Marc by Marc Jacobs watch

IMG_1601ssdtt

Mä oon aina ollut vähän vaihteleva rannekellon käyttäjä… Pienempänä ensimmäisen kellon saatuani en malttanut olla päivääkään ilman sitä ja äiti joutui jopa suihkuun mennessä riisua sen multa jopa väkisin pois. Tästä ”vaiheesta” eroon päästyäni olin moniamonia vuosia käyttämättä, kunnes joskus 1,5 vuotta sitten löysin rannekellot uudelleen Siitä lähtien kello on roikkunut kädessä päivittäin niin käytännöllisyyden (ajan näkymisen) sekä niiden kauneuden takia. Mulla kellot toimii asujen yksityiskohtina – Ne on vähän niin kuin koruja!

IMG_1536s

IMG_1457s

Mä en lukeudu sellaisiin kellon käyttäjiin, joilla täytyy olla kunnon kokoelma kasassa kaiken maailman eri väreissä ja materiaaleissa. Vaan mulle riittää muutama simppeli yksilö, jotka olisi mahdollisimman monipuolisesti yhdisteltävissä! Omistan pari nahkaista ja yhden kankaisen Daniel Wellingtonin kellon, hopean, ruusukultaisen ja normaalin kultaisen Guessin kellon. 
Tarkkaavaisimmat on saattanutkin huomata, että mulla on aktiivisimmassa käytössä niistä ainoastaan nahkaiset DW:n kellot sekä Guessin kultainen. Ja ne miellyttää juuri klassisuuden ja yksinkertaisuuden takia! Tämä mun kultainen Guessin kello alkoi olla jo parhaat päivänsä nähneet aikoja sitten, mutta mä en millään malttanut luopua siitä…

IMG_1530sIMG_1485

…Kunnes löysin eräänä päivänä keittiönpöydältä lahjapaperiin käärityn paketin, josta paljastui jotain odottamatonta: Meille tuli nimittäin viime vuoden puolella jo Tatun kanssa 3,5 vuotta täyteen! Ei oltu sovittu etukäteen mitään lahjojen ostamisesta, koska joulu oli juuri ollut ja kyseessä ei ollut ns. tasaluku. Noh Tatun mielestä olin kuulemma ollut jo pidemmän aikaa uuden kellon tarpeessa ja olin haaveillut uudesta jo niin kauan, että hän päätti yllättää mut tällä Marc By Marc Jacobsin kultaisella kellolla Ihanaihana lahja, jossa valinta ei olisi voinut osua enempää nappiin!

IMG_1570ss

Tämä kello vastaa juuri mun makua ja ylhäällä luettelemiani kello kriteereitä. Kultainen, yksinkertainen malli, muutamat timantit piristämässä kellotaulua sekä se on täydellisesti yhteen sopiva mun saman kyseisen merkin rannekorujen ja korvakorujen kanssa. Enää täytyy käydä lyhentämässä tämä mun ranteeseen sopivaksi ja jos teitä kiinnostaa niin voisin sen jälkeen esitellä tämän vielä paremmin asukuvien merkeissä!
Mutta kertokaa ihmeessä miellyttääkö kyseinen malli teitä? Entä millaisia kelloja te tykkäätte käyttää?


59 Responses to “Marc by Marc Jacobs watch”

 1. Avatar Emilia sanoo:

  APUUUAAA en kestä miten ihana!!!!!!!!!!<3 mullekki :**<33

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei älä muuta sano!! <3 Yksinkertainen on kauneinta kelloissa! Niin ihana nähdä, että sä tykkäsit tästä kans näin paljon! :)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi kuinka ihana!(: kelpaisi mullekkin (:

 4. Avatar annieveliina sanoo:

  Yleensä en tykkää muista kuin nahkasista, mutta tuo on upea ja vielä upeampi kun Tatu on ostanu :D Olitko kuitenki ns kertonu minkä kellon haluaisit vai osasko se ihan ihan itse valita ja ostaa tuon?!? :D

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh mukava kuulla, että sä pidit :) Tämä on kyllä niin kiva ja kultaisia koruja tulee nykyään käytettyä päivittäin niin tämä pääsee ahkeraan käyttöön !(:

 6. Avatar Anne H sanoo:

  Todella kaunis kello, on sun poikaystävällä ihana maku ja kaunis ele tuo lahja! Sopisi hyvin munkin kellovalikoimaan :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 7. Avatar Elisa sanoo:

  Sii tuo bello on vaan niin täydellinen! Valkoisen ja kullan yhdistelmä oijh. <3 Aivan ihana lahja kyllä! :)

 8. Voi ei kuinka sulonen Tatu on! :3 ♥ Ihanaa kun oli ostanut sulle tollasen, ja vielä noin upeen näkösen, selvästi tuntee sut hyvin, ihana !

 9. Avatar Mirror sanoo:

  Siis mä hamuan itelleni muutenkin niin paljon kultaisia koruja että tää sopis loistavasti munkin kokoelmiin! Tällä hetkellä ostoslistalla olisi joku siro rannekello mustalla, nahkaisella hihnalla ja kultaisella kellotaululla, mutta ehkä tällänen sen jälkeen, sitten kun lompakko voi taas vähän paksummin!

 10. Avatar Julia sanoo:

  Aivan ihana!

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Anteeks, tää ei liity juurikaa tähä postaukseen mut oon pitkää miettiny, et onks sun vanhemmat eronnu ku aina puhut vaan äidistä etkä juurikaa blogi historiassa oo isistä puhunu ?:/ ei tarvii vastata jos on liian henkilökohtane asia!:)

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus ja kello mutta voisit vähentää sydänten käyttöä! Häirinnyt jo pitkään kun joka postauksessa niitä on niin paljon, mutta päätin tulla vasta nyt sanomaan :D

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Voi miten ilo kuulla, että vaikka et normaalisti tykkää kuin nahkaisista niin tämä on silti sun mieleen :) Mä oon joskus aikaisemmin katsellut tälläisiä kultaisia kelloja netistä ja sanonut, että seuraava kello on varmaan Marc Jacobsin, mutta en ollut mitään tarkkaa mallia hänelle koskaan näyttänyt. Eli yllättävän hyvin mun maku tunnettiin :p!

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Oon samaa mieltä sun kanssa Anne! Tämä on niin kaunis kello ja kultainen väri iskee muhun vaan kaikista eniten <3 Hih sillä on kyllä hyvä maku ja selvästi tuntee mut hyvin :p Oi joo! Nyt vaan etsimään itsellesi tälläinen kans, tämä sopisi varmasti sulle :')

 15. Avatar Saijis sanoo:

  …<3 Niinpä!! Vitsit, että juuri tuo kultainen ja valkoinen näyttää niin hyvältä yhdessä :) Oon kans itse tähän enemmän kuin tyytyväinen! Odotan jo innolla, että pääsen kunnolla käyttämään tätä (:

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö!! Vitsit, että yllätyin tämän nähdessäni ♥ Malli, väri ja kellotaulu on juuri sellaiset, joista oon haaveillut jo pidemmän aikaan! Mun maku on kyllä selvästi tullut esille :)!

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh niin sopisi! Sun kokoelma täydentyisi tällä tosi hyvin :) Tämä on siitä hyvä sijoitus, että mulla se tulee ainakin päivittäiseen käyttöön niin ei harmita niin paljon käyttää kelloon suuria summia, kun tietää että se ei jää käyttämättömäksi! Toivottavasti saat pian kans omasi :)

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Jei vähän kiva, että sä tykkäät! =)

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Ei oo liian henkilökohtainen asia, mutta siis joo on. Mä oon aina pienestä lähtien ollut enemmän "äitin tyttö", jonka takia myös äitistä tulee puhuttua täällä enemmän! :)

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti ja mukava kuulla, että postaus sekä kello on sun mieleen :) Hei oot oikeassa! Hitsit niitä oli tähän postaukseen eksynyt pari liikaa ja korjasin asian. Kiva, kun tulit kommentoimaan asiasta mielipiteesi – Kiinnitän tähän ensi kerralla huomiota :-)

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihana ihana kello! ehkä joskus saan hankittua itselle marc jacobsin kellon! ;-)

  mulle tuli mieleen viime q&a-postauksesta;, että miten löysit ne hakusanat, joilla sun blogiin on päädytty? olisi hauska itsekin selvittää! :-)

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Ilahduttavaa kuulla, että kello on myös sun mieleen! Voi toivotaan, että saat omasi hankittua :) Marc Jacobsin kellot ja korut on niin ihania…<3

  Joo eli Bloggerissa näkee sen niin, että meet Tilastot – Liikenteen lähteet – Ja sieltä alhaalta Haun avainsanat kohdan alapuolella näkyy lista sen hetken haetuimmista sanoista :) Eli jos haluat nähdä niitä erikoisia hakusanoja niin sitä tilastoa kannattaa tarkkailla päivittäin. Silloin sieltä saa bongattua mitä ihmeellisimpiä juttuja :-D

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana kello ja kiva postaus;)

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hinta?

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Huippua, että kummatkin on sun mieleen! Kiiiiitos paljon :))

 26. Avatar Elsi sanoo:

  Oi vitsit mikä yllätys! :-) Vaikka mä tykkäänkin yleensä enemmän hopeasta, on tuo kello aivan upea! ♥

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Sain tämän lahjaksi enkä koskaan kysy tai katso paljonko lahja on maksanut :) Mutta tässä kellossa oli takana kiinni hintalappu, jossa oli 319€. En tiedä onko tämä ollut sen hintainen, mutta jos oot kiinnostunut tälläisen ostamaan niin siinä on vähän suuntaa antava hinta :)!

 28. Avatar inka sanoo:

  Aivan ihana tuo kello! Kyllä Tatu on osannut ;) Ootellessa vaan omia lahjoja mitä tuskin koskaan tulee :D

 29. Avatar sanni sanoo:

  Oii toi on tosi söpö ♡ mäki haluun

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  mua kans häitsee kun monien lauseiden perässä on sydän vaikka se ei ihan siihen sopisikaan…

 31. Avatar Anonyymi sanoo:

  oijoi, niiin ihanan yksinkertainen mutta silti hyvännäkönen päällä! ;-) haluanhaluan<3

 32. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onpa ihana kello!♥

  Osaatko auttaa siinä miten voi lisätä tollassen instagram tai we heart it jutun blogiin?? :))

 33. Avatar Ilonaah sanoo:

  toi on kyllä vaan niin ihana, kyllä kelpais mullekki! ♥♥

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Mun ilme oli kyllä varmaan näkemisen arvoinen :D Yllätyin niin positiivisesti ♥ Oo vähän kiva, että vaikka hopea miellyttää eniten niin tykkäät silti tästä :)!

 35. Avatar Saijis sanoo:

  NIIN ON <3 Vitsit mäki yllätyin, että valinta osui näin nappiin ;-) Höpö höpö, eiköhän sulle vielä niitä yllätyksiä tule ennen kuin huomaatkaan :p

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Oon Sanni sun kanssa aivan samaa mieltä! Enempää ei voi kellolta toivoa ♥ Voi tämä on kyllä ehdottomasti hankkimisen arvoinen, voin suositella lämpimästi! :-)

 37. Avatar Sara sanoo:

  Vitsit, miten upea kello <3!

  http://sara–says.blogspot.fi/

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana! Hei mistä toi valkonen tyyny on muuten, mikä näkyy tossa tokassa kuvassa ylhäältä? ♥ :-)

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voi että, onpa ihana! :-)

  Löysitkö muuten sellaisen lasisen mukin, mitä siinä in/out -postauksessa etsit?

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  Saija, sää vaikutat tosi ystävälliseltä ja sun blogia on tosi kiva seurailla. Osaat ottaa sun lukijat huomioon, ja vastata asiallisesti. Ehdottomasti suomen yksi parhaimmista blogeista! Jatka samaan malliin, oot paras! :-) <3

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihanaa että joku on huomannu saman! :-D mua on myös häirinny kauan tää! vaikka sydämet tuokin tekstiin sellasta kivaa ystävällisyyttä ja vilpittömyyttä niin välillä voisit ihan todella käyttää vähemmän niitä… muuten sun blogi on saija aivan ihana!! käyn joka päivä katsomassa ootko postannut <3 (ja sydän perään tietty hahah ;-)

 42. Tosi ihana kello♥ ja sopii kyllä sun ranteeseen! Ihana mies sulla :-D

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Sä sen sanoit! Juuri tuollainen se muuten on ;> Hihi ei muuta kuin äkkiä kelloa shoppailemaan :p<3

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Tiedätkö, että mä ajattelen samalla tavalla… ♥ Niin ihana ja klassinen kello!

  Joo eli Instagram-palkin saa ladattua Snapwidget-nimiseltä sivustolta ja saat valita sieltä sellaisen, kun haluat :) Weheartin saat Weheartin sivuilta, kun meet oman profiilin alta kohtaan Settings ja valitset sieltä Goodies niin sitten ilmestyy vaihtoehto erilaisista palkeista (:

 45. Avatar Saijis sanoo:

  …♥ Veit sanat mun suusta! Ihana nähdä, että sä kans tykkäät tästä ja täytyy kyllä sanoa, että tämä on yksi hienoimmista kelloista jonka oon nähnyt :')

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit, että on ilo nähdä näin monen pitävän tästä :) En voisi olla iloisempi tästä ja voittaa mennen tullen vanhan :D<3

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano! Joo tarkoitat varmaan tuota röyhelöä? :D Se on tilattu H&M;:n Home-puolelta ja ainakin vielä niitä on siellä saatavilla :) ♥

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mukava kuulla, että tämä on sun mieleen =) En löytänyt… Kävin katsomassa Prismasta, Clas Ohssonilta, Anttilasta jne. eikä missään ollut :< Mutta tilaan Stockalta sen minkä pari lukijaa tänne linkitti! :)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Tiedätkö, että teit mut niin iloiseksi! Wow <3 Osasit kyllä kirjoittaa mun mieltä lämmittävän kommentin ja musta on ihanaa, että multa löytyy näin iloisia ja positiivisia lukijoita :) Kiitos kiitos tuhannesti sulle, oon niin otettu sun kommentista <3! :)

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Oii miten mukava kuulla, että oot tuota mieltä Camilla :) Hihi tämä on kyllä juuri sellainen mistä oon haaveillut ♥ Niinpä! Osasi kyllä yllättää toden teolla :'D

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Hyvä, kun tulitte kommentoimaan asiasta koska mä en oo itse edes huomannut tuota! Yleensä lukijat huomaa paremmin juuri tälläiset jutut, joten kiitos kommenteista :) Mä voisin tästä lähtien kiinnittää niiden käyttämiseen enemmän huomiota ja vähentää niitä :)

  Viimeinen anonyymi: Kiitos tuhannesti sun sanoista!! :) Ihana kuulla, että sä tykkäät tästä niin paljon<3

 52. Avatar Nelli sanoo:

  oi olipa se kiva ylläri tatulta :) osas kyllä upeen yksilön sulle ostaa ♥

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Niinpä! Se kyllä osaa yllättää niin positiivisesti :) Ja oon niin samaa mieltä, aivan täydellinen ♥ :)

 54. Avatar Kata sanoo:

  Upea kello!! ♥_♥

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Word!! ♥ :)

 56. Avatar Jenna sanoo:

  IHANA! <3 Toi on just sellainen minkä haluaisin hankkia seuraavaksi. :)

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Veit sanat mun suusta…<3 Oioi vähän kiva! Meillä on sitten hyvin samanlainen maku :p

 58. Avatar Anonyymi sanoo:

  ahahah sanot ettet tarvitse monia erilaisia vaan muutamat simppelin ja sit luettelet joku 7-8 kelloa!? :D normaaleilla ihmisillä muutama simppeli kello tarkottaisi 1-2.. huhhuh oot kyllä kunnon tuhlaaja ja hamstraaja. Kaiken pitää olla jotain kallista merkkiä ja kaikkea pitää ostella jatkuvasti.. mistäköhän vaan rahat revit tollaseen :D ei missään myyjän(?) palkka niim hyvä ole …:D

 59. Avatar Saijis sanoo:

  En nyt kuitenkaan luetellut noin montaa :-D Toki on mulla enemmän kelloja kuin esimerkiksi mun äitillä, mutta silti tiedän monia jotka omistaa kymmeniä samanlaisia kelloja. En mä kovin paljon tuhlaa ja jos tuhlaan niin pyrin panostamaan laatuun :) Tämäkin kello tulee säilymään vuosia! En halua kertoa mun tarkkaa palkkaa, mutta ei se mikään huono oo :) Sen lisäksi saan tästä blogista tuloja eli ihan ahkeralla töissä käymisellä saan rahat näihin. Mutta niin kuin tekstissä lukee niin tämä oli lahja :)!

Kommentoi