Linkitä blogisi-postauksen top 10

Hyvää ja parempaa 2015 vuotta kaikille Kirjoittelin eilen illalla blogin FB-sivuille fiiliksiä kuluneesta vuodesta, sen opetuksesta sekä siitä, että toivon tästä vuodesta tulevan meidän kaikkien vuosi! Juhlittiin siis eilen uutta vuotta ja illan aikana kameraan tallentui muutamiakin eri räpsyjä, joten voisin jakaa niitä tänne teille vähän myöhemmin. Satuin sattumalta bongaamaan myös blogin lukijoita, joten terkkuja sinne päin jos tätä nyt luette!
Tämä päivä onkin mennyt kotona vain akkuja ladatessa, mutta sain hetki sitten myös käytyä kaikki teidän tänne linkittämät blogit läpi! Linkkejä tulit älyttömät 269 kappaletta ja oon nyt viikon ajan aina päivittäin selannut niitä läpi, mutta nyt olisi aika esitellä nämä suosikit myös teille. Valinnanvaikeus oli todella suuri ja olisin halunnut nostaa tähän esille monia eri blogeja, mutta karsin nämä kymmeneen eri suosikkiin. Blogeista kaikki on suurimmaksi osaksi lifestyleä, mutta pyrin ottamaan mukaan eri ikäisiä bloggaajia niin, että jokaiselle löytyisi haluamaa luettavaa!

blogi7

Löysin Saran blogin jo joskus loppukesästä ja muistan, kun ihastuin siihen välittömästi. Sara blogista huokuu mulle tärkeä positiivisuus sekä se on täynnä toinen toistaan herkullisempia ja laadukkaita kuvia. Postaustahti on aktiivinen ja aiheet monipuolisia! Juttelin Saran kanssa blogigaalassa ja tyttö on ihanan energinen ja iloinen livenä niin kuin blogista saattaa päätelläkin 

blogi6

Emilian blogissa kauniin kirkkaat kuvat, vaaleat sävyt ja sisustuspostaukset teki muhun lähtemättömän vaikutuksen. Emilia kirjoittaa blogia rehellisellä otteella ja mä ihailen tytön asennetta kaikkiin asioihin Mun sydäntä lähellä on erityisesti valkoinen sisustaminen, joten täältä blogista ei inspiraatio sen suhteen lopu! Kauniita valoja, pieniä yksityiskohtia, kynttilöitä jne.

blogi2

23-vuotiaan Maryn blogi pitää sisällään juttuja, joista mä blogeissa tykkään; Ostosten esittelyjä, kosmetiikkaa, terveysjuttuja, asuja jne. Blogi on painottunut lifestyleen, mutta sieltä löytyy myös paljon postauksia terveellisistä elämäntavoista sekä liikunnasta. Proteiinipatukoiden ystävien kannattaa käydä lukemassa mielenkiintoinen arvostelu täältä.

blogi1

Minnan M’s Secrets-blogista löytyy paljon postauksia sekä upeita kuvia matkustelusta. Koukutuin selaamaan tätä blogia ensimmäisellä kerralla varmaan tunniksi, koska en millään malttanut lopettaa :D Sen lisäksi blogista löytyy postauksia liittyen päivän asuihin, ruokaan, kosmetiikkaan ja sisustukseen. Joka kerta tätä lukiessa tulee itsellekin iloinen fiilis!

blogi8

Superiloisen ja hymyilevän Emilian blogista huokuu tytön mahtava elämänasenne ja tekstiä kirjoitetaan rennolla otteella Jaksan kerrasta toiseen ihastella Emilian pitkiä ja kauniin värisiä hiuksia! Jos vaan hiusjutut kiinnostaa niin tämä blogi kannattaa ehdottomasti tsekata, nimittäin  se on täynnä mahtavia hiuspostauksia, mutta myös paljon muuta monipuolista luettavaa!

blogi5

Raikkaita hyvälaatuisia kuvia, kuulumisia, ostoksia, reseptejä ja päivän asuja pitää sisällään 16-vuotiaan Mirellan hyvän mielen blogi… Tässä blogissa eniten mua miellytti rentoa omanlainen tapa kirjoittaa sitä ja tekstiä pystyisi lukea monta tuntia putkeen! Plussaa myös ihanan laadukkaan isoista kuvista ja aktiiivisesta päivittämisestä.

blogi3

Niinan blogi on mulle entuudestaan tuttu ja oon tainnut sitä lukea virallisesti reilun vuoden ajan. Mä itse tykkään älyttömästi tyttömäisistä kuvista ja täältä blogista niitä löytyy joka kerta Niinan ja mun maku on hyvin samanlainen ja saankin joka kerta ihastella tytön onnistuneita ostoksia. Muutto ja sisustusjutut on saapuneet vähän aikaa sitten blogiin mukaan, joten odotan jo innolla tulevia postauksia!

blogi4

Mä muistelin, että olisin joskus kesällä vieraillut Janinan blogissa ja silloin hukannut koko blogin osoitteen. Nyt ilahduinkin suuresti, kun näin Janinan blogin linkin ja pääsen taas mukaan seuraamaan sitä aktiivisesti Blogissa on mun mielestä joka kerta ihania kuvia ja postaukset on monipuolisia, josta peukku ylös!

blogi9

Täältä blogista huokuu Siljan onnellisuus ja pirteys Postaukset kirjoitetaan rennolla kirjoistustavalla, jonka vuoksi tekstejä voisi lukea monta tuntia putkeen. Blogissa on postauksia elämästä, suloisesta koirasta, juhlista, elämän isoista muutoksista sekä unelmista. Unohtamatta ihania DIY-vinkkejä sekä herkullisia ruokapostauksia!

blogi10

Ja vielä viimeisenä suloisen tytön pirteä blogi, joka päivittyy ihanan aktiiviseen tahtiin Erityisesti mä katselen mielelläni paljon tulevia päivän asuja  mutta myös erilaiset ruokavinkit inspiroi testaamaan uusia juttuja! Mä aion testata ainakin viikonloppuna herkullista ja terveellistä mukikakkua, namm!
Mitäs pidätte tälläisistä postauksista? Löytyykö näistä uutta luettavaa teidän lukulistalle?

50 Comments
 • Avatar
  Annika
  Posted at 22:31h, 01 tammikuun Vastaa

  Tällaiset postaukset on todella kivoja!<3 Lähes kaikki sun valitsemat blogit olivat mulle tuntemattomia ja sainkin hieman uutta luettavaa listalleni :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:34h, 01 tammikuun Vastaa

  Hei tosi kiva kuulla, että tykkäät näistä <3 Munkin mielestä nämä on kivoja ja näistä löytää yleensä aina uutta luettavaa! Ja tosi kiva, että säkin löysit nyt :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 22:35h, 01 tammikuun Vastaa

  Voi apua miten ihana yllätys tää oli, kiitos tuhannesti Saija ♥ oot kirjottanut niin ihanasti, että vau ! Kiitos kiitos :) sain myös ehdottomasti lisää luettavaa myös itelle näistä ;)

 • Avatar
  Pieni Lintu
  Posted at 22:35h, 01 tammikuun Vastaa

  Kiitos vinkeistä – uusia luettavia blogeja on aina hauska löytää. :)

 • Avatar
  Sara
  Posted at 22:38h, 01 tammikuun Vastaa

  Eikä, hämmennyin kun näin tuttuja kuvia bloggerin pikkukuvassa! Mahtava päästä näin huippujen blogien joukkoon, kiitos. <3 Toivottavasti törmätään myös seuraavassa blogigaalassa! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:43h, 01 tammikuun Vastaa

  Tykkäsin tosi paljon tästä postauksesta, ja sain hurjasti uutta luettavaa! Varsinkin viimeinen blogi oli kovasti mun mieleen :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 22:46h, 01 tammikuun Vastaa

  APUA!! aivan ihana juttu- et uskokkaan kuin otettu olen <3 Mun piti ihan laittaa sulle sähköpostia :')) Löysin myös paljon uutta luettavaa- itseasiassa Minna on ainut kenen blogia näistä seurailen enkä ole muihin näihin blogeihin edes törmännyt. Ihanaa luettavaa lisää! KIITOS<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:49h, 01 tammikuun Vastaa

  Voi Emilia kiitos kuuluu sulle itsellesi ♥ Ihanaa, kun löysin sun blogin! Ja huippua, että sä löysit tästä postauksesta myös itsellesi uutta luettavaa :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:52h, 01 tammikuun Vastaa

  Hei vitsit miten kiva, että nämä oli hyödyllisiä vinkkejä! Mäki tykkään aina löytää uutta luettavaa ja tälläiset postaukset on just parhaita siihen :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:53h, 01 tammikuun Vastaa

  Eikää ihana :'D Kiitos itsellesi ihanasta blogista <3 Sitä on aina niin kiva lukea! Ja joo toivottavasti sitten seuraavassa blogigaalassa jälleen :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:54h, 01 tammikuun Vastaa

  Oikeasti! Vautsi miten kiva juttu <3 Mustakin nämä postaukset on hyödyllisiä juuri tuon takia, kun saa lukulistalle uutta luettavaa :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:57h, 01 tammikuun Vastaa

  …Emilia voi ei <3 Sä oot kyllä niin ihanan sympaattinen ihminen, että ei voi kuin ihailla :) Kiitos kuuluu sulle itselle, sun blogia on ilo seurata päivittäin :) Oo tämä postaus oli sitten tosi hyödyllinen monelle jos nämä oli vielä entuudestaan tuntemattomia! On aina piristävää kuulla, että tälläisistä postauksista löytää uutta luettavaa:) Kiitos sulle tästä piristys kommentista ja mä meen heti vastaamaan sun spostiin <3

 • Avatar
  Niina
  Posted at 23:06h, 01 tammikuun Vastaa

  Oii, miten ihana yllätys alkaneelle vuodelle! kiitos ihan mielettömästi <3 ihana kuulla että tykkään mun blogia seurata :)) ja kiitos myös sulle loistavasta blogista & hyvää alkanutta uutta vuotta ihana :) <3

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 23:07h, 01 tammikuun Vastaa

  Ihania tuttavuuksia löytyi, mutta sain aika monta uuttaki blogia luettavaksi. Ihania blogeja <3

 • Avatar
  Essi
  Posted at 00:13h, 02 tammikuun Vastaa

  Jeij, mäkin sain hurjasti uutta luettavaa! :-) Ihana postaus!

  essi-bltn.blogspot.fi

 • Avatar
  mirella
  Posted at 01:20h, 02 tammikuun Vastaa

  ihana kuulla että pidit mun blogista ja pääs tähän postaukseen,wau tuli kyllä yllätyksenä:o kiitos♥!! haluan antaa sullekki pienen palautteen blogistasi:) oon lukenu tätä jo kauan, ehkä puol vuotta? mutta kummiskin, tykkään tosi paljon sun postauskokonaisuuksista! niitä on kiva ja mielenkiintoista lukea:)

 • Avatar
  Mary
  Posted at 03:08h, 02 tammikuun Vastaa

  Tulin ihan innoissani lukemaan sun uusinta postausta ja yllätyin niiin paljon, kun löysin oman blogini noiden muiden blogien joukosta! Oon vieläkin aivan hämmentynyt :D Kiitos ihan älyttömästi!!♥♥ Selasin myös nuo muut blogit läpi ja löysin niistä uutta luettavaa :) Tämä oli niin ihana päivän piristys<3

 • Avatar
  Minna
  Posted at 07:48h, 02 tammikuun Vastaa

  Voi mikä ihana yllätys!<3 Kiitos!! Löydän näistä varmasti uutta luettavaa myös itselleni! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:41h, 02 tammikuun Vastaa

  Ihana nähdä, että tämä oli positiivinen yllätys :) Oon seurannut sitä jo pitkän aikaa ja tykkään siitä vaan koko ajan enemmän :) Kiitos tuhannesti ja hyvää uutta vuotta myös sulle <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:43h, 02 tammikuun Vastaa

  Huippua, että löytyi tuttuja sekä myös uusia blogeja! :) Just tämän takia näitä postauksia on kiva toteuttaa, kun tekin saatte uutta luettavaa <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:44h, 02 tammikuun Vastaa

  Juu kyllä on sekä käsissä pari pientä ja sirompaa tatuointia:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:47h, 02 tammikuun Vastaa

  Saitko :p Kiva huomata, että näistä postauksista on teidän kannalta näin paljon hyötyä! Kiitos paljon Essi :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:49h, 02 tammikuun Vastaa

  Ooh niin mukava juttu, että tähän pääseminen oli positiivinen yllätys :)! Ja mahtavaa, että oot seurannut jo noin pitkän aikaa tätä ja tykännyt. Mä pyrin tekemään mielenkiintoisia postauksia ja monipuolisesti vähän kaikkea, joten tälläinen palaute oli enemmän kuin mieluinen – Kiiiiitos ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:52h, 02 tammikuun Vastaa

  Vautsi miten kiva oli kuulla tämä! On ollut ihana huomata, että tähän postaukseen pääseminen ilahdutti teitä :) Ja kiitos kuuluu itsellesi kivasta blogista! Toivoinkin, että tästä postauksesta olisi hyötyä mahdollisimman monelle, joten oli kiva että löysit kans uutta luettavaa lukulistalle :) Awww ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:53h, 02 tammikuun Vastaa

  Vitsit miten iloiseksi tuun, kun näen teidän ilahtuneen tästä :) Kiitos vain itsellesi sun blogista <3 Ja toivotaan, että löydät tästä myös itsellesi uutta luettavaa:)

 • Avatar
  SiljaS
  Posted at 09:49h, 02 tammikuun Vastaa

  Kiitos ihana Saija♥ Oon ihan otettu, koska sun blogi on mun luetuimpien blogien kärjessä ja tää oli kyllä sellainen kunnia että! Kiitos hirmuisen paljon♥♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:14h, 02 tammikuun Vastaa

  Ihana postaus :-) Oisko sulla mitenkään mahista järjestää tähän perään sellasta "linkkaa blogisi, jos sinulla on alle 250 lukijaa", jotta pikkublogitkin saisi vähän tunnettavuutta? :-)

 • Avatar
  Blueli
  Posted at 13:29h, 02 tammikuun Vastaa

  Amazing post! I love to found new blogs!
  Happy new year!
  ¡Love from call me blueli !❤

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:33h, 02 tammikuun Vastaa

  Tosi kiva postaus, löytyi minullekin luettavaa paljon lisää kiitos siitä!
  Mutta kun tarkemmin katselin blogeja, niin jokaisella bloggaajalla näyttäisi olevan ihan kivasti myös lukijoita ja lupailit mielestäni aikaisemmin että valitset näiden joukkoon myös vähän ei-tutumpia blogeja joilla olisi vähemmän lukijoita. Harmi sinänsä, koska yleensä Indiedaysin bloggajat löytyvät lukijoillekin paremmin kuin sellaiset jotka eivät Indiedaysiin ole vielä päässeet. Olisin odottanut vähän sellaisia blogeja joukkoon, jotka voisivat päästä roimasti ylöspäin lukijoissaan. Mutta en nyt tuomitse ketään, minun mielipiteeni tämä vain on :/

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 15:03h, 02 tammikuun Vastaa

  Ihana Saija, kun jaksat aina järjestää näitä postauksia! ♥ Ihania blogeja oot valinnu suosikkeihin, ja muutama näistä löytyykin jo minun lukulistalta! :)

 • Avatar
  Janina Koskenniska
  Posted at 15:03h, 02 tammikuun Vastaa

  Voi että! Kiitos paljon Saija <3 sun blogi on yks mun lemppareista!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:45h, 02 tammikuun Vastaa

  Tää ei kyllä liity nyt mitenkää tähän postaukseen, mutta kuitenkin… :D
  http://saijis.blogspot.fi/2014/12/lately-winter-shopping-vol-2.html#comment-form
  Tuossa postauksessa olevat mustat ginann farkut, joissa on vetoketjut niin voitko kertoo että millaset ovat jalassa ja onko ihan normi kokoa? Ku haluaisin nuo niin kovasti mutta mun pitäs tilata ne, enkä pääse mihinkään ginaan sovittaa niit ni jos voisit vähä auttaa :) Kiitti jo etukäteen! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:51h, 02 tammikuun Vastaa

  Millä ohjelmalla olet lisänny noi vaaleat ympyrät näihin kuviin ja vuosikatsaus postauksen kuviin? :-)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 17:12h, 02 tammikuun Vastaa

  oi ihanaa että teit tämän, kaikki oli mulle tuntemattomia blogeja yhtä lukuunottamatta ja sain paljon uutta luettavaa <3 :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:42h, 02 tammikuun Vastaa

  Tää sun blogi saa mut niin hyvälle tuulelle! :-) Tosi ihanaa alkavaa vuotta sinulle! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:15h, 02 tammikuun Vastaa

  Millä ohjelmalla oot muokannut nää kollaasit? :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:50h, 02 tammikuun Vastaa

  Eikä miten mieltä piristävää kuulla tämä :) Piristää niin paljon kuulla, että tähän pääseminen merkitsi sulle paljon – Kiitos itsellesi ihanasta blogista!! ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:51h, 02 tammikuun Vastaa

  Kiitoksia :-) Kuulostaa kivalta idealta! En varmaan ihan perään tee tälläistä uudestaan, mutta seuraavan kerran kun järjestän tämän niin voisin tehdä sen noin, kiitti ideasta :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:52h, 02 tammikuun Vastaa

  Oo so nice to hear that :) Thank youu ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:04h, 02 tammikuun Vastaa

  Iso kiitos ja kiva, että tämän postauksen avulla löytyi uusia blogeja :) Joo sanoin, että pyrin valitsemaan mukaan blogeja eri ikäluokista sekä sellaisia, joilla ei oo paljoa lukijoita. Näistäkin bloggaajista monella on alle 200 lukijaa ja osalla taas sitten enemmän eli mielestäni tässä on blogeja eri luokista :) Eräs lukija ehdotti, että tekisin samanlaisen postauksen johon saa linkittää alle 250 lukijan blogit ja aion sellaisen toteuttaa joskus myöhemmin, joten viimeistään silloin mukaan pääsee pienempiä blogeja :) Täytyy kuitenkin muistaa, että lukijamäärä ei oo tärkeintä vaan itse bloggaaminen. Kiitos sulle mielipiteestäsi :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:05h, 02 tammikuun Vastaa

  Ihanaa, että tätä arvostetaan! Oon otettu siitä ♥ Jei kiva kuulla, että nämä oli myös sulle mieluisia blogeja ja mä kans tykkään näistä tosi paljon! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:06h, 02 tammikuun Vastaa

  Aww kiitos tuhannesti sulle Janina! :) Sun blogi on kans mun yksi lemppari <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:07h, 02 tammikuun Vastaa

  Joo ne on tosi hyvät jalassa! Niissä on vähän lyhempi pituus niin, että vetoketju tulee näkyviin :) Eli ne näyttää jalassa aina hyvältä ja mulla on näistä sama koko kuin normaalisti muissakin farkuissa. Suosittelen kyllä tilaamaan ja uskon, että nämä sopii myös sulle :) Pidän peukut pystyssä <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:09h, 02 tammikuun Vastaa

  Oon lisännyt ne netissä PicMonkey-nimisellä sivustolla! :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:10h, 02 tammikuun Vastaa

  Tämän takia näitä on myös kiva toteuttaa, kun näkee miten paljon näistä on hyötyä myös teille :) Taidan joskus toteuttaa tämän uudestaan<3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:13h, 02 tammikuun Vastaa

  Olipas se kivasti sanottu :) Kiitos! Ja ihanaa alkanutta vuotta myös sulle :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:14h, 02 tammikuun Vastaa

  Tein nämä netissä PicMonkey-sivustolla :)!

 • Avatar
  Natalia
  Posted at 09:48h, 03 tammikuun Vastaa

  Ihan tajuttoman suuri kunnia, kiitos ihana Saija – oon ihan sanaton <3 Haluun myös sanoa, että sun blogista tulee AINA hyvälle tuulelle, saa inspiraatiota valokuvaukseen ja tykkään myös sun rehellisestä ja aidosta tavasta kirjottaa. Kaikkea hyvää sulle vuodelle 2015 ja ehkä törmäillään jossain blogijuttujen merkeissä!!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:27h, 03 tammikuun Vastaa

  Mahtava juttu, että pidit :)! Ja unohdin vielä mainita, että nämä ei oo missään paremmuus järjestyksessä vaan kaikki yhtä suosikeita :) Sun blogista huokuu iloisuus ja vaikutat älyttömän mukavalta! Kiitos tuhannesti ja toivottavasti tavataan esim. tämän vuoden blogigaalassa <3!

 • Avatar
  Elisa
  Posted at 21:40h, 05 tammikuun Vastaa

  Alanpa käymään heti läpi noita blogeja, esittelyiden perusteella vaikuttavat ainakin tosi hyviltä! :) Jännä kun kaikki on mulle ennestään tuntemattomia! Paitsi Emilian blogi, joka on yks mun ehottomasti lemppareita. <3 Pakko vielä tälleen Empun kampaajana kiittää, tulinpa tosi hyvälle mielelle kun kehuit hänen tukkaa, hih. <3

Post A Comment