EVERYDAY SNAPSHOTS

Heissan! Mulla tuntuu olevan tällä hetkellä energiaa tehdä vaikka mitä enkä tiedä johtuuko se viikon kestäneestä lomasta vai lyhyeksi jääneistä yöunista (yliväsymys, kenties?). Ajattelin kuitenkin, että nyt olisi hyvä tilaisuus istua ensimmäisen kerran tänä päivänä rauhassa alas, juoda kuppi kahvia ja alkaa käydä kameran kuvia läpi Kuvia löytyy niin viime päivien tekemisistä kuin myös uudesta vuodesta, joten eiköhän aloiteta!

IMG_9881

Mulla starttasi maanantaina loma ja heti aikaisin aamulla suunnattiin viettämään kivaa päivää Tampereelle  Tähän päivään kuului paljon kävelemistä, shoppailua, hyvää ruokaa, Jungle Juice Barin terveellisten smoothieiden testailua, autossa nukkumista sekä kävin ensimmäistä kertaa pyörähtämässä Tampereen Cottonilla! Suloinen liike oli täynnä vaikka mitä ostettavaa ja kyllä mä yhden ruskea valkoraitaisen paperikassin kanssa kävelin ulos.

IMG_9751ö

Mulla alkoi olla alkuviikosta pieni stressi ”uuden vuoden lookista”, nimittäin en keksinyt mitään mitä voisin pukea päälleni. Onneksi kuitenkin aivan sattumalta Tampereen reissulla tuli vastaan tämä valkoinen ohutta kangasta oleva mekko, jossa on avoin selkä. Siihen vielä kultaiset korut ja sukkahousut jalkaan niin illan asu oli valmis!

IMG_9979s

Me aloitettiin juhlistamaan uutta vuotta jo hyvissä ajoin keskiviikkona Iriksen kanssa! Meikkejä, hiusten laittoa, pinkkiä skumppaa, tyttöjen juttuja sekä hyvää musiikkia – Sen jälkeen suunnistettiin meidän juhlapaikkaan, joka täyttyi illan mittaan monistamonista juhlijoista.

IMG_9944o

Vuoden ensimmäinen päivä sekä nämä pari muuta päivää on kulunut yläpuolella näkyvissä tunnelmissa… Paljon nukkumista, leffoja/sarjoja, oloasu päällä ja lämpöiset tossut jalassa Nyt on sen verran rentouduttu, että innolla jo odotan ensi viikkoa sekä normaalia arkeen palaamista.

IMG_9764

Tässä vielä parempaa kuvaa mekossa olevasta avoinaisesta selästä, jossa on myös iso kultainen ketju toimimassa ”katseenvangitsijana”. Yksinkertainen mekko, joka tulee varmasti pääsemään moneen eri tilaisuuteen päälle

IMG_9926d

Oon ehtinyt tehdä tällä viikolla vaikka mitä ja muun muassa käväisin kahtena eri päivänä Vaasassa! Tekemisen puute ei oo kertaakaan koko viikon aikana käynyt edes mielessä :-D Lähdettiin innoissaan katsomaan Vaasan Moda Aukialle ilmestynyt uusi Michael Korsin osasto, josta satuin puolivahingossa löytämään kätevän nahkaisen pankkikorttikotelon – Niin suloinen!

10913102_10204875353554861_510050513_n

Vaasassa ollessa päädytään usein samaan ravintolaan syömään eli Amarilloon. Mä ajattelinkin nyt kysyä jos joku teistä tietää Vaasan keskustan läheisyydessä hyviä ruokapaikkoja niin laittakaa ihmeessä tulemaan suosituksia tänne suuntaan. Jos vaikka ensi kerralla testattaisiin jotain uutta paikkaa!

IMG_9831d

Yleensä juhlimaan lähtiessä kamera unohtuu laukun pohjalle ja ainoastaan kännykkä täyttyy kuvista, mutta tällä kertaa kävi toisin! Me nimittäin innostuttiin kuvailemaan erilaisia yhteiskuvia niin kauaksi aikaa, että alkoi jo puhelimeen tulla ”mihin te ootte kadonnut” tyylisiä viestejä hehe…
IMG_9833jEi siihen kuitenkaan kauaa mennyt, kun kuvaileminen muuttui hassutteluksi ja joka toinen kameran kuvista oli tälläinen :-D Mutta mun mielestä tälläiset fiilistelyt on kuitenkin niitä kaikista parhaimpia otoksia


113 Responses to “EVERYDAY SNAPSHOTS”

 1. Paljon tuo MK:n pankkikorttikotelo makso? :) Ihana täydellinen postaus taas Saija <3

 2. Avatar Sara sanoo:

  Olipa taas ihanan piristävä postaus! Tulen aina niin hyvälle tuulelle kun lueskelen sun positiivisia postauksia ja ihastelen kuvia :)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Vähänkö pirtee ja hyväntuulinen toi vika kuva, ja hei tositositosi hyvää uutta vuotta sulle! :-)

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Se oli muistaakseni tasan 35€ :) Aw osaat aina piristää, kiitos tuhannesti Heidi<3!

 5. Avatar Emilia sanoo:

  Ihana postaus taas!!<3 oot ollu tosi kauniina-, instagramista jo ihailinkin ;) niin ihanan aito tuo viimeinen kuva <3 täälläkin on menny muutama päivä rentoillessa :D oon mä onneksi käynyt myös salilla, leiponut ja hinnotellu kirpparivaatteita :D

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Olipas se kivasti sanottu!! Oon niin otettu :) Näin positiivinen palaute nostattaa inspiraatiota entisestään, kiiitos<3

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus :) miten teet sun kiharat? Ois kiva semmonen postaus "miten teen kiharat' tai joku semmonen! :D

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä kaupasta toi mekko oli siis ostettu? Se on nimittäin ihana! :)

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle :') Tuo kuva kuvastaa kyllä hyvin illan fiiliksiä ja tunnelmia! Oii hyvää uutta vuotta myös sulle :)!

 10. Avatar Luna sanoo:

  Ihana postaus taas :) toi viimenen kuva on upee, ihana fiilis siinä! :)

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos tuhannesti Emilia :) Hihi tuo oli kyllä onnistunut otos <3 Noni sä oot saanut tehtyä vaikka mitä enemmän verrattuna muhun :-D Täytyisi itsekin huomenna ottaa tehtäväksi leipoa jotain :p!

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia :)! Mä teen ne sellaisella OBH Nordican sauvakihartimella! Sillä saa tehtyä monia eri kokoisia kiharoita :) Kiva idea, mä voisin sellaisen jossain välissä tehdä :>

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Se on ostettu BikBokista :-) Eikö ookkin! Tuo ketju vielä kruunaa sen:)

 14. Avatar Emma sanoo:

  Voi miten tuo mekko on ihana ja varsinki tuo selkäosa! :)

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aah tuo mekko! Sovitin sitä itsekin shoppailemassa ollessani, mutta se jäi sitten kauppaan, sillä ongelmana oli, etten tiennyt millaisia rintsikoita sen kanssa voi pitää:D tosi kiva postaus kuitenkin, ja tuo viimeinen kuva on niin ihana! :)

 16. Avatar SiljaS sanoo:

  Tosi ihana mekko ja sopii ihan täydellisesti ja vielä kun toi selkä on avoin niin tatska pääsee upeasti oikeuksiinsa!:) <3

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oisko tulossa sellasia kuvia, joissa olisit ilman meikkiä/mitään laittautumista?

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko tuo pinkki kuohari hyvää? On tehnyt mieli ostaa ja maistaa mutta ei ole vaan saanut vielä aikaiseksi:D

 19. Avatar Julie sanoo:

  Ostitko Cottonilta Toryn Revat? ;) Itse ostin viime keväänä ensimmäiset baltsuni TB:ltä, ja olen edelleen ihan rakastunut! Kuivia katuja odotellessa :)

 20. Avatar Lotta sanoo:

  Mun lempparipaikka Vaasassa on ehdottomasti Spices niminen aasialaismesta. Varsinkin niiden paistettu nuudeliannos kanalla ja katkaravuilla on taivaallinen <3

  Sweet Waasa-kahvila/ravintolasta puolestaan saa ihania salaattiannoksia, enkä ole ikinä käynyt kahvilassa, missä on yhtä ihana jälkkärikakkuvalikoima – suosittelen! :)

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sähän oot valmistunut merkonomiksi niin missä olit työharjoittelussa? Mulla alkaa nyt keväällä ensimmäinen työharjoittelu niin onko sulla jotain paikkaa mitä suosittelet? :)

 22. Avatar Nelli sanoo:

  wautsi mikä ihana mekko ja kuinka täydellisesti se istuu sun päälle ♥ muutenkin tosi kivasti toteutettu postaus ja tätä oli ilo lukea! :) vaikka tykkäänkin sun blogissa just niistä erilaisista postauksista, niin nää kuulumiset on ihan paikallaan välillä ♥

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  turhuuden huippu toi pankkikorttikotelo.. XD

 24. Avatar Sara sanoo:

  Tosi ihana postaus! Ja oikeen ihanaa alkanutta vuotta sulle <3

  http://sara–says.blogspot.fi/

 25. Avatar iikku sanoo:

  Ihana postaus jälleen kerran! Tuo mekko puki suo älyttömän hyvin <3

  Oli kyllä kiva uusivuosi, kuvaussessio oli kyllä ikimuistoinen ja melkein hauskin osuus illasta :D kuinka sitä aikaa vierähtikään nii paljo!

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  Paljon tuo mekko maksoi? Ihana!

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei millaset rintsikat sulla oli mekon kanssa? :D kun itsekin tuota mekkoa kerran sovitin, mutta kyseisen ongelman takia se jäi kauppaan..):

 28. Avatar Nea sanoo:

  Ihana postaus taas jälleen! <3 sun postauksia oottaa aina, kun ne on niin hyväntuulisia ja kuvat upeita! Ja toi mekko on kyllä ihan täydellinen, ostin itse saman mekon sähkönsinisenä ja oon ihan rakastunut siihen! <3

 29. Avatar Emilia sanoo:

  Tosi kiva postaus Saija!(: kuvat oli taas tosi ihania<3 ja teillä on teidän kodissa kaikkea ihanaa<3 ja tuo mk!!! Mitä muuten ostit cottonilta??(;

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hahhah ihana oli kyl toi sun mekko!!! Ja hyvää uuttavuotta viel täälläki :) T. Koff & tuntematon

 31. Avatar Iina E sanoo:

  Sulla on kyllä ihan uskomaton taito tehdä näitä postauksia! Saat arjen näyttämään astetta ihanammalta! Sommittelet kauniisti kuvia ja olet sellainen yksi kaunotar itsekin. Huomasin yksi kerta, että aina kun näen sinun julkaisseen postauksen mun on pakko tulla heti lukemaan! Kiitos sinä kun pidät blogiasi, tänne on aina kiva tulla :) <3

 32. Avatar Anonyymi sanoo:

  Löysin sun blogin vasta vähän aikaa sit ja ihastuin tähän ihan täysin heti ensisilmäyksestä! Kauniiden kuvien, insipiroivien asujen ja ihanien sisustuspostauksien ansiosta tää blogi nous kertaheitolla mun suosikkien joukkoon. Lisäks täytyy mainita vielä et ihan mahtavaa kuinka paljon aikaa käytät kommenttien vastaamiseen ja kuinka ystävällisesti vastaat kaikille. Jatka samaan malliin! :-)

 33. Avatar Erika sanoo:

  Ihana toi postauksen viimenen kuva! :-D ♥

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus ja kivan näkönen mekko, mut saako kysyä että mitä ton mekon alle voi laittaa? :-D

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sano terveisiä Iirikselle! Rakastan sun blogia niiin paljon! <3 Kuvat niin ihanan valoisia ja kirkkaita. Älä ikinä lopeta blogin kirjoittamista! <3 Tee joskus joku haaste video vaikka Tatun kanssa! :D Siitä tulisi varmaan tosi hauskaa! Nopeasti se home tour you tubeen! <3 Hyvää uutta vuotta 2015 teille! :)

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi jälkimmäinen yheiskuvahan on kivempi hah niin ihanan iloinen! <3

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Jälleen kerran ihana postaus:3 Vaasan keskustassa on ravintola Chili&Lime; jota kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa:)

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  Jälleen kerran ihana postaus :> Vaasan keskustassa on ravintola Chili&Lime; joka kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa:)

 39. Avatar Reetta sanoo:

  Kauniita kuvia jälleen kerran :)

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  Rakastuin tohon Cottonin kassiin! :o mitä ostit sieltä ja millainen kauppa se ylipäätänsä on? Jos vaikka sattuisi joskus käymään :)

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oon just löytänyt sun blogin ja tykkään tosi paljon kun kirjotat jotenkin niin rehellisesti ja kuvat täällä on ihanan valoisia :-) ostospostaukset on lemppareita! Vaasassa suosittelen Sweet Vaasaa! Jos tykkää salaateista niin kannattaa käydä testaamassa :-)

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hahahah toi sun mekkos oli ihana!! Ja hyvää uuttavuotta vielä täälläkin :) T. Koff ja Tuntematon

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  näytät tosi paljo varsinki vikas kuvas salkkareiden Monicalle! :)

 44. Avatar Sonja sanoo:

  Tää oli tosi kiva ja erilainen postaus, kun oli noi kuvat yksi kerrallaan tekstin välissä! Hyvää alkanutta vuotta sulle :-)

 45. Avatar annieveliina sanoo:

  Ihana tuo viimenen kuva!! :')<3

 46. Avatar Erikax sanoo:

  Tai joku sellanen postaus, jossa kerrot hiustenhoitorutiineistasi.

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Aijaa :'D Ehkä kyllä jotain samaa näköä on ainakin silmissä :)!

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitti kovasti:) Tuo kyseinen kuva onnistui kyllä tosi hyvin! Ja vielä ihan sattumalta tuli nauru näkymään siinä :p

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  tosi kiva postaus! suosittelen käymään sweet vaasassa, sillä sieltä saa ihania leivoksia ja salaattiannoksia. (monta kertaa on tullut ite käytyä, heh) :D

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Tiedätkö, että mäki ihastuin siihen heti kun näin sen! :) Niin kivan yksinkertainen valkoinen mekko, mutta tuo selkäosa tekee siitä erikoisen :>

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Se on niiiiin ihana <3 Hei mulla oli vähän sama :-D Ja oikeastaan ainut vaihtoehto on ne sellaiset "itsestään liimautuvat"-rintsikat, jotka mä ostin tämän mekon takia Cubuksesta. Pelkäsin kauan aikaa, että ne ei pysy mutta tosi hyvin pysy koko illan samassa asennossa, suosittelen kyllä testaamaan niitä joskus! Aww ihana kuulla, että pidät siitä :)

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! Se on samaan aikaan niin kivan simppeli mekko, mutta sitten tuo selkäosa vie kaiken huomion ja varsinkin, kun tatuointi pääsee näkyviin :) Hih<3

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva idea, voisin kyllä joskus johonkin postaukseen laittaa kuvan (:

 54. Avatar Saijis sanoo:

  On! Se on makeaa, mutta ei kuitenkaan liian :) Kaikki jotka tätä on maistanut niin on ainakin tykännyt, joten kannattaa joskus testata! :-)

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ostin!! ♥ Mä oon miettinyt niiden ostamista jo viime kesästä lähtien, mutta niiden ostaminen sitten jäi ja nyt ajattelin olla ajoissa asialla :'D Voi ihana kuulla, että säkin oot tykännyt! Enää vaan ne kuivat kadut puuttuu ;)

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Eii nyt mulle tuli nälkä :D Mä rakastan aasialaista ruokaa, joten tuo paikka olisi varmasti kuin mulle tehty! Täytyy ehdottomasti kokeilla :)

  Ja tämä jälkimmäinen kiinnitti mun mielenkiinnon heti, koska oon aina monesti miettinyt että onko Vaasassa mitään hyviä paikkoja, joista saisi salaattia! Kiitos sulle paljon Lotta <3 Nämä vinkit oli hyödyllisiä ja lähtee ehdottomasti testaukseen :)

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Joo eli oon opiskelun aikana ollut niin kaupoissa kuin myös matkatoimistossa :) Kaikki on ollut yhtä mielenkiintoisia ja ns. avartavia harjoitteluita, mutta varsinkin tuo matkatoimistossa oleminen oli mielenkiintoista! Jos vaan mahdollista niin kannattaa pyrkiä erikoisempiin paikkoihin eli pankkiin, kiinteistönvälitykseen, erikoiskauppoihin yms. :)

 58. Avatar Saijis sanoo:

  … Kiitos älyttömästi ihana Nelli ♥ Ja loistava juttu, että sä pidit tästä postauksesta! Mäki tykkään itse toteuttaa juuri niitä erikoisempia postauksia, mutta välillä on kiva kertoa vähän tarkemmin teille että mitä oon viime päivinä tehnyt, mitä mulle kuuluu ja niin edelleen :) ♥

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Itse asiassa ei oo :D Mulla on nimittäin kaksi sellaista clutchia, joissa ei oo minkäänlaisia sivutaskuja, lokerikoita tai mitään säilytyspaikkaa rahoille ja korteille, joten tämä on siihen tarkoitukseen kätevä =)

 60. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oho, olen tuo sama ano joka juurikin niistä rintsikoista valitti :D luulin, ettei aiempi kommentini lähettynyt ollenkaan (onko edes "lähettynyt" sana? XD) mutta joo, sainkin jo vastauksen tähän kysymykseeni, joten ei tarvitse uudestaan vastata (:

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset Sara! :) Ja aivan ihanaa alkanutta vuotta myös sulle <3

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti ihana! Ja tuo mekko oli kyllä onnistunut ostos juuri ennen uutta vuotta <3 Haha se oli kyllä niin hauskaa ja aikaa meni ihan tuhottoman paljon :'D Mutta saatiin ainakin kivoja kuvia ;-)

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Oon niin samaa mieltä sun kanssa! Se oli 29.95€ :))

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Aa okei no sitten :-D Olinkin juuri vastaamassa tähän uudestaan, mutta hyvä kun näit aiemman vastauksen! :)

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Vaude mikä kommentti !<3 Niin ilahduttavaa saada tälläistä palautetta postauksista sekä kuvista :) Kiitos sulle! Ja vitsit se sähkönsininen on myös upee tai voisin ottaa tämän kyllä kaikissa mahdollisissa väreissä :p<3

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit kiitti Emilia!! :) Mukava juttu, että nämä kuvat ja koko postaus oli mieluisia

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva, että tykkäsit! Hmm salaperäistä, keitäköhän ootte ;-) Mutta hyvää uutta vuotta myös sinne :)

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä! Oon niin sanaton, mutta otettu <3 Vitsit miten paljon paremmin mun päivä lähti käyntiin sun kommentin jälkeen :) Musta on niin ihana nähdä, että joku ilahtuu uuden postauksen myötä ja tälläinen palaute on piristävintä mitä voi koskaan saada! Kiitos sulle Iina :) <3

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Ohoh en tiedä miten kertoisin kuinka iloiseksi mut teit! Ensinnäkin tosi kiva, että oot löytänyt tänne ja vielä ihastunut tähän :) Ja vielä se, että miten pienessä ajassa tämä blogi on noussut sun suosikeiden joukkoon niin saa mut hymyilemään täällä levästi! Ja pakko mainita, että tämä kommentteihin vastaaminen on mulle tosi tärkeää enkä osaisi olla edes vastaamatta näihin vaan mulle tulisi heti huono omatunto :D Tuhannet kiitokset sulle, kun vaivauduit kommentoimaan näin kivan kommentin <3!

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitti sulle Erika :) Se on kyllä yksi illan onnistuneimmista kuvista ♥

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Nuo valkoiset olisi sellaiset, jotka voisin kuvitella joihin asuihin! Itse en varmaan osaisi käyttää päivittäin, mutta varmasti sopii monelle :)

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoksia :) Kyllä aina saa kysyä! Mä ostin tuon alle sellaiset itsestään liimautuvat rintsikat, jotka tulee ainoastaan rintojen eteen ja näin selkä jää avonaiseksi. Ne oli tosi kätevät ja pysyi hyvin koko illan paikoillaan :-)

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Mä välitän terveiset hänelle :) Awww voi ei ihana kuulla! Mulla ei oo koskaan käynyt lopettaminen edes mielessä, joten siitä ei ole hätää :p Kivoja ideoita ja tuo home tour on tulossa ihan lähiaikoina, kun tilatut keittiönpöydän tuolit saapuu niin sitten koti alkaa olla valmis :) Kiiiitos paljon kummankin puolesta ja hyvää uutta vuotta myös sulle !<3

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Siitä kyllä välittyy paremmin meidän illan iloiset fiilikset :) <3

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Ilo kuulla, että sä tykkäsit tästä postauksesta (: Oi jo pelkkä nimi kuulostaa hyvältä! Tämä täytyy kans käydä joskus testaamassa :p

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä kommentti tuli vissiin pari kertaa, joten vastasin sulle tuohon ylempään ^ :)

 77. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh kiitos hurjan paljon:)!

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo kassi on niin suloinen etten kestä :) Se oli aika pieni, mutta silti siellä oli sopivasti tarjontaa! Löytyi niin laukkuja, lompakoita, kenkiä, vaatteita kuin myös koruja ja merkkeinä oli ainakin Tory Burch, Michael Kors ja Marc Jacobs. Kannattaa ihmeessä käydä joskus, mä aion ainakin vierailla myös tulevaisuudessa :)!

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Hei vitsit miten kivasti olit kirjoittanut! Mahtavaa saada näin iloista ja omalla tavallansa tsemppaavaa palautetta :) Ostospostauksia on tulossa lähiaikoina muutamakin, joten kannattaa pysyä kuulolla! Tuo Sweet Vaasa alkoi kiinnostaa niin paljon, että sinne on pakko päästä :p Mä nimittäin rakastan erilaisia salaattiannoksia..<3

 80. Avatar Saijis sanoo:

  En tiedä keitä tuntemattomat ootte, mutta vastasin teidän kommenttiin tuolla ylempänä :)!

 81. Avatar Saijis sanoo:

  Oo tosi kiva, että pidit tämän postauksen toteutuksesta :) Tälläiset postaukset on mun mielestä kivaa vaihtelua muille! Kiitos hirmuisesti ja kivaa alkanutta vuotta myös sinne :)!

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiiiitos kovasti ihana <3! :)

 83. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :> Ei vitsit miten mua alkoi houkutella nyt tuo paikka! Sitä pari muuta suositteli myös ylempänä ja kuulostaa kyllä niin herkulliselta paikalta :-D Ensi kerralla täytyy suunnata sinne! Kiitos vinkistä:)

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Sellaisen toteuttamisesta on kulunut jo pitkä aika, joten voisin kyllä tehdä uuden päivitetyn version :)!

 85. Avatar Emilia sanoo:

  hhehe täällä 16-vuotta Vaasassa tai ihan rajalla asunut tyttö! joten vinkkejä kehiin. tietty riippuu ihan mistä tykkää jne.

  O Sole Mio kuulemma hyviä pizzoja ja normi hinnat n. 11-13€
  Illyrians: Halpoja ja hyviä pizzoja. Tätä paikkaa kehutaan jatkuvasti! :-)
  Pikku Quattro: Ittekkin tykkään tästä, hamppareita, pizzoja ja kebbabbia. Amarillon tasoista mutta maksaa vaan 7€
  Sweet Vaasa: Tätä porukka jo suosittelikin! Ihania leivonnaisia (kaikki on tehty itse) tunnen omistajan joka on siis Australialainen. Ihania erikoisuuksia ja rauhallinen tunnelma. Lounasaikaan myös täyttävempää ruokaa. Salaatit on todella isoja!

  Tässä ne jotka ainakin jää omaan mieleen ja voin suositella :-)

 86. Ihania kuvia ja oot tosi kaunis!

 87. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tää sun blogi on ihana! Ja mun mielestä on tosi kiva, että jaksat vastailla kaikkiin kommentteihin igs ja täälä blogis, vaikka sulle tuleeki niitä paljo!:) Monet bloggaajat joille tulee paljo kommentteja, ei jaksa vastata melkeen mihinkää ja se on tyhmää:/ mut ihanaa ku sä jaksat vastata aina niin ilosesti kaikkiin!:) Olisko mahdollista saada sellanen postaus susta ja sun poikaystävästä, että kauan ootte ollu yhes miten tapasitte ja ns. koko teidän tarina miten ootte päätyny tähän pisteeseen mis ny ootte:) oot kaikenlisäks viä niin kauniski ja sun kuvat on upeita <3

 88. Avatar Emilia sanoo:

  Oi oi oi ja vielä kerran oi miten ihania kuvia, kyllä todellakin välittyy tuo teidän ihana tunnelma ♥ toi mekko on kyllä täyttä rakkautta ja haluisin kovasti itekkin käyttää tuollaisia… mun ongelma on "akne" selän ihossa, joten tuollainen ei kovin hyvin imartele sellaista :/ onneksi tuollaisia ihania mekkoja löytyy paljon, missä selkä ei ole avonainen :)

 89. Avatar Ida sanoo:

  Bik Bokissa myydään sellaisia "juttuja" jotka alentaa rintsikoiden takaosaa, jotta voi pitää tavallisia rintsikoita vaikka tuollaisen mekon kanssa! Oon kuullut niistä positiivista ja negatiivista, mutta varmaan ihan kokeilemisen arvoinen juttu :).

 90. Avatar Lotta sanoo:

  Haha :D Joo mullaki oli hirvee mässäyshimo ku kirjottelin sulle tota :D Mut toivottavasti noi on sun mieleen – aina vähän jännä suositella paikkoja kenellekään ku ei tiiä osuuko maut yksiin :3

 91. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sulla on tosi kiva blogi ja tosi hyviä kuvia! :-) Voistiko tehdä lisää sellaisia "terveellinen elämä" tyyppisiä postauksia? Ne olisi ihan super kivoja! :-)

 92. Avatar Nina sanoo:

  Kiva postaus:) Tuo mekko on upea, itekkin tommosta sinistä ihastelin bikbokissa!<3 En vaan osaa käyttää tommosta selästä avonaista niin jäi sitte kauppaan :(

 93. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus ja toi valkonen mekko on kuin tehty sulle:)

 94. Avatar Viivi Vilja sanoo:

  Ihanan pirtee postaus ja upeita kuvia!<3
  http://viiviviljaa.blogspot.fi

 95. Avatar Jenna sanoo:

  Oi kuinka ihan tuo mekko, tosi kaunis sinun päällä.<3 Ihana myös tuo viimeinen kuva :)

 96. Avatar Saijis sanoo:

  Ohoh mun täytyy kans testata noita! Nimittäin tuo itsestään liimautuvat on myös kätevät, mutta tuollaiset pysyisi vielä varmemmin paikoillaan. Kiitos vinkistä Ida :)

 97. Avatar Saijis sanoo:

  WAU! Kiitos hurjasti Emilia :) Et tiedäkkään miten paljon tästä oli apua! Näistä lähtee monta paikkaa testaukseen ja ensimmäisenä ehdottomasti tuo monen mainitsema Sweet Vaasa :) Juuri sellaiset iso salaatit on mun mieleen ja tuo paikka kuulostaa muutenkin niin hyvältä, että se täytyy testata!

  En malta vaan enää odottaa, että pääsen uudestaan Vaasaan kun tuli näin monta ruokapaikkaa testattavaksi :-D Kiitos vielä <3

 98. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos paljon :))

 99. Avatar Saijis sanoo:

  Mahtavaa, että osaat arvostaa sitä :) Mä oon monesti tätä asiaa miettinyt ja todennut, että mä en edes pystyisi olla vastaamatta näihin! Tiedän, että mulle tulisi heti huono omatunto :D Mun mielestä tämä näihin kommentteihin vastaaminen on tämän homman yksi parhaimmista asioista ja tätä kautta oppii tuntemaan vähän millaisia ihmisiä siellä ruudun toisella puolella on :) Tuo tun mainitsema postausidea kuulostaa mielenkiintoiselta ja siitä varmaan saisi laajan postauksen tehtyä! Mä kirjoitan idean ylös ja katsotaan jos sellaisen toteuttaisin :) Kiitos tuhannesti sulle! Oli ihana saada näin iloinen kommentti <3!

 100. Avatar Saijis sanoo:

  Vähän kiva juttu, että näistä kuvista välittyy meidän tunnelma :) Mulle on tärkeää saada "vangittua" kuviin tunnelmat, joten tosi kiva että mä onnistuin siinä! Voi eikä :s Tämä kyseinen mekko on kyllä tosi avonainen ja melkein koko selkä näkyy, mutta mun mielestä tuo ei haittaa yhtään :) Toki jos itseä häiritsee niin ymmärrän :s Onneksi kuitenkin löytyy muita mekkoja ja sun päällä kaikki näyttää varmasti hyvältä :) ♥

 101. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh kiitoksia!! :) Hei vähän kiva, että sä pidit siitä

 102. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti Nina :') Vitsit se sininenkin on kyllä upee! Tai oikeastaan kaikki värit sopii tähän mekkoon tosi hyvin :) Joo mä kans mietin tuota aluksi… Ja se tuntuikin aluksi aika "paljastavalta", mutta onneksi siihen sitten tottui :)!

 103. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos! Oi ihana kuulla, että ajattelet noin :)) Tuosta tuli kyllä yksi ehdoton lemppari mekko <3

 104. Avatar Saijis sanoo:

  Onko tämä kommentti jäänyt kesken? :)

 105. Avatar Saijis sanoo:

  …Kiitos hurjan paljon :) Ihana kuulla, että nämä oli mieluisia <3

 106. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei Jenna! Kiitos älyttömästi <3 Mieltä piristävää saada näin positiivinen ja iloinen kommentti :)

 107. Avatar Saijis sanoo:

  Haha eikä :D Mulla kyllä mielenkiinto heräsi heti ja aion ehdottomasti testata nämä! Oon myös 100%:sen varma, että tuun tykkäämään :p

 108. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mulla on vähän kinkkinen tilanne päällä ja olis kiva kuulla noin ihanan ihmisen mielipide tähän..liittyen siis opiskeluun! Oon aika pitkään tiennyt tahtovani kauneudenhoitoalalle / kosmetologiksi, ja meidän alueen koulussa kyseinen ala alkaa vain joka 3 vuosi. Ala alkoi viimeksi vuonna 2012 ja itse hain yhteishaussa ensimmäistä kertaa 2013, lähihoitajapuolelle koska ajattelin vain tykkääväni ihmisten kanssa työskentelystä. Hoito-ala oli kuitenkin henkisesti liian raskas ja ensimmäisen vuoden loppupuolella (luulin vielä silloin että kosme alkaa joka toinen vuosi) olin tekemässä uutta hakua sinne kosmelle. Hakemus oli jo melkein tehty kun tajusin että eihän koko kosme ollut hakulistalla, joten laitoin hakemuksen hotelli/ravintola/catering alalle ihan vaan koska sillä alalla on asiakaspalvelua josta kuitenkin tykkään. No nyt olen käynyt kohta tän vuoden tota hotracattia ja vaikka kuinka itselle uskottelin aluksi että tää on se johon voisin valmistua, niin tässä vaiheessa alkaa maistumaan jo ihan puulta koko opiskelu tälläisellä alalla joka ei oo täysin se 'oma juttu'… Tämän vuoden syksyllä alkaisi täällä siis vihdoinkin se kosmetologi ja et arvaa kuinka tekisi mieli vielä toisen kerran vaihtaa alaa sinne minne olisin jo ajat sitten halunnutkin. Kuitenkin on hirveä paine sukulaisilta / opettajilta ja muilta sen suhteen kuinka typeränä he saattavat pitää tälläistä koko aikaista alan vaihtoa :d En tiedä yhtään mitä teen ja tästä tuli mukavan mittainen romaani..:D Ikää mulla on 17v että sen kannalta ehkä tulee toi läheisten paine. Kiitos jos ehtisit vastaamaan, ihan vaan sun omalla mielipiteellä / mitä itse oisit tässä tilanteessa tehnyt <3

 109. Avatar Anonyymi sanoo:

  oi että meillä oli tota samaa skumppaa uutena vuotena ja se on nii ihanaa! c:

 110. Avatar Anonyymi sanoo:

  Paljo toi mekko maksoi? Näin nimittäin noita samoja mekkoja (kai, ainakin ketjusta päätellen) eri värisinä Jumbon BikBokissa, alkuperänen hinta oli 19,95 mut päälle oltiin lyöty uudeks hinnaksi 29,95?? :DD ihme kusetusta :|

 111. Avatar Anonyymi sanoo:

  Taisin ensimmäistä kertaa huomata tuon tatuointisi selässä :D on kyllä upen näköinen! <3 Olen itsekkin miettinyt samantyylistä selkärankaa pitkin menevää. Ainoo pelkoni on vain se, että tuohon kohtaan taitaa sattua paljon enemmän kuin yleensä. Osaatko sanoa, että sattuiko se paljon enemmän kuin yleensä muut tatuoinnit? :)

Kommentoi