Almond milk smoothie bowl

Heissan ja terveellistä torstaita Mä vihjailin muutamia tunteja sitten blogin Facebook-sivuilla sekä Instagramissa (@saijis) tänään vuorossa olevasta postauksesta. Mulle sattui nimittäin tälle päivälle tämän viikon vapaa ja mikä olisikaan parempi tapa käynnistää näin rento päivä kuin kunnon aamiaisella? Tein aamulla aikaisin mun yhtä tämän hetken top lemppari aamupalaa/välipalaa/iltapalaa (heh tämä menee koska tahansa) eli kyseessä on mantelimaitoon tehty marjainen smoothiekulho! En oo pitkään aikaan jakanut smoothiereseptiä, joten ajattelin laittaa tämän reseptin nyt jakoon jos vaikka te innostuisitte kans kokeilemaan tätä:

IMG_1307s

Smoothiekulhon valmistukseen tarvitset Skyr-rahkaa ja makuna käy niin vanilja kuin myös mansikka Vanilja tuo tähän enemmän makeutta ja taas mansikka luonnollisesti korostaa mansikan makua Ja mä päädyin tällä kertaa käyttämään mansikkaa! Sen lisäksi mantelimaitoa, kiiviä, mansikoita ja pensasmustikoita.

IMG_1313s

Yllätyin eilen kaupan hedelmäosastolla, kun sinne oli ilmestynyt pitkästä aikaa jättikokoisia tuoreita mansikoita sekä pensasmustikoita… NAM! Ei voita kesällä saatavia tuoreita marjoja, mutta menee paremman puutteessa Näitä on niin harvassa paikassa saatavilla, mutta ei hätää. Nimittäin pakasteversiot sopii myös tosi hyvin ja mä käytän niitä itsekin tässä aina välillä.

IMG_1319s

Mantelimaito on mulle vielä aika uusi tuttavuus, mutta ostin tätä ensimmäisen kerran testaukseen joskus about reilu kuukausi sitten ja kyllä mä oon ehkä pikkasen jo jäänyt tähän koukkuun! Terveellisempi vaihtoehto normaaliin maitoon verrattuna ja maku on hieman makeampi eli se sopii hyvin myös leivontaan, kahviin, välipalajuomaksi jne. Onko teistä moni jo testannut tätä kyseistä juomaa?

IMG_1339s
IMG_1350s

Sitten ohjeeseen; Eli pilko mansikat, mustikat ja kiivi pieniksi paloiksi sekä kaada ne sekä rahka tehosekoittimeen. Jos et omista tehosekoitinta niin sauvasekoitin sopii tähän tarkoitukseen myös hyvin! Sen jälkeen kaada mukaan loraus mantelimaitoa ja sekoita.

IMG_1429sIMG_1393s

Kaada koko annos kulhoon ja ripottele päälle haluamiasi täytteitä/koristeita Mä laitoin samoja marjoja ja hedelmiä sekä ripauksen kookoshiutaileita. Ja sitten se onkin valmista nautittavaksi! En tiedä mikä siinä on, mutta smoothie kulhosta nautittuna maistuu 100x paremmalle kuin lasista :’D

IMG_1402s

IMG_1414s
Smoothiekulhon lisäksi mun tämän päivän aamiaselta löytyi ruusulimsaa sekä lautanen, jossa oli lisää hedelmiä + marjoja – Niin herkullista, terveellistä ja täyttävää! Miltäs näyttää teidän mielestä? Entä meinaatteko joskus kokeilla tätä?


78 Responses to “Almond milk smoothie bowl”

 1. Avatar Sara sanoo:

  Apua, miten herkulliselta noi kaikki näyttääkään!! Osaat ottaa kyllä ihan älyttömän ihania kuvia! Testaukseen ehdottomasti ;)

  http://sara–says.blogspot.fi/

 2. Avatar Kellen sanoo:

  Oi, ruusulimpparia <3 Se on hyvää!

 3. Avatar Anni Maaninka sanoo:

  Mistä toi ihana tarjotin on? :)

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei vähän kiva, että oot tuota mieltä! Tämä on niin taivaallisen hyvää ja sellaista raikasta :p Iso kiitos sulle Sara

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on! Maistoin ensimmäistä kertaa, kun vihdoin löysin ja oli kieltämättä kyllä positiivinen yllätys :p<3

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oih! Näyttääpä tosi hyvältä <3 Vaikken yleensä tuollaisista "erikoismaidoista" tykkääkkään niin on pakko myöntää että toi mantelimaito on munkin mielestä tosi hyvää :)

 7. Avatar Emilia sanoo:

  oii vitsit miten herkulliselta näyttää <33 Niin raikkaita kuvia :)<3

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Se on ostettu Minimanista! :)

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Se maistuu vielä paremmalta kuin näyttää ;) <3 Joo sama! En yleensä edes uskalla maistaa mitään tuollaisia erikoisempia maitoja, mutta tätä uskalsin enkä oo kyllä katunut :)!

 10. Avatar Sara sanoo:

  Mua niin harmittaa, et oon mantelille allerginen niin luonnollisesti toi mantelimaitokaan ei sovi :< Näyttää kyllä niin hyvältä! Millasta toi limppari on? :)

 11. Avatar Ottilia sanoo:

  Hitsi mua ärsyttää et meillä ei ole kotona tehosekoitinta… Se on kyllä eka asia jonka hankin omaan asuntooni! :D Ihana postaus Saija!

  http://vanilla-fairytales.blogspot.fi

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kantsii käyttää tosta mantelimaidosta sitä sokeroimatonta versiota jos haluu terveellisen vaihtoehdon, sillä tota on makeutettu! Pitää kyllä koittaa tota resptiä:)

 13. Avatar Mia Maria sanoo:

  namnam<3 hyvältä näyttää :))

 14. Avatar Nea sanoo:

  Oi kuinka herkulliselta tuo näyttää! <3 sun kuvat on aina niin ihanan raikkaita ja valosia! Ja kyllä menee tuo smoothie testaukseen, kun olen pitkän tauon jälkeen taas hurahtanut smoothieihin. Ja entistä enemmän kun ennen! :D

 15. Avatar Anne H sanoo:

  Mantelimaito kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ja ajattelin ehdottomasti kokeilla sitä! :) Kiva saada välillä vähän vaihtelua omiin smoothieresepteihin, sillä itsekin tykkään tehdä smoothieita viikoittain aamupalaksi :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Nyt näyttää niin herkulliselta että taitaa kauppa kutsua aamulla :D <3
  Kaipaisin sulta hieman apua työhaastatteluun, ehkä osaat auttaa kun itsekkin oot kaupan/myynnin alalla. Vastaukset on mulla jo tiedossa, sillä mun tulee tehdä yritykselle videopostaus minkä ne katsoo sitten. Yksi kysymys on mitä en kertoisi haastattelussa? Mitä ite vastaisit tähän?

 17. Avatar Nelli sanoo:

  Oi ihan täydellisiä kuvia! Näyttää herkulliselta :)

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano! Tämä pääsi heti ensimmäisen testauksen jälkeen lemppariksi :) Aw kiitti kovasti ihanuus :) <3

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Mitää eikä :o Tosi harmillisia nuo kaikki allergiat :< Mutta tässä mantelimaidon voi korvata hyvin normaalilla maidolla! Tämä on kyllä herkullista ja sellaista kivan raikasta aamupalaksi <3 Limppari on myös hyvää! Vähän erikoinen maku, mutta mä ainakin tykkäsin :-)

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Haha eikä :D Mutta sauvasekoitin toimii myös! Sillä saa kätevästi kans sekoitettua, mutta vie tietysti enemmän aikaa ja on paljon vaikeampaa :s Sellainen kannattaa kyllä hankkia tai sitten jos tekee vaan smoothieta niin normaali blender :) Iso kiitos sulle, ilo nähdä että tämä oli sun mieleen =)!

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Onko siitä sellaistakin :o En ainakaan Prismassa nähnyt! Se lähtee kyllä heti testaukseen vaikka onhan tämäkin jo aika terveellinen:) Kiitti vinkistä! Joo testaa ihmeessä ja tuu sitten kertomaan mitä pidit :')

 22. Avatar Saijis sanoo:

  …<3 On kans jäänyt ihan koukkuun! Joka päivä pakko saada syödä vähintään kerran tätä tai mun toista lempparia :-D

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Voi tämä on kyllä niin hyvää ja täyttävää :)! Joo testaile vaan. Oon aika varma, että sä tuut tykkäämään tästä ja varsinkin kulhon muodossa tämä tuo kivaa vaihtelua normaaleihin ;> Iso kiitos sulle Nea, kuvista on aina niin kiva saada tälläistä palautetta :)<3

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Joo!! En olisi ikinä itsekään uskonut, että mä tykkäisin siitä mutta yllätyin positiivisesti :) Se tuo smoothieen sellaisen makean vivahteen :D <3 Joo! Mä tykkään kokeilla paljon erilaisia, mutta tämä vie kyllä kaikista voiton! :)

 25. Avatar aliisannika sanoo:

  mistä noita pillejä saa? kiva postaus ja sulla on pirteitä kuvia ja selkeä ulkoasu :-)

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oijoi, ihanan näköistä ja pääsee ehdottomasti testaukseen! :) Osaat kuvata niin raikkaita ja herkullisia kuvia aina. Ehkä vähän hassu kysymys, mutta onhan tuo ruusujuoma siis täysin alkoholiton?

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tulikohan mun kommentti.. :D kysyin siis että mitä vastaisit jos sulta kysyttäs myyntityöntekijän työhaastattelussa että: mitä et kertoisi työhaastattelussa? Oon ite ihan paniikissa ku tohon pitäs videolla vastata enkä keksi mitä sanoa :D

 28. Avatar Riikka sanoo:

  Siis miten voi yhden postauksen kuvat piristää näin paljon! Ihanan värikkäitä ja kesäisiä :)

 29. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä se ruusulimsa on? Näyttää ihanalta!

 30. Avatar Jutta sanoo:

  Oi nam kuinka herkulliselta toi näyttää! :) Pakko kyllä päästö kokeilemaan heti, kun siihen tulee sopiva tilaisuus.
  Täällä toinen, jonka mielestä smoothie on kulhosta parempaa kuin lasista… :DD

 31. Avatar Catrih sanoo:

  Oi, näyttääpä ihanalta! :) Mantelimaitoo en ookaan vielä testannut, mutta pakko varmaan joku kerta kotiuttaa sellanen kaupasta :) Ja aah, sä osaat ottaa niin upeita kuvia että! <3

 32. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi, kun näyttää hyvältä! Tämä ei nyt varsinaisesti tähän postaukseen liity, mutta kysyisin Niken tennareista, että ovatko ne pientä/normaalia/suurta kokoa? Olen tässä kevään aikana tilaamassa Air Force 1 tai Air Maxit ja mietin mikä koko olisi hyvä. Omat Converset ja Timberlandit ovat kokoa 37, joten olisiko sama koko mielestäsi hyvä myös Niken tennareissa? :)

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  Nam aivan ihanalta näyttää ja jotenki niin kesäiseltä!❤ Tiesitkö että mantelimaitoo voi tehdä myös itse? Se on vielä terveellisempää kun ei ole lisäaineita yms. (:

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Oioi vähän kiva kuulla :D <3 Joo totta kai autan! En tiedä osaanko sanoa oikein, mutta itse en kertoisi työhaastattelussa omia mokia työelämässä (ellei niitä erikseen kysytä) ja oon joskus kuullut, että ei kannata ikinä puhua huonoon sävyyn edellisistä työpaikasta, kysellä tulevista lomista, palkan korotuksesta tai työtehtävän vaihtamisesta :D En tiedä oliko tästä yhtään apua, mutta nuo on sellaisia asioita, joita ei kannata heti nostaa ainakaan esille! :)

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoskiitos ihana Nelli <3 Kiva kuulla, että pidit kuvista! Ja tämä on niin herkullista, että en pärjää päivääkään ilman ;-D

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Mä ostin niitä pari päivää sitten Clas Ohlssonilta! Oon kans kauan etsinyt ja vihdoin tuli ihan sattumalta siellä vastaan :p Oi kiitti hurjasti kivasta piristys kommentista! :-)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi miten mukava nähdä, että innostuit testaamaan tätä :) Toivottavasti tykkäät! Suuret kiitokset, mieltä lämmittävää kuulla kuvista näin iloista palautetta <3 Ei oo olemassa hassuja kysymyksiä, mutta siis joo on täysin alkoholiton. Sama kuin normaali limsa:)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Hei joo tuli! Mä jo vastailinkin siihen :) Tai ainakin mulle se näkyy tuolla ylempänä :o En tiedä oliko musta yhtään apua…. Mutta mä pidän peukut pystyssä, että sun työhaastattelu menisi hyvin! :')

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Äää voi ei! Et tiedä miten iloiseksi tulin sun kommentista :) Kiitos hirmu paljon sulle Riikka ♥ :)

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Se on normaalia limsaa, jossa on ruusun maku :) Siinä on sellainen erikoinen maku, jonka vuoksi se sopii hyvin alkoholittomaksi tarjoiltavaksi esim. juhliin! Mä en tykkää muuten limsoista, mutta tätä voisi juoda vaikka kuinka paljon :'D

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh vähän kiva, että sä Jutta innostuit tästä! Ja kannattaa kyllä joskus kokeilla :) Tämä on täyttävää ja niin raikasta <3 Haha mikähän siinä on? Sillä on suuri vaikutus mistä sen smoothien syö :-D!

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  eihän kaupan pakaste marjoja saa syödä ilman keittämistä? :o aattelin kun sanoit että käytät niitä joskus

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit miten ilo nähdä, että tykkäät:) Joo kotiuta ihmeessä! Mä yllätyin itse nimittäin pelkästänsä positiivisesti ja se tuo kaikkiin smootheisiin kivan lisän :) Voi kiiiiiitos hurjasti!<3

 44. Avatar Emma sanoo:

  Oi oi Saija, en ehkä kestä! :-D toi näyttää oikeesti l i i a n herkulliselta, että en ehkä pysty kattomaan noita kuvii :–D mut tuun varmasti kokeilemaan tätä ja voi nam sentään. Ja ihanan valoisat ja raikkaat kuvat jälleen kerran ♥

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Jei huippua, että näyttää myös sun mielestä hyvältä (: Joo eli Niken kengissä vaihtelee tosi paljon koot eli kannattaa olla tarkka. Esimerkiksi Niken Free-kengissä koko on hyvä olla napakka eli ehkä jopa puolta kokoa pienempi kuin taas Air Maxeissa mulla on puoli kokoa isompi :) Mutta kaikista kengistä oon aina tilannut kokeilematta koon 37 tai 37 ja puoli. Enkä oo kertaakaan joutunut vaihtaa! Eli suosittelen ottamaan Air Maxeista puoli kokoa mahdollisesti isomman ja Air Forcesta normaalin :)!

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Tiedätkö, että mullakin tuli näistä kuvista jotenkin kesä heti mieleen :) Vitsit se saisi kyllä tulla jo niin pääsisi tekemään näitä tuoreista suomalaisista marjoista ♥ Joo kuulin tuosta itse asiassa pari päivää sitten! Täytyy kyllä joskus ottaa selvää miten se tapahtuu ja kokeilla tehdä itse. Kiitos sulle vinkistä :>

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Ei niin. Käytän niitä tässä aina välillä ja keitän niitä ensin vähän:)

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Eii :D Ihana oot!! Jooo testaa ihmeessä ♥ Voisin melkein vannoa, että sä tuut tykkäämään tästä ;-) Ja kiitos! En voisi olla iloisempi näistä kuviin liittyvistä kommentteista, niin kiva saada tälläistä palautetta :) ♥

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  Eiks niit saa oikeesti syödä ilman keittämistä? :o emmä oo koskaa keittäny…

 50. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oiii tota täytyy testata! Näyttää niin hyvältä!
  Sulla on aivan ihana blogi & mahtavia kuvia! :)

 51. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heippa Saija! Tuli tässä mieleen, että kuinka paljon kiinnität huomiota ruoan kotimaisuuteen ja alkuperään näin yleensäkin? Merkkaako sinulle ruoan alkuperä jotain ja kannatatko kotimaista?:) Entä voitko maksaa hieman enemmän ostaaksesi kotimaista tai esimerkiksi Reilun Kaupan tuotteita?:-) olisi mielenkiintoista kuulla ajatuksiasi tästä, jos ei postauksena niin ainakin kommenttina!!:)

 52. Avatar Lodda sanoo:

  Näyttää tosi hyvältä! Mut hei voisitko vähän autella mua, nimittäin oon pari päivää koittanut yhdistää Flickriä Bloggeriin blogikuvien hostaamista varten. Siinä Sharing&Extending-listassa;, jonka sovellukset voi liittää Flickriin kuvien jakoa varten, on kummiskin vaan Facebook, Tumbrl ja Twitter. Niin että osaisitko neuvoa miten saisin yhdistettyä Bloggerin siihen vai oonko etsinykkin sitä ihan väärästä paikasta? :D

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  Joo näköjään oli tullut kommentti jo aiaksemmin.. :) kiva kun vastasit :) mutta tosiaan se kysymys on ihan että: kerro meille jotakin, mitä et kertoisi haastattelussa? :D keksitkö jonku jutun?:D

 54. Avatar sanni sanoo:

  Sun kuvat on ihanan raikkaita ja söpöjä
  toi näyttää tosi hyvältä pakko kysyä mistä tota ruusulimsaa saa?

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miks jätät tarrat iittalan laseihin? Ne kuuluu ottaa pois eikä se vaikuta arvoon mitenkään :)

 56. Avatar Mirror sanoo:

  Siis tuo ruusulimsa on niin hyvää, innostuin kun eilen näin sun Instagramista että olit sitä Punnitse & Säästä -kaupasta löytänyt ja oli pakko käydä heti hamstraamassa! En oo tota aiemmin löytänyt muuta kuin Tampereelta muutamasta kahvilasta. Lisäksi, mitä sä suosittelisit tohon smoothiehen kiivin sijasta, mä kun oon allerginen niille mutta tää kuulostaa muuten niin hyvältä että tekis mieli koittaa :D

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Hei ehdottomasti kannattaa! Tämä on niin herkullista, että tuut varmasti tykkäämään ;-) Ei mikä ihana piristys, kiitos paljon :)!

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Heii :) Kyllä mä kiinnitän nykyään yllättävän paljon! Esimerkiksi varsinkin hedelmissä, vihanneksissa yms. Tietysti kaikkea ei voi aina saada suomalaisena, mutta jos on suomalainen vaihtoehto niin ehdottomasti valitsen sen :) Mä tykkään enemmän Reilun kaupan tomaateista ja parista muustakin, joita tulee ostettua maun puolesta, mutta kyllä siihen ostopäätökseen on alkanut vähän vaikuttaa myös se itse valmistus ja maa. Kysy vaan jos jäi vielä joku asia mietityttämään niin kerron enemmän! Mutta tiivistettynä oon alkanut kiinnittää enemmän huomiota ja varmasti tulevaisuudessa tulee vielä enemmän, kun pääsen vauhtiin tässä asiassa! :)

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi sitä se myös on:p En tiedä missään siellä tuollaista kohtaa :o Yritätkö saada kuvat Flick:rin kautta blogiin? :) Jos oot tätä tekemässä niin siihen ei tarvitse liittää mukaan erikseen Bloggeria vaan kopioit ladatun kuvan alapuolella olevasta Share This Photo-napista haluamasi koon, kopioit siihen ilmestyvän html-koodin ja liität sen blogin postauksen luonnoksissa html-koodi puolelle. En tiedä tarkoititko tätä, mutta jos tarkoitit jotain muuta tai on vielä kysyttävää niin kysy ihmeessä! Yritän auttaa parhaani mukaan :)

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit iso kiitos sulle Sanni! Niin kiva saada näin positiivista palautetta :) Sitä myydään ainakin Punnitse ja Säästä-kaupassa, mutta kuulemma sen lisäksi myös Cittarista pitäisi saada :p

 61. Avatar Saijis sanoo:

  En mä niitä tarkoituksella jätä vaan ne yleensä unohtuu niihin ja ne ehkä jopa näyttää kivemmilta, kun niissä on ne kiinni :-D!

 62. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sun kuvat on kyllä niin ihania! ♥ Iteki oon nyt alkanu tehä smoothieta lähes päivittäin. Siihen ei vaan kyllästy kun ikinä ei mun smoothiet maistu samalta. Teen siis periaatteella "mitä kaapista löytyy". :D jos haluu lisätä vihannesten saantia ni niitäki on helppo heittää smoothieen ja maku "hukkuu". Ite esim oon käyttäny porkkanaa, tammenlehti salaattia ja pinaattia. Kannattaa muuten kokeilla myös kauramaitoo, se on kans mun mielestä tosi hyvää! :) ja vielä tosta ruusulimsasta (en oo ikinä kuullukaa :o) et saaks sitä ihan tavallisesta kaupasta?

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti! Huippua nähdä, että mun kuva sai sut innostumaan tämän ostamisesta sekä maistamisesta :) Mäkään en oo koskaan nähnyt tätä missään muualla, mutta nyt onnistuin onneksi bongaamaan aivan sattumalta! Niin taivaallisen hyvää <3 Hei kiivin tilalle sopii hyvin vihreät omenat sekä esimerkiksi päärynä! Kannattaa ihmeessä testailla niiden kanssa :p

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei, mua kiinnostaisi tietää millä perusteella mantelimaito on terveellisempää kuin normaali maito? :-)

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mielestäni muokkaat kuviasi liikaa… Esim. ei mansikat missään ole noin punaisia. Ja appelsiini näyttää tuossa kuvassa lähes sitruunan väriseltä. Olen kiinnittänyt tähän huomiota muissakin postauksissa. Ymmärrän että valoisuutta ym pitää lisätä, mutta muokkaisit kuviasi niin ettei värit ja valotus näytä teennäiseltä…

 66. Avatar milla sanoo:

  Joo siinä hyllyllä pitäs olla vierekkäin unsweetened ja toi :) kantsii aina kurkata sokerin ja lisäaineiden määrä, mantelimaitoohan nimittäin on tosi helppo tehä itte kans :>

 67. Avatar Anna sanoo:

  Sun kuvat on kyllä aina aivan älyttömän kauniita! Kiitos ihanasta blogista! ♥

  http://sleeping-beauty-blogi.blogspot.fi

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  no kyllähän niitä voi, mutta mua ei ainakaan henkkoht houkuta syödä kauheesti marjoja, jotka on kasteltu likavedellä, kerätty ties mistä tienreunasta ja ruiskutettu täyteen E-koodeja jotta ne säilyy tuoreen näkösinä vielä tälleen talvellakin.

  noissa on lisäks norovirus, listeria ja hepatiitti vaara, joten ne pitäs keittä vähintään 2min tai 5-10min 90asteessa.

 69. Avatar Nelli sanoo:

  kaikki näyttää niin hyvältä :P ♥ aion ehdottomasti kokeilla, en ookaan ennen testannu smoothiessa skyr rahkaa tai mantelimaitoa :-) ♥

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiiiitos hurjasti sulle ano ♥ Ootko! Voi ne on kyllä niin helppoja ja nopeita tehdä, että niitä voisi tehdä vaikka aamupalaksi, välipalaksi jne. Joo totta!! Smoothieisiin on niin hyvä käyttää kaikki jäänet hedelmät ja sellaiset mitä kaappiin on jäänyt ja juuri tuo, että niiden sekaan voi laittaa mitä vaan salaa eikä vihannesten makua huomaa yhtään ;-) Tuota pinaattia mä en ookkaan testannut ja se on kans kuulemma hyvää! Täytyy kokeilla joskus :p Oii kauramaito voisi myös toimia, kiitos vinkeistä! Joo ruusulimsaa saa ainakin Punnitse ja Säästä-kaupasta, mutta eräs lukija sanoi että myös Cittariin on ilmestynyt :)

 71. Avatar Saijis sanoo:

  En tiedä niitä kaikkia eroja, mutta ainakin siinä on paljon enemmän erilaisia vitamiineja joita normaalissa maidossa ei oo. Ja sokerittomassa versiossa on myös vähemmän sokeria kuin normaalissa maidossa! Näitä eroja on vielä enemmän, mutta nämä mä niistä tiesin varmaksi sanoa:)

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Ää voi eikä :s Ikävä kuulla, että ajattelet noin :( Mutta haluan muistuttaa, että kuvien valoitukseen ja varsinkin väreihin vaikuttaa paljon se millä luet postausta. Esimerkiksi puhelimella lukiessa kaikki värit on miten sattuu ja ne ns. "korostuu". Kun taas tietokoneella ne on normaalimpia :) Mutta hyvä, kun tulit kommentoimaan tästä niin kiinnitän ensi kerralla muokkauksessa huomiota! :)

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Eii Anna kiitos!! Et tiedä miten ilahdutit mun lauantaita tälläisellä kommentilla :) Suuret kiitokset ♥ (:

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi kaikki myös maistuu hyvältä :p Oii joo testaa! Ja uskon, että tuut tykkäämään tästä :) Skyr-rahka tuo smoothieen kivan raikkaan maun ja mantelimaito tekee siitä vähän täyteläisemmän ja makeamman ♥ :)

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ei saisi syödä :s Juuri niin kuin anonyymi sanoi niin ne on voinut käydä ihan missä tahansa… Ja suurimpana riskinä kaikki virukset ja hepatiitti :s Ei oo mitään varmaa näyttöä, että tuleeko niistä jotain mutta hyvä olisi kuitenkin varmuuden vuoksi keittää :)

 76. Avatar Siru sanoo:

  Aaah näyttääpä hyvältä, itsekin teen paljon smoothieita ja juuri mantelimaitoa olen käyttänyt viimeaikoina :) Oletko muuten maistanut sitä vaniljan makuista mantelimaitoa? Se on myös tosi hyvää ja tuo kivaa makua smoothieihin! (:

 77. Avatar Bellanna sanoo:

  oooh miten hyvältä näyttääkään nää kuvat! niin freeshin näköistä :) maistuis kyllä itellekki tollanen herkullinen smoothie! empä oo muuten ennen kulhosta hoksannu syyä :D aina tuoppiin kaadan ja pillilllä imen :D vois tehdä joskus poikkeuksen sääntöön ;)

 78. Avatar Jenna sanoo:

  Vähän näyttää hyvältä, niin että voisin heti paikalla syödä tuollaisen satsin. <3 Mä olen monesti nähnyt monien käyttävän tuota mantelimaitoa ja täytyy ensi kerralla kokeilla sitä miten se vaikuttaa makuun. Tykkään tosi paljon maidottomista jälkiruoista/tuotteista joten uskon tuon sopivan mun makuun. :) Ihanan raikkaita kuvia. :)

Kommentoi