokkaa kuin muissa. Tässä on alla resori, joka tekee sen tuennan eli jos sulla on sellainen niin on varmaan kyseessä juurikin sama malli! Kiva, kun tulit Essi kertomaan oman mielipiteesi. Oli kiva kuulla sulta noin hyviä kokemuksia näistä :-)!

 94. Avatar Anonyymi sanoo:

  joooo!! itse nimittäin samassa tilanteessa niin olis kiva lukea tekstiä missä joku laittaa samankaltasia ajatuksia sanoiks!!

 95. Avatar Anonyymi sanoo:

  Okei, kiitos!

 96. Avatar Joanna sanoo:

  Ihania kuvia ja kiva postaus! :)

  // Mun lifestyleblogi: http://joannabelieve.blogspot.fi/

 97. Hah, itse en edes reagoinut tuohon mitenkään kummallisena että juhlitaan sukulaisten kanssa, minäkin kahvittelen mielelläni vanhempieni ja isovanhempien kanssa kun täytän vuosia :)

  Ja voi että, tämän postauksen kuvia katsellessa alkoi kummasti tehdä mieli mansikoita… kesä, tule jo! En raaski millään ostaa vielä tähän aikaan vuodesta kalliita tuoreita marjoja mutta kesäaikaan voisin elää pelkillä mansikoilla ja vadelmilla <3

 98. Avatar Anonyymi sanoo:

  olen kans hakemassa tradenomiks ja mua kiinnostais että mihin aiot painottaa jos pääset opiskelemaan? vaikka esim myyntiin ja markkinointiin vai taloushallintoon..?:)

 99. Avatar Anonyymi sanoo:

  samankaltaisia on tällähetkellä myynnissä nellyllä!

 100. Avatar Emilia sanoo:

  Ooo niin ihania ja inspiroivia kuvia jälleen :)<3 tää postaus oli yks mun lemppari!! Niin ihania kuvia ja juttuja <3 melkonen mimmi ;D tuo sun playsuit on niin kiva-, passaa hyvin sulle :)<3

 101. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä tuo playsuit maksoi? Se on ihana!!! Ja meikkien esittelypostaus ehdottomasti!

 102. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tollaisia on varmaan vaikka missä sekatavara- ja tilpehöörikaupoissa.

 103. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä hämmennyin tosta ekasta kommentista niin paljon että oli pakko tulla heittämään omakin lusikka soppaan :D Meiän suvussa (sekä äidin että isän puolella) kaikki pitää synttärikahvit, oli ikää sitten 12 tai 43 vuotta ja paikalle kutsutaan lähisuku (isovanhemmat, sedät, tädit, serkut) :) Musta on tosi karu asenne että pitäis lopettaa tollaset kahvittelut vaan siks että on niin "vanha". Mitä hittoa oikeesti vaan :D

 104. Avatar Jenna sanoo:

  Niin kauniita kuvia ja raikkaita. Nimenomaan korostan että raikkaita, koska näitä on tosi miellytävä katsella ja inspiroi tosi paljon itseä. Osaat kuvata kaikki aina tosi hienosti ja niitä jää katselemaan pitemmäksi aikaan. Ooot kyllä melekonen naainen ♥

 105. Avatar Anonyymi sanoo:

  minkä koon otit tuosta niken topista? :)

 106. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitti Joanna! Ihana kuulla, että tällaiset arkiset postaukset miellyttää näin monia :)

 107. Avatar Saijis sanoo:

  Munkin mielestä se on täysin "normaalia", että sukulaisia nähdään ja samoin heidän kanssaan myös juhlitaan :) Heidän kanssaan, kun aikaa ei ole joka päivä nähdä. Meillä on välimatkaa sellaiset noin 40 kilometriä eli tällaiset juhlat on yhteistä laatuaikaa :)

  Eii :D Mun kuvilla on vaarallinen vaikutus ruuan suhteen ;-) Mansikat kelpaisi myös tänne ja varsinkin suomalaiset torilta ostetut – Nam :p Sepä… Ne on kyllä järkyttävän hintaisia (välillä on hyvässä tarjouksessa), mutta maku ei oo läheskään niin hyvä kuin kesällä. Sitä odotellessa <3

 108. Avatar Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva, että siellä ruudun toisella puolella on muitakin tradenomiksi hakevia :) Mä en oo tuota miettinyt vielä täysin loppuun saakka, mutta markkinointi on aina kiinnottanut mua eli valinta painottaa varmasti siihen :)!

 109. Avatar Saijis sanoo:

  <3 Ihana nähdä sun Emilia kommentoivan niin aktiivisesti :) Vähän kiva, että tämä postaus oli sun mieleen. Voisin jatkossakin tehdä tällaisia postauksia :) Tuo kyseinen playsuit on myös mun mieleen. Kiitos sulle ihana! Oot niin huippu näiden sun piristävien kommenttien kanssa <3

 110. Avatar Saijis sanoo:

  Oon ostanut sen jo viime kesänä ja oliskohan hintaa ollut noin 25-30€? Veit sanat mun suusta <3 Se on kyllä niin kiva ja tykkään erityisesti tuosta materiaalista. Olipas mukava kuulla meikkien esittelyn kiinnostavan sua, voisin sellaisen kirjoitella pian :)!

 111. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoskiitos ihana :) Sä oot kyllä niin positiivinen ja iloinen aina näissä kommenteissa, että ei voi kuin ihailla! Mä pyrin kuvaamaan aina mahdollisimman mielenkiintoisesti sekä panostamaan kuviin täysillä, joten tämä sun kommentti oli enemmän kuin mieluinen :) Sä oot Jenna huippu ♥!

 112. Avatar Saijis sanoo:

  Otin koon M ja se oli ainakin rintojen kohdalta juuri sopivan tukeva :)!

 113. Avatar Saijis sanoo:

  Mä en oo nähnyt muualla kuin Minimanissa :o Mutta voi olla, että löytyy myös muualta. Ainakin näitä on myynnissä sellaisella "synttärihyllyllä" :)

 114. Avatar Saijis sanoo:

  Mä kyllä voisin kirjoittaa postauksen tästä aiheesta. Se olisi varmasti mielenkiintoinen sekä ajankohtainen monen osalta :)!

 115. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miten sulla riittää aina rahaa kaikkiin sun ostoksiin :o Oot kaunis :3

 116. Avatar Saijis sanoo:

  Haha :D Ei se on kiva, että tulit kertomaan oman näkemyksesi tähän asiaan! Meillä on kans sama juttu, että meitä "nuorempia" juhlitaan pitkälle – Oli kyseessä sitten tasaluku tai ei :) Musta on hienoa, että löytyy perheitä/sukuja joissa juhlitaan ja tavataan. Sitä yhteistä aikaa, kun ei kaikkien kanssa löydy joka kuukausi niin tällaisissa juhlissa on kiva vaihtaa kuulumisia :)!

 117. Avatar Saijis sanoo:

  Käyn päivittäin töissä sekä saan tästä blogista tuloja. Höpö höpö, mutta kiitti paljon! (:

 118. Avatar Anonyymi sanoo:

  siis sun postaukset on vaan aina kerta kaikkiaan niin ihania! varsinkin noita kuvia on niin kiva kattella ku ne on niin hyvin otettu ja tosi hyvälaatusia! ja tekstista saa semmosen tosi positiivisen olon :-) loppuun vielä pakko kysyä että mikä toi ateria on minkä otit amarillossa? :-D näyttää niin herkulliselta!

 119. Avatar Saijis sanoo:

  Onko! Voi ei ihana oot <3 Vau kiitos :-) Juuri tällainen palaute saa mulle sellaisen inspiroituneen olon, jonka ansiosta haluan postailla aktiivisesti. Näistä saa sellaista omanlaista energiaa! Amarillon annoksen nimi oli Soft Tacos ja täytteenä broileria (vaihtoehtona myös lihaa). Kannattaa joskus testata – Tuo annos on juuri sopivan kokoinen :)!

 120. Avatar Saijis sanoo:

  Onko! Noni hei vähän kiva :)

Kommentoi