IN // OUT part 7

Mulla tuntuu tällä hetkellä olevan inpisraatio tämän blogin suhteen huipussaan ja uusia postausideoita tupsahtelee mieleen päivittäin Lista erilaisista tulevista postauksista vaan kasvaa kasvamistaan ja nyt olisikin vuorossa uusi osa yhdelle suosituimmalle kirjoitukselle eli IN ja OUT-postauksen seitsemäs osa tulee tässä:

14387748360_9b9fafb070_z

in ja out

Ponchot

Oon tänä talvena nähnyt monta inspiroivaa kuvaa Weheartissa ihanista paksuista ponchoista/muista viitoista Kävin tänään Lindexillä kokeilemassa yhtä tummansinistä, jossa oli valkoiset raidat ja kovasti mietin, että pitäisikö se käydä nappaamassa huomenna. Tälläiset on niin rentoja päällä, mutta samaan aikaan niin tyylikkäitä!

Pilalle menneet asukuvat-003

Lasinen muki
Haha nyt tulisi vähän erikoisempi juttu mukaan :’D Nimittäin mä oon hurahtanut näihin älyttömän suloisiin mukeihin (?) ja oon nyt viime viikon yrittänyt metsästää tälläistä, mutta missään ei oo tullut vastaan vasemmanpuoleista kahvallista versiota… Tälläiseen olisi niin kätevä tehdä erilaisia smoothieita! Jos joku teistä sattuu tietämään mistä noita voi löytää niin laittakaa ihmeessä vinkkiä kommenttiboksiin.

IDKUVA-001

Beauty Blender

Tämä pieni pinkki meikkisieni ehti vilahtaa eilisessä meikkipostauksessa, nimittäin mä oon ottanut tämän mukaan päivittäiseen käyttöön. Meikkisienellä tulee tosi tarkkaa jälkeä, se pysyy hyvin kädessä eikä se ime niin paljoa meikkivoidetta itseensä kuin muut meikkisienet Kätevä ja niin syötävän söpö!

14553740716_c9648f97b5_z

Pilalle menneet asukuvat-006

Eyeliner tarrat
Oikeasti? Mitä kaikkea sitä vielä keksitään :-D Mä käytän harvoin mitään liimattavia kynsiä tai ripsiä ja suurin syy on se, että en luota niiden pysyvän paikoillaan… En osaa kuvitella, että tälläiset eyeliner tarrat pysyisi koko illan rypistymättä tai irtoilematta. Lopputulos voi olla yllättävän kiva, mutta käytännöllisyys tuntuu haastavalta!

Pilalle menneet asukuvat-009

Kingi-sarja

Tiedän, että yhden jakson perusteella on vaikea saada kokonaista kuvaa sarjan hauskuudesta, mutta yksi jakso sai ainakin mut pettymään ja viime päivinä niin Facebookin etusivu kuin Iltalehti on täyttynyt kaikenlaisista kirjoituksista kyseisestä sarjasta. Mitäs mieltä te ootte in vai ehdoton out?

Pilalle menneet asukuvat-007

Venytykset
Joskus vielä hetki sitten tälläiset pienet näytti hyvältä joidenkin korvissa, mutta nykyään tuntuu että kaikilla menee venytykset yli. Joka paikassa näkee myytävän vain isompia ja isompia venytyskoruja… Mä en voisi kuvitella itselleni tälläistä ja harvoin myös kenellekkään muulle.

Kertokaa ihmeessä löytyykö teiltä samoja suosikkeja ja inhokkeja?

Kuvat: Weit

95 Responses to “IN // OUT part 7”

 1. Avatar Essi sanoo:

  Noi venytys korvikset sopii kyllä tavallaan joidenkin tyyliin hyvin, mutta mä oon aina kammonnut niitä! Mun omia korvalehtiä alkaa vihloa, kun nään jollakin muulla tuollaisia! :DD

 2. Avatar Emilia sanoo:

  Mä oon kans yrittänyt etsiä tuollaisia "mukeja" mutta oikeasti en löydä mistään!! Aina instagrammissa ihastelen noita kuvia :D haha! Mä en oo oikeen koskaan ymmärtänyt noita venytyksiä :s

 3. Avatar Saijis sanoo:

  Joo sellaiset pienet sopii joillekkin tosi hyvin :) Äää eikä :-D Haha voi ei! Mulle tulee kans sellainen ahdistava tunne, kun näen jollakin sellaisen ison venytyksen:D

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Sama!! Vitsit mä kans Instagramissa ja Weheartissa ihastelen noita, mutta miksi mistään ei löydy :< Haluan <3 Joo sellaiset isot varsinkin on vähän outoja :s

 5. Avatar Susanna sanoo:

  Samaa mieltä oon ! Toi "venytysbuumi" tais vähä lähtee käsistä ja nyt se tuntuu todella OUT- jutulta.. :D kiva postaus taas ! :)

 6. Avatar Neajulia sanoo:

  Noita "mukeja" ainakin saa Clas Ohlsonista :)

 7. Avatar Sara sanoo:

  Mä ostin oman mukin viime kesänä ihan K-marketista! :D Itseasiassa sen sai kaupan päälle kun osti 6-packin garagee. En ees kauheesti välitä kyseisestä juomasta, mut oli pakko ostaa, kun se muki vaan jostain syystä houkutteli haha. Ihana, et joku muukin ymmärtää niitten päälle! :D

 8. Avatar Minna sanoo:

  Noi mukit on niin ihania! Niitä oli Balilla yhdessä ravintolassa ja rakastuin siellä niihin ihan täysin ♥ Mäkin oon ettiny niitä suomesta mutta en oo missään törmänny,,

 9. Avatar Johanna sanoo:

  Hei mä ostin mun tommosen mukin clas ohlsonista! Maksoi kai 3e :-)

 10. Avatar Johanna sanoo:

  oi nuo pinkit meikkisienet on ihania!<3 näin samantyyppisiä emotionissa, ja miettiny pitäskö itekki hommata :-3 ja oon samaa mieltä nuista venytyskoruista et joillaki menee ihan yli ne mutt semmoset pienet on ihan jees :-)

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Class ohlssonil oli ainaki jossain vaiheessa noita tollasia mukeja! :) en kyllä tiiä löytyykö enää…

 12. Avatar Sanna-Emilia sanoo:

  Toi kingi oli ehkä suurin pettymys aikoihin, ihan typerä! :D

 13. Avatar Elppi. sanoo:

  Mä oon nähnyt noita rivallisia lasipurkkimukeja Clas Ohlsonilla kesällä! Liekö enää :o

 14. Avatar milla sanoo:

  mulla on tollanen kahvallinen (olipa outo toi rivallinen sana :D) ja se on vissiii clas olsonilta! siin on kanssa kansi ja pilli mut ne saa pois

 15. Avatar Jenna sanoo:

  Mää on täysin samaa mieltä noista out jutuista… yök yök ja yök! :D Mutta in jutut kans toimii, mä oon lämmenny viime aikoina pochoille, ne on niin nättejä ja käytännöllisiä sekä lämpimiä. Ihana päästä käyttämään sitten kun säät lämpenee. :)

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  mun ite olis tarkotus venyttää 20 milliin.. :D ne on vaan hyvännäköisiä mutta mielipiteensä kullakin :)

 17. Avatar Maiju Vuolle sanoo:

  Joo mäkin petyin ihan totaalisesti kingi-sarjan ekasta jaksosta! En lähde kyllä katsomaan muita jaksoja siitä. Sääli, sillä sitä mainostettiin niin paljon :/
  Oon kanssas muistakin näistä just samaa mieltä!

 18. Avatar emmi sanoo:

  Hyiii, tulee niin mieleen yks tuttu, jolla on korvissa niin isot venytykset että nyrkki mahtuu läpi… :o mutta ihana postaus ja mahtavat kuvat ❤ sun blogi on vaan jotain niin täydellistä ❤

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  Chalss ohlsonilla oli niitä mukeja vai miten se kirjotetaan :-D

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kannattaa tsekata Clas Ohlson – siellä mä ainakin oon tollasia mukeja nähny ;-)

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kuvien lähteet!

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itselläni on 6mm venytys, enkä haluaisi venyttää yhtään lisää :D liian isot on liian isot. 10mm on max. Joka näyttää vielä hyvältä omistallaan :)
  pitää myös muistaa että venytykset eivät aina palaudu. Mulla on palautunut toinen korva ihan hyvin :)

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  Musta tu tuu että tigerissä vois olla! En oo ihan sata varma mut voisin luulla :-) ja oon nii samaa mieltä muista kaikista mutta kingi sarjaa en edes kattonut mutta voisin ihan mielenkiinnosta kattoa! :-D

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus ja kivoi kuvia:)

 25. Itsekin tein juuri pari päivää sitten in & out postauksen ja minultakin nuo venytykset löytyivät out kohdasta :) ja nuo lasiset mukit ja ponchotovat kyllä kivoja! :)

 26. No jopas, nyt melkein osu kaikki kohalleen :) Ponchoista en kyl ihan vielä oo täysin samaa mieltä eli seilaan tällä hetkellä in/out-välimaastossa niiden kanssa. Mullakin on kotona Beauty Blender, mutta se on ollut tossa paketissa jo kaks kuukautta, joten ois ehkä aika ottaa käyttöön :D

  Noi Eyeliner-tarrat on muuten ihan älyttömiä, en tiennyt moisia ees olevan olemassa :D

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tuntuu että nää IN/OUT postaukset on jotenki väkisin tehtyjä :/

 28. Avatar kahvilusikka sanoo:

  Itsekkin olen suunnitellut ponchon ostoa. Toivottavasti niitä alkaisi ilmestymään kauppoihin :)

 29. Avatar Mella sanoo:

  Vitsi oon niin samaa mieltä kaikista mitä tähän postaukseen laitoit! Sain just ihanan ponchon lahjaksi äidiltä tietysti leopardikuosina ja pitäisi siitä laittaa joku kerta päivän asua eli yrittää sovittaa johonkin kokonaisuuteen. :) Tuli nuista lasimukeista vaan mieleen, että jos oikein haluaa säästää niin ostaa vaan suolakurkkupurkkeja tai jotain muuta sellaisia mitä kaupasta saa ja sen käytön jälkeen puhdistaa sen niin ta-daa saman asian ajaa! :D Voi kun muistan joskus mummolassa oli navetan perälle ladottu kaikki tuommoset lasiset purkit (syytä en tosin tiedä). :) Ja Beauty Blender jee! <3 Se on kyllä tosi hyvä tuote! Aika moni ei oikein tiedä siitä vielä kaikkea, niin oon ite suunnittelemassa videota sen käytöstä niin pääsee omat lukijat tietoisuuteen. Sunkin kannattais tehdä tarkempaa postausta! :)

  Mitä tulee nuihin muihin juttuihin niin oon joskus saanut lahjaksi nuita kajaalitarroja enkä oo uskaltanut käyttää… :D Kingin ekan jakson katsoin myös myöhemmin koneelta ja en jaksanut katsoa edes loppuun… Ja venytyksiä en oo ikinä edes harkinnut itselleni! Kavereilla osalla on, mutta joillekkin se sopii ja joillekkin ei. :)
  xoxo Mella

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  oon sun ihan samaa mieltä kaikista! ja pikkuvenytykset menee mun silmissä mutta sitten ku on just tollanen super iso niin ehdoton ei! :D
  ois tollainen Poncho ois niin ihana<3

 31. Avatar Anonyymi sanoo:

  jos Saija joskus löydät ko mukeja niin viittitkö pistää vaikka ostospostaukseen tms mukaan? et niin oo ainut jolla metsästys päällä! :-) <3___<3

 32. Avatar Mirror sanoo:

  Siis mä rakastan venytyksiä, niin isoja ja pieniä mutta pakko sanoo et tunneleina isot venytykset ei näytä niin hyvältä :/
  Tollaset mukit on ollu mulla etsinnässä, samoin kuin beauty blender. Ponchot vois olla kans kivoja, mutta tuntuu jotenkin oudolta ostella niin talvisia vaatteita jo nyt, vaikka lunta onkin vielä maassa reilustikin :D

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  hahah, muuten samaa mieltä mutta Kingin nostasin IN-osioon, muhun tommonen idioottiaivotnarikkaan- show uppoo täysin..:-D ei ihan kaikki tietenkään mut esim kuvassakin oleva Akun esitys oli upee :p

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heippa, Clas ohlsonilla ainakin oli noita kesällä kun ostin tollaset kahvalliset! -emmi helsingistä

 35. Meillä samat inhokit! Joskus olin vielä ihan hulluna näihin venytyksiin ja edelleen pienikokoset on ihan kivoja joillakin mutta noi suuremmat on jo niin ällöttäviä. En tykkää yhtään noista isomman sorttisista venytyksistä.
  Suosikeista ite en oo ihan vielä ymmärtänyt noitten ponchojen päälle mutta noita lasisia mukeja oon kyllä yrittänyt vilkuilla mutta en vaan oo löytänyt. Myös oon ton Beauty Blenderin hankkimistä harkinnu. :)

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  Olin kyllä tosi pettynyt Kingiin, odotin paljon kun oli noin lupaava näyttelijäkaartikin:s mutta nää sun in/out-postaukset on kyllä toosi kivaa luettavaa<3:)

 37. Avatar Oona Sofia sanoo:

  Mun mielestä noin isot venytykset (mitä noissa kuvissa on) on ihan järkyttäviä. Mulla on itelläni 12mm venytykset, eli suhteellisen pienoiset ja näyttää ihan nappi-korvakoruilta, mutta noin isot (20->mm) ei sovi kyllä kenellkkään :D

 38. Avatar Nelli sanoo:

  nää in-out postaukset on aina kiinnostavia ja kivoja :) ♥ oon niin samoilla linjoilla sun kanssa näiden suhteen! ponchot on ihania, mutta sen sijaan venytyskorut ei iske yhtään :-D toi kingi oli mustakin aika pettymys :(

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Hei vitsit miten ilo nähdä, että oot samaa mieltä näistä ja että tykkäsit postauksesta :p Jep! Se on mennyt tosi paljon yli :D Eikä enää näe kenelläkään sellaisia hienoja pieniä venytyksiä… :/

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Saako!!<3 Ei vitsit pakko heti huomenna käydä katsomassa, kiitos paljon vinkistä :)

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Eiii mä muistan sen kampanjan ja katsoin itsekin silloin sitä mukia :

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on…<3 Ah vitsit, että mä haluan sellaiset! Voi vähän kiva jos niitä käytetään ravintoloissa :) Toivotaan, että jostain löytyisi tuollainen! (:

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Tiedätkö, että mun on pakko heti huomenna mennä sinne :D Ja mitä noin halvalla! Sellainen olisi kyllä niin kiva! :-)

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on kyllä tosi käteviä ja yllätyin ihan miten helppo niillä on levittää meikkivoide yms. muut voiteet :) Oi kannattaa kyllä! Voittaa mennen tullen kaikki muut kokeilemani meikkisienet. Joo tuo on totta… Sellaiset pienet on hienoja ja ne oikeasti jopa sopii joillekin:)!

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Joo muutama muukin vinkkaili tästä ja pitäisi ainakin vielä löytyä! Täytyy heti huomenna suunnata sinne katsomaan :')

 46. Avatar Riikka sanoo:

  Noita tollasia mukeja oli Tigerissa ainakin joku aika sitten :)

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Siis joo :D Mitä ihmettä! Mä odotin, että siitä tulee seuraava menestys Putouksen jälkeen, mutta aika sanattomaksi veti :-D

 48. Avatar Saijis sanoo:

  KIIITOS<3 Voi ei jes! Oon niin kauan etsinyt tuollaista enkä oo tajunnut katsoa tuolta :o Voi tästä oli paljon apua :)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo! Siellä on pakko käydä katsomassa tai sitten tilaan tuon Stockmannin oman :) Tuollainen olisi niin kätevä smoothieisiin! Kiitti vinkistä Elppi (:

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Haha joo se kuulosti kyllä vähän hassulta :D Tuo kahvallinen on paljon parempi! Voi sellainen kansi + pilli systeemi olisi kyllä tosi kätevä. Taidan mennä heti huomenna Clas Ohlsonille katsomaan niitä :-)

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Jei tosi kiva, että sä oot Jenna samaa mieltä näistä! :) Joo oon niin samaa mieltä ♥ Kovasti houkuttaisi osaa joku ihanan pehmeä poncho ja mikä parasta niin ne on ihanan lämpöisiä! Voi kuulostaa kyllä niin hyvältä, sellainen täytyy varmaan hankkia :)!

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Ohoh hui :D Mutta musta on kiva, että löytyy paljon erilaisia mielipiteitä! Joku tykkää ja joku ei, mutta tärkeintä että itse tykkää :)

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä :s Mä kans odotin jotain aivan muuta, mutta lopputulos oli tosi outo? :D Ja vielä se, kun sitä mainostettiin niin paljon että odotukset oli vissiin liian korkealla :/ Oo vähän kiva juttu, että sä ajattelet näistä samalla tavalla!:)

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Mitää apua :D Se menee kyllä jo tosi paljon yli! Awww voi eikä :) Oot kyllä Emmi niin ihanan tsemppaava ja nämä sun kommentit on aina niin ihanan iloisia – Kiitos siitä ♥!

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Jes kiitti! Mä aion mennä heti huomenna aamulla katsomaan onko niitä vielä saatavilla :'D

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Ootte kyllä niin kivoja, kun autatte! Oon etsinyt tuollaista jo hyvän aikaa, joten toivotaan että siellä olisi noita vielä :p

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  Löysin vast vähä aikaa sitte sun blogin ja pakko sanoo et nous kyl heti lemppareitten joukkoon! ihania kuvia ja jotenkii tulee tosi positiivinen olo sun postauksista:) Tykkäsin erityisesti postauksesta jossa kerroit sun tyylin muuttumisesta! tykkään tosi paljo sun tyylistä ja itse kans uudistan vaatekaappini sisältöä:D haluisinkin kysyä sulta vielä, että mitkä on sun vaatekaapin ehdottomia kulmakiviä joita ilman et voisi olla ja millä saisi hyviä asukokonaisuuksia!:) Olisin etsimässä myös itselleni jotain hieman parempi laatuista laukkua,joten osaisitko vinkata jotain;)

  Ihanaa kevään alkua sulle <3

 58. Avatar Pihla R sanoo:

  Noi mukit on parhaita!! Ostin omani Tukholmasta sellasesta paikkaa ku Lagerhaus :) siel oli vaik mitä muutaki ihanaa sisustusjuttua! Clas ohlsonilla oon nähny ainaki samantapaisia.. :)

 59. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä noita meikkisieniä löytää? Olen haaveillut sellasesta jo kauan mutta en ole jaksanut mennä edes etsimään mutta pitääkö se tilata jostakin vai löytyykö ihan normaalista kaupasta?

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Kaikkien kuvien lähteet löytyy postauksen lopusta :)

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Totta! Sun oma näyttää varmasti kivalta ja oon itsekin sitä mieltä, että pienet sopii ja isot ei :D Liika on liikaa! Niin joo tuo on muuten totta :s Se on inhottavaa tajuta, että venytys ei ikinä palaudu jos siinä on aina ollut sellainen iso :(

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Hei totta! Se on kyllä sellainen kauppa, josta näitä voisi saada :) Kiva juttu, että me ollaan näin samaa mieltä kaikista! Tuota Kingiä menee ehkä vielä yksi jakso ja taidan antaa sarjalle "uuden mahdollisuuden", mutta oli se kyllä suuri järkytys :-D!

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Tosi kiva kuulla, että tämä oli mieluinen postaus! Kiitos paljon:)

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Teitkö! Vitsit miten kiva, että muutkin on alkanut tekemään näitä :) Koska näitä on aina niin hauska lukea, täytyykin mennä katsomaan sun oma! Niin on, vielä kun kummatkin löytyisi niin olisin tyytyväinen :p

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Oi mahtavaa!! :) Joo mä kans olin aluksi vähän sitä mieltä, että ei pakosti sovi mulle mutta nyt taas oon sitä mieltä, että sellainen täytyy hankkia :) Haha eiii ihana xD Ehkä sun nyt viimeistään täytyy ottaa se käyttöön! Se on niin kätevä :p Älä muuta sano.. Mua on jo tullut parissa kaupassa vastaan ja joka kerta ihmettelen, että kuka ne on keksinyt :–D

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Aijaa voi eikä :o Tosi harmi kuulla, että susta tuntuu siltä!:( Mä pyrin tekemään näitä aina vasta silloin, kun on ideat valmiina päässä enkä yritä vääntää näitä väkisin :)

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh ne on niin lämpöisiä ja i-h-a-n-i-a <3 Toivotaan, että nyt talven mittaan niitä alkaisi tulla enemmän saataville :)

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  Venytykset on tosi kivoja, ehkei ne tollaseen basic-tyyliin sovikaan :)

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Ootko!! Eikä miten kiva kuulla :) Ja nyt oon kyllä pikkasen kateellinen sun ponchosta :) Voin vaan kuvitella mielessäni miten hyvältä se näyttää leopardisena <3 Hei tuo oli kyllä hyvä idea! Toki haluaisin kahvallisen version, mutta jos mistään ei löydy niin aion testata tuola suolakurkkupurkkia tai jotain muuta saman tyylistä :) Voi Beauty Blender on niin paras <3 Siitä on tullut tosiaan paljon kysymyksiä, joten tuollaisen tarkemman postauksen tekeminen voisi olla hyvä idea! Ja innolla odotan kans sun tekemää videota :p Haha eikä! Nuo tarrat on kyllä niin pelottavia, että en uskaltaisi koskaan kokeilla :D Venytykset sopii kyllä joillekin ja varsinkin sellaiset pienet voi olla hyvinkin kivan näköisiä.

  Kiitos sulle paljon, kun oot nähnyt näin paljon vaivaa tähän kommenttiin! :)

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Musta on niin kiva nähdä, että näin monen eri lukijan kanssa menee ajatukset samalla tavalla :) Ja samoilla linjoilla sun kanssa! Sellainen iso venytys on ehdoton eiiiii :D Niin olisi ja se näyttää kivalta monessa eri asussa <3 Toivottavasti sellainen löytyy:)

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Vähän kiva, että löytyy eri mielipiteitä :) Ja sellaiset pienet näyttää kyllä kieltämättä joillakin hyvältä, mutta isot ei :s Ne menee vähän yli… Hei sitten meillä on samat jutut etsinnässä! Tai Beauty Blender löytyy jo, mutta muki ja poncho tulisi löytää. Mutta koska sää on vielä tälläinen niin hetken voisi vielä odottaa jos kauppoihin ilmestyisi lisää erilaisia vaihtoehtoja =)

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miksi ihmeessä muhun ei uppoa :D Mä tykkään kaikista tuollaisista sarjoista ja just esimerkiksi Putous on mun mieleen, mutta tuo jätti oudon ensivaikutelman :D Ehkä annan sille vielä uuden mahdollisuuden! Haha niin oli, koko jakson paras :p

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Jeiii mä suuntaan sinne heti huomenna! Tuollainen on nimittäin aivan pakko saada :p Niin kätevä ja suloinen ♥

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit miten mukava kuulla:) Ja joo sama täällä! Sellaiset pienet näyttää monella tosi kivalta ja ne sopii joillekin, mutta isot menee yli eikä miellytä ainakaan mua… Mä ajattelin kans vielä pari kuukautta sitten noin ponchoista, mutta nyt mieli on muuttunut ja olisikin etsinnäissä sellainen! Hei suosittelen kyllä tuota Beauty Blenderiä. Ehdottomasti paras meikkisieni ja voittaa ehkä jopa meikkisiveltimen :p

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Sama!! Ne näyttelijät vaikutti siihen sarjaan täydellisiltä, mutta ei iskenyt yhtään :< Ja vielä, kun sitä oltiin mainostettu niin paljon… :( Oo miten kiva, että sä tykkäät näistä :) Kiitos hurjasti ♥!

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Samaa mieltä!! :D Juuri tuollaiset pienet näyttää kivalta, mutta ei missään nimessä isot… Se on kiva, kun ne ei kuulemma aina palaudu ja jos sellaisen ison haluaa pois niin siinä on reikä ja pysyy :s

 77. Avatar Saijis sanoo:

  …Kiitos paljon Nelli ♥ Musta on niin ilahduttavaa kuulla, että näistä postauksista tykätään näin paljon :) Ja vielä kivempaa on huomata, että ollaan samaa mieltä näistä! Kingi oli kyllä niin suuri pettymys, että en tiedä tuleeko katsottua enää yhtäkään jaksoa :-D

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit, kun lähin Tiger on Tampereella :s Ensi kerralla täytyy katsoa sieltä! Kiitos tästä vinkistä Riikka :)

 79. Avatar Anonyymi sanoo:

  Haha, eikä! Taidan olla oikeesti ainoa joka tykkäs tosta kingistä :-D jeps, ei vedä vertoja kunnon viihteelle. Mutta itse ymmärsin ohjelman vähän niin, että näyttelijät menee ihan vitsin kanssa vähän riman alitse ja heittävät mauttomia vitsejä ihan kansan huumoriksi (jotkut vaan tais ottaa liian tosissaan) ;-)

 80. Avatar Saijis sanoo:

  Mitää eii<3 Ihana sinä! Vitsit, että juuri tälläiset kommentit piristää paljon ja näistä tulee niin hyvä fiilis. Sellainen onnistunut :) Vähän kiva kuulla, että varsinkin se tyylipostaus oli sun mieleen! Mun tyyli on muuttunut paljon ja pyrin koko ajan kehittämään sitä, joten on mukavaa, että pystyn jakamaan sillä inspiraatiota myös muille :)

  Vaatekaapin ehdottomia kulmakiviä on tällä hetkellä mulla siniset perus istuvat farkut, valkoinen palmikkoneule, beige/kamelin värinen takki, sitten yksinkertainen valkoinen/musta takki, tikkitakki, muita valkoisia paitoja, ruutuhuivi, pitkä simppeli neuletakki, hattu, mustat saappaat, nilkkurit, kultainen kello sekä koruja :) Noilla saa ainakin kivasti luotua erilaisia asuja! Ja laukkuna voin suositella lämpimästi Michael Korsin omia sekä Longchampin :) Kummaltakin merkiltä löytyy kivoja laukkuja, mutta erityisesti MK:n omat on mun mieleen! Ajattomia, yksinkertaisia sekä näyttäviä eli moneen eri makuun ja laadukkaita :)

  Ihana kuulla, että joku toivottaa kivaa kevään alkua! Jei pian se on täällä :) Samoin myös sulle..<3

 81. Avatar Saijis sanoo:

  Kuulostaa niin unelma paikalta, että tuonne on joskus päästävä kun tulee käytyä Tukholmassa! Vitsit, että harmittaa kun mistään ei tunnu löytyvän näitä :s Tuonne Clas Ohlsonille mä suuntaan heti huomenna :-)!

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Niitä on saatavilla ainakin Stockmannilla sekä erilaisissa nettikaupoissa, mutta oon kuullut että ne rantautuu myöhemmin myös muihin kauppoihin! :)

 83. Avatar Saijis sanoo:

  Oot kyllä oikeassa! Ja vaikka mulla on itselläkin ollut lävistys kasvoissa niin en osaisi enää sitäkään kuvitella takaisin :)

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo mun täytyy tilata jos huomenna ei löydy Clas Ohlsonilta! Kiitos sulle kovasti tästä vinkistä :)

 85. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä :D Mä kans ymmärsin idean jotenkin noin, mutta en silti kovin montaa kertaa nauranut :D Jotkut oli selvästi ottanut sen liian tosissaan, mikä on harmi :/ Mutta mä annan tuolle sarjalle vielä yhden mahdollisuuden! Ehkä mäki alan tykkäämään :'D

 86. Avatar Anonyymi sanoo:

  Munki mielestä toi Kingi sarja oli ihan hirvee! :( Jotenkin niin raivostuttava idea toi, että tietynlaisille ihmistyypeille nauretaan.. Iteki tunnen monia tonlaisia ihmisia, ja niitä kiusataan jo muutenkin koko ajan kun ns. "normaalit" ihmiset naureskelee niille. On surullista, että Suomi on tällaista kiusaaja kansaa, että tollanen hyväksytään telkkarissa, ja että jotkut pitää sitä vielä hauskana! Jotkut sanoo, että otan liian vakavasti, mutten ite ajattele niin. Putous oli mun mielestä hyvä, kun ne hahmot oli selkeästi hauskoja ja todella karikatyyrisiä. Tässä Kingissä sen sijaan vain naureskellaan heikommassa asemassa oleville… :(

  Mut muuten, aivan ihana postaus! :)

 87. Avatar Emilia sanoo:

  vähän tuon lasimukin tyylisiä mukeja jossa o kahva nii niitä on granit nilisessä kaupassa helsingin keskustassa!

 88. Avatar Saijis sanoo:

  Totta… Se on kurjaa, että huumoria yritetään vääntää aroista puheenaiheista :/ Niin ja juuri tuo sun mainitsema asia, että heitä kiusataan mahdollisesti jo nyt niin varmasti myös tämän jälkeen lisää :( Niinpä… En yhtään ihmettele toisaalta miksi tästä tehtiin sosiaalisessa mediassa niin iso "haloo", koskahan onhan tuollainen kiusaaminen väärin :( Putous voittaa tämän 100-0 ja siitä mäki tykkäsin tosi paljon! Täytyy katsoa seuraava Kingin jakso jos se olisi nyt vähän parempi :) Kiitos sulle paljon ja kiva, kun tulit kommentoimaan tästä aiheesta (:

 89. Avatar Saijis sanoo:

  Hei kiitti vinkistä! En ookkaan koskaan tuolla käynyt, joten jos muualta ei löydy niin suuntaan Helsinkiin seuraavan kerran mennessäni niin tuonne :)!

 90. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ehdottomasti voisin laittaa :) Siitä olisi varmasti muille niitä etsiville suuri apu! Kiva idea, kiitti tästä :)<3

 91. Avatar vilu kun sanoo:

  Samoja mielipiteitä löytyy!
  Eyeliner tarrat on ehkä naurettavinta mitä on keksitty. Tietysti näyttää varmasti siistimmiltä jos vain osaa laittaa oikein. Mutta harvan silmän malliin tuskin sopivat. Saati sitten pysyvyys on iso kysymysmerkki

  Itse en oikeaa venytystä tahtoisi. Feikin kyllä aijon laittaa heti kun vain korva sallii sen. Joillekkin sopii venäri mutta niissä liika on aina liikaa. Ja mummo/pappa iällä oikein iso venäri saattaa olla aika karsea näky..

 92. Avatar Anonyymi sanoo:

  (Jos kukaan näitä enää lukee) niin vääksyssä sijaitsevassa Ranskalaisessa kyläkaupassa huomasin tänään noita oikean puoleisia "quattro stradijotain" mukeja hintaan 3,90! Oli siellä kaikkea muutakin ihanaa, eli jos päätät kesällä lähteä reissuun niin toi kannattaa tsekata;) kurkatkaas Facebookissa heidän sivut ♥

Kommentoi