Beauty talk – My everyday makeup products

Meikkijutut on aina ollut mun mieleen niin lehdissä, telkkarissa kuin myös blogeissa, jonka takia niitä on aina välillä kiva kirjoitella myös tänne! Mä oon aina ollut vähän sellainen meikkaaja, joka menee fiiliksen pohjalta Saattaa olla aikoja, että en käytä ollenkaan meikkiä (esimerkkinä koko viime kesä mentiin hyvin ”ohuesti”) ja sitten taas saattaa olla aikoja, että tykkään kokeilla enemmän kaikkia luomivärejä ja tummempia rajauksia. Multa löytyy tarvittavat tuotteet kumpaankin vaihtoehtoon ja ajattelin nyt pitkästä pitkästä aikaa esitellä teille mitä mun meikkipussista löytyy tällä hetkellä.

IMG_0572kkks

Aloitetaan mun henkilökohtaisista suosikkijutuista eli huulista! Mun mielestä jo pelkällä huulipunalla tai kiillolla saa ihmeitä aikaan ja nyt eletään sitä aikaa, kun huulien hoitaminen on erityisen tärkeää. Mun arkinen huulipuna on pehmeän vaaleanpunainen Chanelin kiiltopuna (1.), joka tuo nimen mukaisesti huuliin sopivan sekoituksen sävyä + kiiltoa. Parhaimman kosteutuksen saa aikaan EOS-merkkiset ”pallorasvat” (2.), joista mun suosikkeja on kookosmaito sekä mansikka sorbet Pakkaspäivinä laukkuun tipahtaa mukaan Maybellinen Baby Lips Dr. Rescue (3.), joka syväkosteuttaa sekä tuo huuliin eukalyptuksen viileyttä! Juhlimaan lähtiessä huuliin pääsee joko YSL:n pinkin sävyistä huulipunaa (4.) tai Diorin helmiäistä huulikiiltoa (5.). Viimeisenä Clarinsin pehmentävä huulikiilto (6.), joka on samalla myös ensimmäinen kiilto mistä ei jää huulet inhottavan tahmeaksi…

IMG_0594ls

Meikin onnistuneessa lopputuloksessa on erityisen tärkeää ihon yleinen hyvinvointi sekä kosteutus! 
Kun ne asiat on kunnossa niin kannattaa alkaa kiinnittää huomiota meikkipohjaan. Mä käytän kasvojen tiettyjen osioiden korostamiseen YSL:n valokynää (7.), joka on paras koskaan testaamani Myös luomet on hyvä muistaa pohjustaa ja siihen käytän Bottega Verden luonnonkosmetiikkaa olevaa luomien pohjustusvoidetta (8.). Oon lopettanut kokonaan meikkien levittämisen sormilla (voin suositella lämpimästi teitäkin tekemään saman), joten kaikkien BB-voiteiden sekä pohjustusvoiteiden yms. levitys onnistuu Mariela Sarkiman Iberolle suunnittelemalla meikkivoidesiveltimellä (9.). Yksi kasvojen pohjustuksen ehdottomista lemppareista on klassikoksi muodostunut Lumenen Ihonsävyn heleyttäjä (10.). Meikkivoide taas levittyy kätevästi ja puhtaasti Beauty Blenderillä (11.). Meikkivoiteena on tällä hetkellä käytössä Maybellinen Drem BB-cream (12.), josta löytyy parempi tuotearvostelu täältä. Ja vielä viimeisenä auringon hehkua kasvoille tuo hyvän hinta-laatusuhteen omaava Gina Tricotin aurinkopuuteri (13.).

IMG_0635si

Mä oon luopunut kokonaan yksittäisten luomiväripalettien hamstraamisesta, nimittäin mulla on kaksi kätevää vähän isompikokoista luomiväripalettia. Ensimmäisessä Thebalmin Nude Tude-paletissa (15.) on hieman raikkaampia ja värikkäämpiä sävyjä! Toinen suosikki on Urban Decayn NAKED2 (16.) jossa on kaikki ruskean mahdolliset eri sävyt mitä voin edes toivoa Meikkipussista löytyy myös perus ripsientaivutin (17.), jonka käyttöä yritän vältellä mahdollisimman paljon! Rajauksien tekemiseen oon käyttänyt jo vuosien ajan Maybellinen Master Precise-nimistä nestemäistä eyelineriä (18.) Mun kulmat on niin vaaleat, että lisään niihin aina vähän väriä Rimmelin kulmakynällä (19.). Ripsari on kesästä asti toiminut Lancomen Hypnose Star-ripsiväri (20.), jonka harjaa voisin ylistää loputtomiin :-D

IMG_0741kfOon pienestä tytöstä lähtien ollut innokas lakkailemaan kynsiä ja innostun vielä tänäkin päivänä yhtä paljon uusista herkullisen värisistä lakoista Vaikka mun työ on sellainen, jossa lakka ei pysy kauniina paria päivää kauempaa niin kynsiä tulee silti lakkailtua parikin kertaa viikossa! Oon vuosien myötä testannut monia eri lakkoja, mutta ainoastaan nämä Essien (20.) on ollut parhaimpia lakkoja, joita oon kokeillut. Nämä levittyy helposti, lakkaa tarvitsee laittaa vain yksi kerros ja nämä pysyy kynsissä kauan lohkeilematta. Plussaa myös vielä nopeasta kuivumisesta!

IMG_0662ns

Ja viimeisessä kuvassa näkyy yhteenvetona sekalaisia juttuja, joita kulkee mulla mukana meikkipussissa sekä laukun pohjalla. Vasemmalla puolella alhaalla näkyy ensimmäisenä Beuty Blenderin puhdistusaine (21.), joka on kyllä ihan ehdoton! Tätä käyttäessä meikkisienessä ei ehdi elämään bakteerit/muut pöpöt ja näin ollen myös iho voi paremmin. Thebalmin Balmbini-paletista (22.) löytyy kaikki tarvittavat jutut nopeaan meikkiin tai pieneen ehostukseen – Niin kätevää, kun ei pakosti tarvitse kuljettaa mukana kuin tämä ja ripsari! Tuoksuja mulla kulkee aina laukussa mukana ja tällä hetkellä sieltä löytyy Victoria’s Secretin Bombshell-hajuvesi ja pieni muovinen Love Spell-body mist (23.). Aina silloin tällöin (kun muistan) niin käytän ripsiin Oriflamen ripsiseerumia (24.), jonka pitäisi vahvistaa sekä kasvattaa ripsiä… Kasvua en oo huomannut, mutta ripset tuntuu ainakin vahvemmilta kuin aikaisemmin Onnistun aina kadottamaan mun pinsetit (25.), joten näitä on aina yksi jos toinenkin varalla meikkipussin pohjalla :-D
Siinä olisi pähkinänkuoressa kaikki meikit, joita mä käytän tällä hetkellä! Löytyykö teiltä samoja suosikkeja tai lähteekö näistä jotkut tuotteet testaukseen?

76 Responses to “Beauty talk – My everyday makeup products”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä teet työksesi? Ei paikkaa tarvitse kertoa mutta millasta työtä/millä alalla?

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Tarkkaa paikkaa en halua kertoa, mutta työskentelen kaupassa :')

 3. Avatar Emilia sanoo:

  Aivan mahtava postaus!!!!!!!<33 Mä oon just viime aikoina alkanut siivoileen mun kaappeja ja nakannut kaikki turhat meikit poides! Haluan keskittyä laatuun ja aijon laittaa meikkipussin miltein kokonaan uusiksi :) Tuo NAKED2 paletti mulle onkin tulossa sekä laadukas peitevoide. Paljon uusia juttuja tässä postauksessa oli mulle ja haluaisin näistä kaikki nämä: Chanelin kiiltopuna, YSL:n pinkin sävyinen huulipuna, Diorin helmiäis huulikiilto, YSL:n valokynä, Thebalmin Nude Tude-paletti ja Lancomen Hypnose Star-ripsiväri. Onko ripisiväri testaamisen arvoista? :)) Kiitos tästä postauksesta- sulta taisinkin tätä toivoa :)<3

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus<3 mulla on kans käytössä toi maybellinen dream bb ja se on kyllä yks mun suosikeista ja paljonko tolla lancomen ripsarilla on hintaa kuulostais nimittäin melko hyvältä ja onko se riittoisaa? :)

 5. EOS pallukoita pitäisi jossain vaiheessa kokeilla, mutta Baby Lipseistä en kovin innostunut :)

 6. Avatar Nena Sofia sanoo:

  Vitsit, tosi kiva postaus! Suloisia nuo pallorasvat :) Ja tota ripsaria täytyy testata, mulla on aina kauhee ripsarikriisi :D

 7. Avatar Mirror sanoo:

  Voi vitsit, tosi moni näistä on sellaisia joita mun olisi ollut tarkoitus hommata jo pitkän aikaa mutta se on aina jäänyt… Ehkä jossakin vaiheessa kun on tarpeeksi rahaa voisin metsästää osaa näistä tuotteista jostakin ja hankkia ne itsellenikin! :D

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Olisi kiva saada esittely tuosta Beaty Blenderista! Ja mistä oot löytänyt tuon kookosmaito eosin? :)

 9. Avatar kaisukki sanoo:

  Minkä alan koulun oot käyny?

 10. Avatar Elppi. sanoo:

  Mä niin rakastan noita theBalmin tuotteita *__* Ootko mistä niitä hankkinut? Siis myykö niitä joku liike Suomessa, vai tilaatko mun tapaan ulkomailta (mikä on turhan vaivalloista…)? :)

  Mä niin tykkään sun meikkipostauksista!

 11. Avatar Vivianna sanoo:

  Mites toi kohta 14 noista meikkisiveltimistä, ku oot unohtanu kirjottaa sen? :)

 12. Avatar Anni sanoo:

  Aivan ihana postaus, lopussa pieni "eii" huuto kun luin "viimeisessä kuvassa…" :-D ja löytyy samoja, love spell, beauty blender, naked (tosin3), essie, dr.rescuet… Täytyy testata tuota ginan aurinkopuuteria, mitä se oikein maksaa tiedätkö? :-)

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sulla on aivan ihana blogi! Odotan aina innolla uutta postausta :) Minkä sävyinen Chanelin kiiltopuna tuo on? On niin herkullisen värinen, että tekis mieli itsekkin hankkia..

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihana postaus, meikki jutut kiinnostaa aina!
  mistä oot ostanu ton raidallisen eos-huulirasvan? itselläni on myös oranssi eos, ihana tuoksu, heti nousu lempparihuulirasvaksi<3

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Ää eikä ihana sinä!! Niin kiva kuulla, että tämä postaus oli noin paljon sun mieleen <3 Voin sanoa, että laatuun keskittäminen kannattaa ja varsinkin meikeissä :) Chanelin kiiltopuna on ollut mulla kesästä asti melkein päivittäisessä käytössä ja vieläkin se näyttää siltä kuin se olisi uusi :) Sitä täytyy nimittäin laittaa niin vähän! Ja nuo muutkin sun mainitsemat jutut on ehdottomasti testaamisen arvoisia kaikki :) Mutta erityisesti suosittelen kyllä tuota Lancomen Hypnose Star-ripsaria, en oo koskaan kokeillut yhtä hyvää! Sopivan tumma, helppo levittää juuri oikean kokoisella harjalla ja pysyy ripsissä kauan :-) Ihana kuulla, että tykkäsit tästä ja kiitos itsellesi toivomuksesta <3

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset:) Vähän kiva kuulla, että sä oot kans tykännyt siitä! Se on just sellainen sopivan peittävä ja kevyt :> Tuo ripsari on noin 30€ ja siitä vähän ylöspäin riippuen mistä ostaa! Mä ostin omani kesällä laivalta ja nyt se alkaa vedellä viimeisiä eli reilun puolen vuoden se kestää :) Tosi riittoisa ja harjalla tulee juuri oikea määrä ripsaria <3

 17. Avatar FiaMaria sanoo:

  Mistä oot ton pienen VS hajuveden ostanut ja maksoiko minkä verran, kiva postaus :-D

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Joo testaa ihmeessä! Voittaa kyllä mun mielestä kosteutuksessa Baby Lipsit, joten oon varma että sä myös tykkäisisit näistä! :)

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Hei vitsit miten kiva juttu, että sä tykkäsit tästä!! :) Haha tiedän tunteen… Mulla kans tuntui olevan aina sama ongelma, mutta tämän ostamisen jälkeen ei oo enää ollut sitä :p

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Onko! Voi vähän kiva, että meillä on sitten näin samanlainen maku :) Tässä postauksessa tiivistyy kaikki mun tämän hetken lempparit ja voin kyllä jokaista suositella lämpimästi<3 Oi toivottavasti saat ne pian itsellesi :')

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä kuulostaa kivalta idealta :) Katsotaan jos tekisin siitä oman postauksen tai vaikka tuotearvostelun! Ja EOS:in kookosmaidon ostin vähän aikaa sitten Kicksistä:)

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Opiskelin kolme vuotta liiketaloutta eli valmistuin merkonomiksi :)

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  Todella kiva postaus! Noi Essien kynsilakat on kyl tosi kivoja ja tommonen Baby Lips mulla kulkeekin yleensä laukussa mukana. Oon miettiny et EOSsin vois kyllä hommata kun niitä on niin paljon kehuttu. :D Pakko vielä sanoa että munkin suosikkijuttu/alue (miksikäsitänyvoisnimittääxD) on myös ehdottomasti huulet. Huulten laittamiseen kun ei mene yleensä kauaa ja se tuo kuitenkin sitä jotain lookkiin. :)

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä noita ihania EOS "pallorasvoja" saa? :) saako ihan perusmarketeista?

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Sama täällä ♥ Ne on niin raikkaita ja hyvä hinta-laatusuhde! Kaikki on tilattu Bangerhead-nimisestä verkkokaupasta, joka on on suomalainen eli kannattaa ehdottomasti katsoa sieltä :) Siellä on laaja valikoima! Oi vähän kiva, kiitos hurjasti :)

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Mitääh! Kirjoitin siihen tekstin, mutta se on näköjään kadonnut johonkin :( Lisään sen kohta uudestaan :>

 27. Avatar hapsu sanoo:

  Jess, kiva kun saa kuulla muitten mielipiteitä kosmetiikasta, että sitten tietää kannattaako ostaa. :-) Mulla on kans tommonen Diorin huulikiilto Princess- sävy, tykkään. Ja Chanelin huulipuna löytyy punaisena. Oon miettinyt YSL:n valokynää tovin, onko se OIKEESTI niin hyvä ?! :D Plus mistä oot löytäny Ysl Rouge Volupté-huulipunan ja Naked-paletin? Tuntuu siltä että joka paikassa myydään niitä Ysl:n kiiltopunia vaan…

 28. Avatar Ansku sanoo:

  Ai niin kun vaate, meikki vai ruoka?:)

 29. Avatar Anne H sanoo:

  Miksi et tykkää levittää meikkejä sormin? Olen ymmärtänyt, että monet meikkitaitelijatkin luottavat paljon käsien saamaan lopputulokseen. Itse sovellan sekä suteja että sormia, mutta en näe kummankaan vaihtoehdon olevan erityisen paljon parempi kuin toinen. Ihan vaan mielenkiinnosta kyselen :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun mielestä dr.rescue baby lipsit on ihan liian ylihypetettyjä.. Ne ei ees oo niin kauheen tehokkaita, oon testannut monia tehokkaampia huulivoiteita! Itellä mulla on kaikkia baby lipsejä kai yhteensä 5 kappaletta ja kaikki niistä on ostettu ulkomailta ennen ku ne edes rantautu suomeen. Ei ne hoitavat iskeny pari vuotta sittenkään, mutta ne väriä tuovat electrot (musta pohja & värikäs teksti) on kivoja koska ne antaa väriä ja niissä on tosi kivoja sävyjä, että jos joskus meet ulkomaille niin ostappa kokeeksi. Ainakin jenkeistä, Lontoosta ja Berliinistä saa oman kokemuksen perusteella, mut varmasti melkeen kaikkialta muualtakin! :-)
  Toi victorias secretin bombshell on kyllä ihanan tuoksuinen, mulla on se sama! ♥

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Eiii ihana!! :D Ilahduttavaa nähdä, että sä pidit tästä niin paljon :) Ooh vähän meiltä löytyy monia samoja lemppareita! Ginan aurinkopuuteri on ollut kyllä niin positiivinen yllätys eikä sillä oon hintaa kuin jotain 4-5€ :)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  …Aww ihana kuulla tälläistä :) Kiitos paljon ja kiva, kun odotat jo uusia postauksia <3 Tuo on kyllä niin herkullinen, että kannattaa ;-) Sävyä ei valitettavasti näy tuosta pakkauksesta (se oli siinä pahvissa), joten en osaa sanoa… Mutta näistä ei oo montaa samanlaista sävyä, joten toivottavasti löydät sen vielä! :)

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Oooh kiva tietää, että oot innokas lukemaan näitä myös jatkossa:p Mä nimittäin tykkään meikkijutuista myös älyttömästi! Mä ostin sen vähän aikaa sitten Kicksistä ja niin ihanan kosteuttava, mutta ehkä myös vähän pehmeämpi kuin muut EOS:in rasvat…♥ :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Se on tullut sellaisessa kuuden pienen body mistin pakkauksessa ja se on tilattu joskus kesällä Nordicfeeliltä, mutta tarkkaa hintaa en osaa sanoa :s Tätä settiä ei ymmärtääkseni oo enää saatavilla… :/ Kiitos hirmuisesti :)!

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  mistäs oot ostanut tuon victorias secretin? kaverilla on myös tuollainen pieni ja mun makuun se olisi tosi kiva! ne tavalliset on niin isoissa "purkeissa" että vie paljon tilaa ja saattaa kestää liiankin kauan että siihen melkein kyllästyy! tosi ihana tämän sun blogi ja ihanaa kun kirjoittelet näin usein :)

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  mistä noi ripsien taivuttimet on ostettu? :)

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moikka! Voitko linkata sivuston josta tilaisit meikkisiveltimesi?:) ja tuliko ne mistä ja oliko tullia tai korkeat toimituskulut? Huikea blogi! jatka samaan malliin!

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Niin ihana kuulla, että sä pidit tästä :) Oi vähän kiva, että löytyi jo tuttuja lemppareita! Noita EOS:in huulirasvoja voin kyllä suositella lämpimästi <3 Vaikka ne on vähän arvokkaita niin säilyy pitkään, tuoksuu hyvältä ja kosteuttaa huulet pehmeäksi :) Joo tuo on totta! Huulten meikkaus on nopeasti tehty, mutta jo pienillä teoilla saa paljon aikaan ;)

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Ei saa ainakaan vielä :/ Mutta näitä myydään ainakin Kicksissä sekä Keskisellä =)!

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Huippua, että tästä postauksesta on noin konkreettista hyötyä :)! Voi sellainen Chanelin huulipuna punaisena on varmaan myös aivan ihana :) Ja joo on! Tuo YSL:n valokynä voittaa kyllä kaikki muut testaamani esim. Lumenen, Maybellinen yms. :) Ja YSL:n Rouge Volupté-huulipuna on tilattu Nordicfeel-nimisestä verkkokaupasta :) Ja Nakedin paletti on saatu lahjaksi, joten sen ostopaikkaa en osaa sanoa :/ Mutta kannattaa kurkkailla tuota Nordicfeeliä, siellä näkee usein noita huulipunia <3

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Joo oon kans huomannut saman :) Mutta musta tuntuu, että sormilla meikatessa lopputulos ei oo niin hyvä ja oon kuullut, että niistä tarttuu ihoon paremmin epäpuhtauksia kuin esim. meikkisiveltimestä. Mutta voin olla väärässäkin :)

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Noo kyllä ne ehkä vähän on! Ja myös kaikki muutkin Baby Lipsit, mutta noista Dr. Rescue-rasvoista mä oon tykännyt paaaljon enemmän kuin normaaleista :) Tykkään erityisesti siitä viilentävästä vaikutuksesta! Hei nuo kuulostaa niin hyviltä :p Ehdottomasti täytyy joskus ulkomaille mennessä ostaa noita! Just, kun kaikki sävylliset on erityisesti mun mieleen :) NIIN ON! Herkullinen tuoksu, joka on samaan aikaan raikas mutta makea ♥

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Se on sellaisesta kuuden pienen body mistin pakkausesta ja se pakkaus on Nordicfeeliltä :) Mutta enää niitä ei vissiin oo saatavilla :s Kannattaa googlettaa jos jostain muualta saisi vielä :) Joo totta! Ne on paljon kätevämpiä kuin isot ja menee pieneenkin laukkuun. Ihana kuulla tälläinen piristys ja kiva, kun aktiivinen postaustahti on sun mieleen!:)

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on muistaakseni Sammydress-nimisestä verkkokaupasta :)

 45. Avatar Vilma sanoo:

  En oo tainnut vielä kertaakaan tänne kommenttiboksin puolelle eksyä, mutta oli nyt oli kyllä pakko tulla kehumaan sua! :-) Sulla on aivan mahtavia kuvia täällä blogin puolella, mikä tekee siitä tosi mielenkiintoisen, kivan kirjoitustyylin lisäksi! Sun tyyli on todella ihana ja asukuvatkin on aina laadukkaita! Ihailtavaa, että jaksat panostaa tähän näin paljon :-) Odotan aina joka päivä innolla uusia postauksia, haha ;-D

  Ihanaa talvenjatkoa sulle Saija <3

 46. Avatar Saijis sanoo:

  http://www.sammydress.com/

  Joo ne on tuolta :) Ei tuu tulleja jos ei osta yli 25 dollarilla ja toimitus on ilmainen! Aww kiitos sulle hurjasti :)<3

 47. Avatar Emilia sanoo:

  Kiitos kun avasit asiaa paremmin :)<3 meikki ostoksille siis! Tiiätkö löytyykö noita ihan esim. Stokkalta vai täytyykö tilata jostain? :)

 48. Avatar ANNI MARIA sanoo:

  Oon etsinyt täydellistä pinkin / vaaleanpunaisen sävyistä huulipunaa ja tuo YSL:n näyttää juuri siltä! :) kiitos vinkistä! Myös nuo luomiväripaletit voisin hamstrata itselleni! :D Isadoran Matte Chocolates paletti mulla onkin ja se on kyllä tosi hyvä, mutta varsinkin tuo Naked 2 kiinnostaisi! :) onko väreissä paljon pigmenttiä ja pysyvätkö hyvin silmäluomilla koko päivän?

 49. Avatar Liisa sanoo:

  Osaatko sanoa mikä tuon Essie-kynsilakan sävy on joka on tuossa ylärivissä toinen vasemmalta? :) Ihana postaus, tykkäsin kovasti!

 50. Avatar Anonyymi sanoo:

  Olis kiva kuulla sun mielipide noista naked-paletin luomiväreistä? Onko ne oikeasti hintansa arvoiset? Haluisin kovasti ostaa, mutta opiskelijan budjetille ehkä hieman kalliit! Toisaalta haluan mielummin panostaa laatuun! :)

 51. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus kuten aina! :) Sain vinkkejä jopa omaan meikkipussin sisältöön, kun se kaipais nyt totaalista uudistusta. Jäi vielä sen verran kysyttävää, että minkänimiset sävyt ovat nuo Essien vaaleanpunainen (tummempi yksilö) ja vaaleansininen? Olen juurikin alkanut keräillä Essien lakkoja, testasin yhtä ja oli todella hyvä – nyt hakusessa olisi juurikin vaaleanpunainen ja -sininen! :)

 52. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sä oot laittanu numeron 20 kahesti peräkkäin:D

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus:)

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ovatko noi sammydressin silvetimet hyväkuntoisia?

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heippa oon edellinen ano.. onneton kun olen niin linkkaatko vielä ne samat siveltimet mitä sinä ostit?:D

 56. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heippa! Ei liity mitenkään postaukseen, mutta ajattelin jos sä osaisit neuvoa. :) Sheinsidellä on nimittäin nyt nettisivuillaan Buy 1 get 1 free, mutta miten toi toimii! Oon tuskastuneena täällä yrittänyt lisätä kaks tuotetta ostoskoriin mutta silti ottais molemmista hinnan. En löytäny mitään koodiakaan kai? Sori kun vaivaan ja kiitos etukäteen! :)

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  Niinkun Saija sanoi, hän ei kerro tarkempaa paikkaa. :-)

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei Vilma!! Aivan ihanaihana kommentti :) Vitsit, kun luin tämän niin heti tuli hymy huulille ja ei voi kuin ilolla vastata sulle <3 Mahtavaa kuulla, että ajattelet noin! Ei voi kuin iloita, että multa löytyy sunlaisia lukijoita :) Juuri tälläiset kommentit nostattaa vaan inpisraatiota tätä blogia kohtaan :) Kiitos tuhannesti ja ihanaa talvenjatkoa myös sulle <3!

 59. Avatar Anonyymi sanoo:

  Vinkkinä anonyymiltä toiselle! Kurkkaa (nettisivut, löytyy ihan googlettamalla) Makeup Revolutionin oikeestaan identtiset paletit (iconic-sarja). Hinta aivan älyttömän halpa laatuun nähden ja arvostelujakin löytyy netistä. :) itse olen ollut erittäin tyytyväinen!

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo on niin täydellinen!! :) Ihanan hempeän vaaleanpunainen <3 Ja joo kannattaa joskus testata tuota Nakedin luomiväripalettia, siinä on nimittäin kaikki sävyt niin ihania että valinnanvaikeus iskee :D Värit on tosi pigmenttisiä ja ne pysyy mulla ainakin luomissa hyvin koko päivän! Käytän lisäksi vielä luomen pohjustusvoidetta, joka parantaa pysyvyyttä entisestään :p

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Joo se on Sunday Funday :) Kiitos hirmu paljon Liisa! Huippua, että tälläinen postaus oli erityisesti sun mieleen (:

 62. Avatar Saijis sanoo:

  On!! Ehdottomasti jokaisen pennin arvoisia <3 Pigmenttisiä sekä säilyy luomella pitkänkin päivän ajan :) Joo oot oikeassa… Ne on tosi arvokkaita :s Mutta myös kestäviä! Ja laatu on jotain ihan eri luokkaa muihin luomiväreihin verrattuna :')

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitoksia :) Hei tosi kiva, että sait vinkkejä myös omaan meikkipussiin ja jo pienikin uudistus tekee sinne varmasti hyvää! Tuo tummempi vaaleanpunainen on Boom Boom Room ja vaaleansininen on Rock on the Boat :) Oih ne on kyllä niin hyviä ♥ Ja nuo sävyt on tosi kivoja, tuossa vaaleansinisessä on hieman kimalletta mukana :-)

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Ohooo hups! Mitäköhän oon ajatellut xD

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos hurjasti! :)

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä mä oon ainakin tykännyt :) Pehmeitä ja levittäminen onnistuu niillä helposti! Suosittelen kyllä lämpimästi eikä oo edes paha hinta ;>

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Mun mielestä se menee niin, että kun klikkaat sitä mainosta jossa puhutaan siitä niin sen alle avautuvat vaatteet kuuluu kyseiseen kampanjaan :) Toivottavasti tämä onnistuu! Ja ei ollut yhtään vaivaa, kiva olla avuksi (jos olin) :)

 68. Avatar Maria M sanoo:

  Aivan täydellinen tuo Chanelin huulipunan sävy! Mikä onkaan kyseinen sävynumero, kun kuvasta ei aivan saa selvää mikä numero hylsyn pohjassa on? Kiitos jos ehdit katsoa ja vastata :).

  Löysin blogisi vasta hiljattain – sinulla on upeita ja inspiroivia kuvia, muun muassa jouluiset kuvat olivat aivan ihania :)!

 69. Avatar Anonyymi sanoo:

  Paljonko tuo ripsiväri maksaa? ♥

 70. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei! Kyselin aiemmin tuon postauksessasi olevan Chanelin huulipunan sävynumeroa, mutta en tiedä tuliko kommentti perille kun tietokoneeni takkusi samalla. Mikä mahtaa siis olla tuo huulipunahylsyn pohjassa oleva sävynumero? On nimittäin täydellisen sävyinen minun makuuni :).

 71. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiitos vastauksestasi! :) tuli vielä mieleen, että mistä oot tilannu/ostanu sun palettisi? Kun mua lähinnä tilaamisessa pelottaa että saisin feikkiversion tai sitten kuljetuksessa se että ne tulis perille ihan tuusannuuskana! haha! :D

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Se on niin täydellinen! Sävynumero on 68 Candeur :) Kyllä ehdin ja kiva, kun tulit kysymään! Ihana myös kuulla, että oot löytänyt tänne ja ajattelet noin :) Kiitos hurjasti ♥

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Se on noin 30€:n nurkilla puolin ja toisin ♥ Riippuu vähän ostopaikasta:)

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Ää voi eik :s Sun kommentti ei oo ainakaan tullut perille :( Mutta hyvä, kun laitoit uudestaan! Eli sävyn numero on 68 ja nimi Candeur. Ja oon sun kanssa niin samaa mieltä: Aivan ihana sävy ja näyttää huulilla myös hyvältä ;)

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Ei mitään :) Oon saanut sen lahjaksi, mutta ymmärsin niin että se on tilattu jostain nettikaupasta, joka oli kuitenkin Suomeksi. Kannattaa ihmeessä googletella ja jos löytyy joku luotettavan näköinen kauppa niin sen lisäksi on hyvä googlettaa muiden kokemuksia siitä niin uskaltaa luottaa paremmin. Tämä oli ainakin tosi hyvin pakattu ja aito tuote! :)

Kommentoi