Kodin keväiset hankinnat

Jos multa kysytään, että mitkä on suurimmat intohimon kohteet niin ensimmäisenä vastauksena tulee bloggaaminen ja hyvänä kakkosena perässä sisustaminen. Rakastan sisustaa ympäri vuoden, mutta varsinkin näin keväällä sisustusinspis on mulla ainakin huipussaan Sain eilen suorastansa pelottavan monta hyvää ideaa, joiden toteuttamista en millään malttaisi odottaa! Ei hätää, kyseessä on vain pieniä juttuja – Esimerkiksi taulu, lamppu jne. Ennen kuin pääsen näihin käsiksi niin ajattelin tulla esittelemään teille muutaman kuukauden aikana kertyneet sisustusaiheiset ostokset!

IMG_0098zz

Mä oon viime kesästä asti etsinyt tuollaista valkoista Eero Aarnion suunnittelemaa Puppya, mutta tuloksetta… Etsin tätä joka paikasta ja meidän lähipiirissä tämä sana ”puppy” tuli aika tunnetuksi 😀 Kaikki alkoi hyvin pian ymmärtämään mistä puhun. Nyt viime viikolla vihdoin tärppäsi, kun huomasin ilokseni että näitä oli ilmestynyt Stockmannin verkkokauppaan! Kävin tämän hakemassa tänään postista ja tietysti Stockan tuntien tämäkin tuli aivan järkyttävän isossa laatikossa. Mutta sain sen lopulta autoon ja nyt se koristaa parveketta – Joidenkin mielestä ehkä turha koriste, mutta mun mielestä se on kuin tehty meidän parvekkeelle!

IMG_0124s

Kävin joskus joulun jälkeen jo Vaasassa Iittalan Outletissa ja sain sieltä ostosten yhteydessä alennuskoodin heidän verkkokauppaan. Sen käyttöaika alkoi jo loppua, joten kävin eräänä iltana netissä ostoksilla ja tilaukseen lähti Iittalan kirkas lasinen Vitriini-sarjan rasia. Oon kauan etsinyt tällaista esimerkiksi koruille ja nyt se lähti vielä niin hyvällä alennuksella, että päätin vihdoin ostaa sen.

IMG_0102a

Oon iloinen, että Prismaan on myös saapunut kaikkia erilaisia sisustusjuttuja ja mä bongasin sieltä kaikkien muiden houkutuksien keskeltä suloisen servettitelineen. Heti, kun näin tämän niin tiesin sen sopivan meidän valkoiselle tikashyllylle. Sen lisäksi ostin siihen tummansinisiä tähtikuosilla varustettuja servettejä!

IMG_0080z

Tässä näkyy uusin ostos, joka tarttui tänään mukaan! Rakastan kaikkia laiva-sekä merihenkisiä juttuja ja mun mielestä tässä peilissä oli kivasti yhdistetty paksumpi köysi kiinnikkeeksi Kuvaushetkellä en ollut vielä päättänyt sen pysyvää paikkaa, mutta nyt tiedän – Siirrän sen yöpöydän yläpuolelle! Tai no yritin jo, mutta siitä ei tullut muuta kuin haavoja 😀 Eli täytyy odottaa Tatua, haha!

IMG_0185a

Mun Iittalan fanitus on kohta siinä pisteessä, että pian ei löydy enää kerättävää! Nojoo ei aivan, mutta tässä näkyy muutamat kolmen kuukauden aikana kertyneet hankinnat. Teema-astiaston tarjoilukulhot tarttui mukaan S-ryhmän lahjakortilla ja muumimukien joukkoon pääsi uusimmat mallit + pari vanhempaa.

IMG_0164h

Tässä näkyy vähän sekalaisia keittiöjuttuja! Vasemmalla puolella näkyy lasinen pullo, joka on oivallinen jääkahvin sekä smoothien tekoon. Sen vieressä on uusi ”puuropurkki” eli tänne tulee tehtyä usein tuorepuuroa. Keskellä näkyy suloisia kulhoja, jotka tarttui mukaan viimeksi Ikeassa pyörähtäessä sekä oikealla reunalla näkyy Bruka Designin Snacks-kulho.

sss

Ollaan hurahdettu kaikkiin vaaleisiin pussilakanoihin ja ostettiin kevääksi parit uudet. Vasemman puoleisissa on harmaata raitaa ylhäällä sekä alhaalla. Ja oikealla on täällä hetki sitten jo vilahtaneet kukkakuosiset lakanat, jotka saa multa suurta plussaa pehmeydestä.

IMG_0199s

Loppuun vielä kuva uusista tyynynpäällisistä, jotka löysin aivan sattumalta -70%:n alennuksesta. En oo vielä päättänyt näiden(kään) lopullista paikkaa, mutta sellainen löytyy varmasti pian. Ehkä makkarista? 
Laittakaa ihmeessä kommenttiboksiin mielipiteitä näistä uusista hankinnoista – Eli iskeekö nämä teihin?

No Comments
 • Anonyymi
  Posted at 22:42h, 26 maaliskuun Vastaa

  Ehdottomasti iskee meitsiin! Mä niin rakastan seilorihenkee, niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Ah, tää blogi tekee musta himoshoppaajan, mutta hyvällä tavalla! 😀
  Aina luettuani minkä tahansa sun postauksen, oon täynnä inspistä. Kun se laantuu, voin jälleen palata sun blogiin hakeen uutta. Kiitos, että annat kaikille mahdollisuuden saada omista ajatuksistasi edes osan! Oikein aurinkoista kevättä ja tsemppiä kesän odotukseen! 😛
  Terveisin Tintti

 • Sarita
  Posted at 22:47h, 26 maaliskuun Vastaa

  Ihania hankintoja! 🙂 Yksi kysymys joka heräsi, on että mihin sä saat kaiken mahtumaan? 😀 Mulla itellä sisustuksen vaihtamista estää se, ettei ole tilaa laittaa "sivuun" sellaisia juttuja, joita ei enää halua näkyville. Eli onko sulla siis joku järjetön varasto täynnä sisustusjuttuja vai myytkö/annatko ne pois vai mitä teet? 😀

  http://xoxosarita.blogspot.fi/

 • Susanna
  Posted at 22:49h, 26 maaliskuun Vastaa

  Ihana postaus, sulla on selvästi silmää tälläiselle sisustamiselle! Harvemmin luen sisustuspostauksia, kun eivät minua juurikaan kiinnosta, mutta sä osaat kuitenkin kirjoittaa jotenkin 'sillä oikealla' tyylillä, jota jaksaa useammankin rivin lukea helposti. Hyvälaatuiset ja ihanan raikkaat kuvat tuovat vielä oman plussansa tähän 🙂 Ei tätä blogia voi tarpeeksi hehkuttaa, niin upea löytö muiden blogien joukosta ♥

 • jenni
  Posted at 22:53h, 26 maaliskuun Vastaa

  mistä oot ostanut tuon lasipullon :)?

 • Anonyymi
  Posted at 22:53h, 26 maaliskuun Vastaa

  Jeeeeeee!!!!!!! Mun lempipostaus sisustuksesta – tykkään ja rakastan!!!!!! Se puppy on aivan mahtava siellä parvekkeella!!!! Loistava!!! Mä itse ainoastaan en tykkää mistään esineistä joihin on kirjoitettu jotain niin kun servettitelineessa servetit. Esimerkiksi kaikista eniten inhoan HOME sisustuskylttejä. Mitä mieltä olet niistä? Kai se on makuasia, mutta mistä sä et tykkää sisustuksessa??? Voisit tehdä semmoisen postauksen, missä sisustukseen liittyvät in ja out jutut.

 • Anonyymi
  Posted at 22:59h, 26 maaliskuun Vastaa

  Todella upea asunto teillä! 🙂 Onko parvekkeella ollut tuollainen 'matto' jo ennen kuin muutitte tuohon asuntoon, vai oletteko ostaneet sen jostain?

 • Anne H
  Posted at 23:06h, 26 maaliskuun Vastaa

  Todella kivoja juttuja! Erityisesti nuo astiat ja tekstiilit olivat mun mieleen 🙂 Mistä löysit nuo ensimmäiset harmaa/valkoiset pussilakanat?

  http://justsayinghianne.blogspot.com/

 • Anonyymi
  Posted at 23:07h, 26 maaliskuun Vastaa

  eikös nuo koirat oo tehty lapsille..?? –> "Etusivu – Huonekalut – Lapsille – Eero Aarnio Puppy" ja "Puppy Kids Chair designed by Eero Aarnio; Magis Puppy Sit-on-dog for children"

  ja en nyt tuota korukulhoa vitriiniksi kutsuisi.. vitriinithän on isoja kaappeja lasiovilla.. 😀 googletappa vaikka jos termit ei muuten oo hallussa

 • Anonyymi
  Posted at 23:22h, 26 maaliskuun Vastaa

  Onpas inspiroivaa, voisin itsekkin ostaa tavaroita joille ei ole paikkaa eli toisin sanoen tarvetta! Huhhuh ! Myös muista postauksista saa kovasti samanlaista inspiraatiota

 • Nelli
  Posted at 00:26h, 27 maaliskuun Vastaa

  Mie niin tykkään sinun sisustustyylistä, aivan ihana! <3 Kaikkein eniten ihastuin näistä uutuuksista tuohon servettitelineeseen, vaaleanpunaisiin kippoihin ja kukallisiin pussilakanoihin 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 06:23h, 27 maaliskuun Vastaa

  Oi kuinka kivoja ostoksia! Täällä kanssa ilmoittatuu yks keväisen sisustusinspiksen saaja! 😀 nuo iittalan vitriinit on muuten tosi käteviä, mulla sinne on laitettuna korvikset ja kaulaketjut 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 07:20h, 27 maaliskuun Vastaa

  Kaikki tosi ihania juttuja! Mun suosikeiksi nousivat ehdottomasti Puppy!!! sekä muumimukit, joita ei ole KOSKAAN liikaa! :'D (paitsi mun äidin mielestä)

 • Anonyymi
  Posted at 07:27h, 27 maaliskuun Vastaa

  Ihania juttuja! Mitä toi puppy maksoi? 🙂

 • sanni
  Posted at 07:30h, 27 maaliskuun Vastaa

  Ihania hankintoja !♥

 • Catrih
  Posted at 07:45h, 27 maaliskuun Vastaa

  Vautsi, ihan täykkäreitä hankintoja kaikki <3 Kaikki Iittalan jutut on vaan niin tyylikkäitä ja noi siniset tyynynpäälliset on tosi nätit! Voisin itekin kotiuttaa noi kaikki meille 😉

 • Anonyymi
  Posted at 07:46h, 27 maaliskuun Vastaa

  Kiva postaus;)
  T. Meri

 • Julia
  Posted at 07:55h, 27 maaliskuun Vastaa

  Minkä kokoisena otit ton puppyn? 🙂 Tollainen ois niin kiva meillekkin!

 • Anonyymi
  Posted at 08:10h, 27 maaliskuun Vastaa

  Oonko ihan väärässä, mutta eikös vitriini ole sellanen kaappi? 😀

 • Iina
  Posted at 08:15h, 27 maaliskuun Vastaa

  Ihania sisustus juttuja oot löytäny! Toi puppy on vienyt munkin sydämen ja oon yrittänyt saada poikaystäväni päätä käännettyä tämän hankintaan, tuloksetta. :'D

 • Ansku k
  Posted at 08:24h, 27 maaliskuun Vastaa

  Ihania sisustusostoksia♥

 • Saijis
  Posted at 08:36h, 27 maaliskuun Vastaa

  Oooh mahtavaa!! Vitsit, että on piristävää huomata tyylin menevän jonkun kanssa näin yhteen 🙂 Haha eikä… Et oo ainut, joka on sanonut noin 😀 Voi ei miten ihana kuulla <3 Musta on niin kiva saada tällaisia kommentteja, joissa kerrotaan mun blogin tuovan inspiraatiota omaan elämään. Jos vaan vähänkin voin sitä antaa teille niin mielelläni sen teen 🙂 Kiitos kovasti ja sulle myös – Tsemppiä tarvitaankin näin kylmien säiden takia :p

 • Saijis
  Posted at 08:38h, 27 maaliskuun Vastaa

  Kiitos hurjasti Sarita 🙂 Nyt on niin, että jos vaihdan yhden lampun niin siitä jää edellinen ylimääräiseksi sekä pari tyynynpäällistä. Ja jos näin teen niin myyn ne eteen päin 🙂 Yleensä Torin kautta tai sitten Facebookin kirppiksellä! Meillä on iso varasto, mutta pyrin pääsemään kaikista heti eroon, jota ei varmasti käytä :'D Niin ja jos on ollut joitakin pieniä juttuja niin oon myynyt tarvittaessa kaverille sekä kirpparilla :')

 • Saijis
  Posted at 08:40h, 27 maaliskuun Vastaa

  Tuhannet kiitokset sulle =) Olipas se piristävästi sanottu ja kiva nähdä tällainen kommentti heti ensimmäisenä aamulla! Hyvä juttu, että sä oot näistä pitänyt vaikka et normaalisti lue sisustuspostauksia 🙂 Mä oon aina pyrkinyt siihen, että kirjoitan tekstin mahdollisimman mielenkiintoisesti ja niin, että siihen ei kyllästy. Hyvä, jos oon onnistunut tässä 🙂 Aww kiitos! Oon niin iloinen sun sanoista ♥

 • Saijis
  Posted at 08:41h, 27 maaliskuun Vastaa

  Ostin sen hetki sitten Clas Ohlsonilta 🙂

 • Saijis
  Posted at 08:44h, 27 maaliskuun Vastaa

  Jeii! Ihana nähdä sun innostuvan tästä 🙂 Sanopa muuta – Muut lähipiirissä mietti, että miksi ihmeessä mä haluan sen parvekkeelle… Mutta heti, kun sain sen sinne niin olihan se kuin tehty tuohon kohtaan 😀 Aijaa voi ei :s Mä en kans välitä noista Home-tai Carpe Diem-teksteillä varustetuista jutuista, mutta mun mielestä tuo servettijuttu oli hauska 🙂 Ei hassumpi idea! Voisin ainakin joskus laittaa niitä mun ns. inhokkeja mukaan In ja Out-postauksiin. Kiitti tästä :>

 • Saijis
  Posted at 08:46h, 27 maaliskuun Vastaa

  Kiitos hirmuisesti meidän molempien puolesta 🙂 Joo on! Näissä kaikissa asunnoissa on sellainen ja se on ilmeisesti jo rakennusvaiheessa laitettu kiinni parveekkeeseen. Se "lämmittää" eli parveke ei oo talvella niin kylmä 🙂

 • Saijis
  Posted at 08:47h, 27 maaliskuun Vastaa

  Mukava kuulla sun Anne pitävän näistä 🙂 Nuo mainitsemasi jutut lukeutuu myös mun suosikkeihin mukaan! Ja pussilakanat on ostettu viime Ikean reissulla (:

 • Saijis
  Posted at 08:50h, 27 maaliskuun Vastaa

  Se on rahi, veistos, patsas ja miksi ikinä haluaakaan kutsua 🙂 Näin se Eero on sitä kuvaillut! Kyllä se myös käy lapsilla istumapaikkana, mutta menee myös patsaana. Moni käyttää juuri tätä valkoista ja mustaa sisustuksessa 🙂

  Ja niin hassulta kuin se kuulostaakin, mutta se on Iittalan Vitriini-rasia. Mulla ei oo termit ollenkaan hukassa ja kyllä tiedän millainen on oikea vitriini. Mutta googlettamalla selviää myös, että kyseessä on Iittalan oma nimitys tälle "rasialle" 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 08:50h, 27 maaliskuun Vastaa

  Vitriini-sarja vs. vitriini. See the difference? 🙂

 • Saijis
  Posted at 08:52h, 27 maaliskuun Vastaa

  Kyllä meillä on jo näille paikat 🙂 Postausta tehdessä en ollut varma, mutta nyt oon jo päättänyt! Eikä kyseessä ollut se, että ei ollut paikkaa vaan en osannut päättää sopiiko tyynyt makkariin, olohuoneeseen vai parvekkeelle. Harvoin sitä sisustusjutuille on mitään erityistä tarvetta vaan niitä ostetaan yleensä omaksi iloksi :)!

 • Saijis
  Posted at 08:54h, 27 maaliskuun Vastaa

  Kuinka piristävä kuulla sen olevan sun makuun <3 Oi juuri nuo on myös mun mieleen! Ja varsinkin nuo kukkaiset pussilakanat – Ne on niin pehmeät, että sängystä ei meinaa millään malttaa nousta :p

 • Saijis
  Posted at 08:59h, 27 maaliskuun Vastaa

  Hei vähän kiva, että nämä oli sun mieleen 🙂 Onneksi löytyy muitakin 😀 Kevät on vaan niin inspiroivaa aikaa! Totta, mä oon kans suunnitellut että tänne voisi laittaa vaikka kelloja tai muita koruja 🙂

 • Saijis
  Posted at 09:21h, 27 maaliskuun Vastaa

  Oi vitsit! Hyvä juttu, jos nämä oli mieluisia 🙂 Ja Puppy on myös mun ehdoton lemppari kaikista… Vihdoin, kun sen sain <3 Haha mun äiti ajattelee onneksi toisin päin ja aina ilmoittelee mulle, kun se näkee kaupassa uusia mukeja xD Mutta oon samaaa mieltä, niitä ei nimittäin voi olla liikaa 😉

 • Saijis
  Posted at 09:24h, 27 maaliskuun Vastaa

  Kiitoksia 🙂 Mä kans tykkään! Ja se oli 99€ 🙂

 • Saijis
  Posted at 09:25h, 27 maaliskuun Vastaa

  Kiitos sulle paljon Sanni 🙂 Ihana nähdä näiden olevan näin monen mieleen ♥

 • Saijis
  Posted at 09:28h, 27 maaliskuun Vastaa

  Oi oi kiitos hurjasti <3 Iittalan kaikki jutut on kyllä niin mieluisia ja voisin ottaa kyseiseltä merkiltä melkein kaikki tuotteet 😀 Meillä on sitten täysin samanlainen maku 😉

 • Saijis
  Posted at 09:30h, 27 maaliskuun Vastaa

  Kiitti paljon Meri! Mä niin tykkään näistä sisustuspostauksista, joten on kiva kuulla teidänkin pitävän (:

 • Saijis
  Posted at 09:32h, 27 maaliskuun Vastaa

  Otin siitä sen M-koon eli se taitaa olla keskikoko, kun oon ymmärtänyt että niitä on kolme. Suosittelen! Näyttää yllättävän kivalta oikeastansa ihan missä tahansa :))

 • Saijis
  Posted at 09:34h, 27 maaliskuun Vastaa

  Joo kyllä on 😀 Tarkensin asiaa postaukseen eli kyseessä on Iittalan oma nimitys tuolle rasialle ja se on vitriini-sarjaa 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 09:37h, 27 maaliskuun Vastaa

  Voi vitsit, aivan ihana postaus! Täällä ilmottautuu kans yksi sisustushullu (viimeisimpänä tempauksena kaikki huonekalut vaihtoivat väriä tummanruskeasta koko valkoiseksi, ah ihanaa!)! Oon vasta hetki sitten löytänyt tän sun blogin ja ihmettelen että MIKSI en oo aikaisemmin tänne päätynyt! Kirjoitat niin ihanasti, teksteihin on helppo samaistua ja niistä huokuu super hyvä fiilis! You go girl, jatka samaan malliin ;–)

  Ainiin ja loppuun pakko kysyä että mistä tuo ihana seilor-henkinen peili on löytynyt, aivan ihana!!

 • Saijis
  Posted at 09:39h, 27 maaliskuun Vastaa

  Super kiva nähdä, että tykkäät 🙂 Eikä! Voi se on niin suloinen ja menee niin sisällä kuin pihalla. Mulla oli kans vähän suostuttelua, mutta vannoin sen näyttävän hyvältä ja niin se kuulemma sitten lopulta näytti! Kokeile samaa taktiikkaa :'D

 • Saijis
  Posted at 09:40h, 27 maaliskuun Vastaa

  ♥ Oon sun kanssa Ansku täysin samaa mieltä. Oon tyytyväinen kaikkiin löytöihin:)

 • Saijis
  Posted at 09:41h, 27 maaliskuun Vastaa

  Siitä käytetään nimitystä myös pelkkä vitriini! Mutta tarkensin asian postaukseen niin ei tuu enempää epäselvyyksiä 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 09:52h, 27 maaliskuun Vastaa

  Teillä on ihana kaunis ja valkoinen koti! 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 10:18h, 27 maaliskuun Vastaa

  Hello haters! Googlessa laitoin otsikkoon sanan vitriini ja tuloksena muun muuassa Iittalan vitriini?!?! Whooowww how can it be ku vitriini on kaappi ja ei mitään muuta kun kaappi?????Nyt hiljaisuuden hetki….. See the difference between haters and normal people???

 • Anonyymi
  Posted at 10:49h, 27 maaliskuun Vastaa

  Voi kyllä iskee! Ihania sisustusjuttuja^^ Mulla tulee myös varsinkin keväällä kauhee sisustusinspis ja itseasiassa tälläkin hetkellä odottelen parvekkeen lattian kuivumista pesun jäljiltä, että saan kaikki tavarat siirrettyä takaisin 🙂 Meillä on parvekkeen kanssa vaan semmonen ongelma, että sinne tulee ihan järjettömästi katupölyä vaikka ollaan 4. kerroksessa ja se on lasitettu, asutaan nimittäin Turun keskustassa… Eli tuommoisista ihanista valkoisista sisustusjutuista saa vain haaveilla :/ Mutta toisaalta, ehkä värikäs parveke sitten jotenkin tasapainottaa valkoista sisustusta sisällä 😀 Ja pakko sanoa vielä, mä myös huomautin kerran Askossa käydessämme kuinka hieno toi valkoinen puppy olisi, mies katsoi mua niinkun jotain tärähtänyttä ja lähti kävelemään toiseen suuntaan :'D

 • Julia
  Posted at 11:27h, 27 maaliskuun Vastaa

  Aiivan ihania juttuja.. Sun postauksista tulee niin hyvälle mielelle ja inspiroituu itsekin shoppaileen (iik :-D) ihanaa kevättä!

  <3 Julia

 • Taru
  Posted at 11:30h, 27 maaliskuun Vastaa

  Upeita hankintoja<3

 • Anonyymi
  Posted at 12:47h, 27 maaliskuun Vastaa

  Paljonko noilla kukkakuosisilla pussilakanoilla oli hintaa? Voisin itsellenikin hankkia tuollaiset, tosi kivat! Jos ei vaan ois kalliit.

 • Anonyymi
  Posted at 13:33h, 27 maaliskuun Vastaa

  Mistä tuo ihana pyöreä peili on? Oon ettinyt pitkään jotain vastaavaa meijän tyhjiä seiniä täyttämään, mutta Hay:n versio on vähän liian hintava ja Jotexilla myytiin vain mustia 😀

  Sulla on kyllä silmää sisustukseen! 🙂

 • Saijis
  Posted at 13:56h, 27 maaliskuun Vastaa

  Hih kiitos sulle 🙂 Ooooo!! <3 Mä niin rakastan valkoista, että voin vaan kuvitella miten ison muutoksen vaaleat huonekalut sai aikaan 😮 Harmi, että et oo löytänyt tänne aikaisemmin… Mutta tärkeintä on, että nyt oot 🙂 Aww kiitos! Niin piristävän tsemppaavaa kuulla sun olevan tuota mieltä 🙂

  Ja peili on ostettu Halpa-Hallista – Eikö <3 Ihastuin tuohon noiden köysien takia välittömästi 🙂

 • Saijis
  Posted at 13:59h, 27 maaliskuun Vastaa

  Mukavasti sanottu, kiitos sulle kovasti meiltä :')!

 • Noora
  Posted at 14:38h, 27 maaliskuun Vastaa

  Oih ihanat tyynynpäälliset!! Tosi kivoja juttuja oot ostanu, tykkään todella! <3

 • Emilia
  Posted at 15:10h, 27 maaliskuun Vastaa

  Ihan supereita juttuja, ihan parhaita nämä postaukset 🙂 tuo korukulho on ihana, pitääpä joskus ostaa itellekkin sellanen ♥ tulee aina kiva fiilis näistä ja hirvee hinku päästä laittamaan taas omaakin kotia, harmi että se ei oo mahdollista ihan aina, koska varallisuus…. mutta onneks saa kunnolla kerättyä inspiraatiota, ehkä sitten vielä joskus 😉

 • Anonyymi
  Posted at 16:27h, 27 maaliskuun Vastaa

  ihana postaus! (taas) 😀 sun koti on niin ihana❤ ja miten keksit kaikille tavaroille nuin sopivat paikat? tee enemmän näitä sisustuspostauksia ja jotain sisustusideoita 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 16:30h, 27 maaliskuun Vastaa

  Täällä kans yks, joka rakastaa merimies/seilori-teemaa! Ankkurit on ehdoton suosikki, mutta sen lisäksi silmää miellyttävät tummansinisen ja valkoisen yhdistelmä raitakuosina ja voi että noi vanhahtavat ja paksut köydet! Odotan niin innolla, että pääsisin jo sisustamaan omaa kämppää, mikä kyllä on mahdollista jos vain pääsen ammattikorkeeseen syksyllä! Oot kyllä mun suuri inspiraation lähde, niin sisustuksessa kuin pukeutumisessa! Aion muuten ehdottomasti testata jotakin niistä tee-lajeista mistä puhuit eräässä postauksessa! Kiitos siis runsaista vinkeistä, mitä blogisi tuo tullessaan! Ihanaa viikonloppua sulle ja Tatulle! <3

 • Anonyymi
  Posted at 16:49h, 27 maaliskuun Vastaa

  Todella todella kaunis koti! Teidän kodin sisustustyyli natsaa mun makuun paremmin kuin hyvin. Ootan niin paljon sitä, että pääsen sisustamaan omaa kotia. Toivottavasti pian 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 16:51h, 27 maaliskuun Vastaa

  Mistä nuo pussilakanat ja tyynynpäälliset on ostettu? 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 17:12h, 27 maaliskuun Vastaa

  Äää ihana postaus taas kerran ! 😀 tulee itellekki hirvee into sisustaa kun kattelee noita sun kuvia! Sun blogi on muutenkin niin ihanan kirkas ja positiivinen että innolla luen aina joka sanan!
  Pakko vielä kysyä mistä noi aivan ihanat kukkalakanat on ? 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 17:15h, 27 maaliskuun Vastaa

  eka ano: Saija on muokannut tekstiä 🙂 aluksi siinä luki "iittalan lasinen vitriini". joten eipä ollut sarjasta puhetta 🙂

  hello haters -ano: kumma ettei minun googlen kuvahaussa "vitriini" sanalla tule iittalan kuppeja.. 🙂

  saija: kiitos tarkennuksesta, itselläkin pisti silmään tuo vitriini sana alkuperäisessä julkaisussa 🙂 ja kaipa tuosta koirasta jotku voi patsaanakin tykätä. itse ekan anon kanssa miellän sen lapsille, mutta tuollainen löytyy kyllä mun serkkunikin kotoa, joten eipä siinä

  t: ei se alkuperäinen ano 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 18:07h, 27 maaliskuun Vastaa

  Aivan unelma koti <3 Muutes, kun sanoit eräässä postauksessa että käyt ottamassa ripsien pidennykset, niin olisi aivan mahtavaa nähdä lopputulosta :)!

 • Anonyymi
  Posted at 19:14h, 27 maaliskuun Vastaa

  Kivoja ostoksia sinulla! 🙂 Teidän asunto näyttää kyllä tosi viihtyisältä. Jäin vain mietiskelemään, kuinka usein sisustusta on todella tarpeen uusia. Onko keväisin pakko ostaa jotain kivaa, vain koska kevät? Tekeekö servettiteline tai puppy keväästä todellakin paremman? Ei hätää, en halua syyllistää koska syyllistyn turhaan osteluun itsekin 🙂 Mun mielestä olisi kiva kuulla sun ajatuksia ostamisesta, kestävästä kehityksestä jne. Postausideaa tästä ehkä, jopa? 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 19:29h, 27 maaliskuun Vastaa

  Hei paljonko noilla kukkakuosisilla lakanoilla oli hintaa? Ja tilasitko netistä vai mistä?

 • Anonyymi
  Posted at 19:30h, 27 maaliskuun Vastaa

  Ihania ostoksia kyllä, mutta mietitkö koskaan ostaessasi että voisit hankkia nämä tavarat myös käytettyinä? En ole hippi, mutta kyllä tuollainen järjetön ostoholistisuus vie jo aika suuren osan tulevilta sukupolvilta 🙁 Kyllä, minäkin rakastan Iittalan astioita ja kaunista valkoista sisustusta, mutta ostan saman määrän viidessä vuodessa kuin sinä yhdessä kuukaudessa. Tahdon vain että mietit asiaa, tarkoitus ei ole kuulostaa nalkuttavalta anonyymiltä 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 19:34h, 27 maaliskuun Vastaa

  Aivan ylisulonen toi puppy!! 😀

 • Olivia
  Posted at 20:32h, 27 maaliskuun Vastaa

  Voi vittu mitä pilkun nussimista vaihteeks. 😀 Mutta ihania juttuja! Etenkin tuo peili. Mä oon tosi hukassa oman sisustamiseni kanssa. Kyseinen aihe kiinnostaa kyllä kovasti mut tällä hetkellä kämppä on niin täynnä muuta roinaa etten ole antanut itselleni lupaa osaa uutta. Haluan saada ensin turhan tavaran pois. Sitten voi alkaa miettiä millainen sisutus olisi kiva. ^^ Kuinka sä oot alottanu sisustuksen? Pikkuhiljaa vai hankitteko nopeasti uusia juttuja ja oliko teillä selkeä sisustustyyli mielessä valmiiksi? 🙂 Entä oliko teilläkin kenties vanhaa roinaa ja ylimääräistä tavaraa joka vei liikaa tilaa ja miten hankkiuduitte eroon siitä?

 • Olivia
  Posted at 20:33h, 27 maaliskuun Vastaa

  ääää halppiksestako se on!! Mun perus kauppa joka on tossa 50 metrin päässä. Voi hitsi vie pitääköhän munki hakee tollanen peili kun halpahallista kun on kyse nii tuskin ees on kallis :DDDDDDD

 • Anonyymi
  Posted at 21:53h, 27 maaliskuun Vastaa

  Teillä on ihanasti sisustettu koti! (-: Täytyy kysyä, että mistä ton toisen kuvan valkosessa "ruukussa" olevat "kukat" on hankittu, ja onko ne aitoja vai tekokukkia 😀

 • Saijis
  Posted at 22:31h, 27 maaliskuun Vastaa

  Oikeasti? Oii <3 Super kiva nähdä, että nämä iskee suhun ja se, että sulla on kans sisustusinspis huipussaan! Kevät on vaan sellaista raikasta uutta aikaa, että silloin tekee mieli tehdä muutamia uudistuksia 🙂 Eikä… Voin kuvitella sitä katupölyn määrää siellä, kun täälläkin tuntuu olevan jo järkyttävän paljon :/ Mä oon ajatellut tuon asian muuten täysin samalla tavalla. Meillä on kans tositosi valkoinen sisustus sisältä, mutta sitten tällainen tumma sävy parvekkeella tasapainottaa hyvin ja toimii paremmin pölyn kanssa yms. Ohoh 😀 Mikähän siinä on, että varsinkin miehet pitää sitä turhan päiväisenä juttuna.. Tai onhan se vähän, mutta mun mielestä samaan aikaan myös niin kivannäköinen 😀

 • Saijis
  Posted at 22:32h, 27 maaliskuun Vastaa

  Kiiiitos paljon Julia 🙂 Eii! Ihan mahtavaa kuulla sulta tällaista palautetta. Mä nimittäin pyrin tuomaan tällä blogilla päivittäin uutta inspiraatiota, joten oli mukava kuulla mun onnistuneen siinä 🙂 Kivaa kevättä myös sulle !<3

 • Saijis
  Posted at 22:33h, 27 maaliskuun Vastaa

  <3 Kiitti Taru! Munkin mielestä nämä oli kaikki hyviä hankintoja ja sopii tänne 🙂

 • Saijis
  Posted at 22:36h, 27 maaliskuun Vastaa

  Nuo on kyllä kivan raikkaat eikä oo kuitenkaan liian räväkät! Hintaa oli muistaakseni 24.99€ / per paketti :')

 • Saijis
  Posted at 22:39h, 27 maaliskuun Vastaa

  Se on ostettu Halpa-Hallista 🙂 Sama! Mä kans katselin tuollaisia samantyylisiä vähän missä milloinkin, mutta tuo miellytti eniten silmään. Ja tämä ei ollut ollenkaan pahan hintainen muihin katsomiini versioihin 🙂 Tämä oli 12.95€. Voi kiitos sulle hirmuisesti kivasta kohteliaisuudesta !(:

 • Saijis
  Posted at 22:42h, 27 maaliskuun Vastaa

  Heii ne on myös mun lemppareita 🙂 Keksin niille myös todella hyvän paikan ja niiden ansiosta nyt myös olohuone saa lisää väriä! Kiitos sulle Noora kommentista <3 🙂

 • Saijis
  Posted at 22:47h, 27 maaliskuun Vastaa

  Voi Emilia!! Ihana kuulla sun pitävän näistä postauksista näin paljon 🙂 Suosittelen – Niin kaunis, ajaton ja kätevä säilytykseen. Ää eikä ♥ Harmi kuulla :s Ja pikkuhiljaa, kun säästää sekä harkitsee ostoksia niin kyllä se siitä:) Mukava kuitenkin nähdä, että sä saat näistä postauksista kerättyä itsellesi inspiraatiota ;>

 • Saijis
  Posted at 22:54h, 27 maaliskuun Vastaa

  Aw kiitos hurjasti Anonyymi kauniista sanoista ♥ En tiedä! Ideoita tulee joskus vähän liikaakin mieleen 😀 Hei totta! Voisin alkaa tekemään näitä tietyin väliajoin, kun niin moni näyttää pitävän näistä. Kiitti vinkistä 🙂

 • Saijis
  Posted at 23:09h, 27 maaliskuun Vastaa

  Onpas kiva löytää sisustuksen sielunsisko! Nuo kaikki luettelemasi jutut iskee myös muhun todella paljon <3 Ankkurit ja varsinkin paksut köydet, ah! Niitä voisi hamstrata vähän joka paikkaan 😀 Oman kodin sisustaminen on kyllä niin kivaa ja varsinkin, kun kaikki päätökset sen suhteen saa tehdä itse 🙂 Ää voi ei… Niin tsemppaavaa kuulla tämä. Oon sitä mieltä, että juuri tällaiset palautteet nostattaa enemmän inspiraatiota tätä blogi kohtaan 🙂 Kiitos kiitos hurjasti molemmilta! Ja mukavaa viikonloppua myös sinne…<3

 • Saijis
  Posted at 23:15h, 27 maaliskuun Vastaa

  Suuret kiitokset 🙂 Musta on ollut ilahduttavaa huomata, että mun tyyli sisustaa miellyttää monia teistä. Näitä postauksia on niin kiva jakaa teille, kun tietää tyylin miellyttävän monia. Ooh, mä pidän sulle peukut pystyssä että pääset pian kans sisustamaan! Se on niin kiva sisustaa omaa kotia :')

 • Saijis
  Posted at 23:16h, 27 maaliskuun Vastaa

  Vasemman puoleiset pussilakanat on Ikeasta ja kukkakuosiset oikealla on tilattu H&M;:n Home-puolelta. Tyynynpäälliset on Halpa-Hallista (:

 • Saijis
  Posted at 23:18h, 27 maaliskuun Vastaa

  Oi kiitos suuresti 🙂 Eii! Se tuntuu monelle hiipivän salaa näitä postauksia lukiessa 😀 Kuinka ihanasti sanottu – Piristit paljon mun päivää

 • Saijis
  Posted at 23:19h, 27 maaliskuun Vastaa

  <3 Vaude kiitos!! Joo kävin keskiviikkona ottamassa 🙂 Huomenna näkyy jotain kuvaa sekä mun Instagramista @saijis löytyy vielä parempi lähikuva niistä. Tänne blogiinkin tulee jossain välissä oma postaus niistä sekä uudistuneista hiuksista :)!

 • Saijis
  Posted at 23:20h, 27 maaliskuun Vastaa

  Joo tilasin H&M;:n Home-puolelta. Ja hintaa oli 24.99€ / per paketti :)!

 • Anonyymi
  Posted at 23:53h, 27 maaliskuun Vastaa

  Tulee Googlen kautta vitriini rasia jumalauta kun kirjoitat vitriini voi helvetti

 • Taru Ojalehto
  Posted at 00:39h, 28 maaliskuun Vastaa

  Ihania hankintoja 🙂 Teillä on kyllä niin viihtyisä koti ♡

 • Anonyymi
  Posted at 00:52h, 28 maaliskuun Vastaa

  Tässä olisi semmoinen osoite https://store.iittala.fi/Brandit/Iittala/Vitriini/c/Vitriini ja siellä on yksi sana VITRIINI ja ei vitriini rasia ja se tulee googlen haussa tuloksena – ei mitään kuppeja. Saija, minusta sinä voit kirjoittaa mitä tahansa sun blogissa ja ei tarvitse tehdä korjauksia kun olet oikeassa. Kaikki ei ole elämässä musta-valkoista ja jokaisella on oikeus olla out of frames. Sä oot aivan liian kiltti ja jotkut jopa arvaa, että voi sanoa Sinulle, miten kirjoittaa. Minusta se on väärä. Ymmärrän kun kyseessä on kirjoitusvirheet, mutta se…anteeksi, se on jopa kiusaaminen. Ja mitä väliä, onko puppy lapsille tarkoitettu vai ei. Mistä tulevat semmoiset ihmiset – luultavasti teini-ikäiset, ketkä ovat niin kehyksissä? Se on niiin surullista.

 • Saijis
  Posted at 06:19h, 28 maaliskuun Vastaa

  Kiitos paljon Anonyymi 🙂 Eii sitä oo tarpeen uusia oikeastansa ollenkaan. Enkä uudistus tapahdu kevään takia vaan nyt sattui tulla hyvä idea mieleen. Eikä sekään oo mikään ns. uudistus vaan muutos. Ei ne tee sen parempaa kevättä, mutta piristää ainakin ja oon aika tarkka siitä, että miltä koti näyttää ja haluan, että se on viihtyisä paikka 🙂 Jos mä voin tehdä siitä viihtyisemmän muutamalla muutoksella tai hankinnalla niin kyllä mä sen haluan tehdä. Joo nyt, kun aloin kirjoittamaan sulle vastausta niin huomasin että tästä saisi kyllä oman postauksen aikaan 😀 Ei hassumpi idea, katsotaan jos joskus innostuisin kirjoittaman vähän mielipiteistä. Kiitos sulle, kun tulit kertomaan mielipiteesi :')

 • Saijis
  Posted at 07:49h, 28 maaliskuun Vastaa

  Tänne on tullut kunnon keskustelu 😀 Mutta siis kyllä tuli pelkällä vitriini-kuvauhaulla myös tämä Iittalan vitriini. Eli se on heidän oma nimitys tuolle rasialle. Mutta tarkensin sen tekstiin niin vältytään näiltä väärinkäsityksiltä :)!

 • Anonyymi
  Posted at 07:57h, 28 maaliskuun Vastaa

  Kiva kun vastasit pitkästi! 🙂 Mua kiinnostais tuollainen postaus kyllä kovastikin, joten laitan idea hautumaan 🙂 t. ano pari viestiä sitten

 • aurora anni
  Posted at 08:42h, 28 maaliskuun Vastaa

  Miten oot laittanu tohon sivupalkkeihin ton instagram palkin?

 • Saijis
  Posted at 08:52h, 28 maaliskuun Vastaa

  Kiitän 🙂 Mä oon itse asiassa ostanut muutamia sisustusjuttuja käytettynä netistä 🙂 Oon myös ostanut muun muassa Teema-astioita Torin kautta. Ja yritin kauan aikaa etsiä jos olisin löytänyt Puppyn netin kirppareilta, mutta tuloksetta 🙁 Kyllä mä harkitsen ostoksia ja oon pyrkinyt miettimään, että mitä tarvitsen ja mitä en. Et kuulostanut ollenkaan nalkuttavalta vaan kiva, että tulit kertomaan mielipiteesi 🙂

 • Saijis
  Posted at 09:09h, 28 maaliskuun Vastaa

  Tuo sana kuvastaa sitä kyllä kaikista parhaiten! Mustakin se on suloinen ja sopii hyvin meidän parvekkeelle 🙂

 • Saijis
  Posted at 09:11h, 28 maaliskuun Vastaa

  Aw kiitos suuresti meidän puolesta:) Haha joo ne on tekokukkia, mutta näyttää luonnolliselta! Ja oon ostanut ne Ikeasta :p

 • Saijis
  Posted at 09:13h, 28 maaliskuun Vastaa

  Voi Taru kiitos hirmuisesti 🙂 Mieltä piristävää nähdä sun olevan tuota mieltä! Me tykätään kans tosi paljon ja tämä on ihan meidän tyylinen <3

 • Anonyymi
  Posted at 10:23h, 28 maaliskuun Vastaa

  mullakin sama kysymys: mistä oot saanu ton instagram palkin? 🙂
  mutta sulla on niin silmää sisustaa, kuin ottaa kuvia!! <3

 • Saijis
  Posted at 10:34h, 28 maaliskuun Vastaa

  Okei eli virallinen nimi on juuri tuo pelkkä vitriini 😮 Eli mun nimitys oli sitten alunperinkin oikea. Ajattelin, että on hyvä tarkentaa postaukseen vitriini sanan perään tuo rasia niin ei tuu enempää väärinkäsityksiä 🙂 Kyllä mulle saa huomauttaa kirjoitusvirheistä ja tässäkin mä nopeasti googletin niin näytti, että se voisi olla myös sarjan nimi. Mutta tärkeintä, että nyt on selvillä sen oikea nimi. Eikä oo mullekaan mitään merkitystä, että onko Puppy lapsille vai ei. Se on monikäyttöinen tuote ja vaikka se olisikin lapsille niin se ei muuttaisi mitään. Kiitos sulle, kun kerroit oman näkemyksen tähän asiaan :)!

 • Saijis
  Posted at 11:03h, 28 maaliskuun Vastaa

  Oo mukava kuulla sun pitävän 🙂 Joo voisin kyllä! Siitä saisi mielenkiintoisen postauksen aikaan. Katsotaan jos tässä kevään mittaan kirjoittelisin :')

 • Saijis
  Posted at 11:06h, 28 maaliskuun Vastaa

  Sen saa lisättyä html-koodina Snapwidget.com sivustolta 🙂 Ja siellä saa tehtyä sellaisia palkkeja kuin itse haluaa. Eikä tekeminen vaadi paljoa aikaa 🙂

  Toinen Anonyymi: Kiitos tuhannesti 🙂 Niin inspiroivaa saada tällaista palautetta <3

 • Anonyymi
  Posted at 12:51h, 28 maaliskuun Vastaa

  Minnekäs ne hinnat jäi?

 • aurora anni
  Posted at 16:32h, 28 maaliskuun Vastaa

  Miten tää snapwidget oikein toimii, kun kävin esken siellä niin kun kakki oli englanniks niin en oiken hiffannu

 • Anonyymi
  Posted at 16:00h, 29 maaliskuun Vastaa

  Ihania hankintoja!:) mistä nuo kukkakuosiset lakanat on?:)

 • Nelli
  Posted at 20:58h, 29 maaliskuun Vastaa

  ihana postaus ja tosi kauniita juttuja ♥ pieniä ja yksinkertasia, mutta varmasti piristää kotia 🙂 ♥ PS. iittalan astiasto on rakkautta … ♥

 • Saijis
  Posted at 14:05h, 30 maaliskuun Vastaa

  En ajatellut näihin laittaa, mutta muuten kyllä laitan joka postaukseen jossa näkyy ostoksia :)!

 • Saijis
  Posted at 14:11h, 30 maaliskuun Vastaa

  Joo eli tässä on suora linkki siihen missä pystyy tehdä kyseisen "laatikon" blogiin 🙂

  http://snapwidget.com/#getstarted

  Siihen ensimmäiseen @-kohtaan kirjoitat sun nimimerkin. Sitten Widget Type-kohtaan valitset millaisena haluat palkin näkyvän. Eli voit tehdä kollaasin kuvistasi tai tuollaisen liikkuvan näytön niin kuin mulla 🙂 Muuta ei tarvitse enää tehdä kuin lopussa painaa Get Widget ja sitten saat siitä html-koodin, jonka liität blogin html-koodiin haluamasi gadgetin kohdalle. Toivottavasti tästä oli nyt apua ja kysy vaan tarkennusta jos jäi vielä jotain :)!

 • Saijis
  Posted at 14:13h, 30 maaliskuun Vastaa

  Jooo!! Eiii :DD Nyt sinne äkkiä katsomaan jos näitä olisi vielä! Ja hinta ei oo todellakaan paha muihin peileihin verrattuna – Nimittäin se maksoi 12.95€ 😉

 • Saijis
  Posted at 14:38h, 30 maaliskuun Vastaa

  Vautsi kiitti! Ne on tilattu H&M;:n Home-puolelta netistä :))

 • Mira-Marie/ MiruMaru
  Posted at 23:02h, 30 maaliskuun Vastaa

  Todella kauniita ja raikkaita kuvia. Minä haaveilen aina välillä, että kotiini tulisi joku ihana sisustus ihminen pyörimään ja laittaisi kaiken kuntoon. Näkisi uusin silmin oman kotinsa. Ihanaa kevättä ja kiitos ihanasta blogista.

 • Saijis
  Posted at 23:17h, 31 maaliskuun Vastaa

  Aw kiitoksia kovasti sulle ihanaihana Nelli 🙂 Se oli kivasti kuvailtu! Ja Iittalan tuotteet on parasta mitä tiedän – Voisin ottaa kyseiseltä merkiltä melkein kaikki tuotteet itselleni 😀 ♥

 • Saijis
  Posted at 23:25h, 31 maaliskuun Vastaa

  Voi kiitos sulle 🙂 Se olisi kyllä hauska kokemus! Ja yleensä toinen ihminen näkee ratkaisut yms. aivan eri tavalla niin se avaisi samalla paljon uusia näkökulmia. Kiitos paljon ja sulle myös kivaa kevättä! (:

 • Anonyymi
  Posted at 21:45h, 09 huhtikuun Vastaa

  Tulin pitkästä aikaa takaisin katsomaan tämän postauksen ja mitäs hittoa, mun kommentti on ilmeisesti ymmärretty Saijan dissaamiseksi, vaikka kommentti olikin vastauksena ekalle anolle. 😀 T: ano nro 2

 • Anonyymi
  Posted at 20:05h, 10 huhtikuun Vastaa

  Tosi kiva toi sängynpääty! Mistä se on ostettu? 🙂

 • Saijis
  Posted at 22:55h, 11 huhtikuun Vastaa

  Eikö ookkin 🙂 Se tuo niin kivaa "ryhtiä" sängylle! Se on ostettu Hobbyhallista :')

Post A Comment