Tyylinmuutos vuodessa

Pilalle menneet asukuvat-001

Jos joku olisi vuosi sitten näyttänyt mulle kuvan tästä päivästä ja siitä miltä näytän niin en olisi varmaan ikinä uskonut sitä… Vuosi 2014 toi mukanaan muutoksia työelämään, asuuntoon, ihmissuhteisiin, mutta ehkä suurimman muutoksen tittelin tällä kertaa vie mun tyyli. Aloin toissa päivänä selaamaan blogista Outfits-tagia, joka pitää sisällään ehkä jopa sata erilaista asua ja siinä se todellisuus näkyi vasten ruutua Tajusin ensimmäistä kertaa, että miten paljon vuodessa on ehtinyt tapahtua.

Pilalle menneet asukuvat

Vielä viime vuoden alussa etsin selvästi itseäni, tyyliä sekä kokeilin välillä jopa liikaa rajoja… Vaatekaupoista lähti mukaan joskus heräteostoksia, luulin pitäväni joistakin vaatteista, mutta hetken päästä ne jäi käyttämättömäksi kaappiin enkä oikein osannut varautua vaatekriiseihin. Vuoden alussa pukeuduin paljon tummiin sävyihin, collegeihin, nahkaan sekä muihin erikoisempiin juttuihin. Keväällä muutos alkoi kuitenkin pikkuhiljaa näkyä ja päätin yhtäkkiä laittaa koko vaatekaapin uuteen uskoon!

Pilalle menneet asukuvat-002

Kesällä muutos alkoi näkyä jo isommin jokapäiväisissä asuissa ja onnistuin myymään blogikirppiksellä kaikki vaatteet, joita en ollut käyttänyt pitkään aikaan! Aloin kiinnittämään huomiota vaatteiden määrän sijasta laatuun ja ajattomuuteen. Vaatekriisit unohtui ja aloin olla tyytyväinen tyyliini Niin hassulta kuin se kuulostaakin, mutta aloin tuntea suurta luottamusta itseeni.

IDKUVA

Tuntuu, että oon menossa tyylin kanssa koko ajan vain parempaan suuntaan ja vaatekaappi on alkanut muodostua niistä yksinkertaisista, klassisista ja ”sopivan” erikoisista vaatteista. Tästä on hyvä jatkaa! Mutta asiaan eli miellyttääkö teitä eniten postauksen alussa näkyvä vanha tyyli vai tämä nykyinen uusi tyyli?


102 Comments
 • Avatar
  Emilia
  Posted at 20:56h, 09 tammikuun Vastaa

  Nykyinen ehdottomasti :)<33 vauu nään kyllä muutoksen :) vaikka kyllä tykkään osasta tuosta ekankin kollaasin asuista <3

 • Avatar
  Emma
  Posted at 21:01h, 09 tammikuun Vastaa

  Voi sinun tyyli on niin ihana, naisellinen ja upea! Tykkään enemmän tästä sun nykyisestä tyylistä vaikka mun oma tyyli muistuttaa ehkä enemmän tuota sun entistä. Mutta mieki vielä etin sitä omaa tyyliä ja usein muitten asuja ihaillessani aattelen että ehkä mulla on sama tilanne muutaman vuoden päästä :-D Sunkin vaatteista voisin monia ottaa omaan kaappiini!

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 21:05h, 09 tammikuun Vastaa

  Pakko sanoa, että muhun iskee kyllä ehdottomasti enemmän tämä "uusi" tyyli :3 Hyvään suuntaan oot siis menossa ja ihanasti sulla on silmää erityisesti syysvaatteiden yhdistelyyn – kuten tästä viimeisestä kollaasista näkyy!

  ❤: Lotta / My Happybubble

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:05h, 09 tammikuun Vastaa

  Olet niin kaunis Saija! :) Kivoja ja raikkaita postauksia aina. <3

 • Avatar
  Heidi Helander
  Posted at 21:05h, 09 tammikuun Vastaa

  Miten määrittelet sun tyylin? :) Ihania kuvia taas Saija <3 hyvä muutos tapahtunut!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:07h, 09 tammikuun Vastaa

  Olet niin kaunis Saija! :) Kivoja ja raikkaita postauksia aina. <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:10h, 09 tammikuun Vastaa

  Wau sun tyyli on kyllä vuoden aikana muuttunut paljon! Oot muuttunut tavallaan ''teinivaatteista'' aikuismaisempiin vaatteisiin. Tosi ihania kaikki noi asut! :-)

 • Avatar
  Saara
  Posted at 21:12h, 09 tammikuun Vastaa

  Mä rakastan tätä sun uutta tyyliä. Saan niistä aina inspiraatiota omiin asuvalintoihin :) ♥

 • Avatar
  Sandra
  Posted at 21:15h, 09 tammikuun Vastaa

  Uusi tyyli ehdottomasti! Sun itsevarmuuden huomaa kasvaneen sen oman tyylin löytämisen jälkeen :) Nykyään susta oikeen huokuu naisellisuus ja hyvä olo ihan erilailla kun ennen !:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:19h, 09 tammikuun Vastaa

  Hui, yllättävän vaikea sanoa kumpi tyyli on parempi, sillä molemmissa on omat hyvät puolensa. Postauksen alussa näkyvä tyyli on rento ja toi nuttura on tosi kiva! Mutta sit taas toisaalta tää nykyinen tyyli on tosi klassinen ja tyylikäs – niinkuin sanoitkin :-) Ehkä kuitenkin tää sun nykyinen tyyli vie voiton!

  Jokaisen pitäs ottaa mallia sun positiivisesta elämänasenteesta, sä näät kaikessa aina hyvät puolet, mikä on mahtava homma :-)

  Hyvää viikonloppua sulle :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:23h, 09 tammikuun Vastaa

  Hei vitsit miten kiva kuulla, että sä näet selvän muutoksen :) Mua itseä miellyttää jotenkin 100 x enemmän tämä nykyinen enkä osaisi enää palata vanhaan :-) Kiitos tuhannesti ihana Emilia <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:25h, 09 tammikuun Vastaa

  Aww ihana! Sitä omaa tyyliä on yllättävän vaikea löytää, mutta ajan kanssa se tulee ja mulle kävi niin, että se tuli "yhtäkkiä" aivan sattumalta :) Mutta vuosien myötä kehitytään :p Mukava kuulla, että mun vaatteet on sellaisia, joita voisit itsekin käyttää! Kiitos kovasti :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:27h, 09 tammikuun Vastaa

  Jee vähän kiva!! :) Ihana juttu, että ajattelet noin ja oon omastakin mielestä kehittynyt paljon pukeutumisessa sekä menossa aina vaan parempaan suuntaan :) Ja juuri tuo syyspukeutuminen on mun lemppari kans ♥ Sillon pystyy pukeutua niin monipuolisesti!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:29h, 09 tammikuun Vastaa

  Suuren suuret kiitokset sulle mieltä piristävistä sanoista! Ihanaa, että on tälläisiä lukijoita :)<3

 • Avatar
  Sinituuli
  Posted at 21:30h, 09 tammikuun Vastaa

  Olet kyllä hurjan kaunis ja sulla on mun mielestä aivan upea tyyli! Tykkään asuistasi, koska ne ovat ajattomia, naisellisia ja ennen kaikkia älyttömän tyylikkäitä! Vaatekaappikateus tässä kyllä iski!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:33h, 09 tammikuun Vastaa

  Klassisen naisellinen pienellä erikoisuudella :) Haha olipas se sekavasti kuvailtu :-D Mutta toivottavasti ymmärsit! Ja kiitos hurjasti Heidi…<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:34h, 09 tammikuun Vastaa

  Voi ei kiitos! Niin ilahduttavaa saada näin iloinen ja positiivinen vastaanotto postauksille :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:36h, 09 tammikuun Vastaa

  Niin on! Yllätyin itsekin, kun tajusin MITEN paljon :D Hei tuo on totta, huomaa että oon tyylissä myös kasvanut aikuismaisemmaksi! Kiitos sulle hirmuisesti (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:37h, 09 tammikuun Vastaa

  Eii niin ihana kuulla!! :) Musta on aivan mahtavaa, että pystyn jakaa omalla tyylillä inspiraatiota muiden asuvalintoihin.. ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:38h, 09 tammikuun Vastaa

  Vaude <3 Kiitos Sandra! Oli kyllä niin rohkaisevaa ja tsemppaavaa kuulla tämä :) Mä oon huomannut itsekin, että oon paljon itsevarmempi ja luottavaisempi itseeni nyt, kun tyylikin on sitä mitä oon aina halunnut :)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:59h, 09 tammikuun Vastaa

  Oi sul on ihanan klassinen ja ajaton tyyli nykyään ♡
  -sanni

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:04h, 09 tammikuun Vastaa

  Sulla on tähän asti parhain blogi jota olen lukenut! :) yli vuoden jo seuraillut sun blogia :D tykkään kovasti kun postailet usein, tekstiä on sopivasti ja selkeesti kerrottua asiaa. Kuvat ovat todella hyvälaatuisia ja raikkaita, ja sun elämä on niin värikästä! :) Ehkä toivoisin enemmän avoimeisuutta. Tarkoitan tällä et voisit kirjoittaa välillä myös niistä huonoistakin hetkistä, ei toki mitään liian henkiläkohtasii juttuja, mut just niinku ku kerrot omasta päivästä niin voit mainita että sulla oli vähän ärsyttävä aamu tmv.

  sun uus tyylis on parempi! ekana en meinannu huomata yhtään eroa :D

 • Avatar
  paula sofia
  Posted at 22:04h, 09 tammikuun Vastaa

  tyylisi on kaunis ja ajaton !<3 uusi tyylisi on siis todella onnistunut!!

 • Avatar
  Janette
  Posted at 22:06h, 09 tammikuun Vastaa

  Ehdottomasti nykyinen tyyli! :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 22:35h, 09 tammikuun Vastaa

  Nykyinen tyyli ! Huomaan kyllä eron ja tykkään kyllä tästä nykyisestä tosi paljon ❤ :)

 • Avatar
  Anne H
  Posted at 22:35h, 09 tammikuun Vastaa

  Olen kyllä samoilla linjoilla tuon ajattomuuden kanssa. Vaatekaapissa kannattaa olla paljon vaatteita, jotka ovat helppo yhdistellä ja pieniä piristyksiä voi luoda helposti asusteilla. Kivoja juttuja on myös sun "vanhassa" tyylissä, mutta kyllä nuo vaaleat sävyt ja klassisempi tyyli iskee muhun enemmän :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Avatar
  Eveliina
  Posted at 22:40h, 09 tammikuun Vastaa

  Sun uusi tyyli on kyllä aivan täydellinen! <3 (omaa silmää miellyttää toki vanhakin tyyli) Kuten sanoit, nykyinen on ajaton ja klassinen, mutta ei silti mielestäni ollenkaan vanhoillinen! Oot niin kaunis ja sulla on upee naisellinen vartalo! Ja rakastan lukea sun blogia<3

 • Avatar
  Anni
  Posted at 22:55h, 09 tammikuun Vastaa

  Nykyinen on aivan ihana tyyli! Vanhassakin on paljon kivaa, mutta uusi tyyli on klassisempi ja ei-niin-teinimäinen :-) jäisin ainakin kadulla katsomaan että vähänkö ihanat vaatteet!<3 sun asuista oikeen "huokuu" tyylikkyys! :-) ja vieläkin paremmalta kuulostaa että olet itse niin tyytyväinen, sehän se tärkeintä onkin..! Blogia pidemmän aikaa seuranneena huomaa kyllä aikamoisen eron melkein kahden vuoden takaisiin asuihin ja sun kirjoitustyyliin ylipäätään!

 • Avatar
  annieveliina
  Posted at 23:09h, 09 tammikuun Vastaa

  Sun asut on kyllä aina vaan niin ihania :) Raikkaita ja nää uusimmat upean aikuismaisia!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:18h, 09 tammikuun Vastaa

  hmmm molemmissa on hienoja yhdistelmiä, niin vanhassa kuin uudessakin tyylissä :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:29h, 09 tammikuun Vastaa

  Tykkään kyllä nuista sun vanhoistakin asuista ja tyylistä, mutta kyllä tuo uusi tyyli on vaan sulle niin sopiva! Ihanan naisellinen ja aikuismainen, mutta silti aika rento ja sopii sulle täydellisesti! Tuo uudempi tyyli kuvastaakin sua paremmin. Ihanan positiivinen olo tulee katselee nuita monia vaaleita sävyjä ja välillä iloisia värinpilkahduksia. Oot löytänyt just sen oman jutun pukeutumisessa ja yhdistelet omalla tyylilläsi klassikoita ja yksinkertaisia vaatteita, joten milloinkaan asusi eivät ole tylsiä! Eli tykkään todellakin uudesta tyylistäsi! :)

 • Avatar
  Iina E
  Posted at 23:35h, 09 tammikuun Vastaa

  Tosi kiva nähdä näin konkreettisesti tyylin muuttuminen. :) Kyllä ehdottomasti itseä miellyttää tämä tuoreempi tyyli enemmän! Niin naisellinen ja kaunis <3

 • Avatar
  Emma
  Posted at 00:26h, 10 tammikuun Vastaa

  Tämä uus tyyli osuu ja uppoaa kyllä muhunkin! :) Ps. Ihanaa kun päivität niin aktiivisesti ❤

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 07:44h, 10 tammikuun Vastaa

  Kiva postaus:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:20h, 10 tammikuun Vastaa

  Mutta se on kiva, että sua miellyttää näistä kummatkin tyylit :) Ensimmäinen tyyli oli kyllä tosi rento ja hiukset oli usein juurikin nutturalla, mutta taas mäki kallistun enemmän tähän nykyiseen! Se on klassisempi sekä ajattomampi, joten samoja vaatteita pystyy käyttää vuosia :)

  Tuo oli kivasti sanottu, ihanaa kun mun positiivinen elämänasenne välittyy teihin! Mä nimittäin pyrin tuomaan sitä tällä blogilla päivittäin <3 Kiitos paljon ja sulle kans kivaa viikonloppua! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:22h, 10 tammikuun Vastaa

  .. <3 Iso kiitos sulle! Oon niin otettu tälläisistä sanoista :) Ja aivan mahtavaa, että suhun iskee tämä uusi tyyli noin paljon! Mä oon kans jotenkin hurahtanut tähän uuteen tyyliin niin paljon, etten enää vaihtaisi siitä mistään hinnasta pois :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:27h, 10 tammikuun Vastaa

  Juuri nuo sanat kuvastaa munkin mielestä mun tyyliä hyvin :') Kiiiiiitos ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:31h, 10 tammikuun Vastaa

  Oikeasti?! Oho <3 Vau! Aivan ihana kuulla, että ajattelet noin ja että oot seuraillut tätä jo vuoden :) Musta on hienoa saada hyvää palautetta postaustahdista, koska mä pyrin postailemaan päivittäin, joten kiva nähdä että se miellyttää teitä lukijoita! Ja tuota avoimeisuutta mä voisin alkaa vähän tänne tuomaan :) Monille tuhansille kävijöille ei halua ihan kaikkea elämästänsä kertoa tai paljastaa, mutta jotain pientä voisin aina silloin tällöin avata tänne. Kiitos tuhannesti sulle anonyymi<3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:33h, 10 tammikuun Vastaa

  Ihana oot :) Tälläisen kommentin jälkeen lähti päivä niin hyvin käyntiin, kiitoksia!<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:35h, 10 tammikuun Vastaa

  Jei mä oon kans samoilla linjoilla! Huomattavasti kivempi kuin edellinen :-))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:37h, 10 tammikuun Vastaa

  Tosi kiva, että teistä näin moni näkee selvän eron! Muutos oli kyllä iso, mutta kaivattu :) Tämä nykyinen tyyli tuntuu enemmän "omalta jutulta" :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:44h, 10 tammikuun Vastaa

  Älä muuta sano! Ja juuri se ajattomuus sekä klassisuus tekee vaatteista pitkäikäisiä, kun ne menee vuodesta toiseen eri tavalla yhdistelemällä :) Ja asusteet tekee mun mielestä asuihin sellaisen lopullisen viimeistelyn <3 Musta kans vanhassa tyylissä oli joitain kivoja juttuja, mutta en enää vaihtaisi tästä nykyisestä pois! Kiitti kovasti sulle ja mukava huomata, että se on sulle mieluisempi (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:49h, 10 tammikuun Vastaa

  Awww vitsit, että oon iloinen näistä sanoista :) Ja kiva kuulla, että tyyli ei mee kuitenkaan liian vanhaan suuntaan, vaikka se yksinkertainen ja klassinen onkin! Osasit kyllä kirjoittaa niin kivan piristävän kommentin, että ei voi kuin hymyillä :) Suuret kiitokset Eveliina <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:52h, 10 tammikuun Vastaa

  Wau!! Olipas se kivasti kirjoitettu kommentti :') Mä oon kans itse huomannut, että tämä nykyinen tyyli on huomattavasti aikuismaisempi ja se sellainen teinimäinen vaihe on mennyt kokonaan ohi! Ihana kuulla, että ajattelet noin

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:55h, 10 tammikuun Vastaa

  Voi ei kiitos hurjasti ihana! Ilahduttavaa kuulla tälläistä palautetta niistä ♥:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:56h, 10 tammikuun Vastaa

  On kiva huomata, että sä pidät molemmista! Itseä ei enää miellytä vanha, mutta on taas toisaalta kiva että löytyy monia eri mielipiteitä!:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:07h, 10 tammikuun Vastaa

  Oooh mikä kommentti!! Ihana nähdä Bloggerissa näin positiivisia ja iloisia tekstejä ♥ Mä kans tykkään enemmän vaaleista sävyistä, klassisista jutuista pienillä erikoisilla yksityiskohdilla :) Mä oon selvästi löytänyt sen oman juttuni pukeutumisen suhteen enkä osaisi enää kuvitella edes vaihtavani tyyliä johonkin muuhun! Tämä vastaa sitä tyyliä, jota haluan noudattaa aina :) Ihanan energinen kommentti ja teit mut tällä kyllä tosi iloiseksi! Kiitos hurjan paljon=)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:09h, 10 tammikuun Vastaa

  Hei vähän kiva, että ajattelet noin tästä mun uudesta tyylistä!! Iso kiitos sulle Iina <3 Tämän postauksen ja näiden kuvien myötä sitä itsekin vasta tajuaa sekä näkee omin silmin suuren muutoksen :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:11h, 10 tammikuun Vastaa

  Eikä miten mieltä lämmittävää nähdä, että näin moni on uuden tyylin kannalla :)! Ja tosi kiva, että mun aktiivinen päivitystahti on sun mieleen – Mun mielestä tätä on niin kiva päivitellä ahkerasti ♥ :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:12h, 10 tammikuun Vastaa

  Oi kiva, kun pidit! Kiiiiitos:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:26h, 10 tammikuun Vastaa

  huomasin muutoksen heti! mielestä nykynen tyyli on parempi! :)
  näitä asupostauksia on niin mukava katsoa, kun voi vähän ottaa mallia miten voisi erinlaisia vaatteita yhdistellä, ja ite oon oppinu sun blogin myötä yhditelemään vaatteita enemmän.
  ja vielä pakko lisätä – olet kyllä niin kaunis! ❤

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 09:41h, 10 tammikuun Vastaa

  Jotenkin tuo sun uusi tyyli on sellainen pehmeä ja tyylikäs :)

 • Avatar
  Jenna P
  Posted at 10:06h, 10 tammikuun Vastaa

  Voisimpa kopidoida vaatekaappisi sisällön ja liittää sen mulle :'D

 • Avatar
  FiaMaria
  Posted at 10:07h, 10 tammikuun Vastaa

  Uusi tyyli on selvästi enemmän mun makuun <3

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 10:19h, 10 tammikuun Vastaa

  Oi miten kiva, että oot alkanu löytämään omaa tyyliäs ja pakko kyllä sanoa että hyvään suuntaan oot menossa :) ♥ omistat aivan ihania vaatteita ja osaat yhdistellä niitä tosi hyvin! ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:45h, 10 tammikuun Vastaa

  Itse en edes huomaa suurta eroa sun tyylien välillä. Kuitenkin pidän enemmän alkupään asuista.

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 11:07h, 10 tammikuun Vastaa

  Oi miten ihana postaus ja voi miten upee tyyli sulla vaan on :) tälläsiä on kiva lukea ja katsoa, koska saa aina uusia inspiraatioita tuonne omaan vaatekaappiin ja mikä parasta; saa uusia juttuja mieleen tulevaa kesää varten ;) oon jo nyt valmis kaivaan kaikki kesämekot esiin ja odottaan ne lämpöset kelit nopeesti tänne :D

 • Avatar
  Elskuuna
  Posted at 11:14h, 10 tammikuun Vastaa

  Sun tyyli on kyl aivan upea! Mun mielestä toi vanha tyyli ei ole mitenkään epäonnistunut vaan siinä vain huomaan tuon kokeilun halun ja oman tyylin etsimisen.
  Oisko sulla antaa vinkkejä oman tyylin löytämiseen vai onko se vain sitä kokeilua? Itselläni on varmaan joku kokeilu vaihe menossa mutta hieman harmittää että vaatekkapini on niin.. tylsä. Aina tulee ostettua niitä farkkuja ja college paitoja.
  Ja sitten vielä tosta sun uudesta tyylistäs, se on upea ja todella inspiroiva. Sun koko blogi on ollu aina niin piristävä ja inspiroiva! Kiitos siitä ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:19h, 10 tammikuun Vastaa

  Uusi ehdottomasti :-) sulla on niin hyvä maku pukeutumisen suhteen :-) oot ihana ja sun blogi on täydellinen ♥

 • Avatar
  vilja
  Posted at 12:14h, 10 tammikuun Vastaa

  sun uusi tyyli on niiiin ihana:p

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:49h, 10 tammikuun Vastaa

  henkilökohtasesti ite tykkään ehkä ite vähä enemmän vanhemmasta tyylistä :) mut voi johtua siitä et oon ite tällänen nuori (15) ja pukeudun just kouluun tollasiin neuleisiin ja rennosti. mut kyllä sulle sopii toi uus tyyli myös tosi hyvin! ♥

 • Avatar
  Veera SP
  Posted at 13:33h, 10 tammikuun Vastaa

  Huomaa kyllä selvästi ton eron vanhan ja uuden tyylin välillä! Mä kyllä itse lämpeän enemmän tolle sun vanhalle tyylille, mutta tosi kiva että sä ite oot tyytyväinen! :-) Mulla on itelläni se ongelma, että oon suht tyytyväinen mun tän hetkiseen tyyliin, mutta tiedän etten tuu 50-vuotiaana pukeutumaan samalla tavalla kuin nyt niin on pieni kriisi menossa… :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:03h, 10 tammikuun Vastaa

  Ihania vaatteita!!! ♥ meinaatko laittaa vielä vaatteita blogikirppikselle myyntiin lähiaikoina? Tai viedä ihan kirpparille? :)

 • Avatar
  -Insku-
  Posted at 16:29h, 10 tammikuun Vastaa

  Mun mielestä sulla on joka kuvassa ollu mitä upeampia vaatteita ja oot kaunis :) tämä nykyinen tyyli on sellanen mistä saa ihanaa inspiraatiota <3

 • Avatar
  Mira Ella
  Posted at 19:37h, 10 tammikuun Vastaa

  Wow huikea tyylin muutos tullut! Ja munkin mielestä kyllä mennyt paljon parempaan suuntaan, vaikkei mielestäni tuo aikaisempikaan tyyli ollut paha! :)

  Blogisi pääsi myös Linkkaa Blogisi! -"haasteen" top. 5 joukkoon! Tää on kyllä ihan huikean ihana blogi, josta tulee luettua jokainen postaus alusta loppuun! :) Linkki vielä postaukseen on tuossa alhaalla, jos tahdot käydä kurkkaamassa.

  http://miraellaa.blogspot.fi/2015/01/67-linkkaa-blogisi-top-5.html

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:50h, 10 tammikuun Vastaa

  Just innostuin joku päivä selailemaan sun vanhoja postauksia ja olinkin tulossa kommentoimaan että tosi paljon oot muuttunut ja tyyli myös! Ihania asuja oli silloinkin mutta selvästi on tyylikin iän myötä muuttunut aikuisemmaksi ja sopii loistavasti :) samalla huomasin myös miten paljon olet myös bloggaajana ja valokuvaajana kehittynyt. Vähän naurahdinkin kun vanhimmat postaukset ovat niin eri maata :') mutta se on aina ihanaa jos nekin on tallella. Kiva katsoa ja huomata kehityksen. Monet bloggaajat kun tuntuvat vanhat postaukset aina poistavan:( oot aivan huippu! Jatka samaan malliin <3

 • Avatar
  Euge Etche
  Posted at 21:33h, 10 tammikuun Vastaa

  Great post! Love this outfits!
  Obsessed Fashion Blog

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:27h, 10 tammikuun Vastaa

  Wau miten kiva, että sä huomasit heti selvän muutoksen :) Aww ihana kuulla! Munkin mielestä tälläiset postaukset on siitä hyödyllisiä, kun pääsee jakamaan inspiraatiota teille ja tälläisissä kollaaseissa tiivistyy kivasti kaikki asut ja koko tyyli :) Iso kiitos sulle tästä kommentista ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:29h, 10 tammikuun Vastaa

  Voi miten kivasti sanottu! Kiitos kovasti Reetta :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:31h, 10 tammikuun Vastaa

  Ei ihana oot :D Kiva juttu, että mun tyyli miellyttää sua näin paljon!<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:31h, 10 tammikuun Vastaa

  Oi vitsit vähän kiva :) Mä oon samoilla linjoilla, niin paljon tyytyväisempi tähän nykyiseen tyyliin <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:39h, 10 tammikuun Vastaa

  … Kiitos hirmu paljon ihana Nelli :) Mä oon kans huomannut, että tyylin suunta on vaihtunut pienessä ajassa, mutta ehdottomasti parempaan suuntaan :) Ihana kuulla, että vaatteet ja yhdistelmät miellyttää sua ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:40h, 10 tammikuun Vastaa

  Aijaa :o Mä taas huomaan suuren muutoksen esim. ensimmäisen ja viimeisen kollaasin välillä. Mutta kiva kuulla, että sä pidit niistä! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:00h, 10 tammikuun Vastaa

  Eii oot kyllä niin ihana <3 Sun kommentit piristää aina mun päiviä ja näistä välittyy niin aito sekä iloinen fiilis :) Ja tosi kiva huomata, että näistä postauksista on niin suuri apu! Voi kesä…<3 En millään kans malttaisi odottaa niitä ihania ohuita kesämekkoja, kenkiä, aurinkolaseja jne. Ah tulis jo :D!

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 23:06h, 10 tammikuun Vastaa

  Sulla on kyllä ihan mielettömän ihana tyyli!<3 kovasti tykkään kaikista, mutta tykkään eniten kesäisistä asuista! :)

 • Avatar
  MarskuOmppu
  Posted at 23:14h, 10 tammikuun Vastaa

  Ooii, ihania asuja!:)♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:14h, 10 tammikuun Vastaa

  Ei miten paljon oot nähnyt vaivaa tähän kommenttiin!! Niin sydäntä lämmittävää kuulla tälläistä palautetta ♥ Mä sanoisin niin, että se oma tyyli löytyy kokeilemalla ja ajan kanssa pikkuhiljaa. Kannattaa kiikuttaa sovituskoppiin erilaisempia juttuja ja katsoa miltä ne näyttää päällä :) Mä kokeilin joskus jotain vaatetta ihan huvikseni ja yllätyin siitä miten hyvin se sopi päälle ja se vastasi juuri sitä tyyliä mitä hain. Kannattaa myös miettiä, että millaisen tyylin haluaa olevan niin sitä on helpompi lähteä tavoittelemaan :) Rohkeasti vaan kokeilemalla luottavaisin mielin luomaan erilaisia asuja niin kyllä se tyyli sieltä löytyy :)! Kiiiiiitos sulle näistä ihanan energisistä sanoista, ihanaa kun löytyy näin positiivisia lukijoita ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:16h, 10 tammikuun Vastaa

  Ihana nähdä, että se on sulle mieluisempi :) Mä oon niin samaa mieltä! Nykyinen tyyli on jotenkin raikkaampi kuin edellinen. Äää kiitos sulle hirmuisesti, tälläiset sanat tekee mut niin iloiseksi ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:21h, 10 tammikuun Vastaa

  Oi kiitti Vilja!! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:50h, 10 tammikuun Vastaa

  Se on Hamilton Satchel-nahalla ja medium koko :) Kiitos suuresti ♥ :*

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:51h, 10 tammikuun Vastaa

  Hei mutta tuo on totta :) Juuri sun ikäisenä kuuluukin mun mielestä pukeutua rennommin ja sen aikuisemman tyylin ehtii ottaa käyttöön myöhemminkin :) Aw ihana oot, kiitos sulle :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:57h, 10 tammikuun Vastaa

  Voi miten kiva, että löytyy erilaisia mielipiteitä :) Se on niin makuasia, mäki tykkäsin ennen mutta nyt jotenkin tämä uusi tuntuu paremmalta. Eikä :s Tosi harmi kuulla, että sulla käy noin :/ Toki kyllähän se tyyli sitten vielä muotoutuu iän myötä sopivammaksi, mutta ei sitä taas tietä miten me pukeututaan kymmenien vuosien myötä, kun maailma muuttuu niin nopeasti! Joten mä sanoisin, että älä pelkää sitä vaan nauti ja pukeudu niin kuin nyt haluat :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:58h, 10 tammikuun Vastaa

  Tuhannet kiitokset sulle ♥! Joo tarkoitus olisi tässä lähikuukausien aikana tai ehkä kevään mittaan lisätä blogikirppikselle uusia juttuja myyntiin! Mutta taidan myös jossain välissä varata "oikean" kirpparipöydän. Voisin sitten ilmoitella niistä täällä tarkemmin :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:59h, 10 tammikuun Vastaa

  Nyt oon kyllä jo niin sanaton… Osaatte piristää mua toinen toistaan ihanemmilla sanoilla :) Kiiiiitos ja huippua, että mun tyyli jakaa inspiraatiota ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:01h, 11 tammikuun Vastaa

  Vaude kiitos hurjan paljon ihana Mira <3!! Musta on niin ihana kuulla, että tämä nykyinen tyyli iskee näin moneen vaikka vanha ei munkaan mielestä ollut paha :) Tämä uusi on vaan ehkä hitusen parempi! Oi kiitos kiitos :) Ihana päivän piristys nähdä sun kirjoittama kiva teksti, käyn kommentoimassa sulle paremmin blogiin :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:01h, 11 tammikuun Vastaa

  Oo thank you so much! :-))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:07h, 11 tammikuun Vastaa

  Heh joo kyllähän ne vanhat postaukset tuntuu niin hassuilta verrattuna nykyisiin :-D Mutta ne on taas toisaalta niin muistoja täynnä, ettei niitä malta poistaa enkä ymmärrä, kun kaikki poistaa ne:s Toisaalta ne taas näyttää ja muistuttaa miten blogi on kehittynyt ja missä ajassa! Mä oon kans huomannut, että kun on tullut enemmän ikää niin oon kehittynyt suunnattomasti ihmisenä sekä bloggaajana :) Ja haluan ehdottomasti kehittyä lisää! Tämä kommentti sai mut taas muistamaan miksi mä rakastan tehdä tätä :) Kiitos paljon tästä kommentista!<3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:33h, 11 tammikuun Vastaa

  Ei vitsi toi vihree jättihuivi on rakkaus! Mistähän tollasen ison huivin vois löytää? :D Sun tyyli on kyllä upee! Oot tosi taitava yhdistelemään kaikkee, niin et aina näyttää ihan täydelliseltä! Musta on ihanaa, miten paljon jaksat nähä aikaa ja vaivaa tän blogin eteen! -Annika

 • Avatar
  Catrih
  Posted at 13:56h, 11 tammikuun Vastaa

  Sä oot kyllä älyttömän tyylikäs ja kaunis! <3 Toi sun tän hetkinen tyyli on ihanan yksinkertanen ja näyttävä samaan aikaan!! :)

 • Avatar
  Kati
  Posted at 19:11h, 11 tammikuun Vastaa

  Vau! Upee tyyli sulla, varsinkin noista viimeisimmistä outfiteista oon saanu paljon inspiraatiota:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:49h, 11 tammikuun Vastaa

  Tykkään paljon molemmista tyyleistä, tämä uusi tyyli on kyllä enemmän aikuismainen, hyvällä tavalla tottakai! Olet taitava yhdistämään vatteita yhteen sujuvaksi sekä kauniiksi kokonaisuudeksi. Olisi todella kiinnostavaa jos pystisit tekemään postauksen tästä aiheesta, sillä uskoisin monen tykkäävän siitä. Blogisi on inspiroiva ja postaukset ihania, saan aina positiivosen tunnelman kuin luen blogiasi! ♡

 • Avatar
  jasmin
  Posted at 11:57h, 12 tammikuun Vastaa

  Wau! Olen ollut blogger ja bloginpitämis tauolla ties kuinka kauan, nytkun tulin katsomaan blogiasi en tiedä mitä sanoisi :D.. Olet saanut paljon positiivisia juttuja aikaan täällä blogin puolella! Upeaa saijis! Olet ihana kuinmyös blogisi <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:16h, 12 tammikuun Vastaa

  Pakko kyllä myöntää, että ennen en tykännyt sun tyylistä yhtään enkä seurannut blogiasi juuri ollenkaan. Välillä eksyin blogiisi erään sivuston ilkeiden keskustelujen kautta. Mutta nykyään blogisi on yksi mun lemppareista! Sun tyyli on nykyisin aivan ihana ja yleensä sun kautta löydän uusia "pakko saada" tuotteita. Muutenkin kuvat täällä blogissa on ihanan raikkaita ja valoisia, todella inspiroivaa katsottavaa. Jatka samaan malliin! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:34h, 12 tammikuun Vastaa

  Aww kiitos hurjasti ihana Jenna :) Tälläisten kommenttien myötä tekee vaan entistä enemmän mieli mennä kuvaamaan asukuvia lisää tänne blogiin <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:36h, 12 tammikuun Vastaa

  Iso kiitos sulle :) Musta on niin kiva huomata, että nämä miellyttää sua ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:44h, 12 tammikuun Vastaa

  Voi eikä :s Mä oon nimittäin myynyt sen kirpparilla pari kuukautta sitten! Voi, kun tämän olisi tiennyt aikaisemmin :< Se on kuitenkin ostettu H&M;:ltä ja siellä oli ainakin tänä kesänä samanlaisia myynnissä :) Aw kiitos tuhannesti! Ja vitsti miten mahtavaa kuulla, että mun panostus ja aika välittyy sinne ruudun toiselle puolelle :) Mulla menee tähän viikossa tuhottomasti aikaa, mutta mä tykkään tästä niin paljon että se ei haittaa yhtään <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:47h, 12 tammikuun Vastaa

  …Voi vitsit miten ihana pieni piristys :) Tämä oli jotenkin tosi kivasti kirjoitettu! Ei voi kuin hymyssä suin vastata sulle, kiiiiitos <3! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:51h, 12 tammikuun Vastaa

  Eikä ihana oot! Mikään ei oo niin ilahduttavaa kuulla kuin se, että joku saa mun asuista omaan tyyliin inspiraatiota :) Kiitos sulle Kati! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:17h, 12 tammikuun Vastaa

  Hei huippua, että löytyy myös niitä jotka tykkää kummastakin tyylistä :) Mä kans huomaan tästä selvästi sellaisen sopivan aikuisuuden ja jotenkin pukeutuminen on muuttunut tosi hyvin iän myötä :) Hei tuo idea ei kuulosta ollenkaan pahalta vaan päinvastoin se voisi olla kiva toteuttaa! Iso kiitos sulle näistä sanoista, ootte niin ihanan ystävällisiä ja positiivisia lukijoita ♥ (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:48h, 12 tammikuun Vastaa

  Äää ei miten ihanaihana kommentti :) Älyttömän kiva, että sä ajattelet noin! Mä oon tehnyt kovasti töitä tämän blogin eteen ja saanut tehtyä tästä sellaisen, kun oon toivonut :) Aww kiitos sulle hirmu paljon tästä ihanasta piristyksestä <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:57h, 12 tammikuun Vastaa

  Ohoh! Tämä kommentti sai mut kyllä miettimään ja ehkä vähän harmittelemaan, kun muutama muukin on sanonut noin :/ Kiva kuitenkin, että sun mielipide on ajanmyötä muuttunut noinkin paljon :) Ja ilo nähdä, että täältä blogista löytyy sulle konkreettisia vinkkejä esim. ostoksiin! Kiitoskiitos tuhannesti, tämä ilahdutti paljon :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:33h, 13 tammikuun Vastaa

  Itse ihmettelen sitä että miten voit ihmetellä tyylisi muutosta. Jokaikisen ihmisen ketkä vähäänkään seuraavat muotia / ovat kärryillä siitä mikä on in tai out, heidän tyylinsä muuttuu. Toki sulla on ihana tyyli ja tosi kauniita vaatteita, mutta ne on myös sitä samaa tyylilajia mitä kaikilla muillakin tällä hetkellä on. Säkin oot sen ikäinen että tossa iässä ihan kaikki rupeavat hankkimaan sitä klassista vaatetta jne ja ajattelemaan järkevämmin mitä kannattaa ostaa ja mitä ei. Kaikin puolin siis sulla on kiva tyyli, mutta mun mielestä se ei eroa muiden sun ikäistesi tyylistä. Terkuin myös sun ikäinen samanlaisen tyylin omaava :)

Post A Comment