My goals for the year 2015

Uusi vuosi ja uudet kujeet? Niinhän se yleensä menee ja tänä vuonna mä aion pitää kiinni siitä, että näin myös käy En oo kuitenkaan halunnut suunnitella liikaa tulevaa vuotta vaan haluan elää päivä kerrallaan ja katsoa mitä uutta tällä vuodella on annettavaa! Tavoitteita täytyy mun mielestä elämässä silti olla niin pieniä kuin myös suuria ja mä ajattelin nyt tehdä vähän erikoisemman postauksen teille…. Nimittäin listasin tähän kaikenlaisia tavoitteita, joita mä haluan vuonna 2015 saavuttaa, toteuttaa, kokea, testata jne. Katsotaan sitten vuoden lopussa kuinka moni näistä toteutui!

IMG_0216g

Oon viime aikoina alkanut miettiä paljon tulevaisuutta ja mua on alkanut houkutella ajatus lähteä opiskelemaan. Parin työelämässä vietetyn vuoden jälkeen sitä on jotenkin kummasti alkanut kaivata koulun penkkiä :-D Saa nähdä mihin aika vie!
Oon viimeiset neljä vuotta haaveillut benjihypystä ja tulevana kesänä etsin itselleni sopivan ajankohdan sekä hyppään sen vihdoin!
Lupaan vähentää vielä enemmän herkuttelua. En edes muista koska olisin viimeksi ”mässännyt” kunnolla, mutta voin sanoa että fiilis ei voisi olla parempi Kroppa on alkanut tuntua energisemmalta ja elinvoimaisemmalta näinkin pienen muutoksen myötä.

IMG_0230s
Vältän turhien heräteostosten tekemistä sekä alan miettiä entistä tarkemmin mitä tarvitsen ja mitä en.
Etsin liikuntaan uutta motivaatiota ja teen siitä säännöllisempää. Joulu ja uusivuosi on sekoittanut kaiken rytmin, joten innolla odotan normaalia arkea.
Haluan olla rohkeampi ja uskaltaa kokeilla enemmän uusia asioita. Uhkarohkeutta ei puutu, mutta sellainen päivittäin normaali rohkeus vaatii vielä parantamista.

IMG_0072u
Jatkan aktiivista säästämistä ja teen ”säästötavoitteita” tietyille väliajoille.
Haluan kehittyä entisestään bloggaajana sekä kuvaajana. Tarkoitus on jatkaa aktiivista postaustahtia, kokeilla uusia juttuja sekä miettiä ehkä uusien objektiivien ostamista.
Aion olla entistä järjestelmällisempi sekä pyrkiä olemaan useammin ajoissa paikalla sovittuina aikoina. Tänä vuonna on tullut pari kertaa myöhästyttyä, joten siihen on tehtävä muutos! (Toisin sanoen opettelen heräämään ajoissa).

IMG_0241j

Kiinnitän huomiota unenlaatuun sekä määrään. Aion nukkua joka yö vähintään 8 tunnin yöunet!

Haluan tänä vuonna oppia jotain uutta. Oli se mitä tahansa niin uusien juttujen saapuminen elämään piristää kummasti
Lupaan opetella vastaamaan puhelimeen! Haha tätä ennen mut on saanut nopeammin kiinni Whatsappin tai jopa sähköpostin kautta :-D

IMG_0198jEtsin aikaa myös itselle. Monesti sitä huomaa, että rentoutuminen ja ns. pysähtyminen unohtuu kaiken kiireen keskellä…

Viimeistelen tyylini ja vaatekaappini sellaiseksi kuin oon haaveillut. Oon jo pitkällä tämän asian kanssa, mutta viimeinen loppusilaus puuttuu.
En tuhlaa aikaa huonojen asioiden miettimiseen vaan pyrin löytämään jokaisesta päivästä jotain hyvää

Mitäs te piditte tälläisestä postauksesta? Entä onko teillä joitakin tavoitteita tälle vuodelle?

71 Comments
 • Avatar
  Iina E
  Posted at 22:07h, 04 tammikuun Vastaa

  Aivan ihania tavoitteita, tuollaisia omaa hyvinvointia edistäviä! Itse voisin pitää näitä myös jonkinlaisena karttana itselleni, etenkin tuo arkipäiväinen rohkeus :)

 • Avatar
  Eveliina
  Posted at 22:07h, 04 tammikuun Vastaa

  Ihanan inspiroiva postaus! Toivottavasti tästä vuodesta tulee meille kaikille mahtava :) Ja pakko kysyä, mistä toi upea takki on?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:13h, 04 tammikuun Vastaa

  On ihanaa miten useasti postailet tänne! Halusin vaan tulla sanomaan :-)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 22:14h, 04 tammikuun Vastaa

  Voii muru miten ihana asu!! <3 vauu :) Tavoitteesi kuulostaaa todella hyvältä<3! Ps. voi kääk tuota sinun kroppaasi <3_<3

 • Avatar
  Heidi Helander
  Posted at 22:16h, 04 tammikuun Vastaa

  Ää eikä, mistä toi ihana takki on? :) <3 Miks oot niin täydellinen <3

 • Avatar
  Siiri Tuominen
  Posted at 22:17h, 04 tammikuun Vastaa

  Vaude vautsi vau kuinka upea asu ja ihanat tavoitteet oot ittelles asettanut! Veilä tosta asusta niin tuo karvatakki on kyllä jotain niin ihanaa, oli pakko hommata ittelleni melko samanlainen iie viikolla kun oon niin rakastunut tuommosiin, selvästi tulossa muotiin ? ;) Ja aivan upea kyllä tuo yhdistely tuossa asussa! Nuo sun tavoitteeton tuollaisia mahdollisia tai sellasi mitkä voi oikeesti saada tavoitettua eikä mitään: "Tulen miljonääriksi" yms. vaan noi on tommosia fiksuja ! Tykkäsin tästä postauksesta tosi paljon ja toivottavasti saat kaikki tavoiteet tavoitettua ♥

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 22:18h, 04 tammikuun Vastaa

  Hehheh, mulla odottaa luonnoskansiossa samanlainen postaus, josta löytyy muutama sama juttu :DD Miten tää aina onnistuu menemään näin!

  Mutta ihan huipuilta kuulostaa noi sun tavoitteet! Kaikki on sellaisia 'järkeviä', eli toisin sanoen saavutettavissa, mutta silti jokaisen saavuttaminen vaatii oman työnsä :).
  Tämä postaus oli kyllä tosi ihana ja jotenkin motivoi ainakin mua tekemään vuodesta 2015 paremman kuin edeltäjänsä. Uskon kyllä, että säkin tuut saavuttamaan noi sun tavoitteet! Ja tästä postauksesta ne on vuoden päästä helppo tulla lukemaan, ja hymyillä jälkeen päin sille, kuinka onnistuikin saavuttamaan haluamansa! :)

 • Avatar
  Julia
  Posted at 22:19h, 04 tammikuun Vastaa

  Siis et usko miten nää sun postaukset aina piristää ja niitä on niin kiva lukea. Sun blogin seuraaminen on jopa saanut mut harkitseen oman blogin perustamista, mutten tiiä uskallanko!

  Ja hyviä suunnitelmia tulevalle vuodelle. Itsellä melko samanlaisia.
  Tällä hetkellä
  Olen vähän haikeilla mielin kun poikaystävä lähtee armeijaan huomenna ja en tiiä miten välttyisin surkuttelulta :/

  Kaikkea hyvää!

  -Julia

 • Avatar
  Jenni bloggaa
  Posted at 22:22h, 04 tammikuun Vastaa

  Ihana postaus! Onneksi löytyy tämmöisiä bloggaajia jotka jaksavat kirjoittaa näin usein ja käyttää aikaa näi paljon blogiin! Oot aivan mahtava! :) ❤

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:24h, 04 tammikuun Vastaa

  Aivan superihana tuo pörrötakki, mistä se on? :))

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 22:25h, 04 tammikuun Vastaa

  Sun tavotteet kuulostaa erittäin hyvältä ja toivon, että onnistut ainakin joissain määrin niissä :) ♥ ihania kuvia myöskin ja toi takki näyttää ihanan pehmeeltä :) ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:36h, 04 tammikuun Vastaa

  Oiii, mistä oot oatanut ton MJ:n rannekorun? :)♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:40h, 04 tammikuun Vastaa

  ihana postaus taas! oon pitkään lukenut sun blogia, ja sulla on tosi hyvä laatuisia kuvia, joten mietein että millä kameralla kuvaat? muistaakseni olisin joskus ajat sitten lukenut että meillä ois samat kamerat (en tiiä sitten ootko hankkinut uutta?) sillä tuntuu ettei mun kameralla kyllä tule noin hyvä laatuisia kuvia :l vai oonko mä vaan yksinkertaisesti huonompi kuvaamaan kuin sä? :D ja vielä yks kysymys: mitä kautta lataat kuvasi bloggeriin?

  T. entinen bloggaaja jonka tekis kovasti mieli aloittaa bloggaus taas :)

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 23:00h, 04 tammikuun Vastaa

  Tosi fiksun kuuloisia tavoitteita, joista moni kyllä pätee omallakin kohdalla. Varsinkin tuo "voisin opetella vastaamaan puhelimeen" oli hyvä muistutus itsellekin – siinä tosiaan olisi petraamisen varaa :D

  ❤: Lotta / My Happybubble

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:18h, 04 tammikuun Vastaa

  Olipa hyvän kuulosia tavoitteita! Siis mulla ei oo ollu oikeesti aikaa miettiä ja listata nyt näitä asioita, mutta jospa vaikka huomenna löytäis aikaa ja pysähtyisin miettimään tarkemmin. :-D

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 23:27h, 04 tammikuun Vastaa

  Ooy upea, klassisen kaunis! Toivon sulle kaikkee hyvää tälle vuodelle, toivottavasti tavoittees toteutuu :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:30h, 04 tammikuun Vastaa

  Vitsit miten ihana vastaanotto tälle postaukselle :) Hei joo kannattaa! Tälläisen listan avulla sitä jotenkin muistaa paremmin, että mitkä ne tavoitteet oli ja mitä niiden eteen täytyy tehdä! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:31h, 04 tammikuun Vastaa

  Vautsi suuri kiitos sulle!! Niinpä <3 Tehdään tästä meidän kaikkien vuosi :) Joo oon ostanut tuon takin viime talvena H&M;:stä. Enää ei varmaan oo saatavilla täysin samanlaista :(

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:32h, 04 tammikuun Vastaa

  Olipas se ihanasti sanottu! Ihanaa, että tulit sanomaan tämän koska tälläinen pienikin palaute tuo intoa postailemaan lisää :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:34h, 04 tammikuun Vastaa

  Äää oot kyllä Emilia niin ihana <3 Ilo nähdä, että vaivaudut niin usein kommentoimaan ja aina yhtä hyvän tuulisena! Kiitos paljon aktiivisuudesta ja sun ihanista sanoista :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:35h, 04 tammikuun Vastaa

  Aw iso kiitos ihana<3 Mutta höpö höpö en oo täydellinen! Takki on ostettu viime talvena H&M;:stä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:41h, 04 tammikuun Vastaa

  …. Ooh nyt oon sanaton! Oot selvästi nähnyt vaivaa tämän kommentin kirjoittamiseen ja en voisi olla kiitollisempi siitä :) Musta on niin kiva nähdä, että tämä asu on sun mieleen ja tuo karvatakki on kyllä niin lämmin sekä mukava päällä! Ne on nähtävästi tulossa muotiin, kun ainakin monessa kaupoissa on niitä nyt saatavilla ;>

  Joo mä halusin tehdä tähän listaan sellaisia tavoitteita, jotka pystyy oikeasti saavuttaa. Lotossa voittaminen olisi vähän haastavaa, mutta pienetkin jutut vie lähemmäksi unelmia ja tavoitteita. Mun mielestä tavoitteita on hyvä olla ja mä aion tehdä kaikkeni, että nämä toteutuu :) Suuri kiitos vielä, oon otettu sun sanoista ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:43h, 04 tammikuun Vastaa

  Mitääh eikä :D Haha miten me voidaan olla niin samanlaisia?? Meillä on selvästi samanlainen maku monen asian suhteen ;-)

  Tuo on kyllä totta! Mä en halua asettaa mitään liian suuria tavoitteita tai sellaisia, jotka olisi vaikeasti tavoiteltavissa vaan ihan konkreettisia oikeita asioita. Pienetkin tavoitteet on tärkeintä ja niillä pystyy saavuttaan mitä vain :) Musta kans tämän vuoden alku tuntuu hyvältä ja vuodesta 2015 tulee varmasti ikimuistoinen! Mä toivon, että nämä kaikki toteutuu ja toivon myös, että sun vuodesta tulee onnistunut <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:46h, 04 tammikuun Vastaa

  Aivan mahtavaa, että mun blogi on antanut sulle noin paljon! Juuri tälläiset asiat muistuttaa mua siitä, että miksi mä rakastan tehdä tätä ♥ Ehdottomasti jos vähäänkään tekee mieli aloittaa oma blogi niin kannattaa testata! Sitten näkee onko se oma juttu ja haluaako sitä jatkaa. Mäkin "kokeilin" vaan tätä ja tässä ollaan edelleen kahden vuoden jälkeen :D Joten ehdottomasti! Eikä… Mä niin tiedän sun tunteen :( Se on aivan kauhea tunne ja huomisesta tulee varmasti raskas päivä, mutta jo parin viikon päästä helpottaa! Keksit itsellesi vaan paljon tekemistä ja muuta ajateltavaa niin inttileskeys menee nopeasti :) Tsemppiä!! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:50h, 04 tammikuun Vastaa

  Ilahduttavaa huomata, että aktiivinen postaustahti on sun mieleen ja arvostan sitä, että mun ajankäyttö välittyy myös sinne :) Mä käytän tähän tosi paljon aikaa, mutta tämä on mulle se juttu jota haluan tehdä! Omanlainen intohimo :) Kiiiitos sun sanoista, ilahdutit mua paljon ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:51h, 04 tammikuun Vastaa

  Se on niin lämmin ja pehmoinen päällä! Ostin sen viime talvena H&M;:stä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:55h, 04 tammikuun Vastaa

  Mä kans toivon, että nämä kaikki toteutuu ja aion tehdä paljon asioita niiden eteen :) Kiitos hirmu paljon! Oot Nelli kyllä niin positiivinen aina, että ei voi kuin ihailla ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:55h, 04 tammikuun Vastaa

  Sain sen joululahjaksi, mutta se on tilattu Shopbopilta :)<3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:57h, 04 tammikuun Vastaa

  Mihin aiot säästää?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:02h, 05 tammikuun Vastaa

  Kiitos kovasti! Joo mä kuvaan edelleen sillä samalla eli mulla on Canon EOS 1100D ja oon vaan joskus syyskuulla ostanut siihen uuden objektiivin :) Mulla kesti kans joku puoli vuotta, että opin kunnolla käyttämään tätä kameraa ja nyt sillä saa tosi hyviä kuvia! Toki objektiivi vaikuttaa paljon asiaan eli mikä objektiivi sulla on? :) Jos oot miettinyt uuden ostamista niin suosittelen lämpimästi 50mm, koska sillä saa kuvattua laadukkaita ja tarkkoja kuvia niin läheltä kuin kaukaa. Niin ja lataan kuvat Flick:rin kautta :) Oi aloita ihmeessä! Jos oot jo ennen kokeillut niin se lähtisi varmasti hyvin käyntiin :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:04h, 05 tammikuun Vastaa

  Kiitos paljon Lotta :) Haha "onneksi" löytyy muitakin, jolla tuo meinaa olla vähän hakusessa :D En tajua miten se puhelin on aina äänettömällä tai jossain muualla, kun se soi… No jos me kumpikin tänä vuonna vastattaisiin paremmin puhelimeen! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:05h, 05 tammikuun Vastaa

  Se oli kivasti sanottu, kiitti hurjasti:) Voi eikä… :s Toivotaan kuitenkin, että saat aikaa näiden miettimiseen ja vuosi on vasta alussa, joten niitä tavoitteita ehtii tehdä vielä myöhemminkin :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:06h, 05 tammikuun Vastaa

  Oi kiitos Nelli :-) Aw miten ihanan sydäntä lämmittävä kommentti, ihanaa että löytyy näin positiivisia ihmisiä! Kaikkea hyvää myös sulle <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:07h, 05 tammikuun Vastaa

  Omistusasuntoon, unelmien toteuttamiseen, matkustamiseen, pahan päivän varalle yms. Kyllä näitä kohteita löytyy :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 01:18h, 05 tammikuun Vastaa

  Nää sun postaukset on kyllä aina niin kivaa luettavaa ja innolla ootan aina uusia ❤ mullakin joitakin samoja tavoitteita tälle vuodelle :)

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 01:20h, 05 tammikuun Vastaa

  Hyviä ja järkeviä tavotteita sulla! Asu on taas niin nätti :)

  reetta-s.blogspot.fi

 • Avatar
  Janette
  Posted at 09:42h, 05 tammikuun Vastaa

  Kivoja juttuja oot asettanut tavoitteeksi! :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 10:43h, 05 tammikuun Vastaa

  Ihania tavotteita ja mahtava että ne ovat tollasia realistisia eikä sellasia just että haluan paljon rahaa ja rikastua ja ja ja… ihana Saija ja kauniita kuvia ♥ täytyypäs itekkin pysähtyä vähän miettimään omia tavotteita ja toiveita tälle vuodelle tän postauksen innoittamana :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:44h, 05 tammikuun Vastaa

  Kiva postas ja ihania kuvia:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:47h, 05 tammikuun Vastaa

  Aw kiitos sulle :) Ihana kuulla, että odotat jo uusia postauksia ♥ Se on kiva, että tavoitteita löytyy! Mun mielestä niitä kuuluu aina vähän olla :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:48h, 05 tammikuun Vastaa

  Oo kiitos paljon Reetta kivoista sanoista! :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:49h, 05 tammikuun Vastaa

  Huippua, että sä pidit näistä! Enää täytyy vaan toteuttaa nämä kaikki! :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:55h, 05 tammikuun Vastaa

  Kiva juttu, että sä tykkäsit näistä tavoitteista :) Mä halusin tehdä just niitä realistisia ja tavoitettavissa olevia juttuja, mutta silti sellaisia joiden eteen täytyy tehdä töitä! Joo hei kannattaa miettiä, aina on kiva aloittaa uusi vuosi kun on joitakin tavoitteita :) Kiitos kovasti ihana…♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:58h, 05 tammikuun Vastaa

  Superia, että sä pidit tästä! Ja kiitos paljon:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:12h, 05 tammikuun Vastaa

  Sun blogi on superihana ja piristää aina lukee näit postauksia♥ sul on hyvät tavoitteet tälle vuodelle;-)

 • Avatar
  Henni
  Posted at 11:49h, 05 tammikuun Vastaa

  Aivan ihana tuo takki:) Toivottavasti onnistut tavoitteissasi. Mullakin on joitain samoja juttuja, varsinkin tuo puhelimeen vastailu.. Ja tuo viimeinen, mä tuhlaan liikaa aikaa negatiiviseen asioihin.

 • Avatar
  Anu
  Posted at 12:08h, 05 tammikuun Vastaa

  Tää postaus oli ihanan hyvätuulisesti kirjoitettu ja välitti ainakin minulle tosi positiivista tunnelmaa ja ideoita :))

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:10h, 05 tammikuun Vastaa

  Aivan ihana postaus ja ihania tavoitteita! Nää sun postaukset piristää ja kuvat on kivan raikkaita. Ehottomasti mun lempi blogi ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:07h, 05 tammikuun Vastaa

  Kiva postaus ja aivan tosi hienoja tavoitteita! Suosittelen sua hakemaan kevään yhteishaussa johonkin, vaikka ammattikorkeakouluun :) Eihän sitä paikkaa oo pakko ottaa syksyksi vastaan, jos haluaakin vielä olla työelämässä :) Itse opiskelen ammattikorkeassa sosionomiksi, ja rakastan tätä alaa ja opiskelua ylipäänsä! Seinäjoen ammattikorkeassa näyttää muutenkin olevan vaikka mitä mielenkiintoisia linjoja, ainakin muistaakseni asuit seinäjoella ? :)

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 14:58h, 05 tammikuun Vastaa

  Tosi hyvältä kuulosti nuo tavoitteet, melkein kaikki jutut täsmää myös minun ajatuksiin mistä voisin parantaa. :) Aivan ihastuttava asu, varsinkin tykkään erityisesti tuosta karvatakista <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:27h, 05 tammikuun Vastaa

  Tämäpä oli hyvä idea, täytyy itsekin tehdä tuollainen lista! :) Saako udella mitä mahdollisesti lähtisit opiskelemaan? :)♡

 • Avatar
  Emma
  Posted at 16:36h, 05 tammikuun Vastaa

  Aih ihana postaus ja hyviä tavoitteita/haaveita! :) Ihanaa alkanutta vuotta! <3 Voisin toteuttaa myös vähän tämäntapaisen postauksen! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:26h, 05 tammikuun Vastaa

  mhmhm upea asu! ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:23h, 05 tammikuun Vastaa

  mua jäi niin kaduttamaan ku en ostanu tuota kaulakorua aikoinaan joka on sulla kaulassa! ajattelin että siitä lähtee heti väri ni en ostanu..nyt harmittaa -.- ja onko muuten seinäjoella vielä alennusmyynnit meneillään hm:llä jne? oon menossa sinnepäin loppuviikosta ni ois kiva tietää :)

 • Avatar
  Elisa
  Posted at 21:36h, 05 tammikuun Vastaa

  On kyllä tavoitteet kohdillaan! Pitää ehdottomasti tehdä itsekin tämän tapainen postaus, voi ainakin sitten vuoden lopussa tarkastaa missä tuli onnistuttua. ;) Ite oon muutama vuosi sitten hypänny benjin ja se oli kyllä ihan huikee kokemus! Nälkä vaan kasvaa syödessä ja ois tosi siisti päästä ulkomailla hyppäämään jossain korkeammassa paikassa! :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:50h, 05 tammikuun Vastaa

  Aivan ihana kuulla, että tämä blogi tuo sulle piristystä :) Kiitos hurjan paljon! Tälläinen palaute saa mut aina muistamaan miksi mä rakastan tehdä tätä :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:51h, 05 tammikuun Vastaa

  Eikö ookkin! Ja se on niiiiin lämmin <3 Voi toivotaan, että onnistun ja aion kyllä tehdä kaikkeni, että saan ne toteutettua! Kiva juttu, että sulta löytyy myös samanlaisia tavoitteita ja mä pidän peukut pystyssä, että sä saat ne kans toteutettua :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:52h, 05 tammikuun Vastaa

  Huippua!! Juuri tuota mä toivon tällä postauksella tuovani, joten teit mut kyllä niin iloiseksi näillä sanoilla :) Kiitos <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:53h, 05 tammikuun Vastaa

  Wow kiitos! :) En tiedä miten pystyn kiittää tarpeeksi tai kertomaan kuinka otettu oon tälläisestä palautteesta :) Te ootte ihan parhaita lukijoita ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:52h, 06 tammikuun Vastaa

  Oi miten kiva, että oot tuota mieltä :) Hei joo mä oon kans vähän ajatellut tuota! Kuulostaa kyllä niin hyvältä, että itsekin alan aivan haaveilla takaisin kouluun :D Just kun sitä intohimoa siihen opiskeluun varmasti löytyisi :) Joo asun Seinäjoella ja oon vähän jo katsonutkin mahdollisia vaihtoehtoja! Esimerkiksi Tradenomin opinnot kiinnostaa kovasti :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:55h, 06 tammikuun Vastaa

  Mahtavaa, että löytyy samoja juttuja :) Mä pidän peukut pystyssä, että meidän tavoitteet onnistuu! Ja kiitos tuhannesti, ihana kuulla että tämä asu oli myös sun mieleen :) Karvatakki on kyllä samalla niin lämmin, mutta ihanan pehmoinen päällä<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:58h, 06 tammikuun Vastaa

  Ehdottomasti kannattaa! Tätä voi sitten välillä katsoa ja muistella, että mitkä niitä tavoitteita oli, mitkä on jo toteutettu yms :) Joo saa! Oon kiinnostunut kouluttautumaan lisää alallani eli tradenomin opinnot on ensimmäisenä mielessä (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 01:00h, 06 tammikuun Vastaa

  Kiitos hirmu paljon ihanainen :) Oot kyllä aina niin positiivinen, että ei voi kuin ihailla näitä sun huippuja kommentteja! Joo tee ihmeessä, tälläiset on tosi mielenkiintoisia :) Hyvää alkanutta vuotta myös sinne! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 01:00h, 06 tammikuun Vastaa

  Eii ihana sinä, kiiiiitos♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 01:02h, 06 tammikuun Vastaa

  Äää eikä :s Mä kans ehdin jo vähän pelätä, että miten hyvässä kunnossa se pysyy… Mutta vielä ei ainakaan oo yhtään lähtenyt väriä (kop kop) :) Kyllä ainakin perus Vero Modassa, Vilassa ja H&M;:llä on ollut hyvät alet! Toivottavasti löydät mieluisia juttuja :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 01:04h, 06 tammikuun Vastaa

  Aw kiitoksia Elisa! Se oli kivasti sanottu :) Joo kokeile ihmeessä tehdä, tämän avulla on hyvä muistella että mitkä niitä tavoitteita oli ja mitä täytyy vielä toteuttaa :p Oiii<3 Nyt oon niin kateellinen! Täytyy kyllä itsekin vihdoin ja viimein tänä kesänä hypätä ja mä vähän luulen, että mulle käy samalla tavalla… Oon nimittäin myös haaveillut laskuvarjohypystä :-DD

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:44h, 06 tammikuun Vastaa

  Okei, kuulostaa tosi hyvältä! :)♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:47h, 07 tammikuun Vastaa

  Kiva postaus:-) onks sulla adopt'n tuoksui? Ne on sellasia pienii body mistei:-D mul on noi rose Jasmine ja little sugar, ihania♡♡♡

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:48h, 07 tammikuun Vastaa

  Kiitoksia :) Ei oo! Täytyy kyllä joskus kokeilla, kun niitä löytää :) Missä niitä myydään? Kuulostaa kyllä herkullisilta <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:49h, 07 tammikuun Vastaa

  Hih ♥ :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:27h, 08 tammikuun Vastaa

  Jos jatkaisit opintoja niin hakisitko Seinäjoelle kouluun vai olisiko muutto edessä jonnekkin toiseen kaupunkiin opintojen perässä?

Post A Comment