Meikkimuna Beautyblender

IMG_6141lk
Beautyblender, muna, meikkisieni, pinkki ihme, BB, meikkimuna, ihmesieni – Rakkaalla lapsella on monta nimeä vai miten se meni? Nämä ihmeelliset Beautyblender meikkisienet on saapunut myös Suomeen ja mä menin kiinnostumaan näistä samalla sekunilla, kun olin nähnyt näistä miljoonia mielenkiintoisia kuvia netissä – Pahuksen Weheart! Ostin oikeastaan alunperin ensimmäisen tämän tyylisen meikkisienen joskus parisen vuotta sitten H&M;:ltä. Hetken testailun jälkeen en lämmennyt sille vaan vaihdoin takaisin meikkisiveltimeen… Tämä uusia ”oikea” Beautyblender kuulosti sen verran lupaavalta, että päätin antaa kyseisen muotoiselle meikkisienelle uuden mahdollisuuden! Ja nyt parin kuukauden testaamisen jälkeen ajattelin kirjoitella teille pitkästä aikaa tuotearvostelun näistä kolmesta eri värisestä BB:stä.

IMG_6165k

Mikä ihme se sitten on? Kirjaimellisesti kananmunan muotoinen meikkisieni, joka takaa muotonsa vuoksi kauniin ja erityisesti tasaisen lopputuloksen meikkivoidetta levittäessä. Se eroaa muista normaaleista meikkisienistä paljonkin, nimittäin sitä käytetään märkänä. Eli meikksieni kastellaan ennen käyttöä, jolloin sen koko turpoaa melkein kaksinkertaiseksi! Arvatkaa mikä juju tässä kastamisessa on? Niin tehdessä sieneen ei imeyde lainkaan meikkivoidetta vaan se jää sienen pinalle ja näin sitä saa säästettyä hurjat määrät jo kuukaudessa.

Käyttö: Kastele sieni juoksevan vesihanan alla. Puristele siitä ylimääräiset vedet pois ja kuivaa se esimerkiksi pyyhkeella tai talouspaperilla. Sitten se on valmis käytettäväksi! Töpöttele meikkivoidetta Beautyblenderillä tasaisesti – Älä vedä sitä kasvoja vasten.

IMG_6179k

Beautyblendereitä löytyy monessa eri värissä ja koossa. Ja jokaisella on omat käyttötarkoituksensa! Tämä pinkki Beautyblender Original on näistä yleisin ja se soveltuu hyvin meikkivoiteen, puuterin sekä poskipunan levitykseen ilman minkäänlaisia rajoja. Lopputuloksen on kutsuttu olevan ammattimainen, joten tämä lukeutuu myös monen meikkitaiteilijan luottotuotteeksi!

IMG_6175k

Tämä musta Beautyblender Pro taas on värinsä puolesta paras mahdollinen tummien meikkivoiteiden, aurinkopuuterien sekä itseruskettavien tarkkaan levitykseen. Kasvoihin on vaikea saada luonnollista ja tasaista lopputulosta itseruskettavilla, joten tätä oivallisempaa työkalua ei siihen tarkoituksen oo olemassakaan!

IMG_6189k

Nämä suloisen pienet Beautyblender Micro Minit on ihanteellisia peitevoiteen, korostus-sekä varjostusvärien levitykseen. Niiden koko on ainoastaan neljäs osa isoimmasta sienestä, mutta myös kastellessaan ne ”turpoaa”. Ne soveltuu levityksessä hyvin silmäkulmien sisäosaan, nenänpielien varjostamiseen, poskien sekä otsaluiden korostamiseen jne.

IMG_6151kS

IMG_6210j

Näille kaikille meikkisienille on myös olemassa oma puhdistusaine Blendercleanser solid. Tämä puhdistusaine poistaa ylimääräiset jäämät sekä bakteerit blendereistä. Sen avulla meikkisienet pysyy hygieenisenä ja sitä suositellaankin käytettävän päivittäin! Plussaa raikkaasta laventelin tuoksusta
Kaikki muut paitsi musta Pro-meikkisieni on saatu Beutyblender Finlandilta. Ostin tämän mustan meikkisienen Anttilasta hintaan 19.95€. Anttilan lisäksi näitä on saatavillaa muun muassa Stockmannilta ja Sokokselta, 
+ Laadukas ja ammattimainen
+ Kuultavan ohut, mutta peittävä meikkipohja
+ Helppo käyttää
+ Meikkivoidetta säästyy kuukaudessa suuri määrä
+ Kestää päivittäisessä käytössä jopa 3 kuukautta

– Suolainen hinta
– Vielä ainakin huono saatavuus
Kertokaa mitäs piditte pitkästä aikaa tuotearvostelusta? Entä ootteko testaillut jo tätä tai aiotteko kenties tulevaisuudessa?

64 Responses to “Meikkimuna Beautyblender”

 1. Ei hitsi, kiitos hurjasti tästä arvostelusta :) oon juuri tänään menossa Tallinnaan ja tää on laivalla halvempi kuin Suomessa, niin ajattelin ostaa :)

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit sitten tälle ei olisi voinut osua parempi ajankohta ;-) Kannattaa ihmeessä ja nämä on varmasti paljon edullisempia laivalla! Kivaa Tallinnan matkaa sulle :)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus:)

 4. Avatar Roosa sanoo:

  Kiitos tästä arvostelusta, varmaan pakko joskus tulevaisuudessa satsata tämmöiseen, kuulostaa aika hyvältä! :)

 5. Avatar Essi sanoo:

  Mä oon käyttänyt Beautyblenderiä jo noin puolivuotta, enkä muuten aio enää ikinä käyttää mitään muita suteja ja sieniä! Ihan huippu juttu, kaikki mitä sen on luvattu tekevän, on myös tapahtunut :-) Jos joku miettii onko se sen kahdenkympin arvosta, voin sanoa, että todellakin on!

  essi-bltn.blogspot.fi

 6. Avatar sanni sanoo:

  Oi miten söpö! Täytyy varmaan käydä hakemassa testaukseen:-)

 7. Avatar jenni sanoo:

  voi mua kiinnoistais niin paljon kokeilla näitä, mutta hinta on mulle aivan liian korkea :/

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Olipas mukava kuulla sun pitävän tästä! Kiitos kovasti :')

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Hei hyvä juttu, että tämä oli sun mielestä hyödyllinen :) Kannattaa kyllä satsata! Vaikka tällä on arvokas hinta niin laadultaan se on silti jokaisen pennin arvoinen (:

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Pesetkö beauty blenderin heti käytön jälkeen? Itse olen harkinnut tämän ostoa mutta en millään kerkeä putsaamaan sitä joka kerta heti käytön jälkeen :(

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Olisi kiva saada sulta jonkinlaista meikkivideota tai jonkinlaista muuta meikkipostausta siitä miten meikkaat yleensä ja mitä tuotteita käytät. :)

 12. Hehhee, mulla on ollu Beauty Blender varmaan jo koht puol vuotta, mutta siellä se on edelleen paketissa :D Ehkä kohta ois aika kokeilla? Toi hinta muuten on suolainen. Vaikka kyseessä onkin varmasti hyvä tuote, 20e on silti tosi paljon, kun ei toi nyt mitään ihmeellistä materiaalia ole..

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Oo miten kiva nähdä, että sä oot ollut kans tyytyväinen tähän! Mulla kans sai normaalit meikkisienet ja jopa meikkisivellin väistyä tämän alta pois :p Sepä! Juuri niin kuin sanoit, tämä lupaa paljon mutta kaikki myös toteutuu :) Samat sanat <3 Ostaminen kirpaisee, mutta kannattaa! :-)

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! Syötävän suloinen :) Joo kannattaa kyllä testata tätä! En tiedä tätä parempaa tapaa levittää meikkivoide :-)

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Se on kyllä totta :/ Hinta on suolainen… Mutta vinkkinä sanon, että kannattaa tarkkailla Anttilan tarkoituksia! Nämä voi nimittäin joskus olla saatavilla halvemmalla hinnalla :)

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä mä pyrin ainakin joka kerta vedellä huuhtelemaan jos ei ihan kokonaan ehdi pestä =) Eikä se oo vaarallista jos ei aina heti pese! Tämä jättää kaikki meikkivoiteet ja bakteerit pinnalle niin hyvin voi pestä vähän myöhemmin :)

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Mä en oo pitkään pitkään aikaan tehnyt mitään meikkipostausta tai tutoriaalia, joten tällainen voisi olla kiva idea toteuttaa! Kirjoitan tämän itselle muistiin – Kiitos ideasta :))

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Mitää eikä! Äkkiä käyttöön se :D Tuut nimittäin varmasti ihastumaan tähän heti testaamisen jälkeen :-) Niin pehmeä ja helppo käyttää! Sanos muuta… Se on vaan meikkisieni, mutta ehkä se aktiivisessa käytössä maksaa itsensä takaisin :)

 19. Avatar Jutta sanoo:

  Tämä oli kyllä todella hyödyllinen postaus! :)) Oon jo jonkin aikaa miettinyt, että onkohan tuo Beatyblender pelkkää huu haata, vai onkohan se oikeasti niin hyvä kuin väitetään. Kaikki sun aikaisemmin arvostelemat tuotteetkin ovat olleet yhtä hyviä, mitä olet kertonut, joten eiköhän tuo meikkisieni lähde mullakin joku kerta kaupasta mukaan! :) Osaatko yhtään veikata, kauanko yksi tuollainen kestäisi käytössä? Ihan senkin puolesta, että saako sen kuinka hyvin puhtaaksi tuolla puhdistusaineella?

 20. Avatar Tiina Eliisa sanoo:

  Minulla on käytössä just tuo original muna :D tykkään todella paljon, mun mielestä todella hintansa väärti :) meikkisienellä tykkään töpötellä myös puuterin :) olipa hyvä ja kattava postaus meikkisienimunista! <3

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Näin luonnonkumiallergikkona petyin hirveesti, kun en pystynytkään käyttämään tätä sientä, vaikutti niin täydelliseltä muuten! :(

 22. Avatar Laura sanoo:

  Itse tykkäsin kovasti tästä postauksesta, koska on aina kiva kuulla muiden mielipiteitä ja kokemuksia juuri pinnalla olevista asioista – niin kuin nyt tästä Beautyblenderistä :). Olen pitkään pohtinut tilaisinko tämän itselleni vai en, koska mielipiteet, joita olen tästä kuullut, ovat olleet hyvin kaksijakoisia. Toiset ihastuvat täysin ja toisten mielestä Beautyblenderiä hehkutetaan turhaan. Nämähän on näitä makuasioita tottakai :). Sinun postaus sai minut taas pohtimaan, josko sittenkin tilaisin BB:n itsellenikin testiin :).

  Kivaa viikonloppua <3

 23. Avatar Nelli sanoo:

  oon harkinnu tän ostamista, mutta saas nähä raaskiiko niin paljon maksaa :-D ehkä vielä joskus :) kiva kuitenkin kun teet näitä tuotearvosteluja silloin tällöin, nää on tosi hyödyllisiä ja kivoja ♥

 24. Avatar Tiina Eliisa sanoo:

  Niin pretty.fi:ssä näytti ainakin eilen vielä olevan meikkimunat pienessä tarjouksessa. :)

 25. Avatar Julia Koskela sanoo:

  Tosi kiva ja hyödyllinen postaus! Mun erityisesti tekis mieli kokeilla noita pieniä, ovat niin söpöjä ja ihanan värisiäkin. :) Sun blogis on niin ihana ja se piristää mua aina, kun teet postauksen. Jatka samaan malliin! :*

  http://juliaamandan.blogspot.fi

 26. Avatar Milla sanoo:

  Vitsit sait mut kyllä kiinnostumaan näistä!♥ Ehkäpä hankin itsellekkin vielä joskus kyseisen tuotteen ;)

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Näyttää hyvälle! Aika suolainen hinta minunkin mielestä, mutta sitten toisaalta onhan meikkivoidesiveltimetkin jotkut aika kalliita. ehkä mä joskus ton vielä kotiutan :)

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Oliko! Jeii vähän kiva kuulla :p Mä olin kans vähän skeptinen tämän suhteen ja varsinkin, kun se H&M;:n versio ei mullistanut ajatusta tämän mallisesta meikkisienestä… Mutta onneksi päätin testata tätä! Ja vitsit miten ihana kuulla sun olleen tyytyväinen mun tekemiin tuotearvosteluihin :) Tuo kestää noin 3 kuukautta päivittäisessä käytössä ja vähän vähäisemmällä käytöllä varmasti vielä kauemmin. Puhdistusaine on tosi tehokas! Sitä ei tarvitse laittaa kuin ihan vähän meikkisieneen niin kaikki meikkivoiteen jämät huuhtoutuu pois :)!

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Oii vähän kiva! Se on kyllä niin hyvä :-D Mahtavaa kuulla, että se on sun mielestä myös jokaisen pennin arvoinen, vaikka vähän arvokas onkin :s Puuteriin mä en oo tätä vielä testannut, mutta täytyy ensi kerralla kokeilla! Kiitos paljon kivasta lauantain piristyksestä :) <3

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Eiii! Niin ikävä kuulla, että sä et voi tätä käyttää :( Toivottavasti kehiteltäisiin myös sellainen versio, joka sopisi myös sulle :/

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti sulle Laura <3 Mäki tykkään kirjoitella juuri tälläisistä pinnalla olevista uutuuksista ja jutuista. On kiva jakaa mielipiteitä ja sitä kautta mahdollisesti myös auttaa lukijoita ostopäätöksissä :) Joo oot oikeassa! Oon kans kuullut, että osa tykkää tästä ja osa on taas täysin vastaan, mutta se vähän riippuu miten on tottunut levittämään meikin :) Ja niin kuin sanoit – Se on makuasia! Mutta sulle mä suosittelisin tätä kyllä tai kannattaa ainakin ihmeessä testata :) En usko, että tuut pettymään :p

  Ooo kiitos ja samoin myös sulle! <3

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Totta :s Tämä on kyllä arvokas ja varsinkin aluksi hieman epäillyttää laittaa noin paljon rahaa meikkisieneen, kun ei tiedä onko se hyvä vai jääkö se käyttämättömäksi. Mutta mä voin sanoa, että mun mielestä ainakin kaiken rahan arvoinen :) Niin mukava kuulla, että sä Nelli pidät näistä! Edellisestä olikin kulunut jo pitkä tovi, joten oli kiva pitkästä aikaa kirjoitella tällainen postaus… ♥

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Noniin se osuikin sitten sopivasti! Eli siis kannattaa kaikkien suunnistaa sinne ostoksille :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  :) Mieltä piristävää kuulla, että sä tykkäsit tästä :) Jooo kannattaa! Näissä on niin herkulliset värit ja noista pienistä tuleva lopputulos on kyllä niin peittävä sekä laadukas. Aww miten ihanasti sanottu – Isot kiitokset Julia sulle tästä <3

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Super kiva juttu, että sä Milla kiinnostuit näistä ♥ Suosittelen ;-) En tiedä parempaa tapaa levittää meikkivoidetta! Ja nämä on kaiken lisäksi vielä söpön värisiä :')

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Sitä nämä myös on ja varsinkin tuo "perus" versio :-) Niin aivan totta muuten! Kyllähän niille myös tulee hintaa… Tätä kannattaa kuitenkin joskus kokeilla :)!

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus jälleen, heti tekisi mieli käydä ostamassa tuollainen! Kyselisin vain, että voiko tuon siis pestä ainoastaan tuolla ylhäällä mainitulla aineella ja missä sitä voitaisiin myydä? :-)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Anonyymi :) Voi käy ihmeessä, on ehdottomasti yksi ostamisen ja testaamisen arvoisista jutuista! Joo ainakin tuolla voi, mutta vissiin myös jollain muulla saippualla onnistuu. Tuo aine on kuitenkin paras tähän ja sitä on myynnissä ainakin Anttilassa sekä Emotionissa + Pretty.fi verkkokaupassa (:

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  Söpöt meikkisienet <3. Koska blogikirppis tulee?

 40. Avatar Nina sanoo:

  Mä ostin tommosen (feikki)meikkimunan Ebaysta jollain parilla eurolla. Olihan se ihan jees, meikki levitty tosi hyvin ja silleen mutta en jotenki vaa osannu käyttää sitä vaan siirryin tuttuun ja turvalliseen tavalliseen meikkisieneen, jolla oon aina yleensä levittäny meikkivoiteen:D Mutta tuo Ebayn versio oli yllättävän hyvä kuitenki!

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi eikö ookkin suloisia <3 Huomenna tulee uusi erä myyntiin :)

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Anttilan tarkoituksia? *tarjouksia :D

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä haittaa siitä on jos levittää tuolla beauty blenderillä sillä tavalla vedellen? Kun itse vetelen sillä kun tuputtamalla mulla menee ikuisuus :D

 44. Avatar Jenna sanoo:

  Tosi hyvin oli kirjoitettu arvostelu tuosta meikkisienestä. Olen haaveillut tuosta sienestä pitkään, mutta jättänyt sen ostamatta sen suolaisen hinnan takia. Ehkä olisi aika antaa mahdollisuus sille. :)

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  keksitkö ihan ite ton muna ja meikkimuna nimityksen, en oo nimittäin koskaan kuullut että kukaan kutsuis tota noilla nimillä :DDD

 46. Avatar Trilce❤ sanoo:

  Voi eii, söpöjä meikkisieniä ♥ TAHTOO!! Juuri kun olin laivalla ja näin näitä hyvällä hinnalla niin en sitten ostanutkaan D: äsh! Ja nyt kun kuulin tästä tosi hyvänkin arovstelun, niin ai että jos tällasen nyt omistaisi.. Rahaa pitänee siis säästää sitten kun seuraavan kerran nään jossain näitä..

 47. Avatar Saara sanoo:

  Äh ! Oon haaveillu tuosta nyt vaikka kuinka kauan, mutta jostain syystä jättänyt ostamatta. Taidanpa sen kuitenkin tässä kevään aikana itselleni hankkia :) Ja miten söpöjä nuo mini-sienet ;)

 48. Pitäisi kai itsekin kokeilla tota.. Niin moni kehunut :)

 49. Avatar Sonvas sanoo:

  Pitkään jo miettinyt tämän hankkimista ja jos niitä kerta jo stokkalta ja antillastakin saa niin pitääpä käydä heti kipaisemassa! :)

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Mikä löytö!! Jos se oli kerran hyvä niin vau :o Tämä tuntui mullakin ensimmäisillä kerroilla jotenkin tosi hassulta enkä tiennyt miten päin sitä pitäisi kädessä :D Normaali meikkisieni on kyllä luotettava ja turvallinen, mutta jotenkin kun tätä on alkanut käyttämään niin ei osaa enää elää ilman! Mutta se on vähän makuasia :) Kiitos vinkistä, täytyy katsoa jos joskus uskaltaisi myös itse tilata ebaystä sellaisen :p

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon ymmärtänyt niin, että silloin beautyblender kärsii ja niin tehdessä se ei kestä käytössä kovin kauaa. Tuputtamalla se pitää muotonsa :)! Haha joo niin menee… Mäki joskus vedän ja sit tajuan vasta, että teen väärin :-D

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Olipas mieltä piristävää kuulla sun pitävän tästä arvostelusta :) Se taitaa olla monella muullakin syynä ostamatta jättämiseen… Harmi niin :( Mutta jos vaan malttaa niin suosittelen ottamaan "riskin" ja testaamaan tätä! :>

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Eii en xD Googlettamalla löysin kummatkin nimet! Ja varsinkin tuo meikkimuna on hyvin yleinen nimitys näille Suomessa :)

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :) Eikö! Niin syötävän suloisia ♥ Mun mielestä onkin kiva, että vaikka ei oo ammattimeikkaaja niin voi silti käyttää tätä ja saada laadukkaan lopputuloksen :) Oi oi sä sait tämän sitten edullisesti :o Hyvä löytö! Tuo puhdistussaippua on kyllä niin kätevä ja puhdistaa tehokkaasti :) Niinpä… Aika suolaisia kyllä :s Oon tykännyt älyttömästi! En varmaan enää osaisi elää ilman tätä :-D Jotenkin niin kätevä ja raikas käyttää, kun se on aina puhdas ♥

 55. Avatar Saijis sanoo:

  ♥ Eikös ookkin! Niin suloisia ja kivan väriisä :) Eikä! Voi olisi kannattanut ostaa, kun näitä harvoin näkee missään halvalla :s Mutta ei hätää, säästät tähän ja ostat myöhemmin. Tämä on mun mielestä ehdottomasti testaamisen arvoinen ja kannattava ostos vaikka vähän hinta kirpaiseekin :( Mutta jokaisen pennin arvoinen! (:

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei :/ Tämän hinnan näkeminen laittaa miettimään pariin otteeseen, että ostaako vai ei… Mutta mä oon tykännyt älyttömästi ja oon varma, että sä tuut myös pitämään tästä :) Eikö! Pelkään vaan, että ne menee hukkaan kun ne on niin pieniä ;-D

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Joooo!! Oon sataprosenttisen varma, ettet tuu katumaan tämän kokeilemista :-))

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä pitäisi löytyä molemmista ja meille tänne Seinäjoelle oli ainakin jo Anttilaan tullut :) Ei muuta, kun testaamaan vaan! Tämä on kaiken hehkutuksen arvoinen :')

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Hitsin puhelimen kirjoituksen korjaus :-DD

 60. Avatar Mella sanoo:

  Wow kiva kun teit tämän! Taisi joskus aiemmin olla puhetta. :) Mä toteutin Hyvän Olon Maailman meikkisienestä videon muodossa postauksen, jos haluut käydä vilkaisemassa: http://mella-lili.blogspot.fi/2015/02/hyvan-olon-maailman-make-up-blender_25.html

  Oon kyllä niin rakastunut! <3
  xoxo Mella

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva, että sä ehdotit tätä :) Oli tosi hyvä postausidea! Hei joo mä käyn heti katsomassa :) Oon nimittäin kans tähän, joten kiinnostaa ehdottomasti tuo sun tekemä video<3

 62. Avatar Anonyymi sanoo:

  Paljonko toi puhdistusaine maksaa ja mistä sitä saa? :)

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Se on noin 15€-18€ ja sitä myydään joka paikassa, jossa on Beauty Blendereitäkin myynnissä. Eli ainakin Keskiseltä, Emotionista ja Anttilasta :)!

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sain tämän joululahjaksi ja tein kaiken ohjeiden mukaan. Kastelin sienen kunnolla ja puristelin hellästi ylimääräiset nesteet pois, jonka jälkeen kuivasin vielä paperipyyhkeeseen. Sieni tuntui ihanalta iholla ja luvattu tasainen meikki syntyi. Sieni imi kuitenkin meikkivoidetta aivan hirveät määrät sisäänsä eikä se puhdistunut puhdistusaineella. Meikkiä kului kaksi kertaa enemmän kuin siveltimellä levittäessä ja sieni jäi pesusta huolimatta likaiseksi. Pestessä sieneen tuli vielä pieni kolo toiselle puolelle vaikka olin mielestäni todella hellävarainen sientä käsitellessä. Harmittaa kun olen niin paljon hyvää kuullut tästä sienestä ja ensimmäinen kokemus oli tämä. Mietinkin, että onko akneiholle tarkoitettu meikkipohjani liian tujua ja pigmenteistä tälle sienelle vai mikä meni vikaan. Onneksi toinen puoli jäi puhtaaksi ja voin vielä antaa tälle toisen mahdollisuuden kevyemmällä meikkipohjalla.

Kommentoi