Kaikki mitä halusit tietää bloggaamisesta

Annoin teille noin reilu viikko sitten tehtäväksi kysyä kaikki mieltä painavat ja kiinnostavat asiat bloggaamisesta ja nyt olisi tulossa vastaukset näihin teidän kysymyksiin! Näitä kysymyksiä tuli sen verran paljon, että teen nämä kahdessa osassa ja jos sulla on vielä jotain kysyttävää niin vielä ei oo myöhäistä. Nimittäin kysymyksiä saa laittaa vielä sunnuntaihin (18.1) asti tänne. Kiitos kuitenkin jo tässä vaiheessa kaikille kysymyksien laittajille Olitte keksinyt toinen toistaan mielenkiintoisempia aiheita tähän!

ALOITUS

Mistä sait idean aloittaa bloggaamisen? Olin lukenut muiden blogeja jo parisen vuotta ja mulla oli sellainen tunne, että tämä voisi olla ”mun juttu”. Olin kiinnostunut kuvaamisesta sekä jakamaan muille inspiraatiota, joten totesin tämän olevan paras tapa siihen! Ja mähän jäin heti koukkuun

Onko sulla ollu blogia tätä ennen? Joo on periaatteessa. Mä kirjoitin toisella nimellä blogia vuosi ennen tämän aloittamista ja kirjoitin sitä ehkä maksimissaan kaksi kuukautta silloin tällöin. Mutta periaatteessa lasken tämän ensimmäiseksi blogiksi, johon aloin heti panostamaan yms.

PicMonkey Collage6
Kauanko oot blogannut? Tasan kaksi vuotta ja kaksi kuukautta.

Minkä ikäisenä aloitit bloggaamisen? Hetken piti tätä miettiä, mutta olin silloin 17-vuotias :-D

Minkä ikäisenä olisi sopiva aloittaa blogaaminen? Mä sanoisin, että ehkä sellainen paras ikähaarukka on noin 15-18-vuotiaana. Itse aloitin sen ikäisenä ja silloin oli omasta mielestäni paras ajankohta aloittaa se, kun bloggaaminen tuli päivärytmiin nopeasti mukaan opiskeluiden ohella.

Miten voi ylipäätänsä perustaa blogin? Suosittelen siihen tätä Bloggeria vaikka on olemassa myös monia muita hyviä vaihtoehtoja. Mutta tämä on kaikista yksinkertaisin ja tutuin paikka eli tänne, kun rekisteröityy ja painaa Luo blogi-napista niin blogi on nimeä sekä osoitetta vaille pystyssä.

Miten keksit blogisi nimen ja oliko se vaikeaa? Pakko se on kai tämä täällä joskus paljastaa… Eli Saijis on erään tuntemattoman pojan keksimä lempinimi mun omasta nimestä! Joskus viisi vuotta sitten jossain netin chatissä (onko tälläisiä enää edes olemassa?) joku tuntematon poika alkoi jutella mulle ja hän keksi heti mulle lempinimen, joka jäi mieleen erikoisuudellaan. Terkkuja vaan sinne jos satut tähän tekstiin joskus törmätä :-D

Millaisista blogin nimistä tykkäät? Sellaisista yksinkertaisista, jotka muistaa. Eli lyhyt ja ytimekäs nimi voittaa pitkät lauseen pätkät ja se helpottaa myös tulevaisuudessa Googlen kautta näkyvyyttä!

PicMonkey Collage3
Miten aloitit ensimmäisen blogipostauksen? Kerroin alkuun, että päätän yrittää mitä tästä tulee sekä paljastin itsestäni hieman eri asioita. Kerroin muun muassa millainen blogi tästä on syntymässä, kuinka vanha oon, mitä mun elämässä tapahtuu sillä hetkellä sekä lisäsin postaukseen muutamat ensimmäiset asukuvat.

Mitä mielestäsi on tärkeää kertoa ensimmäisessä postauksessa? Nämä tulikin jo vähän esille tuossa ylempänä, mutta on hyvä kertoa itsestään rennolla otteella joku esittelyteksti sekä kertoa perus tiedot ikä yms. Ja loppuun voi vielä mielenkiinnon säilytykseksi kertoa vähän paljastuksia tulevista postauksista! Näin saat heti lukijoiden mielenkiinnon ja uteliaisuuden palamaan sun blogiin takaisin ;-)

Mitä sun läheiset ajattelivat, kun aloit bloggamaan? Ne oli yhtä innokkaana tästä jutuista kuin mä, haha! Sain paljon tsemppauksia ja osa oli valmis auttamaan mua jos tarvin apua vaikka kuvaamisessa


Onko bloggaaminen ollut sellaista, kun ajattelit sen olevan ennen bloggaamisen aloittamista? On ja ei. Osa asioista menee sillä tavalla kuin kuvitellin, mutta on olemassa myös iso osa asioita jotka yllätti mut. Esimerkkinä voin sanoa sen, että en olisi ikinä osannut kuvitella miten paljon aikaa tämä vie. Tai mä oon niin pikkutarkka, että mulla kuluu aikaa myös sen takia :-D

Mietitkö, kun aloitit bloggaamisen, että kyllästytkö pian siihen? Joo kyllä mä aluksi ajattelin, että tämä on vaan parin kuukauden tähdenlento… Jotenkin sitä vaan jäi koko ajan enemmän koukkuun tähän ja täällä ollaan edelleen!


Millaisia vinkkejä antaisit aloittavalle bloggaajalle? Näitä on monta! Ensimmäisenä keksi mielenkiintoinen nimi, joka jää mieleen – Ei liian pitkä eikä liian lyhyt. Tee ulkoasusta ja koko blogista heti sun itsesi näköinen sekä kirjoita mielenkiintoinen aloituspostaus. Kokeile erilaisia postauksia niin näet mikä on sun juttu ja mitä tykkäät tehdä sekä älä ota blogista missään kohtaan stressiä!

PicMonkey Collage5

ITSE BLOGGAAMINEN

Onko sun elämä yhtä täydellistä miltä ulkopuolin näyttää vai onko tämä vain ”paras” puoli elämästäsi? Ei oo, kenenkään elämä ei oo täydellistä. Mä jaan täällä elämästäni ehkä sen 1/10 osan ja keskityn niihin elämän positiviisiin sekä pintapuolisiin juttuihin. Mulla on joskus myös omia huolia ja vastoinkäymisiä, mutta haluan että tämä blogi on positiivinen ja iloinen paikka mulle sekä teille

Kuinka monta tuntia päivässä käytät keskimäärin bloggaamiseen? Voi apua… Nyt, kun alan oikeasti miettiä niin en ehkä halua tietää lopputulosta :-D Lasken päässäni suurin piirtein normaalin päivän aikoja niin sanotaan, että 1h-9h. Tähän saisi kulumaan aikaa vaikka kuinka paljon ja useimmiten tehtäviä töitä riittää sen verran, että kyllä tässä koneella hurahtaa vaikka koko päivä ja yö. Mutta tämä blogi on mulle niin tärkeä, että ilomielin käytän tähän näin paljon aikaa!

Paljonko sulla menee viikossa suunnilleen aikaa kaiken kaikkiaan blogiin (kuvaaminen, kirjoittaminen, muokkaaminen, kommentteihin vastaaminen yms..)? Tunteja, monia kymmeniä tunteja. En tiedä riittääkö 25h mihinkään, mutta yllättävän paljon tähän sitä aikaa kuluu – Mä voisin joku viikko laskea kunnon tuloksen ja kertoa sen täällä!

Oot yksi niistä harvoista bloggaajista, joka vastaa kommentteihin niin kiinnostaisi tietää paljonko kommentteihin vastaaminen vie aikaa päivässä? Joo mun mielestä kommentteihin vastaaminen on tärkeää ja se on yksi parhaimmista asioista koko bloggaamisessa! Aikaa siihen menee päivässä 1h-3h.

Miten saat ajan riittämään arkeen ja bloggaamiseen? Joskus helpommin ja joskus vaikeammin. Työt vie multa suurimman osan ajasta päivässä ja sen ohella pyrin hoitamaan vielä blogin, vapaa-ajan, läheiset, rentoutumisen ja liikunnan. Mutta tosi hyvin oon saanut kaikki aikataulut sopimaan tämän kahden vuoden aikana.

Miten blogi on vaikuttanut sun arkipäivän hommiin/päivärytmiin? Kyllähän se vaikuttaa paljon ja varsinkin päivärytmiin. Oon esimerkiksi tänään lauantaina herännyt paria tuntia aikaisemmin kirjoittamaan tätä postausta, kun taas ilman blogia olisin vielä nukkumassa. Ne on valintakysymyksiä :)

PicMonkey Collage1

Haluaisitko joskus kirjoittaa blogia ihan työksesi? Blogi on mulle tällä hetkellä sivutyö eli kyllä jos mahdollisuus tulisi muuttaa se kokopäivätyöksi niin ehdottomasti haluaisin. Olisi mielenkiintoista kokea se ja saada tehtyä rakkaasta harrastuksesta kokopäivätyö Mutta kaikki asiat aikanaan.

Onko sulla tavoitteita blogin kanssa, esim. saada siitä työ tai päästä johonkin portaaliin? Mulla on monia tavoitteita ja suurimpana on ehkä se, että pystyisin jatkamaan tätä mahdollisimman pitkään sekä ehkä mahdollisesti nostamaan tämän sivytyöstä päätyöksi.


Saatko blogista tuloja? Entä paljonko? Mainitsinkin, että tämä on mulle ns. ”sivutulo”, mutta tarkkoja summia en halua tai edes voi kertoa täällä. Toivottavasti ymmärrätte!

Tarvisiiko sinun tehdä muita töitä? Kyllä tarvitsee, mä käyn kokopäiväisesti töissä :)

Kuinka usein saat yhteistyöehdotuksia? Esim viikottain? Melkein jopa päivittäin. Yleensä niitä tipahtelee sähköpostiin päivän mittaan vähintään yksi tai useampi. Niitä tulee laidasta laitaan niin monelta eri taholta, mutta vain harvoihin niistä lähden mukaan.

Teetkö ”yhteystyötä” joidenkin vaatekauppojen kanssa? Kyllä teen kahden vaatekaupan kanssa sellaista jatkuvaa yhteistyötä ja aina silloin tällöin yksittäisiä yhteistyöpostauksia muiden kanssa.

PicMonkey Collage2
Saatko blogin kautta kuinka paljon esim. ilmaistuotteita? Aina välillä. Joskus saattaa tulla yhteistyöjuttuihin liittyvää materiaalia, uusien tuotteiden testauksia sekä aina silloin tällöin pelkästänsä lahjoja. Näitä tapahtuu kuitenkin noin kerran tai pari kuukaudessa eli en saa joka päivä jotain :-D


Milloin oot ollut eniten motivoitunut tämän blogin pitämiseen? Helppo vastaus – KESÄLLÄ Mulla on koko ajan sellainen postausbuumi ja blogi-into päällä, mutta kesällä se nousee entisestään huippuunsa! Silloin saa niin kauniita kuvia luonnossa, aurinko paistaa ja kuvat onnistuu vielä yölläkin. Puhumattakaan kaikista kivoista tapahtumista, reissuista, päivän asuista, joista riittäisi postattavaa loputtomiin!

Mistä haet inspiraatiota blogiisi? Omasta päästä, netistä, muiden blogeista, Weheartista, Instagramista, kadulta, omasta elämästä ja oikeastaan mistä vaan. Yleensä se inspiraatio esimerkiksi jonkun postauksen suhteen tulee mieleen siinä kohtaa, kun et pääse toteuttamaan sitä tai edes kirjoittamaan ideaa mihinkään ylös…

Millainen on hyvä blogi sun mielestä? Raikas, yksinkertainen ulkoasu, aktiivinen postaustahti, monipuoliset postaukset, mielenkiintoinen kirjoittaja, paljon erilaisia postauksia, myös lukijoiden toiveita sekä mun mielestä sellaiset blogit on parhaita, joista hehkuu ruudun toiselle puolelle sen kirjoittan kiinnostus blogia ja bloggaamista kohtaan

Millaista blogia sä tykkäät lukea? Mä luen tosi paljon lifestyleä sekä sisustusblogeja! Mä tykkään itse monipuolisuudesta sekä siitä, että samanlaisia postauksia ei oo peräkkäin liian montaa. En tykkää katsoa päivittäin asukuvia tai lukea päivittäin eri reseptejä vaan, kun on tasapainossa kaikkea niin se miellyttää mua eniten.

Mitkä asiat jätät blogin ulkopuolelle? Suurin osa on sellaisia asioita, jotka periaatteessa joudun jättämään ulkopuolelle mun oman itseni sekä turvallisuuden takia. En jaa täällä osoitetta, puhelinnumeroa, mitään tietoja työpaikasta, vanhempien ja muiden läheisten tietoja tai oikeastaan mitään mitä en kertoisi tuntemattomalle ihmiselle kadulla :D


PicMonkey Collage4
Onko koskaan tuntunut siltä, että lopettaisit bloggaamisen? Mä en oo itse asiassa kertaakaan miettinyt tätä tosissani. Tietysti on päiviä, jolloin mikään ei suju mutta yleensä silloin nukun yön yli ja seuraavana päivänä into on taas kohdillaan Mutta en kovin helpolla lähtisi varmaan koskaan miettimään tämän lopettamista.

Mikä parasta bloggaamisessa? Itsensä toteuttaminen, teidän lukijoiden kommentit ja yhteydenotot, muistojen tallentuminen kameran kautta tietokoneelle, uusiin ihmisiin tutustuminen sekä sellainen intohimo, joka tulee kun saa tehdä sitä mistä tykkää!

Entä huonointa? Kameran linssin läpi eläminen. Yleensä ne elämän yhdet hienoimmista hetkistä tulee katsottua ja elettyä kameran läpi sen sijaan, että nauttisin vaan hetkestä. Sitten myös se jatkuva ajatus blogista! Mä mietin koko ajan mitä voisin kuvata, mistä kirjoitan, jaanko tämän nyt blogissa tai Instagramissa. Mutta nämä on niin pieniä juttuja verrattuna niihin hyviin!

Tuleeko sulla ikinä semmonen tunne, että ei yhtään jaksaisi kirjoittaa blogiin? Tosi harvoin ja jos tulee niin yleensä huonosti nukuttujen yöunien ja pitkän työpäivän jälkeen tulee, mutta onneksi näitä on maksimissaan kerran kahdessa kuukaudessa ja silloinkin yleensä haen virkistystä jostain ja jatkan :-D

Pahin moka minkä olet tehnyt blogissa? Mulla ei taida olla mitään kunnon mokaa, jonka olisin tehnyt… Joskus on käynyt niin, että oon jutellut jollekin ja kirjoittanut samalla postausta. Sitten, kun sain postauksen julkaistua niin huomasin, että olin kirjoittanut osan mun ja kaverin keskustelusta sinne, heh.


Onko blogin pitäminen kallista jos esimerkiksi 15v. tyttö tekisi blogin ja siinä pitäisi olla koko ajan kuukauden suosikkeja tai jtn muuta vastaavaa niin onko se sillain kallista? Kyllä tämä toisaalta ehkä vähän enemmän vie rahaa. En tietenkään osta mitään vain sen takia, että ”saan blogin hienon kuvan” tai ”saan nyt tästä tehtyä postauksen, kun ostan tämän” vaan ehkä uusia tuotteita tulee testailtua enemmän. Toki tykkään muutenkin testaila tuotteita, mutta tämä blogi houkuttelee vielä enemmän testaamaan niitä, kun voin sitten jakaa mahdollisia vinkkejä tänne. Riippuu tietysti miten tätä tekee, mutta ei tämä mun mielestä oo mitenkään liian kallista. Tälläiset ajatukset ei saa mun mielestä olla este bloggaamiselle eikä mistään ”pidä” kirjoittaa vaan tekee sitä mistä tykkää

PicMonkey Collage8
Nyt on pakko sanoa, että huh huh :D Toivottavasti joku teistä jaksoi lukea loppuun saakka! Seuraavassa osassa käsitellään valokuvausta, postauksia sekä niitä ihmeellisempiä tietoja bloggaamisesta. Kertokaas mitä piditte postauksesta entä ootteko kiinnostuneita näkemään jo seuraavan osan?


82 Comments
 • Avatar
  Sara Hämäläinen
  Posted at 09:25h, 17 tammikuun Vastaa

  Kiva postaus :) innolla odotan jo seuraavaa osaa!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:33h, 17 tammikuun Vastaa

  Tää oli tosi kiva postaus! Tää kyl rohkasee perustamaan oman blogin! ;-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:40h, 17 tammikuun Vastaa

  Oi kiitos paljon ja niin kiva kuulla, että sä odotat jo seuraavaa osaa!! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:42h, 17 tammikuun Vastaa

  Hei vitsit miten mukavaa, että sä pidit! Ja vielä kivempaa on se, että tämä postaus rohkaisee sua oman blogin perustamiseen :p

 • Avatar
  Karoliina S
  Posted at 10:15h, 17 tammikuun Vastaa

  Wautsi kui kiva postaus! Jään kyllä niin oottelee toista osaa! :P

 • Avatar
  Anna S
  Posted at 10:23h, 17 tammikuun Vastaa

  Vastasit tosi sujuvasti, niin oli kiva lukea. Sun blogista huomaa, että bloggaus on sulle tärkeetä :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 10:27h, 17 tammikuun Vastaa

  Ihana postaus Saija <33 niin hyvin vastattu :)<3 Huippu kun kerroit tuon nimen tarinan :D paras!! ootan kyllä jo seuraavaa!! Jos sulle tulee jtn kysyttävää mitä haluaisit multa kysyä tähän liittyen nion mulla on uusimmassa postauksessa sellanen kysely :)<3

 • Avatar
  inka
  Posted at 10:48h, 17 tammikuun Vastaa

  Saija tosi hyvä postaus, tästä on varmasti monille hyötyä! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:07h, 17 tammikuun Vastaa

  Tuli sun päivätöistä mieleen että mä näen sut tosi usein töissä, ja oot mun mielestä yks parhaista työntekijöistä siellä! Hymyilet aina ja tervehdit, ja se jää tosi monella muulla työntekijällä sieltä tekemättä. Jotenki itelle jää huono maku suuhun ku on jossakin ja työntekijä tulee sen näkösenä vastaan että ois pökäleenpala suussa:) onneksi sä et oo sellanen!

 • Avatar
  Anne-Mari
  Posted at 11:12h, 17 tammikuun Vastaa

  Tykkäsin tosi paljon! Tästä sai jotain hyviä vinkkejä ja oli ihan mielenkiintoista luettavaa :-)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 11:15h, 17 tammikuun Vastaa

  Ihana postaus, ja annat tosi hyviä, rohkaisevia ja fiksuja vinkkejä bloggaamiseen! Onneksi pidät tätä blogia ja onneks löysin tän silloin about 2 vuotta sitten, en lopettaisi tämän seuraamista mistään hinnasta :) ♥

 • Avatar
  Soffu
  Posted at 11:17h, 17 tammikuun Vastaa

  Tosi kiva postaus ja tästä saa paljon hyviä vinkkejä! :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 11:26h, 17 tammikuun Vastaa

  Ihana lukea vastauksia näihin kysymyksiin :) itse oon tosi kriittinen oman blogin suhteen enkä taida olla vieläkään tyytyväinen siihen näin 2,5 vuoden bloggaamisen jälkeen. Innostus todella paljon aina kun pääsen lukemaan sun blogista uusimmat postaukset, koska sulla on juuri niin monipuolinen blogi että tähän on vaan niin koukussa ♥ pakko sanoa, että yritän ottaa "paljon mallia" sulta ja monilta muilta siinä, että millaisia postauksia on kiva tehdä… kiireinen arki, pimeys ja se, että ei ole kaveria kuvaamassa esim. päivänasuja niin on vaikeeta saada ns. monipuolisia kuvia ja juttuja vai onko ? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:35h, 17 tammikuun Vastaa

  Tää sun blogi kyl aina piristää päivää! Varsinkin jos kommentoin jotain niin aina tulee ihana vastaus! <3 Jatka samaan malliin. Ja muuten yhteistyöjutuista nii mun mielestä niitä on kiva lukee ja tietää ihmisten mielipiteitä jostain tuotteista, joten niitä olis kiva olla enemmänkin. :-) Ja toi sun ruskea michael kors laukku niin onko se sen kokonen että sopisi hyvin koululaukuksikin, että mahtuuko sinne kirjoja? Koska täällä yks joka aikoo hankkii MK:n laukun ;)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 11:47h, 17 tammikuun Vastaa

  Huippu postaus Saija! Pakko sanoa, että ihailen sua ihan mahdottomasti bloggaajana :) Oot vähän sellainen mun esikuva tässä hommassa, jos niin voi sanoa <3

 • Avatar
  Petra / Hyvinvoinnin sietämätön keveys
  Posted at 12:13h, 17 tammikuun Vastaa

  Mä jäin miettimään tota yhtä kysymystä – eikö useat bloggaajat nykyään vastaa kommentteihin?! Kuulostaa todella surulliselta… Musta kommentit on blogin pitämisen parhaita puolia ja olis jotenkin kamalaa, jossei ehtis vastata ollenkaan… <3 Tää on hyvä tietopaketti bloggaamisesta kiinnostuneelle :)

  http://lungelady.blogspot.fi

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:44h, 17 tammikuun Vastaa

  Tää oli tosi kiva! :) mulla tuli semmonen idea että kun sulla tota kosmetiikkaa on niin löytyisikö sieltä jotain käyttämättömiä huulirasvoja, tai vähänkäytettyjä bodymistejä? jotain tuotteita mitä ei tule käytettyä tai mistä et pidä? Jos löytyy niin laitappa arvonta pystyyn! :)

 • Avatar
  Jemina Nikali
  Posted at 13:45h, 17 tammikuun Vastaa

  Mahtava postaus, varsinkin kun on jo pitkään harkinnut blogin aloittamista! Mulle tulee aina tosi hyvä fiilis kun luen sun postauksia, niistä huomaa heti sun innon tätä blogia kohtaan! (:

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 14:19h, 17 tammikuun Vastaa

  Pyysikö muuten Hersecret silloin sua vaatemalliksi vai haitko itse jotenkin sinne? Mut tää oli kyllä hyvä postaus! :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:40h, 17 tammikuun Vastaa

  Voi ei kiitti Karoliina :) Niin mahtava juttu, että tämä oli sun mieleen! Ja mä kans odotan täällä jo innoissani, että saan kirjoitella seuraavan osan :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:41h, 17 tammikuun Vastaa

  Ooh miten ihanasti sanottu :) Hyvä juttu, että teksti oli sujuvaa ja niin ilo nähdä, että se on välittynyt myös sinne ruudun toiselle puolelle :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:44h, 17 tammikuun Vastaa

  Aww kiitos tuhannesti!! <3 Mieltä lämmittävää kuulla, että sä pidit tästä :) Haha älä muuta sano… Mun blogin nimellä on vähän normaalista poikkeava tarina xD Mä itse asissa näin sen ja voisin tänään käydä laittamassa sulle kysymyksiä, koska nyt on jo pari mielessä ;)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:45h, 17 tammikuun Vastaa

  Voi mä toivon kanssa, että tästä on monelle hyötyä ja että kysymyksiin tuli toivotut vastaukset! Iso kiitos sulle :'))

 • Avatar
  Mia Maria
  Posted at 15:40h, 17 tammikuun Vastaa

  Ihana postaus! :)<33

 • Avatar
  Tinja Emilia
  Posted at 15:48h, 17 tammikuun Vastaa

  Tosi mielenkiintoinen ja hyvin toteutettu postaus! Jaksoi lukea loppuun asti ja innolla odotan seuraavaa osaa :)

 • Avatar
  Ottilia
  Posted at 15:56h, 17 tammikuun Vastaa

  Tosi kiinnostava postaus ja varsinkin inspiroiva nyt kun olen herättelemässä omaa blogia eloon :) Sun blogisi on kyllä yksi parhaista!

  http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:02h, 17 tammikuun Vastaa

  Tää sun blogi on vaan niin ihana ! :-)
  Mikä tietokone sulla on käytössä? Entä mikä puhelin sulla on? Sun blogi on yks mun lemppareista, älä ikinä lopeta tätä! :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:12h, 17 tammikuun Vastaa

  Eikä voi ei! Aivan ihana kuulla tälläistä ja vielä, kun oon tässä juuri töissä tauolla :) Mä ajattelen sun kanssa samalla tavalla, nimittäin munkin mielestä on törkeää olla tervehtimättä tai muuten vaan ns. etäinen asiakaspalvelija :) Mä tykkään aina jutella asiakkaiden kanssa ja tervehtiminen tulee niin luonnostansa, että se ei ikinä unohdu! Kiitos sulle hurjasti tästä päivän piristyksestä :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:14h, 17 tammikuun Vastaa

  Oi miten kiva juttu :-) Mä pyrin tekemään tästä mahdollisimman mielenkiintoisen, joten kiva kuulla tälläinen kommentti! Kiitos sulle Anne-Mari :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:19h, 17 tammikuun Vastaa

  Äää ei mikä kommentti! Wau kiitos sulle kovasti ja kiva kuulla, että nämä vinkit oli fiksuja ja hyödyllisiä :) Toivotaan, että mahdollisimman moni saa tästä inspiraatiota! Ohoh sä oot sitten lukenut tätä jo tosi kauan :o Ihana nähdä, että oot kulkenut mukana melkein koko blogin ajan :)! ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:26h, 17 tammikuun Vastaa

  Vautsi vähän kiva, että tästä postauksesta sai vinkkejä :) Toivotaan, että tästä on apua myös monelle muulle! Kiitti sulle paljon :')

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:13h, 17 tammikuun Vastaa

  Itselle tuli just sellainen fiilis, että haluaisin ehkä kokeilla bloggaamista. Sit löysin tän ja luin ihan kiinnostuksesta läpi. Mun mielestä tää rohkaisee kivasti aloittamaan, jos sitä on jo mietiskellyt. :))
  Taidan alkaa nyt katselemaan tarkemminkin tätä blogia. ;)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:34h, 17 tammikuun Vastaa

  Kiva postaus ja ihania kuvia:) ja hyvää viikonloppua! :)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 18:59h, 17 tammikuun Vastaa

  ehdottomasti oon kiinnostunut jo näkemään seuraavan osan ♥ ihanaa, miten sun vastauksistakin välittyy se miten paljon nautit bloggaamisesta ja miten paljon oikeesti oot valmis käyttämään tähän aikaa ♥ oot vaan niin ihana, hih ♥

 • Avatar
  Veera SP
  Posted at 19:00h, 17 tammikuun Vastaa

  Olipa ihan superkiva ja mielenkiintoinen postaus! :-) Innolla oottelen seuraavaa osaa!

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 19:54h, 17 tammikuun Vastaa

  Tykkään kyl tästä postauksesta paljon!♥ Jään innolla odottamaan toista osaa :)

  ♥: Jenni

 • Avatar
  MarskuOmppu
  Posted at 21:22h, 17 tammikuun Vastaa

  Tää oli tosi kiva postaus! Odotan jo innolla seuraavaa!:)

 • Avatar
  Eveliina
  Posted at 22:27h, 17 tammikuun Vastaa

  Oi vitsi tää oli kiva postaus! Ihanaa saada neuvoja bloggaamisen suhteen, varsinkin kun sun blogistas saan kaikkein eniten inspiraatiota omaan blogiini :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:05h, 17 tammikuun Vastaa

  huippu postaus ja tosi kivasti oot vastannu noihin kysymyksiin :)! täälläkin ootellaan innolla seuraavaa osaa <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:23h, 17 tammikuun Vastaa

  Hei sori ei liity tähän postaukseen mutta edelliseen kylläkin, huomasin että olit ostanu cubuksesta ne "itseliimautuvat" rintsikat, millasia kokemuksia sulla niistä on?:) itse meinaan ostin vanhojentanssimekkoa varten juurikin samat, mutta kun kokeilin kotona, niin ostin ilmeisesti aivan liian pienet.. ostin b kupin, ja se ei peitä sitä rintaa yhtään, nännit melkeen näkyy ja sit ne vaan irtoilee koko ajan:D mietin että jos ne on oikeesti hyvät niin uskaltaisin ehkä sitten ostaa vielä ne kokoo isommat.. kuinka paljon rintaa ne sulla peitti?

 • Avatar
  Eerika
  Posted at 08:02h, 18 tammikuun Vastaa

  Tuo mitä sanoit kameran linssin läpi elämisestä on aivan totta! Itsekin lopetin bloggailun osittain just tosta syystä ja siirryin tekemään youtubevideoita. Kun tuntu, että kauheet paineet aina kuvata ne elämän tähtihetket ja tuleeko kuvista onnistuneita ym :D mutta ihanaa, että sä jaksat, sun blogi on ihan loistava! :-)

 • Avatar
  Aada
  Posted at 10:20h, 18 tammikuun Vastaa

  Tää oli kyllä ihan älyttömän kiva ! Sain taas inspistä omaan blogiin ja kivoja vinkkejä ! Kiitos paljon <3

 • Avatar
  Sara
  Posted at 10:42h, 18 tammikuun Vastaa

  Tosi kiva postaus! Mielenkiintoista luettavaa :)

  http://sara–says.blogspot.fi/

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 10:47h, 18 tammikuun Vastaa

  Oli kyllä tosi kiva postaus ja vastauksia oli mukava lukea. Odotan jatko-osaa! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:24h, 18 tammikuun Vastaa

  Tosi hyvä postaus! Olen ajatellut, että aloittaisin bloggaamisen ja tästä on minulle varmasti paljon hyötyä. Sun blogi on kyllä tosi kiva, postaukset on aina hyviä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:10h, 18 tammikuun Vastaa

  Voi ei Emilia!! Ihan mieletön kommentti ♥ Tiedän niin tuon tunteen… Mulla on kans päiviä, kun oon tosi kriittinen blogin tai pelkkien postauksien suhteen. Niin ihana kuulla, että sä aina innostut mun blogista ja postauksista :) Ja mahtavaa jos sä pystyt ottamaan tästä mallia, koska mun tarkoituskin on jakaa tällä blogilla paljon inspiraatiota muille :) KIITOS ♥ Joo oot oikeassa… Nuo asiat vaikuttaa tähän aikaan vuodesta paljon tähän bloggaamiseen ja varsinkin, kun aikataulut täytyy sovittaa niin että ehtii kuvata :D Onneksi kuitenkin pian on kevät ja alkaa tulla valoisempaa :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:21h, 18 tammikuun Vastaa

  Aww ihana oot!! Mun mielestä kommentteihin vastaaminen on kivaa ja mukava juttu, että tykkäät mun vastauksista <3 Oot yksi niistä harvoista ihmisistä, jotka tykkää yhteistyöjutuista ja mä oon samoilla linjoilla. Niistä saa hyödyllisiä vinkkejä ja mielipiteitä :) Joo mahtuu! Tuo on se Medium-koko ja se on ehdottomasti paras niistä ♥ Ei liian iso eikä liian pieni vaan sinne mahtuu hyvin kirjat, kannetta, meikkipussi yms. Ooh oot ostamassa kyllä kivan laukun ;-) Itse en oo katunut päivääkään sen hankkimista! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:23h, 18 tammikuun Vastaa

  Suuri kiitos Nelli :) Ei miten otettu oon!! Tälläinen palaute kuuluu ehdottomasti niihin parhaimpiin, joita oon koskaan saanut :) Kiiiitos<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:25h, 18 tammikuun Vastaa

  Mä en osaa sanoa tuohon :o Kyllä ainakin mun mielestä aika moni vastaa, mutta löytyy myös varmasti heitä jotka ei :s Niinpä!! Mikään ei voita tätä kommentteihin vastaamista ja tätä kautta saa niin kivasti pidettyä lukijoihin yhteyttä :) Kiitos paljon Petra <3 (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:29h, 18 tammikuun Vastaa

  Kiitoksia :) Kyllä löytyy varmasti muutamia käyttämättömiä sekä vähän käytettyjä juttuja, joten tuollainen idea kuulostaa hyvältä! Ja se olisi erilainen arvonta ainakin. Mä voisin katsoa joku päivä ja samalla tehdä hyllyjen siivouksen niin näen paremmin mitä siellä on :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:33h, 18 tammikuun Vastaa

  Sitten tämä postaus tuli juuri oikeaan aikaan!! Ja ihana juttu, että mun postauksista välittyy sinne ruudun toiselle puolelle hyvä fiilis <3 Tämä oli niin kivasti sanottu, että hymy nousi korviin asti, kiitos!:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:34h, 18 tammikuun Vastaa

  Kiitti Johanna :-) He pyysivät mua sähköpostilla! Toki sinne pystyy varmaan itsekin ilmoittautua innokkaaksi vaikka ottamalla yhteyttä heihin sähköpostilla :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:35h, 18 tammikuun Vastaa

  …Kiitos hurjasti ihana :)<3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:36h, 18 tammikuun Vastaa

  Jeii vähän kiva! Mä pyrin tekemään tästä niin mielenkiintoisen, että tämän jaksaisi lukea loppuun ja sen takia sun palaute ilahduttaa mua tosi paljon! Seuraava osa on tulossa jo ensi viikolla :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:38h, 18 tammikuun Vastaa

  Wau kiitos!! :) Niin ilahduttavaa nähdä näin monta positiivista palautetta tästä postauksesta ja sun kirjoittama viimeinen lause osui etenkin muhun! Ihana kuulla ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:39h, 18 tammikuun Vastaa

  Oi kiitos tuhannesti sulle näistä sanoista!<3 Mulla on käytössä Samsung Ativ Book 2, jonka ajattelin pian myydä eteen päin. Sekä puhelimena mulla on iPhone 5 :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:40h, 18 tammikuun Vastaa

  Oikesti! Vitsit sitten tämä postaus on tullut juuri oikeaan aikaan :) Kiva juttu, että löysit tänne ja koet tämän rohkaisevan muita! Joo katsele ihmeessä tarkemmin tätä ;-)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:46h, 18 tammikuun Vastaa

  Iso kiitos sulle ja samoin sinne myös hyvää viikonloppua! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:48h, 18 tammikuun Vastaa

  Oii mahtavaa, että sä oot jo kiinnostunut näkemään seuravaan osan:) Se on tulossa jo ensi viikolla! Aw kiitos :) Mä käytän tähän kyllä tuhottomasti päivittäin aikaa, mutta on tämä vaan niin iso osa elämää eikä tätä ilman osaisi enää edes elää! Tästä on tullut osa päivittäistä rytmiä ja niin rakas harrastus ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:50h, 18 tammikuun Vastaa

  Wow kiitti!! Tosi kiva nähdä näin monta innokasta, jotka odottaa jo seuraavaa osaa :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:54h, 18 tammikuun Vastaa

  Voi kiitti paljon Jenni…♥ Hei vitsit, että oon iloinen kun nyt jo odotatte seuraavaa osaa! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:57h, 18 tammikuun Vastaa

  Jee oon niin iloinen, kun tästä tykättiin! Seuraava osa on tulossa jo ensi viikolla :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:00h, 18 tammikuun Vastaa

  Kiitoskiitos Eveliina! Oi miten kivasti sanottu <3 Mun on tarkoitus jakaa tällä mahdollisimman paljon inspiraatiota, joten ilo kuulla että oon onnistunut siinä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:02h, 18 tammikuun Vastaa

  Suuren suuret kiitokset sulle tästä :) Ihana kuulla, että pidit mun vastauksista ja seuraava osa on tulossa jo hyvinkin pian ;)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:12h, 18 tammikuun Vastaa

  Jooo ei haittaa vaikka ei koske postausta! Aina saa kysyä :) Eli mulla on niistä pelkästänsä vaan positiivista sanottavaa <3 Ne liimautui tosi hyvin ihoon ja hetken kesti löytää itselle se sopiva kohta, johon ne kiinnitetään. Mutta kun se löytyi niin tuntui kuin ei olisi ollenkaan rintsikoita :D Kannattaa ottaa isompi koko, koska silloin se peittää enemmän. Niiden ei tarvitse olla aivan rintojen alhaalta kiinni eli on tärkeää, että se peittää puolesta välistä ainakin ylös päin ja silloin ne myös istuu parhaiten :) Mulla ne peitti juuri puolet rinnasta ja kokonaan rinnan yläosan. Suosittelen kyllä niitä! Oikean koon löytäminen saa ne myös tuntumaan paremmilta päällä :) Kysy vaan jos tulee vielä jotain mieleen – Autan mielelläni :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:14h, 18 tammikuun Vastaa

  Niin on! Se on oikeasti tosi iso ja vaikuttava osa elämää ja sitä kameraa ei periaatteessa voi unohtaa vaan ne hetket täytyy tallentaa :) Tosi kurja kuulla, että oot sen takia lopettanut bloggaamisen, mutta kiva kuitenkin että teet Youtubeen videoita :)! Paineita kuvista tulee kyllä melkein päivittäin, mutta ihana kuulla että sä ajattelet tästä noin ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:14h, 18 tammikuun Vastaa

  Kiitos paljon Aada :) Ihanaihana kuulla, että tämä postaus toi inspiraatiota ja vinkkejä sulle<3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:15h, 18 tammikuun Vastaa

  Ooh kiitos hirmuisesti! On kiva nähdä, että tämä oli mielenkiintoinen aihe ja että näin moni on tästä pitänyt :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:17h, 18 tammikuun Vastaa

  Hei huippua, että oot tuota mieltä :) Yritin tehdä vastauksista mahdollisimman mielenkiintoisia, joten hyvä että onnistuin siinä. Jatko-osa on tulossa aivan pian :p!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:19h, 18 tammikuun Vastaa

  Kiitos! Ooh tämä oli sitten hyvä postaus ja juuri oikeaan aikaan :) Kiva jos tämä yhtään sai sua rohkaistumaan! Kiitos tuhannesti ihanista sanoista :)<3

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 01:17h, 19 tammikuun Vastaa

  Moi! Löysin sun blogin Facebookin kautta ja täytyy sanoa, että sulla huokuu intohimo tähän hommaan ja saa itsekin kiinnostumaan lisää. Itselläni postaus on takunnut tietokoneongelmien takia kamalasti ja se vetää vähän kyllä intoa alaspäin… Myös se, ettei vaan panostuksesta huolimatta oikein mitään tapahdu on vähän turhauttavaa, kun kommenttejakaan ei tule kun yksi parissa kuukaudessa vaikka yritän aina parhaani. Mutta ei ollut tarkoitus vain valittaa omasta epäonnistumisesta, vaan sanoa että tää kyllä saa yrittämään vähän lisää, postausideoitakin on kasaksi asti. (: Sait musta seuraajan bloglovinissa!

  Privaattikamaa.blogspot.fi

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:23h, 19 tammikuun Vastaa

  Kiitti vastauksesta! Pitääpä treenata vielä jos löytyisi oikea kohta ja jos ei löydy, ostan isommat.. Sitä vielä kysäisen, että tukivatko ne?:D siis että eivät ole yhtä tyhjän kanssa vaan oikeasti myös tukevat, kunhan ne on hyvin kiinnitetty:)

 • Avatar
  Nena Sofia
  Posted at 15:59h, 19 tammikuun Vastaa

  Oi kun oli mielenkiintoinen postaus :) Vaikka itse bloggailenkin ihan toisenlaisesta aiheesta, pystyin silti samaistumaan moneen juttuun :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:05h, 21 tammikuun Vastaa

  Oi että Saija! Tämä postaus antoi minulle rohkaisun tönäisyn blogin aloittamiseen. Olenhan sitä jo sitä miettinyt pitemmän aikaa !

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:11h, 22 tammikuun Vastaa

  Voi eikä mikä kommentti!! Ihan mieletöntä saada näin posiitivista palautetta<3 Tosi kiva, että oot huomannut mun intohimon tätä kohtaan :) Ää ikävä kuulla, että sulla on into bloggaamista kohtaan laskenut :( Bloggaamisessa maltti on valttia eli vaikka joskus saattaa tuntua siltä, että kukaan ei lue tai kommentoi niin pikkuhiljaa se lähtee siitä nousemaan, kun on vaan kärsivällinen :) Toivottavasti sun into blogia kohtaan nousee pysyvästi ja mä pidän ainakin peukut sulle pystyssä! Oi tervetuloa seurailemaan :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:12h, 22 tammikuun Vastaa

  Ooh kiiiiitos!<3 Niin ihana kuulla, että vaikka aiheet on erit niin pystyt silti samaistumaan näihin (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:14h, 22 tammikuun Vastaa

  Oikeasti! Aivan mahtavaa ♥ Vitsit, että tämä sun kommentti piristi mua! Tuntuu, että oon selvästi tehnyt jotain "oikein". Hurjan paljon tsemppiä sulle bloggaamiseen! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:31h, 27 tammikuun Vastaa

  Ei voi olla totta! Sun tekstejä on kopioitu tai ainaki toi yks kohta "Millaista blogia sä tykkäät lukea? Mä luen tosi paljon lifestyleä sekä sisustusblogeja! Mä tykkään itse monipuolisuudesta sekä siitä, että samanlaisia postauksia ei oo peräkkäin liian montaa. En tykkää katsoa päivittäin asukuvia tai lukea päivittäin eri reseptejä vaan, kun on tasapainossa kaikkea niin se miellyttää mua eniten." toi löytyy Pienä unelmia elämästä blogista uusimmasta postauksesta :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:51h, 28 tammikuun Vastaa

  Millainen on hyvä blogi sun mielestä?Raikas, yksinkertainen ulkoasu, aktiivinen postaustahti, monipuoliset postaukset, mielenkiintoinen kirjoittaja, paljon erilaisia postauksia, myös lukijoiden toiveita sekä mun mielestä sellaiset blogit on parhaita, joista hehkuu ruudun toiselle puolelle sen kirjoittan kiinnostus blogia ja bloggaamista kohtaan ♥ -> siis toi kohta niin on aikalailla Emilianki postaukses

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:03h, 28 tammikuun Vastaa

  Mä luen Emilia blogia, mutta en löytänyt mistään tuollaisia kohtia :o Onko ne siinä videolla vain oonko mä vaan sokea :D? Jos teistä toinen viitsisi linkittää kyseisen postauksen niin olisin kiitollinen :) Tiedän, että Emilia lukee myös mun blogia, mutta tämä kuulostaa kyllä kummalliselta :o

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:07h, 29 tammikuun Vastaa

  21. Millainen on mielestäsi hyvä blogi? Mun mielestä sellaiset blogit on parhaita, joista hehkuu ruudun toiselle puolelle sen kirjoittajan kiinnostus blogia ja bloggaamista kohtaa. Postuakset ovat monipuolisia, lukijat huomioidaan, aktiivinen postaustahti ja tietysti mielenkiintoinen kirjoittaja, johon on helppo samaistua. Blogista löytyy juttuja pintaa syvemmältä. – > eiks toi oo aika samanlainen vai kuvittelenks mä? :D sun blogi on kyl ihan paras et siinä ei oo valittamista!!<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:30h, 29 tammikuun Vastaa

  Kyllähän tuo kieltämättä muistuttaa aika paljon mun kirjoitusta :o Tai kun luin tuon niin tuli mieleen ihan oma teksti, mutta en tiedä onko se kopioitua vai voiko kyseessä olla puhdas sattuma… :s

  Aww ihanasti sanottu! Kiitos kovasti :) Oli niin kiva pieni piristys kommentin loppuun <3

Post A Comment