It’s all about the hair

Tänne blogiin on viime aikoina sadellut niin kysymyksiä kuin postaustoiveita koskien mun hiuksia sekä niiden hoitamista. Mä kävin vähän alle kuukausi sitten kampaajalla ja lupailin kertoa teille siitä vähän tarkemmin, mutta koska mun käyttämät hiustenhoitotuotteet on myös kokenut uudistuksia niin ajattelin esitellä ne tässä samalla
IMG_8312sss

Oon käynyt mun luottokampaajalla kohta reilun viiden vuoden ajan enkä vaihtaisi siellä käymistä mistään hinnasta. Tiedättekö, kun sen hyvän löytää niin siitä ei halua koskaan luopua? Tämä pätee mulla kampaajaan! Mun mielestä silloin, kun voi luottavaisin mielin ”antaa” hiukset toisen käsittelyyn – On löytänyt kaiken sen mitä kampaajalta voi vaatia.
IMG_8503
Pitkästä aikaa sinne mennessäni olin avoin kaikille ehdotuksille ja mulla itsellä ei ollut mitään muita toiveita kuin saada jotain kevään raikasta uudistusta – Sitähän mä sain Hiuksien päällimmäiseen kerrokseen levitettiin tasainen vaaleanruskea väri ja kaikki alaosat raidoitettiin. Eli käytännössä, kun nostan ensimmäisen kerroksen hiuksia ylös niin alla on pelkkää raitaa :D Tämä aiheuttaa sellaisen ”efektin”, kun hiukset liikkuu niin siellä vilahtelee luonnollisia raitoja. Takaosasta tulevissa hiuksissa tämä muutos näkyy selvemmin ja yleisilme on sen johdosta raikkaampi. Sen lisäksi hiuksiin leikattin tasaisempi malli (niin, että kasvaminen tapahtuu näkyvämmin) ja pituutta lähti jopa yli 10 senttiä!

IDKUVA

Sitten tuotteisiin eli vasemmalta oikealle mennessä löytyy:
Moroccanoil shmpoo & hoitoaine* – Vaikka oon vannonut viimeiset neljä vuotta TIGIN Bed Headin Epic Volume-shampoon sekä hoitoaineen nimeen niin nyt päätin olla rohkea ja kokeilla jotain uutta. Olin kuullut näistä tuotteista niin paljon hyvää ja pienen testailun jälkeen en enää ihmetellyt, että miksi. Repair-sarjan tuotteet korjaa hiuksia samalla, kun ne kosteuttaa, vahvistaa sekä antaa elinvoimaa hiuksille. Mä oon huomannut, että hiuksista on tullut huomattavasti vahvemmat eikä ne enää katkeile!
Moroccanoil Hydration mask* – On saman merkkinen, mutta eri tuotesarjaa oleva hiusnaamio. Mä levitän tätä hiuksiin suihkussa hiustenpesun jälkeen noin kaksi kertaa viikossa. Mitä kauemmin sen antaa vaikuttaa niin sitä sileämpi on lopputulos! Se sisältää arganöljyä, joka muun muassa kosteuttaa ja hoitaa hiuksia parantaen niiden kimmoisuutta, käsiteltävyyttä ja tämän käytön jälkeen hiukset näyttää mun mielestä super kiiltäviltä… Mutta luonnollisilta.

TIGI:n Glaze Haze – Mun hiustenpesun jälkeinen pelastus Omistan sellaisen hiuslaadun, joka hylkii suihkussa aluksi vettä. Sitten, kun ne vihdoin kastuu kunnolla niin niitä ei saa kuivaksi millään. Onko kellään muulla samaa ongelmaa? Jos on niin tässä on ratkaisu! Levitän tätä seerumia joka kerta suihkun jälkeen pyörivin liikkein ympäriinsä. Hiukset kuivaa nopeammin sekä niistä tulee helpommin kammattavat.
Schwarzkopf got2b muotovaahto – Ostin tämän tuotteen aikoinaan sen herkullisen tuoksun perusteella, mutta sen jälkeen se on jäänyt ihan vakiotuotteeksi. Eli perus muotovaahdon tapaan lisään sitä hiusten tyveen ennen föönaamista. Ja varsinkin nyt, kun volyymi-pitoiset shampoot on jäänyt pois niin extra volyymi ei oo pahitteeksi.

IMG_0807s

Tangle Teezer harja – On mun ainoa harja, jota enää käytän. Oon monesti sanonut sen olleen ratkaiseva tekijä hiusten kasvamisessa. Tiedä sitten pitääkö tämä paikkansa, mutta siltä on ainakin tuntunut! Hiukset ei katkeile ja niitä tarttuu tähän harjauksen jälkeen muutenkin vähemmän normaaliin harjaan verrattuna.
Moroccanoil Heat Styling Protection* – Muotoilusuihke, jossa on samassa lämpösuoja. Mä en tee mitään lämpömuotoiluja mun hiuksille ennen kuin oon 100%:sen varma, että ne on suojattu. Sen vuoksi lämpösuojaa on tullut testailtua vähän milloin miltäkin merkiltä. Tämä on yksi niistä ainoista, joka ei ”tunnu” hiuksissa käsittelyn jälkeen. Tiedättekö mitä tarkoitan?
Lóreal Lumino Contrast* – Kiiltoa antava suojasuihke, joka on suunniteltu nimenomaan raidoitetuille hiuksille. Suihkuttelen tätä varsinkin raitoihin ennen föönausta ja lopputuloksena on paremmin erottuvat sileämmät raidat. Ihan ehdoton varsinkin vaalennetuille raidoille!
Bangerhead On the Beach – Suolasuihke, joka tuo välittömästi hiuksiin rennomman lookin. Se tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja tällä saa aikaan jopa suositun surffilookin! Tätä voi suihkuttaa kiharrusta ennen tai jälkeen, jolloin hiukset ei näytä ”liian laitetuilta”.
Four Reason Moisture Mist – On yksi mun hiustenhoidossa säilynyt vakiotuote. Tämä kosteuttaa karheita inhottavan tuntuisia hiuksia. En käytä tätä viikottain vaan aina silloin tällöin, kun haluan hoitaa hiuksia normaalia enemmän. Oon huomannut tämän kosteuttavan tehokkaasti myös auringon kuivattamia latvoja.

IMG_0834ss

Macadamia Heating Oil Spray – Rakastan tunnetusti öljyjä ja vaikka käytän tällä hetkellä ahkeasti hiuksissa kookosöljyä naamion tapaan niin en oo silti unohtanut näitä tuotteita. Tämä on suihkutettavassa muodossa oleva hiusöljy, joka on paras kokeilemani kuivien hiusten korjaaja  Unohtamatta sitä silkkistä tunnetta jokaisen käytön jälkeen.
Kérastase Cristal Sculpt* – On uutuus tuote Kérastaselta! Ja nämä on suunniteltu erityisesti nuorten naisten pitkiä hiuksia ajatellen. Tämä kaksiosainen seerumi hoitaa ja antaa kiiltoa, mutta toimii erityisesti silloin kun kuivat hiukset täytyy muotoilla uudelleen.

Schwarzkopf Ultimate Oil – On myös öljyä, haha oon hamstrannut näitä :D Ei vaan mä tykkään käyttää tätä silloin, kun ei oo aikaa hoitaa hiuksia millään muulla tavalla. Tämä sisältää korjaavaa keratiinia, joka muun muassa vähentää hiusten päivittäistä kulumista.

Schwarzkopf got2b Styling Oil – Mun hiukset on aina välillä karheat ja yleensä tämä tapahtuu juuri vuodenajan vaihtuessa. Talvella varsinkin hiukset reagoi kylmään, jonka vuoksi pehmeys on vaan kaukainen haave. Luin joskus eräästä blogista suosituksen tästä ja tämä onkin mun täsmätuote talvisin. Meinasin aluksi jättää sen tästä pois, mutta jos siellä on kuitenkin jollain karheutta hiuksissa niin tämä vinkki on testaamisen arvoinen!

*Merkityt tuotteet saatu Bangerheadilta


Bangerheadilla on nyt menossa hiuskampanja eli kaikki hiustenhoitotuotteet -20%:n alennuksessa. Tätä ei kannata missata! Mutta löytyykö tästä kenties uusia tuotteita testaukseen? Entä mitäs piditte yleisesti tästä postauksesta?


78 Responses to “It’s all about the hair”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitkä noista on kampaamon tuotteita vai onko mitkään?

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oii! Miten paljon tuotteita käytät hiuksillesi! En enää ihmettele miten ne ovat niin huippukunnossa! :)
  Mulla on niin ohuet ja liukkaat hiukset, että harvoin voin pitää auki, sillä niissä ei pysy minkäänlaisia kiharoita. :| Käytän paljon erilaisia vahvistavia tuotteita ja harkitsen melko kallista Briorinia. :P
  Kiva postaus taas kerran! Et tuota ikinä pettymystä! <3

 3. Avatar Emmi sanoo:

  Sulla on niin upeat hiukset! <3

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus!

  Itsekin asustan Seinäjoella ja utelisinkin, että mikä tää sun luottokampaaja on? :) Oma entinen luottokampaajani lopetti hetkisen aikaa sitten ja sen jälkeen ollaan vähän seilailtu siellä sun täällä..

 5. Avatar Salla sanoo:

  Todella hyödyllinen postaus ja itselleni ennen kaikkea ajankohtainen! Meinaan kun olen huomannut mun hiuksien menneen huonompaan suuntaan viimeisen vuoden aikana. En tiedä mistä johtuu, mutta aina suihkussa multa lähtee hirveät tukot hiuksia joka kerta :o huomaa kyllä että paksusta ponnarista on enää muisto vain… en ole koskaan käyttänyt mitään hiusöljyjä – nyt pitäisi kyllä ehdottomasti ostaa ja testata!

  Tästä postauksesta sain hurjan paljon vinkkejä – enää tarvitsee vain lähteä kaupoille :–)

  Ja hei, sun hiukset on kyllä älyttömän hyväkuntoiset ja terveen näköiset!!

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus! :) Ei nyt liity tän postauksen aiheisiin mutta opiskeletko sinä? Yliopisto/ammattikorkea? Jos et niin haetko nyt yhteishaussa jonnekin? :)

 7. Avatar Taru Ojalehto sanoo:

  Wau sulla on paljon hiusten hoitotuotteita :) Ja ihanat ja tosi terveen näköiset hiukset ;) Mulla on aika kuivat ja pörröiset ja ne katkeilee helposti :( En tiijä mitä näille tekisin … Mutt kiva postaus ja hyvät kuvat taas :)

 8. Avatar rosB sanoo:

  Voi että ihana postaus! :-) Muistatko yhtään paljonko toi Bangerhead On the Beach maksoi ja mistä oot sen ostanut? :-)

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko noissa moroccanoil shampoossa tai hoitoaineessa silikonia? :o jos purkin sisältö -osiossa on joku CONE-loppuinen sana, niin silloin se sisältää silikonia. Ärsyttää kun tuntuu ettei mistään löydy silikonitonta hoitoainetta, shampoossa sitä ei yleensä ole! Herää vaan aina epäilys, jos jotain hiustuotteita, kuten öljyjä hehkutetaan paljon :) Kiitos sinulle jo etukäteen <3

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Noi sun hiukset on valtavan upeet, etenkin toi toinen kuva, siis wow!

 11. Avatar Veera sanoo:

  Sullon aivan ihanat hiukset <3 Sopii sulle tosi hyvin :3

 12. Avatar Noora sanoo:

  Mä käytin tässä vähän aika sitten vielä kaupan ihan perus shampoota ja hoitoainetta. Mun hiukset oli tosi pahankuntoset ja rasvaiset. Sitten ihan Prismasta löysin jonkunmerkkisen (en muista nimeä :D ) ja se toimi mun hiuksiin tosi hyvin! Mutta varmaan pitää alkaa etsimään ihan vakiotuotteita, ihan hiuksien parhautta ajatellen :) Tästä sain taas paljon vinkkejä! <3

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ei vitsit noi sun uudet hiukset on aivan ihanat! Ja näyttää niin paksuilta ja terveiltä!

 14. Avatar Nena Sofia sanoo:

  Ihanaa uudistusta sait tukkaan :) Multa löytyy tuo yks sama öljysysteemi myös, mutta vaihtelen tosi paljon mitä käytän kun tuntuu, ettei mikään kosteutus oikeen riitä omaan tukkaan :/ Pitäisi varmaan etsiä joku kunnon hoitava shampoo & hoitsikka -settikin.

 15. Avatar sanni sanoo:

  Kiva postaus! Mistä sä oot ostanu noita Macadamian tuotteita? Kuulostaa hyvältä :)

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  hei Saija! Ei nyt mitenkään liity tähän postaukseen mut mitä sä antaisit sun kaverille tuparilahjaksi? Oisko sulla antaa mitään hyvii vinkkejä? :)

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sulla on kyllä sellaiset mun unelma hiukset. <3 Kiitos näistä vinkeistä! Löyty parikin tuotetta jotka menee samantien testaukseen. :)

 18. Avatar Jenna sanoo:

  Sun hiustenväri näyttää tosi luonnolliselle ja kauniille ♥ Mulla on käytössä myös nuita morrocanoilin tuotteita ja ne on ollu tosi hyviä. Varsinkin tykkää niitten öljystä. :) Toi muotoilusuihke kuulostaa tosi lupaavalla. :)

 19. Avatar Ansku k sanoo:

  Ihanat nuo uudet hiukset!♡
  Ja postauskin:)

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voi että tulipas tosi kivat sun hiuksista! Itse tykkään kans noista hiusöljyistä, varsinkin talvella vie sähköisyyden ja antaa muutenkin kiiltoa ja must tuntuu et se myös vahvistaa mun hiuksia, tai sit vaan kuvittelen :D tykkään tosi paljon kun vastaat aina kommentteihin niin kivasti ja tulee itsellekin hyvä fiilis siitä. On aina mukava laittaa kommenttia sulle :)

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko sulla luonnostaan noin suorat hiukset? :) Lämpökäsitteletkö niitä paljon? En jaksanut lukea nuita tuotteita läpi kun ite en käytä mitään tököttejä hiuksiin paitsi shampoo ja hoitoaine, että mahollisimman luonnollisesti mennään :D Hoitoainetta on pakko käyttää ku hiukset on niin kiharat/takkuuntuvat. Minkä eri värisiä hiuksia sulla on ollu ?:)

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi tangel teezer ei toimi mun tukassa yhtään. Mun paksuun ja takkuuntuvaan tukkaan se vaan silottaa pinnan, eikä selvitä takkuja. :(

 23. Avatar annieveliina sanoo:

  Ihana väri sulla nytten!!!

 24. Avatar Clivia A sanoo:

  Moroccanoilin tuotteet ovat aivan mahtavia ja uskon että ihastuisit myös kyseisen merkin hoitoöljyyn. En ole itse ainakaan löytänyt parempaa :)

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ooooh ihana postaus! <3 hei ehkä hassu kysymys mutta saatko ollenkaan negatiivista palautetta? Hyvä juttu tietty jos et! Ja saatko koskaan mitään "fanipostia" muutenkin kuin täällä blogin kommenteissa? :') olet lempibloggaajani!

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  Nyt iski hinku saada kaikki nuo ekasta kuvasta ja muutama muistakin! Kuulostaa niin hyvältä. :D Ootko muuten yhteistyökumppani bangerheadin kanssa vai miten oot saanut nuo? :) Ihana ja pirteä postaus! ♥

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moilkka;)
  Tosi kiva postaus;) ja kivat kuvat;)
  Kuvat oli tosi tarkkoja ja selkeiitä❤️
  Tykkään tosi paljon lukea sun blogia❤️
  Oot tosi kaunis;)
  Asupostaukset on mun mieleen❤️
  T. Meri

 28. Avatar Saijis sanoo:

  On ainakin Moroccanoilin, Kérastasen sekä Lórealin tuotteet (: Myös TIGI:n tuotteita myydään suurimmaksi osaksi kampaamoissa, mutta joskus niitä näkee myös esim. Prismassa. Mutta nuo edellä mainitut ainakin :)

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Heh tässä on kyllä aika paljon, mutta kaikkia en käytä päivittäin tai edes viikottain :) Aww olipas kivasti sanottu! Eikä :/ Ootko kokeillut tuota suolasuihketta? Se nimittäin helpottaa hiuksien käsiteltävyyttä :) Hei mä oon ainakin kuullut pelkkää hyvää tuosta Priorinista, vaikka hinta on kyllä suolainen… Ihana kuulla sun pitävän tästä ja isot kiitokset sulle <3!

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Oon kans tyytyväinen niiden nykyiseen kuntoon :) Kiiitos paljon Emmi <3!

 31. Avatar Emilia sanoo:

  Olipa kattava ja hyvä postaus :)<3 huomaa kyllä panostuksesi tätä harrastusta kohtaan <3 pari tuotetta herätti kyllä suuresti kiinnostusta ;)) sulla on niin kauniit hiukset <3

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :) Ää voi eikä… Inhottavaa, kun luottokampaaja päättää lopettaa :/ (sormet pystyssä toivon, että mun kohdalla ei käy noin). Mutta mä käyn Kurikassa Uudet Tuulet-nimisessä liikkeessä. Heillä on nyt uudet isommat tilat ja oon aina ollut tyytyväinen lopputulokseen. Eli suosittelen harkitsemaan sitä :)!

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Mahtava juttu, että tämä oli ajankohtainen postaus sulle! Voi ei, kuulostaa oudolta :o Ootko vaihtanut ruokavaliota vuoden aikana? Yleensä ruokavalio vaikuttaa kaikista eniten hiusten kuntoon eli lisävitamiinit voi auttaa :) Mä syön joka päivä monivitamiinia, jossa on tärkeät vitamiinit, rauta, kromi yms. yhdessä. Kokeile ihmeeessä jos sellainen kuuri auttaisi :) Hiusöljy on kyllä hyvää ja varsinkin jos on vähänkin huonossa kunnossa olevat hiukset niin siitä on paljon apua! Jeii vähän kiva juttu, että tämä postaus helpotti sun ostopäätöksiä :)

  Kiitos <3 Oon kyllä itsekin niin tyytyväinen niihin! Ne tuntuu sekä näyttää niin terveiltä ja täytyy vaan toivoa, että saan ne pysymään sellaisina :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle Anonyymi :) En opiskele tällä hetkellä! Enkä oo täysin varma aionko tulevaisuudessa opiskella lisää, mutta haen yhteishaussa opiskelemaan ammattikorkeaan :)

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Joo niitä on kertynyt ihan kivasti, mutta kaikkia en käytä päivittäin :) Voi vitsit kiitos paljon! Tuo on inhottavaa… Kannattaa testata noita Moroccanoilin tuotteita, koska niiden käytön jälkeen multa ainakin katosi hiusten katkeilu :o Mukava nähdä sun pitävän tästä ja kiitos sinne! (:

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitti sulle :-) Mukava nähdä, että te ootte pitänyt tästä postauksesta! Se on Bangerheadilta ja hintaa näyttäisi tällä hetkellä olevan 12.70€ :)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä näyttäisi olevan noita CONE-loppuisia aineosia :/ Tuo on totta! Niitä tuntuu nykyään olevan joka paikassa ja se on inhottavaa varsinkin jos omat hiukset reagoi huonosti silikoniin :s Ootko kokeillut googletella tuotteita, joissa ei sitä olisi? Ajattelisin, että jostain voisi löytyä listaus sellaisista :) Kiitos itsellesi ja toivottavasti musta oli edes vähän apua <3

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Ää kiitos, se oli niin ihanasti kirjoitettu kommentti! Oon niin innoissani, kun oon saanut ne näin hyvään kuntoon ja nyt ne voi kasvaa huoletta :')

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Wau kiitti Veera! Mukava nähdä sulta tällainen päivän piristys :) <3

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Ohoh! Tuo on selvä esimerkki siitä miten jo pelkästänsä tuotteita vaihtamalla pystyy muuttaa hiusten kuntoa :o Kun ne oikeat tuotteet löytyy niin sen huomaa eikä niistä haluaisi enää luopua :) Kyllä kannattaa! Sellaisten vakiotuotteiden löytyessä on paljon helpompi hoitaa hiuksia ja ostaa tuotteita, kun on ne omat lempparit :) Hyvä juttu, jos tämä postaus oli hyödyllinen <3!

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Oooh kiitos hurjasti! Ne on kyllä tosi hyvässä kunnossa tällä hetkellä ja toivottavasti onnistun myös pitämään ne sellaisena :)

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Oon sun kanssa samaa mieltä! Tuli jotenkin raikkaampi ulkonäkö :) Onpa jännä, että ei riitä niiden kosteutus kun on kuitenkin niin öljypitoisia :o Mutta ootko testannut kookosöljyä? Sitä herneen kokoisina paloina hiuksiin, sitten saunaan ja sen jälkeen pari kertaa hiustenpesu niin aamulla on silkkisen pehmeät hiukset! Testaa ihmeessä ja tuo shampoo & hoitoaine-yhdistelmä voi auttaa myös paljon. Varsinkin hoitoaine kannattaa olla extra kosteuttava :)

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti kovasti :) Oon saanut sen joskus joululahjaksi, mutta myöhemmin oon nähnyt niitä muun muassa Nordicfeelillä. Ja tuo öljy on ainakin mulla ollut tosi tehokas ja ennen kaikkea riittoisa purkki :>

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Ei haittaa, vaikka ei liity postaukseen :) Mutta mä tykkään ainakin kaikista pienistä sisustusjutuista. Esimerkiksi kaupoissa myytävistä sisustusteksteistä, laatikoista, kylteistä, kirjaimista, kynttilöistä, kukista jne. Toimivia ideoita on myös esimerkiksi keittiöpyyhe ja erilaiset astiat. Jos kaverisi kerää jotain astiastoa niin se voisi olla toivottu :)!

 45. Avatar Milla sanoo:

  Oon meinannut monesti ostaa tuota suolasuihketta (tosin eri merkkisenä) , niin onko sen suihkuttamisen jälkeen tulos huomattavasti erilainen? Eli onko suihke hintansa arvoista?:)

 46. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aivan ihanat hiukset! Tykästyin niin paljon että itsekkin tarvisin hiuksiini jotain kevät uudistusta! Oliko kuinka kallista vain värjätä ja raidoittaa hiukset? :)

 47. Avatar Ilonaah sanoo:

  tosi kiva ja hyödyllinen postaus! ♥ sun hiukset on kyllä aivan ihanat ja upeat! ♥

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Onko! Vitsit, että on ilo nähdä näiden olevan sun mieleen noin paljon :) Kiitos itsellesi tästä kommentista <3 Hyvä juttu, toivottavasti säkin pidät niistä (:

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kuinka ihanasti sanottu ja kuvailtu näitä hiuksia :) Sä oot Jenna aina niin ihanan tsemppaava ja positiivinen ♥ Oi vähän kiva! Kiitos vinkistä, täytyy testata tuota öljyä joskus ja testaa sä tuota muotoilusuihketta :p

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Olipas mukava kuulla sun pitävän tällaisesta postauksesta:) Ja kiitos paljon kohteliaisuudesta ♥

 51. Avatar Anonyymi sanoo:

  Saanko kysyä, että miksi et ole varma että opiskelisitko tulevaisuudessa? olisi mukava kuulla sun ajatuksia opiskeluun liittyen:) Ainakin vaikutat ihmiseltä joka ei tyydy pelkkään merkonomin koulutukseen! ;)<3

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon kans tosi tyytyväinen lopputulokseen! Jotenkin paksummat ja terveemmät hiukset :) Mulla kans ne tuntuu vievän sähköisyyttä pois, koska koko talvena en kärsinyt sähköisistä hiuksista! Ja voi hyvinkin vahvistaa eli ei oo pelkkä kuvitelma :-D Ne parantaa paljon hiuksen laatua, joka varmasti vahvistaa niitä:) Ihana kuulla, että näistä vastauksista tulee sullekin hyvä mieli. Mä haluan aina vastata jokaiselle ja mun mielestä tätä kautta saa pidettyä kivaa kontaktia lukijoiden kanssa :)!

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä mulla on aika suorat hiukset luonnostaan :) Mutta jossain kohdassa näkyy luonnonkiharaa. En käsittele, ainoastaan pari kertaa viikossa ja pyrin muutenkin välttämään sitä mahdollisimman paljon :-) Oho mut sehän on hyvä, että et tarvi mitään ylimääräistä hiuksiin! Hoitoaine on myös mulla ehdoton :p Mulla on ollut mustat ja tummanruskeat ainoastaan :)

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei :/ En oo koskaan kuullut, että se ei toimisi… Ikävää, että sulle on käynyt noin sen kanssa. Onkohan sulla niin paksut hiukset, että se ei ns. tehoa? :)

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon kans niin innoissani tästä uudesta väristä! Kiitti sulle :')

 56. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi tosi kiva postaus ! :) Ja yks kysymys blogista et miten oot saanu kuvista ne valkoset reunat pois? :-)

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Sanos muuta :) Oon kyllä onnellinen, että vihdoin löysin ne! Voi varmasti tykkäisin – Nimittäin tuo sarjan hoitoaine oli jo koukuttavan hyvä :p Kiitos sulle vinkistä. Täytyy ostaa sitä ensi kerralla, kun öljy loppuu ;)

 58. Avatar Saijis sanoo:

  <3 Suuri kiitos sulle! Mukava nähdä tämän postauksen olleen niin monen mieleen :) Kyllä mä saan aina välillä, mutta oon onnekas että sitä tulee kuitenkin niin vähän. Aina silloin tällöin ja suurimman osan niistä mä julkaisen, mutta ne joissa puhutaan mun ystävistä, läheisistä yms. niin ne jää julkaisematta tai sitten kommentit, jotka on tosi törkeitä. Kyllä yhteydenottoja tulee päivittäin sähköpostilla, Instagramin Directiin sekä blogin Facebook-sivuille :) Mutta sellaista kunnon oikeaa fanipostia en saa. Et tiedä miten kiva oli kuulla tämä! Kiitos sulle illan piristyksestä <3

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä :D Nyt vaan äkkiä ostoksille etsimään samat tuotteet ;) Ne on nimittäin kaikkien sanojen arvoiset! Joo me tehdään aina välillä yksittäisiä yhteistyöjuttuja, mutta kokoaikainen se ei ole :) Kiitos tuhannesti ♥

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä! Osaat sä kyllä Meri ilahduttaa näillä sun kommenteilla päivittäin :) Tuhat kiitos sinne sulle. On niin mieltä piristävää, että ajattelet tästä noin ♥ Asupostauksia on pian tulossa taas lisää ;-)!

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Emilia<3 Ihana nähdä aina sun kommentoineen! Kiva, kun oot aktiivinen täällä :) Hirmu paljon kiitoksia! Oon itsekin niihin tällä hetkellä tosi tyytyväinen <3

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Tiedätkö, että mä pohdin kans kauan että ostanko testaukseen vai en. Ja lopulta päätin! Onneksi ostin, koska kyllä ainakin tuossa merkissä näkyy selvä ero suihkutuksen jälkeen :) Hiuksista tulee helposti liikuteltavat ja muotoiltavat. Kannattaa testata jos vähänkin pohtii sitä :-)!

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti hirmu paljon Anonyymi:) Voin sanoa, että se virkistää! Mikään ei tunnu hiuksissa niin hyvältä kuin kampaajalla käynti ja varsinkin keväisin vaihtelu virkistää! Mulla makso värjäys, raidat ja leikkaus yhteensä 86€ :)

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Aivan ihana nähdä sun ajattelevan tästä noin :) Voi oon niin otettu näistä kommenteista! Kiitos hurjan paljon sulle ihana ♥ :)

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Hih kiitti kovasti (: Mukava kuulla sun pitävän tästä! Mulla on mallina Simple niin sitä kautta ne lähti automaattisesti pois :o En tiedä lähteekö enää, mutta kannattaa testata! :)

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Koska oon ollut työelämässä jo hyvän ajan enkä näe nykyisessä työssä mitään huonoa. Aina voi vaihtaa paikkaa hakemalla muualle töihin yms. mutta en oo varma tarvinko jatkokoulutusta :) Vaikka ei siitä koskaan haittaa olisi! Ei huono idea ;-) Katsotaan jos kirjoittaisin aiheesta oman postauksen <3

 67. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aaargh nyt menee hermo näihin sun ostospostauksiin!! Joka kerta kun julkaiset jonkun tällasen niin enköhän mä mene ja naputtele ostoskoriin ties mitä ihanuuksia. Tänäänkin lähti 65e edestä hiusjuttuja tilaukseen, kun Nordicfeelillä sattui olemaan niin hyvät tarjoukset. En tajua, miten pystyt näin houkuttelevasti kirjoittamaan kaikesta, mutta jatka toki samaan malliin♥ Oot nimittäin tilini tyhjenemisestä huolimatta mun suosikkibloggari!

 68. Avatar sarara sanoo:

  Ihan tukka sulla! <3 ja ompas sulla paljon kaikkee tököttiä :D maroccain oil on kyllä kiistatta paras hoitotuotteissa! Ja mun marokkolainen tukka tosiaan tarvis niitä kyllä :D! Joskus kannattaa kokeilla suoristuksen alle goldwellin sleek lämpösuojasuihketta, se on täysin vedetön ja tekee hiuksesta aivan täydellisen sileän! Mä rakastuin siihen tuotteeseen joskus opiskeluaikoina :) ainiin ja maroccain oil:lla on aivan ihanat hiusöljytkin! Ohuelle ja paksulle hiukselle omat :)

 69. Avatar Anonyymi sanoo:

  Suosittelen sua kokeilemaan moroccanoilin hiusöljyä, ehdottomasti paras hiustuote ikinä! En itse ainakaan vaihtaisi enään mihinkään muuhun :) tosin siitä saa maksaa vähän enemmän, mutta todellakin hintansa arvoinen tuote! Sitä saa jopa erikokosina, jos ei halua laittaa kaikkia rahojaan suurimpaan pulloon heti ensi kokeilulla :) ja kun mainitsit tuosta että hiuksesi kuivuvat huonosti, niin oon ainakin ite huomannu että hiukset kuivuvat paljon nopeammin tätä öljyä käyttäessä!
  Täytyy ite ostaa kokeiluun tuota four reasonin moisture mistiä, kuullostaa sen verran hyvältä tuotteelta, kiitos vinkistä!

 70. Avatar Nelli sanoo:

  voi vitsi miten ihanat hiukset ja niin luonnollinen väri ♥ niiden hyväkuntoisuus ja pehmeys välittyy melkein jo noista kuvista :-D ♥ & kiva että esittelit käyttämiäsi hiustuotteita :) mäkin tykkään hirveesti käyttää erilaisia öljyhoitoja hiuksiin kun ne pehmentää ja silottaa hiuksia mukavasti :)

 71. Avatar Riikka L. sanoo:

  En yleensä kommentoi, mutta nyt on pakko. Oon jo useamman vuoden seurannut sun blogia, ja mulla on pistänyt silmään se miten sä vastaat sun kommentteihin. Ensinnäkin se, että vastaat joka ikiseen kommenttiin, ja ilkeisiinkin kommentteihin vastaat aina tosi asiallisesti. Mun mielestä tää on todella hienoa! Välillä tuntuu, ettei bloggaajat arvosta tarpeeksi lukijoitaan, vaikka lukijat ovat se syy juuri miksi blogi menestyy. Susta huomaa, että sä oikeasti arvostat sun lukijoita! Kiitos tästä :)

 72. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kuinka paljon maksaa tuo moisture mist?:) etsin nimittäin housten kosteuttajaa ja oon kuullut monilta hyvää palautetta kyseisestä tuotteesta!

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Se on kyllä kaiken hehkutuksen arvoinen :) Kosteuttaa ja pehmentää hyvin hiuksia! Hintaa on paikasta riippuen noin 11-14€ (:

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Eii mitä ihmettä :DD Haha ihana ♥ Hyvä juttu, jos pystyn tällä blogilla tuomaan noin paljon inspiraatiota! Vaikka eihän ihan kiva ole, että pankkitili tyhjenee ;> Uskon kuitenkin, että tilaamasi tuotteet on hyviä ja sen arvoisia. Kiitos sulle hirmu paljon! Et tiedäkään miten hyvälle mielelle tulin tästä kommentista :) ♥

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos suuresti <3 Haha jep :D Sitä on "hieman" kertynyt, mutta onneksi kaikki on käytössä… Vaikka ei ihan jokapäiväisessä kuitenkaan :) Se on kyllä hyvä tuotemerkki ja mä olin jo parin käyttökerran jälkeen sitä mieltä, että en osaa enää elää ilman tuota shampoota sekä hoitoainetta :'D Oi vitsit miten hyvältä se kuulostaa! Onko se minkälainen pullo? Ja mistä sitä saa? Täytyy ostaa testaukseen, kun niin houkuttelevasti siitä kerroit :p Tuota hiusöljyä suositteli eräs toinenkin lukija, joten se on seuraava kokeilu kun entiset öljyt loppuu. Kiitti sulle näistä! :)

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Mun on varmaan pakko käydä ostamassa sellainen pian! Sitä on nimittäin nyt suositellut noin kolme tai neljä lukijaa :D Alkoi houkutella sen verran, että heti kun vaan joku käyttämistäni hiusöljyistä loppuu niin sellainen lähtee testaukseen. Uskon sen olevan hyvää, kun näin moni suosittelee eli en varmaan ihan pienintä pulloa heti osta :D Ja jos se vaan vähänkin nopeuttaa hiusten kuivumista niin ei voi olla kuin hyvä tuote <3 Oon nimittäin yrittänyt etsiä mahdollisimman paljon sellaisia tuotteita käyttöön, jotka kuivattaa hiuksia ja tämä voisi olla yksi niistä. Ja Moisture Mist on testaamisen arvoinen tuote – Tuut varmasti tykkäämään! Iso kiitos sulle näistä vinkeistä :)

 77. Avatar Saijis sanoo:

  Ää kiitos paljon ihanainen ♥ Oon kans niin tyytyväinen niiden nykyiseen kuntoon! Terveet ja paljon elinvoimaiset hiukset :) Haha hyvä juttu, että kuvista välittyy jo se :-D Voi öljyt on kyllä käteviä, kun niistä jää aina niin pehmeä ja miellyttävä lopputulos. Täytyisi vaan muistaa aina käyttää niitä aktiivisemmin :-)!

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Voi Riikka! Sä et tiedä miten mua ilahduttaa nähdä sulta tämä kommentti :o Oot ensinnäkin seurannut tätä jo pitkän aikaa ja jo pelkästänsä se on ihana nähdä :) Mulle on aina siitä päivästä lähtien, kun perustin tämän niin ollut lähtökohtana se, että vastaan jokaiseen kommenttiin. Haluan, että lukija saa kommenttiin vastauksen – Oli kyseessä sitten kysymys positiivinen tai negatiivinen kommentti niin samanlaisen vastauksen ne multa saa. Oon iloinen, että pystyn "keskustella" lukijoiden kanssa tätä kautta ja pyrin näin tuomaan myös mun luonnetta paremmin esille:) Ihana palaute, kiitos itsellesi näistä sanoista <3

Kommentoi