Kiireisen päivän pelastaja

IMG_0366hha IMG_0467ss

Heii! Ihan ensimmäisenä on pakko kiittää teitä kaikkia viime aikoina ja varsinkin eilen tulleista kommenteista. En eilen ehtinyt synttärijuhlien vuoksi enää päivällä koneelle ja tänään, kun päivitin Bloggerin auki niin siellä oli 74 kommenttia odottamassa. Niiden parissa vierähtääkin kivasti mun loppuilta! Muuten tämä sunnuntai on mennyt univelkoja nukkuessa ja siivoillessa eilisten juhlien jälkiä.

IMG_0419hhj

IMG_0456s

Vielä ennen kuin käyn kommenttiurakan kimppuun niin olisi tarkoitus tehdä huomiselle suunnitelmia. Huomenna on nimittäin mun oikea syntymäpäivä ja mulle sattui kohdalla viikkovapaa eli viikonloppu jatkuu päivän pidempään. Ja se jos mikä kelpaa paremmin kuin hyvin kiireisen viikonlopun jälkeen Saa nähdä mitä kivaa keksitään huomiselle, mutta tuutte varmasti kuulemaan siitä lisää myöhemmin!

IMG_0356jd

IMG_0469k

Sitten näihin asukuviin! Eli tässä näkyy mun perjantain kiireisen päivän lookki. Kun pitää liikkua paikasta toiseen niin mitkä olisikaan paremmat kengät siihen tarkoitukseen kuin lenkkarit? Musta ohut trenssi päälle, luottoneule, paksu huivi kaulaan suojaamaan jääkylmältä tuulelta ja hiukset ponnarille häiritsemästä.

IMG_0443sss

IMG_0466la

Jacket Sheinside (gift) | Sveater H&M; | Jeans Vero Moda | Shoes Nike | Scarf Sheinside (gift) | Watch Marc Jacobs

Laittakaa kommenttiboksiin mielipiteitä, että mitäs piditte tällaisesta simppelistä kiireisen päivän asusta?


No Comments
 • Riikka
  Posted at 23:00h, 29 maaliskuun Vastaa

  Hyvin toimii tollanen asu kiireisinä päivinä 🙂 simppelii mutta tyylikästä. Tuli muuten noita sun asuntopostauksia lukiessa mieleen, että mistä teiän sänky on ? Ollaan nimittäin muuttamassa ja uuden sängyn metsästyskriteereissä on et siihen sais just tommosen sängynpäädyn 😀

  – Riikka

 • Emmi
  Posted at 23:04h, 29 maaliskuun Vastaa

  Etköhän oo kommenttisi ansainnut, oot kyllä noussut huipputasolle bloggaamisessa ♥ Aivan ihana asu jälleen!

 • Anonyymi
  Posted at 23:07h, 29 maaliskuun Vastaa

  Minkä malliset/merkkiset noi farkut on? Aivan ihanat!! Pakko hankkii kevättä vasten tuon väriset:)

 • Saijis
  Posted at 23:11h, 29 maaliskuun Vastaa

  Hei mahtava juttu, että sä oot Riikka tuota mieltä 🙂 Mä viihdyin tässä kans itse tosi hyvin! Meidän sänky on ostettu muistaakseni Maskusta ja pääty on tilattu siihen erikseen Hobby Hallilta. Sen saa liitettyä sänkyyn erikseen kiinni muutamalla kiinnikkeellä :)!

 • Anonyymi
  Posted at 23:12h, 29 maaliskuun Vastaa

  Ihana asu! Näyttää todella paljon vaivaa nähneeltä vain "kiireisen päivän" asuksi. :-o<3

 • Nelli
  Posted at 23:12h, 29 maaliskuun Vastaa

  Näytät jotenkin erityisen sievältä näissä kuvissa, sulle sopii niin hyvin tuollanen korkea ponnari! 🙂 Asu on myös ihanan simppeli, tykkään!

 • Ansku k
  Posted at 23:14h, 29 maaliskuun Vastaa

  Ihana asu!♥

 • Saijis
  Posted at 23:17h, 29 maaliskuun Vastaa

  Oikeasti? Voi Emmi se oli niin piristävästi kirjoitettu kommentti:) Ihana kuulla sun olevan tuota mieltä! Kiitos hirmuisesti ♥

 • Saijis
  Posted at 23:21h, 29 maaliskuun Vastaa

  Ne on ostettu Vero Modasta, mutta mallin nimeä en valitettavasti muista :/ Nämä on kuitenkin ne farkut, joita löytyy monessa eri värissä! Suosittelen, piristää kummasti monia eri asuja 🙂

 • Saijis
  Posted at 23:22h, 29 maaliskuun Vastaa

  Kiitoksia kovasti <3 Kiva, että pidit! Joo kyllä mä vähän näin vaivaa, vaikka puin tämän päälle varmaan kymmenessä minuutissa 😀 Mutta toimi yllättävän hyvin 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 23:24h, 29 maaliskuun Vastaa

  Ihana asu ja noi kengät, täydelliset<3 Muutenkaan en tiedä voiko koko blogi ylipäänsä paremmaksi enää mennä, uskomattoman hyvää työtä Saija!:') Muuten, onko sulta tulossa tänä keväänä jotain spring/summer must haves-tyyppistä postausta?:)

 • Saijis
  Posted at 23:27h, 29 maaliskuun Vastaa

  Aww kiitos hurjan paljon sulle 🙂 Voiskohan asiaan vaikuttaa myös uudet ripsienpidennykset? 😉 Tuollainen korkea ponnari oli nopea ratkaisu, mutta toimi myös mun mielestä älyttömän hyvin. Kiva nähdä näin simppelin asun olevan sun mieleen 🙂 <3

 • Saijis
  Posted at 23:29h, 29 maaliskuun Vastaa

  ♥ Kiitos paljon Ansku! Musta on mukava nähdä, että myös tällaiset simppelit asut miellyttää teitä 🙂

 • Ninni A
  Posted at 23:37h, 29 maaliskuun Vastaa

  Aivan ihania kuvia! :)!

 • Saijis
  Posted at 23:52h, 29 maaliskuun Vastaa

  Voi kiitos suunnattomasti! Et tiedäkkään miten hyvä mieli mulle tuli tästä sun kommentista <3 Ihana kuulla sun ajattelevan noin 🙂 Hei kiva idea! Voisin kyllä tehdä sellaisen, kun muutama juttu on jo listalle kertynyt (:

 • Saijis
  Posted at 23:53h, 29 maaliskuun Vastaa

  Oi kiitti paljon Ninni! Yksinkertaisuus toimii vaan niin hyvin 🙂

 • Emilia
  Posted at 23:54h, 29 maaliskuun Vastaa

  Ihana sinä <33!! Simppeli mutta niin kovin tyylikäs asu <3 tykkään tosi paljon!! Ja heiii onnea ihan älyttömästi <3 nähäänköhän me kenties ens kuussa? ;))

 • Anonyymi
  Posted at 00:00h, 30 maaliskuun Vastaa

  Käytätkö eläinkokeilla testattuja tuotteita? Jos käytät niin mitä syitä näet, että käytät niitä etkä voisi siirtyä ilman eläinkokeilla testattuihin? Tarkoitan lähinnä kosmetiikkatuotteita

 • Saijis
  Posted at 00:09h, 30 maaliskuun Vastaa

  Voi mikä ihanuus siellä..<3 Sä oot Emilia kyllä niin huippu, kun jaksat vaivautua kommentoimaan näin usein 🙂 Kiitos

 • Mikaela
  Posted at 00:15h, 30 maaliskuun Vastaa

  vitsi, et noi kengät on kivat ja tykkään hirveesti kans takista 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 00:45h, 30 maaliskuun Vastaa

  Voisitko kertoa lisää tuosta takista? Juuri tuollainen olisi hankintalistalla, mutta sheinsiden kanssa laatu mietityttää. Onko se kuinka ohut?

 • Anonyymi
  Posted at 01:16h, 30 maaliskuun Vastaa

  Ihana asu, tykkään ! (: Musta on kiva että voi yhdistellä samalla hienostuneempaa ja rennompaa tyyliä. Minkä kokoiset noi sun kengät on, oon itse harkinnut noiden tilaamista kans? (: Onko kokonsa mukaiset vai miten?

 • Saijis
  Posted at 01:40h, 30 maaliskuun Vastaa

  Mä oon kans jäänyt niihin aivan koukkuun 🙂 Ne on niin pehmeät ja muutenkin mukavat jalassa

 • Saijis
  Posted at 01:43h, 30 maaliskuun Vastaa

  Hmm kukakohan oot? Aikamoisia kommentteja sulta tulee tänne! 😀 Mutta kiitos kohteliaisuudesta 😉

 • Saijis
  Posted at 01:48h, 30 maaliskuun Vastaa

  Joo totta kai! Mä oon aina ollut jopa yllättävän tyytyväinen Sheinsiden laatuun 🙂 Kaikk vaatteet on vastannut tuotekuvia ja laatu on ollut hyvä. Takki on materiaaliltaan aika ohut eli tähän aikaa täytyy takin alle pukea vielä pitkähihainen paita. Mutta kaikin puolin suosittelen tuota lämpimästi 🙂

 • Sara
  Posted at 05:20h, 30 maaliskuun Vastaa

  Aiivan ihana asu!! <3

 • Anonyymi
  Posted at 06:43h, 30 maaliskuun Vastaa

  Oi, ihana asu! Ja vitsit noi kengät on ihanat :0 voisitko kertoo vähän tarkemmin niistä, sillä oon ajatellut tilata sellaiset? 🙂
  Ja hyvää syntymäpäivää! <3

 • sanni
  Posted at 07:26h, 30 maaliskuun Vastaa

  Ihana asu <3

 • Sirpale
  Posted at 07:55h, 30 maaliskuun Vastaa

  Hyvältä näyttää 🙂

 • Iina
  Posted at 08:06h, 30 maaliskuun Vastaa

  Ihana asu ja kaunis sinä! ♥ Vaikka asusi onkin simppeli niin minun silmääni se näyttää myös klassiselta. Ja kuinka yllättävää miten lenkkarit vain "hukkuu" asukokonaisuuteen, eikä pomppaa heti silmään! I ♥ it! 🙂

 • Iina
  Posted at 08:09h, 30 maaliskuun Vastaa

  Unohdin kokonaan tärkeimmän edellisessä kommentissa, Hyvää syntymäpäivää!! ♥ 😀

 • Emmi
  Posted at 08:22h, 30 maaliskuun Vastaa

  Oi ihana asu! Varsinkin tuo huivi on aivan ihana <3

 • Taru Ojalehto
  Posted at 08:38h, 30 maaliskuun Vastaa

  Aivan ihana asu ♡ Kun oon katsellut noita sun kuvia niin oon tykästyny noihin lenkkareihin 🙂 Tosi kiva asu 😉

 • katjamarika
  Posted at 10:11h, 30 maaliskuun Vastaa

  Aivan ihana asu 🙂 sun kuvista saa paljon inspiraatiota omiin asukriiseihin:) Tuo takki saattaa päätyä omaankin vaatekaappiin<3

 • Anonyymi
  Posted at 10:13h, 30 maaliskuun Vastaa

  Oletko yleensä ottannut noista sheinsiden vaatteista kokoa isomman koon mikä sinulla yleensä olisi? 🙂 eli onko nuo takit hirveän pientä kokoa

 • Anonyymi
  Posted at 10:31h, 30 maaliskuun Vastaa

  Apua, miks mun aimmat kommentit eivät oo tullu tänne? 😮 No mut itseasiaan minkä malliset noi vero modan farkut on?? Aivan ihanat! Pakko hankkii itellekki tollaset kevään tullen.Sit kysyisin et voisitko joskus tehdä ihonhoitoon liittyvän postauksen? Ois kiva saada sulta sen suhteen vinkkejä!

 • Anne H
  Posted at 10:41h, 30 maaliskuun Vastaa

  Tosi kiva ja toimiva asu! Voisin hyvin kuvitella itsekin liikkuvani tuossa asussa kiireisenä päivänä. 🙂 Hyvää syntymäpäivää vielä! <3

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Anonyymi
  Posted at 11:16h, 30 maaliskuun Vastaa

  Tosi nätti asu sulla ja noi Niken lenkkarit sopii kyllä älyttömän hyvin asuun! Ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta kyselisin vielä, että millainen paikka Seinäjoki on asua? Saatan olla hakemassa sinne opiskelemaan ja olisi kiva kuulla mielipidettä sulta 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 11:55h, 30 maaliskuun Vastaa

  Aivan ihana asu;)
  Tosi kiva postaus;)
  T. Meri

 • Saijis
  Posted at 12:45h, 30 maaliskuun Vastaa

  Kyllä mä taidan käyttää jos kerran kaikki Victoria's Secretin, Maybellinen, Lorealin yms. tuotteet on niillä testattu 😮 Kyllä voisin siirtyä käyttämään niitä, mutta en oo asiaan paremmin perehtynyt 🙁 Täytyisi ensin alkaa selvittämään mitkä on sellaisia merkkejä, joiden omia ei oo testattu ja mistä niitä testaamattomia tuotteita löytää. Mutta ei se mahdotonta olisi siirtyä niihin :)!

 • Saijis
  Posted at 12:49h, 30 maaliskuun Vastaa

  Aw kiitti paljon Anonyymi 🙂 Tuo on totta! Mustakin tuollainen yhdistelmä näyttää kivalta, mutta on myös päällä rento. Mulla on näistä koko 36.5, joka on ihmeellistä! Mä nimittäin käytän aina kokoa 37 ja Niken kengissä suositellaan muutenkin otettavaksi puoli kokoa isompi numero. Mutta kannattaa katsoa esimerkiksi Zalandon Roshe Runien kohdalla oleva kokotaulokko niin siitä näkee vähän, että mitkä on minkäkin koon mitat yms. 🙂

 • Saijis
  Posted at 12:53h, 30 maaliskuun Vastaa

  Kiiitos ihanainen 🙂 Mukava nähdä sun aina kommentoivan niin iloisia kommentteja !<3

 • Saijis
  Posted at 12:56h, 30 maaliskuun Vastaa

  Oi oi kiitos sulle 🙂 Mä oon samaa mieltä noista kengistä! En tiedä mitään mukavempia ja samalla kivannäköisiä kenkiä 🙂 Joo eli ne on tosi kevyet jalassa, jonka vuoksi niillä voi kävellä pitkiäkin matkoja. Materiaali on sellaista, että siihen ei kovin helposti tartu lika ja ne on kaikin puolin pehmeät jalassa – Lyhyesti sanottuna parhaimmat lenkkarit, jotka mulla on ollut 🙂 Kiitos hurjan paljon tästä toivotuksesta <3!

 • Saijis
  Posted at 13:00h, 30 maaliskuun Vastaa

  <3 Kiitos paljon! Musta on kiva, että näin simppeli asu miellyttää monia(:

 • Saijis
  Posted at 13:01h, 30 maaliskuun Vastaa

  Voi vitsit miten kiva kuulla! Kiitos sulle paljon :')

 • Saijis
  Posted at 13:04h, 30 maaliskuun Vastaa

  Kuinka ihanasti kirjoitettu kommentti! Vau ♥ Tällaisen kommentin jälkeen ei voi kuin viikko lähteä hyvin käyntiin 🙂 Totta muuten! Ne on erikoiset kengät, mutta jotenkin soveltuu hyvin muiden vaatteiden joukkoon :p

 • Saijis
  Posted at 13:05h, 30 maaliskuun Vastaa

  Ää voi kiitos kovasti! Oli kiva nähdä heti synttäriaamuna täällä jo valmiiksi onnitteluita 🙂 Hihi ♥

 • Saijis
  Posted at 13:29h, 30 maaliskuun Vastaa

  🙂 Kiitti sulle Emmi! Voi arvaa mitä? Se on myös mun mieleen:) Niin paksu ja lämmin varsinkin kylmille tuulisille päiville <3

 • Saijis
  Posted at 13:33h, 30 maaliskuun Vastaa

  Ihana kuulla sun Taru pitävän tästä:) Hei vähän kiva! Nuo lenkkarit on kyllä tämän kevään yhdet must have-kengät =) Kiitos hirmuisesti ♥

 • Saijis
  Posted at 13:38h, 30 maaliskuun Vastaa

  Oo isot kiitokset sulle 🙂 Niin ilo kuulla, että näistä mun asuista on apua asukriiseihin! Hyvä, jos voin olla avuksi 🙂 Hei kuulostaa hyvältä! Tuo on kivan ohut ja simppeli kevääksi eli suosittelen kyllä lämpimästi tuota myös sulle<3

 • Saijis
  Posted at 13:41h, 30 maaliskuun Vastaa

  Mä käytän normaalisti xs-kokoa ja sitä ei oo Sheinsidellä ollenkaan saatavilla eli otan aina koon s 🙂 Mä suosittelen muutenkin ottamaan koon isomman, koska esimerkiksi juuri paidat ja takit on pienempää mitoitusta. Ne vastaa periaatteessa yhtä kokoa pienempää! 🙂

 • Saijis
  Posted at 13:47h, 30 maaliskuun Vastaa

  On tullut 😮 Tai tuo Vero Modan farkkuja koskeva kommentti löytyy tuolta ylempään 🙂 Ne saattaa joskus "hukkua" joukkoon, kun yrittää löytää niitä 🙂 Mutta mallin nimeä en valitettavasti enää muista. Ne on kuitenkin niitä farkkuja, joita löytyy monessa eri värissä! Kiva idea, voisin kyllä tehdä tuollaisen. Kiitos sulle kovasti tästä kommentista 🙂

 • ANNI MARIA
  Posted at 13:47h, 30 maaliskuun Vastaa

  Ihana asu! ♡ Mulla oli juuri hyvin samantapainen takki mun asukuvissa päällä 🙂

 • Saijis
  Posted at 13:49h, 30 maaliskuun Vastaa

  Oikesti! Vitsit, että on ollut ilahduttavaa kuulla tämän asun miellyttävän teitä 🙂 Kiva, että voisit itsekin kuvitella pukeutuvasi tähän. Ja suuren suuret kiitokset sulle Anne tästä toivotuksesta 🙂 <3

 • Saijis
  Posted at 13:57h, 30 maaliskuun Vastaa

  Voi vitsit kiitos sulle 🙂 Mä oon niistä täysin samaa mieltä! Todella helposti yhdisteltävät kengät :p Mä oon tykännyt Seinäjoesta paljon. Täällä on juuri sopivasti ihmisiä ja kaupunki kasvaa koko ajan. Shoppailumahdollisuuksia saisi olla enemmän, mutta eiköhän niitäkin tänne pikkuhiljaa tule 🙂 Ravintoloita on paljon sekä muutama isompi baari, joissa on myös opiskelubileitä. Kesällä kaupunki "elää" joka viikko ja täällä on tapahtumia ymmärtääkseni kesän jokaisena viikonloppuna. Kyllä mä oon kaikin puolin tyytyväinen ja voin suositella tänne muuttoa! 🙂

 • Saijis
  Posted at 14:00h, 30 maaliskuun Vastaa

  Oi kuinka mukava nähdä sun tykkäävän ja kiva, kun jaksat kommentoida niin aktiivisesti! Kiitos hirmuisesti Meri :')

 • Saijis
  Posted at 14:02h, 30 maaliskuun Vastaa

  Kiitos kiitos sulle ♥ Oii vähän kiva! Täytyykin käydä heti kurkkaamassa sun kuvat samantyylisestä takista (:

 • Emilia
  Posted at 14:09h, 30 maaliskuun Vastaa

  Komppaan kyllä totaallisesti noita sanoja mitä Emmi tuolla kommenttien alussa sulle laitto, oot kyllä ihan jokaisen kommentin ansainnut ♥ kyllä sut ois ihana joskus jossain nähdä ja päästä jutustelemaan, ehkä vielä jossain blogitapahtumassa nappaan sua hihasta kiinni kun nään 😉 asu näyttää juurikin niin hyvältä kiireisiin päiviin, mahtava valinta ♥

 • Anonyymi
  Posted at 14:56h, 30 maaliskuun Vastaa

  Miten sä onnistutkaan aina yhdistelemään vaatteita noin hyvin!? Tosi ihana asu taas kerran♥ Voisitko joskus tehdä videolla sun päivittäisen ihon- sekä hiustenhoitorutiinin? Musta on tosi kiva kun sää vastaat aina kaikkien kommenteihin kunnolla, saat ihmisen tuntemaan itsensä tärkeäksi ja kunnioitetuksi 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 15:06h, 30 maaliskuun Vastaa

  Paljon onnea! Hirmu kivan näköinen asu:)

 • Sofia pistemaa
  Posted at 15:23h, 30 maaliskuun Vastaa

  wau, tosi ihana asu! <3

 • Saijis
  Posted at 15:41h, 30 maaliskuun Vastaa

  Ää ihana oot! Voi, että mä oon kyllä niin iloinen että tänne on osunut näin positiivisia ja iloisia lukijoita ♥ Ja niin olisi myös sut! Ootko tulossa ensi kuulla mahdollisesti Helsinkiin? Mä itse oon ainakin menossa, joten silloin olisi huippu tilaisuus tavata :p Mutta tuu ihmeessä nappaamaan hihasta 😉 Kiitos kovasti näistä sanoista – Kiva nähdä, että asu oli sun mielestä hyvä valinta ♥ 🙂

 • Saijis
  Posted at 16:02h, 30 maaliskuun Vastaa

  Höpö höpö! Mutta kiitos tuhannesti sulle tästä 🙂 Kiva nähdä, että mun asuyhdistelmät on sun mieleen ♥ En tiedä uskallanko tehdä videoita, mutta tarkoitus olisi kuitenkin joskus taas alkaa tekemään niitä… Saa nähdä :p Mutta muuten tuollainen postaus kuulostaa hyvältä ja toteuttamisen arvoinen! Voi kuinka ihana nähdä sun pitävän kommentteihin vastaamisesta 🙂 Haluan vastata aina jokaiselle henkilökohtaisesti ♥

 • Saijis
  Posted at 16:03h, 30 maaliskuun Vastaa

  Vaude kiitti sulle! Se oli kivan piristävästi kirjoitettu kommentti :))

 • Saijis
  Posted at 16:07h, 30 maaliskuun Vastaa

  Kiitoksia paljon Sofia 🙂 Oon niin sanaton näistä teidän piristävistä kehuista <3

 • Anonyymi
  Posted at 16:28h, 30 maaliskuun Vastaa

  Joo just toi helppo yhdistettävyys ja vielä kun noi on niin kauniin yksinkertaisen näköiset niin tässähän alkaa itekkin miettimään että pitäiskö ostaa tuommoiset.. :3 Mutta kiva kuulla että Seinäjoki on eläväinen kaupunki! Oon aina vaan junalla mennyt ohi eikä oo sen kummempia kokemuksia kaupungista. Seinäjoki taitaa hyvinkin päätyä ykkösvaihtoehdoksi mun hakulistalle 🙂

 • Ilonaah
  Posted at 16:44h, 30 maaliskuun Vastaa

  voi kun upean upea asu & ihana sinä! ♥ sulle sopii kyllä ihan superhyvin tuo korkea ponnari! ♥ 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 17:49h, 30 maaliskuun Vastaa

  Wauuu mikä asu 🙂 nuo kengätkin on nii täydelliset, envaa raski ostaa ku on niin kalliit D: onnea muuten synttärisankarille! toivottavasti luet maanantaina tämän 😀 mutta ihana postaus <3

 • Anonyymi
  Posted at 18:45h, 30 maaliskuun Vastaa

  Onko noi farkut piecesin just jute jegginssit?

 • Anonyymi
  Posted at 21:32h, 30 maaliskuun Vastaa

  Kauanko noissa Sheinsiden vaatteissa yleensä kestää tulla? 🙂

 • Jenna
  Posted at 21:47h, 30 maaliskuun Vastaa

  Tää asu on kyllä niin ihana, just sen tyylinen mistä mä pidän. ♥ Ja ei kyllä uskoisi, että asu on koottu nopeasti päälle. 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 00:03h, 31 maaliskuun Vastaa

  Ihana Saija! Sun blogi tulee koko ajan vaan paremmaksi, postaukset on mielenkiintoisia ja hyvin kirjotettuja ja kuvat ovat tietty hienoja. Ainut mitä kaipailisin olisi videot vaikka uusien vaatteiden esittely, hiuksienlaitto video tai ihan vain höpöttelyvideo kuulumisista, niistä saa niin paljon paremman kuvan koko ihmisestä ja uskon että täällä on mun lisäksi tosi monia joita kiinnostaisi nähdä niitä! Ja sun blogista tulisi entistä monipuolisempi 🙂 aluksi voi tuntua vaikealta aloittaa tekemään videota jos ei ole ennen tehnyt mut rohkeesti vaan 🙂 oot vaa oma ihana itses!

 • Saijis
  Posted at 05:50h, 31 maaliskuun Vastaa

  Oot sä kyllä niin ihanan iloinen aina sun kommenteissasi 🙂 Hurjasti kiitoksia sinne ♥ Mä kans tykkään! Se oli vain sellainen ns. hätäratkaisu, mutta toimi yllättävän hyvin ;>

 • Saijis
  Posted at 05:51h, 31 maaliskuun Vastaa

  Superisti kiitoksia :') Ne on kyllä ihanat! Ja oot oikeassa… Aika arvokkaat lenkkareiksi :s Kiitos hirmuisesti onnitteluista sekä tästä kommentista <3 🙂

 • Saijis
  Posted at 05:54h, 31 maaliskuun Vastaa

  Olipas se ihana kuulla! Ja hyvä jos pystyn tällä blogilla piristää sun päiviä 🙂 Etsi ihmeessä – Tuut nimittäin yllättymään 🙂 Se sopii varmasti! Mäki pikkuhiljaa aloin siirtyä tähän nykyiseen tyyliin ja yhtäkkiä huomasin sen olevan mulla se "oma juttu" 🙂 Voi kiitos sulle paljon tästä !♥

 • Saijis
  Posted at 05:54h, 31 maaliskuun Vastaa

  Joo on juuri ne! Hitsit tuo nimeä mä yritin muistella 😀

 • Saijis
  Posted at 05:56h, 31 maaliskuun Vastaa

  Ilmaisella toimituksella noin 15-20 päivää (sivustolla lukee muistaakseni 15-30 päivää mutta ei oo koskaan mennyt noin kauan). Ja jos maksaa muutaman euron postikuluja niin se tulee jo noin viikossa 🙂

 • Saijis
  Posted at 06:00h, 31 maaliskuun Vastaa

  Oi oi kiitti Jenna!! Kiva nähdä, että tämän tyyliset asut on sun mieleen 🙂 Mutta hyvä, että tästä ei huomaa asun olevan koottu hetkessä 😉 ♥

 • Saijis
  Posted at 09:46h, 31 maaliskuun Vastaa

  Eikä miten kivasti sä kirjoitit tämän kommentin 🙂 Huippua nähdä, että oot tuota mieltä <3 Nuo videot ja varsinkin sellaiset, joissa puhun niin on mulle vähän outoja ja omalla tavallansa pelottavia. En jotenkin osaa olla luonnollisesti kameran edessä :/ Toki kaikki johtuu siitä, että en oo kuvannut elämäni aikana kuin kaksi videopostausta eli siinä in sellainen jännityksestä johtuva kynnys edessä.. Mutta nyt, kun otit asian puheeksi niin miksi en joskus kokeilisi 🙂 Voisi se taito pikkuhiljaa siltä kasvaa! Kiitos sulle paljon tästä ihanasta tsemppauksesta <3

 • Nelli
  Posted at 11:21h, 03 huhtikuun Vastaa

  sanoisin että toimii oikein hyvin tää asu 😉 ♥ oot niin kaunis ja rakastan sun tyyliä, en osaa sanoa muuta ♥

 • Saijis
  Posted at 11:39h, 06 huhtikuun Vastaa

  Voi ihana Nelli! Kiva nähdä sun ajattelevan tästä noin 🙂 Ja vielä mun tyylistä – Vau osaat kyllä aina piristää myös älyttömästi näillä sun sanoilla ♥ 🙂

Post A Comment