Chunky camel coat

IMG_0784se

Heiii! Vitsit miten aika rientää… Edellinen ja tämä viikko on ollut niin paljon täynnä erilaista ohjelmaa ja tekemistä, että hyvä kun on kerran päivässä ehtinyt istua rauhassa alas. Mutta toisaalta se on vaan hyvä niin ei oo ainakaan tekeminen loppunut kesken Tälle päivälle kalenteri näytti kuitenkin pitkästä aikaa typötyhjää ja kävi niin hyvä tuuri, että mulle sattui myös samaan kohtaan vapaapäivä. Eli tämä päivä on vietetty mahdollisimman rennon kaavan mukaan!

003

IMG_1007s Päivällä hoitelin blogijuttuja sekä lähdettiin käymään kuvaamassa pitkästä aikaa mun päivän asu! Viime aikoina on ollut niin jäätävän kylmä, että olin aivan innoissani kun sain kerrankin lähdettyä pihalle ilman paksua talvitakkia ja pipoa :D Tämän päivän hyvä onni vaan jatkui, nimittäin asukuvia räpsiessä myös aurinko ilmestyi näkyviin Tälläiset aurinkoiset talvipäivät on kaikista eniten mun mieleen!

IMG_0931s

IMG_0779ds

Puin päälleni rennon simppelin kamelin värisen takin, luottofarkut, uuden puhtaan valkoisen neuleen sekä lämpöisen villahuivin piristämään asua  Vaikka kuinka syksyllä puhuin, että kyseinen kamelin värinen takki pysyy käytössä vain syksyn ajan niin täytyy perua puheet – Tämä nimittäin soveltuu hyvin myös talveen ja tänään tämä päälle ehti jopa tulla kuuma! Kuuluu mukaan niiden harvojen takkien kategoriaan, joka menee ympäri vuoden säällä kuin säällä.

vat-004

IMG_0929s

Jacket Gina Tricot | Knitting Gina Tricot (new) | Jeans Gina Tricot | Shoes H&M; | Scarf Mulberry | Bag Longchamp | Bracelet Marc Jacobs | Sunglasses Rayban

Tuo kuvissa takana oleva jäätynyt aita tuo mun mielestä näihin kuviin kivan talvisen ”efektin” Kuvattiin nämä asukuvat aivan keskustassa ihmisten keskellä ja siinä samalla oli hauska katsoa miten paljon katseita sekä ihmettelyitä kuvien räpsiminen saakaan aikaan! Mulla taisi nimittäin olla parhaimmassa kohdassa jopa kymmeniä tuijottavia silmäpareja ympärillä – Se on hassua, että pelkästänsä kameran vilahtaminen saa jotain tälläistä aikaan :-D

Mutta asiaan eli mitäs te piditte: Iskeekö tämän päiväinen asu teihin?

113 Responses to “Chunky camel coat”

 1. Ihana takki <3 Mistä tuo on? :)

 2. Avatar Jere sanoo:

  Toi takki on kyllä älyttömän magee! Lähikuvassa näyttää mukavan rennolta mutta samalla sitten noissa kauempaa otetuissa kuvissa tyylikkäältä

 3. Ja millainen tuo neule on? Oot niin nätti <3

 4. Avatar Mirror sanoo:

  Mä oon jotenkin vierastanut muita kuin valkoisia ja mustia takkeja, ehkä osittain sen takia että oon jotenkin tosi huono yhdisteleen kaikkia muita minkään kanssa :D Mutta sulla toi takki näyttää tosi hyvältä, samoin kuin koko asu! Ihana kun sä kokeilet tälläisiä asioita joita mä oon arkaillut hankkia, niin saan sellasta pientä rohkeutta että "ehkä mäkin sitten joskus…" :D

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäät<3 Se on niin kivan rento, mutta pysyy hyvin mallissaan! Ja se on ostettu Ginasta :)

 6. Avatar Jenna sanoo:

  Vauu, aivan ihana asu ja noi värit sopii keskenään tosi kivasti. <3 Aurinkoisella säällä on kaikista parhain kuvata ku silloin onnistuu kuvat parhaiten ja ei näissäkään oo moittimista. :)

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Oon niin samaa mieltä sun kanssa Jere :) Se on päällä myös kivan rento, mutta kuitenkin se on niin paksu että pysyy hyvin muodossaan ja istuu päälle – Ehdottomasti yksi niistä harvoista takeista, jossa yhdistyy nämä kaikki :-)!

 8. Avatar Emilia sanoo:

  Vauuu saija!! Sä kaunistut kyllä päivä päivältä vaan enemmän<33 Oot niiin kauniiis<3 Haluaisin tuon saman takin, mutta niitä ei oo enään missään :/// Tykkään asukokonaisuudesta siis ihan kympillä<3 Ja nainen kuin hoikkanen olet :ooo<3 Ihana tunnelma kyllä näissä kuvissa!

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Se on sellainen paksua neulosta oleva valkoinen neule, jossa on kiva leikkaus takana :) Aww kiitos ihana Heidi <3!

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  mistä kengät ?

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voi Saija! Mä oon ettiny kamelin väristä takkia kissojen ja koirien kanssa! Onko sulla hajua et mikä ton nimi on tai oisko tota viel ginas? Pakko saada:D viimeks sait mut ostaa sen ikean rahin,sitten HL:n pipon ja kaulahuivin sit timssit ja tää viel :D tää sun blogi vaa antaa nii paljo inspiraatioo et mää köyhdyn tän taki:DD

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Voi eikä, tosi harmi kuulla :s Mutta mä olin kans samanlainen vielä joskus vuosi sitten! En käyttänyt kuin mustaa, tummansinistä tai valkoista väriä takeissa, mutta jotenkin nyt on mieli muuttunut aivan täysin :) Erityisesti beige ja valkoinen on mun mieleen nyt. Ooh kiitos kovasti! Ja kiva kuulla, että nämä mun kokeilut tuo sulle rohkeutta ja ehkä säkin hetken päästä rohkenet kokeilemaan jotain uutta väriä :p

 13. Avatar S O N J A sanoo:

  Ihana asu! Sulla on todellakin postausbuumi päällä, mutta se ei todellakaan haittaa. Sun postaukset on niin ihania ja piristää aina huonompaakin päivää !(: Pakko vielä kysyä kun itse oon metsästänyt istuvia farkkuja ja nuo Ginan farkut näyttävät kivoilta, muistatko mitä maksoit niistä?

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  oi vitsi kuinka raikas mutta samalla niin ihanan tyylikäs asu! <3
  noi kengät oli aivan ihanat!!

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Suuren suuret kiitokset sulle Jenna :) Niin kiva kuulla, että tämä asu iskee suhun noin hyvin <3 Ja joo totta! Saisi aurinko alkaa näyttäytymään jo vähän useammin :)!

 16. Aa joo , mulla on tollainen raidallinen :)

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Ääää! Eiii <3 Oot kyllä niin positiivinen pakkaus, että huh huh :) Voi eikä… Sitä on nyt taas netissä saatavilla, mutta ei tässä värissä enää. Ne myytiin silloin heti joka paikasta loppuun :( Niin huippua, että sä tykkäät näistä kuvista ja mun mielestä kans näihin tallentui tosi kiva talvisen aurinkoinen tunnelma:) Kiitos hirmuisesti sulle <3!

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on H&M;:stä :')

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Ootko! Eikä :/ Tämän takin nimi on Hanna Knitted ja sitä on jälleen saatavilla, mutta ei enää tässä kamelin värissä :s Toki kannattaa vielä yrittää bongailla jos näitä olisi jäänyt joihinkin myymälöihin :) Mitää eikä!! Niin ihana kuulla, että mun blogi tuo sulle noin paljon inspiraatiota :) Tälläisen kommentin jälkeen ei voi kuin hymyillä iloisena <3 Mutta myös ikävää, että tämän takia menee rahaa :s Joku muu sanoi kans joskus samaa :D! Mä pidän sulle peukut pystyssä, että löydät vielä tämän takin :p

 20. Avatar Minna sanoo:

  Oi että, tää asu on jotenkin aivan ihana! ♥ Värit on varsinkin just eikä melkein! Tuon värinen takki ois mullakin etsinnässä :)

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Sonja! Hihi joo niin on :D Inspiraatiota tuntuu olevan vaikka kuinka paljon ja ideoita tulee, mutta se on vaan hyvä :p Vitsit miten ilo kuulla, että mun postaukset piristää sua <3 Nuo on ihan parhaat farkut! Ehkä parhaimmat, jotka mulla on koskaan ollut ja niin pehmeät. Nämä maksoi 29.95€ :)

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Olipas se piristävästi sanottu, kiiiiiitos paljon <3 Niinpä! :) Luulin aluksi, että nuo kengät olisi epämukavat jalassa… Noh olin aivan väärässä, nimittäin niillä voisi kävellä vaikka kuinka pitkän matkan väsymättä :-D

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Mä kans katoin sitä raidallista, se oli myös kiva! :)

 24. Avatar Janette sanoo:

  Ihana asu, en tarkoita pahalla mutta olisi kiva jos kaikissa kuvissa ei olisi aurinkolaseja. Oot niin nätti ilman! :)

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei mulle tuli mieleen kun tänään jo kahdesta blogista luin tosta ihmisten tuijotuksesta julkisella paikalla, niin olis kiva kuulla miltä se tuntuu olla siinä kuvattavana, kun kaikki ei varmaan näistä blogitouhuista tiedä/ymmärrä ja tuijottelee ym. Tulipas sekavasti sanottua tuo mutta kunhan kyselen:D Ja hei oon rakastunu tohon huiviin, niin kivat värit!

 26. Avatar Oona sanoo:

  Tosi kiva asu! :)

 27. Avatar Saijis sanoo:

  ….Voi ei kiitos :)! Oon niin otettu ♥ Ja kiva juttu, että suhun iskee kans nämä tässä näkyvät värit! Tuollaiset kamelin väriset vaatteet näyttää vaan niin hyvältä :)!

 28. Avatar Anonyymi sanoo:

  onko toi takki siis sellanen, että sillä pärjää ihan hyvin ulkona vaikka olis pakkasta? :-) kun ite oon myös pohtinut pitäiskö ostaa toi, vai ei. ihania kuvia! <3

 29. Avatar Anniina sanoo:

  Toi asu!♥ Ei epäilystäkään etteikö iskisi!

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hämmentäväa, kun avasin tän blogin ja näin, että oot ottanu asukuvat suurinpiirtein mun pihalla :—D

 31. Avatar Anonyymi sanoo:

  Minä en sano tätä nyt pahalla ja makunsa kullakin mutt näytät sairaalloisen laihalta… Tai siis laihemmalta kun yleensä? Vanhemmissa kuvissa oot paljon terveemmän näkönen :c
  Ja toistan, tarkoitus ei ollut loukata.. :C

 32. Avatar FiaMaria sanoo:

  Ootko hankkinyt jotain liukuvärjäystä (vai mitä onkaan) sun hiuksiin vai onko ne ollut kauankin? Ihana asu niin rento ja simppeli mutta silti toosi kaunis. Kivaa kun postauksia tulee vilkkaaseen tahtiin niitä on niin kiva lukea. <3

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  Wau – mikä asu! Ihan super tyylikäs, rento ja mukavan näköinen, ehdottomasti nappivalinta :-)

 34. Avatar Pihla R sanoo:

  Löysin sun blogin tänään ja tää on tosi kiva! :) ihanan valoisia kuvia ja muutenki tosi positiivinen ja iloinen fiilis täällä! Myös toi tän päivän asu näyttää oikeen hyvältä, ihanan raikas!

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  tuoko nuo kengät paljon lisää pituutta? :)
  tykkään sun postaustahdista, aina piristys päivään!

 36. Avatar Essi Jensa sanoo:

  Voi kun ihana asu! <3 Ja kengät ovat myös erittäin ihanat!!

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Minkälaista kangasta toi takki on?
  Jos tuo on sama mitä oon ite ginassa kattonu niin se on musta enemmänki neule kuin takki :o no anyway oli mitä oli niin näytät upeelta *-* :)

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  aivan ihana tommonen basic-asu! :') rakastan tota takkia. vaikka oon aika nuori, ni voisin silti pitää tuota takkia, koska se on samaan aikaan hyvin elegantti, mutta myös rennon näköinen. toivottavasti ymmärsit! :D muutenkin väriyhdistelmä on niinku just eikä melkein täydellinen! :') samoin ku sun blogis ;) oot ihana! :')

 39. Avatar Mia Maria sanoo:

  Oot niiin kaunis! :)<3 Ihana asu! :)

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Voi mä en tajunnutkaan, että olisin voinut ottaa ne joihinkin kuviin pois :s Mutta muistan tämän ensi kerralla! Ja kiitos hurjasti sulle Janette :)

 41. Avatar Petra sanoo:

  Ihana asu. Ja tosi kiva kaulahuivi.

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Aijaa joku muukin on huomannut sen :'D Se on nimittäin alkanut yleistymään, että ihmiset jää tuijottelemaan ja mä epäilen kans tuota samaa syytä eli blogijutut yms. muut kuvailut on vielä niin outoa joillekin :) Mutta se tuntuu hassulta ja aluksi siihen oli vaikea tottua! Siinä on vähän hämillään, kun ei tiedä mitä ihmiset ajattelee siitä touhusta :D Yrittää vaan olla mahdollisimman rennosti ja keskittyä siihen kuvaamiseen niin yleensä ihmiset silloin poistuu paikalta ja tajuaa, että se on ihan normaalia mitä me tehdään :)!

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  Eikös sulla vielä oo lomaa? :o

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiva, kun pidit! Kiitos tuhannesti :)

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Joo kyllä pärjää johonkin -10 asteen pakkaseen jos laittaa paksun neuleen alle :) Mutta jos on yli tuon niin sitten voi olla vähän hankalaa tai mä oon ainakin sellainen vilukissa, että jäädyn heti :-D Suosittelen kyllä! Se menee melkein ympäri vuoden, joten sille on varmasti myös käyttöä :) Iso kiiiiiitos…<3

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos sulle paljon! Mieltä lämmittävää kuulla tälläistä palautetta :) ♥

 47. Avatar Anonyymi sanoo:

  Katsoin just samaa ja totesin apua.. Sä oot kaunis tuollaisena, ei sun Saija tarvi muuttua♥

 48. Avatar Roosa sanoo:

  Aivan ihana asu, just mun makuun! Oikeestaan kaikki tossa asussa vaan kolahtaa haha :D Mikä noiden farkkujen malli muuten on nimeltään?

 49. Avatar Anni sanoo:

  Oisko korkkarit + väljähkö yläosa joka tekee? :) ainakin mun mielestä ne hoikentaa jalkoja
  Mutta ihana asu ja postaus ylipäätään, vielä kerran: ihana huivi <3 kerrankin niin aurinkoista talvella että voi laittaa aurinkolasit :-D

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Häh eiiii xD Hups! Voi olisit sattunut paikalle, kun kuvattiin niin olisit voinut tulla moikkaamaan :p

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Kaksi ensimmäistä anonyymiä: Kyllä mä oon muutaman kilon laihtunut, mutta en mielestäni kuitenkaan liikaa :) Enkä oo tarkoituksella mitenkään muuttamassa kroppaa, ikävä kuulla että ajattelette noin :s Ei oo kuitenkaan mitään hätää :)

  Toinen anonyymi: Joo kyllä tuo yhdistelmä varmasti hoikentaa jalkoja entisestään :) Aww kiitos sulle paljon ja tuo huivi… Niin ihana <3 Älä muuta sano! Meinasin hyppiä onnesta, kun sain laittaa aurinkolasit pitkästä aikaa :-D

 52. Avatar Anonyymi sanoo:

  Näytät aivan Ozzy Osbournelta noiden lasien kanssa.

 53. Oi mulla on toi sama takki mut vaan valkosena ja se on kyllä mun lemppari! :)

  Tosi ihana asu muutenkin!

 54. Avatar Saijis sanoo:

  En oo värjännyt näitä vaan huomasin itsekin, että tuollainen pieni liukuvärjäys on tullut itsellään :-D Iso kiitos sulle näistä sanoista :) Oon niin iloinen siitä, että tämä mun aktiivinen postaustahti on teidän mieleen! Tykkään tästä niin paljon, että pyrin päivittelemään joka päivä :)<3

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Vaude kiitoskiitos sulle!! Niin mieltä piristävää kuulla tälle asulle näin iloinen vastaanotto :-))

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Ooo vähän kiva, että löysit tänne :) Ja huippua, että ajattelet noin! Suuri kiitos ja tervetuloa mukaan seurailemaan <3

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä ne muutaman sentin tuo :) Tai ainakin jonkun vierelle seistessäni huomaan pienen eron normaaliin pituuteen. Wau miten kiva, että pidät mun postaustahdista :) Mä aion pitää sen aina aktiivisena! Ja kiiiiiitos :')

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitti kovasti :) Nuo kengät <3! Niin mukavat jalassa, että niillä kävelisi vaikka kuinka pitkiä matkoja :p

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Joo se on sellaista tositosi paksua neulosta, mutta luokitellaan silti takiksi :) Tai ainakin Ginankin nettisivuilla se on takki-nimellä! Oih suuri kiitos sulle tästä, tälläiset pienetkin sanat piristää älyttömästi ♥ :)

 60. Avatar Anni Suvisuo sanoo:

  Todella ihastuttava takki :)

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Jee tosi kiva nähdä, että näin moni pitää tästä asusta! Tuo on totta :) Takki on myös rento päällä, mutta pysyy hyvin muodossaan ja näyttää elegantilta ja ymmärsin hyvinkin mitä tarkoitat :) Tämä oli tosi kivasti sanottu! Suuren suuret kiitokset sulle <3 Tälläisestä palautteesta tulee niin positiivinen fiilis :)

 62. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kamala luuranko oot nykyään:(

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana sinä, kiiitos tuhannesti :) Ja ilo kuulla, että tämä oli mieluinen asu<3

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän! Voi tuo kaulahuivi on niin ihanan pehmeä ja menee moneen eri asuun :)

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon pitänyt nyt kaikki lomat, joten ei oo valitettavasti enää :/

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Onko! Et tiedäkkään miten kiva oli kuulla tämä :) Mä kans tykkäsin tästä asusta tosi paljon ja tässä tiivistyy kaikki lempparit yhtä aikaa <3 Farkkujen malli on nimeltään Alex Jeans :)

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Haha olipas se hauska vertauskuva :–D Mutta ei kai nyt sentäs aivan kuitenkaan :p

 68. Avatar Eveliina sanoo:

  Kylläpäs kolahtikin tämä asu ja kovaa! Aivan upea asu ja muutenkin tosi onnistuneet kuvat :) ♥

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Eii se valkoinen on myös aivan ihana <3 Tai mä voisin kyllä ottaa tämän takin kaikissa mahdollisissa väreissä ;-) Niin ihana päällä ja näyttää hyvältä! Kiitos paljon Janina(:

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano! Näinkin yksinkertainen takki voi olla niin ihana ja kivan näköinen :) <3

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Niin kurjaa kuulla tälläistä… :( Mun mielestä taas mun kroppa on muuttunut kivaan suuntaan ja näyttää terveeltä :)!

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Aivan ihana kuulla, että ajattelet noin! Vautsi kiiitos sulle paljon Eveliina ♥ (:

 73. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana asu ja tuo huivi <3

 74. Avatar Janni sanoo:

  Tosi kaunis asu ♥ Ihastelin tota takkia sillon jossain aiemmassa postauksessa, niin hyvän värinen j sopii sulle kuin nakutettu! Sulla on vaan niin hyvä maku Saija! :) Munkin silmään näytät kyllä hiukan kaventuneen (et missään nimessä näytä miltään sairaalloiselta niinkuin yllä kommentoitiin, siro ja kaunis kroppa sulla on!) mutta oli silti ihana lukea vastauksesta ettei asian suhteen ole hätää, sitä jäin ensimmäisenä ajattelemaan – oot super kaunis ja pääasia että voit hyvin ♥ Toivottavasti et käsittänyt mua väärin, en halua arvostella kenenkään kokoa enkä "osoitella sormella" – kaikki kun on omalla tavallaan kauniita, sinä erityisesti!! :)

 75. Avatar Sirpale sanoo:

  On kyllä niin sopivan värinen takki sulle ja kaikki sopii toisiinsa :)

 76. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus ja ihana asu:)

 77. Avatar Sinituuli sanoo:

  En ymmärrä, mistä kaikki tämä laihuus haukkuminen tulee. Mielestäni näytät terveen hoikalta. Ja taas kerran ihana ja tyylikäs asu!

 78. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi huivi on ihana! <3

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Oiii kiitti ano :) Ihana nähdä, että sä pidit<3

 80. Avatar Kata sanoo:

  Ihana asukokonaisuus taas! ♥ Oij aurinkolasit ♥_♥

 81. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos kovasti ihana Janni ♥ Oon samoilla linjoilla sun kanssa tuon värin suhteen! Se on nimittäin aivan ihana ja yllättävän helppo käyttää vaikka päivittäin :p Ei en käsittänyt väärin ollenkaan vaan musta on kiva huomata, että te ootte huolehtivaisia ja kiinnostuneita mun hyvinvoinnista. Mulla ei oo mitään hätää ja muutama kilo on tippunut ihan huomaamattani :) Voin tällä hetkellä tosi hyvin ja oon itse asiassa tyytyväisempi mun kroppaan mitä aikaisemmin. Kiitos vielä kerran sulle ja sun kommentti vaan osoitti, että oot huolehtivainen ♥ :)

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Tosi kivasti sanottu :) Kiitti tuhannesti! Mä kans ihastuin tähän väriyhdistelmään – Niin simppeli, mutta raikas :p

 83. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle tästä aamun piristyksestä :')

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Joo tämä asia tuntuu olevan nyt esillä täällä, mutta kaikki on hyvin eikä oo mitään hätää :) Ihana kuulla, että sä ajattelet noin! Munkin mielestä mun kroppa on terveellisen näköinen ja ehkä vähän hoikempi, mutta ei kuitenkaan sairaalloisen laiha :s Kiitos ja mukavaa, että asu on sun mieleen:)!

 85. Avatar Saijis sanoo:

  Äää niin on :> En oo päivääkään katunut sen ostamista! Ehdottomasti yksi parhaimmista ostoksista koskaan <3

 86. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh kiitos ihanuus :) Olin eilen niin innoissani, kun sain ensimmäisen kerran kesän jälkeen käyttää kunnolla aurinkolasia :D ♥

 87. Avatar Anonyymi sanoo:

  Linkkaa blogisi postauksen blogit missä…?

 88. Avatar Anonyymi sanoo:

  miksi pitää aurinkolaseja talvella?

 89. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana asu! Ja on niin mukavaa, kun kirjoittelet usein tänne :) Mää olisin niin innoissani, jos kirjoittelisit tänne viime hetken ostoksia postauksen! :)

 90. Avatar Eveliina sanoo:

  Superi asukokonaisuus! Voisin itsekin pukeutua samanlaiseen :)

  http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

 91. Avatar Nelli sanoo:

  talviset aurinkoiset päivät on ihania ♥ & tosi ihana asu sulla jälleen ♥ jännä miten oot keränny niin paljon katseita hah :-D

 92. Avatar Anonyymi sanoo:

  tosi kiva asu, meidän tyylit kyllä natsaa yksiin! näyttääpä muutes jalkasi tosi kapeilta, johtuukohan se housuista, lumesta, muokkauksesta vai mistä :o ? anyway tosi kiva asu, as usual :-)

 93. Avatar Anonyymi sanoo:

  myös jalkojen asento vaikuttaa paljon! :-)

 94. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miks matkit iiristä XD

 95. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei toi on tosi ärsyttävää ku anonyymi tulee sanoo tollalailla sillä kokemusta on joten olkaa hiljaa anonyymit!!!

 96. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aivan ihana asu! Pakko vielä sanoa että vastaat tosi ystävällisesti kommentteihin jotka yrittää olla ilkeitä esimerkiksi toi luuranko kommentti, arvostan todella paljon! Moni bloggaaja ois varmaan ottanu tonki itteensä, mutta sä otat tommosetkin kommentit tosi hyvin vastaan! :)

 97. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on esitelty jo tammikuun ensimmäinen päivä :) Postaus löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/01/linkita-blogisi-postauksen-top-10.html

 98. Avatar Saijis sanoo:

  Samasta syystä kuin kesällä? Näissä mun laseissa on uv-suoja eli se on suoja silmille ja aurinkolasit näyttää myös kivalta :)!

 99. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :) Ja mahtava kuulla, että aktiivinen postaustahti on sun mieleen! Mä rakastan bloggaamista niin paljon, että haluan myös päivitellä tätä usein <3 Hei katso uusin postaus, julkaisin juuri tuon toivomasi postauksen ;-))

 100. Avatar Saijis sanoo:

  Oooh kiitos hurjasti! Tämä oli niin kivasti sanottu :)<3

 101. Avatar Saijis sanoo:

  Ei en matki ketään :) Oon ostanut tämän takin jo alkusyksystä ;) Postaus siitä löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/10/kameli-takissa.html?m=1

 102. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hah miten vääristynyt kuva sulla on terveestä kropasta!? Jos tuollainen laiha tikkuvartalo on susta terveen näköinen niin huhhuh.. oikeasti surullista miten kuihtuneelta näytät :(

 103. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hah miten vääristynyt kuva sulla on terveestä kropasta!? Jos tuollainen laiha tikkuvartalo on susta terveen näköinen niin huhhuh.. oikeasti surullista miten kuihtuneelta näytät :(

 104. Avatar Saijis sanoo:

  NIIN ON ♥ Vitsit miten paljon mä tykkään niistä ja jos koko talvi olisi pelkkiä aurinkoisia päiviä täynnä niin ei tulisi edes kesää ikävä… :s Haha joo! Hetken aikaa sai katsella ympärille, kun siinä oli eri ikäistä porukkaa vauvasta vaariin :-D

 105. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia paljon ja huippua, että meidän tyylit menee niin yhteen :) Joo mä oon laihtunut muutaman kilon, joten voi johtua siitä sekä ainakin tiukat farkut korostaa kapeutta entisestään :)!

 106. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä mä syön edelleen :) Oon muutaman kilon laihtunut ihan huomaamattani, mutta ei oo mitään hätää! Ei oo tarkoitus laihduttaa tai mitään muuta sellaista :)

 107. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos anonyymi näin piristävästä kommentista <3 Mä tykkään bloggaamisesta paljon ja yksi tämän homman parhaimmista asioista on kommentteihin vastaaminen :) Osaan ottaa kritiikkiä vastaan ja tosi harvoin mikään negatiivinen kommentti satuttaa vaan osaan jättää ne omaan arvoonsa :) Kiiiiitos sulle paljon näistä sanoista! Tälläinen palaute tuo vaan entisestään sellaista rohkeutta olla oma itsensä :)

 108. Avatar Saijis sanoo:

  Ei oo mitenkään vääristynyt kuva vaan mä en oo tahallani laihduttanut tai yrittänyt muuttaa kroppaa, joten silloin on mun mielestä kyse terveen näköisestä kropasta. Kyllä myönnän, että ero esimerkiksi viime kesään on suuri, mutta mulla ei oo silti mitään hätää vaan edelleen syön :)!

 109. Avatar Saijis sanoo:

  Mmm totta :s Tämä asia näyttää olevan pinnalla nyt täällä, mutta mä muistutan että ihan terve oon ja edelleen myös syön :)

 110. Avatar Anonyymi sanoo:

  woow upea asu ja upea sinä! :) sopii todellakin tuo takki myös talvikäyttöön!!

 111. Avatar Saijis sanoo:

  Wow itsellesi näin upeesta kommentista :) Piristit paljon mun iltaa <3 Ja totta! Ei mitään ogelmia kylmyyden tai materiaalin kanssa :p

 112. Avatar Taru sanoo:

  Oi että miten kiva asu♥ Voisin kuvitella samaisen takin omaankin vaatekaappiin, etenkin kun se on noin käytännöllinen!

 113. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjan paljon Taru ♥ Joo! En oo varmaan koskaan nähnyt yhtä käytännöllistä takkia kuin tämä on :)!

Kommentoi