End of March snaps

Heipsun! Synttäreistä on selvitty ja nyt sitä voi taas vuoden vanheta rauhassa. Ikäkriisi ei oo ainakaan vielä tullut ja pidetään peukut pystyssä, että sellaista ei täällä suunnalla nähdä kymmeniin vuosiin 😀 Vaikka vastailin kaikille onnittelijoille henkilökohtaisesti niin haluan vielä tässä kiittää teitä yhteisesti Teitte mun päivästä vielä onnistuneemman! Nyt kuitenkin päivän aiheeseen eli tänään vietetään maaliskuun viimeistä päivää ja sen innoittamana mä ajattelin tyhjentää kaikki puhelimen kansiot vielä viimeisistä kuukauden rippeistä:
Haluatko nähdä lisää näitä kuvia? Mua voi seurailla nimittäin Instagramissa nimimerkillä @saijis

kollaasi1

1. Perjantain vapaapäivän aamun suunnitelmiin kuului muun muassa nopea kynsienlakkaus… Ja oli muuten nopea! Ei mennyt kauaa, kun fiksuna aloitin imuroimisen ja nyt sohvan reunaa kaunistaa suloinen vaaleanpunainen viiva. 2. Esimakua lauantain synttärijuhlista! En oo vielä käynyt kuvia kamerasta tarkemmin läpi, mutta tuun varmasti jakamaan niitä myös tänne. 3. Tässä näkyy myös vähän illan tarjoilua. Tyttömäisen pinkit koristeet sekä tarjoiluastiat ja pientä erilaista naposteltavaa. 4. Luin Facebookista, että Ben & Jerry’s-jätskistä on ilmestynyt uusia makuja ja mä menin heti samana päivänä kauppaan tutustumaan näihin. Pienen valinnanvaikeuden jälkeen päädyin tähän Suomeksi sanottuna kanelipullajäätelöön 😀
IMG_8014
Klassinen aamupala marjoilla ja kookoshiutaleilla. Hassua, että vielä parisen vuotta sitten vihasin yli kaiken kookoshiutaleita enkä syönyt mitään ruokaa tai leivoksia, jossa sitä oli… Nyt voisin tunkea sitä joka paikkaan!

kollaasi2

1. Mikä olisi rentouttavampi tapa aloittaa viikonloppu kuin istumalla kampaajan tuoliin? Ja se tunne, kun kävelee ”uusien hiuksien” kanssa ovesta pihalle. Täytyy sanoa, että en oo hetkeen ollut näin tyytyväinen mun hiuksiin kuin nyt oon 2. Sen kuuluisan pienen H&M;:n paketin sisältä paljastui bikineiden lisäksi uusia bralette-rintsikoita. Löytyykö muita näihin koukkuun jääneitä? 3. Löysin Weheartista inspiroivan käyttäjän, jolla on toinen toistaan positiivisempia quoteja. 4. Eilisellä synttäri-illallisella Amarillossa. Otin vuoden tauon jälkeen Soft Tacos-nimisen ruuan, joka oli pitkän ajan jälkeen yllättävän hyvä valinta.
11117749_10205503402695697_1156210750_n

Nyt on mullakin vihdoin räpsyripset!! Ja edelleen ihmettelen, että miten oon voinut elää ilman näitä? Aamulla menee meikkaamiseen maksimissaan se 2 minuuttia, kun levitän meikkipohjan, lisään kulmiin väriä ja alaripsiin ripsaria. Taisin jäädä koukkuun ja pahasti 😀

kollaasi3

1. Leffailta, joka vietetään parhaimpien juttujen kanssa: Lemppari olohousut jalassa, irtokarkkien kanssa ja viltti päällä. 2. Kuinka moni muistaa sen, kun mun kynsilakka lensi pieniksi sirpaleiksi kylppärin lattialle?? Noh se oli selvästi vasta alkua, koska viime viikolla multa lensi sellainen iso paksu Yankee-kynttilän lasinen kansi. Kaikkien sirpaleiden joukossa oli kolme isoa palaa ja muut oli sellaisia juuri ja juuri silmällä erotettavia. 3. Katsokaa mikä taivas oli eräänä päivänä töihin mennessä aamukuudelta? Jo pelkästänsä tuollainen värikäs taivas piristää paljon siihen aikaan! 4. Mun suosikki aamupalaa, välipalaa ja iltapalaa on tällä hetkellä (tai no aika kauankin) ollut luonnonjugurtti mansikoissa, kiivillä sekä myslillä. Suosittelen testaamaan!

IMG_1350s
Lisää tuoreita hedelmiä ja marjoja… Viimeksi tänään haaveilin siitä torilla olevasta isosta mansikkakojusta. Mutta ei oo enää montaa kuukautta kesään!

kollaasi4

1. Herkullinen karkkipaketti, joka saapui Cloettalta sopivasti synttäreille! Ja sisältä paljastui mun iloksi yhtä suosikkiherkkua – Hopeatoffeeta 2. Eräänä perjantai iltana päädyttiin puolivahingossa Moose-nimiseen baariin pelailemaan isolla joukolla Aliasta. Meillä oli niin hauskaa, että kyseisen pelin parissa vierähti tunti jos toinenkin. 3. Tässä näkyy paremmin mitä mulla oli päällä lauantaina eli pienen vaatekriisin jälkeen päädyin valkoiseen playsuittiin, jossa on pitsinen yksityiskohta selässä. Jalkaan mustat korkkarit ja uusi Michael Korsin musta laukku vielä kaveriksi. 4. Vihjailin teille uudesta kannettavasta ja ajattelin, että jos teitä kiinnostaa niin voisin hetken testailun jälkeen tehdä siitä oman postauksen. Miltäs kuulostaisi?

No Comments
 • inka
  Posted at 21:01h, 31 maaliskuun Vastaa

  Sun insta profiili on aivan ihana, niinkun tämä blogikin! Niin inspiroivia!♥

 • Jutta
  Posted at 21:05h, 31 maaliskuun Vastaa

  Ripset on kivat, mutta mulla meni ihan hirveen huonoon kuntoon omat silloin, kun niitä säännöllisesti laitatin! Eikä vika ollut tekijässä taikka ripsissä, mutta aika tyngät ne omat ripset oli, kun viimeisen kerran pidennykset poistatin. Minua ei saa kyllä enää laittamaan niitä edes niiden helppouden takia 😀

 • Karoliina S
  Posted at 21:08h, 31 maaliskuun Vastaa

  Waau ihana postaus ja ihania kuvia! Tosi kiva toi lauantain playsuit 🙂

 • Saijis
  Posted at 21:11h, 31 maaliskuun Vastaa

  Voi ihana Inka! Se oli kivasti kirjoitettu kommentti 🙂 Iso kiitos sulle ♥

 • Viivi Hiitelä
  Posted at 21:13h, 31 maaliskuun Vastaa

  Ihana tuo aamuinen maisemakuva 🙂

 • Noora
  Posted at 21:20h, 31 maaliskuun Vastaa

  Tee ihmeessä siitä uudesta läppäristä esittely, nimittäin mua kiinnostais kyllä paljon! 🙂 Ja oi näistä sun kaikista hedelmäkuvista tulee sellanen olo et vois tehdä tollasen aamulla.. Siihen ajatteluunhan se yleensä jää 😀 Pitäis varmaan vähän tsempata ittee ;D Ja hei noi ripset sopii täydellisesti sun silmiin!! <3

 • Saijis
  Posted at 21:23h, 31 maaliskuun Vastaa

  Eikä 😮 Oon kuullut kaikkia kauhutarinoita näistä ja hieman aluksikin epäilytti, että kuinka omien ripsien käy. Mutta ripsien laittaja vakuutti, että niiden pitäisi olla samanlaisessa kunnossa kuin ennen ottamista :/ Täytyy vaan pitää kaikki peukut pystyssä, että mun ripset pysyy "normaalisti". Kiva, kun tulit kertomaan omat kokemuksesi pidennyksistä! 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 21:25h, 31 maaliskuun Vastaa

  Juu, ois tosi jees jos tekisit postausta tuosta macbookista, kun itsekkin ois tarkotus jonkin näkönen macbook ostaa

 • Saijis
  Posted at 21:27h, 31 maaliskuun Vastaa

  Mukava nähdä sun pitävän näistä:) Lauantain asu oli kyllä yllättävän hyvä, vaikka meinasi kriisi tulla 😀 Kiitos Karoliina <3

 • Anne H
  Posted at 21:33h, 31 maaliskuun Vastaa

  Tein itse myös sattumalta juuri tänään tällaisen kuvakoosteen maaliskuulta 🙂 Great minds think alike! Mutta mulla on myös hirmuinen marjahimo meneillään, odotan superisti niitä tuoreita marjoja kesällä ja nytkin kannan joka kauppareissulta kotiin vähintäänkin pakastemarjoja, ne vaan on niin hyviä ja sopii jokaiseen aamiaiseen 🙂

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • kaisukki
  Posted at 21:34h, 31 maaliskuun Vastaa

  Mulla on ollut ripset nyt melkein puol vuotta ja oon nyt ekaa kertaa ilman niitä ripsiä ja mulla ainakin ihan yhtä pitkät kun ennenkin 🙂 tekoripset kunniaan! ❤️

 • Anonyymi
  Posted at 21:35h, 31 maaliskuun Vastaa

  Vau tosi ihania pirteitä kuvia! Kyllä rupeaa kesää oottaa kun kuvat ovat noin valoisia eikä näy sitä räntäloskaa mikä täälläpäin ainakin vallitsee. :S <3

 • Jutta
  Posted at 21:39h, 31 maaliskuun Vastaa

  Ja siis onhan ne tosissaan nätit ja helpot 🙂 Toivottavasti sulla pysyy hyvässä kunnossa omat!

 • Anonyymi
  Posted at 21:40h, 31 maaliskuun Vastaa

  joku puol vuotta sitte ku löysin sun blogin, vihasin sua, vaikutit iha sairaan ärsyttävältä, mut nyt ku oon seurannu oikeesti sun blogia nii oot ihanan aito ja kaunis ihminen, nyt oikeestaan oon kateellinen sulle 😀 älä koskaan lopeta bloggaamista <3 !! ja olis aika kiva jos alottaisin myös vloggauksen? oisko mahdollista? 🙂

 • Emmi
  Posted at 21:53h, 31 maaliskuun Vastaa

  Voi ihania kuvia jälleen kerran! <3

 • Jasmin
  Posted at 21:57h, 31 maaliskuun Vastaa

  Näistä sun postauksista tulee aina kauhea nälkä 😉

  http://jasminsofi.blogspot.fi/

 • Anonyymi
  Posted at 22:07h, 31 maaliskuun Vastaa

  Ootpas ollu taas nättinä liikenteessä. <3 Ja ihania kuvia, jälleen!

 • sanni
  Posted at 22:13h, 31 maaliskuun Vastaa

  Ihania kuvia <3 toi Ben&jerry;'s jäde on toosi hyvää !

 • Anonyymi
  Posted at 22:14h, 31 maaliskuun Vastaa

  Millä tavoin suostuttelit itsesi tykkäämään kookoksesta? 🙂

 • Ansku k
  Posted at 22:19h, 31 maaliskuun Vastaa

  Hienoja kuvia!♡
  ja hyvältä kuulostas postaus, siitä uuesta läppäristä:)

 • Anonyymi
  Posted at 22:30h, 31 maaliskuun Vastaa

  Wooow taas kerran tosi upeita kuvia ja muutenki ihana postaus!<3 kiva lukee näitä 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 22:46h, 31 maaliskuun Vastaa

  Ehdottomasti kaipaan postausta uudesta läppäristä! Olen nimittäin pitkään pohtinut Airin ja Pron välillä kumpaan päätyisin, vanhan Asuksen hajottua..:( Oliko tuo kanelipulla B&J; minkä makuinen? Oliko outo yhdistelmä, tuntuiko että pari lusikallista on ihan ok vai että pystyy vetää koko purkin:D hassua miks mulla tulee mieleen vaan kanelipulla proteiinipatukka ja sen ällö maku 😀 mutta jos suosittelet ni ehkä mäkin uskaltaudun testaamaan… ps. sun blogi on täyttä rakkautta

 • Saijis
  Posted at 23:07h, 31 maaliskuun Vastaa

  Oon Viivi samaa mieltä! Miksi joka aamu ei voi olla noin ihanat maisemat työmatkalla? 🙂

 • Roosa
  Posted at 23:10h, 31 maaliskuun Vastaa

  Noista ripsienpidennyksistä voin sanoo sen verran et hyvällä ja ammattitaitosella laittajalla ei pitäis tulla mitään ongelmia omien ripsien kanssa! Eli ripsethän uusiutuu noin 2vko välein (riippuen ihmisestä) ja sitten kun ripsiä lähtee pidennysten kanssa niin irtoamisen "huomaa paremmin" kuin jos vain omat ripset lähtisi 🙂 eli se ripsien lähteminen ja uusiutuminen on normaalia, sen vain tiedostaa paremmin kun näkee ne ripset!
  Itellä ainakaa ei oo menny omat ripset mikskään, aina laittaja sanoo että tosi tuuheiksi omat ripset taas kasvaneet!

  Suosittelen siis todellakin ripsienpidennyksii kenelle vain, omat ripset ei niistä kärsi yhtään sen enempää kuin ripsaristakaan 🙂 Tottakai huonolla laittajalla, mutta ei muuten!

 • Saijis
  Posted at 23:14h, 31 maaliskuun Vastaa

  Vähän kiva juttu, että sä olisit kiinnostunut kuulemaan siitä enemmän 🙂 Ainakin näin muutaman päivän testailun jälkeen vaikuttaa aivan erilaiselta (hyvällä tavalla) kuin muut edeltäjänsä 🙂 Haha eikä… 😀 Ehkä sä kuitenkin huomenna aamulla teet poikkeuksen ja syöt hedelmiä 😉 Kiitos paljon – Oon itsekin älyttömän tyytyväinen niihin <3!

 • Saijis
  Posted at 23:15h, 31 maaliskuun Vastaa

  Voisin kyllä! Tuo on vielä uusin malli eli riittää varmaan paljon kerrottavaa, joita osa ei vielä tiennyt. Mä voisin kirjoitella siitä, vaikka jo lähiaikoina :')

 • Saijis
  Posted at 23:21h, 31 maaliskuun Vastaa

  Teitkö 😮 Ohoh mikä sattuma! Tällaiset kuvakoosteet on mun mielestä älyttömän kivoja ja näiden kautta pääsee tutustumaan tosi hyvin bloggaajan perus arkeen 🙂 Sama täällä! Mun puolesta niitä marjoja voisi olla jo pian saatavilla :p Mäki kannan niitä kaupasta, mutta olisi paljon mieluisampaa ostaa tuoreena torilta. Sä sen sanoit! Marjat sopii ihan joka paikkaan 🙂

 • Saijis
  Posted at 23:22h, 31 maaliskuun Vastaa

  Huh! Hyvä, että sulla on ollut noin positiivisia kokemuksia ripsien ottamisen jälkeen 🙂 Mä vähän jo pelkäsin, että mitenköhän ripset reagoi mutta toivotaan, että hyvin! Voi ne on kyllä kans käteviä ♥ :>

 • Saijis
  Posted at 23:24h, 31 maaliskuun Vastaa

  Oi oi kiitti paljon Ano 🙂 Se oli kivasti kirjoitettu kommentti! Ja mahtavaa, että sä ajattelet mun kuvista noin 🙂 Kesä olisi kyllä tervetullut tänne valaisemaan ja lämmittämään vaikka heti…<3

 • Anonyymi
  Posted at 23:25h, 31 maaliskuun Vastaa

  Mullakin on ollu tollaset ripset ja kävin monta kertaa korjailemas niitä, mut sit tyhmänä menin laitattaa niitä toiseen paikkaan ja sain kauheen allergisen reaktion silmiin.. Ilmeisesti siin liimas oli jotain 😐 enpä oo uskaltanu vielä uusia ottaa mut tarkotus olis, koska helpotti kyl elämää 😀

 • Saijis
  Posted at 23:28h, 31 maaliskuun Vastaa

  Eikä :s Tosi ikävä kuulla, että sulla on ollut aluksi tuollainen käsitys musta… Sellainen tulee monesti, kun lukee blogia hetken ja mielipiteet kirjoittajasta syvenee :/ Mutta mä pyrin kaikella tavalla tuomaan itsestäni entistä enemmän irti 🙂 Höpö höpö, ei kannata olla! Kiitos kuitenkin tästä ihanasta päivän piristyksestä <3 En oo koskaan miettinyt tuota, mutta ensin täytyisi harjoitella videoiden tekemistä. Ei se kuitenkaan ihan mahdottomuus olisi tulevaisuudessa :)!

 • Saijis
  Posted at 23:33h, 31 maaliskuun Vastaa

  <3 Kiitos hirmu paljon! Kiva, että tällaiset arkisemmatkin kuvat on teidän mieleen (:

 • Saijis
  Posted at 23:34h, 31 maaliskuun Vastaa

  Eii! 😀 Mun blogia ei selvästikään kannata avata yhtään nälkäisenä, koska niin moni muukin on maininnut tuosta aiheesta 😉

 • Saijis
  Posted at 23:35h, 31 maaliskuun Vastaa

  Kuinka mukavasti sanottu 🙂 Kiitos kohteliaisuudesta ja oli ilo kuulla sun pitävän myös kuvista !<3

 • Saijis
  Posted at 23:38h, 31 maaliskuun Vastaa

  Hurjasti kiitoksia sulle <3 Niin on! Yllätyin, kun siinä maistui niin paljon kaneli :p

 • Taru Ojalehto
  Posted at 23:39h, 31 maaliskuun Vastaa

  Tosi kiva potaus ja ihania kuvia kuten aina 🙂 Noi sun aamu/iltapalat näyttää kyllä aina niin herkullisilta 😉 Lisää vaan tällaisia postauksia 🙂

  Yksi tärkeä asia miksi pidän blogistasi on se että vastaat aina tosi kivasti ja aktiivisesti kaikille kommentoijille 🙂 Ja otat lukiat jotenkin tosi hyvin huomioon 😉

 • Saijis
  Posted at 23:40h, 31 maaliskuun Vastaa

  Mä lisäsin sitä aina mansikoiden ja mustikoiden päälle eli se meni "siinä samalla". Ja yhtäkkiä, kun aloin purskutella kookosöljyä niin aloin tottua siihen makuun ja sen jälkeen se on maistunut ihan hyvältä !:)

 • Saijis
  Posted at 23:41h, 31 maaliskuun Vastaa

  Kiitän ♥ Hei tosi hyvä juttu, että sua myös kiinnostaisi nähdä sellainen. Siitä voisi olla kyllä apua monelle uutta kannettavaa harkitsevalle sekä myös muille 🙂

 • Saijis
  Posted at 23:42h, 31 maaliskuun Vastaa

  Ää kiiiitos! Sä osasit ilahduttaa näillä sanoilla paljon mun iltaa =) Nyt voi mennä hyvillä mielillä nukkumaan – Suuri kiitos sinne 🙂 <3

 • Anonyymi
  Posted at 23:57h, 31 maaliskuun Vastaa

  Heippa, mulla on ollut ripsenpidennykset jo noin 4 vuotta putkeen ja mä aina välillä kyselen siltä huoltajalta miten mun omat ripset voi ja ne on kuulemma ihan kunnossa! 🙂 Pitää vaan muistaa, ettei ota liian raskaita/pitkiä pidennyksiä jotta ne sit ei vahingoita omia ripsiä. Ihana synttäri asu :)!

 • reverie
  Posted at 00:16h, 01 huhtikuun Vastaa

  Mulla on ollut ripsienpidennykset jo pari vuotta, mutta edelleen kasvaa normaalipituuteen omat ripset, eikä ole kahden vuoden aikana tullut kolojakaan ripsiriviin 🙂 eli hyvin yksilöllistä tottakai, pidät vaan huolta ja poistat meikit hellävarasesti!

 • Solja
  Posted at 01:00h, 01 huhtikuun Vastaa

  Moikka!
  Löysin sun blogin joskus pari kuukautta sitten ja täytyy sanoa, että tää on noussut ihan mun lemppariblogiksi ja todella nopeasti! Sulla on tosi kivoja kuvia, oot todella kaunis ja sulla on inspiroiva tyyli pukeutumisessa ja sisustamisessa. Ihailen myös miten jaksat vastata kaikkiin kommentteihin tosi pirteästi ja positiivisesti, ja sun postaustahti on ihan käsittämätön, mikä on vaan hitosti plussaa!!

  Sain nyt vihdoin aikaisesksi tulla kommentoimaan, mitä teen aika harvoin, mutta sä teit muhun vaikutuksen! Jatka samaan malliin :–)

  ps. hyvää synttäriä 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 01:14h, 01 huhtikuun Vastaa

  Mä oon semmoinen anonyymi, kenestä ehkä ei uskois, että lukisin Sun blogia – 32 vuotias ja ulkomaalainen. Olen oppinut paljon lisää suomea Sun blogin avulla ja saanut tietää nuorten elämästä ja siitä, mistä nuoret tykkää. Joskus tunnen itseni vanhaksi, koska en ymmärrä nykyistä nuorten muotia tai musiikkimakua, mutta ei se huono ole. Tykkään eniten sisustuspostauksista ja niistä postauksista, joissa kirjoitat paljon tekstiä. Olet minulle jollain tavalla esimerkki siinä, miten olla mukava. 🙂 Ihan oikeasti, joskus kun suutun pahasti, muistan, miten mukava sä aina pystyt olemaan vaikka ihmiset ovat joskus tosi ilkeitä ja kateellisia sinulle. Itse en ymmärrä katellisuutta. Jokaisella on omat ongelmat ja ilot. Kiitos Saija siitä blogista. Uskon, että olet hyvä esimerkki myös monelle muulle. Olet antanut eteenpäin kuvan siitä, miten iso voima on hyvällä sanalla.

 • Anonyymi
  Posted at 01:15h, 01 huhtikuun Vastaa

  Ooh, mistä toi shortsihaalari on? Olis aivan täydellinen kesäksi kun oon tommosta jo pitkään kattellut! 🙂 Tee ihmeessä tosta koneesta postaus, oon meinaan aatellut ostaa saman! Ihana postaus jälleen ja noi sun ruoat on aina niin herkullisen näköisiä! ♥

 • Julia Tiainen
  Posted at 08:05h, 01 huhtikuun Vastaa

  Onko sun mielestä Täydelliset naiset hyvä sarja? Kannattasko aloittaa kattomaan? 😀

 • Iina
  Posted at 08:12h, 01 huhtikuun Vastaa

  Niin ihanan ja herkullisen näköisiä kuvia jälleen kerran. ♥ Minäkin lukisin mielelläni uudesta läppäristäsi! Joudun lähiaikoina satsaamaan uuteen koneeseen joten ostoslistalle pääsevät ehdokkaat ovat tervetulleita! ja tämmöiset kattavat postaukset antavat kyllä paremman kuvan tuotteista kuin vaikka gigantin mainokset. :'D

 • Anonyymi
  Posted at 09:07h, 01 huhtikuun Vastaa

  Olisi kiva lukee sun koneesta, ku itekki oon etsimässä uutta 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 09:57h, 01 huhtikuun Vastaa

  Aivan ihana postaus❤️
  Todella hienoja kuvia;)
  T. Meri

 • Saijis
  Posted at 10:02h, 01 huhtikuun Vastaa

  Jei, voisin sellaisen toteutella pian! Voi mä tiedän tuon pohdinnan – Kävin nimittäin itsekin sitä melkein viikon ajan ja ahkerat googlettelut sekä lukijoiden jakamat vinkit helpotti lopulta valintaa 🙂 Ja nyt oon varma, että valinta osui nappiin! Se maistuu ihan kanelilta, mutta kyllä siinä pieni vivahdus pullaakin tulee 😀 Ja tuo oli ensimmäinen B&J;:n purkki, jonka olisin voinut vetää kerralla. En tiedä johtuuko se siitä, että tykkään kanelipullasta, mutta tuo ei ollut ainakaan liian makeaa tai mitenkään ällöttävää 🙂 Kuulostaa aika erikoiselta yhdistelmältä proteiinipatukkaan 😮 Tässä tuo yhdistelmä toimii eli nappaa ihmeessä testaukseen, kun törmäät tähän! Aw kiitos tästä<3

 • Saijis
  Posted at 10:06h, 01 huhtikuun Vastaa

  Hyvä juttu! Oon tuota asiaa pohtinut ja kävin myös keskustelun laittajan kanssa tästä aiheesta ennen niiden ottamista 🙂 Hän ainakin vannoi, että ei oo mitenkään haitaksi ripsille jos ei vaan itse lähde niitä koskaan nyppimään. Tuo on muuten totta! Niihin irtoamisiin kiinnittää paljon enemmän huomiota, kun se tapahtuu pidennysten kanssa 🙂 Mulla on kuulemma luonnostansa tummat, mutta ennen kaikkea paksut ripset eli jo pelkkä lähtökohta pidennyksille on hyvä. Eiköhän ne nämä kestä huoletta. Tästä oli mulle apua, kun oon ehtinyt jo pelätä vaikka ja mitä näiden suhteen 😀 Kiitos sulle tästä! Ja toivottavasti jokainen vähänkin ripsienpidennyksistä haaveileva lukee tämän 🙂

 • Emmi
  Posted at 10:09h, 01 huhtikuun Vastaa

  Sulla on aina kaikki kuvat niin ihania, piristää aina päivää kun näkee instassa jonkin sun laittaman kuvan! 🙂
  Ja noista ripsienpidennyksistä, mulla oli ne kesän ajan ja sit kun annoin niitten vaan itekseen irrota niin omat ripset oli kyllä yhtä tuuheet kun ennenkin, mutta pituus oli tosiaan lyhentyny huomattavasti.. :-/ onneks ne kuitenkin kasvo suhtkoht nopeesti takasin yhtä pitkiks mitä ennen pidennyksiä! 🙂

 • Saijis
  Posted at 10:11h, 01 huhtikuun Vastaa

  Joo niin on ja helpottanut paljon arkea! Täytyy vaan toivoa parasta eli omien ripsien kunnon pysymistä samana 🙂

 • Saijis
  Posted at 10:22h, 01 huhtikuun Vastaa

  Mitä ihmettä 😮 Onpa jännä juttu! Tuliko se heti, kun vaihdoit paikkaa vai ehditkö laittaa siellä monta kertaa? Oon kans kuullut, että siitä liimasta voi saada allergisen reaktion :/ Kannattaa kuitenkin vaikka selvitellä, että mitä liimaa he käyttävät ja jos on eri niin tiedät ainakin sun silmälle sopivan 🙂 Oon samaa mieltä! Näiden kanssa eläminen tuntuu välillä liiankin helpolta, kun aamulla ei tarvi meikata kiireessä :'D

 • Saijis
  Posted at 10:26h, 01 huhtikuun Vastaa

  Voi ihana oot, kiitos hirmuisesti 🙂 Joskus on kiva panostaa aamupalaan sekä iltapalaan – Se tuo luksusta perus arkeen. Mä oon itse asiassa suunnitellut, että voisin tehdä näitä aina kerran tai kaksi kuukaudessa. Kun nykyään tulee niin paljon kuvattua myös puhelimella:)

  Kiitos…<3 Mahtava juttu, että sä oot pitänyt mun aktiivisesta vastaamisesta. Mä käytän vastailuun paljon aikaa, koska se on mun mielestä tärkeä osa tätä koko hommaa. Haluan aina vastata henkilökohtaisesti :')

 • Saijis
  Posted at 10:31h, 01 huhtikuun Vastaa

  Niin kauan 😮 Hei vähän hyvä juttu, että sulla on ollut noin kauan eikä omissa ripsissä oo mitään muutoksia tapahtunut! Täytyy sanoa, että tämän kommentin myötä uskallan olla entistä enemmän huoletta näiden kanssa 🙂 Totta! Mulla on näistä se keskimmäinen eli yleisin pituus ja nämä on ainakin vielä kivan luonnolliset! Mukava nähdä sun pitävän, kiiiitos:)

 • Saijis
  Posted at 10:44h, 01 huhtikuun Vastaa

  VAU! Ensimmäisenä pakko mainita, että arvostan sitä kun lukija tulee ensimmäistä kertaa kommentoimaan. Siitä tulee niin hyvä fiilis 🙂 Ja oon kyllä niin otettu sun sanoista. Ilahduttavaa nähdä tämän miellyttävän sua ja päässeen lemppariksi <3 Mä oon aina halunnut jakaa tällä blogilla mahdollisimman paljon inspiraatiota niin pukeutumisessa, sisustamisessa, kauneudenhoidossa sekä ihan arkisessa elämässä. Sen vuoksi tällainen palaute piristää mua paljon 🙂 Kommentteihin vastaaminen tulee multa jo luonnonstansa ja haluan aina, että jokainen kommentoija saa henkilökohtaisen vastauksen 🙂

  Kiitos kiitos tästä! Mun päivä lähti heti paremmin käyntiin <3

 • Saijis
  Posted at 10:46h, 01 huhtikuun Vastaa

  Reverie: Kiva kuulla sulta positiivista palautetta näistä! Mullekin laittaja sanoi, että pohjana on jo hyvin vahvat ja paksut ripset eli tuskin tulee mitään. Oon ollut hyvin hellävarainen ja aina poistanut kaikki meikit :)!

 • Anonyymi
  Posted at 11:32h, 01 huhtikuun Vastaa

  Mitä ripsaria käytät alaripsissä? ja ihana blogi ♥

 • Anonyymi
  Posted at 12:17h, 01 huhtikuun Vastaa

  Joo siis heti kun oli ripset päässä nii alko punottaa jo ja si turpos luomet.. Aamulla oli kiva kattoo peilistä. 😀 Jep niin aijon tehdä 🙂
  Ps.Sulla on aivan ihana blogi ja tosi kiva kun vastailet kaikkien kommentteihin! Ja vielä tähän pakko sanoo, et voisitko tehä jossain vaihees jotain juhlameikki postausta tai jotain mis esittelisit kivoi juhlamekkoi? T. Yo juhlat kesällä ja mekko hakuses 😀

 • Salla
  Posted at 12:49h, 01 huhtikuun Vastaa

  Täällä yks joka odottelee malttamattomana postausta siitä sun uudesta koneesta!! Eli ehdottomasti sellainen olisi kiva :–)!! Ja hei, tykkäsitkö tosta pullajädestä? 😀 Mä maistoin yksi päivä ja myönnän, että laitoin varmaan puolet (sellasesta pienestä) roskiin kun en tykännyt en sitten yhtään :'D

 • Saijis
  Posted at 13:36h, 01 huhtikuun Vastaa

  Et tiedä miten sanattomaksi sait mut! Tämä lukeutuu niihin kommentteihin, joiden avulla mun inspiraatio tätä blogia kohtaan vaan nousee koko ajan entistä enemmän 🙂 Musta on tosi kiva, että täältä löytyy paljon eri ikäisiä lukijoita. Oon iloinen, että pystyn tämän avulla tuomaan inspiraatiota sulle 🙂 Mä oon siitä päivästä lähtien, kun perustin tämän niin halunnut jakaa positiivisuutta. En oo koskaan osannut tai edes halunnut antaa ihmisten loukata. Kukaan ei voi miellyttää kaikkia ja aina löytyy heitä, jotka sanovat ja toivovat muille pahaa :/ Maailma osaa olla julma! Tärkeintä on muistaa olla oma itsensä välittämättä huonoista asioista 🙂 Voi mä kans toivon, että pystyisin olla hyvä esimerkki monille ja ihana nähdä sun ajattelevan noin! Sä osasit kyllä kirjoittaa sellaisen kommentin, joka kolahti mulla itselläkin 🙂 Suuret kiitokset tästä ja kiva, kun tulit kommentoimaan tämän <3

 • Saijis
  Posted at 13:39h, 01 huhtikuun Vastaa

  Oon ostanut sen viime kesänä Gina Tricotista 🙂 Hullaannuin viime kesänä noista haalareista niin paljon, että niitä tuli käytettyä paljon. Mutta tämä oli kaikista käytetyin! Voi sitten siitä postauksesta olisi sulle paljon hyötyä 🙂 Voisin kirjoitella sen lähiaikoina. Kiitos hurjasti ja voin sanoa, että ruuat maistuu vielä paremmalta :p ♥

 • Saijis
  Posted at 13:41h, 01 huhtikuun Vastaa

  ON! Oon katsonut kaikki kahdeksan tuotantokautta jo kaksi kertaa läpi enkä vieläkään kyllästy! Mielenkiintoinen ja joka jaksossa tapahtuu eli siihen jää heti koukkuun :'D

 • Saijis
  Posted at 13:44h, 01 huhtikuun Vastaa

  Vitsit miten mukava nähdä näin monen pitävän puhelimen kuvista vaikka ne onkin perus arjesta 🙂 Kiitos paljon ♥ Joo! Mä ajattelin kans, että haluan satsata tällä kertaa enemmän laatuun ja usein laatu on arvokkaampaa, mutta en oo kertaakaan katunut tämän koneen hankkimista! Mulla olisi siitä jo paljon kerrottavaa, mutta ehkä mä maltan odottaa postaukseen saakka 😀

 • Saijis
  Posted at 13:45h, 01 huhtikuun Vastaa

  Sitten se postaus ajoittusi hyvin sun hankinnan kohdalle! Siitä riittää niin paljon kerrottavaa, että mä odotan jo sen postauksen toteuttamista :))

 • Saijis
  Posted at 13:46h, 01 huhtikuun Vastaa

  ♥ Suuri kiitos sulle Meri! Kiva nähdä sun kommentoivan aktiivisesti:)

 • Saijis
  Posted at 13:51h, 01 huhtikuun Vastaa

  Ooh ihana sinä! On niin ilahduttavaa, että te kommentoitte mulle näin hyvää palautetta 🙂 Kiitos Emmi <3 Eikä :/ Se on vissiin yleistä, että omat ripset saattaa olla hieman lyhyemmät tai ainakin tuntua siltä. Toki se on varmasti niin henkilökohtainen juttu, että osalla omat ripset reagoi niihin enemmän kuin toisilla :/ Mä pidän kaikki sormet pystyssä, että mun omat ripset ei kärsisi näistä yhtään :-)!

 • Saijis
  Posted at 13:52h, 01 huhtikuun Vastaa

  Kiitän ♥ Tällä hetkellä käytän YSL Shocking-nimistä ripsaria, joka pidentää mm. ripsiä 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 15:28h, 01 huhtikuun Vastaa

  Ehdottomasti macbookista postausta jos vain voit!:) olisin nimittäin itsekin kiinnostonu siitä 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 16:01h, 01 huhtikuun Vastaa

  Ehkä vähän hassu kysymys, mutta minkä merkkistä mysliä syöt? 😀
  Mutta tosi kiva postaus ja oot aina niin kaunis näissä kuvissa 🙂

 • Saijis
  Posted at 18:04h, 01 huhtikuun Vastaa

  Jee vitsit miten kiva nähdä sun innostuneen kyseisestä postausideasta! Mä ajattelin, että voisin jo lähiaikoina kirjoitella sen postauksen 🙂 Joo tykkään!! Se oli kaikin puolin positiivinen yllätys eikä yhtään B&J;:n tapaisesti liian makeaa 🙂 Mitä ihmettä! Ohoh olisit tuonut mulle – Se pääsi nimittäin mun lemppareiden joukkoon :'D

 • Saijis
  Posted at 18:11h, 01 huhtikuun Vastaa

  Joo sellainen näyttäisi kiinnostavan niin monia, että mä kirjoittelen sen! Oon ollut siihen tosi tyytyväinen eli kerrottavaa riittää !(:

 • Saijis
  Posted at 18:20h, 01 huhtikuun Vastaa

  Ei oo yhtään hassu kysymys! Mä käytän tällä hetkellä sellaista kuin Start-mysliä:) Perus mysliä, mutta hyvää sellaista! Wau kiitti sulle tästä kohteliaisuudesta 🙂

 • Saijis
  Posted at 18:35h, 01 huhtikuun Vastaa

  Hyi 😮 Kuulostaa kyllä pahalta ja voin vaan kuvitella miten tuollaista säikähtää 🙁 Täytyy toivoa, että noin ei tuu koskaan käymään! Kiva, kun tulit jakamaan oman kokemuksesi 🙂

  Kiitos hirmu paljon! Niin ilahduttavaa kuulla sun olevan tuota mieltä 🙂 Mun mielestä näihin vastaaminen on kivaa ja jokainen on ansainnut omaan kommenttiinsa myös vastauksen! Ei hullumpi idea. En tiedä teenkö mekoista, mutta meikkipostauksia on näkynyt täällä niin harvoin että se voisi olla kivaa vaihtelua :')

 • Jenna
  Posted at 21:56h, 01 huhtikuun Vastaa

  Äääks, mäki haluun maistaa tota kanelipullajätskiä, oliko hyvää? Ja säkin tykkäät hopeatoffeesta, jeeee! Uppooko myös tsinuski 😉 Tosi kauniita kuvia ja vähän näytät hyvältä tuossa valkoisessa jumpsuitissa. ♥

 • Emilia
  Posted at 23:45h, 01 huhtikuun Vastaa

  Aivan ihania kuvia :)<3 oot kyllä semmonen inspiraationlähde <3

 • Emilia
  Posted at 11:34h, 02 huhtikuun Vastaa

  Oi mitä kuvia vaikka osa onkin instassa jo näkynyt mutta on niitä vaan ihana nähdä vielä kunnon selityksien kera myös täällä blogissa 🙂 ihanat ripset, itellä oli kans viime kesänä mutta en vaan osannut pitää niitä kun kasvojen pesu meni mulla niin hankalaksi, että iho meni todella huonoon kuntoon, mutta ehkä vielä joskus ne voisi hetkeksi ottaa 😉

 • Saijis
  Posted at 13:42h, 02 huhtikuun Vastaa

  Joo maista ihmeessä!! Pääsi ihan lemppariksi kaikista merkin jätskeistä :p Voi mä rakastan sitä, voisin jopa elää sillä 😀 Tuo Tsinuski on myös hyvää, mutta ei voita hopee ;> Ihana oot! Kiitos paljon tästä kohteliaisuudesta ♥

 • Saijis
  Posted at 13:43h, 02 huhtikuun Vastaa

  Emilia sä oot kyllä niin positiivinen ja iloinen aina 🙂 Sun kommentit piristää paljon, kiitos <3

 • Julia Tiainen
  Posted at 13:06h, 03 huhtikuun Vastaa

  Näin kipeenä ollessa, ehdin katsomaan jo ensimmäisen kauden. Ihan hyvältä sarjalta vaikuttaa! Mikä kausista on oma suosikkisi?

  PS. Piti jo edelliseen kommenttiin kirjoittaa, mutta pääsi unohtumaan, tosi kivoja kuvia tossa postuksessa 🙂

 • Nelli
  Posted at 15:00h, 03 huhtikuun Vastaa

  ihana postaus ja ihania kuvia ♥ mitä tuohon soft tacos annokseen sisältyy ja tuleeko tosta syöneeksi? vois testata enskerralla ♥

 • Essi
  Posted at 12:16h, 06 huhtikuun Vastaa

  Mä vaan rakastan niin paljon näitä sun kuvia! Niin ihanan kirkkaita ja "raikkaita" :')

 • Saijis
  Posted at 00:01h, 07 huhtikuun Vastaa

  Voi ei miten ihanasti sanottu 🙂 Kiva, että vaikka oot nähnyt nämä niin silti mielenkiintoisena tykkäät lukea myös näitä postauksia 🙂 Eikä.. Niin harmi kuulla, että sulle on käynyt noin 🙁 Toivottavasti saat vielä joskus otettua nämä! Mä oon ainakin itse tykännyt tosi paljon ja ne on helpottanut älyttömästi arkea ;>

 • Saijis
  Posted at 00:03h, 07 huhtikuun Vastaa

  ♥ Kiitos kiitos ihanuus 🙂 Hei joo kannattaa kokeilla tuota annosta! Siinä on kaksi pehmeää tacoa (muistuttaa tortillaa), jonka sisällä on muistaakseni rapeaa broileria, salaattia, majoneesia sekä Amarillon salsaa. Nam tuli ihan vesi kielelle, kun kuvaili tätä :p ♥

 • Saijis
  Posted at 00:04h, 07 huhtikuun Vastaa

  Et tiedä miten iloiseksi teit mut näillä sanoilla:) Kiitos tuhannesti Essi! Mukava kuulla sun ajattelevan näistä noin piristävästi 🙂

Post A Comment