It’s tea o’clock

IMG_0057z

Mä rakastan teetä. Kaikessa muodossa. Oli maku mikä tahansa niin todennäköisesti mä tuun tykkäämään siitä. Mua voisi kutsua jopa toisella nimellä ”teefanaatikko”. Muistan kuinka pienenä maistoin äidin kupista teetä ja sylkäisin sen saman tien meidän keittiön lattialle… Se oli ihan järkyttävän kitkerän makuista ja sinä samana päivänä synty kammo teetä kohtaan. Joskus 2,5 vuotta sitten päätin antaa teelle uuden mahdollisuuden ja testasin silloin markkinoilla olevia suosittuja Liptonin makuja. Mun teekammo muuttui samassa riippuvuuteen ja siitä lähtien ollut tätä tullut litkittyä melkein jopa päivittäin

IMG_9966zaMä lupailinkin teille, että teen mun paljon käyttämistä Clipperin teelaaduista oman postauksen ja tässä se tulisi! Eli miksi juuri nämä? Mä bongasin ihan sattumalta tämän kyseisen merkin hyllyn Punnitse ja Säästä-kaupassa. Kiinnitin ensimmäisenä huomiota Clipperin laajaan valikoimaan, mutta kun aloin tutustua tuotteisiin tarkemmin niin huomasin niiden eroavan monellakin eri tavalla muista merkeistä. Clipperin teet on Reilun kaupan tuotteita ja vaihtoehtoja löytyy niin luomuteen kuin yrttiteen välillä. Sen lisäksi, että valikoima on laaja niin suurimmalla osalla teelaaduista on omat vaikutukset ihmisen kehoon. Mä oon testannut näistä kymmenistä laaduista varmaan 1/3 osaa ja ajattelin nyt listata teille omat suosikit sekä kertoa niiden mahdolliset vaikutukset:

IMG_0044saa

Aloitetaan mun henkilökohtaisesta lempparista eli Detox-teestä. Oon tehnyt tästä itse asiassa joskus tarkemman tuotearvostelun ja se löytyy täältä. Kertauksena kuitenkin, että tämä on ns. puhdistava tee! Se lupaa vähentää muun muassa makeanhimoa, piristää, laittaa aineenvaihdunnan vilkkaammaksi sekä se saattaa auttaa jopa painonhallinnassa sekä kilojen pudottamisessa. Maku on hieman lakritsainen ja tätä, kun nauttii maidon kanssa niin yhdistelmä on pettämätön ♥
Toinen on Sleep Easy-tee, joka nimensä mukaisesta edesauttaa nukahtamista sen sisältämien yrttien ansiosta. Mä testailin tätä ensimmäisen kerran vasta parisen viikkoa sitten ja huomasin ensimmäisenä iltana, että se sellainen ”sängyssä pyöriminen” jäi kokonaan välistä. En tiedä odotinko vaan teen vaikutuksia niin paljon, että aloin uskoa sen toimimiseen vai mitä tapahtui… Mutta mulla ainakin toimii!

IMG_0028s

Seuraavaksi päästään Clipperin ”normaaleihin” teelaatuihin. Eli vasemmalla puolella näkyy Love Me Truly-tee, joka on tarkoitettu erilaisiin hemmotteluhetkiin. Tämä on maukas luomuchai, joka sisältää rauhoittavia maustesekoituksia. Maku on muistuttaa hieman marjaista mehua ja sen takia tätä tulee nautittuenemmän päivällä kuin illalla.

Keskellä näkyy Clound Nine-tee, joka on suunniteltu tuomaan mieleen kesän! Se sisältää eri sekoituksia hedelmistä sekä yrteistä ja sopii näin ollen ehkä enemmän herkutteluhetkiin. Kannattaa ihmeessä kokeilla vaihtaa esimerkiksi normaali päiväkahvi tähän – Namm
Ja oikealla Zen Again-tee, joka sopii mietiskelijälle :D Totta se on! Siinä on paljon levollisuutta ja rauhallisuutta edistäviä yrttejä. Sekoitus sitruunaruohoa, eukalyptusta ja ginkgoa.

IMG_0011s

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä hieman teetä kammoksuville Clipperin kaikista normaaleimmat teet. Näitä saa Punnitse ja Säästä-liikkeen lisäksi myös ihan normaaleista päivittäistavarakaupoista, kuten Prismasta ja Cittarista. Makuvaihtoehtoja oon nähnyt ainakin Prismassa neljä ja niistä mun suosikeiksi on päässyt Cranberry & Rasberry-tee sekä Strawberry & Rhubarb-tee.

IMG_0067aaz

Mä tykkään juoda teen joko maidon kanssa tai jos käytän sitruunaa niin silloin ehdottomasti ilman maitoa! Entäs te Löytyykö sieltä muita teehirmuja? Entä aiotteko joskus kenties testailla näitä laatuja?


117 Responses to “It’s tea o’clock”

 1. Avatar Sara sanoo:

  Juotko koskaan vihreää teetä? Se on mun oma ehdoton lemppari! :) joskus ala-asteella kuulin, et se ois "terveellisempää" kuin musta tee ja sit vaan rupesin aina juomaan sitä ja nykyään juon tooosi harvoin enää mustaa teetä. Musta tee mauista mun lemppari on keisarin morsian, kannattaa testata! :p

 2. Itse en pahemmin tykkää teestä, mutta tämä pastaus nosti kiinnostusta kokeilla näitä! ihana postaus jälleen kerran ja mahtavat kuvat :)
  JuliaMirjam.blogspot.com

 3. Avatar Sara sanoo:

  Nyt keksin mikä ois ollu parempi sana sille "terveellisemmälle" eli kuulin et se ois parempi valinta haha! Naurattaa kun mulla oikein lamppu sytytti just kun lähetin sen kommentin :'D

 4. Avatar Karoliina S sanoo:

  Nämä sun tuote-esittelyt ja arvioinnit on aina parhaita! :) Pakko testata näitä! :)

 5. Avatar sanni sanoo:

  Clipper teet <3

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hyvä postaus! Mutta Hei ainakin meillä Prismoissa on vaikka mitä muitakin makuja kun noita tavallisimpia!

 7. Avatar Emma sanoo:

  Oi tuo mansikkainen on kovin hyvää! <3 Samoin yks semmonen mustaherukkainen twisti, mikä sitten ikinä olikaan! :P Ihanat kuvat ja ihanaa kuulla, että oot päässy teen makuiseen maailmaan! ;) Mulla on nimittäin ollut ennen ihan sama reaktio kun sulla koko teen juomiseen! :D On se jännä, miten makumieltymykset muokkaantuu!

 8. Avatar Sirkku sanoo:

  Clipperin teet on ihan parhaita! Mun lemppari on minttu valkoinen tee. Siihen sipaus hunajaa niin… <3 minttu yrttitee ja camomilla on hyviä illalla kun ne rauhoittaa mukavasti. Yks lemppari on myös appelsiini valkoinen tee <3 (hehkutusta ehkä kyllikseen..) pitääkin kokeilla tota clound nine teetä, kuulostaa liian herkulliselta! :D

 9. Avatar Elina sanoo:

  Teehirmu ilmoittautuu! Clipperin valikoima on todellakin suuri, sillä vaikka itsekin olen monta makua testaillut niin en ole tainnut mitään näistä mainitsemistasi juoda. Olen kyllä katsellut varsinkin tuota detox-teetä ja monia näistä muistakin tunnistan kaupan hyllyllä punninneen. Ehkä seuraavalla kerralla tarttuu joku näistä mukaan. Tuo zen agai kuulostaa ainakin kivalta. Yksi oma suosikkini on mausteinen indian chai-tee ja sitruuna-inkivääri. Täytyy mennä heti keittämään kupponen teetä, kun luki tämän postauksen. Kiitos :)

 10. Avatar Erika sanoo:

  Nyt on kyllä täälläkin yhden teekammoisen aika maistaa teetä uudelleen, viiden vuoden kammoksumisen jälkeen. Taidan kokeille tota Vloud Nineä, kuulosti hyvältä.

 11. Avatar Ilonaah sanoo:

  ihan mahtava postaus! ♥ mäkin oon ihan totaalinen teehirmu, vaikka vielä puoli vuotta sitten en ois ikinä uskonu juovani teetä kun sitä niin paljon vihasin! :'D oli kuitenkin työharjoittelun ajan kaksi viikkoa sitä pakko lipitellä ja sitten se alkokin maistua niin hyvälle, että nykyään tulee juotua vähintään kaksi kupillista päivässä! ♥ :-) näistä en kuitenkaan oo kuullut ennen tätä yhtään mitään! täytyykin heti käydä ostamassa testaukseen! ♥ kiitos paljon vinkistä! ♥ :-)

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Myönnän olevani teehullu! Pakko kyllä mennä kokeilemaan kyseisiä teemakuja! :) mahtava postaus!

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Myönnän olevani teehullu! Pakko kyllä mennä kokeilemaan kyseisiä teemakuja! :) mahtava postaus!

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä oon kans kauhee tee-hirmu:D testaan noita varmaan lähiaikoina❤️

 15. Oi Clipperin teet on myös mun suosikkeja! Erityisesti toi vadelma <3 taidan mennä keittämään kupin teetä nyt! :D

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ää en kestä! Siis mulla on aina ollu vähän epämääräne suhde teehen,en oikein tiedä tykkäänkö vai en! :D mutta siis arvaa vaan tekeekö nyt mieli lähteä kipittään kauppaan teehyllylle etsimään uusia tuttavuuksia.. :D huippu kiva postaus,kiitos! :)

  -Jenni

 17. Avatar Clivia A sanoo:

  Hei Saija, eksyin sattumalta blogiisi ja vautsi miten ihanasti kirjoitat! Kuvasi ovat myös ihanan raikkaita <3

  Olen kanssa kunnon teehirmu. Olen luopunut kahvista kokonaa ja vaihtanut sen teehen. Clipperin teet ovat aivan parhautta ja myös oma lempparini on tuo detox.

  Ihanaa kevään odotusta sinulle ja jatka kirjoittamista samalla tavalla. Positiivisella tyylilläsi :)

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Rrrrrakastan teetä! ❤️ Todellakin aion testailla!

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei Saija :) Aivan ihana tämä sinun blogisi, luen tätä päivittäin jopa vanhoja postauksia, aivan ihana <3 Tykkään postaustyylistäsi ja kuvista! Olet mahtava persoona! :)

  Anteeksi kun kysyn tähän postaukseen vaikka ei millään tavalla liity, mutta ostin itse myös iphone 6, niin kuuluuko sulla tosi hiljaa jos soitat jollekkin, tai joku soittaa sulle, vaikka äänet olisikin täysillä? Voiko minulla olla joku asetus sekaisin miksi kuuluu niin hiljaa? Piippaus ei kuulu kunnolla, äänet nyt paremmin. Ja sivusta äänet ovat ihan täysillä. Kiiitos ihana jos vastaat <3

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miks tää ei menny sun blogii ja näytti "service unvaibale"? Päivititkö?

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihan huippu postaus! Oon itse kyseistä merkkiä käyttänyt jo parin vuoden ajan ja oon kyllä ollut tyytyväinen. Lemppari kanssa detox ja se on oikeasti auttanut ainakin itselläni laihduttamisessa ja iltaisinkin ihana rentouttaja, kun piristävä vaikutus ei ole niin suuri! Olen pitkään ajatellut kokeilla tuota uniteetä, kun en melatoniinia ole uskaltautunut kokeilemaan. Tuliko siis uni nopeammin ja auttoiko se nukkumaan sikeämmin? :) ja sulla on aivan ihana blogi ja tyyli, oon jo ihan fani ✌️

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus! tulee aina niin hyvä mieli kun sun blogia lukee :)

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus! Tulee aina niin hyvä mieli kun sun blogia lukee :)

 24. Avatar Julia sanoo:

  Mulla sama ensikokemus teestä. Äitin Liptonin keltanen on vieläkin NONO mutta kaikki muut melkein menee. Sain jouluna lahjaksi Clipperin lemon&ginger; ja se on kyllä täydellinen alkavan flunssan taltuttaja!
  Nyt rupeskin tekemään mieli teetä :D

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus! Tulee aina niin hyvä mieli kun sun blogia lukee :)

 26. Mulla on kanssa monta Clipperin teetä ja ehottomat lempparit on Detox ja Sleep Easy niinkuin taitaa olla sielläkin :) Vadelmatee on myös hyvää, se enkunkielinen nimi ei nyt vaan tuu mieleen enkä jaksa käyä tarkistaa :D

 27. Avatar Tare=) sanoo:

  Mun ehdoton suosikki on Yogi Rooibois African Spice! Sitte tykkään myös Forsmanin afrikan tähti…ja lista ois aika pitkä,sillä yksi keittiön kaapeista sisältää useamman hyllyllisen teetä… ;-) Useita samoja kuin sulla tuossa postauksessa. Makeutukseksi hunajaa,ja ilman maitoa.

 28. Avatar Salla sanoo:

  Yksi teekammoksuja ilmoittautuu!! Silloin tällöin olen maistellut teetä (jos sitä princessiä voi edes teeksi kutsua :''D) ja joka kerta maku on ollut mielestäni todella laimea ja ei ollenkaan hyvä :D Jollain tapaa ihailen teenjuojia ja pitää kyllä kokeilla joskus maistaa noita ihan "oikeita" teemakuja – ehkä mäkin opin tykkäämään niistä! :–)

 29. Avatar Anni Suvisuo sanoo:

  Oon kans kyl yks teehirmu, koska se on niin englantimaista ja noh voisin olla niin englantilainen kuin mahdollista :D Ite pidän hirmusti english tea shop -sarjasta *suuri ylläri. On kyllä jotenkin houkuttelevan ihania nämä kuvat.
  Anni S.

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Joo juon! Tai join sitä yhdessä välissä niin paljon, että kyllästyin :D Mä oon kans joskus kuullut, että se on terveellisempää kuin musta tee :) Mäkään en juo mitään muita "normaaleja" mustan teen makuja vaan ja ainoastaan näitä! Voisin kyllä pitkästä aikaa ostaa seuraavalla kerralla jotain vihreää teetä :p

 31. Avatar Noora sanoo:

  Haha, mäkään en noin vuosi sitten tykännyt teestä yhtään, mutta nykyään se on niin hyvää! Ja pitää kyllä tosiaan ostaa noita tee makuja, sitten kun käyn Punnitse ja Säästä, muutenkin niiiin hyvä kauppa! <3 Ja toi Detox tee vaikuttaa niin kokeiltavalta, että ihan pakko testata! :)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva, että löytyy muitakin teestä hullaantuneita ♥ Enpäs ookkaan testannut niitä! Jotain appelsiinin makuista testasin, mutta se ei ollut valkoista teetä. Kiitos sulle paljon tästä vinkistä :)!

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Harmi kuulla, että sä et tykkää juoda teetä :s Mutta jos joskus innostut kokeilemaan niin suosittelen näitä Clipperin omia! Voi miten kivasti sanottu, kiitos paljon Julia :')

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  Minä tykkään kyllä paljon teestä ja no juon sitä melkein päivittäin. Minulla on vain sellainen "aavistus" tai "ennakko" että nuo teet ovat paljon kalliimpia kuin esim. Liptonin tee? Paljonko ykdi tuommoinen paketti maksaa ja onko esim. Prismassa halvemmalla kuin punnitse ja säästä kaupassa?:) muuten kyllä voisin testata, koska lakritsitee on parhautta ❤

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Haha ei :D Tuo oli myös hyvä! Se on nimittäin mun käsityksen mukaan terveellisempään ja ainakin tuo parempi valinta ;>

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Jei vitsit oli kiva kuulla sun Karoliina olevan tuota mieltä:) Kiitos kovasti! Ja ehdottomasti kannattaa, nämä on kaikki testaamisen arvoisia (:

 37. Avatar Saijis sanoo:

  <3 Parasta mitä maan päältä löytyy :)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava kuulla sun ajattelevan tästä noin :) Onko! Mä en oo törmännyt muihin, mutta täytyy ensi kerralla tutkia tarkemmin :o

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Kuinka ihanasti kirjoitettu kommentti!! Kiitos :) Niin piristävää kuulla tästä blogista tällaista palautetta :) ♥

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin <3 Niin herkullista! Oi vitsit se kuulostaa myös tosi herkulliselta :o Täytyy laittaa heti puhelimeen tuo nimi ylös niin testaan joskus :) Niinpä! Oon kyllä niin innoissani tästä teen makujen maailmasta – Voisin juoda sitä jatkuvasti :p Sanos muuta, tuntuu että vanhetessa se maku muuttuu monen asian suhteen :D

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon sun kanssa täysin samaa mieltä:) Oon kans testannut kans mintun makuista mustaa Clipperin teetä. Mutta en tykkää mintusta niin sen takia se tee jäi valitettavasti juomatta :/ Joo totta, tuo camomilla on kyllä kans hyvää :) Kuulostan siltä kuin olisin testannut niistä kaikkia :D Suosittelen! Se on herkullisen hyvää <3

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Huippua, että löytyy muitakin! On :o Se on ihan järkyttävän iso :D Mutta sitten tämä postaus tulikin juuri oikeaan aikaan niin pääset testaamaan näitä :) Arvaa mitä? Mulla on kans tee hautumassa keittiössä niin pääsen pian nauttimaan sen. Näihin kommentteihin vastaamisessa nimittäin nousee suuri teehimo :D Tuo sitruuna-inkivääri kuulostaa kyllä herkulliselta! Täytyy testata joskus, kiitos itsellesi (:

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Joooo!! Voin sanoa, että suosittelen lämpimästi :) Mulla ainakin kammo lähti heti pois, kun sai maistettua jotain herkullista makua. Ja tuo Cloud Nine on siihen tarkoitukseen oivallinen ;-)

 44. Avatar Anonyymi sanoo:

  Namskis! En ole erityisemmin mikään teefani, mutta silloin tällöin tulee nautittua lähinnä mummuni kanssa viikonloppuiltaisin!
  Taidanpas lähteä teeostoksille lähiaikoina. Kiitos kuuluu kokonaan sulle! :)
  Mitäs mieltä olet kahvista? Sitä rakastan yli kaiken, se on kaikkien aamujen pelastus. :)
  Mukavaa illan tai siis yön jatkoa sinulle, inspiroivalle bloggaajalle! :)

 45. Avatar Saijis sanoo:

  ♥ Iso kiitos sulle :) Ja ihana nähdä, että siellä ruudun toisella puolella on muitakin teehirmuja! Tee on vaan yksinkertaisesti niin hyvää :) Toki siinä on se, että harva siitä tykkää aluksi ja itselläkin vaati vähän totutella. Mutta nyt mä teen samoin kuin sä eli vähintään kaksi kuppia päivässä :) Nam! Clipperin teet on terveellisiä ja makuvaihtoehtoja löytyy niin paljon, että tuut varmasti pitämään! Kiva jos oli hyötyä ja kiitti sulle kommentista ♥ :)

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Tervetuloa joukkoon :D Teetä ei vaan voita mikään! Oii kerro sitten, että mitä tykkäsit näistä ♥ :p

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Vähän kiva, että sä tykkäät Janina kans niistä :) Ah nam <3 Jooo!! Mulla on kans juuri kuuma teekuppi vieressä ja tällä kertaa kupista löytyy Sleep Easyä :)

 48. Avatar inka sanoo:

  Oi ihana postaus! Mun on monta kertaa pitäny mennä ostaan noita Clipperin teitä, mut en oo vieläkään ostanut.. hah :D Hyi vihaan juoda teetä maidon kanssa, taino inhoon maitoo muutenkin. Tee on parasta ihan sellaisenaan ilman sokeria tai maitoa. :)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä :DD Johtuu varmaan siitä, että oot maistanut perus teetä? Se on nimittäin harvoin hyvää ja varsinkaan silloin, kun on ei oo tottunut juomaan niitä :) Käy ihmeessä hakemassa näitä testaukseen – Oon varma, että tuut yllättymään! Aww kiitos sulle :)

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Super kiva nähdä sun eksyneen tänne :) Ja isot kiitokset näistä kehuista! Ihanasti sanottu <3 Voi mä juon edelleen kahvia, mutta sen vaihtaminen teehen ei olisi mikään mahdottomuus… Sen verran paljon tätä teetä tulee litkittyä :) Detox on kyllä niin herkullista!

  Kiitos vielä kerran ja kivaa kevään odotusta myös sulle :)

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Ooooh vähän hyvä ♥! Jooo ja hei tuu ihmeessä sitten kertomaan mitäs pidit :)

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti vau :o Ihana nähdä, että sä pidät tästä noin paljon :) Kiitos hurjasti! Hymy huulessa täällä vastailen sun kommenttin<3

  Ei haittaa! Saa kysyä, vaikka ei liity postauksen aiheeseen :) Kyllä mulla muuten joskus käy noin. Oon ajatellut sen johtuvan mun puhelinliittymästä, mutta "vika" voi hyvinkin olla joku tyyppivika iPhone 6:sissa. Mutta mulla on käynyt noin ehkä kaksi tai kolme kertaa :) Jos sulla on käy aina sillä tavalla niin suosittelen käymään näyttämässä sitä jossain. Toivottavasti tästä oli edes vähän apua :) Ja kiitos sulle kommentistasi <3

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Näyttikö sullakin niin :o Niin myös mulla aikaisemmin päivällä, kun yritin tulla vastaamaan kommentteihin! Varmaan taas Blogger sekoilee jotain, koska en ainakaan päivitellyt mitään :/

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Oi oi kiitti :-) Hei sä oot sitten käyttänyt sitä pidempään kuin mä! Mä oon noin vuoden ajan ja en kyllä enää vaihda merkkiä :) Hei vähän hyvä, jos se on ollut avuksi myös laihduttamisessa :o Itsellä ei oo siitä kokemuksia, mutta kiva nähdä että sulla on ja vielä positiivisia sellaisia :) Mulla ei oo ollut koskaan vaikeuksia nukkumisen kanssa, mutta kyllä mä huomasin että uni tuli nopeasti ja nukuin rauhallisemmin ilmaan minkäänlaista heräämistä yöllä :) Voi, kun ihana kuulla! Kiitos sulle ♥

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon! Ilo nähdä, että tämä blogi tuo hyvän mielen :)

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Sun kommentti taisi tulla parikin kertaa :o Blogger on tänään sekoillut kunnolla! Vastasin tuohon ylempään ^ :)

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Oliko :o Hei sama täällä :D Ei missään nimessä ikinä sitä tai mitään muutakaan "normaalia" perus teetä :D Onko sellaistakin? En oo koskaan kuullutkaan, mutta jos jostain löydän niin täytyy testailla. Kiitos sulle tästä! Nyt vaan äkkiä valmistamaan kupillinen teetä :')

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä tulikin kolme kertaa? Onpa jännä :o Mutta vastailin tuonne ylemmäs :)

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Meillä on sitten täysin samat lempparit ;) Ja tiedän mitä tarkoitat! Se on se vadelmatee, joka auttaa muun muassa kuukaustiskipuihin :) Nimi ei mullakaan tuu mieleen, mutta se on myös hyvää teetä. Täytyy joskus ostaa taas pitkästä aikaa sitä :>

 60. Avatar Alesya sanoo:

  Itseki oon teehullu, enemmän rakastan vihreät teet, ja tottakai täältä löytyy muutama eri makua. Mutta kylläpä kiinnostuin tästä merkistä, tiiä mitä oon ostamassa ens kerralla kaupasta :)

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Jes vähän kiva nähdä muitakin :) Testaa ihmeessä, et tuu pettymään! Kiitoksia hurjan paljon (:

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Sun kommentti tuli jostain syystä kaksi kertaa :o Mutta kirjoittelin vastauksen tuohon ylempään:)

 63. Avatar Sanni sanoo:

  Mä tykkään Clipperistä kans! Tällä hetkellä suosikkina varmaan se piparminttu-tee missä on lohikäärme paketissa. Se on kun karkkia (: kiitos sulle visuaalisesti kauniista blogista, ja siitä että jaksat vastata kommentteihin niin kauniisti ja monisanaisesti. Susta huomaa että taidat todella nauttia tästä kirjottamisesta ja välität lukijoistasi. Ihanaa kevättä:)

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  Yllätyin oikein, että Clipperillä on noin laaja valikoima! :O 2011 juotii kämppiksen kanssa paljo teetä ja Clipperin valkoinen vadelman makuinen tee oli suosikki! Espanjassa niitä myytii vaa luontaistuotekaupoissa, jotenyllätyin oikein, että sitä saa Suomessa ihan Prismoista. Toki onhan siitä aikaaki kulunu :D Ja nykyään juon 80% teestä irtoteenä, ni en juurika pussiteitä oo ees ostellu. Mandragora on hyvä nettisivu, missä paljon tietoa eri tee laaduisa ja todella ihania makuja. Mustalla teellä ei hirveesti mitää terveysaikutuksia olekkaa, mutta esim mun mies onihan hurahtanu juomaa niita macha-teitä. Ps. Ne kyl maistuu aika myrkylle ;)

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei mimmoset asetukset oot laittanut sun kameraan? Saat paljon laadukkaampia kuvia kun mä ja mulla on canon 550d, jonka oon kuullut olevan parempi kun 1100d!
  Sulla on muuten aivan ihana ja rento blogi, jatka samaan malliin! ♥

 66. Avatar Anonyymi sanoo:

  Minusta siitä reilusta kaupasta on tärkeämpi se, miten erityisesti Loreal ja paljot muut kiduttaa eläimiä. Kissoja, pupuja, joskus jopa koiria…Oli eräs video Lorealin labrasta, missä työntekijä hakkasi kissaa ja huusi sitä toistuvasti paskapääksi. Eläinkokeet on siinä mielessä ihan kamalia, kun semmoinen pieni eläin elää elämänsä vain ihmisten kokeille. Miten kamalat tuskat sillä onkaan, kun jotain ainetta tökätään vaikka simään ja se kirvelee. Voi sulkea silmät sille, mutta fakta on se, että ripsivärin ja huulipunan takia on jossain pienet eläimet, ketkä kärsii tunteja ja päiviä kamalasta kutinasta ja kukaan ei ole auttamassa. Mulla ainakin tulee ikävä olo kun näen Lorealin mainoksia. En halua aiheuttaa kenellekään mielipahaa ja uskon että jokainen tekee oman päätöksen, mutta joskus me emme tiedä, että semmoista on olemassa. Minusta kiduttaminen on kamalin.

 67. Tää nyt ei liity millään tapaa postaukseen (koska oon lukulistalla jossain helmikuun puolessa välissä ottamassa kiinni :-D) mut kun itelläni ja muutamalla muulla mitä tullu kommenteista ilmi, on ongelma saada se huivi nätisti kaulan ympäri niin voitko tehdä jonkun viiden sekunnin videon, missä puet sen päälle ja asettelet? :-D terveisin super epätoivonen kun ei vaan näytä hyvältä!

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Kuulostaapa tutulta tuo ensimmäinen :o Täytyy googlettaa, että millainen paketti on kyseessä! Mutta kiitos näistä vinkeistä, voisin näitä testata :) Noni ;> Onneksi jollain muullakin on keittiönkaappi täynnä teetä… :D Mä en tiedä miksen oo koskaan testannut hunajaa teessä. Aina joko maitoa tai vaan sitruuna! Kiitos sulle tästä kommentista (:

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Eiiii :-( Mä en kutsuisi sitä teeksi! Tai onhan se teetä, mutta ns. perus teetä eli eroaa aika paljonkin esimerkiksi näistä Clipperin omista :) Kannattaa testata näitä ja varsinkin erityisesti tuota Zen Again teetä – Se on sellainen mieto, jolla voisi opetella juomaan teetä! :-)

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Haha ihana :D Ohoh! Sä oot sitten todellakin englantilainen ;-) En ookkaan koskaan kuullut tuollaisesta sarjasta. Mistä sitä mahtaa saada? Kiitos sulle hirmuisesti Anni (:

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Näin on tuntunut käyvän monelle :o Johtuukohan se siitä, että mitä vanhemmaksi tulee niin sitä paremmalta tee ja kahvi alkaa maistua? :D Punnitse ja Säästä on kyllä mun kans yks lempikauppa, kun siellä myydään niin paljon erilaisia tuotteita joita ei saa muualta <3 Suosittelen kokeilemaan, Detox on näistä kaikista herkullisin sekä vaikuttavin =)

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Oii vähän kiva juttu :) Tee on herkullista ja varsinkin, kun juo kerran tai kaksi päivässä niin siihen muodostuu omanlainen riippuvuus! Joo on nuo hieman kalliimpia kuin Liptonin teet :) Yleensä hinta on siinä 2.50€-5.50€! Mutta nuo alimmat on halvempia, kun niitä saa myös Prismasta ja ne taitaa olla alle 3€ :) Joooh testaa ihmeessä ja nam! Lakritsan maku toimii teessä kyllä yllättävän hyvin ♥

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo ensimmäinen sana kuvastaa kyllä hyvin teetä :p Voi miten kiva, että säkin nautit sitä välillä. Ja hyvä juttu, jos tämä postaus sai sut innostumaan teen juomisesta entistä enemmän :) Mä rakastan kahvia <3 Juon sitä joka aamu vähintään yhden kupin ja se on arjen kohokohta, kun saa kahvia! Päivässä tulee juotua 3-4 kuppia. Tuhannet kiitokset ja samoin myös sulle :)

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos!! Onko :D Haha no jos sä nyt saisit ostettua tämän postauksen innoittamana! Mitääh :o Maito on parasta! Pelkästänsä sekä teessä :-D Mutta jos sellaisenaan juo niin kannattaa testata joskus joukkoon sirtuunaa – Toimii yllättävän hyvin :)

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Onpa kiva nähdä, että näin moni siellä ruudun toisella puolella on myös teehullu! Vihreä tee on myös herkkua ja täytyisi kans ostaa sitä pitkästä aikaa :) Hyvä juttu, jos kiinnostuit näistä. Nämä on nimittäin kaikki ainakin mun henkilökohtaisia suosikkeja :')

 76. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus♥ pitänee mennä keittämään aamuteet :D Ootko kokeillu Forsmanin teemakuja? Sen valkoiset ja vihreät maustamattomat teet on parasta mitä maa päällään kantaa!

 77. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hmm olisikohan minunkin aika kokeilla teetä uudellleen pitkän ajan jälkeen! :) siloin ei tehnyt vaikutusta mutta annan vielä toisen mahdollisuuden :)

 78. Avatar Jutta sanoo:

  Mun äidin iPhone 6:ssa äänet kuului huonosti, kunhän unohti ottaa siitä sen suojakalvon kokonaan pois (kalvo menee yhtenäisenä edestä taakse). Sen huomatessani ja pois ottaessani äänet ovat kuuluneet normaalisti! Kannattaa tarkistaa ainakin tuo :).

  Ihana postaus taas Saija! En tykkää itse ollenkaan teestä, mutta tämän postauksen jälkeen innostun varmasti kokeilemaan uusia makuja, jos niistä vaikka sattuisikin löytymään uusi suosikki! :)

 79. tää oli kyllä superihana postaus! ps. ihanan raikkaita kuvia jälleen!!

 80. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itse en kyllä tykkää teestä yhtään :D Ehkä kuitenkin tämän postauksen innoittamana voisin kokeilla noita. Maistuuko noi siltä teeltä vai maistuuko niissä myös se maku? Nimittäin näissä liptoneissa yms on se maku pelkästään hajuna :D kivan raikas postaus ja ihanan valoisat kuvat!

 81. Avatar Jenni Tuomi sanoo:

  Itse en järin suuri teeihminen ole ikinä ollut, mutta juuri tuo Detox-tee houkuttelisi kokeilemaan! Täytyykin varmaan käydä nyt vihdoin ja viimein nappaamassa se kaupasta :)
  http://jjennikaroliina.blogspot.fi/

 82. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei,
  ihana postaus :) mä kans rakastan clipperin teetä, tällä hetkellä mansikka-raparperi odottaa avaamista kotona :D sulla on tosi kiva blogi ja kuvat on ihania. Ja nää arvostelu postaukset on ihania ja aitoja, ei sellaisia "mainostan ja kehun tätä kun nyt ilmaiseksi sain yhteistyön kautta", kuten harmittavan usein blogit nykyään on..

 83. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva nähdä sunkin pitävän :) Oon nähnyt sen lohikäärmeen joskus jossain teepaketissa, mutta muistaakseni sitä mä en oo maistanut! Eiii miten kivasti kirjoitettu kommentti :o Huippua, että se on välittynyt sinne ruudun toiselle puolelle :) Mä nimittäin nautin tämän kirjoittamisesta älyttömästi enkä varmaan osaisi enää elää ilman tätä. Kiitos ja samoin myös sulle !<3

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Joo on!! Se on suorastansa järkyttävän iso :-D Voi miten kiva, että ootte jo silloin juonut paljon teetä. Tuo vadelman makuinen tee on myös tosi hyvää ja sen on tutkittu auttavan muun muassa kuukautiskipuihin :) Joo on siitä hieman aikaa ja teevalikoima on yleisestikin vain kasvanut! En oo koskaan kuullut tuollaisesta nettisivusta :o Täytyy käydä tutustumassa sekä tuohon macha-teehen. Kiitti vinkistä :>

 85. Avatar Anonyymi sanoo:

  Löysin sun blogin muutama päivä sitten ja lemppareiden joukkoon pääsi, aivan ihania kuvia! :) Minkä ikäinen oot?

 86. Avatar Anonyymi sanoo:

  Täytyy kyllä myöntää että en ole kyllä teen suurin fani :D Onhan siitä toki aikaa, kun viimeksi olen teetä juonut, mutta jotenkin päällimmäiseksi mieleen jäänyt kitkerä maku ei houkuttele sitä juomaan. Maistuuko nuo teet ihan normaalilta teeltä, vai maistuuko noissa myös se jokin muu maku? Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitan :D Tän postaukset kuvat on aivan ihania ja mulle tulee niistä jotenkin oudolla tapaa mieleen kesä. Äääh oispa kesä jo täällä! ❤️

 87. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla on ihan perus asetukset, mutta kuvaan aina melkeinpä joko P tai M-asetuksilla :) Ja joo tuon sun kameran pitäisi olla mun omaa parempi! Ootko katsonut jo mun postauksen siitä, kuinka kuvaan kuvani? :) Se löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/03/kuvaamisen-muokkaamisen-abc.html

  Ja kiitos suuresti sulle :) Mukava juttu, että tämä on ollut sun mieleen! ♥

 88. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sun postaukset piristää aina mun päivää ja sun kuvat on niiiiin ihania! :) ♡ Olis kiva jos tekisit postauksen sun treeneistä et miten treenaat, kuinkanusein yms ja treenivaatteiden esittely olis kans aika kiva :)

 89. Avatar Saijis sanoo:

  Joo tuo on totta! Tässä postauksessa oli kyseessä vain teet :) Mä en oo koskaan katsonut tai edes halunnut katsoa tuollaisia videoita. Niitä tuntuu löytyvän paljon ja joskus on jopa vaikea tietää, että mitkä videot on totta ja mitkä ei :s Kiduttaminen on kyllä järkyttävää ja sitä tapahtuu maailmalla ihan liian paljon. En oo koskaan kuullut, että juuri Loreal tekisi näitä eläinkokeita? :o Johtuu tosi varmaan siitä, että en uskalla katsoa mitään videoita tuollaisesta kuin ahdistuisin. Oon myös joskus kuullut, että jos meikkifirmojen myynti laskisi niin silloin nuo eläinkokeet vaan kasvaisi, kun täytyisi kehitellä uusia tuotteita että myynnit saadaan nousemaan :o Kuulostaa kauhealta! Mä en oo mikään suuri Lorealin fani, mutta pari luottotuotetta on käytössä :) Toivotaan kuitenkin, että nuo eläinkokeet loppuisi joskus. Kiitos sulle ajatuksia herättävästä kommentista (:

 90. Avatar Saijis sanoo:

  Ei haittaa, vaikka ei osu aiheeseen :) Oho eikä! Kyllä se vielä kiinni saat ;-D Kuulostaa mielenkiintoiselta! En tiedä onko tuollainen video enää ajankohtainen, kun kevät on tulossa :o Mutta idea on kyllä tosi hyvä! Ja viimeistään ensi syksynä voisin sen tehdä (:

 91. Avatar Saijis sanoo:

  Suuri kiitos sulle :) Joo kannattaa! Voisin kans keittää kupillisen teetä :D En oo koskaan edes kuullut tuollaisista :o Saako niitä normaaleista kaupoista vai mistä? Täytyy kyllä joskus testata (:

 92. Avatar Saijis sanoo:

  Olis! Kannattaa antaa teelle uusi mahdollisuus :) Niin mäki tein enkä oo päivääkään katunut – Nyt en varmaan osaisi enää edes elää ilman sitä! :')

 93. Avatar Saijis sanoo:

  <3 Kiitos paljon ihana! Niin muuten on, valinnanvaikeus on suuri :) Mutta hyvä juttu, jos tästä postauksesta oli sulle edes vähän apua valinnanssa. Clipperin teet on kaikki testaamisen arvoisia ja kiva, kun löysit jo maut joita lähdet itse testaamaan (: Kiitos <3!

 94. Avatar Saijis sanoo:

  Harmi kuulla, että sä et pidä siitä :s Tiedän kuitenkin tunteen! Mäki suorastansa vihasin teetä vielä parisen vuotta sitten, mutta nyt en enää vaihtaisi pois :) Noissa kaikissa maistuu enemmän se maku! Varsinkin nuo pari ensimmäistä on tosi maukkaita eli teen oma maku ei tuu sieltä läpi. Mukava nähdä sun tykkäävän! Kiitos hurjasti :)

 95. Avatar Saijis sanoo:

  Jos vähänkin pohtii sen testaamista niin kyllä kannattaa :) Terveysvaikutuksia on vaikka millä mitalla ja maku on kivan raikas. Ensimmäisellä kerralla saattaa maistua oudolta, mutta siihen tottuu nopeasti :)!

 96. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tän postauksen innoittamana kävin heti ostamassa uutta clipperin teetä kaappiin:D Oon aina tykännyt juoda teetä, viime aikoina entistä enemmän. Ja joka ilta on pakko saada tota sleep easy-teetä, oon kans huomannu sen rauhoittavan vaikutuksen :) Kiva postaus!

 97. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiiiitos oikein paljon :) Se on kyllä niin herkullista! Eli teit loistavan valinnan maun suhteen ;> Musta on niin ilo nähdä näin monen pitävän näistä postauksista. Arvosteluja on kiva tehdä ja mä haluan jakaa teille todenmukaiset faktat ja mielipiteet. Mä itse asiassa meinasin kirjoittaa vielä postauksen loppuun, että huom kyseessä ei oo yhteistyö. Koska nykyaikana suurin osa tuote-esittelyistä on niitä. Siinä oon oikeassa :/ Kyllä mullakin välillä täällä saattaa näkyä jotain saatuja tuotteita, mutta haluan silti kertoa niistä rehellisen mielipiteen ja jättää turhan hehkutuksen pois :)!

 98. Avatar Mirror sanoo:

  Hei pitääkin koittaa tota Detox-teetä maidon kanssa! Mä ostin sitä alunperin sun suosituksesta, koitin kerran sellaisenaan enkä tykännyt yhtään – mutta pitää varmaan antaa sille toinen mahdollisuus maidon kanssa! Mä oon ennemminkin vielä vannoutunut kaakaon juoja, mutta nyt pikkuhiljaa oon alkanut hamstrata irtoteetä kaappiin ja esimerkiksi Coffee Housessa otan aina teetä sen takia etten oo koskaan siellä vielä maistanut pahaa teetä, ja lisäksi ne on niin paljon halvempia kaakaoon verrattuna.
  Coffee Housesta tulikin mieleen, että olis kiva jos esittelisit sun lempiruokapaikat ja kahvilat Seinäjoelta tai miksei muualtakin! Mulla se syöminen ja kahvittelu on jotenkin niin jämähtänyt siihen kiinalaiseen, Coffee Houseen ja Hannaan & Kerttuun, että olis ihan kiva löytää uusia paikkoja!

 99. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus! Muutenkin tykkään sun blogista toosi paljon ja oon saanut täältä paljon vinkkejä ja inspiraatiota omaan elämääni! Täytyypi käydä vähän ostoksilla, vaikka teestä en tykkääkkään niin haluan kiinnostuksesta kokeilla! ;)

 100. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ainakin punnitse&s;äästä ja sit jostain perus prismasta/cittarista saattaa myös löytyä. Ne on kai kaikki irtoteitä (vai teetä?? :D) ja siitä käteviä että ite ainakin käytän samoja "puruja" parikin kertaa. Mun mielestä vaan juurikin ton "puhtauden" takia Clipperiä parempia :) Jossain pääkaupunkiseudulla on ihan Forsmanin teekauppa, olen suunnitellut sinne retkeä jo tovin :D

 101. Avatar Saijis sanoo:

  Eii ihana nähdä, että sä oot jo odottanutkin tätä :) Onko! Voi mun täytyy käydä tarkemmin katsomassa noiden kauppojen teehyllyjä, kun niissä tuntuu myös olevan yllättävän isot valikoimat Clipperiä :') Hihi jes! Mun postauksesta oli sitten selväksti konkreettista hyötyä ♥

 102. Avatar Saijis sanoo:

  Tosi kiva, että sä löysit tiesi tänne ja ihanasti sanottu :) Mukava kuulla tämän olevan mieluinen <3 Täytän ensi maanantaina 21v.

 103. Avatar Saijis sanoo:

  Etkö :o Ikävä kuulla, että se ei oo sun mieleen :s Maku on monissa teelaaduissa tosi kitkerä ja sen vuoksi sen juominen on kammottavaa.. Mutta näissä ei maistu oikeastaan ollenkaan normaali tee vaan enemmänkin noissa mainitut maut! Kyllä ymmärsin :) Tiedätkö, että niin mullekin :D En tiedä miksi ihmeessä, mutta kesä saisi kyllä pitää jo vauhtia ♥!

 104. Avatar Saijis sanoo:

  Hurjan isot kiitokset sulle :) Mua piristi niin paljon kuulla sulta tämä kommentti! Ja treenipostaus voisi olla mielenkiintoinen :) Varsinkin vaatteita riittäisi esiteltäväksi ja voisin jossain välissä kertoa enemmän mun juoksemisesta. Kiitos tästä ideasta, kirjoitan sen ylös (:

 105. Avatar Saijis sanoo:

  Jeee! Niin huippua, että te otatte mun vinkit toteutukseen :D Minkäs maun ostit? Sama täällä, jotenkin vanhetessa on siitä muodostunut kunnon riippuvuus :p Sleep Easy on kyllä ihanan levollisen rauhaoittava tee ja herkullisen makuinen! Kiitos Anomyymi :>

 106. Avatar Saijis sanoo:

  Joo se on oikeastansa ihan kuin eri tee maidon kanssa :D Jotenkin lempeämpi ja muutenkin kaikin puolin herkullisempi niin! Kaakao on kyllä myös suurta herkkua…<3 Ilo kuulla sunkin löytäneen teen juomisen. Miksi mä en oo koskaan tajunnut juoda Coffee Housessa teetä? Aina tulee juotua joko kaakaota, vaahtokarkki-kaakaota tai sitten jotain erikoiskahvia :) Mutta hinnan puolesta tuo tee olisi kyllä kivempi ja varsinkin kylmällä säällä se toimii kivana lämmikkeenä. Tuo voisi olla mielenkiintoinen idea! Jos täällä riittäisi niin paljon esiteltävää :D Kyllä ehkä voisi ja ainakin jos itsekin testailisin jotain uusia paikkoja. Kiitos hirmuisesti tästä ideasta (:

 107. Avatar Saijis sanoo:

  Vauu! Kiitos tuhannesti :) Niin mieltä lämmittävää kuulla, että sä oot saanut täältä paljon vinkkejä ja inspiraatiota omaan elämään. Juuri tällaiset kommentit piristää mua suunnattomasti. Suosittelen, Clipper tekee markkinoiden parhaimmat teet ;)!

 108. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kaikki kosmetiikka, mikä on myynnissä Kiinassa, testaa eläimillä eli Maybelline, Garnier, Loreal, Max Factor, Yves Saint Laurent etc. Jos haluat tarkistaa, mikä testaa ja mikä ei, saat tehdä sitä Suomen Animalian tai sitten PETA sivuilta jossa on listat. Esimerkiksi Victorias secret oli aikaisemmin cruelty free, mutta enää ei ole. Niitä on paljon ketkä ei testaa .esim. NYX, NARS, Urban Decay etc. Nyt on keksitty kuitenkin hyvät alternatiivit – esim. tekoiho, millä saa testata. Eläinkoet ovat turhia ja julma tapa, koska on halvempi vaihtoehto. Kirjoitan sitä vaan siksi, että sitten tiedät ja älä katso niitä videoita koska ne on kamalia. Cruelty free make upilla on pupulogo – leaping bunny. Huh, nyt olen ainakin kertonut siitä ja kiitos, että olet niin mukava. On jokaisen päätös, mitä ostaa, mutta itse olen ainakin toivonut, että joku olisi kertonut mulle aikaisemmin.

 109. Avatar Saijis sanoo:

  Täytyypä katsoa ensi kerralla, kun käyn noissa kaupoissa :) Se on varmaan pelkkä irtotee :o Hei totta muuten! Täytyy alkaa tutustumaan tuohon merkkiin kunnolla, koska kuulostaa ainakin mielenkiintoiselta – Kiitos sulle :)!

 110. Avatar Saijis sanoo:

  Ohoh :o Olipas se lista… Täytyy joskus katsoa tarkemmin tuolta sivuilta, mutta videota en aio katsoa :) Se on hyvä, että on keksitty "parempi" tapa millä testata meikkejä ja muuta kosmetiikkaa. Koska on ne eläinkokeet vaan järkyttäviä. Ei musta oli kiva, kun kerroit tämän :s

 111. Avatar Anonyymi sanoo:

  en tykkää erityisesti teestä mutta nyt tuli semmonen olo et haluun maistaa ku oon maistanu viimeksi joskus kauan sitte :D varmaan näiden kuvien ansiota ;) oli taas jälleen kiva postaus!<3

 112. Avatar Nelli sanoo:

  ihan huippua, että teit tän postauksen ❤️ oon itekkin vasta puolen vuoden sisään oppinu juomaan teetä ja pikku hiljaa koukuttunut siihen :) varsinkin vihree tee on tosi hyvää :) tän merkin teet ja niiden vaikutukset kuulostaa kyllä niin hyvältä että täytyy käydä ostamassa testiin, nyt vaan mietin, että mitähän makua sitä ekana kokeilis, kun kaikki kuulostaa niin hyvältä :'D ❤️

 113. Avatar Jenni R sanoo:

  Mun täytyy kyllä käydä ostamassa tota Detox teetä! Löytyy varmaan ihan Prismoista jne.? :)

  http://www.kenkafriikki.com

 114. Avatar Saijis sanoo:

  Etkö :s Ikävä kuulla, että se ei oo sun makuun :s Mutta ehkä sun makumieltymykset sitä kohtaan on vuosien myötä muuttunut ;-) Kokeile ihmeessä, saatat yllättyä! Kiitos sulle kovasti..<3

 115. Avatar Saijis sanoo:

  ♥ Oi huippua kuulla sun pitävän tästä! Kuulostaa hyvältä :p Tosi moni niin kuin myös mä, oppii vasta vanhempana juomaan teetä :) Mä oon sitä mieltä, että Clipper tekee kaikista parhaimmat teet ja sillä on varmaan isoin valikoima, joka markkinoilta löytyy :) Ensimmäisenä kannattaa testata postauksen viimeisiä makuja, jotka ei oo niin vahvoja. Mutta Detox-tee toimii myös aina ;-) ♥

 116. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä kannattaa, et tuu pettyyn :> Tätä ei valitettavasti saa kuin erikoisemmista kaupoista. Esim. Punnitse ja Säästä-liikkeestä :')

 117. Avatar Anonyymi sanoo:

  Valkoinen tee on kuulemma vihreää teetäkin terveellisempää! Tosin kalliimpaa…

Kommentoi