Beauty tips: Coconut oil

IMG_7990sOtsikossa ei ole virhettä, vaikka niin voisi kuvitella. Nimittäin tämä ruuanlaitossakin tutuksi tullut kookosöljy on oikeasti monipuolisin raaka-aine, jonka tiedän tämän maan päällä olevan! Kyseinen öljy oli mulle vielä kuukausi sitten täysin tuntematon, mutta kun sen ensimmäisen kerran löysin niin ei paluuta arkeen ilman sitä enää ollut… Miksi kukaan ei oo suositellut tätä mulle aikaisemmin? Noh ettei teillä menisi hukkaan tämän loistavan kaverin vaikutukset niin ajattelin pyhittää sille oman postauksensa

IMG_7952e

Kookosöljystä on pienessä ajassa tullut kunnon trendituote ja skeptisenä ihmisenä mietin aluksi, että voiko olla turhempaa kuin sen tunkeminen jokaiseen ruokaan tai kauneudenhoitorutiiniin. Kuuntelin ja luin tätä hypetystä öljyn vaikutuksista eri puolilta sosiaalistamediaa… Lopulta tuli sellainen tunne, että ”no kai mäki nyt sitten”. Kuulostaako tutulta tunteelta?

Onneksi mä lopulta päätin testata, koska jouduin syömään sanani turhasta tuotteesta – Eihän tämä oo turhaa nähnytkään! Mitä ihmettä se sitten on? Kookosöljy on kylmäpuristettua, puhdasta ja korkealaatuista samettisen pehmeän makuista öljyä Filippiineiltä. Öljy on kookospähkinän lihasta erotettua rasvaa. Kookosöljystä ollaan nautittu jo tuhansien vuosien ajan tropiikissa, mutta nyt vasta myöhemmin se on levinnyt tänne puolelle maapalloa.


IMG_7979d


Mä otin tämän käyttöön kuukauden päivät sitten, kun bongasin tutun ruokakaupan hyllyltä Cocovin kookosöljyn. Mulla ei ollut käytännössä mitään odotuksia tämän suhteen, mutta oon huomannut huiman eron monessakin eri asiassa – Niinpä ajattelin nyt listata teille muutamia niistä sadoista vaihtoehdoista, joihin tämä auttaa tai tarkemmin sanottuna, että missä tämä mulla on auttanut.

Hampaiden valkaisu – Luin ensimmäisen kerran jostain kauneuslehdestä, että hampaiden luonnolliseen valkaisuun voi käyttää kookosöljyä. Purskuttelen tätä aamuin illoin 15-20 minuuttia suussa ja käyn läpi eri puolet hampaissa. Ensimmäisellä kerralla sylkäisin öljyn pois, koska se tuntui ällöttävältä ja vaikka rakastan kookoksen tuoksua niin sen maku ei miellytä mua… Mutta hetken totuttelun jälkeen huomasin tämän auttavan! Hampaat valkaistuu, suuhygienia paranee ja raikastuu, ientulehdukset vähenee ja ikenet vaihvistuu samalla, kun öljy poistaa suusta plakkia. Öljy suorastaan ”imee” itseensä kaikki bakteerit. Purskuttelun jälkeen syljen sen pois ja huuhtelen suun vedellä.

Meikinpoisto – Öljy on tosi hellävarainen meikinpoistoon ja samalla, kun se poistaa meikit sekä epäpuhtaudet niin iho saa luonnollista kosteutta. Laita öljyä hieman vanulappuun ja putsaa meikit huolellisesti. Tämän on myös huhuttu kasvattavan ripsiä, joten samalla kerralla voit vanupuikon avulla levittää sitä ripsiin tyvestä latvaan.


IMG_7992d

Kasvojen kosteutus – Tätä voi levittää ohuita kerroksia (liian paksu kerros ei imeydy kunnolla) kasvoihin. Päivittäin tällä kosteuttamalla ihosta alkaa poistua pienetkin näpyt ja se ennaltaehkäisee jo valmiiksi ihoon saapuvia epäpuhtauksia. Paksumpi kerros tätä toimii kätevänä kasvonaamiona! Mulla kävi hassu juttu, nimittäin jo pelkkä suussa purskuttelu tuntui kosteuttavan kasvojen ihoa ja jopa silmänaluset alkoi tuntua raikkaammilta


Vartalon kosteutus – Vartalorasva kannattaa nyt viimeistään korvata kookosöljyllä! Illalla, kun levittää tätä ohuen kerroksen niin se saa vaikuttaa yön yli. Tämä on myös kätevä todella kuiviin paikkoihin, kuten kyynärpäihin ja jalkapohjien kovettumiin.

Hiustenhoito – Kookosöljy toimii hyvin kuivien hiuksien ja etenkin latvojen taltuttajana. Hiero sitä kaikkialle hiuksiin tai pelkkiin latvoihin yön ajaksi, kääri pyyhe ympärille ja pese hiukset aamulla. Huom! Öljy tekee hiuksista todella rasvaiset, joten on tärkeää muistaa ehtiä pestä ne aamulla kunnolla.

IMG_7997s

Niiden lisäksi muun muassa:

 • Nopeuttaa huuliherpeksen sekä mustelmien paranemista. Tämä perustuu siihen, että öljy uudistaa ihoa ja nopeuttaa sitä uusiutumisessa.
 • Silmänympärysvoiteena käytettäessä kookosöljy kosteuttaa, kirkastaa sekä auttaa ehkäisemään ryppyjen syntymistä
 • Toimii myös aurinkovoiteena sekä elvytyksenä auringon polttamalle iholle. 
 • Yhdistele kookosöljyä sekä ruskeaa sokeria niin saat nopeasti kuorintavoiteen vartalolle, joka poistaa kuollutta ihoa sekä kosteuttaa.

Kertokaa ihmeessä mitä mieltä olitte tästä postauksesta? Entä onko teistä joku jo testannut tätä tai aiotteko?


119 Comments
 • Avatar
  Karoliina S
  Posted at 22:49h, 13 maaliskuun Vastaa

  Wau mäkin taidan ostaa purkin kookosöljyä:D! Kiva postaus:)

  • Avatar
   hhhh
   Posted at 10:34h, 24 maaliskuun Vastaa

   lol

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:51h, 13 maaliskuun Vastaa

  Mun ensimmäinen reaktio oli kans wau, kun kuulin ja luin mitä kaikkea tämä voikaan tehdä :D Käy ihmeessä ostamassa, tämä on todellakin sen arvoinen! Ja ihana kuulla sun pitävän tästä :)

 • Avatar
  Enni
  Posted at 22:51h, 13 maaliskuun Vastaa

  Kookosöljy ollut käytössä monipuolisesti jo pitkään <3 juurikin saman merkin! Ihan huippu tuote :)

 • Avatar
  Mella
  Posted at 22:55h, 13 maaliskuun Vastaa

  Vautsi miten hassua kum kaveri just tänää osti purkin tätä ja suositteli kokeilemaan (käyttää ite ihon rasvaamiseen ja vissiin kuorintaan), mutta en tykkää sitten yhtään kookoksesta missään muodossa. Saa nähdä et kokeilenko, mutta ei se kyllä yhden purkin testaaminen haittaakaan tekis! Jää vielä mietintämyssyyn. :)
  xoxo Mella

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:01h, 13 maaliskuun Vastaa

  Samanlainen kookosöljypurkki seisoo tällä hetkellä meidänkin keittiössä. Tähän asti on kookosöljy pysynyt mukana vain ruuanlaitossa, mutta taidanpa heti huomenna testata sitä ainakin meikinpoistoon ja hampaiden valkaisuun. Kiitos hurjasti vinkeistä ❤

 • Avatar
  Anni
  Posted at 23:10h, 13 maaliskuun Vastaa

  Olipa hyvä ja kattava postaus! Mitä tollainen purkillinen oikein maksaa ja kuinka suuri se on? :-)

 • Avatar
  Anne H
  Posted at 23:13h, 13 maaliskuun Vastaa

  Olipas hyvä ajoitus! Olen itsekin lukenut tästä ihmeaineesta jo moneen otteeseen ja nyt kyllä pakko ostaa tuo purnukka kaikkien hyvien piirteidensä ansiosta :) Loistopostaus jälleen!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:15h, 13 maaliskuun Vastaa

  Voi vitsit miten kiva, että sä oot kans löytänyt tämän :) Ja tämä merkki on kyllä paras! En varmaan enää pärjäisi ilman tätä öljyä <3 :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:22h, 13 maaliskuun Vastaa

  Eikä :D Mutta se ei ollut yhtään hullumpi suosittelu ;-) Tämä nimittäin on oikeasti kaiken sen hehkuttamisen arvoinen! Joo mieti ihmeessä, vaikka kookos saattaakin ällöttää. Meinas ensimmäisellä kerralla suuhun laittaessa laatta lentää, mutta kyllä siihen sitten jotenkin tottui enkä enää osaisi olla ilman :')

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 23:25h, 13 maaliskuun Vastaa

  No ehkä mäkin nyt sitten ostan… :D Vaikka olenkin lukenut kookosöljystä niin paljon hyvää, niin en ole todellakaan uskonut, että sen vaikutukset oikeasti auttaisi mihinkään. :D Sun arvostelupostaukset ovat kyllä aina pitäneet sanansa just eikä melkein, joten todellakin tämä lähtee nyt testaukseen! En voi muuta kuin kiittää sinua siitä, että sait mun ennakkoluulot kookosöljyä kohtaan pois :).

 • Avatar
  Ida
  Posted at 23:26h, 13 maaliskuun Vastaa

  Kauneudenhoidossa voisin kuvitella ottavani kookosöljyn käyttöön :) Ruoanlaitto onkin sitten eri asia, sillä kookosöljy on yli 90% prosenttisesti tyydyttynyttä eli kovaa rasvaa, joten käytän mieluummin oliiviöljyä.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:29h, 13 maaliskuun Vastaa

  Kuinka paljon laitat tota hampaiden valkaisun yhteydessä suuhusi noin ja kuinka usein teet sen? :D ja tosi mielenkiintoinen postaus! <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:28h, 14 maaliskuun Vastaa

  Purskuttelet 15-20 minuuttia?!? kuullostaa pitkältä ajalta :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 01:18h, 14 maaliskuun Vastaa

  Minkä hintainen tommonen puteli on? :)

 • Avatar
  Tiina Eliisa
  Posted at 03:25h, 14 maaliskuun Vastaa

  Kookosöljystä on tullut käytettyä melko kauan niin ruuanlaittoon kuin ihonhoitoonkin :) ja siitä en luovu, on kyllä todella hyvä tuote melkeinpä kaikkeen :) tuo hampaiden purskuttelu oli uus juttu, iso iso kiitos vinkistä <3 menee ehdottomasti kokeiluun :) muuten kookosöljystä ja keitetyistä kahvinpuruista saa tosi ihania kuorintakuutioita tehtyä suihkuun :) 1/2 dl vähän sulatettua kookosöljyä ( n.10 sek mikrossa ), ja 1/2 keitetyn kahvin puruja jotka sekoittaa keskenään ja pistää massan esim jääpalamuotteihin ja pakkaseen :) valmiita kuorintakuutioita on hyvä säilyttää pakkasessa josta tarvittaessa ottaa aina yhden :) tulee mahtavan pehmoinen iho. Suosittelen kyllä jos ei ole kokeillut :)

 • Avatar
  Sara
  Posted at 05:50h, 14 maaliskuun Vastaa

  Mun on pitänyt kans ostaa mut en oo saanut vaan aikaseks! :D Mut jotenkin en oo tajunnut miten tollasta kiinteetä voi oikeen purskutella vai onks se ees hankalaa? :'D

 • Avatar
  Siiri Tuominen
  Posted at 07:01h, 14 maaliskuun Vastaa

  Itsekin oon ollut ihan samalla kannalla kun sä mutta tän postauksen luettuani…taidankin lähteä kauppaan ostamaan tätä! :D Siis monipuolisin juttu mitä voi olla, käy täysin kaikkeen!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:01h, 14 maaliskuun Vastaa

  Oooh sun onkin sitten hyvä testailla, kun ei tarvitse lähteä ostamaan tätä erikseen kaupasta :) Voi vitsit kyllä kannattaa! Mä ainakin yllätyin positiivisesti siitä, miten moneen eri tarkoitukseen tätä voikaan käyttää (: Ei mitään, toivottavasti tästä oli apua! ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:03h, 14 maaliskuun Vastaa

  Huippua kuulla sun olevan tuota mieltä :) Pyrin tekemään tästä mahdollisimman mielenkiintoisen ja kattavan! Se on kooltaan 500ml ja maksoi 10.95€. Hinta vähän riippuu ostopaikasta ja kookosöljyä tekee myös moni muu merkki nykyään eli jos haluaa testata pienemmällä purkilla niin pitäisi löytyä myös ainakin 400ml kokoisia :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:04h, 14 maaliskuun Vastaa

  Heii tällä oli sitten tosi hyvä ajoitus! Mä kans luin ja luin joka paikasta ja lopulta mielenkiinto heräsi niin paljon, että oli pakko testata :D Kiitos hirmuisesti Anne ihanasta loppupiristyksestä <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:06h, 14 maaliskuun Vastaa

  Jooo :D Osta! Et tuu katumaan :p Oon kuullut monien lopettaneen muiden kosmetiikkatuotteiden käytön, kun tämä käy melkein mihin vaan. Ja en listannut tähän vielä edes kaikkia! Ihana kuulla sun olleen tyytyväinen mun arvostelupostauksiin :) Hih ei mitään! Hyvä jos musta oli apua ja halusin, että muut löytää tämän loistotuotteen kans (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:09h, 14 maaliskuun Vastaa

  Joo suosittelen lämpimästi <3 Tuo on muuten totta! Mutta ammattilaiset suosittelee nauttimaan tätä noin 20 grammaa päivässä, koska sen terveysvaikutteet kumoaa tuossa määrässä haitallisen rasvan. En tiedä sitten, mutta mä pidän tätä kans enemmän kauneudenhoidossa :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:10h, 14 maaliskuun Vastaa

  Mä laitan noin teelusikallisen verran tai niin, että teelusikallinen justiin täyttyy :) Ja teen sen aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä. Aw kiitos sulle paljon! Mukava kuulla tämän olleen mieluisa <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:16h, 14 maaliskuun Vastaa

  Joo o :D Eikö kuulostakin hullulta! Olin aluksi silleen, että ei todellakaan tuu onnistumaan… No nyt se 15-20 minuuttia kuluu helposti koneella istuessa :-D

 • Avatar
  sanni
  Posted at 08:16h, 14 maaliskuun Vastaa

  Aika monikäyttöinen purkki :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:25h, 14 maaliskuun Vastaa

  Tämä maksoi 10.95€, mutta se vähän riippuu mistä ostaa :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:58h, 14 maaliskuun Vastaa

  Super kiva nähdä sun Tiina olevan tuota mieltä :) Niin on! Ja niin monikäyttöinen, että elämä ilman tätä olisi jo hankalaa :D Suussa purskuttelu kannattaa monestakin eri syystä ja niistä varsinkin tuo hampaidenvalkaisu toimii oikeasti. Ohoh vau! Kiitos tuhannesti sulle tästä vinkistä =) Täytyy joskus kokeilla! Mä nimittäin rakastan kaikkia erilaisia kuorintavoiteita ja varsinkin tällainen itsetehty kuulostaa mielenkiintoiselta. Iso kiitos sulle kommentistasi :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:59h, 14 maaliskuun Vastaa

  Haha eikä :D No nyt viimeistään kannattaa! Mä mietin aluksi ihan samaa, mutta kun öljyn saa suuhun niin se muuttaa muotoaan löysemmäksi ja näin ollen purskuttelu on helpompaa :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:03h, 14 maaliskuun Vastaa

  Onneksi joku muukin on ollut tämän suhteen vähän skeptinen :D Täytyy kyllä sanoa, että mielipiteet tästä muuttui heti ensimmäisen käytön jälkeen… Sanos muuta! Kauneudenhoidossa ei pian tarvita muuta kuin tämä ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:05h, 14 maaliskuun Vastaa

  Eikö! Yllätyin kyllä niin positiivisesti tämän erilaisista käyttömahdollisuuksista :')

 • Avatar
  Kata
  Posted at 09:22h, 14 maaliskuun Vastaa

  Joo pakko kyllä ostaa! En oo koskaan tiennyt tämän olevan näin monikäyttöistä töhnää:D
  Tuo hampaiden valkaisu kuulostaa superilta, täytyy testata. Mutta onko aika tosiana 15-20min aamuin illoin 0.0 Hui kun tuntuu pahalta olla suu kiinni ja se vielä täynnä kookosta niin pitkään, vähän myös pelottaa se kookoksen maku..:D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:25h, 14 maaliskuun Vastaa

  Mä löysin prismasta 200ml kokoisen, niinkin pieniä siis löytyy ! :-)

 • Avatar
  Ilona Katariina
  Posted at 09:37h, 14 maaliskuun Vastaa

  Wow! Nyt on kyllä pakko käydä ostamassa. Oon ollut kauan sitä mieltä että ei tuo voi mitenkään ihmeellistä olla mutta nyt on aivan pakko edes koittaa tätä. :)

  http://ilonakatariina.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:41h, 14 maaliskuun Vastaa

  Kiva postaus:)
  T. Meri

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:43h, 14 maaliskuun Vastaa

  Kannattaa!! Ja niinpä :D Sitä ei ikinä uskoisikaan mihin kaikkeen tätä voi käyttää! Harvoin löytää näin monikäyttöistä tuotetta :) Joo on :-D Se on ihan järkyttävän pitkä aika! Mutta mä käyn yleensä siinä välissä koneella ja teen muita juttuja niin se menee yllättävän nopeasti. Alussa sitä voi alkaa pitämään minuutin ja sit siitä pikkuhiljaa pidentää väliä :) Mullaki kesti nimittäin tottua tuohon kookoksen makuun… Mutta hetken purskuttelun jälkeen sitä ei edes huomaa :'D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:44h, 14 maaliskuun Vastaa

  Onko niitä noinkin pieniä :o Vau sehän on sit sopiva koko jos haluaa ensin vähän testailla :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:46h, 14 maaliskuun Vastaa

  Jooooh<3 Tämä on sellainen tuote, jota ei kannata jättää testaamatta ;) Sama! Mietin, että minkä ihmeen takia sitä hehkutetaan… Mutta nyt hetken käyttämisen jälkeen ymmärsin :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:47h, 14 maaliskuun Vastaa

  Mukava kuulla tämän olevan sun mieleen, kiitos Meri :)!

 • Avatar
  Ilonaah
  Posted at 10:04h, 14 maaliskuun Vastaa

  voi kun ihana postaus, kiitos kun jaoit tän öljyn salat mullekkin! ♥ kuulostaa aika uskomattomalta mitä kaikkea tuo pieni purkillinen kookosöljyä voikaan tehdä! :-D täytyykin kokeilla, ihan mahtavaa, kiitos! ♥ :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:11h, 14 maaliskuun Vastaa

  Purskuttelen juuri täällä kookosöljyä suussa :D Otin siis heti postauksen vinkit testaukseen! Kookosöljy on mulle jo ennestään tuttu raakaleivonnasta, mutta kosmetiikkapuolen hyödyt olivat mulle ihan uusi juttu. Ihana postaus Saija! <3

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 10:29h, 14 maaliskuun Vastaa

  Voi ei nyt munkin on pakko käydä ostamassa tota, haluan testata varsinkin hampaita varten tota :) niin hyvä ja kattava postaus, että ei kyllä tarvii jäädä hetkekskään epäröimään että ostaako tota vai ei ;)

 • Avatar
  Jasmin N
  Posted at 10:41h, 14 maaliskuun Vastaa

  Yleensä oon hyvin skeptinen näiden kanssa, mutta taidanpa suunata kauppaan ostoksille, sait vakuuteltua. Tosi hyvä postaus! :-)

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 10:42h, 14 maaliskuun Vastaa

  Vau mikä tuote! En tiennytkään sen olevan näin monipuolinen. Taidan käydä ostamassa kookosöljyä :D Tuo hampaiden valkaisu kuulostaa kokeilemisen arvoiselta, mutta tuo aika kuulostaa tosi pitkältä :') Heh. Kiitos tästä <3

 • Avatar
  Maya
  Posted at 10:53h, 14 maaliskuun Vastaa

  Mä oon käyttänyt toistaiseksi kookosöljyä vaan ihon kosteutukseen. Täytyy ehkä kokeilla näitä muitakin ideoita!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:57h, 14 maaliskuun Vastaa

  vau! Oikeesti noin paljon erilaisia käyttötarkoituksia :o taidanpa ostaa ! :-) kiitos sulle tästä postauksesta ! ♥

 • Avatar
  Veramarian
  Posted at 11:44h, 14 maaliskuun Vastaa

  Itelläni on talvisin tosi atooppinen iho, naamassa, joka ei todellakaan oo kivan näköne eikä tuntunen. Nii tää kookosöljy parantaa sitä ehkä parhaite. Kookosöljy on miun pelastus. Et jos on tosi atooppinen iho nii kookosöljy auttaa hyvin, varsinkin saunan jälkeen! :)
  mut kiva postaus jälleen<3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:04h, 14 maaliskuun Vastaa

  Saija takki auki

 • Avatar
  Iida Korhonen
  Posted at 12:25h, 14 maaliskuun Vastaa

  Olipas mukava että blogisi osui silmään!:) Itse ostin samaisen purnukan parisen viikkoa sitten, kun siskoni suositteli sitä kuiviin hiuksiini, ja sen jälkeen olen jättänytkin muut öjyt kaupan hyllyille. Muistakin vaikutuksista tiesin jonkin verran, mutta sinulta sai mukavan muistilistan!:)
  Yksi asia jäi kuitenkin vaivaamaan, ja pakko myöskin kertoa. Itse olen tottunut pesemään hiukset joka toinen päivä, ja sama rutiini on säilynyt,vaikka öljy astuikin arkeen mukaan. Hiuksia siis ei ole pakko heti olla pesemässä, vaikka öljyä käyttääkin. Kun käyttää suunilleen herneen kokoisen määrän öljyä (ottaen huomioon hiusten pituus ja kunto) se imeytyy hyvin eikä hiukset näytä ollenkaan rasvaisilta. Varsinkin jos keskittyy latvoihin, ja välttää tyveä. Öljyn voi myös levittää heti suihkun jälkeen märkiin hiuksiin, jolloin se levittyy ja imeytyy tasaisesti koko kutreihin.
  Öljystä saa myös mukavan hiusnaamion ennen suihkua tai vaikka saunassa muhimaan, ja silloin voi öljyn kanssa läträtä:) Pieni määrä öljyä taas viimeistelee kampauksen antaen ihanan kiillon, ja terveen näköiset hukset:) Tuli vähän liian pitkä selostus, mutta toivottavasti tajusit pointtini :D Kiitos sinulle vinkeistä!:)
  http://dontgiveupwithoutafight-iidu.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:27h, 14 maaliskuun Vastaa

  Meilläkin toi purkki on mutta en oo vielä uskaltanut kokeillla :D pitäis kait sitä kokeilla ku kerran oon kuullu vaan positiivista siitä! :) kiva postaus!

 • Avatar
  Taru Ojalehto
  Posted at 14:53h, 14 maaliskuun Vastaa

  Tuota voisikin kokeilla kun kuulostaa niin monikäyttöiseltä ja hyödylliseltä ;)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:28h, 14 maaliskuun Vastaa

  Joo on! :-) Se oli kylläkin Biona Organic -merkkinen. Mietin itsekin samaa, että parempi aluksi ostaa pienempi purkki jos ei tykkääkään, mutta olen kyllä aivan ihastunut nyt siihen! :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:55h, 14 maaliskuun Vastaa

  aivan upea postaus *_* jos tekee tuota kuorintavoidetta, niin voiko siis käyttää tuohon fariinisokeria? entä sulatetaanko silloin myös tuo kookosrasva vai sellaisenaan vain sekoitetaan? :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:21h, 14 maaliskuun Vastaa

  Kookosöljy on ihan huippujuttu! Oon käyttänyt sitä pitkään ruoanlaitossa ja se kyllä sopii ihan kaikkeen. Kosmetiikkana oon kokeillut ainoastaan huulirasvana, joka toimii erittäin hyvin, mutta etenkin hampaiden valkaisu sai mut innostumaan testailemaan öljyä enemmänkin! Oon kans kuullut että se toimii makuuhuoneenkin puolella.. Varmasti sielläkin :)

 • Avatar
  Aa daa
  Posted at 18:28h, 14 maaliskuun Vastaa

  Hei meillä löytyy tota kaapista ! Aijon kyllä varmasti testata, iso kiitos Saija <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:29h, 14 maaliskuun Vastaa

  Kannattaa ehdottomasti lisätä tuota öljyä puuron sekaan ellet oo vielä testannu.. Sopii ihan älyttömän hyvin!! :)

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 19:33h, 14 maaliskuun Vastaa

  Tää oli kyllä ihan uusi juttu mulle! Täytyykin joku päivä kokeilla, kiitos vinkistä! :)

 • Avatar
  Niina Uusi-Autti
  Posted at 19:49h, 14 maaliskuun Vastaa

  Mistä kaupasta nimenomaan juuri tuota öljyä löytää mitä sinulla on?:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:27h, 14 maaliskuun Vastaa

  Sillon kun itse vielä bloggasin niin tein kyseisestä "ihmeöljystä" postauksen.. :) Tällä viikolla eräs läheiseni oli muutaman kuukauden houkuttelemisen jälkeen saanut omaankin kotiinsa juuri tuollaisen cocovin purkin. Tosi kiva, että kerroit kaikille tuosta tietämättömille sen salat, voin sanoa että itsekin olin enemmän kuin kiitollinen hänelle, kuka ensimmäistä kertaa minulle öljystä mainitsi! IHMEÖLJY ♥ Tykkään muutes tosi paljon sun tyylistä postata. Joka kerta kun teet esimerkiks jonkun tuote-esittelyn, kuten nyt tosta valkoisesta superaineesta, niin oot laittanut äkkiseltään laskettuna viis kuvaa kyseisestä purkista, mutta silti joka kerta kun selaa postausta lukiessa alemmas tulee sellanen "wau" fiilis, ihan niinku ensimmäistä kertaa näkis kuvan. Siis ne on niin erilaisia, ja silmää miellyttäviä, vaikka kuvassa onkin yksi vaivainen purnukka ja lisäksi hieman rekvisiittaa.. Nyt katkes ajatus ja punainen lanka hävis kokonaan, piti vain sanoo että oot loistava!!

 • Avatar
  Tiia P
  Posted at 20:36h, 14 maaliskuun Vastaa

  Itse olinkin lähes kaikki mainitsemasi testannut, mutta hampaidenvalkaisun olin jo unohtanut. Hyvä postaus!
  Ostin kookosöljyä kuukausi sitten kun kuulin sitä kehuttavan dödönä :o Ja yllätyin että se jopa toimi ja kainaloiden iho kiitti! Sitä siis sipaistaan kainaloihin ja päälle soodaa sekä teepuuöljyä.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:38h, 14 maaliskuun Vastaa

  Täällä yks joka alkoi saman tien purskuttelemaan öljyä! Vaikka onkin ilta ;D Kiitos siis vinkistä♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:08h, 14 maaliskuun Vastaa

  Oli kyll tosi hyödyllinen postaus! Ite aloin käyttää tätä äidin kautta vartolovoiteena ja hampaiden valkasuun puol vuotta sitten. Mut tosi kiva kun kerroit et tää myös auttaa ihon epäkohtiin:) Pitääpä jo tänä iltana testata öljyä naamaanki;) Sä kyllä keksit ihanan monipuolisia postausideoita, plussaa sulle siitä!

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 21:30h, 14 maaliskuun Vastaa

  Wow, tän öljyn hyvät vaikutukset olikin mulle vielä pimennossa, vaikka olin jotain tästä aiemmin kuullukkin. No, tän postauksen luettuani tuli semmonen fiilis, et mun on PAKKO ostaa yksi purkki kookosöljyä :-D ♥

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 22:41h, 14 maaliskuun Vastaa

  oo kuin kiva postaus:) en edelleenkään tajua miten saat noin hyvälaatusia kuvia tolla canonilla, mun siskolla on kyseinen yksilö ja teidän kuvien erot on kun yöllä ja päivällä:D
  mutta asiaan, mä oon käyttäny tota kookosöljyä just hiusten latvoihin, musta tuntuu että saisin olla saksimassa latvoja parin viikon välein, jos haluisin pitää ne epäkarheina, mutta tää kyllä silottaa tukan ihan täykkäristi! oon tosin huomannu, että ei kannata laittaa latvoja ylemmäs, nimittäin toi lähtee tyvestä tosi huonosti pois ja sit on tukka ihan rasvasen näkönen vaik pesis viis kertaa shampoolla peräkkäin:d

 • Avatar
  sarara
  Posted at 23:33h, 14 maaliskuun Vastaa

  Ihanaa kun säkin oot löytänyt kookosöljyn! :D mä oon jo pari vuotta käyttänyt niin ruuanlaitossa, smoothieissa ja puuroissa etenkin ja myös ulkoisesti ja aurinkoöljynä tosissaan toimii! Kannattaa tosin olla varovainen :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:32h, 15 maaliskuun Vastaa

  Kivoja vinkkejä! Mulla oli käytössä 2 vuotta sitten tuo samainen purkki ja sokerin kanssa kuorintaan tuli käytettyätosi paljon. Miestä alkoi ällöttää kookoksen touksu, joten purkki kerkesi mennä vanhaksi :( Ruuan laitossa kannattaa käyttää tätä maltillisesti ja harvoin, sillä se on kasvisrasvaksi tosi jähmeää ja tukkii verisuonia. Tuon tiedon luettuani jätin kokonaan kookosrasvan pois ruuanlaitosta.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 01:51h, 15 maaliskuun Vastaa

  Ja lisäks vielä tää on hyvää liukkaria :-DD

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:30h, 15 maaliskuun Vastaa

  Oli jo pakko käydä katsomassa onnettomuus ilmoitukset kun et postannu eilen, ettei vaa suosikille käyny mitää :-) ootko elossa?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:37h, 15 maaliskuun Vastaa

  ♥ Kiitos hurjasti sulle! Mä ajattelin, että tämä sekä sen vaikutukset on vielä monelle pimennossa. Niinpä ajattelin tehdä siitä postauksen :) Sanos muuta! Se on niin monikäyttöinen. Kannattaa ihmeessä, et tuu pettyyn ♥ :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:53h, 15 maaliskuun Vastaa

  Oikeasti? :D Jee musta sekä mun postauksesta oli sitten paljon hyötyä. Jooo juuri tuossa raakaleivonnassa se on monen suosikki, mutta mä oon käyttänyt tätä nyt ainoastaan kosmetiikassa :) Kiitos tuhannesti ja toivottavasti löysit tästä nyt myös uusia puolia ja käyttämahdollisuuksia kosmetiikan puolelle <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:04h, 15 maaliskuun Vastaa

  Voi ei Emilia <3 Suosittelen! Oon 100%:sen varma, että sä tuut ihastumaan tähän öljyyn :) Se käy niin moneen eri tarkoitukseen, että en edes itse tiedä niitä kaikkia ;-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:05h, 15 maaliskuun Vastaa

  Sama täällä! En ikinä olisi uskonut, että yksi tuote voi saada noinkin paljon aikaan :D Mutta näköjään :p Suosittelen kyllä lämpimästi! Iso kiitos sulle – Oli mukava saada tästä tällaista palautetta (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:16h, 15 maaliskuun Vastaa

  <3 Sanos muuta! Mä yllätyin kans niin paljon, että melkein suu loksahti auki kun luin erilaisista vaikutuksista netistä :D Ja mut sai kans kiinnostumaan tuo hampaiden valkaisu ja nyt kuukauden käytön jälkeen oon huomannut sen todella toimivan :) Kiitos paljon Roosa <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:19h, 15 maaliskuun Vastaa

  Kosteutukseen tämä on kyllä yksi parhaimmista tuotteista :) Hei kiva nähdä, että innostuit testaamaan myös muualla. Oon varma, että käyttömahdollisuuksia on niin paljon että tätä ei kannata missata :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:28h, 15 maaliskuun Vastaa

  Älä!! Siis en tajua, että miten tuossa voi olla edes noin paljon käyttömahdollisuuksia :o Oikeasti ehkä monipuolisin tuote, jonka tiedän :) Kiitos itsellesi kivasta kommentista Ano ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:01h, 15 maaliskuun Vastaa

  Oikeasti :o Vau! Tämä on kyllä niin laadukas ja monipuolinen tuote, että ei voi kuin ihmetellä :D Mä oon kans huomannut, että tämä kosteuttaa ja omalla tavallansa puhdistaa ihoa :) Hei täytyypä testata tuota saunaa! Sen jälkeen voisi tulla ihanan raikas olo. Kiitos kovasti sulle :') <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:02h, 15 maaliskuun Vastaa

  Mitä ihmettä :D?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:21h, 15 maaliskuun Vastaa

  miksi et julkaissut minun kommenttiani? :(

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:42h, 15 maaliskuun Vastaa

  Taisit just saada uuden lukijan <3 pystyykö sun blogia muuten lukee bloglovinilla kun en ite ainakaa onnistunu löytää sun blogia sieltä :/ mut täällä kans yks joka aikoo ehdottomasti napata kookosöljyn seuraavalta kauppareissulta mukaan :) purskutteletko yleensä hampaiden pesun ennen vai jälkeen?

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 21:09h, 15 maaliskuun Vastaa

  Oi vau, en oo tiennytkään että tuollainen tökötti auttaa noin moneen. Ois aika ehoton ostos. :) Kiitti vinkistä ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:13h, 15 maaliskuun Vastaa

  Oooh huippua, että sä löysit tiesi tänne :) Ja kiva kuulla, että sun sisko on sitä suositellut! Tämä on tosi hyvää kuivien hiuksien suojaamiseen sekä silottamiseen :) Tietysti myös moneen muuhunkin ja mä ainakin suosittelen testaamaan näitä kaikkia :p Hei hyvä, kun otit asian puheeksi! Mä pesen kans aina joka toinen oäivä ja oon yrittänyt pitää sitä rutiinia yllä kauan aikaa :) Täytyykin ensi kerralla eli tänään illalla kokeilla laittaa ihan vähän öljyä. Mun on nimittäin tullut laitettua varmaan kahden herneen verran öljyä ja sen jälkeen hiukset on näyttänyt aamulla suorastansa aivan järkyttäviltä :D Miksi mulle ei oo ikinä tullut mieleen laittaa sitä heti hiustenpesun jälkeen? Se olisi nimittäin mulle itselle varmasti parempi tapa, kun yöksi laittaminen jotenkin ahdistaa ja pelkään öljyn leviävän joka paikkaan :D Eräs lukija suositteli kans laittamaan tätä saunan jälkeen, mutta ennen saunaa voisin kyllä joskus tehdä tuollaisen vaikuttavan öljynaamion. Se kosteuttaisi varmasti hiuksia hyvin :) Kiitos kiitos älyttömästi sulle, kun tulit jakamaan omat vinkkisi. Ei haittaa yhtään, päinvastoin kiva saada pitkiä kommentteja :D Kiitos myös sulle! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:21h, 15 maaliskuun Vastaa

  Nyt äkkiä kokeilemaan :D Et tuu katumaan! Tämä on niin ihme tuote, kun tätä voi käyttää oikeastaan ihan mihinkä tahansa :D Kiitos kovasti Ano :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:22h, 15 maaliskuun Vastaa

  :) Kannattaa! Oon 100%:sen varma, että et tuu katumaan jos kokeilet ;-))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:24h, 15 maaliskuun Vastaa

  Iso kiitos sulle ♥ Joo se käy hyvin! Tai oikeastansa mikä tahansa hieman isompikokoinen rakeinen sokeri. Ja mä oon sekoittanut vaan sellaisenaan, tarpeeksi kauan kun sekoittelee niin muoto muuttuu voidemaiseksi :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:28h, 15 maaliskuun Vastaa

  Älä muuta sano!! Voi mä en oo testannut vielä ollenkaan ruuanlaitossa, mutta aion varmasti pian ottaa sen myös sinne mukaan :) Tuo hampaiden valkaisu herätti myös mun mielenkiinnon ensimmäisenä ja olinkin iloinen, kun selviä muutoksia on alkanut näkyä. Joo mä kans kuulin tuosta ensimmäisen kerran tänään! Monikäyttöinen öljy on siis kyseessä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:30h, 15 maaliskuun Vastaa

  Ota ihmeessä se käyttöön:) En itse nimittäin edes tiedä miten oon pärjännyt ilman tätä, haha :D Aw kiitos sulle kommentista <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:32h, 15 maaliskuun Vastaa

  EN OO!! Voi miksi en :( Mä syön puuroa päivittäin, joten siinä sitä tulisi nautittua sopiva määrä – Kiitos kiitos tästä vinkistä, lähtee heti huomenna aamulla testaukseen :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:34h, 15 maaliskuun Vastaa

  Mun postauksesta oli sitten paljon hyötyä jos et ollut kuullut tästä vielä :) Hihi joo! Oon melko varma, että et tuu kohta elämään ilman tätä ;-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:37h, 15 maaliskuun Vastaa

  Tätä saa ainakin Life-kaupasta, Halpa-Hallista, Minimanista sekä ehkä myös Cittarista :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:39h, 15 maaliskuun Vastaa

  Teitkö! Voi mä tuun tämän jutun kanssa niin myöhässä, että hehkutan tätä vasta nyt :D Mutta toivottavasti tästä olisi muillekin hyötyä ja että moni ottaisi tämän käyttöön :) Nimenomaan ♥ Juuri tuo sana kuvastaa tätä parhaiten! Ei oo monipuolisempaa öljyä olemassakaan. Eii! Ihana oot :) Et tiedä miten otettu oon, kun saan kuvista palautetta. Pyrin kehittymään niissä koko ajan enemmän ja enemmän, joten tällaisen palautteen jälkeen nousee vaan entistä kovempi tsemppi ja inspiraatio päälle :) Mä menin kans ihan sanattomaksi, mutta haluan sanoa että kiitos, kun tulit kommentoimaan tämän – Arvostan ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:44h, 15 maaliskuun Vastaa

  Kiitos tuhannesti sulle Piia! Kannattaa ottaa kokeiluun myös tuossa hampaiden valkaisussa :) Toimii! Häh :o Oikeasti! En ookkaan kuullut tuosta aikaisemmin, mutta sä sait mut heti kiinnostumaan – Miten tämä voikin olla näin monipuolinen tuote :D!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:45h, 15 maaliskuun Vastaa

  Haha ihana :D Ei, mutta sitä suositellaan käytettäväksi aamuin ja illoin! Eli hyvään aikaan teet :) Kiva, jos musta oli apua ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:49h, 15 maaliskuun Vastaa

  Mahtavaa kuulla, että sä oot tuota mieltä!! Heii sä oot sitten käyttänyt tätä jo pidemmän aikaa :) Joo suosittelen – Esim. kaikki sellaiset pienet näpyt katoaa hetkessä. Voi sä et tiedä miten ilahduin! Mä nimittäin mietin tarkkaan mahdollisimman monipuolisia postauksia, joten oli mukava nähdä sulta tällainen palaute :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:50h, 15 maaliskuun Vastaa

  Voi nyt ei oo enää!! Ja mieti: Niitä vaikutuksia on vielä kymmeniä ja ehkä jopa satoja enemmän :o Hassua miten yksi öljy voi saada jotain tällaista aikaan :D Ihana! Mua ilahduttaa niin paljon, kun saan lukijan innostumaan jostain :) Kiitos sulle kommentista ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:15h, 15 maaliskuun Vastaa

  Suuret kiitokset sulle Tiina :) On ollut ilo ja yllätys huomata, että tämä postaus on ollut näin monen mieleen! Eikä :D En tiedä mikä siinä on, kun moni sanoo samaa… Ehkä mun tyyli kuvata ja laittaa valotukset vaikuttaa paljon + koneella muokkaamiset :) Ooh <3 Kuulostaa tosi hyvältä! Mä aion nyt ottaa itsekin tehtäväksi tehdä vähintään kerran viikossa hiuksiin kosteuttavan naamion tästä :) Pysyy epäkarheudet ja kaksihaaraiset poissa! Okei :o Kiitos vinkistä! Täytyy muistaa tämä, koska en tykkää yhtään jos hiukset näyttää tai tuntuu rasvaisilta D:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:16h, 15 maaliskuun Vastaa

  Onneksi vihdoinkin :D Oli jo aikakin löytää tämä huippu tuote <3 Smootheissa!! Miksi ihmeessä en oo tajunnut tuota :o Mähän juon niitä päivittäin, joten tämän nauttiminen menisi hyvin siinä sivussa – Kiitos sulle vinkistä paljon, sain tästä uuden vinkin aamupalalle :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:20h, 15 maaliskuun Vastaa

  Kiitos :) Oi niin kauan aikaa sitten :o Mä oon sitten todellakin jäljessä tämän asian kanssa :D Meillä on vähän sama homma… Tatua kuvottaa kookoksen haju ja varsinkin, kun nykyään se tuoksuu meillä joka päivä :D Totta muuten! En oo vielä ruuanlaitossa kokeillut, mutta täytyy testata vaikka tuo verisuonten tukkeutuminen ei kuulosta hyvältä :o

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:21h, 15 maaliskuun Vastaa

  Eräs toinenkin lukija suositteli! Täytyy sanoa, että tämä on todellakin sitten monikäyttöinen tuote :-DD

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:23h, 15 maaliskuun Vastaa

  Voi eii :D Höpsö! Elossa ollaan, eilen oli vaan kaikinpuolin niin kiireinen päivä etten ehtinyt edes käydä koneella :s Mutta uusi postaus on nyt julkaistu :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:25h, 15 maaliskuun Vastaa

  Mitä kommenttia :o Julkaisin kaikki paitsi sen, jossa puhuttiin mun osoitteesta :D Mutta kannattaa selata vielä nuo kommentit läpi! Niitä on aika paljon, joten se on saattanut hukkua siellä joukossa, kun oot selannut :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:29h, 15 maaliskuun Vastaa

  Niinkö! Voi tervetuloa seurailemaan tätä <3 Joo kyllä pystyy :) Blogin ylhäältä löytyy Bloglovin'-kohdasta suora linkki seuraamiseen. Vitsit, että on kiva nähdä sunkin innostuvan tästä. Mä purskuttelen ennen hampaiden pesua, kun en tykkää maistella kookoksen makua pakollista pidempään :'(

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:32h, 15 maaliskuun Vastaa

  Jooo!! Tämä auttaa ihan uskomattoman moneen asiaan :) Hihi kiva kuulla, että pidit tästä vinkistä (: Kiitos sulle ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:32h, 15 maaliskuun Vastaa

  Totta :) Jos ei tykkääkään niin ei ainakaan mee öljyä niin paljon hukkaan! Haha ihana – Niin kiva nähdä, että sä ihastuit kans :p

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:04h, 16 maaliskuun Vastaa

  Miten sitä voi purskutella? Sehän on kiinteää eikä nestemäistä (: Liuotatko sen veteen vai miten?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:39h, 16 maaliskuun Vastaa

  Helposti :)! Se on aika kiinteää, mutta ei kuitenkaan liian kiinteää. Kun sitä hetken purskuttelee niin se muuttaa olomuotoaan suussa :')

 • Avatar
  sarara
  Posted at 21:05h, 16 maaliskuun Vastaa

  Joo mä aina siis sulatan sen öljyn sinne, jääkaapissa se taas kovettuu joten sitä ei kannata kovin isoon satsiin laittaa :) onhan tuo paljon kiistelty tuote, mutten usko että se järkevällä käytöllä verisuonia tukkii :) saa kuitenkin elimistön toimimaan niin hyvin :)!

 • Avatar
  Olivia
  Posted at 22:50h, 16 maaliskuun Vastaa

  Mä tein ton kanssa kuorintoja joululahjoiksii :) Netistä löytyy tosi hyviä ohjeita. Vinkkinä semmone et elintarvikevärillä saa hauskan värisiä kuorintoja! Mulla onkin tuota vielä jäljellä aika paljon joten eikun suuta purskuttelemaan! xD

 • Avatar
  Olivia
  Posted at 23:00h, 16 maaliskuun Vastaa

  Mä oon ymmärtänyt että kookosöljyn olomuoto vaihtelee tosi herkästi lämpötilan mukaan. Oikeastaan olen huomannut sen itsekin! Kesällä olin töissä yhdessä ulkoilmakahvilassa jossa oli myynnissä kookosöljyä. Vanhassa myllyssä oli siis tuo kahvila ja lämpötila oli sama kuin ulkona. Juhannuksen aikaan öljyt olivat tosi kovaa ja kiinteää. Kohta tulivat helteet ja öljy muuttui ihan juoksevaksi. Mullakin on kaapissa öljyä ja meidän kämppä on tosi lämmin ja se öljy on ihan lirua… Laitoin sen nyt jääkaappiin vähän ottamaan muotoa. :'D Jos kämppä on viileä niin kookosöljykin on sitten varmaan aika kiinteää mutta meillä se on ihan juoksevaa!

 • Avatar
  Alona
  Posted at 15:24h, 17 maaliskuun Vastaa

  Oi hitsi! Sattuikin juuri olemaan tollanen yks purkki täällä kotosalla, pakko heti testailla näitä vinkkejä ;-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:16h, 17 maaliskuun Vastaa

  Heii, vähänkö hyvä idea :p Näin jo päässäni kuvitelmia pinkistä kuorintavoiteesta xD Jooo! Ehdottomasti vähän suuhun ja purskuttelemaan – Toimii yllättävän hyvin ;-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:17h, 17 maaliskuun Vastaa

  Noniin! Nyt äkkiä testaamaan :> Tämä on niin hyvää, että mietin miten oon pärjännytkin näin kauan ilman tätä. Toimii niin monessa eri jutussa :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:33h, 17 maaliskuun Vastaa

  Tuo on muuten varmasti noin!! Mä ihmettelen, kun niin moni kommentoi että öljy on kovaa ja jäykkää, mutta ei vaan mulla :o Se on sellaista ehkä vähän kovemman vartalorasvan tuntuista :D Hassua miten se voi muuttaa noin olomuotoaan! Mutta onhan se toisaalta järkevää, että se reagoi eri tavalla lämpötilan muutoksiin :)

 • Avatar
  Hanna T
  Posted at 21:04h, 18 maaliskuun Vastaa

  Juu tuota oon kyl testaillu ja ihan sairaan hyvä. Ite käytän tuota kahvin ja puuron kanssa :D

 • Avatar
  Hanna T
  Posted at 21:04h, 18 maaliskuun Vastaa

  Juu tuota oon kyl testaillu ja ihan sairaan hyvä. Ite käytän tuota kahvin ja puuron kanssa :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:57h, 19 maaliskuun Vastaa

  Kahvin :o Ohoh täytyy testata myös siellä! Tuosta en ookkaan nimittäin kuullut, kiitti vinkistä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:03h, 19 maaliskuun Vastaa

  Tämä sun kommentti taisi tulla kaksi kertaa niin vastasin tuohon ylempään :)^^

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:37h, 22 maaliskuun Vastaa

  Käsiin voi käyttää, vanhvistaa kynsiä ja parantaa kynsinauhoja. Jotkut myös käyttää sitä hiusnaamiona. :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:09h, 26 maaliskuun Vastaa

  Tuo on muuten hyvä vinkki! Täytyy itsekin testata :) Hiuksissa käytän sitä naamiona viikottain, mutta kynsiin en oo vielä testannut. Kiitti sulle vinkstä :-)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:27h, 06 elokuun Vastaa

  vähän vanha postaus, mutta pakko kommentoida. Superhyviä vinkkejä, kiitos! Käyköhän noihin tarkoituksiin mikä tahansa kookosöljy, kun meillä on jotain sentrifugoitua kookosöljyä ja mietin että käyköhän se? :)

Post A Comment