Puuroviikon 7 reseptin saldo

Huomentaaa Puuroviikko on nyt paketissa! Pakko kyllä myöntää, että tänään on ollut jo vähän orpo olo, kun en oo nauttinut aamupuuroa… Täytyykin heti tämän postauksen jälkeen suunnistaa keittiöön. Mutta mitäs muuta tämä viikko toi mukanaan kuin entistä isomman riippuvuuden puuroon? Se opetti puuron vaikutuksesta nälän tunteeseen sekä paljon annosten monipuolisuudesta. Nyt tulisikin jatkoa Elovenan kampanjalle ja päästän teidät tutustumaan mun viikon puuro painotteiseen ruokalistaan:

IMG_3406ls

1. Marjainen proteiinipommi
Mikä olisikaan täyttävempi tapa aloittaa viikko kuin isolla kulhollisella puuroa? Tässä herkullisen puurossa yhdistyy houkuttelevat värit, täyttävyys sekä terveellisyys
2 dl vettä
Raejuustoa
Mansikoita
Goji marjoja
Sekoita annospussi 2 desilitraan vettä ja anna sen hautoa noin minuutin ajan. Marjat pääsee paremmin oikeuksiin, kun sekoitat annosta aina välillä. Lisää päälle paljon raejuustoa, tuoreita tai jäisiä mansikoita sekä kourallinen goji marjoja.

IMG_3460s

2. Mustikka jugurtti kerrosherkku
Tiistaina pitkän työpäivän jälkeen oli jo niin kova nälkä, että halusin nopeasti jotain täyttävää. Päätin valmistaa mun yhdestä suosikkijälkkäristä eli kerrosherkusta hieman terveellisemmän vaihtoehdon!
Luonnonjugurttia
Vaniljasokeria
Mustikoita
Lämmitä kaurahiutaleet mikrossa tai liedellä. Anna valmiin puuron hetken aikaa vetäytyä ja lisää sitä kauhallinen korkean lasin pohjalle. Sekoita luonnonjugurtin sekaan vaniljasokeria ja lisää sitä heti puuron päälle + vielä viimeisenä mustikoita. Toista tätä kaavaa niin kauan, että lasi alkaa olla täynnä ja nauti!

IMG_3438dd

3. Eksoottinen melonipuuro
Yksi monista uusista suosikeista on puuro, jossa on todellakin maut kohdillaan Mä rakastan erilaisia hedelmiä ja voisinkin tunkea niitä jokaiseen ruokaan :-D Puuron + jugurtin + hedelmien yhdistämisessä ei voi mikään mennä pieleen!
2 dl vettä
Turkkilaista jugurttia
Vesimelonia
Cantaloupemelonia
Loraus hunajaa
Kaada kiehuvaa vettä puurohiutaleiden päälle ja anna tekeytyä noin minuutin ajan. Lisää päälle kylmää Turkkilaista jugurttia, viipaloi myös melonit lisukkeeksi sekä lisää halutessasi päälle vielä loraus hunajaa.

IMG_3495s

4. Piristävä ravintorikas smoothie
Torstai illalla päätin valmistaa itselleni täyttävän, mutta monipuolisen ravintorikkaan smoothien! Telkkari päälle, sohvalle makaamaan ja smoothielasi käteen – Mikä paras tapa viettää vapaailta.
1 purkki maitorahkaa
Tuoretta ananasta
Kiiviä
Banaania
Päärynää
Pellavansiemenrouhetta
Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöritä konetta niin kauan, että annos muuttuu tasaiseksi. Laita jääkaappiin viilentymään tai nauti sellaisenaan! Lisää päälle vielä halutessasi hedelmien paloja.

IMG_2303ss

5. Vaniljainen tuorepuuro
Esittelin teille tämän reseptin tasan viikko sitten, mutta jos joku ei oo vielä testannut niin tässä tulee kertauksena ohjeet. Oli muuten ilo nähdä, että niin moni teistä lähti heti testaamaan tätä – Kylmä puuro jakaa varmasti ennakkoluuloja, mutta tätä ei kannata niiden takia missata!
1 dl Mantelimaitoa
1 dl Vanilja rahkaa
1 rkl Pellavansiemeniä
Mansikoita
Cashew-pähkinöitä

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi blenderissä ja kaada se tiiviiseen kannelliseen purkkiin. Laita jääkaappiin vaikuttamaan vähintään kahdeksi tunniksi, mutta suosittelen mielellään yön yli. Mitä kauemmin se on ehtinyt tekeytyä niin sitä maukkaampaa tämä on!

IMG_3506d

6. Täyteläinen omenakaneli
Kuka sanoi, että kaneli ja omenat kuuluu vain jouluun? Ehkä kombona riisipuuron kanssa, mutta kaurahiutaleiden kanssa ne toimii ympäri vuoden jos multa kysytään!
1,5 dl vettä
Kanelia
Kanelitankoja
Granny Smith-omenoita
Lisää kulhoon vesi, pussi luomukaurahiutaleita sekä kaneli. Sekoita ainekset keskenään ja laita mikroon vaikuttamaan noin 2-3 minuutiksi. Sen jälkeen lisää päälle vielä halutessasi kanelia sekä pilko joukkoon myös paljon omenoita.

IMG_3523ss

7. Herkuttelijan kaakaoinen unelma
Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä mun yksi toinen kestosuosikki! Kuka sanoi, että terveellisen puuron täytyy aina olla mautonta… Tämä puuro on kuin tehty makeanhimon taltuttajaksi ja maku muistuttaa paljon lapsuudesta tuttua herkullisen täyteläistä suklaapuuroa, nammm.
noin 5 dl Vettä
1,5 dl Kaakaojauhetta
Baanania
Kookoshiutaleita
Keitä liedellä tasaisella lämmöllä kaurahiutaleita parin minuutin ajan. Lisää joukkoon kaakaojauhe ja anna kiehua vielä lisää pienemmällä lämmöllä. Kaada annos kulhoon, pilko joukkoon paljon banaaneja sekä ripottele annoksen päälle lisää kaakaojauhetta ja kookoshiutaileita. 
Siinä olisi teille muutamia reseptejä ja toivottavasti mahdollisimman moni lähtee näitä testailemaan! Ja muistakaa, että nämä kaikki mun reseptit sekä muiden kampanjassa mukana olevien bloggaajien reseptit kerätään yhteen ja äänestämällä omaa suosikkiasi voit voittaa Elovenan tuotepaketin sekä Iittalan mukin. Äänestys tapahtuu täällä

Laittakaa ihmeessä kommenttia boksiin, että mitäs piditte postauksesta? Entä ootteko mahdollisesti halukkaita näkemään tulevaisuudessa lisää reseptipostauksia?

85 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:10h, 09 helmikuun Vastaa

  Kylläpäs tää postaus piristi mun koulupäivää :-)

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 12:39h, 09 helmikuun Vastaa

  Aivan superkiva postaus! Toi kerrosherkku on yks munkin suosikki jälkkäreitä, joten se menee ehdottomasti kokeiluun, kuten myös toi tuorepuuro, josta itseasiassa kuulinkin vasta viime viikolla!:D Puuro on vaan niin moneksi muuntuvaa, herkullista ja helppoa ❤️

 • Avatar
  Elllie
  Posted at 12:46h, 09 helmikuun Vastaa

  Nam noi kaikki näyttää niin herkullisilta! Pakko kokeilla ainakin osaa noista resepteistä! :) kiitos näistä! <3

 • Avatar
  iikku
  Posted at 12:59h, 09 helmikuun Vastaa

  Oi kaikki kuulostaa kyllä niin hyvälle! Voiku itsekki sais joskus aikaiseksi kokeilla tuollaisia herkkuja puurosta :D Tulee kyllä liian harvoin syötyä puuroa!

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 13:09h, 09 helmikuun Vastaa

  Sut oli kyllä niin tehty tähän kampanjaan :)<3 oot panostanut ihan täysillä!! Sun näistä tekemistä annoksista kaikki näyttää niin hyvältä <3 lisää ehdottomasti aina silloin tällöin :)! Tän postauksen laitankin heti muistiin sillä haluan testata noita kaikkia <3

 • Avatar
  Bellanna
  Posted at 13:43h, 09 helmikuun Vastaa

  Oi että mitä reseptejä! NAM :P Siis ihan pakko testata itekki näitä varmaan jokaista :D Kiitos Saija hurjasti näistä ideoista ja vaivannäöstä, kun oot näin tarkasti jaksanut tehdä :) Rakastun sinun blogiin joka käynti kerta vaan enemmän ja enemmän <3

 • Avatar
  Sonja
  Posted at 13:56h, 09 helmikuun Vastaa

  Näistä on kyl pakko kokeilla jotaki! :) Äskenki söin puuroa ja voi ku se oliki ihan mautonta ja pääty lopulta roskiin. Hah! :D Toi omenakaneli näytti kyl tooosi hyvälle ja pakko varmaan kokeilla vesimelonia itekin laittaa puuron sekaan – kuulosti aika mielenkiintoselta! :D

  http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

 • Avatar
  Maya
  Posted at 13:58h, 09 helmikuun Vastaa

  Nää kuulostaa kaikkikin aivan ihanilta! Täytyy kanssa joskus koittaa tehdä muutakin kun sitä "peruspuuroa" mitä yleensä syön :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:08h, 09 helmikuun Vastaa

  Voi miten kiva kuulla! Tiedän jatkossakin tehdä lisää tälläisiä postauksia :')

 • Avatar
  Nina
  Posted at 14:14h, 09 helmikuun Vastaa

  Namm, kaikki vaikuttaa niin hyviltä! Tuo suklaapuuro+banaanikombo kuulostaa aika herkulta ;DD Lisää vaan reseptejä ehottomasti<3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:08h, 09 helmikuun Vastaa

  Mitä mieltä oot noista ylipolven saappaista joissa on korkoa? Ootko aatellu hankkia? :)

 • Avatar
  Natalia
  Posted at 15:19h, 09 helmikuun Vastaa

  Tää postaus kyllä innosti ainakin meikäläisen kokeilemaan erilaisia puuroreseptejä, joihin oon muutenkin viimeaikoina hurahtanut! Lisää vaan reseptipostauksia ihana Saija <3

 • Avatar
  aurora anni
  Posted at 15:19h, 09 helmikuun Vastaa

  Ihana postaus. Sun blogi on muutenkin tosi positiivinen ja inpiroiva omaan blogiin. Olis kiva jos vastaisit muutamaan kysymykseen blogiin liittyen:-)
  Miten teet postauksiin niitä pieniä vaaleenpunasia sydämiä?
  Millä ohjelmalla teet bannerit?
  Miten sait ton ton sydämen tohon välilehteen missä tää sun blogi on?
  Ois myös kiva jos kerteisit käydä kattoo mun blogin, ja kentien kertoa oman mielipiteesi:-)
  http://auroraangela.blogspot.fi/

 • Avatar
  Erkku K.
  Posted at 15:27h, 09 helmikuun Vastaa

  Aivan täydellinen postaus( niinkuin aina ) oot vaan ihan paras<3

 • Avatar
  Melina
  Posted at 15:49h, 09 helmikuun Vastaa

  Tää oli tosi kiva postaus ja aivan ihanan herkullisilta näyttää nuo kaikki! Pitää kyllä kokeilla noita reseptejä! :)

 • Avatar
  sanni
  Posted at 16:21h, 09 helmikuun Vastaa

  Namilta näyttää pitäsköhän kokeilla vaikka en mikään puuron ystävä normaalisti ookkaan:-D

 • Avatar
  Janina Koskenniska
  Posted at 16:22h, 09 helmikuun Vastaa

  Oi noi kaikki menee kyllä testiin! Kiitos vinkeistä :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:46h, 09 helmikuun Vastaa

  pakko laittaa testaukseen, kuulostaapa houkuttelevalta!
  tarkoitetaanko vikassa ihan oboyta tms, ei kai sentään tummaa? :D sori tyhmä kysymys
  ihana kun oot panostanut kuvien asetteluun ja sommitteluun, sun kuvat on aina niin kirkkaita ja raikkaita!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:18h, 09 helmikuun Vastaa

  Noi on kyllä ihanan näkösiä! Pitäs kyllä itekkin kokeilla! :)
  Ja mä ainaki tykkään tälläsistä reseptipostauksista, niistä saa kivoja ideoita :)

 • Avatar
  sarapauliina
  Posted at 17:39h, 09 helmikuun Vastaa

  Aivan ihania puuroreseptejä! Pakko päästä kokeilemaan kaikkia! :P Hei mistä kaupoista saa kookoshiutaleita ja miltä osastolta niitä löytää? Olen yrittänyt etsiä kovasti mutta silmääni ei ole pistänyt :(

 • Avatar
  Maiju Vuolle
  Posted at 18:00h, 09 helmikuun Vastaa

  Mistä ihmeestä saa tuoreita mansikoita, koska en ole löytänyt oikeesti mistään :(? Tekee niin paljon jo mieli niitä! Tosi kiva postaus ja tuntuu että sulle on löytynyt valtava inspiraatio postauksiin. Ilo on lukea tätä blogiasi :3!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:00h, 09 helmikuun Vastaa

  Kiva postaus :> ja herkullisen näköisiä kuvia ainakin :p Ensiksi pitää varmaan laittaa mantelimaito hankintaan ja kyllähän nää reseptit toimii varmaan vaikka ei hankkisi noita kaikkia eri hiutalesekoituksia :-) En tiedä tiedätkö, mutta vinkkinä, että kanelitangot voi käytön jälkeen pestä ja niistä saa makua useampaan kertaan :)

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 18:04h, 09 helmikuun Vastaa

  Wooou :O En olekaan ennen tajunnut kuinka paljon erilaisia reseptejä puurosta saa, jos vain jaksaa hiukkasenkaan miettiä! Ihan vesi kielellä kattelen noita kuvia :P.
  Pakko kyllä laittaa jokainen noista kokeiluun! Tollenen annospussipuuro on varmasti nopea valmistaa, joten se ei olisi aamupalallekaan mahdoton ajatus. :) Nyt lähtee kyllä perinteinen aamupala vaihtoon! Kiitos näistä vinkeistä! :))

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 18:16h, 09 helmikuun Vastaa

  Tykkäsin hirveästi tästä postauksesta, niiin kauniita kuvia ja hyvältä vaikuttavia puuroreseptejä! Pitääpä laittaa uusia yhdistelmiä testaukseen! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:41h, 09 helmikuun Vastaa

  Mä voisin sanoa, että inhoan kaurapuuroa, mutta nyt kyllä pistit mun ajatukset liikkeelle…. Apua, pakko kokeilla kyllä näistä jokaista, sen verran herkullisen näköisiä annoksia! Ehdottomaksi lemppariksi ulkonäön puolesta pääsi kerrosherkku… Söpö välipala! ♥

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 19:57h, 09 helmikuun Vastaa

  Oi miten huippuja reseptejä Saija! <3 Oon syönyt aamupuuroni todella pitkään ihan samanlaisena, mutta kiitos sun niin nyt lähti kyllä yksi jos toinenkin resepti kokeiluun :-) Ja pistä ihmeessä tulemaan lisää reseptipostauksia, sulla on aikalailla mun unelmakroppa, joten olisi mahtava kuulla millaisia reseptejä sulla on takataskussa :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:59h, 09 helmikuun Vastaa

  Puhuit jossain vaiheessa siitä blogikirppiksestä? Joko on avautunut tai onko tulossa? :)
  Ps. Super inspiroiva blogi<3

 • Avatar
  Kellen
  Posted at 20:05h, 09 helmikuun Vastaa

  Miten voi puuro kuulostaa noin hyvältä! Nammm! Ehdottomasti täytyy näistä muutamaa kokeilla :) Ja kyllä, lisää reseptipostauksia! Oonkin kokeillut niitä sun molempia salaatti-reseptejä, sekä niitä valkosuklaapipareita. Kaikki hyviä!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:10h, 09 helmikuun Vastaa

  Oi aivan ihana postaus ja ihanan raikkaita kuvia!! <3 <3 mulla lähtee testaukseen ainakin 1,6 ja 7 :). näitä sun reseptipostauksia on tosi kiva lukee, joten näitä lisää!
  sanjaamanda.blogspot.com

 • Avatar
  Sara
  Posted at 20:10h, 09 helmikuun Vastaa

  Voi nam! :D Mä syön joka aamu kaurapuuro + mustikat + raejuusto -komboa, mut ehkä joskus vois testata jotain muutakin ;D Osaatko sanoa yhtään, miltä goji-marjat maistuu? En oo koskaan uskaltanut testata!

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 20:39h, 09 helmikuun Vastaa

  namm, rakastan puuroa ja siks näitä onkin pakko päästä testailemaan ♥ tosi kiva, et jaoit erikseen kaikkien seitsemän puuron reseptin ♥

 • Avatar
  Milla
  Posted at 20:58h, 09 helmikuun Vastaa

  Oi mien herkullisen näköisiä annoksia! Täytyykin kokeilla viikonloppuna:>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:42h, 09 helmikuun Vastaa

  Jee!! Ihana nähdä, että tämä oli Ansku sun mieleen :) Oi kerrosherkku on niin hyvää ja siitä saa tehtyä vaikka minkälaisia versioita! Ja tuorepuuro :p Nam, se on kyllä herkullista ja niin täyttävää! Hei mut sitten mun postaus siitä tuli juuri oikeaan aikaan :'D Ei hätää, en mäkään ollut siitä kauaa tiennyt ;-) Puuro on kyllä niin ihmeellinen ruoka, kun siitä voi luoda kaikenlaista…♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:45h, 09 helmikuun Vastaa

  …Voi sitä ne myös on :) Maistuu vielä paremmalta kuin miltä ne näyttää, hihi ;-) Ei mitään, toivottavasti näistä oli apua! :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:48h, 09 helmikuun Vastaa

  Tosi kiva, että innostuit näistä! Ja varmasti tuut tykkäämään, kun kokeilet :p Joo se on sellainen ruoka, jonka olemassa olo unohtuu aivan liian usein :D Mutta pikkuhiljaa, kun alkaa syömään niin kohta sitä ei osaa enää elää ilman! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:51h, 09 helmikuun Vastaa

  Vaude!!<3 Kiitos huuuurjan paljon ihana Emilia :) Musta on niin ilahduttavaa saada tälläisiä kommentteja, joissa on selvästi huomattu mun panostus :) Mä voisin tehdä joskus reseptipostauksia lisää ja tiedossa on ainakin yksi ohje, jonka haluaisin jakaa! Joo laita ihmeessä ja mä toivon, että tuut tykkäämään näistä <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:00h, 09 helmikuun Vastaa

  Ooh nämä on kyllä niin herkullisia ja jokainen onnistui itse asiassa yllättävän hyvin <3 Joo testaa ja kerro sitten mulle mitä mieltä olit ;-D Mukava nähdä, että mun vaivannäkö välittyy teihin lukijoihin ja oli tässä kova urakka, mutta oli tämä myös sen arvoista:) Aww miten paljon piristit – Iso kiitos sulle tästä :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:05h, 09 helmikuun Vastaa

  Huippua Sonja, että sä lähdet testaamaan näitä! Oon varma, että et tuu katumaan :p Äää eikä xD Sori mä mielessäni vähän hymähdin tuon sun lauseen jälkeen :D Kokeile ihmeessä näitä, koska tässä postauksessa olevissa puuroissa on kaikissa hyvin makua eli puuro ei ainakaan jää mauttomaksi :'D Ja vesimeloni toimii yllättävän hyvin vaikka sitä ei ihan heti uskoisikaan ;)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:07h, 09 helmikuun Vastaa

  Suuret kiitokset! Vitsit, että on kiva nähdä teidän tykkäävän :) Joooo! Mä syön nykyään tosi harvoin peruspuuroa vaan melkein aina on erilaiset lisukkeet ja ne tekee joka päiväisistä puuroista tosi mielenkiintoisia ja tuntuu kuin joka päivä söisi jotain uutta :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:12h, 09 helmikuun Vastaa

  <3 Kannattaa kyllä testailla joskus! Yllätyin itsekin, kun ensimmäistä kertaa oon näitä joskus kokeillut, että miten hyvältä puuro voikaan maistua eri muodossa :) On muuten ilahduttavaa nähdä ,että sä haluaisit nähdä lisää reseptipostauksia! Eräs juoma-aiheinen vinkki mulla olisi jo valmiina jaettavaksi <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:14h, 09 helmikuun Vastaa

  Riippuu vähän, että onko kyseessä millainen korko. Piikkikorko vai sellainen "tasapaksu" :) Piikkikoroista mä en niin pitkissä saappaissa tykkää, mutta paksut menee! Ja mulla on itse asiassa yhdet ylipolven saappaat, joissa ei oo korkoa ollenkaan mutta ne on myös ihanat eli en oo hankkimassa ainakaan toisia :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:16h, 09 helmikuun Vastaa

  Woow miten huippua kuulla tämä! Teille on aina niin kiva jakaa erilaisia reseptejä ja vinkkejä, kun niin moni innostuu näistä :) Kiitos itsellesi ihana Natalia! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:27h, 09 helmikuun Vastaa

  Kiitän :) Eikä mikä kommentti! Ihanaa nähdä, että sä ajattelet tästä noin <3 Ja vastaan mielelläni :)

  -Teen sydämet postauksiin painamalla postausta luonnoksissa kirjoittaessa yhtä aikaa Alt + numero 3-näppäimiä. Tämä numero 3 täytyy painaa erillisestä numeronäppäimistöstä, jota ei valitettavasti jokaisessa koneessa oo :s
  – Bannerit oon tehnyt aina Picasalla.
  – Sydämen saa, kun menee Blogger – Ulkoasu ja siellä vasemmassa yläkulmassa on gadgetti nimeltä Favicon. Klikkaa se auki ja lataa siihen haluamasi kuva :)

  Mä käyn katsomassa kohta sun blogin tietokoneella ja laitan vaikka kommenttina myöhemmin tulemaan oman mielipiteen !(:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:30h, 09 helmikuun Vastaa

  Äää kiiiitos hurjan paljon! Tämä oli jotenkin niin kivasti sanottu :) <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:32h, 09 helmikuun Vastaa

  http://imnext.se/fannylyckman/suede-overknee/

  Esim nää. :) sulle nimittäin sopis ihan sika hyvin! Sul on nii täydelliset reidet et noi ois nii passelit sulle ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:34h, 09 helmikuun Vastaa

  Olipas kiva kuulla tämä :') Kiitos hirmu paljon sulle Melina! Mä voin kyllä lämpimästi suositella kokeilemaan näitä. Tykkään itse ainakin tosi paljon kaikista! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:36h, 09 helmikuun Vastaa

  Tiedätkö, että en mäkään ollut vielä vuosi sitten :D Mutta niin sitä vaan mieli muuttuu ja nyt oon taas koukussa! Eli ehdottomasti kannattaa testata näistä jotain, voit tulla yllättymään ;-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:38h, 09 helmikuun Vastaa

  Suuret kiitokset itsellesi Janina! Ihana nähdä, että sä innostuit näistä niin paljon:)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:45h, 09 helmikuun Vastaa

  JOOO<3 Oon niin iloinen, että te ootte näin innokkaita testaamaan mun jakamia ohjeita ja reseptejä. Joo tarkoitan ihan perus kaakaota eli Oboy on hyvä valinta :) Mä käytin Nesquikin kaakaota. Eikä ollut yhtään tyhmä kysymys! :) Awww kiitoskiitos paljon – Mieltä lämmittävää kuulla, että sä tykkäät näistä <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:49h, 09 helmikuun Vastaa

  Kiitti kovasti ano :) Hihi joo suosittelen! Mä ainakin itse tykkään kaikista ja nämä on jokainen omalla tavallansa niin erilaisia, että ei ainakaan pääse kyllästymään :) Huippua, että nämä reseptipostaukset on sun mieleen! Mä taidan siis jatkossakin jakaa näitä täällä, kun niin moni näyttää näistä pitävän :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:52h, 09 helmikuun Vastaa

  Heii tosi kiva, että sä ajattelet näistä noin :) Ilo nähdä, että te otatte nämä niin hyvin vastaan <3 Kookoshiutaleita saa ainakin Prismasta sekä Minimanista ja yleensä niitä on leivososastolla eli siellä missä on kaikki mausteet, kakkukoristeet yms. :) Kannattaa katsella alahyllyiltä ja niitä myydään sellaisissa läpinäkyvissä pakkauksissa – Toivottavasti löydät! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:54h, 09 helmikuun Vastaa

  Prismasta!! En oo muualla nähnyt, mutta siellä niitä on melkein joka päivä kun käyn <3 Ei tietenkään voita kesällä myytäviä suomalaisia mansikoita, mutta käy paremman puutteessa :p Voi ei! Mahtavaa kuulla sulta tälläistä palautetta. Mulla on inspiraatio kyllä niin huipussaan, että koko ajan haluaa vaan panostaa enemmän ja enemmän tähän :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:59h, 09 helmikuun Vastaa

  Kiitoksia paljon :) Nämä annokset on vielä paremman makuisia kuin miltä ne näyttää kuvissa ;) Jooooo! Mä oon itse asiassa lähiaikoina tekemässä mantelimaidosta tarkemman postauksen, kun se on vielä niin tuntematon monelle :) Näihin käy kaikkiin oikeastaan nuo perus luomukaurahiutaleet, mutta vielä monipuolisemman maun saa eri sekoituksilla eli ei oo ollenkaan välttämättömiä :) Oi en oo kuullutkaan! Kiitos sulle tästä vinkistä, hyvä tietää ensi kerralla (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:03h, 09 helmikuun Vastaa

  NIINPÄ! Täytyy myöntää, että itsekin yllätyin siitä, että a) Miten paljon puurosta saa tehtyä erilaisia annoksia eri tarkoituksiin sekä b) Miten mulla riitti näinkin paljon mielikuvitusta :D Olisin keksinyt vaikka mitä reseptejä vielä lisää :p Musta tuli tämän viikon aikana kunnon riippuvainen puurosta :'D Testaile näitä ja kerro sitten myöhemmin, että mitä sä tykkäsit :) Perinteisen rinnalle nämä tuo ainakin kivaa virkistävää vaihtelua :p<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:06h, 09 helmikuun Vastaa

  Ei vitsit Nelli miten piristävää kuulla tämä! Osasit kyllä kirjoittaa niin iloisen kommentin, että ei voi kuin hymyillä :) Mä suosittelen testaamaan näitä ja varsinkin tuo ensimmäinen puuro on yksi mun ehdottomista lemppareista :D <3

 • Avatar
  Jessica
  Posted at 23:09h, 09 helmikuun Vastaa

  Kokeilin iltapalaksi perheelle tuota kaakaopuuroa – aivan ihanaa kaikkien mielestä! <3 näistä menee varmasti useampikin kokeiluun :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:12h, 09 helmikuun Vastaa

  Oikeasti! Heii sitten mä oon tehnyt selvästi jotain oikein tällä postauksella :) Huippua, että sun mieli muuttui :) Ja oon 100%:sen varma, että sun mieli tulee muuttumaan pysyvästi puuron suhteen, kun testaat näitä! Ja ensimmäisenä varsinkin kerrosherkkua…. Niin hyvää ja sopii moneen eri tarkoitukseen (: ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:13h, 09 helmikuun Vastaa

  Ollaa ottamas parhaan ystävän kanssa kruunu tatskat :) vaikeeta vaa on valita mihi sellasen n. 3-4cm kruunun ottas, mihi ite lähtisit ottaa sellasta tatskaa? :) eli tälläne:
  http://crowntattoos.net/crown-tattoo/17424-elegant-crown-tattoo-on-foot.html

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:21h, 09 helmikuun Vastaa

  Vau kiitos kovasti Roosa!!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:25h, 09 helmikuun Vastaa

  Joo se aukeaa tällä viikolla pitkästä aikaa :) Se on pysytyssä, mutta tällä hetkellä siellä näkyy muutamia vanhoja kohteita. Poistelen ne joku päivä ja lisään uudet :) Kiitti paljon sulle anonyymi <3 Tässä on linkki blogikirppikselle:

  http://saijis-sale.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:27h, 09 helmikuun Vastaa

  Mikä päivä? :)))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:27h, 09 helmikuun Vastaa

  Mulla kans menee ihan vesi kielelle, kun katson tätä postausta :p Tekisi mieli mennä taas syömään puuroa :D Oikeasti! Mahtavaa, että sä oot tykännyt niistä kaikista. Täytyykin tehdä niitä myös jatkossa, kun ne on aina saanut niin hyvän vastaanoton teiltä :')!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:41h, 09 helmikuun Vastaa

  Wau kiitti paljon!! Kuvista on enemmän kuin mieluista saada tälläistä palautetta <3 Oi testaile ihmeessä noita, tuo numero 1 on mun ehdoton lemppari :p Ja voisin alkaa tehdä näitä jatkossa enemmän. Te ootte nimittäin aina niin innokkaita kokeilemaan mun jakamia vinkkejä ja ohjeita :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:42h, 09 helmikuun Vastaa

  Sanos muuta :p Hei tuo kombo on kyllä niin toimiva! Raejuusto menee kaiken kanssa ♥ Suosittelen testaamaan ja varsinkin goji-marjat toimii mun mieestä tosi hyvin puurossa! Ne on sellaisia vähän kuivuneita, rakenteeltaan kuin rusinat :D Mutta maku on vähän marjaisempi. Vaatii aluksi totuttelua syödä niitä, mutta nyt mä käytän niitä puurossa monta kertaa viikossa (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:47h, 09 helmikuun Vastaa

  Jee hyvä juttu, että joku muukin tykkää puurosta :) Hihi kiva juttu, että sä Nelli pidit! Tästä tuli kyllä kivan erilainen postaus, kun oli näin monta reseptiä yhdessä postauksessa :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:50h, 09 helmikuun Vastaa

  Suuri kiitos Milla :) Mukavaa kuulla, että nämä oli mieluisia. Oi oi kokeile vaan, oon varma ettet tuu pettymään :-)!

 • Avatar
  Tiina Eliisa
  Posted at 23:56h, 09 helmikuun Vastaa

  Ihana postaus! :) puurot on parhautta, kiitos hyvistä mulle uusista "puuron tuunaus vinkeistä" :) ehdottomasti täytyy tehdä näitä :) saa uusia makuelämyksiä :) mun vakkari puuroon on kuulunut ties kuin kauan jo raejuusto ja mustikat.. :) kiva saada uusia vinkkejä jottei ihan rupea tuo oma versio maistumaan puurolta Hehe :D ihana blogi sulla! Voi että, pitää ottaa ihan maraton ja ruveta urakalla käymään läpi postauksiasi :) kuvat on kans mitä kauniimpia! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:18h, 10 helmikuun Vastaa

  Oikeasti! Hei et tiedä miten iloiseksi tulin, kun kuulin teidän koko perheen tykänneen siitä :) Ja kokeile vaan näitä muitakin reseptejä! Jos tykkäsit tuosta niin ainakin voin suositella lämpimästi omenakaneli-puuroa <3

 • Avatar
  Maiju Pyhälahti
  Posted at 00:18h, 10 helmikuun Vastaa

  Voi vitsit miten hyvännäköisiä! Olisipa itselläkin aikaa tehdä joka aamu puuro :-) Aijon kyllä testata muutamaa noista!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:20h, 10 helmikuun Vastaa

  Voi tuo näyttää hyvältä varmasti monessakin eri paikassa! Mutta mulle tuli heti ensimmäisenä mieleen nilkan takaosa, ranne, lapaluu sekä jotenkin olkapäillä voisi myös näyttää hyvältä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:21h, 10 helmikuun Vastaa

  Loppuviikosta, varmaan perjantaina tai lauantaina :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:01h, 10 helmikuun Vastaa

  Kiitoksia :) Joo näillä pitäisi saada "tuunattua" puurosta vähän erilaisempaa ja mahdollisesti myös täyttävempää! Tuo raejuusto + mustikat yhdistelmä on aika tuttu ja turvallinen, mutta mä myös itse käytän sitä :) Se on nopee valmistaa! Hehe joo näiden avulla ei pitäisi :'D Voi miten ihana kuulla, että sä pidät tästä :) Selaa ihmeessä postauksia enemmän ja kiitos paljon näistä sanoista! Kuvista on niin mukava saada positiivista palautetta <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:03h, 10 helmikuun Vastaa

  Mulla on sulle ratkaisu! Tuo tuorepuuro :> Se tehdään edellisenä iltana jääkaappiin ja nautitaan aamulla. Eli sopiva vaihtoehto niille, jotka ei kerkeä tai jaksa tehdä aamulla puuroansa !(:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:38h, 10 helmikuun Vastaa

  Oiiii nuo on kyllä upeet!! Täytyy kyllä katsoa jos tuollaiset jostain sattuisi tulla eteen niin täytyy testata :) Aw kiitos paljon kivasta kohteliaisuudesta ♥

 • Avatar
  Olivia
  Posted at 19:05h, 10 helmikuun Vastaa

  Tää tuli niinku just nappiaikaan! :D Oon iteki alkanu syömään kaurapuuroa aamuisin marjoilla ja siemenillä. Mutta mistä ihmeestä saa pellavansiemeniä ja pellavansiemenrouhetta? :D Oon ihan käpy enkä tiedä edes mistä mantelimaitoakaan löytyy, ihan perus maitohyllyltäkö?? Olen kuukauden syönyt terveellisesti ja hyvin ja laihtunut neljä kiloa, ja oon aina ollut aika surkea kokki (tai no en surkea, laiska vain) ja nää reseptit tois kyllä lisää monipuolisuutta aamupuuroihin. ^^

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:35h, 11 helmikuun Vastaa

  Ohoh vähän hyvä! :D Osasin ajoittaa postauksen paremmin kuin hyvin :p Niitä saa ainakin Prismasta, Life-kaupoista sekä Minimanista :) Ja mantelimaitoa on erikoismaitojen luona ja yleensä Alpron maitotuotteet on vielä erikseen niin niiden joukosta pitäisi löytyä :p Wau! Hurjasti onnea noin kovasta suorituksesta :) Mahtavaa, että oot innostunut syömään terveellisesti ja mä toivon, että saat näistä resepteistä lisää motivaatiota sekä monipuolisuutta aamupuuroon! :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 22:14h, 11 helmikuun Vastaa

  Mun lemppariaamupala on tällähetkellä elovenan mansikkavalkosuklaa baananien kanssa!❤️ harmi vaan että annospussit on aika pieniä

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 19:54h, 12 helmikuun Vastaa

  Nam! Ensinnäkin nää kuvat on niin herkullisen näköiset, että innostaa kokeilemaan noita reseptejä. Vaikka tykkäänki syödä puuroa niin en ole tehnyt viimeaikoina sitä niin nyt siihen on hyvää syy kokeilla. Jeee <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:28h, 13 helmikuun Vastaa

  Hei se on myös tosi hyvää!! Testasin kans ensimmäistä kertaa parisen viikkoa sitten ♥ Täytyy kokeilla heittää joukkoon ensi kerralla banaaneja :) Niinpä… Niitä täytyy melkein laittaa kaksi jos haluaa täyttävän aterian :s

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:34h, 13 helmikuun Vastaa

  Kiitos hirmu paljon Jenna

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:29h, 13 helmikuun Vastaa

  Voi ei mä en kestä näitä kuvia!! Miten saatkin luotua jokaisesta kuvasta niin täydellisen!? Aivan huiput kuvat! <33 Ite muuten oon paljon kuullu noista tuorepuuroista, en oo vaan itse vielä kokeillut kun vähän mietityttää toi kun se syödään kylmänä:D mut ehkä sitä täytyy jonakin päivänä rohkaistua kokeilemaan!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:35h, 14 helmikuun Vastaa

  Äää eii :D Ihana ihana sinä<3 Tämä oli kyllä niin iloisen tsemppaavasti sanottu, että voi kuin hymyillä :) Joo mä mietin ihan samaa aluksi! Se saattaa tuntua oudolta, mutta parin testailun jälkeen siihen jää ihan koukkuun :D Kannattaa kokeilla aluksi tehdä sitä vaikka välipalaksi niin se ei oo niin outoa kuin syödä esim. aamulla :-D!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:26h, 27 helmikuun Vastaa

  saako näitä reseptejä ja kuvia käyttää koulutyössä? teen aamupalavinkki-lehtijuttua englannin työnä :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:53h, 27 helmikuun Vastaa

  Kiva, kun tulit kysymään luvan :) Kyllä saa käyttää! Kuulostaa mielenkiintoiselta :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:10h, 18 heinäkuun Vastaa

  tää oli tosi hieno postaus. Heti herahti vesikielelle tätä lukiessa. Puuro on kyl sellanen super ruoka, että. Niin monipuolista, hyvää, helppoo ja ennen kaikkea terveellistä. Tätä postausta oli tosi kiva lukee kun sai 7 niiiin hyvää vinkkii :-)

Post A Comment