Oman elämäni aakkoset

Heipsun tyypit Nyt olisi jälleen vuorossa yksi teidän toivoma postaus eli ajattelin listata tämän hetken elämäni aakkoset. Mä oon joskus aikaisemmin kirjoitellut tälläisen, mutta siitä on ehtinyt vierähtää jo tovi ja te toivotte tätä melkein kuukausittain, joten ajattelin että ehkä se vanha kaipaakin vähän pientä päivitystä!

IMG_1433jkk

Aamu – Ehdottomasti jokaisen päivän kohokohta! Oon aina ollut aamuihminen, mutta parin vuoden aikana se on vahvistunut entisestään. Mulla ei oo mitään ongelmia nousta sängystä, nimittäin rakastan nauttia tuoretta aamukahvia keittiönpöydän ääressä, katsella pihalle, kirjoittaa postauksia tai katsoa jotain sarjaa. Aamun juttuja voisi jatkaa pitkälle päivään saakka!

Banaani – Tätä menee ja paljon. Oikeasti nykyään melkein joka kerta kaupassa ollessani nappaan mukaan kasan banaaneja ja niitä tulee syötyä vähän väliä. Oon huomannut, että ne vie makeanhimon mennessään sekä pitää nälän kurissa jopa monien tuntien ajan!
C-vitamiini – Mulla oli joskus muutama vuosi sitten kova vitamiinien sekä raudan puute, josta lähtien oon alkanut kiinnittää huomiota tarpeelllisten vitaaminien saamiseen.
Detox-tee – Ehdoton lemppari! Se on kofeiinitonta, mutta silti virkistävää. Vaikutuksia löytyy niin puhdistuksesta laihdutukseen saakka, mutta tarkempi tuotearvostelu siitä löytyy täältä.
Essie – Niitä yksiä ainoista kynsilakkoja, joita mä käytän viikottain. Paras hinta-laatusuhde ja nämä taitaa olla ainoita lakkoja, jotka säilyy mulla kynsissä yli 3 päivää lohkeilematta!

IMG_7803 (2)

Farkut – Mitkään olohousut tai leggingssit ei voita hyvin istuvia mukavia farkkuja! Mä kiinnitän farkuissa heti huomiota mukavuuteen, istuvuuteen sekä kestävyyteen. Tällä hetkellä vaatekaapista löytyy sävyjä vaaleasta tummaan, mutta kaikista eniten suosin beigeä, mustaa sekä tummansinistä.

Google – Mä oon monesti miettinyt, että miten ihmiset pärjää ilman tätä? Googletan joka ikinen päivä jotain… Oikeasti. Mulla on jopa puhelimessa pikanäppäin googleen :-D
Hauskanpito – Elämästä kuuluu nauttia ja hauskanpito on yksi tärkeä rooli ainakin mun elämässä. Moni kuvittelee, että hauskanpitoon vaaditaan paljon mutta se ilo ja hauskuus voi muodostua jo niistä arjen pienistä jutuista.
Instagram – Ainoa puhelimessa oleva sovellus, jota käytän aktiivisesti ja ehkä joskus jopa vähän liiankin aktiivisesti. Etusivu täyttyy toinen toistaan inspiroivimmista kuvista ja sitä kautta saa kätevästi tietää mitä ihmiset tekee!
Juokseminen – Rentoutumiskeino, stressin purkaminen, hyvä olo, energisyys = Nämä kaikki liittyy jollain tapaa juoksemiseen ja oon onnellinen siitä, että oon aikoinaan löytänyt tämän lajin ”salat”.

IMG_5946f

Koti – Mä ajattelen asian niin, että mulla on kaksi kotia On olemassa lapsuuden kotikoti, jossa oon asunut 18-vuotiaaseen asti ja edelleen käyn siellä viikottain. Sitten on tämä nykyinen koti, joka on mulle myös tärkeä paikka ja aina tänne palatessaan tuntuu, että palaa turvalliseen paikkaan.

Leipominen – En olisi vielä puoli vuotta sitten uskonut, että kirjoittaisin tämän joskus tähän… Mun kokkaus-ja leipomistaidot ei oo vielä mistään parhaimmasta päästä (viimeksi leikkasin peukalon auki), mutta oon alkanut kehittymään. Hiljaa hyvä tulee vain miten se meni? Heh…
Mango – Toinen hedelmä, jota rakastan! Mango sellaisenaan, jugurtin tai jäätelon makuna, huulirasvassa, Victoria’s Secretin body mistissä tai ihan missä vaan kelpaa
Nesteytys – Juon päivittäin vettä noin 2-3 litraa ja mun kroppa tai tarkemmin sanottuna pää on tottunut selvästi tottunut siihen. Jos vesipullo jää kotiin niin parin tunnin päästä juomattomuudesta iskee jo järkyttävä päänsärky, johon ei särkylääkkeet auta. Eli muistakaa riittävä vedenjuonti!
Oma aika – Mä viihdyn tosi hyvin myös yksin ja aina silloin tällöin tarvitsen omaa aikaa. Se voi periaatteessa olla mitä vaan! Sarjojen katselua, kuvaamista, blogin kirjoittelua, lenkkeilyä, kynsien lakkailua, rauhassa syömistä jne.

IMG_2841

Positiivisuus – Mä pyrin aina löytämään sen positiivisuuden asiasta kuin asiasta. Asenne ratkaisee elämässä paljon ja kun ottaa itselleen positiivisen otteen niin kaikki onnistuu 100 x helpommin :)

Quotet – Oon koukuttunut näiden selaamiseen! Mun Weheart-profiilista ei kohta varmaan löydy enää muuta kuin erilaisia tekstinpätkiä… Ehkä ei aivan kuitenkaan pelkästänsä niitä, mutta päivä lähtee paremmin käyntiin kun saa lukea puhelimesta tsemppaavia tekstejä!
Ranskanbulldoggi – Haha en malttanut olla laittamatta tätä tähän Viime viikkoina mun koirakuume on kasvanut vaan enemmän ja enemmän enkä voi sille mitään, että monessa tilanteessa aina mietin että miten kivaa olis jos nytkin olisi koira :’D Ehkä vielä jonain päivänä…
Siivoaminen – Moni mun läheinen tietää, että mä oon oikeasti siivoushullu… Paitsi jos on jo vähän sotkuista niin pieni lisäsotku ei haittaa, mutta jos oon justiin puunannut kämpän lattiasta kattoon niin pienikin sotku alkaa häiritä! Kellään muulla samaa vikaa?
Tatuoinnit – Viime aikoina tosi moni on kysellyt mun tatuoinneista eli multa löytyy yhteensä kolme tatuointia: Yksi vähän isompi selästä sekä kaksi pientä siroa käsistä ja ne kaikki merkitsee mulle tosi paljon enkä oo päivääkään katunut niiden ottamista.

IMG_9206s

Uni – Mä nukun melkein joka yö noin kahdeksan tuntia ja oon huomannut sen olevan mun kropalle paras aika. Hassua, mutta jos nukun kymmenen tuntia niin oon yhtä levoton kuin viiden tunnin yöunien jälkeen eli oon löytänyt tähän itselle sopivan tasapainon.

Valokuvaus – Mun yksi suurin intohimo, jota pyrin tekemään päivittäin Oon käyttänyt tähän tuhottomasti aikaa ja voisin käyttää sitä heti vaikka lisää! Valokuvaamisessa ei mun mielestä voi olla koskaan liian hyvä, joten tästä löytyy aina jotain uutta ja erilaista opittavaa.
Wifi – Tälläinen puhelinriippuvainen ei pärjäisi ilman toimivaa nettiyhteyttä ja sen vuoksi tämä on ehdoton!
Xylitol-purkat – Mulla kulkee yleensä aina laukussa mukana purkkaa tai vähintään xylitol-pastilleja, joita napsin pitkin päivää aterioiden jälkeen.

IMG_9620g

Ystävyys – Hauskanpitoa, juttelua, kahvittelua, omia juttuja, reissaamista, shoppailua – Kaikki on hauskaa yhdessä, kun on joku jonka kanssa toteuttaa niitä!

Zero – Juon tosi harvoin limsoja, mutta Coca-Cola Zero maistuu jääkylmänä yllättävän hyvältä!
År 2015 – Tämä vuosi on vasta aluillaan, mutta se on mennyt jo älyttömän nopeaa vauhtia. Tuntuu kuin eilen olisi vasta ollut uusivuosi! Vuoden vaihtuminen merkkaa mulle aina jonkun uuden alkua ja tänä vuonna aion nauttia jokaisesta hetkestä täysillä.
Äiti – Yksi elämäni tärkeimmistä henkilöistä Äiti on se, jolle kerrotaan niin iloiset kuin surulliset asiat aina ensimmäisenä ja vaikka asutaan 30 kilometrin päässä toisistamme niin nähdään pari kertaa viikossa.
Öinen maisema – Tykkään tosi paljon katsella öisin vaan pihalle, istua kesällä tuolissa tai parvekkeella ja vaan nauttia siitä maisemasta sekä hiljaisuudesta. Toinen lemppari juttu on öiset autoajelut!

9385225663_1b12f43790_z

HUH toivottavasti teistä joku jaksoi lukea tämän postauksen loppuun! Mutta kertokaas mitäs piditte tälläisestä vähän erilaisesta postauksesta?


77 Comments
 • Avatar
  Laura
  Posted at 20:21h, 08 tammikuun Vastaa

  Tosi kiva postaus! Moneen kohtaan olisin itse laittanut saman asian :)

 • Avatar
  Anne H
  Posted at 20:24h, 08 tammikuun Vastaa

  Todella kiva postaus! :) Kiva kun oot alkanut tykkäämään ruuanlaitosta ja leivonnasta. Itsekin tykkään kyseisestä puuhasta ja uudet reseptit ovat aina tervetulleita. Onko sulla jotain "bravuuria", jota teet useammin ja on todella herkullinen ruoka tai leivonnainen?

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 20:34h, 08 tammikuun Vastaa

  Tykkään tosi paljon :)<3 Oot kyllä niin ihanan positiivinen ja energinen pakkaus<3 Jaksan kerta toisensa jälkeen ihailla tuota sinun mahtavaa asennetta!! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:43h, 08 tammikuun Vastaa

  Kiitoksia paljon Laura! Ja mahtavaa, että ollaan noin paljon asioista samaa mieltä :')

 • Avatar
  Janina Koskenniska
  Posted at 20:44h, 08 tammikuun Vastaa

  Vitsit miten kiva postaus! :)

  Ite oon ottanut tänä vuonna kans pieneks tavotteeks ajatella kaikesta hieman positiivisemmin ja tähän asti oon kyllä huomannut eron! :D

  janinaurora.blogspot.fi

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:47h, 08 tammikuun Vastaa

  Oii kiitos paljon Anne ja ihana kuulla, että sä pidit postauksesta :) Voi mä oon kans niin innoissani, kun oon päässyt kunnolla kokkailemaan ja leipomaan <3 Koko ajan tekisi mieli testata jotain uutta! Mutta yksi sellainen bravuuri on mitä teen aina eli valkosuklaa Rocky Road, josta oon joskus tehnyt ohjeen myös tänne – Aivan liian hyvää :p

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:48h, 08 tammikuun Vastaa

  Ihana postaus! Todellakin jaksoi lukea loppuun asti :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:50h, 08 tammikuun Vastaa

  Oii miten ihana postaus jälleen!!!♡ löysin aika monta itseeni liittyvää asiaa mm. Tuohon siivoamiseen voin samaistua:D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:53h, 08 tammikuun Vastaa

  Aw ihana sinä! Sä oot kyllä niin ihanan aktiivinen, että ei voi kuin ihailla :) Kiitos tuhannesti näistä piristävistä sanoista :) Oot huippu<3!

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 20:53h, 08 tammikuun Vastaa

  Aivan ihana ja positiivinen postaus!
  Oon rakastunut sun blogiisi nyt viime päivien aikana :) <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:58h, 08 tammikuun Vastaa

  Löytyi paljon samaa! Mm. rakkaus Essie-lakkoihin :) Niin parasta, peittää mulla ainakin vain yhellä kerroksella! Lisäksi paljon ihania sävyjä <3 Tosi kivoja kuvia tässä, tätä on varmaan usein kysytty, mutta käytätkö kamerajalkaa vai kuvaatko vapaalla kädellä? On nimittäin huikean tarkkoja kuvia :) ja hyvää alkavaa viikonloppua!

 • Avatar
  Anni
  Posted at 21:16h, 08 tammikuun Vastaa

  Kiva postaus, ja ompa kekseliäitä osa, varsinkin q, w, å, jne :-) nää on tälläsiä hyvän mielen postauksia, ja koko blogin voi luokitella samaan kategoriaan! :-) valoisia kuvia ja – ajatuksia <3 hyvää loppuviikkoa sulle :3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:20h, 08 tammikuun Vastaa

  Kiva postaus ja hienoja kuvia:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:22h, 08 tammikuun Vastaa

  Iso kiitos sulle Janina! Ja niin mukava nähdä, että pidit tästä postauksesta <3 Ooh vähän hyvä! Se oikeasti auttaa ja elämä tuntuu jotenkin paljon helpommalta kuin ei lannistu pienistä vastoinkäymisistä :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:25h, 08 tammikuun Vastaa

  Suuri kiitos :) Ja hyvä juttu, että jaksoi lukea loppuun asti! Mä vähän pelkäsin, että tästä tuli liian pitkä, mutta hyvä jos ei tullut (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:27h, 08 tammikuun Vastaa

  Voi ei ihana oot :D ♥ Vitsit vähän kiva! Musta on niin kiva huomata, että teistä siellä ruudun toisella puolella tulee esiin samoja piirteitä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:28h, 08 tammikuun Vastaa

  Vitsit mikä kommentti :) Piristit kyllä suunnattomasti mun iltaa näillä sanoilla! Kiitos hirmu paljon ja tosi kiva, että sä pidät tästä :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:30h, 08 tammikuun Vastaa

  Essien lakkoja ei kyllä voita mikään!! Niin peittäviä ja juuri se, että yksi kerros riittää vallan mainiosti :) Kiitos sulle kovasti <3 Kuvista on niin kiva saada näin positiivista palautetta! Mä kuvaan vapaalla kädellä kaikki kuvat ja pyrin ottamaan ne mahdollisimman tarkasti. Kiitos ja hyvää alkavaa viikonloppua myös sinne sulle :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:35h, 08 tammikuun Vastaa

  Ihana postaus! Hei oisko mitään vinkkejä miten päivittäisen herkuttelun sais loppumaan… Siis ihan oikeesti oon aivan järkyttävä sokerihiiri ja nyt oon päättäny et saan herkutella vaan viikonloppusin, mutta miten saan itteni pysymään tossa?! :-Dd

 • Avatar
  Siiri Tuominen
  Posted at 21:41h, 08 tammikuun Vastaa

  Tosi ihana postaus! Oikein posiitivisia aakkosia ja kivasti toteutettu ♥

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 21:50h, 08 tammikuun Vastaa

  Tälläinen erilainen postaus oli yksi postaus muitten joukossa, kuitenkin sinun näköinen. Mahtavia inspiroivia kuvia <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:03h, 08 tammikuun Vastaa

  Hei huippua, että oot tuota mieltä! Mä kyllä mietin näitä varmaan neljän tunnin ajan, mutta sitten onneksi keksin aika hyvät :p Olipas se kivasti sanottu, ihanaa kun ootte niin tsemppaavia ja positiivisia lukijoita :) Kiiiiiitos ja kivaa loppuviikkoa myös sulle!<3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:03h, 08 tammikuun Vastaa

  Onko tuo vika kuva teiän vanhasta kodista?:)

 • Avatar
  Iina E
  Posted at 22:06h, 08 tammikuun Vastaa

  Olipa mukavaa luettavaa! Ja olit keksiny hyvin kaikille vaikeillekin kirjaimille :DD Itellä tulis ongelmia.

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:09h, 08 tammikuun Vastaa

  Ihana kuulla, että nämä kuvat miellytti sua ja kiitos hurjasti!! :)

 • Avatar
  Sara
  Posted at 22:13h, 08 tammikuun Vastaa

  Tää oli just sopivan pitkä, meni hampaiden harjaus sopivasti tätä lukiessa samalla haha! :D

 • Avatar
  Minna
  Posted at 23:09h, 08 tammikuun Vastaa

  Tää oli tosi kiva postaus! ♥ En oo aikasemmin tällasta postausta ees lukenu mistään blogista nii mukavaa vaihtelua :))

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:11h, 08 tammikuun Vastaa

  Ihana postaus ihanilla kuvilla jälleenkerran vaikka postaatkin melkein joka päivä niin postaukset ei ikinä toista itseään❤ ps. Voisitko joskus tehä kosmetiikkasuosikit-postauksen et kertoisit esim lempi huulipunat yms. ja sit kans joku hiuspostaus ois kiva ja myös semmonen polyvore kollaasi juttu minkä teit pikkujouluasuista niin keväisistä vaatteista:) oho näitä toiveita tuli kyl aika monta…

 • Avatar
  Emma
  Posted at 23:46h, 08 tammikuun Vastaa

  Ei oo totta, mää just eilen aloin luonnostelemaan tällasta (kunned alko ahistaan, ettei siitä tuu mitään ja pyyhin koko roskan), mutta tää oli mahtava ja onnistunu postaus! :) Ei yhtään tylsä vaan päinvastoin kiinnostava ja ihanat kuvat! ❤ Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua! :)

 • Avatar
  Emma Maaria
  Posted at 23:47h, 08 tammikuun Vastaa

  Ihana postaus♡. Hah, itekkin välillä mietin että miten vois pärjätä ilman Google :D.

 • Avatar
  iikku
  Posted at 00:02h, 09 tammikuun Vastaa

  Kaikki kohdat on kyllä niin tunnistettavissa sussa! Moni osuu myös omalle kohdalle ja onhan se nähty että meissä on monia samoja piirteitä ;) Niin ja toi vipa kuva, muistan kuin eilisen!<3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:24h, 09 tammikuun Vastaa

  harrastan kans itse nuita öisiä ulostuijotushetkiä…saattaa mennä monta tuntiakin ikkunan ääressä tai terassilla.. ja nuo öiset ajelut kaveriporukalla on vaan niin kivoja… :D

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 08:19h, 09 tammikuun Vastaa

  Täältä löytyy kans yksi siivoushullu ! Mä en kestä yhtään sitä, että on sotkusta ja yleensä kun kotona ollessa oon aina paljain varpain niin imuroin varmaan joka päivä että ykskään keittiöstä levinnyt leivänmuru ei vaan tunnu jalkapohjassa :D pyyhin pölyjä varmaa joka toinen päivä että saan sen ihanan raikkaan pesuaineen tuoksun kämppään :D hullu oon… Vaikka kyllä se sänky jää joskus petaamatta kun aamulla tulee kiire ja illalla saattaa jäädä aamuksi tiskivuori tiskattavaksi, mutta pääsääntöisesti mä tykkään elää siistissä kodissa :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:03h, 09 tammikuun Vastaa

  Sulle sopii tummat hiukset :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:11h, 09 tammikuun Vastaa

  Moikka! Olen joskus aikoinaan piipahtunut sinun blogissasi ja se näytti silloinkin ihan hurjan kivalta, mutta ei niin että olisin jaksanut ruveta seuraamaan. Tänään eksyin tänne taas ja en aluksi ollenkaan tajunnut että tämä on se jossa kauan aikaa sitten kävin, kunnes selasin tarpeeksi kauas postauksia ja niitä vanhoja tekstejä tuli esiin. Sun blogi on muuttunut tosi paljon raikkaammaksi ja mielenkiintoisemmaksi sinusta puhumattakaan! ja vaaleat hiukset sopivat sulle todella hyvin! :)
  Terveisin, innokas uusi blogisi lukija :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:36h, 09 tammikuun Vastaa

  Kiva postaus!!♥ Mut hei onks toi vika kuva otettu Seinäjoella siinä vuoren (jouppiska??) tuntumassa :–D? Näyttää ihan hurjan tutuilta taloilta, kun sukulaiset asuu jossain tollasessa ja pari kertaa ollaan täältä idästä sinne matkustettu.

 • Avatar
  Kata
  Posted at 11:07h, 09 tammikuun Vastaa

  Tätä postausta oon itsekin miettinyt pitkään ja sä sait mut nyt aloittamaan tämän suunnittelun! Ihana oli lukea, tuottiko jotkut kirjaimet hankaluuksia? Meinaan tuo Å on kyllä sellainen mistä ei mun kohdalla tule varmaan mitään:') Aivan ihania kuvia taas, en ikinä voi muuta kun ihailla sun otoksiasi ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:28h, 09 tammikuun Vastaa

  Taas tämmöinen postaus :(

 • Avatar
  Kati
  Posted at 13:33h, 09 tammikuun Vastaa

  Miusta näitä elämäni aakkoset postauksia on hauska lukea, jokaisella kun tulee aina vähän erilainen:) Kuvat oli jälleen kerran tosi hyviä!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:49h, 09 tammikuun Vastaa

  tosi kiva postaus! :) olisi kiva jos tekisit jotain postausta tatuoinneistasi ja kertoisit esim: niiden hinnan, mikä merkitys niillä on sinulle, missä otit, niistä kuvaa yms?? :)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 14:09h, 09 tammikuun Vastaa

  Ihana postaus ja ihana sinä <3 Sinusta oikein huokuu positiivinen energia :)

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 16:00h, 09 tammikuun Vastaa

  Banaani on kyllä hyvää ja hyvin oot keksinyt! Vois itekki tehä tämmösen uuden joskus täs :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:12h, 09 tammikuun Vastaa

  Olitpas kivat aakkoset keksiny! Helposti tän jaksoi loppuun lukea kun oli niin positiivista ja ihanaa tekstiä, ja kivoja kuviakin :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:11h, 09 tammikuun Vastaa

  Kiitoksia! :> Hyviä vinkkejä on, että syöt pitkin päivää jotain. Ei tietenkään karkkia vaan hedelmiä, vihanneksia tai aluksi vaikka leipää. Koska sokerin heitteleminen saa aikaan suuren makeanhimon :p Sitten kannattaa juoda vettä! Koko ajan vettä ja varsinkin silloin, kun alkaa tehdä mieli suklaata tai muuta hyvää. Parin lasillisen jälkeen ei enää tee mieli. Kannattaa myös keksiä muuta tekemistä, esim jos normaalisti syö tiettynä aikana aina karkkia niin siihen hetkeen kannattaa keksiä jotain muuta niin, että ajatukset menee pois herkuttelusta. Toivottavasti tästä oli edes vähän apua ja paljon tsemppiä sulle :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:21h, 09 tammikuun Vastaa

  Kiitos hurjasti ihana Siiri :) Mahtava juttu, että sä pidit tästä..♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:23h, 09 tammikuun Vastaa

  Aw tämä oli jotenkin aivan ihanasti kirjoitettu :) Musta on hienoa, että joku sanoo postauksen olevan "mun näköinen". Arvostan sitä, kiitos <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:23h, 09 tammikuun Vastaa

  Joo kyllä on sieltä takapihalta =)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:25h, 09 tammikuun Vastaa

  Hih kiitos suuresti Iina(: Joo kyllä joidenkin kohdalla sai miettiä melkein pari tuntia sanaa, joka sopisi siihen… Mutta onneksi lopulta keksin kaikki! :'D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:25h, 09 tammikuun Vastaa

  Eikä ihana Sara :D Kiva, että onnistuin viihdyttämään sun hampaiden harjausta :p!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:27h, 09 tammikuun Vastaa

  Jei vähän kiva, että sä tykkäsit ♥ Oi sitten tämä postaus oli juuri oikeanlainen, jos et oo vielä koskaan tälläistä lukenut!:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:29h, 09 tammikuun Vastaa

  Oo tuo oli niin ihanasti sanottu!! Mä nimittäin haluan pysyä aktiivisessa postaustahdissa, joten huippua että mitkään postaukset ei toista itseään :) Pyrin tekemään mahdollisimman monipuolisia postauksia ja vuorotellen vähän kaikkea ♥ Hei loistava idea! Varsinkin kosmetiikkajutut on mennyt viime aikoina uusiksi ja mukaan on tullut paljon uusia lemppareita :) Nuo muutkin ideat kuulostaa niin kivoilta, että mä kirjoitan ne itselleni postausideoihin mukaan! Kiitos näistä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:31h, 09 tammikuun Vastaa

  Mitää voi ei :/ Tosi ikävä juttu, että sua alkoi ahdistaa tämän kirjoitus :( Mä kans muistin, että miten paljon tähän uppoaa aikaa! Joitakin kirjaimia mietin vaan pari tuntia, mutta onneksi sain lopulta keksittyä kaikki :-D Kiitos ihanaihana Emma ja sulle myös oikein mukavaa viikonloppua ♥:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:33h, 09 tammikuun Vastaa

  Vautsi kiitti <3 Älä muuta sano! Miten ilman sitä voi pärjätä? Mä ainakin googletan kaiken, ihan kaiken :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:44h, 09 tammikuun Vastaa

  Onko! Kiva, että nämä oli sellaisia juttuja ja meissä on tunnetusti paljon yhteistä ;> NIINPÄ <3 Löysin sen eilen ja tuntui ihan kuin tuo ilta olisi ollut vasta äsken :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:50h, 09 tammikuun Vastaa

  Tosi kiva kuulla, että löytyy myös muita jotka tykkää siitä :) Mun mielestä on niin kiva kans katsella vaan tekemättä mitään ja erityisesti kesällä! Ja kaikkia ajeluita unohtamatta, vitsit pitäisi taas joku päivä lähteä ajelulle pitkästä aikaa :D<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:01h, 09 tammikuun Vastaa

  Jee mä tunnistin heti itseni tuosta tekstistä :D Mä teen nimittäin ihan samoin! Okei pölyjä mä en pyyhi ihan joka toinen päivä, mutta niitäkin usein… Puhtaampi koti vaan voittaa 100 x sotkuisen ja puhtaaseen kotiin on jotenkin aina kivempi palata :) Mulle taas tuo sängyn petaaminen on melkein ehdoton juttu! Harvoin se jää tekemättä ja silloinkin on jotenkin ahdistavaa, kun sitä ei oo pedattu :D Ehkä kuitenkin tälläinen pieni siivoushulluus on ihan tervettä ja vaan hyväksi ;-))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:02h, 09 tammikuun Vastaa

  Ei ei ei saa sanoa noin :( Mä nimittäin haaveilen niistä joka toinen päivä xD Mutta oon kyllä tyytyväinen myös nykyiseen väriin<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:04h, 09 tammikuun Vastaa

  Wwow! Vitsit miten piristävää nähdä kiireisen päivän jälkeen näin iloinen kommentti :) Tosi kiva, että sä oot huomannut noin ison muutoksen ja sen myötä tykästynyt tähän. Mä oon asettanut itselleni suuria tavoitteita tämän blogin suhteen ja tehnyt töitä tämän eteen paljon, joten tälläinen kommentti tuo kyllä heti hymyn huulille <3 Tarkoitus olisi kehittyä tässä koko ajan enemmän ja enemmän :) Kiitos sulle hurjasti! Ja tervetuloa mukaan seurailemaan tätä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:08h, 09 tammikuun Vastaa

  Kiitän ♥! Ei oo Jouppiskalta vaan toiselta puolelta Seinäjokea eli Hallilanvuoresta :) Mutta samanlaista aluetta löytyy myös sieltä päin ja myös talot on samanlaisia tai oikeastaan melkein kaikki Seinäjoen uudet asuinalueet näyttää tältä. Vähän kiva, että käytte aina täällä päin – Ehkä joskus törmätään jossain :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:15h, 09 tammikuun Vastaa

  Voi olisi kyllä kiva lukea sulta myös tälläinen postaus! Tätä on nimittäin kiva toteuttaa, mutta myös lukea muilta :) Jotkut kirjaimet tuotti paljon hankaluuksia, mutta onneksi lopulta tuli sanoja mieleen :) Oot kyllä Kata aina niin ihanan positiivinen, kiiiiitos♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:18h, 09 tammikuun Vastaa

  Sekoitatkohan tämän nyt johonkin toiseen? :o Kun edellisestä tälläisestä on kulunut jo vajaa vuosi :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:27h, 09 tammikuun Vastaa

  Tuo on muuten totta :) Jokaisella on kuitenkin oma erilainen näkemys elämään. Kiitos tuhannesti Kati, ihana saada tälläistä palautetta :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:36h, 09 tammikuun Vastaa

  Kiitos!! :) Mä oon itse asiassa joskus tehnyt niistä parikin erilaista postausta, mutta joku uusi postaus olisi kyllä varmasti paikoillaan. Ja itse asiassa haaveilen tällä hetkellä uudesta tatuoinnista, joten aihe olisi kyllä ajankohtainen:)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:56h, 09 tammikuun Vastaa

  Vitsit kiitos hurjasti :) Ja ilo nähdä, että musta huokuu positiivinen energia. Sitä mä haluan tällä blogilla tuoda myös muille :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:12h, 09 tammikuun Vastaa

  Niin on :p Yksi parhaista hedelmistä! Joo tee ihmeessä, tälläiset postaukset on niin kivoja :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:29h, 09 tammikuun Vastaa

  Oi vitsit miten kiva, että sä tykkäsit näistä :) Ja ihanasti sanottu! Mä pyrin kirjoittamaan tähän positiivisia ja energisiä juttuja, joten ilahduttavaa nähdä että onnistuin siinä! Kiitos:)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 21:22h, 09 tammikuun Vastaa

  kiva postaus, mä löysin myös paljon yhtäläisyyksiä mistä tykkään ♥ esimerkiks banaanien syöminen, ne on ihan ehdottomia lempparihedelmiä ♥ toinen on ne pienet klementiinit/mandariinit mitä onkaan :-D niin hyviä!! ja hei, oon niin samanlainen tossa siivousjutussa et mua ärsyttää jos oon siivonnu vaikka keittiön kunnolla ja sit joku jättää kahvikupin pöytään tai murustaa pöydälle :'D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:40h, 09 tammikuun Vastaa

  Jep oli apua, kiitos paljon! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:26h, 10 tammikuun Vastaa

  Apua. En ymmärrä miten ihmiset keksii näihin aakkosiin aina fiksuja juttuja ja joikaiseen kirjaimeen! Itse en keksi kun muutaman ja sitten suurin osa on vielä samaan kirjaimeenkin:D Sitten suurimpaan osaan tulee tyhjää tai jotain turhaa.

 • Avatar
  Lystimäen emäntä
  Posted at 15:56h, 10 tammikuun Vastaa

  olipas kiva lukea :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:19h, 11 tammikuun Vastaa

  Mukava postaus! Tekisitkö joskus postauksen sun tatuoinneista? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:21h, 11 tammikuun Vastaa

  Tälläiset on kivoja! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:27h, 12 tammikuun Vastaa

  Kiitos hurjan paljon ihana Nelli ♥ Oo hei vähän kiva, että löytyy muitakin jotka tykkää banaaneista :D Ne on niiiiiin hyviä! Joo ja ne klementiinit myös, namm :p Jep tiedän tunteen… Mikään ei oo ärsyttävämpää ja sitten, kun ei aina kaikille ihmisille kehtaa sanoa että hei voitko siivota nuo muruset pois tuosta xD

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:45h, 12 tammikuun Vastaa

  Voi eikä :D Mutta pakko sanoa, että kyllä mäki mietin joihinkin kohtiin varmaan monta tuntia näitä kirjaimia! Ei ollut helpoimmasta päästä… :–D Kun vaan tarpeeksi kauan aikaa miettii niin niitä tupsahtelee pikkuhiljaa mieleen :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:46h, 12 tammikuun Vastaa

  Mukava kuulla, että tämä oli mieluinen postaus! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:48h, 12 tammikuun Vastaa

  Kiitoksia :) Oon joskus tehnyt, mutta katsotaan jos tekisin joskus uuden!:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:48h, 12 tammikuun Vastaa

  Hei vähän kiva, että sä pidit! Mä kans tykkään paljon näistä postauksista :>

Post A Comment